Bulvės pagal Ariną.Apie šias bulves senai girdėjau, bet va vakar radau priminimą žmonių žurnale, Arina jas ruošė.  Reikės: bulvių alyvuogių aliejaus rozmarino šakelių druskos pipirų Nuskusti ir švariai nuplauti bulves, sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir pasūdyti, virti IKI užvirimo. Tuomet nupilti vandenį. Kepimo skardą patepti aliejumi ir sustatyti gražiai bulves, pabarstyti druska , pipirais, apdėti rozmarino šakelėmis ir apšlakstyti gausiai aliejumi. Kepti apie 20 min. Skanaus!!! 
Skaičiau ir aš ,,Žmonėse" apie tas bulves. Ule,kaip jos tau??? Su kuo valgėte-kaip garnyrą ar kaip pagrindinį patiekalą? Ačiū
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 05, 11:16) Skaičiau ir aš ,,Žmonėse" apie tas bulves. Ule,kaip jos tau??? Su kuo valgėte-kaip garnyrą ar kaip pagrindinį patiekalą? Ačiū liuks!!! traski plutele tokia o viduj svelnios,sukrite,kaip bulviu piure kokia valgem su morku salotom http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2011/0...-dz-slyvom.htmlir keptom blauzdelem,nu skanu laaabai
giedrulka
2011 03 05, 11:54
As panasiai darau bulves  . Keptos bulvytes su rozmarinu nerealiai skanu
Rastika
2011 03 05, 13:40
o aš šiandien pusryčiams kepiau Keilos omletą, nu super gavosi, sunku ir patikėti kad tik kiaušiniai ir pienas, o maip sodu buvo  ačiū už receptuką, gaila, kad fotiko baterijos nusėdusios, nes gavosi tikrai toks kaip paveiksliuke
Chantel
2011 03 05, 15:40
Vištienos lazdelės grietinės-sviesto padaže Reikės: Vištienos filė ( aš naudojau 400 g ) Maltų džiūvėsėlių 1 kiaušinio Druskos ,pipirų, petražolių Padažui : gabaliuko sviesto ir kelių šaukštų grietinės.
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais , pabarstyti prieskoniais. Užpaniruoti (džiuvėsėliai ,kiaušinis , džiūvėsėliai) ir apkepti kol gražiai parus. Padažui reikia ištirpinti sviestą ir įdėti porą šaukštų grietinės. Paskaninti padažą ,druska ,pipirais ir petražolėmis.
vanile69
2011 03 05, 17:08
Apkepas 6-7 mazos bulves 250 maltos mesos 2 svogūnai 2 kiaušiniai 3saukst. grietines surio 50g druskos pipirų pomidora
Išvirti bulves , ipilti pieno ir padaryti bulviu kose. Svogunus , morka ir malta mesa pakepinti keptuvei ideti druskos . sviestu istepame skarda , dedame sluoksniais bulves -malta mesa su svogunai ir morkos. Kiausiunius ismaisome su grietine iberiam druskos ir pipiru ir uzpilam ta patiekala ant viraus dar sutarkuojam surio. Pomidora supjaustom ir dedam ant virsau Kepinti apie 30 min. 200C SKANAUS!!!
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 03, 11:49) Sveikos Atnesu darzelio laiku prisiminima Vaikystes omletas Produktai: 10 kiaušinių 0,5 ltr. pieno druska Eiga: Kiaušinius išplakti, pagardinti druska, supilti pieną ir dar kartą suplakti. Kepimo skardą (mano buvo 20 cm x 20 cm) iškloti kepimo popieriumi arba ištepti aliejumi, supilti kiaušinių masę ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti 180 - 200 laipsnių, 30 - 35 min. Skanaus P.s. Aš kepiau el. orkaitėj, režimas (kepimas iš viršaus ir apačios), pirma pakopa, 200 laipsnių, 35 min. Keila aciu labai,jis puikus stai ir mano http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2011/0...iu-omletas.html
keistuole
2011 03 06, 09:42
aš irgi dariau omletą. Šeimyna sakė labai skanu. Jei kas būtų anksčiau sakęs, kad kepsiu omletą iš 10 kiaušinių ir pusės litro pieno, tai nė už ką nebūč patikėjus, o dabar kaip matau, kad po kelių metų ta porcija urės būt dviguba, nes šio kiekio tik tik užteko
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 01, 20:06) Chinkaliai
Gaminau juos-nerealiai skanūs ir labai sotūs  Pasikviečiau mamą-vos 3 suvalgė,sakė kiek tu čia į vieną sudėjai mėsos  MB tai gyrė ir gyrė-prašė greitu laiku vėl gaminti Evelincik-ačiū už gerą idėją pietums Čia nuotraukytės prieš ir po virimo:  O vakar pusryčiams gaminau omletą-tiesiog tirpsta burnoje  Tik aš kepiau keptuvėje ir mažesnį kiekį-gavosi kuo puikiausiai  Ačiū *Keila*
*Keila*
2011 03 06, 11:41
QUOTE(Rastika @ 2011 03 05, 13:40) o aš šiandien pusryčiams kepiau Keilos omletą, nu super gavosi, sunku ir patikėti kad tik kiaušiniai ir pienas, o maip sodu buvo  ačiū už receptuką, gaila, kad fotiko baterijos nusėdusios, nes gavosi tikrai toks kaip paveiksliuke  Malonu, kad patiko QUOTE(Ulė @ 2011 03 06, 09:02) Keila aciu labai,jis puikus stai ir mano Fainuolis koks QUOTE(keistuole @ 2011 03 06, 09:42) aš irgi dariau omletą. Šeimyna sakė labai skanu. Jei kas būtų anksčiau sakęs, kad kepsiu omletą iš 10 kiaušinių ir pusės litro pieno, tai nė už ką nebūč patikėjus, o dabar kaip matau, kad po kelių metų ta porcija urės būt dviguba, nes šio kiekio tik tik užteko  Paziurejus, kiek pas jus yra valganciuju, tai taip reikes dvigubinti porcija QUOTE(Moske @ 2011 03 06, 10:08) O vakar pusryčiams gaminau omletą-tiesiog tirpsta burnoje  Tik aš kepiau keptuvėje ir mažesnį kiekį-gavosi kuo puikiausiai  Ačiū *Keila*  O as noriu padekoti Srovei uz pyragelius su desrelem. Jie nuostabus
antigone333
2011 03 06, 12:19
labas rytas..... vis ziurejau ziurejau i tooooki grozi armonika is sprandines, kol galiausiai vakar viska susipirkom, uzsikvietem draugu, ir valgem ja..... vaizgas, kvapas, skonis- NEREALUS!!!!! buvo labai labai skanu, net nesitikejo, seniai kazka tokio buvom ragave.... aciu dideliausias uz tikrai saknu patiekala.... taip , kad tikrai jis dar bus kartojamas!!!
Evelincik
2011 03 06, 15:05
QUOTE(Moske @ 2011 03 06, 11:08) Gaminau juos
Jusu dar grazesni ir taisyklingesni
*Brukne*
2011 03 06, 15:45
QUOTE(Elena @ 2011 03 02, 16:07) [color=darkviolet]Rožės iš blynų
Labai norėčiau, kad iš karto pavyktų rožes skaniai pagaminti, todėl turiu klausimų. Ar blynas turi gautis plonas ir minkštas? Ir ar rožės neišsileidžia? Atrodo, kad reiktų kažkaip sutvirtinti.
ointriga
2011 03 06, 17:57
[quote=*Keila*,2011 03 03, 10:49]Sveikos Atnesu darzelio laiku prisiminima sakykit ka ne taip padariau ,kepant man jis issipute kai istraukiau is orkaites visas sukrito ,gavosi plonas ,kaip kepta kiausiniene keptuveje
*Keila*
2011 03 06, 18:03
[quote=azalija170,2011 03 06, 17:57] [quote=*Keila*,2011 03 03, 10:49]Sveikos Atnesu darzelio laiku prisiminima sakykit ka ne taip padariau ,kepant man jis issipute kai istraukiau is orkaites visas sukrito ,gavosi plonas ,kaip kepta kiausiniene keptuveje  [/quote] O viska daret kaip parasyta? I kokio dydzio inda pylet? Nu zinokit, net nzn.  Man visada gaunasi toks kos foto parodytas, ir Ulei toks pat gavosi.
Auksarankes, gaila kad neturiu kada pasireikst virtuvej..
QUOTE(azalija170 @ 2011 03 06, 19:57) sakykit ka ne taip padariau ,kepant man jis issipute kai istraukiau is orkaites visas sukrito ,gavosi plonas ,kaip kepta kiausiniene keptuveje  Ir man tas pats. kepant išsipūtė, išėmus sukrito. Ir nebuvo toks standus ir baltas kaip foto, nors viską dariau taip kaip autorė nurodė ir į formelė mažiukę supyliau, bet... Paprasta kiaušinienė, ant keptuvės skaniau būtų buvę.
harmoneta
2011 03 06, 18:49
QUOTE(simike @ 2011 03 06, 19:40) Ir man tas pats. kepant išsipūtė, išėmus sukrito. Ir nebuvo toks standus ir baltas kaip foto, nors viską dariau taip kaip autorė nurodė ir į formelė mažiukę supyliau, bet... Paprasta kiaušinienė, ant keptuvės skaniau būtų buvę. gal nuo pieno priklauso  arba plakimo
aš kepu tokį pat omletą, tik iš pusės normos visada, plaku kiaušus kelias min, tada plakant supilu pieną, nemažinu greičio, masė sakyčiau patrigubėja netgi, iškeptas išsipučia, paskui kažkiek pakrenta, bet visada purus gaunasi, man atrodo nuo išplakimo gal kažkiek priklauso
vyšnelė
2011 03 06, 19:18
Šiandien omletuką irgi kepiau.Plakiau blenderiu,gavosi liux  .
Linucia
2011 03 06, 19:29
Ir mes siandien pusryciavom "vaikystes omleta" pagal Keila, plakiau kiausinius rankiniu budu su plakimo sluotele, dariau is puse normos, kepiau kekso formeleje  liuks gavosi
ointriga
2011 03 06, 19:53
na nieko ,nenuleidziu ranku ,bandysiu dar kart
Rastika
2011 03 06, 21:48
noriu išbandyti Evelincik Chinkali, bet nzn kas yra chmeli-suneli ?
Evelincik
2011 03 06, 21:59
QUOTE(Rastika @ 2011 03 06, 22:48) noriu išbandyti Evelincik Chinkali, bet nzn kas yra chmeli-suneli ? chmeli suneli tai prieskoniai,tikrai nera butini  priduoda toki kaukazietiska akcenta.
keistuole
2011 03 06, 21:59
QUOTE(Rastika @ 2011 03 06, 21:48) noriu išbandyti Evelincik Chinkali, bet nzn kas yra chmeli-suneli ? http://www.prieskoniuabc.lt/index.php?page...t&Itemid=33
Rastika
2011 03 07, 08:51
QUOTE(keistuole @ 2011 03 06, 22:59) o pardfuotuvėje yra pirkti?
keistuole
2011 03 07, 09:28
QUOTE(Rastika @ 2011 03 07, 08:51) o pardfuotuvėje yra pirkti?  Specializuotuose yra
brashke77
2011 03 07, 09:30
QUOTE(keistuole @ 2011 03 07, 11:28) Specializuotuose yra  man labai sita patinka, visko visko yra...negaliu ramiai praeiti
Evelincik
2011 03 07, 09:56
QUOTE(Rastika @ 2011 03 07, 09:51) o pardfuotuvėje yra pirkti?  yra,tik ,kad dabar prisiminciau kurioj pirkau,manau,kad maximoj va tokius turiu
Evelinčiksa
2011 03 07, 10:05
Labas rytas Tuos prieskonius esu turejus nuo vaikystes . Nepasakyčiau ,kad jie man patinka . O pasižiurejus į ju sudeti galima susimaišyti pačioms http://www.delona.lt/306,prieskoniu-misiny...uneli-100g.html
Bulviniai blynai su baravykais
Man atrodo baravykų pernai prisirinko visi 
Ištraukiau savo šaldytus
Kepsime bulvinius blynus
Mano receptas bulvinių blynų labai paprastas: bulvės ir svogūnas,druska. Sutarkuojame bulvės kartu su svogūnais,išpilame viską į kiaurasamtį kad skysčio ko mažiau būtų,dedame druskos pagal skonį ir išmaišome.
Baravykus supjaustome per pusę.
Gerai įkaitiname keptuvę, Dedame baravykus,apkepiname iš vienos pusės,apverčiame ir uždengiame grybus bulvių tarkiais.Kepame blynus. pateikiame su grietinę.

rututex
2011 03 07, 10:36
Elena, seile tiesiog varva  šaunuolė
*MONAMI*
2011 03 07, 11:42
Rastika
2011 03 07, 12:57
[quote=Evelincik,ačiū už ats. ELENA super mintis taip blynus išsikepti
Bulvių kukuliai su faršu
Produktai:
bulvės faršas prieskoniai,druska miltai
Faršą pasirenkame pagal skonį ir piniginę.
Aš pirkau gabaliuką jautienos kumpio ir kiaulienos šoninės (nelabai riebios) gabaliuką. Mėsą sumalame.Įtarkuojame svogūną, įmušame kiaušinį, dedame druskos,pipirų pagal skonį ir gerai išmaišome. Bulvės nulupame ir sutarkuojame su burokinę tarką.Nuspaudžiame gerai,dedame biški miltų,džiovintų prieskoninių žolėlių,druskos ir išmaišome. Iš mėsos faršo formuojame kukulius,dedame į bulvių tarkius,apvoliojome ir gerai rankomis apspaudžiame,kad bulvės stipriai laikytųsi. Kepti galima keptuvėje.Formą galima pasidaryti kaip kotletu. Aš kepiau orkaitėje 200 l/t maždaug 40 min. Valgome su grietine.

Menkė su morkomis ir špinatais
Produktai:
Menkės filė Prieskoniai žuviai,druska Morkos,špinatai Grietinėlė Mažas svogūnas Sviesto gabaliukas Citrinos sulčių
Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais,apibarstome prieskoniais,druska,išspaudžiame citrinos sulčių ir paliekame pasimarinavimui. Morkas sutarkuojame. Troškintuve išlydome sviestą,dedame smulkintą svogūną,morkas ir apkepiname. Špinatus jei švieži supjaustome,jei šaldyti tiesiog dedame į morkas. Paskaniname druska,pipirais ir troškiname kol suminkštės morkos. Pabaigoje įpilame grietinėles. Žuvį apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių. Pateikiame su morkomis.

Apelsininė vištiena
Produktai:
vištienos krūtinėlė 150 ml apelsinų sulčių 10 ml likerio Kuantro 1 arbat.šaukštelis krakmolo ryžiai
Vištieną išplauname,nusausiname. Filę gražiai su aštriu peiliu įpjauname. Apibarstome su druska ir apelsininiais pipirais. Keptuvę labai gerai įkaitiname,dedame vištieną ir kepame iš abiejų pusių. Į kitą keptuvę įpilame apelsinų sultys ir dedame iškeptą vištieną. Krakmolą gerai išmaišome su likeriu ir įpilame į keptuvę. Troškiname vištieną iš abiejų pusių maždaug po 3 minutes. Pateikiame su ryžiai,į lėkštę įdedame padažo.

Rastika
2011 03 07, 13:37
vaje, kiek daug skanių receptukų  Elena, jua pas save nespėju visko į atmintinę krautį ir išbandyti
pokemonas
2011 03 07, 13:45
QUOTE(Elena @ 2011 03 07, 13:14) [color=darkviolet]Bulvių kukuliai su faršu
Menkė su morkomis ir špinatais
Apelsininė vištiena
Tobula, ypač menkė Kada tu spėji? Ar čia koks Tavo archyvas?
*MONAMI*
2011 03 07, 16:19
 kaip skaniai viskas atrodo bulvių kukulius bandysiu
Evelincik
2011 03 07, 17:25
Elena be nokdauno negalit,ane  Puiki kulinare esat  Ziurejau as ziurejau i si daikta,paemiau ir issikepiau: Turkiskas pyragas Borek  Reikalingi produktai Teslai: 4 stiklines(200ml) persijotu miltu 4 a.s. lydyto sviesto 1 mazas ar puse did.kiausinio a.s.druskos 1 stikline karsto vandens Idarui: apie 600 gr maltos kiaulienos apie 300 gr maltos vistienos 5 dideli pievagrybiai pora nemazu galvuciu svogunu prieskoniai slakelis grietineles(riebios) Uzpilui: likusi grietinele is 200ml indelio 2,5 kiausinio(puse likusi nuo teslos) 3 sriub.saukstai grietines siek tiek pieno atskiest balti pipirai druska dar reikes krakmolo,barstyt stala kociojant tesla ir lydytas sviesto aptept lakstams(apie 50gr) Na ir gamybos procesas.Gali pasirodyt,kad darbo laaabai daug,bet as susisukau per 1,5 val,gal greiciau Tesla:is nurodytu produktu minkom tesla,kol pasidaro elastinga.Galit nebert iskart 4 stikliniu miltu,o palaipsniui,nes miltai skirtingi,kiausiniai irgi,gal kazkam maziau reikes,kitam daugiau.Uzdengiam ir paliekam pusvalandziui.Tuo metu.... Idaras:abu farsus sumaisiau ir kepinau keptuvej su prieskoniais(svogunus as sumaliau su mesa,bet kita karta pjaustysiu i idara) ir pievagrybiais kol isgaravo visi skysciai.Nukeliau nuo ugnies ir sumaisiau su trupuciu grietineles,kad dregnesnis idaras butu. Uzpilas:kiausinius,grietinele,grietine lengvai isplakiau sluotele su pipirais ir druska ir truputi praskiedziau pienu. Tesla padalinau i 6 dalis.Imam viena gabaliuka,pasibarstom stalvirsi krakmolu ir kociojam laikrascio storumo laksta.Mazdaug apvalios formos  Kociojasi labai gerai,praktiskai neplysta,jei kokia viena maza skylute bus,ne beda  Lengvai sutepam laksta sviestu,dedam idara tokiu budu  uzlenkiam taip ir vyniojam i desrele  As naudojau nediduke(20x20) kvadratine forma(graziau butu apvali),patiesiau kepimo popieriu,spirale sudedam 3 desreles su idaru,uzpilam padaziuku,kad patektu ir i tarpelius  kepiau ant 180l mazdaug 45-50 inutes,kol graziai parudavo .Iskepta,palaikyt 15 min uzdenkta.gavosi 2 tokie pyragiukai. Asmeniskai man,pyragas labai skanus,minkstas,su siek tiek traskia plutele,ne sausas,geras mesos ir teslos santykis.Geras dar ir tuo,kad idara galima pasireguliuot pagal savo skoni P.S.atsiprasau uz kilometrine paklode  Saltinis- madingas siuo metu Say7 forumas
Liutuke!
2011 03 07, 17:56
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 07, 19:25) nu jau cia su jumis nespesi visko isbandyt sita gozy reiks issisaugot Mesos yra vyras gal nevalgys atbulais dantim
Labas, sakykit tuos kukulius su bulvemis kepti pridengtus?
QUOTE(Suprem @ 2011 03 07, 19:32) Labas, sakykit tuos kukulius su bulvemis kepti pridengtus?  Aha..pamiršau parašyti Šiaip aš beveik viską pridengiu su foliją...o pabaigoje kepimo ją nuimu
Angel*ina
2011 03 07, 20:50
Risotto su krevetemis ir sampinjonais(4 porcijoms) 1 nedidelis svogunas 300 gr apvaliu ryziu 100 gr smulkiai tarkuoto Parmezano surio 250 gr kreveciu (tinka ir saldytos ir sviezios) 4-5 dideli sampinjonai (jei mazesni, daugiau) 1 stikline balto vyno 1 ltr zuvies sultinio Ziupsnis kapotu petrazoliu Sviesto arba aliejaus Puse galvutes cesnako Juodu pipiru Pirma pasiruosti sultini. As paprastai naudoju is kubeliu, tiesiog uzvirinu puode 1 ltr vandens, ir istirpinu zuvies sultini. Atideti i sali. Keptuvej (butu gerai jei naudotumet biski aukstesniais krastais) ant sviestuko pakepinti krevetes (jei saldytos, pirma atsildyti), supjaustytus sampinjonus, smulkiai kapota cesnaku ir petrazoles. Papipirinti. Viska atideti i sali. Toj pacioj keptuvej, ant sviestuko pakepinti smulkiai pjaustyta svoguna. Sudeti i keptuve sausus ryzius ir ipilti 0.5 stiklines balto vyno (galima isipilti sau taure salto balto vyno ir paskanauti  ). Viska maisyti mediniu saukstu. Kai ryziai pradeda darytis bespalviai, po truputi pilti sultini ir maisyti, maisyti. Vel pilti sultini, maisyti. Taip kol isgaruos visas sultinys. Kai jau supilsim 2 trecdalius sultinio normos, supilti likusia 0.5 stiklines vyno (galima papildyti savo taures atsargas, kad maisymo procesas neisvargintu  ), sudeti krevetes, sampinjonus. Isbarstyti puse normos Parmezano surio. Vel pilti sultini, iki ryziai bus isbrinke. As asmeniskai megstu ryzius "kad butu ka kramtyti", ne visiska kose.... Nuemus nuo ugnies palikti 10 min pastoveti, kad susigertu aromatai. Pries patiekiant lekstese apibarstyti parmezanu. As dar papuosiau rukola (nes man ji ziauriai patinka  ) Tikrojo italiskojo Risotto esme yra apvalus ryziai (nepamenu kaip vadinasi spec rusis, bet tinka ir belekokie apvalus ryziai), Parmezanas, sultinys ir maisymo procesas, kurio metu isbrinksta ryziai. Visas procesas uztrunka apie 30 min. O i vidu galima deti ir kepta vistiena, ir grybus, ir sparagus, ir spinatus, ir kitas darzoves... Skanaus
QUOTE(Evelincik @ 2011 03 07, 18:25) Ziurejau as ziurejau i si daikta,paemiau ir issikepiau: Turkiskas pyragas Esu ir aš kepusi šitą dalykėlį, tik man šiek tiek daugiau to skysčio kažkaip užsipylė ir dž. baziliko į jį dėjau, tai pirmiausiai jį ir nuvalgėm, nes jis skaniausias mums buvo Guliašovakiaulienos mentės 400gr. morkos 130gr. saldž. paprikos 170gr. poro 30gr. marinuoto agurko 100gr. svogūnai 2 bulvės 4 vidutinės marinuoto aštraus pipiro nedid. puselė(jei mėgstat aštriau, galit visą dėti) kmynų žiupsnelis česnako 2 didesnės skiltelės tiršto pomidorų padažo 3 šaukštai paprikos miltelių 2 šaukšteliai cukraus šaukštelis garstyčių šaukštelis miltų 2 šaukštai sojos padažo šaukštas penkių pipirų mišinio, lauro lapelių 2, druskos, al. aliejaus. vandens 1200ml. Mėsą apkepti nedideliame kiekyje aliejaus, kai parus, supjaustyti vieną skiltelę česnako, suberti pusę supjaustytų svogūnų, viską gerokai apkepti, supilti į verdantį vandenį, pridengti ir troškinti 20min., paskui sudėti morkas, lik. svogūnus, česnaką, porus, lapelius, pipirus, druską, sojos padažą, garstyčias, cukrų, paprikos miltelius, paprikas ir būtinai nepamiršti aštriojo marinuoto pipiro, dar troškinti 10min., po to sudėti agurkus, pom. padažą ir 15min. troškinti pridengus, vėliau nusisemti samtuką skysčio, praaušinti, dėti miltus, išmaišyti, kad neliktų gumuliukų ir maišant supilti į puodą, palaukti, kol užvirs gerai, paskui uždengti dangtį, išjungti ugnį, užmesti kokį storą audeklą ant viršaus ir 15min.laukti.Tuo tarpu susipjaustyti bulves kubeliais, sudėti į kiaurasamtį, nuplauti po šaltu vandeniu, nuvarvinti, dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti, kol paraus, sudėti ant pop. rankšluosčio, kad nusausintų aliejų.Pilti guliašovos į lėkštę, užberti keptų bulvių, galima grietinės.
**sea**
2011 03 08, 10:12
visas moteris su kovo 8 ir uzgavienemis  !! butu labiau tike tulpes , bet si karta jusu deka blynines rozytes!! vienos su lasisa ir pomidoru ,, kitos su beikonu , suriu ir pomidoru!! 
jurga r
2011 03 08, 10:32
Oi koks grozis,prisidedu prie sveikinimu,daug sypsenu ir geru ideju virtuveje
Prisidedu prie sveikinimų **sea**, rožės nuostabios
Mergaites as taip pat sveikinu aciu,kad esat, gaminat, dziaugiates ir neburbat Uždekim pačios sau žvakes ir prisipilkim taurę vyno ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintu vyrai .
|
|