Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emmaljunga
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jurgin@
Emmaljunga karietos

user posted image user posted image

www.emmaljunga.com

Sena tema čia
Di8
Keliu savo klausimėlį į naują temuke 4u.gif
QUOTE(Di8 @ 2011 02 17, 12:11)
Sveikutės 4u.gif

mes važinėjames emaljunga karietoje, vežimuke City cross thumbup.gif , sakykit gal kuri turit toki daiktelį 4u.gif http://www.emmaljunga.com/lt/Priedai/ilti_...mizer-1042.html, ar apsimoka toki daiktą isigyti ir kiek jis maždaug kainuoja blush2.gif
vasariop naudosim sėdimą dalį, o mūsų vežimukas juodos splavytės, todėl bijau, kad bus karšta mažiukui g.gif
*

QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 18, 18:33)
o kas cia per daiktas? kam jis skirtas?
*

jei gerai suprantu pagal aprašymą, jis skirtas naudoti vežimėio sėdimoje dalyje, na kaip būna autokėdutese, pamažina erdvę g.gif
Jurgin@
QUOTE(Di8 @ 2011 02 18, 19:16)
jei gerai suprantu pagal aprašymą, jis skirtas naudoti vežimėio sėdimoje dalyje, na kaip būna autokėdutese, pamažina erdvę  g.gif
*

Truputi pamazina,ir labai gerai,kai vezimelis odinis vasaros metu,kad vaikiukui neliptu kojytes prie odos.
Ketvirtadiene
QUOTE(Di8 @ 2011 02 18, 19:16)
Keliu savo klausimėlį į naują temuke 4u.gif
jei gerai suprantu pagal aprašymą, jis skirtas naudoti vežimėio sėdimoje dalyje, na kaip būna autokėdutese, pamažina erdvę  g.gif
*

aaa, nes niekaip nesugalvojau kam ta dalis skirta. Kol kas naudojam lopsi, ziuresim kaip mums bus su ta erdve sportineje dalyje smile.gif
Gintte
Sveikutes

Gal kuri domėjotės ar isigijot emmos vežimeli su nauja važiuokle UniQ310 Alu http://www.emmaljunga.com/lt/Vaikiki_veim&...Combi-1015.html

Mes nusipirkom ir apsižiurejau, kad tos knopkutes, kur reguliuojasi rankena, pas mane išorinėj pusėj, del ko labai sunku reguliuoti. Kataloge ziuriu, kad jos turi buti vidinej. Tai kazi cia brokas g.gif
Ksesanko
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 19, 17:50)
aaa, nes niekaip nesugalvojau kam ta dalis skirta. Kol kas naudojam lopsi, ziuresim kaip mums bus su ta erdve sportineje dalyje smile.gif
*

O as vakar isbanziau sportine dali namie smile.gif Tai mums tikrai tokio reikes. skesta mano dukrele sportineje dalyje biggrin.gif Tikrai dar labai mazyte. Ir ne manau, kad iki vasaros sugebes uzaugti daugiau negu 1,2 kg. ir 10 cm. Gerai, kad manoji lauke tik miega, tai galiu be problemu ja lopsyje vezioti.
Ketvirtadiene
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 20, 08:43)
O as vakar isbanziau sportine dali namie smile.gif Tai mums tikrai tokio reikes. skesta mano dukrele sportineje dalyje biggrin.gif Tikrai dar labai mazyte. Ir ne manau, kad iki vasaros sugebes uzaugti daugiau negu 1,2 kg. ir 10 cm. Gerai, kad manoji lauke tik miega, tai galiu be problemu ja lopsyje vezioti.
*

manoji lauke visai nenori miegot, bet namuose lopsyje miega thumbup.gif
Ksesanko
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 20, 11:57)
manoji lauke visai nenori miegot, bet namuose lopsyje miega  thumbup.gif
*

O pas mus atvirksciai. Lauke ir dvi valandas gali ismiegoti. O stai namie vezimelyje vos 40 min. ismiega smile.gif
Lineta*
Sveikos merginos 4u.gif

laukiam savo stebukliuko ir nusiziurejome Emaljunga City Jet vezimuka 2007 metu. Gal galetumete pakomentuoti si vezimuka 4u.gif Kaip jo lopsiukas, ar erdvus, ar pakankamai vietos leliukui su kombinsonu guleti esant kokiu 5 - 6 menesiu? Gal girdejote kokiu trukumu siam vezimukui? Kitas dalykas, jei perku 2007 metu vezimuka uz siek tiek daugiau nei 1 000 Lt (cia su sportinuku ir kedute), tai kokia tikimybe, kad as aplamai ji parduosiu po dar 2,5 metu? gal tokio seno jau niekas nenores? Ar jus geriau paratumete pirkti naujesnio modelio brangesni, na kad ir ne emaljunga?
erikiuxxx
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 20, 19:21)
Sveikos merginos  4u.gif

laukiam savo stebukliuko ir nusiziurejome Emaljunga City Jet vezimuka 2007 metu. Gal galetumete pakomentuoti si vezimuka  4u.gif  Kaip jo lopsiukas, ar erdvus, ar pakankamai vietos leliukui su kombinsonu guleti esant kokiu 5 - 6 menesiu? Gal girdejote kokiu trukumu siam vezimukui? Kitas dalykas, jei perku 2007 metu vezimuka uz siek tiek daugiau nei 1 000 Lt (cia su sportinuku ir kedute), tai kokia tikimybe, kad as aplamai ji parduosiu po dar 2,5 metu? gal tokio seno jau niekas nenores? Ar jus geriau paratumete pirkti naujesnio modelio brangesni, na kad ir ne emaljunga?
*

as nepirkciau 4u.gif
man atrodo uz tokio senumo vezima yra brangu...bet aisku cia pardavejo reikalas
bet siek tiek brangesniu,bet bent jau metai nauji...
paveziojus abejoju ar kas ims g.gif nebent labai pygiai atiduosite

ir siaip pats modelis nelabai,man toks labiau tarskaliukas,ne veltui ju jau nebegamina mirksiukas.gif
Lineta*
erkiux, aciu uz nuomone 4u.gif

gal daugiau mergyciu pasisakys?
erikiuxxx
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 20, 20:36)
erkiux, aciu uz nuomone  4u.gif

*

kad ner uz ka 4u.gif
dar reiktu ziureti nudevejimo laipsni 4u.gif
bet kieta bus vezimas,tai faktas 4u.gif

lopsiukas nera dydelis,bet man pvz dydesnio tikrai nebutu reikeja,ne drambliukus gimdom rolleyes.gif o ir neveziosime jame iki metu

man pilnai pakako city corg lopsiuko,man jis labai dailus wub.gif mano mazius vazinejo jame iki 8men
heryte
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 20, 20:36)

*

Šiaip ir naujesnių metų modeliuką galima nupirkti už gana normalią kainą. Jums nėra kur skubėti, pavasariop atšulus, manau, daugiau tėvelių ims pardavinėti Emmaljunga vežimukus ir dairytis lengvų skėtukų. Tiesiog sekite skelbimus SM ir skelbiu.lt, tikrai rasite patrauklių variantų mirksiukas.gif
Jurgin@
As cia dabar biski ne i tema rolleyes.gif bet samprotauju,kodel zmones perka gan brangius vezimelius,kad paskui greitai parduoda:mastau: ?Man vezimelio svoris visai neesme,man svarbiausia kad jis yra kokybiskas,labai smagiai vaziuoja na ir t.t.kas turi emukus -zino ju privalumus taigi nera ka cia vardinti.Man jokie sketukai neatsos emuko sportinuko ir neturiu minciu paradvineti,kol neateis laikas schmoll.gif bigsmile.gif
Di8
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 02 21, 18:26)
As cia dabar biski ne i tema  rolleyes.gif  bet samprotauju,kodel zmones perka gan brangius vezimelius,kad paskui greitai parduoda:mastau: ?Man vezimelio svoris visai neesme,man svarbiausia kad jis yra kokybiskas,labai smagiai vaziuoja na ir t.t.kas turi emukus -zino ju privalumus taigi nera ka cia vardinti.Man jokie sketukai neatsos emuko sportinuko ir neturiu minciu paradvineti,kol neateis laikas schmoll.gif  bigsmile.gif
*

pilnai sutinku drinks_cheers.gif , man irgi joks skėtukas neatstos emuko sportinės dalies smile.gif kai rinkausi vežimuka, ieškojau, kad būtų normalus lopšys, didelė sportinė dalis, dideli ratai, kad žiemą galėtume važinėtis, emukas pilnai atitiko mano reikalavimus thumbup.gif, kol kas neturiu jam nusiskundimų, praktiškai visą žiemą kasdien vaikštom į lauką, tik dar lopšiuką naudojam thumbup.gif
Ksesanko
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 02 21, 18:26)
As cia dabar biski ne i tema  rolleyes.gif  bet samprotauju,kodel zmones perka gan brangius vezimelius,kad paskui greitai parduoda:mastau: ?Man vezimelio svoris visai neesme,man svarbiausia kad jis yra kokybiskas,labai smagiai vaziuoja na ir t.t.kas turi emukus -zino ju privalumus taigi nera ka cia vardinti.Man jokie sketukai neatsos emuko sportinuko ir neturiu minciu paradvineti,kol neateis laikas schmoll.gif  bigsmile.gif
*

As irgi dar neisbandziau sportines dalies. Bet manau, kad skietuka vis tiek reiketu tureti. Man kol kas ju sportine dalis irgi neatrodo baisiai. Tiesiog vasara norisi lengvesnio ir lengviau i bagazine ikisamo vezimelio smile.gif Bet emmos sportine dalimi irgi zadu naudotis. Man tie manevringi ratai visai nereikalingi. Nesuprantu mamu, kurioms vienas is butiniausiu vezimelio kriteriju - manevringi ratai. Jie gi tik parduotuveje pasiteisina. Musu salygatviais sie mehanizmai greitai genda.
Gerina
Pritariu pasisakiusioms. Emma man tinka visais sezonais. O sketuko reikia kur nors skrendant gal. Arba prekybos centre. Bet pvz mes rudeni atostogavome Turkijoj. Promenadoje mes vieninteliai buvome su tokiu tankiniu Emmos vezimu biggrin.gif, bet nesigailejau nei minutes, kad ji emem (sportine dali), nes visu pirma vaikui daug vietos, o ji dar tuomet prasciau sedejo, tai nemazai laiko vezime budavo. Ir jau nekalbu apie visus slenkscius, saligatviu duobes ir pan, per kurios buvo lengva pravaziuoti. Out off topic, bet reikejo matyt turkeliu veidus, kai sugalvodavo paklaust kiek tas vezimas kainuoja lotuliukas.gif Tai lygiai tas pats tinka ir LT saligatviams.

P. S. Kas turit sketukus koki rekomeduotumet? Man jie visi tokie sh...kai atrodai po Emmos, tie ratukai, atrodo, kad vaikas ten nuskratys, jei nebus idealiai lygu biggrin.gif Bet buna situaciju kai reikia, tai mastau, kad reiketu isigyti.
heryte
Na nesiginčysiu dėl šių vežimų privalumų, jų begalės. Bet be skėtuko nelabai įsivaizduoju, ypač vasarą. Kai vaikui jau daugiau kaip metai, ar netgi du, kokio velnio man dar su savimi temptis visą pilną bagažinę biggrin.gif Man patogu, kai vežimuką pajūry galiu susilankstyti, pati panešti kokiais laipteliais žemyn, ar net per klampų smėlį, kur joks visureigis, atleiskit, nepravažiuoja lengvai biggrin.gif
Tai va, kai vaikas jau ištisai nebenori sėdėti, man patogiau kompaktiškas ir lengvas skėtis. Mes turime Peg Perego SI ir esu žiauriai patenkinta.
Svoris gai būti visai nesvarbus, jei gyveni nuosavam name, o išvažiavus iš namų ištisai šalia turi vyrą ax.gif
Blueta
QUOTE(Jurgin@ @ 2011 02 21, 17:26)
*

Tai neatstos,bet jei ruosiesi kur nors skristi,tai man neatodo racionalu temptis tokio svorio Emma.Jau nekalbant apie tai,kad neaisku kas is jo liktu po metymo lektuve.
Tokiems atvejams ir reikalingas sketukas.
Jurgin@
QUOTE(Blueta @ 2011 02 21, 23:56)
Tai neatstos,bet jei ruosiesi kur nors skristi,tai man neatodo racionalu temptis tokio svorio Emma.Jau nekalbant apie tai,kad neaisku kas is jo liktu po metymo lektuve.
*

Kadangi dar nesusiduriau su tokiu reikalu tai nieko negaliu pasakyti-tik pritarti drinks_cheers.gif Bet kai vietoj kur vaziuosiu tai tempsiuosi emuka biggrin.gif
ausruska
Sveikos emmaljungos gerbejos 4u.gif as laukiuosi ir gyvenu danijoje ir va net nekyla mintis pirkti kitoki vezima kaip emmaljunga, nes jie nerealus musu kleckiukas tures lopseli lankyti anksti ir beveik iki 3metu jie miega vezimuose lauke taigi man butinas emmaljunga big star smile.gif http://www.emmaljunga.com/dk/Barnevogn/Vae...upreme-557.html ju ilgis siekia 97cm yra be galo erdvus ir patogus vaikeliui ir kiek zinau jiem netaikoma sportine dalis todel kitais metais nusipirksim ir sketuka savo paciu patogumui
Graikija_St
Mums jau balandį bus metai ir tikrai neįsivaizduoju geresnio varianto pavasarinukui kaip didelis ir komfortabilus Emuko sportinukas žiemai, kai vaikiukas jau netelpa į lopšį. Su tokia ilga gulima padėtim visą žiemą miegam lauke, telpam su visais kombinezonais ir užklotėliais thumbup.gif bet visgi vasarai galvoju, kad tikrai reikia pirktis skėtuką, kai norėsis būt mobilesniems ir, kaip viena mamytė minėjo, nereiks užimti visos bagažinės. Be to ir vaikiukas nelengvėja, dar plius sportinuko svoris...
Gerina
QUOTE(Blueta @ 2011 02 21, 22:56)
*

Kaip jau sakiau, mes skridome i Turkija su savo Edge. Mergytei tebuvo 5 men, tai reikejo man pilnai gulimos padeties, ko sketukai daznai neturi, ir kaip jau minejau, Emmos pravazumas ten labai praverte thumbup.gif Ir nieko vezimui neatsitiko, nors turiu pripazinti, kad del to siek tiek jaudinausi, bet MB ramino, kad keliones draudimas padengs, jei kas.
Sutinku, kad sketukas tinka tais atvejais, kai vaikas jau kazkiek eina, kai vezimo nebereikia nuolat.

Heryte, tas SI visai neblogai atrodo, tas lengvas susilankstymas man patiko bigsmile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Gerina @ 2011 02 21, 21:29)

P. S. Kas turit sketukus koki rekomeduotumet? Man jie visi tokie sh...kai atrodai po Emmos, tie ratukai, atrodo, kad vaikas ten nuskratys, jei nebus idealiai lygu  biggrin.gif Bet buna situaciju kai reikia, tai mastau, kad reiketu isigyti.
*

Man emmukas irgi superinis vezimas,pamacius gatveje vis paziuriu wub.gif tokia nuostalgija jam wub.gif ir visiem draugam tik si vezima rekomenduoju wub.gif

del sportinuko,tai oi kiek as ju isbandzius smile.gif ir chicco ir peg perego n modeliu turejau ir maclarenus kelis modelius,bet galiu pasakyti,kad is lengvesniu vezimu po emmaljungo atstojo man tik Bugaboo bee thumbup.gif va cia tai vezimas, pasaka...ir vaziavimas ir visa kita...toli grazu kokiem peg peregam iki bugaboo wub.gif
po emmaljungo,jaigu kisene leidzia tai tik si rekomenduociau wub.gif
QUOTE(Blueta @ 2011 02 21, 22:56)
*

drinks_cheers.gif s niekada emmuko kelionen neimciau ,net ir mazam vaikui blush2.gif
turejau patirti su lektuvu,kai is maclareno beveik nieko neliko doh.gif

Gerina
Erikiux, na, tikiu, kad Bogaboo kokybiski. Todel ir brangus. Mes Emmos nesiruosiam parduoti, dar reikes jos ir reikes, tik kartais norisi ir lengvesnio varianto. Tad jauciu ieskosiu ko pigiau rolleyes.gif
O kad sketuka sulauze, tai nesistebiu, nes man atrodo, kad jie lengvi, nepatvarus, o vat, kad sulauzyt Emma jau reikia pasistengti biggrin.gif Kiekviena rankasi pagal savo supratima, mes rizikavom ir nesigailejom. Be to, pasitikiu ir musu keliones draudimu. Tiesiog norejau pasidalinti savo patirtimi, gal kam pravers, nes pamenu kazkada jau diskutavom ir visos sake, kad Emmos i kelione neimtu. g.gif
Blueta
QUOTE(Gerina @ 2011 02 22, 15:12)
Kaip jau sakiau, mes skridome i Turkija su savo Edge. Mergytei tebuvo 5 men, tai reikejo man pilnai gulimos padeties, ko sketukai daznai neturi,

ir kaip jau minejau, Emmos pravazumas ten labai praverte  thumbup.gif

Ir nieko vezimui neatsitiko,

Mes pirma karta skridom,kai mazylei buvo 7 men.,tai pilnai gulima padetis taip pat buvo reiklinga pietu miegui pleze.Ta mums uztikrino Maclaren XLR.

Nu bet kam jau tas didziulis pravazumas vasara...viesbucio teritorijoj.Nesakyciau,kad beda su tais mazais ratukais,Va,ziema,tai jau kitas reikalas.

Tai jusu laime.Nes daznai atsitinka,tampykis ten po to su tuo draudimu.O ir siaip man gaila balta odinuka po lektuvus tampyt,jau nekalbant apie jo svori.

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 22, 21:39)
Bugaboo bee thumbup.gif va cia tai vezimas, pasaka...ir vaziavimas ir visa kita..

O kokie ten jo pranasumai? keliais sakiniais 4u.gif
Gerina
QUOTE(Blueta @ 2011 02 22, 22:22)
*Nu bet kam jau tas didziulis pravazumas vasara...viesbucio teritorijoj.Nesakyciau,kad beda su tais mazais ratukais,Va,ziema,tai jau kitas reikalas.

**Tai jusu laime.Nes daznai atsitinka,tampykis ten po to su tuo draudimu.O ir siaip man gaila balta odinuka po lektuvus tampyt,jau nekalbant apie jo svori.

*Na, mes labai daznai iseidavom is viesbucio. Supratau, kad all inclusive tipo viesbuciai ne man smile.gif Bet net ir paciame viesbutyje buvo labai daug slenksciu doh.gif

** Musu vezimas nera baltas. Oro uoste duodamas plastikinis maisas, taigi nesitepa ten. Na ir NO draudimai, tai ne LT mirksiukas.gif Kelioniniu dar neteko naudotis, bet po auto ivykio, MB vazinejo draudimo nuomota masina apie 2sav, kol jo masina tvarke ir del to visai nereikejo tampytis, taip iprasta.

Bet nebematau prasmes teisintis, kad mes i kelione isdrisome imti Emma cool.gif Kaip ir sakiau, kiekviena renkasi pagal save. Paprasciausiai ta kelione mes kazkaip spontaniskai nusipirkom ir man nebebuvo nei laiko, nei ten pinigu dar vezimui II.
Lineta*
Sveikos,

noriu dar karta paklausti apie Emmaljunga city jet vezimuka, ar jo ratai pripuciami ar ne? raso guoliniai, bet ar nebus jis nepripuciamais ratais, kurie gal bus kieti ir vaziuojant barska tarska? ka jus rinktumetes Emma city jet ar Maxi cosi mura 4?

aciu uz nuomone 4u.gif
Ketvirtadiene
QUOTE(Di8 @ 2011 02 21, 19:57)
pilnai sutinku drinks_cheers.gif , man irgi joks skėtukas neatstos emuko sportinės dalies  smile.gif kai rinkausi vežimuka, ieškojau, kad būtų normalus lopšys, didelė sportinė dalis, dideli ratai, kad žiemą galėtume važinėtis, emukas pilnai atitiko mano reikalavimus thumbup.gif, kol kas neturiu jam nusiskundimų, praktiškai visą žiemą kasdien vaikštom į lauką, tik dar lopšiuką naudojam thumbup.gif
*

mes irgi dar sportine dalies nenaudojo0m, bet kaip jau cia irase, manau sportinuka perka tam, kad palengvinti nasta, nes visgi sportinuke juk eina tas pats remas, o sketukas zymiai maziau vietos uzima. Bet irgi labai laukiu kada jau i spotinuka persesime smile.gif
Kačia
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 23, 20:33)
mes irgi dar sportine dalies nenaudojo0m, bet kaip jau cia irase, manau sportinuka perka tam, kad palengvinti nasta, nes visgi sportinuke juk eina tas pats remas, o sketukas zymiai maziau vietos uzima. Bet irgi labai laukiu kada jau i spotinuka persesime smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Man Emmos Mondial sportinukas per sunkus, nors pie namu i lauka ir dar kai vaikas lauke miega tai super thumbup.gif Bet isvykom turim Maclaren.
erikiuxxx
QUOTE(Blueta @ 2011 02 22, 22:22)

O kokie ten jo pranasumai? keliais sakiniais  4u.gif
*

oi pranasumas dydelis,reikia tik pavezioti rolleyes.gif sunku nupasakoti,galiu duoti pabandyti mirksiukas.gif rieda be priekaistu,niekas neklyba ir netarska
amortizacija liuks
stogas pasaka, labai uzdaras ,ypac musiskio..
pilnai gulima padetis,dydelis krepsys, galima vaika atsukti i save ,vientisa rankena...nn gerio galeciau apie ji vardinti...vezimas pasaka...man vienas is tobuliausiu..vertas jis tu pinigu
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 22, 22:51)
Sveikos,

noriu dar karta paklausti apie Emmaljunga city jet vezimuka, ar jo ratai pripuciami ar ne? raso guoliniai, bet ar nebus jis nepripuciamais ratais, kurie gal bus kieti ir vaziuojant barska tarska? ka jus rinktumetes Emma city jet ar Maxi cosi mura 4?

aciu uz nuomone  4u.gif
*

oi geriau jau tada tas city
man muros is vis vezimai via kruva minusu turi doh.gif
Blueta
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 23, 22:50)
,galiu duoti pabandyti mirksiukas.gif

.vertas jis tu pinigu

Oi ne,aciu,nereikia.Uztenka man jau Mondialo ir Maclareno biggrin.gif
nepirksiu trecio,siaip idomu buvo,tai paklausiau.

Kokie pinigai? tiksliai,o kiek jis kainuoja? bigsmile.gif
Lineta*
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 02 23, 23:50)
oi geriau jau tada tas city
man muros is vis vezimai via kruva minusu turi doh.gif
*

as tai labai noriu emmuko, bet man nepatinka, kad ratai priekiniai nesisukioja, o radau tik ta city, pas kuri sukipojasi, o naujo su sukiojamais ratais neipirkciau turbut doh.gif

o kokir muros minusai?
gitulia
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 23, 23:10)
as tai labai noriu emmuko, bet man nepatinka, kad ratai priekiniai nesisukioja, o radau tik ta city, pas kuri sukipojasi, o naujo su sukiojamais ratais neipirkciau turbut doh.gif

o kokir muros minusai?
*

O jums nitro city nepatinka? Ji irgi manevringais ratais ir padevetu buna g.gif Laiko dar turit, tik pasekit skelbimus ir gal rasit savaji ax.gif
O del muros - nueikit i ju tema, matysit kaip ji giria ir dievina biggrin.gif Nors as jo irgi nepirkciau ir besilaukdama gyvai pamaciusi is karto atmeciau, o kitoms jis stebuklo virsune. Taip, kad tie trkumai individualus dalykas mirksiukas.gif
Lineta*
QUOTE(gitulia @ 2011 02 24, 01:44)
O jums nitro city nepatinka? Ji irgi manevringais ratais ir padevetu buna  g.gif Laiko dar turit, tik pasekit skelbimus ir gal rasit savaji  ax.gif 
O del muros - nueikit i ju tema, matysit kaip ji giria ir dievina  biggrin.gif  Nors as jo irgi nepirkciau ir besilaukdama gyvai pamaciusi is karto atmeciau, o kitoms jis stebuklo virsune. Taip, kad tie trkumai individualus dalykas  mirksiukas.gif
*

patinka tas labai, tik nerandu, kad butu parduodamas 3 in 1 daugiau mergaitisku spalvu uz normalia kainyte, aisku laiko dar yra, bet norisi kuo greiciau viska susipirkti smile.gif radau toki, bet cia tik sportinukas, o jei dar pirkti lopsiuka ir kedute, tai apie 2 000 gaunasi doh.gif http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;hl=emmaljunga

o cia tas city jet, senesnis .... http://www.skelbiu.lt/skelbimai/emmaljunga...s-10330937.html
vaziuosim savaitgali apziureti.
gitulia
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 24, 08:39)
patinka tas labai, tik nerandu, kad butu parduodamas 3 in 1 daugiau mergaitisku spalvu uz normalia kainyte, aisku laiko dar yra, bet norisi kuo greiciau viska susipirkti smile.gif radau toki, bet cia tik sportinukas, o jei dar pirkti lopsiuka ir kedute, tai apie 2 000 gaunasi doh.gif http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;hl=emmaljunga

o cia tas city jet, senesnis  .... http://www.skelbiu.lt/skelbimai/emmaljunga...s-10330937.html
vaziuosim savaitgali apziureti.
*

Patarciau jums neskubeti labai, laiko tikrai turit, o paskubejusi paskui galite gailetis. Jei jums nitro city patinka, as jusu vietoj jo ir ieskocia, ir jei papuola geras sportinukas, tai ji ir pirkciau, o veliau paieskociau naudoto lopsio, o blogiausiu atveju (o gal geriausiu, nes nekyla problema daliu sandeliavimui, paskui is to lopsiuko galima daryti silta miegmaisi ar paklota i sportinuka) koki quadrolifta isideciau i sportini, kiek gi to lopsio reikia, o dar kai emmu sportinis labai geras, tai ten ir keliu men leliuka be lopsio gali guldyti.
O ir kedute galite kokia maxi cosi nusipirkt uz pora simtu, nebutinai tvirtinama ant ratu. Nebent pati vazinejat su masina ir daznai vaikstot po parduotuves.
s nors ir vairuojanti su vaiku ne taip daznai i parduotuves vaziuodavau, tai kedute ant ratu panaudojau gal kelis kartus tik. g.gif Apgalvokit dar karta viska gerai mirksiukas.gif
Lineta*
QUOTE(gitulia @ 2011 02 24, 10:59)
Patarciau jums neskubeti labai, laiko tikrai turit, o paskubejusi paskui galite gailetis.  Apgalvokit dar karta viska gerai  mirksiukas.gif
*

Jus visiskai teisi, bet ima baime, kad kai reikes ir nebus nieko doh.gif
heryte
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 24, 10:05)
Jus visiskai teisi, bet ima baime, kad kai reikes ir nebus nieko doh.gif
*

Nesijaudinkite, tikrai viską surasite ir nusipirksite, tik nuolatos sekite skelbimus. gitulia visiškai teisi drinks_cheers.gif , nebūtina pirkti 3 in 1, su pirmu vaiku aš irgi tik kelis kartus panaudojau kėdę ant rėmo. Dabar nusipirkau žymiai patogesnį variantą Maxi cosi su baze, kad nereikėtų segiot diržų.
Per skelbimus čia dar vienas manevringas emma čia smile.gif
Graikija_St
QUOTE(gitulia @ 2011 02 24, 10:59)
Patarciau jums neskubeti labai, laiko tikrai turit, o paskubejusi paskui galite gailetis. Jei jums nitro city patinka, as jusu vietoj jo ir ieskocia, ir jei papuola geras sportinukas, tai ji ir pirkciau, o veliau paieskociau naudoto lopsio, o blogiausiu atveju (o gal geriausiu, nes nekyla problema daliu sandeliavimui, paskui is to lopsiuko galima daryti silta miegmaisi ar paklota i sportinuka)  koki quadrolifta isideciau i sportini, kiek gi to lopsio reikia, o dar kai emmu sportinis labai geras, tai ten ir keliu men leliuka be lopsio gali guldyti.
O ir kedute galite kokia maxi cosi nusipirkt uz pora simtu, nebutinai tvirtinama ant ratu. Nebent pati vazinejat su masina ir daznai vaikstot po parduotuves.
s nors ir vairuojanti su vaiku ne taip daznai i parduotuves vaziuodavau, tai kedute ant ratu panaudojau gal kelis kartus tik.  g.gif  Apgalvokit dar karta viska gerai  mirksiukas.gif
*

Aš būtent taip ir dariau thumbup.gif nepirkau apskritai lopšio, nes mano vaikiukas gimė balandį, kai jau nebešalta. Nusipirkau sportinį City cross ir dualiftą, jis kaip krepšys įsideda į sportinę dalį ir puikiai visą vasarą važinėjomės, po to išėmiau jo medinį dugną ir gavosi paminkštinimas ir užklotas kojoms. O po to apskritai jį išmiau, nes nebetilpo su visais kombinezonais. Ir galvoju, kad visgi parduosiu aš jį kokiai mamytei, kuri taip pat pavasarinuko ar vasarinuko laukiasi, nes norisi lengvo skėtuko. Kad vasarai jo užteks tai tikiu, o žiemą, tikiuosi, nebereiks vežimo pusantrų metų kleckiui.. Ar aš klystu?
gitulia
Gali buti, kad klystat biggrin.gif Kai kurie vaikai visai megsta sedeti vezime, o ypac kai pritutulotam su kobiais nelengva vaikscioti, o ir nusnusti kartais reikia. Mamai i parduotuve nulekt pieno nusipirkt irgi patogiau su vezimu.
O gali vaikas ir nesedeti, neatspesi mirksiukas.gif
neaukla
QUOTE(Lineta* @ 2011 02 24, 00:10)

o kokir muros minusai?
*

Na, kai palygini emmos ir muros sportines dalis, tai manau, kad vaikiukui daug smagiau sedeti emmoje, ypac ziema, kai salta ir vaikukas visas prirengtas ir privyniotas ax.gif thumbup.gif
Graikija_St
Man tai esminis Muros minusas buvo svoris. O labiausiai viską sudėliojo į savo vietas Babycenterio pardavėja, kai nuvažiavau dar nestuke.gif svaigdama kaip noriu Quinio, Muros arba Boogaboo, pasakydama, kad šitie visi vežimai sukurti tik kad tėvams gražu būtų, o patogumas vaikui labai abejotinas, ypatingai sportinuke. Sako, kur tu dėsies žiemą su devynių mėnesių vaiku ir tokiu sportinuku biggrin.gif Tai daugiau vežimų ir nebeieškojau, nuvažiavau kitą kart su vyru ir nusipirkom City Crosą smile.gif
pikute84
Sveikos, emmu seimininkes mirksiukas.gif Mes savo pirmagimiui irgi pasirinkom emmaljunga vezimaiti. Tik pirkom jau panaudota vieno vaikelio. Tai turim city cross modeliuka thumbup.gif Tik sportine dali gavom, tai sukam dabar galveles del lopsio. O klausykit, gal galima pirkti ta Quadrolift lopsi? Pamastem, kad patogu butu ideti i sportine dali ir dar nesiotis g.gif Bet ar pas mus tuos lopsiukus parduoda? Ir ar apsimoka, gal jie labai brangus?
Ksesanko
QUOTE(pikute84 @ 2011 02 25, 09:45)
Sveikos, emmu seimininkes mirksiukas.gif  Mes savo pirmagimiui irgi pasirinkom emmaljunga vezimaiti. Tik pirkom jau panaudota vieno vaikelio. Tai turim city cross modeliuka thumbup.gif  Tik sportine dali gavom, tai sukam dabar galveles del lopsio. O klausykit, gal galima pirkti ta Quadrolift lopsi? Pamastem, kad patogu butu ideti i sportine dali ir dar nesiotis g.gif  Bet ar pas mus tuos lopsiukus parduoda? Ir ar apsimoka, gal jie labai brangus?
*

700 Lt. Manyciau brangokas. bandykite ieskoti padeveto. Aisku kokybe superine ir vidus toks malonus. Norisi ten savo leliuka ideti smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Blueta @ 2011 02 23, 23:06)
Oi ne,aciu,nereikia.Uztenka man jau Mondialo ir Maclareno  biggrin.gif
nepirksiu trecio,siaip idomu buvo,tai paklausiau.
Kokie pinigai? tiksliai,o kiek jis kainuoja? bigsmile.gif
*

Bijau sumeluot , apie 1800-2000 lt
bet man tai jis superinis

QUOTE(Lineta* @ 2011 02 23, 23:10)

o kokir muros minusai?
*

as jusu vietoi neskubeciau, o paziurekite geriau nitro city, arba senesnis yra cerox 360, jie bus fainesni, vaziuokle daug geresne , netarskanti

kas del lopsiuko , as nepirkciau nesiojamo , net jai ir gimtu vaikas vasara... Nebent pinigu nebutu normaliam lopsiukui
man normalus lopsys yra pats pagrindas naujagimiui , ir silta ir jokie vejai nepucia , galu gale ir vaikas lopsy buna auksciau , nes idejus sportine Dali jinai buna daug zemiau ,, jau nekalbu , kad kudikeli vezioti lopsiuka vienas malonumas wub.gif

Mura vezioti teko ir nekarta, tokio vezimo niekad nepirkciau
ne veltu jis gamintas siltesniem krastam
lopsys negilus
stogas lopsio mazas, o sportinuko pusia stogo vos ne is letsargio medziagos
lopsio net uzklotas neapgalvotas, nera apsaugos nuo vejo, be pakilimo jis
jau nekalbu apie tas skyles lopsy , kuratseit rankenos nesti
sportine dalis nenormaliai maza, jai 10 men vaikas joje jau tiktik, tai Kai bus kokie 1,3 tai kabes kojos ir galva islis...
Sportine dalis labai atvira , ne musu klimatui
nepatogus vesti, toks gargaras.. Rankena labai nepatogi .., niu daig minusu jis turi

del to man emmaljungai yra tobuli vezimai , tiek konfortu , tiek musu klimatui..
pikute84
Siandien apziurejom city lopsi ir ta Quadrolift, tai siaip kainos ju nelabai ir skiriasi mirksiukas.gif bet pamatem ir mes, kad daaaaaug patogiau normalus lopsys. Jis platesnis ir siaip toks wub.gif Tik del spalvos reikia nuspresti g.gif
ikikuki
labai man grazus sie vezimukai. Ypac su klasikine vaziuokle ir odiniai wub.gif Nors turiu kitoki (Peg Perego) antram vaikuciui tikrai pirksiu Emaljunga vien del didelio grazaus lopsio smile.gif
pikute84
O gal galit patarti man ax.gif Norim lopsiuko sviesaus vasarai ir rudeniui, tai renkames ir kremines ir baltos tu tipo odiniu ir dar yra charlestone (jei teisingai parasiau). Gal kuri matet kaip tas charleston atrodo? nuotraukoj lyg ir graziai, bet ten nesuprantu tu papildomu spalvu g.gif Labai kazkaip nedaug sviesios spalvos emmaljungos lopsiuku unsure.gif
erikiuxxx
QUOTE(pikute84 @ 2011 02 25, 19:42)
O gal galit patarti man ax.gif Norim lopsiuko sviesaus vasarai ir rudeniui, tai renkames ir kremines ir baltos tu tipo odiniu ir dar yra charlestone (jei teisingai parasiau). Gal kuri matet kaip tas charleston atrodo? nuotraukoj lyg ir graziai, bet ten nesuprantu tu papildomu spalvu g.gif  Labai kazkaip nedaug sviesios spalvos emmaljungos lopsiuku unsure.gif
*

oi labai faina sviesus lopsys
musu buvo baltas odinukas, vien ta spalva wub.gif is tolo matesi vezimas, atrode liuks
o ir prieziura labai lengva,nes valydavau tik su dregna servetele
beje vidus ta medvilninis wub.gif
jai kada reiks,tai tik balta rinksiuos wub.gif

kazkada jau rodziau,tai vel galiu ideti
cia mano ir drauges karieta wub.gif

efektingai ta balta ziurisi
user posted image
Jurgin@
As kai lauksiuosi antro leliaus tai nemetysiu pinigu ant kitokiu vezimu,o is karto vel rinksiuosi emuka.Karieta tikraja sia zodzio prasme mirksiukas.gif
As kai pirkau city crosa tai mano maziukas buvo beveik 3 men,kadangi pirkau naudota tai lopsys buvo jau parduotas,liko tik sportinukas ir auto kedute.Lopsio papildomai nepirkau,nes kol buciau tinkama suradus tai butu ir laiko praeje,tad vazinejam su sportinuku,zinoma lopsio LABAI norejau,bet atvazinejom ir taip.Kadangi mano kleckui kita men bus puse metu ir jau prasils orai tai pakelsiu siek tiek atramele ir gales zvalgytis po apylinkes thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.