Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Evelincik @ 2011 03 01, 10:46)
Laaabai greit "isgaruojamas"  patiekalas  thumbup.gif ir saltas ir siltas skanu

Sian kepsiu.Patarkit kaip skanu kopustu idara daryt?

tikrai, capt ir nera drinks_cheers.gif

Papjaustykit labai plonai kopusto, morkos smulkiau, svoguno ir sviestuke pakepkit tokia eile:svogunas, morkos, kopustas. Reiktu patroskinti su trupuciu vandens, kol kopustas suminkstes, paskui ta vandeni isgarint. Nepagailet prieskoniniu zoleliu, druskos, pipiru.... Manau, skanu bus 4u.gif
Atsakyti
aciu mirksiukas.gif buvau isitikinus,kad daromi su raugintais kopustais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 01, 00:35)
bettai, kokie iskile, kokie grazuciai, wow, Srove thumbup.gif
Jauciu, virta malta mesyte ar kokie kopusteliai su morkytem irgi tikut idarui??? bigsmile.gif


drinks_cheers.gif tikrai skanu su bet kokiu įdaru. 4u.gif

QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 03 01, 09:09)
bigsmile.gif  thumbup.gif  pradžioj pasirodė,kad žemaičiai  smile.gif
reiks kada pabandyti  rolleyes.gif


Manau nenusivilsit 4u.gif

QUOTE(Evelincik @ 2011 03 01, 09:46)
Laaabai greit "isgaruojamas"  patiekalas  thumbup.gif ir saltas ir siltas skanu
Sian kepsiu.Patarkit kaip skanu kopustu idara daryt?


Va čia yra aprašyta, kaip aš darau su šv, kopūstais įdarą4u.gif
http://srovesblogspo...vkopustais.html
Aišku, galima ir su raugintais, troškintas faršas skanu su miško grybais irgi, nu žodžiu, kas kam patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 01 kovo 2011 - 10:19
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 01, 11:46)
aciu  mirksiukas.gif buvau isitikinus,kad daromi su raugintais kopustais  blush2.gif

na, esme ta pati, tik jau reiktu juos gerai istroskinti atskirai ir sudeti i iskeptas morkas su svogunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 01, 10:30)
na, esme ta pati, tik jau reiktu juos gerai istroskinti atskirai ir sudeti i iskeptas morkas su svogunu  4u.gif


as kopustu idara pyrageliams ruosiu taip:

Prisipjaustau smulkiai kopusto, susitarkuoju morku ir susipjaustau svoguna. Ikaitinu keptuve su sviestu dedu kopustus ir troskinu, jiems truputi paminkstejus dedu morkas ir svogunus ir troskinu kol tokie minkti pasidaro ir pradeda lipti prie menteles, pabaigai dar kmynu pabarstau ir druskytes truputi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 01, 11:30)
na, esme ta pati, tik jau reiktu juos gerai istroskinti atskirai ir sudeti i iskeptas morkas su svogunu  4u.gif


Nebūtinai turi būti troškinti, gali būti ir rauginti kepti,MB tokie kopūstai delikatesas biggrin.gif , o jei dar su spirgučiais, ar mėsyte kepti būna, tada persivalgo lotuliukas.gif
Atsakyti
nu as kai blondine,tai dar paklausiu smile.gif suri i tesla det?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 03 01, 00:24)
Greiti, skanūs pyragėliai
stiklinė tarkuoto kietesnio ferm. sūrio
stiklinė tarkuotos dešrelės(skanu su bet kokiu įdaru, kumpio, grybų ir kt.)
2 stiklinės miltų
stiklinė kefyro
pusė šaukštelio sodos(užg. kefyre)
šaukštelis cukraus
pusė šaukštelio druskos.
Viską suminkyti, išskyrus dešreles, pasimiltuoti rankas, padaryti blynelius, dėti į vidų dešreles, kepti ant įk.aliejaus, uždengus aukštesnį dangtį, kad neprispausti, ant vid. ugnies.
Šaltinis: rusų forumas, neatsimenu koks blush2.gif

Labai skaniai atrodo thumbup.gif .Reiks butinai pabandyti.Tik klausimas kilo:ar galima soda pakeisti kepimo milteliais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 01, 11:59)
nu as kai blondine,tai dar paklausiu  smile.gif  suri i tesla det?


Taip 4u.gif
QUOTE(due drops @ 2011 03 01, 12:00)
Labai skaniai atrodo thumbup.gif .Reiks butinai pabandyti.Tik klausimas kilo:ar galima soda pakeisti kepimo milteliais? g.gif


Net nežinau, soda gal daugiau neleidžia sukristi, aš tai į kefyrą gerai viską išmaišiau ir sodą ir cukrų ir druską, palikau stovėti, kol sutarkavau ir pasiruošiau.Sodos tikrai nesijautė anei kiek.
Atsakyti
Krepseliai,blyneliai viskas liuks wub.gif
bet jau tie pyrageliai bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kotletai su morkų – sūrio įdaru

user posted image

Reikės:

500 gr. maltos mėsos
1 kiaušinio
1 v.š. majonezo
2 v.š. džiūvėsėlių
0,5 a.š. druskos
1 a.š. prieskonių

Įdarui:

1 morkos
100 gr. fermentinio sūrio
Prieskoninių žolelių (baziliko, raudonėlio, mairūno)

Padažui:
1 st. sultinio
100 gr. grietinės
2 v.š. pomidorų padažo
1 v.š. miltų (be kaupo)

Mėsą sumaišyti su majonezu, kiaušiniu, džiūvėsėliais, druska bei prieskoniais.
Įdarui morką bei sūrį sutarkuoti, pagardinti žolelėmis.

Imti mėsos gabalėlį, suploti, dėti įdarą ir formuoti kotletą.

Kotletus apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Apkeptus kotletus sudėti į puodą, įpilti stiklinę sultinio ir troškinti 25 - 30 min. Galiausiai sumaišyti grietinę, pomidorų padažą bei miltus, viską supilti ir pakaitinti kol padažas sutirštės.
Skanaus!

daugiau foto čia
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2011 02 28, 20:54)
Krepšeliai

Reikės
Bemielės tėšlos
Faršo
Svogūnų
Morkų
Prieskonių
Aliejaus
Kiaušinio

Kiek ko reikia? g.gif
Atsakyti