Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokiu būdu susiradote nuomojamą butą?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Liepsnita
Sveikos,

Jau kuris laikas ieškau išsinuomoti buto, bet kad su laikraščių skelbimais bergždžias reikalas - kiek skambini, tiek jau išnuomota arba kainos nerealiai didelės. Kiek paklausinėjau žmonių - tai visi tuos butus susiradę per pažįstamus. Ką įmanoma daryti, jei tokių nuomojančių nera?
Labai norėčiau jūsų patarimų šiuo klausimu. Kaip jūs gavot išsinuomot butą, kiek ieškojot ir t.t.. Aišku, ir jeigu kas kur turit laisvą gyvenamą plota - būtų malonu, kad irgi netylėtumėt. Ačiū labai ir lauksiu patarimų.
blondine
Kurį laiką ieškojau per laikraščius, paskui spjoviau ir parsidaviau už 100Lt firmelei. Priekaištų neturiu - informacijos siuntė daug ir anksčiau nei pasirodydavo laikraščiuose.
Tik firmelė firmelei nelygu. Į vieną kai paskambinau ir apsilankiau, tai blink.gif , po to norėjau skųstis dėl vartotojų teisių pažeidimo, bet laiko pagailėjau. O pasirinkau tokią įstaigėlę Švitrigailos g - vėj, tai kaip rašiau uoliai siuntė tel. nr.
Išsinuomavau, nesigailiu.
Sėkmės.
Smurka
blondine, o už kiek ir kur išsinuomavai per tą firmelę? ir tikriausiai vieno kambario butą? ar dviejų?
blondine
QUOTE(Smurka @ 2006 02 17, 23:32)
blondine, o už kiek ir kur išsinuomavai per tą firmelę? ir tikriausiai vieno kambario butą? ar dviejų?
*

Ta firmelė tik "išduoda" tikrų nuomotojų tel, nes laikraščiuse retam skelbime tel.nr nuomotojo, dažniausiai tokių firmelių. Nori nr - mokėk.
O išsinuomavau tradiciškai - du kambariai už 600. Ilgiau palaukus galėjau rasti ir pigiau truputį, bet mane laikas spaudė.
Liepsnita
QUOTE(blondine @ 2006 02 18, 00:36)
Ta firmelė tik "išduoda" tikrų nuomotojų tel, nes laikraščiuse retam skelbime tel.nr nuomotojo, dažniausiai tokių firmelių. Nori nr - mokėk.
O išsinuomavau tradiciškai - du kambariai už 600. Ilgiau palaukus galėjau rasti ir pigiau truputį, bet mane laikas spaudė.
*

Ačiū už informaciją. Šiaip tikrai sudominai, nes už 600lt 2 kambarių butas - visai padoriai.. Kurioj tiksliai vietoj ta firma yra? Ar ji nors kažkiek garantuoja, kad suras butą? Ar gali būti ir taip, kad už 100lt nieko negauni..
blondine
QUOTE(Liepsnita @ 2006 02 18, 13:55)
Ačiū už informaciją. Šiaip tikrai sudominai, nes už 600lt 2 kambarių butas - visai padoriai.. Kurioj tiksliai vietoj ta firma yra? Ar ji nors kažkiek garantuoja, kad suras butą? Ar gali būti ir taip, kad už 100lt nieko negauni..
*

Parašiau tau až apie firmos koordinates.
Tiesa, mano butas be baldų, bet aš tokio ir ieškojau - nenoriu vaikščioti apie svetimas sekcijas ir lovas, kaip apie šventas karves. Be to mano supratimas apie interjerą dažniausiai skiriasi nuo statistinio biggrin.gif
O apie garantijas? - tokių nežinau, bet man siuntė po kokius 10 tel.nr. po tris kartus per sav., buvo iš ko rinktis. Beje, meluočiau sakydama, kad visi po 600Lt. Dauguma brangesni, bet... kas ieško... drinks_cheers.gif
another
Aš manau, kad agentūrai galima mokėti tik tada, kai surandi ir išsinuomoji butą, kurį jie siūlė. Visais kitais atvejais nematau už ką mokėti schmoll.gif

Mes dabar gyvename jau antrame bute tongue.gif Abu susiradom patys, be jokių pažįstamų.
Pirmojo ieškojau labai negeru laiku- rugpjūčio mėnesį, kai paieška itin aktyvi, važiuoja studentai ir t.t. Bet pasisekė- internete netyčia pamačiau internete prieš kelias minutes įdėtą skelbimą ir iškart skambinau. Nelabai buvo iš ko rinktis, o ir butas atrodė padorus, išsinuomavom.
Pagyvenę ėmėm planuoti, kad vasarą reikės išsikraustyti (kone geriausias laikas nuomotis) ir padavėm skelbimą, kad ieškom buto- pasižvalgymui. Gavom labai gerą pasiūlymą ir išsikraustėm ~po mėnesio.
Susirasti įmanoma, ypač, jei nespaudžia laikas 4u.gif
toja
o mes ieskojom kitaip, parasiau skelbimuka, kad ieskau vieno kambario butu uz tokia tai kaina ir mano telefonas. pasiulymu buvo daug daugaiu nei per laikrasti ir rinktis buvo galima. issinuomojom butuka, dabar jau 3 metai kaip ten. thumbup.gif
Negan
Nezinau ar Vilniuje yra tokiu firmu, bet Klaipedoje zinau viena tikrai, kuri pirma suranda buta, o tik tada paima pinigus. ir kiek zinau 50Lt. vilniuje brangesnes paslaugos. doh.gif
Viaula
Pati esu nuomininkė. Patikėkit, geriausi variantai per pažįstamus. Informuoji visus pažįstamus, ir žiurėk po kokių 2 savaičių išaiškėja, kad tavo bendradarbės vyro sesers kaimynės puseserė norėtų išnuomoti butą nebrangiai, bet, kad nuomininkai būtų patikimi. Laiku mokėtų nuomą, nenusiaubtų buto, nedarytų bordelių ir t.t. Aš taip ir esu susiradus. Ir moku 30 proc. mažiau, nei kiti. Ir šeimininkams gerai, nes šiaip jie yra stipriai nukentėję nuo nesažiningų nuomininkų.
Reniss
QUOTE(Negan @ 2006 02 21, 14:54)
Nezinau ar Vilniuje yra tokiu firmu, bet Klaipedoje zinau viena tikrai, kuri pirma suranda buta, o tik tada paima pinigus. ir kiek zinau 50Lt. vilniuje brangesnes paslaugos. doh.gif
*

labai būtų idomu sužinoti kokia čia firma, nes skamba tai nerealiai 4u.gif
Simasss
Mes ir su drauge pradėjom ieškotis butuko nuomuotis, gal kas patartų kokią firmelę Kaune? thumbup.gif

Nes norėtume susirasti kuo greičiau doh.gif

Simasss
Mums ir reikia 1 kamb. butuko Kaune, kažkas negerai su Kaunu niekaip nerandame doh.gif
motinyte
QUOTE(Simasss @ 2006 03 07, 21:49)
Mums ir reikia 1 kamb. butuko Kaune, kažkas negerai su Kaunu niekaip nerandame doh.gif
*

va va, tas pats ir mums..rasti tai manoma, bet kaina neįkandama blink.gif blink.gif ...
net nežinau ar verta ieškot...šiuo metu mokam 180lt už nuomą...įtariu nebeįmanomą už tiek rast.. g.gif
Simasss
Tai jei jis mazas ar kokia priezastis, galit mums uzleisti:)
motinyte
jooo..tikrai per mažas nebetelpam su savo hiperaktyviuku..jei rasim sau tinkamą..duosiu žinią 4u.gif ...tik bijau, kad neužkeltų šeimininkė kainos..nor už tokį urvą daugiau net nevera mokėt blush2.gif
xenu
Per "Alio reklama".
kikutis
kaune labai sunku rasti butą. Šiuo metu ir pati ieškausi 1 arba 2 kambarių butą su baldais. Mano dabartiniai šeimininkai sumąstė parduoti butą, kuriame dabar gyvenu. Jis man taip patiko, bet pardavimo kaina idiotiška. Tiek neuždirbu, kad galėčiau rizikuoti pirkti. Ir apskritai esu susinervinusi, nes sutartyje pasirašėme, kad būsiu iki birželio vid. O dabar kraustykis kuo greičiau. Taigi, jei kas nors žino, kokį variantą, pasiūlykite. O gal galite rekomenduoti kokią patikimą agentūrą ?
*Kristinute*
kaip matau ne mes vieni, kurie kaune neranda buto. mes jau keleta men. ieskom ir verysad.gif ... j
kikutis
O aš nusprendžiau nusipirkti butuką. Tai dabar nuomuosius iš banko, kuris po kiek laiko bus mano mirksiukas.gif
O_N_O
va kaune mes ir niekaip nerandam...kaip uzkeikta..paklausa virsija pasiula..butinai reik su baldais ir buitine technika.
monyte
Mes pagal iskaba po buto langu.Cia tokia mada po langu iskabinti lentele su tel.numeriu.Labai patogu.Taip ir susiradom.
KasYra
Kur rasti nebrangiai buta ar kambari Vilniuje? g.gif Gali buti ir bendrabutis.
Katuliux
QUOTE(KasYra @ 2006 05 29, 15:25)
Kur rasti nebrangiai buta ar kambari Vilniuje?  g.gif  Gali buti ir bendrabutis.
*

Mes irgi ieskomes, ir sekasi schmoll.gif nekaip, aisku gal sektusi ir neblogai, jei zinoma pinigu kaip sieno butu blush2.gif
KasYra
QUOTE(Katuliux @ 2006 05 31, 08:18)
Mes irgi ieskomes, ir sekasi schmoll.gif nekaip, aisku gal sektusi ir neblogai, jei zinoma pinigu kaip sieno butu blush2.gif
*

Aha,pas mus tu pinigeliu irgi nelabai yra doh.gif
minella
Mes ieškome išsinuomoti buto Kaune. Už vieno kambario butą siūlome 300lt+ mokesčiai, už 1,5 kamb. butą siūlome 400lt+ mokesčiai. Mums nereikia baldų, tereikia, kad minimaliai butų paremontuotas, ne visiška skylė. Gal per mažai siūlome? Ar per daug norime už tokią kaina?
xenu
Vieninteliai būdai pigiai rasti butą Vilniuje yra:

1) turėti turtingus tėvelius,
2) turėti turtingus antrosios pusės tėvelius,
3) negyventi Vilniuje

biggrin.gif
Ašara
QUOTE(minella @ 2006 06 22, 12:11)
Mes ieškome išsinuomoti buto Kaune. Už vieno kambario butą siūlome 300lt+ mokesčiai, už 1,5 kamb. butą siūlome 400lt+ mokesčiai. Mums nereikia baldų, tereikia, kad minimaliai butų paremontuotas, ne visiška skylė. Gal per mažai siūlome? Ar per daug norime už tokią kaina?
*

http://www.bntk.lt/index2.php?option=nuomabutai
Žiūrėk kasdien, vis pasipildo naujais skelbimais. Būna labai gerų. Pati per čia susiradau.
aktema
ma tai drauge perleido buta kai issikrauste kitur smile.gif
Mildutė
QUOTE(Liepsnita @ 2006 02 17, 17:27)
Sveikos,

Jau kuris laikas ieškau išsinuomoti buto, bet kad su laikraščių skelbimais bergždžias reikalas - kiek skambini, tiek jau išnuomota arba kainos nerealiai didelės. Kiek paklausinėjau žmonių - tai visi tuos butus susiradę per pažįstamus. Ką įmanoma daryti, jei tokių nuomojančių nera?
Labai norėčiau jūsų patarimų šiuo klausimu. Kaip jūs gavot išsinuomot butą, kiek ieškojot ir t.t.. Aišku, ir jeigu kas kur turit laisvą gyvenamą plota - būtų malonu, kad irgi netylėtumėt. Ačiū labai ir lauksiu patarimų.
*

Kol ieskojau buto, tai privargau labai schmoll.gif Bet radau tikper pazistamus unsure.gif O dabar kai jau reikia pradeti studijuoti ir rasti buta Kaune, tai ne kas, pazistamu nera verysad.gif Draugas mano Kaune dirba, tai bandysim ieskot, bet sunku. Tai linkiu sekmes rasti mirksiukas.gif
Super-Tėtis
Mes tai radom per popierinius skelbimus rajone, kur mums reikėjo, ir geriau nei jau tikėjomės rasti.

Prieš tai ieškojom ir per alioreklamą, ir per agentūras, ir patys internete ir alioreklamoj skelbėmės. Negali sakyti, kad variantų nebuvo, bet kažkaip visus gerus prieš pat nosį kažkas kitas paimdavo ;-) Neįsivaizduoju ką kokie studentai darys rudeniop schmoll.gif
La fraise
mes radom per alio reklamos skelbimus... smile.gif
kadangi tuo metu labai reikejo, o paieskos buvo ne kokios, tai issinuomavom vieno kambario uz 600lt unsure.gif siaip brangu, noretume kur pigiau rasti, bet.... verysad.gif
Mildutė
As su savo draugu ieskom jau buto gan seniai Kaune doh.gif Man reikia mokytis, jis dirba, bet taip ir nerandam, gal kas patars ka nors g.gif
kristina111
Ta buta imanoma surasti, bet turbut Jusu kaina arba vieta netenkina. Juk ir cia moteris padare galinti isnuomoti buta uz 1200 Lt. Beje, tvarkingus nuomininkus irgi sunku surasti. Ypac i tvarkinga buta. Toki, kuriame patsa gyvenai. Dazniausiai po pusmecio jo neimanoma atpazinti. Juk nuomininkas nei nukritusios lenteles neprikals, nei atsilupusio tapeto nepriklijuos, nes jei tai atsitiko del jo kaltes...
Palaiminta
QUOTE(kristina111 @ 2006 06 30, 07:09)
Ta buta imanoma surasti, bet turbut Jusu kaina arba vieta netenkina. Juk ir cia moteris padare galinti isnuomoti buta uz 1200 Lt. Beje, tvarkingus nuomininkus irgi sunku surasti. Ypac i tvarkinga buta. Toki, kuriame patsa gyvenai. Dazniausiai po pusmecio jo neimanoma atpazinti. Juk nuomininkas nei nukritusios lenteles neprikals, nei atsilupusio tapeto nepriklijuos, nes jei tai atsitiko del jo kaltes...
*

Tikra tiesa, isnuomavome vieno kambario buta po remonto, tai po 6 men. sienos prirasinetos tusinuku, vonia aptaskyta plauku dazais, siaubas ! doh.gif Dabar nuominikus rinksimes ypac kruopsciai ir imsim nepigiai, nes vel darysime remonta, kad busimi nuomininkai isikeltu i dar dazais kvepianti buta, juk visiems norisi gyventi jaukioje, priziuretoje aplinkoje. rolleyes.gif
sandra.zu
sveiki .su ta buto nuoma tai nesamone gaunasi,as jau trys menesiai kaip jieskau buto kaune 1-2 kambariu bet nerandu ,aisku noriu kad butu pigesnis tikrai ne uz 600 litu gal iki kokiu 300, zinau gali atroditi juokinga suma bet as galiu sau leisti tik tiek.tai va jei kas ka zinot tai prasau padekit ,man jau atsibodo gyventi pas uosviene verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
lil
o as bandysiu isnuomoti savo nameli kaune, nebrangiai bet tvarkingiems zmonems, nes dabartiniai per metus Ppadare LANDYNE blink.gif , taiva atostogos rugpjuti praelsiim remontuojant ir ieskant nauju nuominiku.
b_i_k
Sunku su ta buto nuoma. Mes su vyru ieskom jau du menesiai, kodel zmones kaip velniu baidosi seimu. Atrodo kad mano vaikas monstras, kuris nama sugriaus. doh.gif
Algis
Labas visoms ir visiems. Galų gale aptikau tikrai puikų tinklapį. Tikiuosi ir vyrukai gali čia pašnekėti.
Dabar norėčiau paklausti. Ar kartais šio forumo puslapiuose nebuvo kalbėta apie tai, kaip susiieškoti ir išsinuomoti nebrangų butą Vilniuje pusamžiui vyrukui? Bent tinklapyje kol kas apie tai nieko neaptikau. Tikrai reikia patarmo, nes niekada negyvenau didmiestyje, o čia gyvenimas verčia ieškoti didesnio uždarbio (minimalaus jau nebeužtenka net provincijoje!). Neišmanau net nuo ko ir pradėti. Būsiu dėkingas už kokias nors nuorodas į kitus tinklapius ar šiaip patarimą. Ačiū.

Dar tik pirmas mėnuo kai naudojuosi internetu, tad labai atsiprašau jeigu ką ne taip padariau ar parašiau.
lil
QUOTE(b_i_k @ 2006 07 19, 09:06)
Sunku su ta buto nuoma. Mes su vyru ieskom jau du menesiai, kodel zmones kaip velniu baidosi seimu. Atrodo kad mano vaikas monstras, kuris nama sugriaus. doh.gif
*

as kaiip tik labaiu siemos noreciau nei pavieniu asmenu.......
JaNNeTe
Mes tai pat nebeismanome kur kreiptis, visi butai per agenturas, o jos tikrai ne visuomet patikimos.. g.gif esame jauna pora, noretume issinuomoti vieno kambario butą vilniuje. jei kas galetu padeti, tikrai atsidekotume smile.gif
Adorė
QUOTE(melana @ 2006 07 20, 17:02)
Mes po 2 mėnesių jau kraustysimės į savo butą  wub.gif tai nuomojamo buto kaip ir nereiks jei norėsi galiu rekomenduot tave šeimininkam. Butas Vilniuj gražioj vietoj, normaliam stovy, vieno kambario su baldais 400Lt mes bent mokėdavom tiek. Labai faini šeimininkai mirksiukas.gif
*

Papildyta:
QUOTE(melana @ 2006 07 20, 17:02)
Mes po 2 mėnesių jau kraustysimės į savo butą  wub.gif tai nuomojamo buto kaip ir nereiks jei norėsi galiu rekomenduot tave šeimininkam. Butas Vilniuj gražioj vietoj, normaliam stovy, vieno kambario su baldais 400Lt mes bent mokėdavom tiek. Labai faini šeimininkai mirksiukas.gif
*

bigsmile.gif buk gerute parekomenduok bigsmile.gif ,nes vakar vel per laikrasty ieskojau ir nieko schmoll.gif , net asarele nubraukaukiau..seip galiu savo nr parasyti, nes prie interneto retai prieinu schmoll.gif .. arba man i pasta seimininkes nr atsiusk..ar savo nzn..vel net geriau pasidare bigsmile.gif aciu liabai!!!!
vsmile
sveikos ! gal zinote kas nuomoja 2 kamb butuka kaune ? jau gana seniai ieskom bet nieko tinkamo nerandame verysad.gif (noretume iki 450lt+mokesciai)
Mirtyšė
sveiki,

Išnuomojame 1 kambario butą Žirmūnų g. gale.
Butas tvarkingas, ramioje, gražioje vietoje, plytinio namo 10-ame/12 aukšte, su baldais, visa buitine technika (TV, šaldytuvas, mikrobanginė, skalbyklė, dulkių siurblys ir t.t.), yra internetas, kabelinė televizija. Didelis įstiklintas balkonas, šarvuotos durys, plastikiniai langai.
Patys esame šeimininkai (ne per agentūrą), noretume išnuomot ilgesniam laikui, ir tikrai nebijome šeimos su vaikeliu:)
kaina - 850 lt./men. + komunaliniai.

Tel. 8 671 0 34 78, 8 614 6 13 55
livi1
QUOTE(Mirtyšė @ 2006 07 28, 10:51)
sveiki,

Išnuomojame 1 kambario butą Žirmūnų g. gale.
Butas tvarkingas, ramioje, gražioje  vietoje, plytinio  namo 10-ame/12  aukšte, su baldais, visa buitine technika (TV, šaldytuvas, mikrobanginė, skalbyklė, dulkių siurblys  ir t.t.), yra internetas, kabelinė televizija.  Didelis įstiklintas balkonas, šarvuotos durys, plastikiniai langai.
Patys esame šeimininkai (ne per agentūrą), noretume išnuomot ilgesniam laikui, ir tikrai nebijome šeimos su vaikeliu:)
kaina - 850 lt./men. + komunaliniai.

Tel. 8 671 0 34 78, 8 614 6 13 55
*

Laba 4u.gif
sakykite, o cia jau Jusu galutine kaina g.gif ir keliu kvadratu kambarys g.gif
aciu
Villy
Sveikos,
Mes ir turim problemele, nes nerandam 1 k. buto nuomotis Vilniuje schmoll.gif esam jauna pora ir nuomotumes ilgesniam laikui,but geriau su baldais,tvarkingas..Mokeume iki 600 Lt +komunalinia mokesciai..Tai jei kas nors zino kas nuomoja ar pan. Parasyki i AZ ar ziviux@one.lt.
Busiu labai dekinga biggrin.gif nes jau su laikrasciu tai nera sansu..visur neina prisiskambint ar agenturos verysad.gif
Austėja
Sveikutės. 4u.gif PO poros mėnesių mer irgi persikraustom į savo butuką, tai nuomojamas 2 k. butukas lieka laisvas. Tiesa, iš principo, mes mokame tik kaip už 1 k. buto nuomą. 750 Lt + elektra ir vanduo. Žiemą šeimininkė už šildymą moka pati. thumbup.gif Butas yra Pilaitėje. Labai tvarkingas ir švarus. Vienintelis minusas - nėra baldų, išskyrus virtuvę. Bet be šaldytuvo.
Mums tai buvo ne problema, nes visus baldus savo turėjom. smile.gif
Na, jei kas susidomės, tai praneškit. smile.gif
Goniuke
mano vestuves kita savaitgali... Susituoke nebegalesime gyventi ten kur gyvenome iki siol tai po meducio ir mums reikes butuko. Vaikiuku dar neplanuojam, esam rimti dirbantys zmones... Butu labai gerai jei kas pasiulytu 1kambario buta apie 500Lt+kom. Vilniuje.
Manes internete menesiuka nebus tai jei ka rasykit i AZ arba ciapaite@gmail.com

[/QUOTE]QUOTE(melana @ 2006 07 20, 17:02)
Mes po 2 mėnesių jau kraustysimės į savo butą tai nuomojamo buto kaip ir nereiks jei norėsi galiu rekomenduot tave šeimininkam. Butas Vilniuj gražioj vietoj, normaliam stovy, vieno kambario su baldais 400Lt mes bent mokėdavom tiek. Labai faini šeimininkai [QUOTE]
gal sitas dar laisvas? mums butu kaip tik po 2 menesiu wub.gif wub.gif wub.gif
amber722
sveiki, prasau pagelbekite, man ka tik pranese, kad buta, kuri ilgai nuomojome, atiduoda savo giminaiciams verysad.gif verysad.gif nebezinome ka daryt... prasome pagalbos... mums labai reikia buto Vilniuje... labai prasau... esam labai pasimete, nezinom ka daryt... dbar nesame Vilniuje tai labai sunku mums susirasti, o i vilniu butinai butinai turime atsikelti iki rugsejo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
jufka
As ir ieskau Vilniuje kur galeciau issinuomuoti 1-2 kambariu buta, noreciau zirmunuose ar seskineje smile.gif
gal kas turi kokiu pasiulymu nes jau senokai iskau ir niekaip negaliu rasti frusty.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.