Norejau tik suzinoti jusu nuomone. vartoju kontraceptikus jau treti metai, menesines prasidedavo visad tuo pat metu - antradienio vakare arba ryte treciadieni. tiesa, kontraceptines man vis keisdavo, nes prasidedavo visokie pasaliniai efektai (kraujavimas menesio viduryje). Paskutines kontraceptines vartoju trys menesiai. sia savaite, kai buvo menesiniu savaite, man prasidejo tepliojimas pirmadieni, kiek patepliojo antradieni ir ketvirtadieni, tikru menesiniu kaip ir nebuvo... pirmadieni praeita savaite pykino, vemiau 4 kartus.. issoko ant lupos pusleline. kai vartojau kontraceptines praeita menesi, jokiu kitu tableciu nevartojau. ar gali but, kad esu nescia? nei vienos tabletes nepraleidau, neviduriavau... tikriausiai pasakysite eiti pas ginekologa, bet kokios dar gali buti priezastys tokiu sutrikimu, man menesines niekados nevelavo, stresu jokiu neturiu...ir tiesa, dar visa savaite jauciu tokius silpnus spazmus pilve, na kaip per menesines buna...
Tokie kraujavimo sutrikimai geriant KT galimi, ir tai nieko blogo. Tačiau jei jaučiate kažkokį diskomfortą, reikėtų pasirodyto gydytojui.
|