Padėkite išrinkti vardą mūsų gražuoliui, nes jau mėnuo, o niekaip neapsisprendžiam. Vaikelis tamsaus gymio, judrus, guvus
Liutauras - išdavikas A. Mickevičiaus poemoje "Gražina"...
O kodėl Ričardas? Kad Anglijos karalių vardas, ar koks nors užsienio žvaigždūnas patinka?
balsavau už Džiugą
Džiugas
Liutauras arba Vejas
Liutauras
Balsavau uz Dziuga
Džiugas labai gražus vardas
TIK DŽIUGAS
( buvau aš jį išrinkus savo trečiam vaikeliui, jei būtų vėl berniukas)
Balsavau už Liutaurą.
O aš - už Tomą
Vėjas ir panašūs gamtos reiškiniai man nlb, o Ričardas apskritai negražus.
man šiaip irgi visi normalūs, priimtini vardai, tik Ričardo nesirinkčiau vien dėl kraupaus trumpinimo Rička
Balsavau uz Dziuga
O man Ričardas
Aš ir už Džiugą
Balsavau už Liutaurą. Toks iškilmingas skambėjimas. Kitame SM skyrelyje vienos mamytės sūnus yra tokiu vardu, visuomet atkreipiu dėmesį. Nepaisyčiau literatūrinių asociacijų - Ričardų juk taip pat visokiausių būta.
Šiaip malonu, kad visi pateikti vardai gali būti pasirinkti. Smulkmena, kuri vėliau tikriausiai nebeturės reikšmės - šiuo metu labai įkyri sūrio "Džiugas" reklama
Džiugas
[aš, o tiksliau MB už Ričardą
pasakysiu kodėl - be galo gera šio vardo reikšmė (turim knygą apie vardus) tai jau Ričardui - visi keliai atviri, labai stipri asmenybė ir turtus pritraukia ir t.t. mano vyrui - tai pats gražiausias vardas kai sužinojo ką jis reiškia aš vaikam vardus rinkau būtent ne pg skambesį, o pg reikšmę - manau tai svarbu
Tomas
Man gražiausias Vėjas
Ričardas
liutauras ir tomas normaliausi ir gražiausi, bet kadangi vardas jau išrinktas ką padarysi
tomas
Tomas!
Ričardas gražus labai vardukas
Bet Vėjas super labai patinka,jei turesiu sūnelį būtinai bus Vėjas |