Mamos kurios turite termosiukus sakykit, ar ilgai jie laiko siluma? Ar reikalingas tai daiktas? Kaina ju nemaza parduotuvej tad noriu zinoti ar apsimoka pirkti. Pasidalinkyte patirtmi prasau
vat tokio norime
http://www.bobomarket.pl/images/385.jpg
Mes vis galvojame ar pirkti Avent firmos termosa
Mamos kurios turite termosiukus sakykit, ar ilgai jie laiko siluma? Ar reikalingas tai daiktas? Kaina ju nemaza parduotuvej tad noriu zinoti ar apsimoka pirkti. Pasidalinkyte patirtmi prasau vat tokio norime http://www.bobomarket.pl/images/385.jpg
SVEIKI
Vat ir as sakau, kad jie yra brangus, bet labai idomu ar siluma laiko. O koki jus turite? Nors kaip pas mus tik avent firmos buteliukai jie i kitoki termosa netinka
Na, ziema gal ir reikalingas. Nors kai vaiksciodavau su vaiku 4-6 val., pienukas vistiek atsaldavo. geriau gal nusimegsti vilnoni, koines tipo. Daug geriau siluma laiko.
Man tikrai prireike termosiuko
man termosas buvo gera pagalba nakciai, as is vakaro padarydavau karstos arbateles ir idedavau iskart termosa. Nakti kai pabusdavo tai arbatele budavo silta, visiskai uzsalt ji nespedavo, bet ilgai ir neissilaiko, tik apie ~4 val.
man irgi buvo reikalingas. darydavau kaip Viksrelis ir Origa, nakciai vandenuka pildavau, kai vaikis prabusdavo valgyti viskas buvo "po ranka" ir nereikejo lakstyti i virtuve. mes paprasta turim ir esam patenkinti. ziema net i Palanga vezemes ir neatsalo vanduo visa diena.
Supratau
Tai gal kam nors jau nebereikalingas termosas
atsakau is savo patirties - man termosas labai reikalingas dar ir dabar. maitinant vaika misinuku tai nepakeiciama, arba darant ivairias koseles.
naudojau paprasta termosa, tai labai karsto vandens (kai kuriems misinukams to reikia) labai ilgai neislaiko, bet apie 50-40 temp. islaiko apie para (ilgiau kuk ir nereikia)
Na mes turejom irgi paparasta termosa nakciai, vandens prisipildavom, o kai reikdavo taisydavom misinuka
Turejau ir toki bet paprasta laikydavo kaip kazkas minejo apie 4 val, bet kazkaip misinuko nesiryzdavau jame nesiotis, kazkaip baisu budavo, kad neprarugtu...
O tu pasiieskok "Maximos" prekybos centruose tokio metalinio mazo termoselio (apie 0.5 l). Kainuoja apie 20 Lt. Gal ir nelabai ilgai islaiko karsta vandeni, bet nakciai mums buna pats tas!
Viksrelis, metalini termosa mes turime, bet jei kur isvaziuoji viskas atskirai tempti reikia: termosa, buteliukus ir t.t. Butu gerai ta avent - padarei arbatele, imetei i termosa ir gerai.
Misinuku ir as nenesiociau, bijociau taip pat. Mes norime pirkti del vandenuko, arbateliu, gal tyreliu Ir dar pamirsau parasyti, kad nakti mes miegame
man praversdavo termosas kur nors keliaujant i gamta. I buteliuka ipildavau verdancio vandens ir ta buteliuka istaydavau i termosa. Similac miltelius budavau pasiruosus kitame buteliuke (bet tik miltelius). Kai ateidavo laikas maitinti - uzpildavau tuos miltelius karstu vandeniu
Tas termosiukas laikydavo siluma neilgai, todel pildavau verdanti vandeni.
Nezinau
Yra ir ne Avento termosu didesniu. maximoj paieskok. As nusipirkau, Specialiai nesiausi Avento buteliuka ir pamatavau. Bent jau tas, kur 260 ml tai tikrai telpa.
Na man tai kazkaip visai termoso neprireike
Avent nerekomenduoju. Kaina auksine, o laiko sss..... Pati toki turejau ir daugiau tokios klaidos nepakartosiu. Yra tokie paprasti metaliniai termosiukai, tokie kur ir sau kava piknikui daraisi, tai si karta pirksiu toki: isipili arbatele ir garantuotai laiko, arba tik vandenuka, o kai vaikas isalksta - ipili is jo vandenuka i buteliuka, misinuko ir
O as radau Bebe Comfort termosiuka plastmasini (skysciams) uz 20Lt. Tai geriau jau pirkt si nei paprasta
o kaip jis atrodo? nes as noriu termoso. dabar kai vasara, tai misinuka pasidarau iseinant is namu, susuku ji adijaliuka dukrai prie koju ir issilaiko iki maitinimo. o va rudeni tai tikrai reikes termoso
Krika, padaryto misinuko negalima laikyti ilgiau nei puse valandos- tada jis pasidaro vaikuciui nebetinkamas. Paskaityk intrukcija ant pakuotes. Geriau isipilk karsto vandens i buteliuka, o mintelius isikratyk i atskira indeli. Juos sumaisysi pries duodama vaikui. Taip visada dariau. Patikek.
Pasirodo sitas irgi siluma tik apie pora valandu laiko- teks pirkt paprasta
yar žiūriu nuo 9 iki 60lt. kainuojančių, bet kažin, kurios firmos ilgiau laiko šilumą?
turiu Avent, bet man jis praktiskai nereikalingas dalykas, nei jis ten baisiai sildo, ar ka
QUOTE(Vudis @ 2005 04 10, 18:16) Nezinau kaip su tais special avent ar bebe, bet kaip kazkurios mamytes rekomendavo metalinius, tai tikrai ju nesiulyciau. Pigu, patogu kol... kur nors netycia netrinktelsi. Atrodo metalas, kas jam gali atsitikt... Deja, issihermetina. Turejau ir is maximos uz 30 lt ir firmini uz kelis simtus, bet va vyrui vis "nepasiseka"... Aiksu, gal jus jo niekad nenumesit ir kelis metus, bet kam rizikuot. Geriausi termosai yra stikliniai viduj, nors irgi duzta. O su lelium kelios drauges tasosi avent ir sake pakanka. Jei jau bastosi po miesta ilgai, tai galima uzeit i kavine paprasyt, kad karsto vandens duotu...
Avent gal ir neverta, pvz. Canpol (lenkiški) yra daug pigesni, o pagaminimo principas lyg ir panašus abiejų firmų.. Tik be abejo reikia žiūrėti, ar buteliukas tilps
O mums termosiukas visai nebuvo reikalingas
na tikrai labai vertingas ir praktiskas dalykas ypac ziema ar kur toliau vaziuojant jei nori silto maisto ar pieniuko tai uzkaitini geraoi ir jis tikrai laiko siluma mazdaug zinai kada tau reiks ir kokio siltumo reik man tai jis labai patiko ir buvo reikalingas
gavom kazkoki paprasta dovanu, bet taip ne karto ir nepanaudojom
Mano draugė turi Avent,o aš jo kopiją kinietišką tik kaina 5 kartus mažesnė, o laiko abu vienodai max. porą valandų.
Geriausi termosai yra stikliniai.Nusipirkau 1,5l. už 4lt.Vakare pripildavau vandens, o ryte jis karštas būdavo, reikdavo skiesti su šaltesniu.Nesulygint su metaliniu,kuris laiko apie 4 val.
Mes taip pat termoso nenaudojom
Na man termosas Avent pravercia nakti kai noriu kad arbatele butu silta o ypac praverte kai sirgom, na ir i lauka einant.Kaip ir sake jsi laiko siluma apie 4 valandas
Mes turėjom paprastą termosiuką, Canpol atrodo, bet kai vakare padarydavau mišinuką ir kad naktį nereiktų vargti šildant, įdėdavau į tą termosiuką, bet deja deja ataušdavo viskas taip pat greit kaip ir be termosiuko
Campol naudoju, tikrai labai reikalingas daiktas.. ypac jei kur iseit reikia, padarai karsta.. o kol reikia, kaip tik pravesta, tik aisku ne taip greit, kaip be termoso
Kai daug keliauji- termusiukas labai reikalingas
Aš taip pat naudoju termosą,labai reikalingas daiktas kur nors išvažiavus
Mes turėjom canpol, tik jis per siauras avento buteliukams
mes irgi naudojam Canpol, neapsieitume be jo. Labai reikalingas ir naudingas daiktas.
Termosas mum tikrai reikalingas kai važiuojam automobiliu labai praverčia
As be termoso neisivaziduoju nei vienos savo nakties. Dar mergaite vis keliasi nakti pavalgyti. Naudojam Avent, pirktas ne Lietuvoj. Labai geras
Na as manau kad termosiukai reikalingi tik isvykom. Pvz. man tik kai vaziuojame iki poliklinikos ar parduotuves. Nakti termosiuke pienuko nelaikau, manau kad vaikuciui ir skaniau ir geriau gerti padaryta sviezia, nebent jis keliasi kas 2 val.
Mums tai termosas visai buvo nereikalingas
O aš nusipirkau paprastą termosą, kad vandeniukas naktį būtų šiltas.Tada labai greit maistelį galiu paruošti.O kelionėj irgi gerai.Nes mišinuką padarius laikyt negali ilgai.tuo labiau maistelis būna visad šviežias. Man tai nepamainomas dalykas
As visad svajojau apie termosiuka, bet taip ir nenusipirkom
As nusivyliau Canpol termosiukais, nelaike man jokios silumos, turejau 2-iems buteliukams. Siluma per valanda dingdavo
QUOTE(wilike @ 2006 12 28, 13:18) O aš nusipirkau paprastą termosą, kad vandeniukas naktį būtų šiltas.Tada labai greit maistelį galiu paruošti.O kelionėj irgi gerai.Nes mišinuką padarius laikyt negali ilgai.tuo labiau maistelis būna visad šviežias. Man tai nepamainomas dalykas Suneli maitinu pati tai termosu netenka naudotis Papildyta: QUOTE(Ice tea @ 2006 11 20, 15) O misinuko negalima laikyti termose, reikia is karto gerti. Todel mamos, nepatingekit savo vaikiukams paruosti sviezio pienelio
Aš irgi turiu termosą, bet dar nei karto nenaudojau jo
O aš termosiuko neturėjau, retkarčiais pagalvodavau, bet vaikui iki 2metų būtų nedaug tepravertęs. Tačiau, pasigedau tada, kai pradėjau nuo dviejų metų leisti į lopšelį ! Iki tol neturėjęs nei gerklės, nei nosies problemų, pradėjo sirgti labai dažnai ir su temperatūra. Tad naktimis tekdavo keltis ir šildyti arbatą kartais net keletą kartų. Va tada tai gailėjaus, kad neturiu termosiuko, nes daugelis dvimečių vaikų dar mielai naudojasi buteliuku (mes duodavom rytais ir ligos atveju, kad kuo daugiau skysčių išgertų). Nebesinorėjo tada bepirkt.
Va dėl šilumos palaikymo, tai tikrai vertėtų pasidomėt, kurios firmos geras. Jei tik valandą šiltoką teišlaikys, tai beveik užtektų rankšluosčiu apvyniot, o ne dar vieną daiktą pasidėjus laikyt.
mwa turėjom Canpol termosiuką,tikrai super daiktas
|