faustluk
2009 08 03, 20:44
Pas mane panasiai, kaip pas ecka: dabar laukiuos ir po 2 sav. bus antra namuose. Tete nuo gimimo draugavo su vyresniaja, nors pats didysis suinteresuotumas atsirado, kai mazoji jau savarankiskai pradejo reikstis. man gulint su pilvu ir nesant tokiai pajegiai, atvirai kalbant, kirminelis pavydo pagrauzia, kad pirmiau tiesia rankytes i tete nei i mama, apsiasaroja tetei isejus i darba. Mama reiklesne, daro tai, kas nepatinka: prausia, sodina ant puodo, sukuoja kai pesa, valo dantukus, liepia plautis is lauko grizus rankytes ir saldumynus dalina kaip paskatinima, o ne siaip...O tete lieka pramogai
juratttte
2009 08 05, 23:57
Beprotiskai smagu kai vyras suvokia, kad vaikas prasideda, o ne baigiasi mylejimusi...
Domelija
2009 08 09, 13:50
Mano dukrytė šiuo metu tiesiog negali gyventi be tėčio  kadangi dieną, kol jis dirba, nemato, tai visada atsikelia ryte tada, kai ir jis keliasi. Vakare užmigdau dukrytę savo lovytėj, bet vos tik grįžta tėvelis iš darbo ir jau eina miegoti(dukra miega tam pačiam kambary), kaip nujausdama iškart prabunda ir šaukia tete tete, dabar pradėjo vadinti tetiuku  , tai tenka kartais miegoti tryse  ir pastebėjau, kad labiau prie tėčio glaudžiasi, ne prie manęs
faustluk
2009 08 15, 13:08
QUOTE(juratttte @ 2009 08 06, 00:57) Beprotiskai smagu kai vyras suvokia, kad vaikas prasideda, o ne baigiasi mylejimusi...  patiko!
pukuotukas
2009 08 20, 17:25
tevelis dukryte nuo gimimo kartu priziurejo, nebijojo nei pampersu keisti, nei pienuko nakti paduoti, nei padeti man pieneli nutraukti , nei aprengti, ir maude ir i lauka eina ir zaidzia, abu manau lygiai su vaiku bunam  ir labai aciu jam uz tai Papildyta:QUOTE(juratttte @ 2009 08 06, 01:57) Beprotiskai smagu kai vyras suvokia, kad vaikas prasideda, o ne baigiasi mylejimusi...
ccicyte
2009 09 02, 13:56
baltai jums pavydziu mamytes su tokiais teciais  pas mus ne tai kad tetis blogas, tiesiog aplinkybes ne kokios.. tetis dirba uzsienyje, dabar po dvieju menesiu pertraukos ruosiasi grizti, siaip dukra sako kad pasiilgo ir laukia ir myli, bet nezinau kaip ji reaguos, kai jis bus salia.. anksciau jis irgi vazinedavo i uzsieni, tai buvo toks tarpas, kai dukra jo neprisileisdavo  tikiuosi dabar dukrai paaugus nebus taip.. bet ir siaip dukros tevas nelabai man ka padedavo su dukros prieziura, tik pazaisdavo kartas nuo karto
medlink
2009 09 05, 13:34
vasarele85
2009 09 06, 12:16
sveikos na kadangi dauguma pasakoja apie mergaites ir tecius va pas msu yra du berniukai  tai jiem mama svarbiau
<Rebecca>
2009 09 26, 09:39
QUOTE(vasarele85 @ 2009 09 06, 12:16) sveikos na kadangi dauguma pasakoja apie mergaites ir tecius va pas msu yra du berniukai  tai jiem mama svarbiau  pas mane vienas berniukas, bet jam irgi labiau reikia manes.. nors mums dar tik metukai, bet kartais pastebiu tam tikra pavyda teciui.. pvz.: jeigu MB mane apsikabina tai buna atejes butinai stengiasi nukreipt tecio demesi nuo manes arba demonstratyviai bucki atnesa tik man  istikruju tai net nezinau cia gerai ar negerai, kazkaip nurasau toki pavyda tam, kad vaikas istisai buna su manim ir tetis jo akimis ziurint, bando pasisavint jo nuosavybe, tai yra mamyte.. nors buvo tarpsnis, kad geriau buvo tetis  nors seip SB priekaistu neturiu, kai tik buna namie nereikia prasyt, kad pakeistu pampersa ar pamaitintu, tiesa sakant jo sesuo buvo pakraupus kai pamate kad brolis nesasi vaika i vonia kakotai dundei nuplaut  tai as net nedrysau pasigirt, kad jos brolis ir naktim keliasi jei reikia, tiksliau dazniau jis keliasi nei as
lincia_pincia
2009 09 26, 12:20
Nors mes dar labai maziukes, bet tevelis laaabai mumis rupinas, labai bendrauja su mumis  grazu ziureti kai tik grizes is darbo skuodzia pas mazute, o si ji pamacius iskart issisiepia iki ausu.. o tada ju laikas - dainuoja jis jai, si juokias, abu zaidzia, vartos, skraido ir t.t.  grazu ziureti
delfiniux
2009 10 12, 08:30
Mūaų tėtukas irgi labai rūpinasi mažąja.Vos tik pro duris ir labas......Nešioja, myluoja gražu pažiūrėti.Kažkur girdėjau posakį(berods gyd.akušerė) sakė:vyrai nori sūnaus,bet alpsta dėl dukryčių.
vlagita
2010 01 06, 22:46
musu tetukas irgi,kai mazoji paaugo tai ji neatstoja nuo tetuko jai jis namuose tai visa jo demesi issiurbia man nieko nelieka,o ir jis jai viska leidzia ir nusileidzia.tai kai tetukas namie jau niekas jai nereikalingas nes tetis salia.
|
|