www.emmaljunga.com
Sena tema čia
Keliu savo klausimėlį į naują temuke
QUOTE(Di8 @ 2011 02 17, 12:11) Sveikutės mes važinėjames emaljunga karietoje, vežimuke City cross vasariop naudosim sėdimą dalį, o mūsų vežimukas juodos splavytės, todėl bijau, kad bus karšta mažiukui QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 18, 18:33) jei gerai suprantu pagal aprašymą, jis skirtas naudoti vežimėio sėdimoje dalyje, na kaip būna autokėdutese, pamažina erdvę QUOTE(Di8 @ 2011 02 18, 19:16) Keliu savo klausimėlį į naują temuke jei gerai suprantu pagal aprašymą, jis skirtas naudoti vežimėio sėdimoje dalyje, na kaip būna autokėdutese, pamažina erdvę aaa, nes niekaip nesugalvojau kam ta dalis skirta. Kol kas naudojam lopsi, ziuresim kaip mums bus su ta erdve sportineje dalyje
Sveikutes
Gal kuri domėjotės ar isigijot emmos vežimeli su nauja važiuokle UniQ310 Alu http://www.emmaljunga.com/lt/Vaikiki_veim&...Combi-1015.html Mes nusipirkom ir apsižiurejau, kad tos knopkutes, kur reguliuojasi rankena, pas mane išorinėj pusėj, del ko labai sunku reguliuoti. Kataloge ziuriu, kad jos turi buti vidinej. Tai kazi cia brokas QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 19, 17:50) aaa, nes niekaip nesugalvojau kam ta dalis skirta. Kol kas naudojam lopsi, ziuresim kaip mums bus su ta erdve sportineje dalyje O as vakar isbanziau sportine dali namie QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 20, 08:43) O as vakar isbanziau sportine dali namie manoji lauke visai nenori miegot, bet namuose lopsyje miega
Sveikos merginos
laukiam savo stebukliuko ir nusiziurejome Emaljunga City Jet vezimuka 2007 metu. Gal galetumete pakomentuoti si vezimuka QUOTE(Lineta* @ 2011 02 20, 19:21) Sveikos merginos laukiam savo stebukliuko ir nusiziurejome Emaljunga City Jet vezimuka 2007 metu. Gal galetumete pakomentuoti si vezimuka as nepirkciau man atrodo uz tokio senumo vezima yra brangu...bet aisku cia pardavejo reikalas bet siek tiek brangesniu,bet bent jau metai nauji... paveziojus abejoju ar kas ims ir siaip pats modelis nelabai,man toks labiau tarskaliukas,ne veltui ju jau nebegamina
erkiux, aciu uz nuomone
gal daugiau mergyciu pasisakys? QUOTE(Lineta* @ 2011 02 20, 20:36) kad ner uz ka dar reiktu ziureti nudevejimo laipsni bet kieta bus vezimas,tai faktas lopsiukas nera dydelis,bet man pvz dydesnio tikrai nebutu reikeja,ne drambliukus gimdom man pilnai pakako city corg lopsiuko,man jis labai dailus QUOTE(Lineta* @ 2011 02 20, 20:36) Šiaip ir naujesnių metų modeliuką galima nupirkti už gana normalią kainą. Jums nėra kur skubėti, pavasariop atšulus, manau, daugiau tėvelių ims pardavinėti Emmaljunga vežimukus ir dairytis lengvų skėtukų. Tiesiog sekite skelbimus SM ir skelbiu.lt, tikrai rasite patrauklių variantų
As cia dabar biski ne i tema
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 02 21, 18:26) As cia dabar biski ne i tema pilnai sutinku QUOTE(Jurgin@ @ 2011 02 21, 18:26) As cia dabar biski ne i tema As irgi dar neisbandziau sportines dalies. Bet manau, kad skietuka vis tiek reiketu tureti. Man kol kas ju sportine dalis irgi neatrodo baisiai. Tiesiog vasara norisi lengvesnio ir lengviau i bagazine ikisamo vezimelio
Pritariu pasisakiusioms. Emma man tinka visais sezonais. O sketuko reikia kur nors skrendant gal. Arba prekybos centre. Bet pvz mes rudeni atostogavome Turkijoj. Promenadoje mes vieninteliai buvome su tokiu tankiniu Emmos vezimu
P. S. Kas turit sketukus koki rekomeduotumet? Man jie visi tokie sh...kai atrodai po Emmos, tie ratukai, atrodo, kad vaikas ten nuskratys, jei nebus idealiai lygu
Na nesiginčysiu dėl šių vežimų privalumų, jų begalės. Bet be skėtuko nelabai įsivaizduoju, ypač vasarą. Kai vaikui jau daugiau kaip metai, ar netgi du, kokio velnio man dar su savimi temptis visą pilną bagažinę
Tai va, kai vaikas jau ištisai nebenori sėdėti, man patogiau kompaktiškas ir lengvas skėtis. Mes turime Peg Perego SI ir esu žiauriai patenkinta. Svoris gai būti visai nesvarbus, jei gyveni nuosavam name, o išvažiavus iš namų ištisai šalia turi vyrą QUOTE(Jurgin@ @ 2011 02 21, 17:26) As cia dabar biski ne i tema Tai neatstos,bet jei ruosiesi kur nors skristi,tai man neatodo racionalu temptis tokio svorio Emma.Jau nekalbant apie tai,kad neaisku kas is jo liktu po metymo lektuve. Tokiems atvejams ir reikalingas sketukas. QUOTE(Blueta @ 2011 02 21, 23:56) Tai neatstos,bet jei ruosiesi kur nors skristi,tai man neatodo racionalu temptis tokio svorio Emma.Jau nekalbant apie tai,kad neaisku kas is jo liktu po metymo lektuve. Tokiems atvejams ir reikalingas sketukas. Kadangi dar nesusiduriau su tokiu reikalu tai nieko negaliu pasakyti-tik pritarti
Sveikos emmaljungos gerbejos
Mums jau balandį bus metai ir tikrai neįsivaizduoju geresnio varianto pavasarinukui kaip didelis ir komfortabilus Emuko sportinukas žiemai, kai vaikiukas jau netelpa į lopšį. Su tokia ilga gulima padėtim visą žiemą miegam lauke, telpam su visais kombinezonais ir užklotėliais
QUOTE(Blueta @ 2011 02 21, 22:56) Tai neatstos,bet jei ruosiesi kur nors skristi,tai man neatodo racionalu temptis tokio svorio Emma.Jau nekalbant apie tai,kad neaisku kas is jo liktu po metymo lektuve. Tokiems atvejams ir reikalingas sketukas. Kaip jau sakiau, mes skridome i Turkija su savo Edge. Mergytei tebuvo 5 men, tai reikejo man pilnai gulimos padeties, ko sketukai daznai neturi, ir kaip jau minejau, Emmos pravazumas ten labai praverte Sutinku, kad sketukas tinka tais atvejais, kai vaikas jau kazkiek eina, kai vezimo nebereikia nuolat. Heryte, tas SI visai neblogai atrodo, tas lengvas susilankstymas man patiko QUOTE(Gerina @ 2011 02 21, 21:29) P. S. Kas turit sketukus koki rekomeduotumet? Man jie visi tokie sh...kai atrodai po Emmos, tie ratukai, atrodo, kad vaikas ten nuskratys, jei nebus idealiai lygu Man emmukas irgi superinis vezimas,pamacius gatveje vis paziuriu del sportinuko,tai oi kiek as ju isbandzius po emmaljungo,jaigu kisene leidzia tai tik si rekomenduociau QUOTE(Blueta @ 2011 02 21, 22:56) Tai neatstos,bet jei ruosiesi kur nors skristi,tai man neatodo racionalu temptis tokio svorio Emma.Jau nekalbant apie tai,kad neaisku kas is jo liktu po metymo lektuve. Tokiems atvejams ir reikalingas sketukas. turejau patirti su lektuvu,kai is maclareno beveik nieko neliko
Erikiux, na, tikiu, kad Bogaboo kokybiski. Todel ir brangus. Mes Emmos nesiruosiam parduoti, dar reikes jos ir reikes, tik kartais norisi ir lengvesnio varianto. Tad jauciu ieskosiu ko pigiau
O kad sketuka sulauze, tai nesistebiu, nes man atrodo, kad jie lengvi, nepatvarus, o vat, kad sulauzyt Emma jau reikia pasistengti QUOTE(Gerina @ 2011 02 22, 15:12) Kaip jau sakiau, mes skridome i Turkija su savo Edge. Mergytei tebuvo 5 men, tai reikejo man pilnai gulimos padeties, ko sketukai daznai neturi, ir kaip jau minejau, Emmos pravazumas ten labai praverte Ir nieko vezimui neatsitiko, Mes pirma karta skridom,kai mazylei buvo 7 men.,tai pilnai gulima padetis taip pat buvo reiklinga pietu miegui pleze.Ta mums uztikrino Maclaren XLR. Nu bet kam jau tas didziulis pravazumas vasara...viesbucio teritorijoj.Nesakyciau,kad beda su tais mazais ratukais,Va,ziema,tai jau kitas reikalas. Tai jusu laime.Nes daznai atsitinka,tampykis ten po to su tuo draudimu.O ir siaip man gaila balta odinuka po lektuvus tampyt,jau nekalbant apie jo svori. QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 22, 21:39) Bugaboo bee O kokie ten jo pranasumai? keliais sakiniais QUOTE(Blueta @ 2011 02 22, 22:22) *Nu bet kam jau tas didziulis pravazumas vasara...viesbucio teritorijoj.Nesakyciau,kad beda su tais mazais ratukais,Va,ziema,tai jau kitas reikalas. **Tai jusu laime.Nes daznai atsitinka,tampykis ten po to su tuo draudimu.O ir siaip man gaila balta odinuka po lektuvus tampyt,jau nekalbant apie jo svori. *Na, mes labai daznai iseidavom is viesbucio. Supratau, kad all inclusive tipo viesbuciai ne man ** Musu vezimas nera baltas. Oro uoste duodamas plastikinis maisas, taigi nesitepa ten. Na ir NO draudimai, tai ne LT Bet nebematau prasmes teisintis, kad mes i kelione isdrisome imti Emma
Sveikos,
noriu dar karta paklausti apie Emmaljunga city jet vezimuka, ar jo ratai pripuciami ar ne? raso guoliniai, bet ar nebus jis nepripuciamais ratais, kurie gal bus kieti ir vaziuojant barska tarska? ka jus rinktumetes Emma city jet ar Maxi cosi mura 4? aciu uz nuomone QUOTE(Di8 @ 2011 02 21, 19:57) pilnai sutinku mes irgi dar sportine dalies nenaudojo0m, bet kaip jau cia irase, manau sportinuka perka tam, kad palengvinti nasta, nes visgi sportinuke juk eina tas pats remas, o sketukas zymiai maziau vietos uzima. Bet irgi labai laukiu kada jau i spotinuka persesime QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 23, 20:33) mes irgi dar sportine dalies nenaudojo0m, bet kaip jau cia irase, manau sportinuka perka tam, kad palengvinti nasta, nes visgi sportinuke juk eina tas pats remas, o sketukas zymiai maziau vietos uzima. Bet irgi labai laukiu kada jau i spotinuka persesime Man Emmos Mondial sportinukas per sunkus, nors pie namu i lauka ir dar kai vaikas lauke miega tai super QUOTE(Blueta @ 2011 02 22, 22:22) oi pranasumas dydelis,reikia tik pavezioti amortizacija liuks stogas pasaka, labai uzdaras ,ypac musiskio.. pilnai gulima padetis,dydelis krepsys, galima vaika atsukti i save ,vientisa rankena...nn gerio galeciau apie ji vardinti...vezimas pasaka...man vienas is tobuliausiu..vertas jis tu pinigu QUOTE(Lineta* @ 2011 02 22, 22:51) Sveikos, noriu dar karta paklausti apie Emmaljunga city jet vezimuka, ar jo ratai pripuciami ar ne? raso guoliniai, bet ar nebus jis nepripuciamais ratais, kurie gal bus kieti ir vaziuojant barska tarska? ka jus rinktumetes Emma city jet ar Maxi cosi mura 4? aciu uz nuomone oi geriau jau tada tas city man muros is vis vezimai via kruva minusu turi QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 23, 22:50) ,galiu duoti pabandyti .vertas jis tu pinigu Oi ne,aciu,nereikia.Uztenka man jau Mondialo ir Maclareno nepirksiu trecio,siaip idomu buvo,tai paklausiau. Kokie pinigai? tiksliai,o kiek jis kainuoja? QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 23, 23:50) as tai labai noriu emmuko, bet man nepatinka, kad ratai priekiniai nesisukioja, o radau tik ta city, pas kuri sukipojasi, o naujo su sukiojamais ratais neipirkciau turbut o kokir muros minusai? QUOTE(Lineta* @ 2011 02 23, 23:10) as tai labai noriu emmuko, bet man nepatinka, kad ratai priekiniai nesisukioja, o radau tik ta city, pas kuri sukipojasi, o naujo su sukiojamais ratais neipirkciau turbut o kokir muros minusai? O jums nitro city nepatinka? Ji irgi manevringais ratais ir padevetu buna O del muros - nueikit i ju tema, matysit kaip ji giria ir dievina QUOTE(gitulia @ 2011 02 24, 01:44) O jums nitro city nepatinka? Ji irgi manevringais ratais ir padevetu buna O del muros - nueikit i ju tema, matysit kaip ji giria ir dievina patinka tas labai, tik nerandu, kad butu parduodamas 3 in 1 daugiau mergaitisku spalvu uz normalia kainyte, aisku laiko dar yra, bet norisi kuo greiciau viska susipirkti o cia tas city jet, senesnis .... http://www.skelbiu.lt/skelbimai/emmaljunga...s-10330937.html vaziuosim savaitgali apziureti. QUOTE(Lineta* @ 2011 02 24, 08:39) patinka tas labai, tik nerandu, kad butu parduodamas 3 in 1 daugiau mergaitisku spalvu uz normalia kainyte, aisku laiko dar yra, bet norisi kuo greiciau viska susipirkti o cia tas city jet, senesnis .... http://www.skelbiu.lt/skelbimai/emmaljunga...s-10330937.html vaziuosim savaitgali apziureti. Patarciau jums neskubeti labai, laiko tikrai turit, o paskubejusi paskui galite gailetis. Jei jums nitro city patinka, as jusu vietoj jo ir ieskocia, ir jei papuola geras sportinukas, tai ji ir pirkciau, o veliau paieskociau naudoto lopsio, o blogiausiu atveju (o gal geriausiu, nes nekyla problema daliu sandeliavimui, paskui is to lopsiuko galima daryti silta miegmaisi ar paklota i sportinuka) koki quadrolifta isideciau i sportini, kiek gi to lopsio reikia, o dar kai emmu sportinis labai geras, tai ten ir keliu men leliuka be lopsio gali guldyti. O ir kedute galite kokia maxi cosi nusipirkt uz pora simtu, nebutinai tvirtinama ant ratu. Nebent pati vazinejat su masina ir daznai vaikstot po parduotuves. s nors ir vairuojanti su vaiku ne taip daznai i parduotuves vaziuodavau, tai kedute ant ratu panaudojau gal kelis kartus tik. QUOTE(Lineta* @ 2011 02 24, 10:05) Nesijaudinkite, tikrai viską surasite ir nusipirksite, tik nuolatos sekite skelbimus. gitulia visiškai teisi Per skelbimus čia dar vienas manevringas emma čia QUOTE(gitulia @ 2011 02 24, 10:59) Patarciau jums neskubeti labai, laiko tikrai turit, o paskubejusi paskui galite gailetis. Jei jums nitro city patinka, as jusu vietoj jo ir ieskocia, ir jei papuola geras sportinukas, tai ji ir pirkciau, o veliau paieskociau naudoto lopsio, o blogiausiu atveju (o gal geriausiu, nes nekyla problema daliu sandeliavimui, paskui is to lopsiuko galima daryti silta miegmaisi ar paklota i sportinuka) koki quadrolifta isideciau i sportini, kiek gi to lopsio reikia, o dar kai emmu sportinis labai geras, tai ten ir keliu men leliuka be lopsio gali guldyti. O ir kedute galite kokia maxi cosi nusipirkt uz pora simtu, nebutinai tvirtinama ant ratu. Nebent pati vazinejat su masina ir daznai vaikstot po parduotuves. s nors ir vairuojanti su vaiku ne taip daznai i parduotuves vaziuodavau, tai kedute ant ratu panaudojau gal kelis kartus tik. Aš būtent taip ir dariau
Gali buti, kad klystat
O gali vaikas ir nesedeti, neatspesi QUOTE(Lineta* @ 2011 02 24, 00:10) as tai labai noriu emmuko, bet man nepatinka, kad ratai priekiniai nesisukioja, o radau tik ta city, pas kuri sukipojasi, o naujo su sukiojamais ratais neipirkciau turbut o kokir muros minusai? Na, kai palygini emmos ir muros sportines dalis, tai manau, kad vaikiukui daug smagiau sedeti emmoje, ypac ziema, kai salta ir vaikukas visas prirengtas ir privyniotas
Man tai esminis Muros minusas buvo svoris. O labiausiai viską sudėliojo į savo vietas Babycenterio pardavėja, kai nuvažiavau dar
Sveikos, emmu seimininkes
QUOTE(pikute84 @ 2011 02 25, 09:45) Sveikos, emmu seimininkes 700 Lt. Manyciau brangokas. bandykite ieskoti padeveto. Aisku kokybe superine ir vidus toks malonus. Norisi ten savo leliuka ideti QUOTE(Blueta @ 2011 02 23, 23:06) Oi ne,aciu,nereikia.Uztenka man jau Mondialo ir Maclareno nepirksiu trecio,siaip idomu buvo,tai paklausiau. Kokie pinigai? tiksliai,o kiek jis kainuoja? Bijau sumeluot , apie 1800-2000 lt bet man tai jis superinis QUOTE(Lineta* @ 2011 02 23, 23:10) as tai labai noriu emmuko, bet man nepatinka, kad ratai priekiniai nesisukioja, o radau tik ta city, pas kuri sukipojasi, o naujo su sukiojamais ratais neipirkciau turbut o kokir muros minusai? as jusu vietoi neskubeciau, o paziurekite geriau nitro city, arba senesnis yra cerox 360, jie bus fainesni, vaziuokle daug geresne , netarskanti kas del lopsiuko , as nepirkciau nesiojamo , net jai ir gimtu vaikas vasara... Nebent pinigu nebutu normaliam lopsiukui man normalus lopsys yra pats pagrindas naujagimiui , ir silta ir jokie vejai nepucia , galu gale ir vaikas lopsy buna auksciau , nes idejus sportine Dali jinai buna daug zemiau ,, jau nekalbu , kad kudikeli vezioti lopsiuka vienas malonumas Mura vezioti teko ir nekarta, tokio vezimo niekad nepirkciau ne veltu jis gamintas siltesniem krastam lopsys negilus stogas lopsio mazas, o sportinuko pusia stogo vos ne is letsargio medziagos lopsio net uzklotas neapgalvotas, nera apsaugos nuo vejo, be pakilimo jis jau nekalbu apie tas skyles lopsy , kuratseit rankenos nesti sportine dalis nenormaliai maza, jai 10 men vaikas joje jau tiktik, tai Kai bus kokie 1,3 tai kabes kojos ir galva islis... Sportine dalis labai atvira , ne musu klimatui nepatogus vesti, toks gargaras.. Rankena labai nepatogi .., niu daig minusu jis turi del to man emmaljungai yra tobuli vezimai , tiek konfortu , tiek musu klimatui..
Siandien apziurejom city lopsi ir ta Quadrolift, tai siaip kainos ju nelabai ir skiriasi
labai man grazus sie vezimukai. Ypac su klasikine vaziuokle ir odiniai
O gal galit patarti man
QUOTE(pikute84 @ 2011 02 25, 19:42) O gal galit patarti man oi labai faina sviesus lopsys musu buvo baltas odinukas, vien ta spalva o ir prieziura labai lengva,nes valydavau tik su dregna servetele beje vidus ta medvilninis jai kada reiks,tai tik balta rinksiuos kazkada jau rodziau,tai vel galiu ideti cia mano ir drauges karieta efektingai ta balta ziurisi
As kai lauksiuosi antro leliaus tai nemetysiu pinigu ant kitokiu vezimu,o is karto vel rinksiuosi emuka.Karieta tikraja sia zodzio prasme
As kai pirkau city crosa tai mano maziukas buvo beveik 3 men,kadangi pirkau naudota tai lopsys buvo jau parduotas,liko tik sportinukas ir auto kedute.Lopsio papildomai nepirkau,nes kol buciau tinkama suradus tai butu ir laiko praeje,tad vazinejam su sportinuku,zinoma lopsio LABAI norejau,bet atvazinejom ir taip.Kadangi mano kleckui kita men bus puse metu ir jau prasils orai tai pakelsiu siek tiek atramele ir gales zvalgytis po apylinkes |