Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gyvenimo smūgiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
gaiviojimeta
Netekau savo mažylės.. Tai turėjo būti antras gimdymas. Turėjusi gimti lapkričio 30, ji nusprendė pasirodyti lapkričio 3.. Į ligoninę viskas buvo suruošta.. Vos man su vyru nuvykus į ligoninę nubėgo žali vandenys... Žinot ką tai reiškia? Kad kažkas tikrai negerai.. Dukrytė gimė labai greitai ir vos jai pasirodžius, mane slėgė didžiulis sielos skausmas.. Nebuvo girdėti verksmo, akušerių sveikinimų susilaukus vaikelio.. Vaikelis gulėjo toje pačioje palatoje kaip ir aš.. Kol mane tvarkė, aš visų klausinėjau kas yra, kodėl taip nutiko? Bet niekas man nieko nesakė.. Mačiau mažylės kojytes, pamėlusiais kojytes.. Kaip daktarai bėga vienas po kito į palatą, bet nieko nepavyksta..Man buvo pasakyta, kad dukrelė gimė jau negyva.. Kol ji buvusi dar manyje, truko virkštelė, ji nebegavo maisto, deguonies ir žuvo.. Palaidojo ją be manęs.. Viskas ką aš mačiau ir prisimenu tai buvo tik mažos mėlynos kojytės..
Tą naktį atsiminsiu visą gyvenimą.. Kiekviena scena, kurioje rodomas moters gimdymas, man sukelia skausmą, negaliu į tai žiūrėti ir tiesiog nusisuku..
Vienintelė mano paguoda - tai mano pirmagimė dukrelė.Tai ji pirmąsias savaites padėjo viską išgyventi. Žinojau kad turiu atsistoti ant kojų ir eiti toliau, nes jai manęs reikia.
Soffyyy
Mieloji Mamyte, žinau, kad jokie žodžiai nebepaguos, bet apkabinu Jus nuoširdžiai...... cray.gif
Dreis
Labai stipriai apkabinu 4u.gif
liate
skausmas neapsakomas, užjaučiu jus, stiprybės šeimai
Vasara-ziema
Nera jokiu paguodos zodziu,kurie palengvintu tokia netekti verysad.gif Tik laikas,seima ir jusu angelelis-pirmagime jus paguos,numalsins skausma sirdyje.
Freude
stiprybes tau ir tavo seimai 4u.gif laikykis 4u.gif mano mama patyre ta pati... jei nori pasikalbeti parysk i az
granny
Labai sunku skaityti tokias istorijas.Taip noretusi paguost,pasakyti kazka,kas palegvintu ta skausma,bet zodziais to napadarysi.Todel,stiprybes.Nes tokios mamos reikia dukriukui 4u.gif
Arenga
Didžiausia užuojauta verysad.gif
MAILUTE
verysad.gif kaip sunku.uzjauciu verysad.gif
ssandraM
nuosirdziai uzjauciu verysad.gif verysad.gif verysad.gif stiprybes jusu seimai 4u.gif
Būk mano varpeliu
Labai užjaučiu jūsų šeimą verysad.gif Neseniai panaši istorija nutiko vienai tolimai pažįstamai... Bet dabar jau nieko nebepakeisite...

Įsivaizduokite, kad jūsų mažytė jus stebi ir labai saugo, ir savo mamą norėtų matyti laimingą. Nors ji ir išėjo, tačiau visada bus su jumis ir linkės šeimai stiprybės. Linkiu ir aš...
žvelsa
Brangioji, stipriai stipriai tave apkabinu.............
Agakira
Labai užjaučiu. Stiprybės Jums ir Jūsų šeimai.
pliusiuke
siprybes jums irr jusu seimai verysad.gif
renaciukas66666
uzjauciu verysad.gif
galadrielee
Svencionys....
-Neužmirštuolė-
QUOTE(gaiviojimeta @ 2011 02 20, 22:05)
Netekau savo mažylės..

console.gif liūdna be galo, skausmas neišmatuojamas. .....
Užjaučiu.
*fujimi
niekaip nepaguosiu, apkabinciau, jei tai padetu verysad.gif
Garnier
Uzjauciu ... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.