Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažylių valgymo keistenybės :)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
eling
Neradau panašios temos, o pasitarti norėčiau.
Manoji pupa (1m. ir 3 mėn.) beprotiškai mėgsta sviestą - pasiekusi visais pirštukais kabina, šaukštais taršo, vienu žodžiu kažko jis jai labai patinka. Nepasakyčiau, kad jos organizmui turėtų trūkti šio produkto - ir į košes dedu, ir šiaip patiekalus paskaninu, bet jai norisi jį valgyti gabaliukais. Nebūtų man jo gaila, bet kur riba? Patenkinu jos prašymus, palepinu vienu kitu kąsneliu, bet jai mažai doh.gif ! Gal žinote šio produkto leistinas ribas tokio amžiaus vaikui? (ir neduoti negaliu, kai taip vaikas prašo rolleyes.gif )
HappyAngel
Normos nežinau, tačiau nepersistenkite su sviestu - tokios mažiukės mergytės kepenys su riebalais nesusitvarkys.
Lady_W
QUOTE(eling @ 2011 02 23, 19:49)
Neradau panašios temos, o pasitarti norėčiau.
Manoji pupa (1m. ir 3 mėn.) beprotiškai mėgsta sviestą - pasiekusi visais pirštukais kabina, šaukštais taršo, vienu žodžiu kažko jis jai labai patinka. Nepasakyčiau, kad jos organizmui turėtų trūkti šio produkto - ir į košes dedu, ir šiaip patiekalus paskaninu, bet jai norisi jį valgyti gabaliukais. Nebūtų man jo gaila, bet kur riba? Patenkinu jos prašymus, palepinu vienu kitu kąsneliu, bet jai mažai  doh.gif ! Gal žinote šio produkto leistinas ribas tokio amžiaus vaikui? (ir neduoti negaliu, kai taip vaikas prašo  rolleyes.gif )
*

mergaitės labai dažnai ilgiau (iki apytiks. 2,5 m. ) nesugeba perdirbti gyvulinės kilmės riebalų - nors paprsatai būtent jos labaiu ir nori sviesto... buvo tarpas kai manoji irgi laaabai norėdavo doh.gif - ir ką - tėvelis duodavo... schmoll.gif doh.gif ..kol pastebėjau kad būtent tada kai pasičiumpa sviestą sisiukas įgauna acetono kvapą unsure.gif - ir tėveliui pasidarė aišku kad negalima vaikams tokių riebalų - tik truputuką į košes smile.gif
Unruuly
O mano 10 men. sunus, ne valgo mesyte su darzovemis be petrazoles ir krapu g.gif g.gif g.gif
vlnvln
Maniskis nuo 2 metu duonos be sviesto nevalgo g.gif Bent pusė gramo, bet turi but smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.