Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar reikalingas termosas?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Murena
Mes vis galvojame ar pirkti Avent firmos termosa g.gif ?
Mamos kurios turite termosiukus sakykit, ar ilgai jie laiko siluma? Ar reikalingas tai daiktas? Kaina ju nemaza parduotuvej tad noriu zinoti ar apsimoka pirkti. Pasidalinkyte patirtmi prasau smile.gif

vat tokio norime
http://www.bobomarket.pl/images/385.jpg
Bobošiukas
SVEIKI tongue.gif MAN TAI LABAI REIKALINGAS, ARBATYTĘ Į LAUKĄ TAMPYTIS thumbup.gif ŠILUMĄ ILGAI LAIKO, BET PAS MUMI PAPRASTAS, TO KURIO TU NORI BRANGOKOKAS wink.gif
Murena
Vat ir as sakau, kad jie yra brangus, bet labai idomu ar siluma laiko. O koki jus turite? Nors kaip pas mus tik avent firmos buteliukai jie i kitoki termosa netinka unsure.gif Arba pirkti reikes Avento termosa arba jokio g.gif
ingridatreff
Na, ziema gal ir reikalingas. Nors kai vaiksciodavau su vaiku 4-6 val., pienukas vistiek atsaldavo. geriau gal nusimegsti vilnoni, koines tipo. Daug geriau siluma laiko.
Ambro
Man tikrai prireike termosiuko clap.gif Ypac kai jau baigiau maitinti, o vaikiukas dar keldavosi naktimis atsigerti. Tai iskart atsikelus nereikedavo lekti kaisti vandenuko, paskui laukti kol atsals pienukas rolleyes.gif Viskas budavo paruosta per kelias sek clap.gif
origa
man termosas buvo gera pagalba nakciai, as is vakaro padarydavau karstos arbateles ir idedavau iskart termosa. Nakti kai pabusdavo tai arbatele budavo silta, visiskai uzsalt ji nespedavo, bet ilgai ir neissilaiko, tik apie ~4 val. thumbup.gif
Etina
man irgi buvo reikalingas. darydavau kaip Viksrelis ir Origa, nakciai vandenuka pildavau, kai vaikis prabusdavo valgyti viskas buvo "po ranka" ir nereikejo lakstyti i virtuve. mes paprasta turim ir esam patenkinti. ziema net i Palanga vezemes ir neatsalo vanduo visa diena.
Murena
Supratau wink.gif reikes pirkti cool.gif Aciu mamytes wub.gif
Tai gal kam nors jau nebereikalingas termosas tongue.gif su mielu noru nupirkciua wink.gif
betulka
atsakau is savo patirties - man termosas labai reikalingas dar ir dabar. maitinant vaika misinuku tai nepakeiciama, arba darant ivairias koseles.
naudojau paprasta termosa, tai labai karsto vandens (kai kuriems misinukams to reikia) labai ilgai neislaiko, bet apie 50-40 temp. islaiko apie para (ilgiau kuk ir nereikia)
Ingaja
Na mes turejom irgi paparasta termosa nakciai, vandens prisipildavom, o kai reikdavo taisydavom misinuka clap.gif
Turejau ir toki bet paprasta laikydavo kaip kazkas minejo apie 4 val, bet kazkaip misinuko nesiryzdavau jame nesiotis, kazkaip baisu budavo, kad neprarugtu...
Ambro
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 06 09, 23:31)
Tai gal kam nors jau nebereikalingas termosas tongue.gif su mielu noru nupirkciua wink.gif

O tu pasiieskok "Maximos" prekybos centruose tokio metalinio mazo termoselio (apie 0.5 l). Kainuoja apie 20 Lt. Gal ir nelabai ilgai islaiko karsta vandeni, bet nakciai mums buna pats tas!
Murena
Viksrelis, metalini termosa mes turime, bet jei kur isvaziuoji viskas atskirai tempti reikia: termosa, buteliukus ir t.t. Butu gerai ta avent - padarei arbatele, imetei i termosa ir gerai.

Misinuku ir as nenesiociau, bijociau taip pat. Mes norime pirkti del vandenuko, arbateliu, gal tyreliu g.gif

Ir dar pamirsau parasyti, kad nakti mes miegame rolleyes.gif o ryte dar mamytes pieno uztenka(bent jau valandai laiko) Musm tik del kelioniu reketu gal (jei gerai siluma laiko)
Jurga
man praversdavo termosas kur nors keliaujant i gamta. I buteliuka ipildavau verdancio vandens ir ta buteliuka istaydavau i termosa. Similac miltelius budavau pasiruosus kitame buteliuke (bet tik miltelius). Kai ateidavo laikas maitinti - uzpildavau tuos miltelius karstu vandeniu thumbup.gif Atrodo daug "vaznios", bet papildomai temptis reikdavo tik ta plastmasini vaikiska termosiuka ir buteliuka su milteliais.
Tas termosiukas laikydavo siluma neilgai, todel pildavau verdanti vandeni.
Chicony
Nezinau g.gif Man tai visai neilgai tas termosas siluma laiko... sad.gif
miskouoga
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 06 09, 16:49)
Vat ir as sakau, kad jie yra brangus, bet labai idomu ar siluma laiko. O koki jus turite? Nors kaip pas mus tik avent firmos buteliukai jie i kitoki termosa netinka unsure.gif Arba pirkti reikes Avento termosa arba jokio g.gif

Yra ir ne Avento termosu didesniu. maximoj paieskok. As nusipirkau, Specialiai nesiausi Avento buteliuka ir pamatavau. Bent jau tas, kur 260 ml tai tikrai telpa.
Martyna
Na man tai kazkaip visai termoso neprireike rolleyes.gif
Pippa
Avent nerekomenduoju. Kaina auksine, o laiko sss..... Pati toki turejau ir daugiau tokios klaidos nepakartosiu. Yra tokie paprasti metaliniai termosiukai, tokie kur ir sau kava piknikui daraisi, tai si karta pirksiu toki: isipili arbatele ir garantuotai laiko, arba tik vandenuka, o kai vaikas isalksta - ipili is jo vandenuka i buteliuka, misinuko ir thumbup.gif. O toks misinukas ar arbata is Avent sildytuvo atausta per dvi valandas sad.gif.
Agnė
O as radau Bebe Comfort termosiuka plastmasini (skysciams) uz 20Lt. Tai geriau jau pirkt si nei paprasta wink.gif
krika
QUOTE (Agne @ 2004 08 04, 06:56)
O as radau Bebe Comfort termosiuka plastmasini (skysciams) uz 20Lt. Tai geriau jau pirkt si nei paprasta wink.gif

o kaip jis atrodo? nes as noriu termoso. dabar kai vasara, tai misinuka pasidarau iseinant is namu, susuku ji adijaliuka dukrai prie koju ir issilaiko iki maitinimo. o va rudeni tai tikrai reikes termoso
nerile
Krika, padaryto misinuko negalima laikyti ilgiau nei puse valandos- tada jis pasidaro vaikuciui nebetinkamas. Paskaityk intrukcija ant pakuotes. Geriau isipilk karsto vandens i buteliuka, o mintelius isikratyk i atskira indeli. Juos sumaisysi pries duodama vaikui. Taip visada dariau. Patikek.
Agnė
QUOTE (Agne @ 2004 08 04, 05:56)

Pasirodo sitas irgi siluma tik apie pora valandu laiko- teks pirkt paprasta sad.gif Dar Chicco firmos radau, bet kaina virs 100Lt blink.gif
Tafi
thumbup.gif Man termosa padovanojo anyta.Jis zinoma nebuvo naujas, bet tarnauja iki siol.Pirmus 3men sunus keldavosi valgyti nakti,nejaugi lauksi , kol uzvirs vanduo, atves, kad paruost misineli(pati nemaitinau).Vaziuojant i pajuri ar i gamta, ipylus vandeni i buteliuka belieka tik miltelius ibert.Jokiu budu nepirkciau Avent, juk daug pigiau gali isigyti prekybos centre. clap_1.gif
lengvute
yar žiūriu nuo 9 iki 60lt. kainuojančių, bet kažin, kurios firmos ilgiau laiko šilumą?
Vudis
turiu Avent, bet man jis praktiskai nereikalingas dalykas, nei jis ten baisiai sildo, ar ka blush2.gif
spyglinis
QUOTE(Vudis @ 2005 04 10, 18:16)
turiu Avent, bet man jis praktiskai nereikalingas dalykas, nei jis ten baisiai sildo, ar ka  blush2.gif
*

Nezinau kaip su tais special avent ar bebe, bet kaip kazkurios mamytes rekomendavo metalinius, tai tikrai ju nesiulyciau. Pigu, patogu kol... kur nors netycia netrinktelsi. Atrodo metalas, kas jam gali atsitikt... Deja, issihermetina. Turejau ir is maximos uz 30 lt ir firmini uz kelis simtus, bet va vyrui vis "nepasiseka"... Aiksu, gal jus jo niekad nenumesit ir kelis metus, bet kam rizikuot. Geriausi termosai yra stikliniai viduj, nors irgi duzta. O su lelium kelios drauges tasosi avent ir sake pakanka. Jei jau bastosi po miesta ilgai, tai galima uzeit i kavine paprasyt, kad karsto vandens duotu...
pikchiurna
Avent gal ir neverta, pvz. Canpol (lenkiški) yra daug pigesni, o pagaminimo principas lyg ir panašus abiejų firmų.. Tik be abejo reikia žiūrėti, ar buteliukas tilps g.gif
Tučka
O mums termosiukas visai nebuvo reikalingas schmoll.gif Nezinau kaip Avent termosai, bet tie kur nebrangus, tai silumos visai nelaikydavo doh.gif O piena nakciai tai darydavau taip: pasidarydavau i buteliuka is kart misinuka ir kai vaikas atsikeldavo valgyt paprasciausiai idedavau i mikrobange ir pakaitindavau thumbup.gif
PaMeL
na tikrai labai vertingas ir praktiskas dalykas ypac ziema ar kur toliau vaziuojant jei nori silto maisto ar pieniuko tai uzkaitini geraoi ir jis tikrai laiko siluma mazdaug zinai kada tau reiks ir kokio siltumo reik man tai jis labai patiko ir buvo reikalingas thumbup.gif
Opusas
gavom kazkoki paprasta dovanu, bet taip ne karto ir nepanaudojom blush2.gif mum jis visiskai nereikalingas schmoll.gif
ežiukai
Mano draugė turi Avent,o aš jo kopiją kinietišką tik kaina 5 kartus mažesnė, o laiko abu vienodai max. porą valandų. biggrin.gif
Geriausi termosai yra stikliniai.Nusipirkau 1,5l. už 4lt.Vakare pripildavau vandens, o ryte jis karštas būdavo, reikdavo skiesti su šaltesniu.Nesulygint su metaliniu,kuris laiko apie 4 val. 4u.gif
fleita
Mes taip pat termoso nenaudojom schmoll.gif, nors ir turejom. Maisteliui vandenį šidydavau mikrobangų krosnelėje, jei reikėdavo labai greitai, arba avent šildytuve smile.gif
rut79
Na man termosas Avent pravercia nakti kai noriu kad arbatele butu silta o ypac praverte kai sirgom, na ir i lauka einant.Kaip ir sake jsi laiko siluma apie 4 valandas
Gyvenimas yra gražus
Mes turėjom paprastą termosiuką, Canpol atrodo, bet kai vakare padarydavau mišinuką ir kad naktį nereiktų vargti šildant, įdėdavau į tą termosiuką, bet deja deja ataušdavo viskas taip pat greit kaip ir be termosiuko schmoll.gif
Paranormali
schmoll.gif Mano nuomone sitas pirkinys nera labai butinas, neturejau ir nereikejo.
Siracusa
Campol naudoju, tikrai labai reikalingas daiktas.. ypac jei kur iseit reikia, padarai karsta.. o kol reikia, kaip tik pravesta, tik aisku ne taip greit, kaip be termoso hihihi.gif
Teja
Kai daug keliauji- termusiukas labai reikalingas rolleyes.gif . O ypac vasara, kai issiruosi i gamta ilgesniam laikui.
menade
Aš taip pat naudoju termosą,labai reikalingas daiktas kur nors išvažiavus thumbup.gif
Vetra2006
Mes turėjom canpol, tik jis per siauras avento buteliukams doh.gif būdavo sunku ištraukti.
Isila
mes irgi naudojam Canpol, neapsieitume be jo. Labai reikalingas ir naudingas daiktas.
Renaataa
Termosas mum tikrai reikalingas kai važiuojam automobiliu labai praverčia biggrin.gif turiu avent ir juo patenkinta,nors ir daug kainuoja.Kadangi gavau dovanų čeki parduotuvei čipolinas biggrin.gif tai ir nusipirkau ,kitaip tikrai nebūčiau pirkusi mirksiukas.gif labai jau brangu verysad.gif
Sigita23
As be termoso neisivaziduoju nei vienos savo nakties. Dar mergaite vis keliasi nakti pavalgyti. Naudojam Avent, pirktas ne Lietuvoj. Labai geras thumbup.gif Siluma islieka ~5 val.
balandele1
Na as manau kad termosiukai reikalingi tik isvykom. Pvz. man tik kai vaziuojame iki poliklinikos ar parduotuves. Nakti termosiuke pienuko nelaikau, manau kad vaikuciui ir skaniau ir geriau gerti padaryta sviezia, nebent jis keliasi kas 2 val. g.gif . Geriausia pasirupinti dviem termosiukais, viena ir putoplasto, o kita vandeniui thumbup.gif . Nemanau kad butina pirkti brangius, viena pirkau uz 8 lt kita uz 15 lt. thumbup.gif .
Ice tea
Mums tai termosas visai buvo nereikalingas tongue.gif Maitinau pati- pienas visada siltas, maistelius pirkdavom stiklainiukuose, o kai reikdavo pasildyti, tai ar pardej ar kavinej idedavo pasildyt be problemu. Tik viena karta naudojausi termosu, kai vaziavom ziema su rogem i kiema, tai buvau gerimuka idejus, kad nesusaltu, bet ir tada jis buvo nereikalingas, nes vaikui laukia nedaviau gerti lotuliukas.gif O misinuko negalima laikyti termose, reikia is karto gerti. Todel mamos, nepatingekit savo vaikiukams paruosti sviezio pienelio essen.gif
wilike
O aš nusipirkau paprastą termosą, kad vandeniukas naktį būtų šiltas.Tada labai greit maistelį galiu paruošti.O kelionėj irgi gerai.Nes mišinuką padarius laikyt negali ilgai.tuo labiau maistelis būna visad šviežias. Man tai nepamainomas dalykas
aGucci
As visad svajojau apie termosiuka, bet taip ir nenusipirkom verysad.gif O gal reiketu, juk gerai vaikiukui arbatele silta rolleyes.gif Ypac, kai lauke salta
Papartėlis
As nusivyliau Canpol termosiukais, nelaike man jokios silumos, turejau 2-iems buteliukams. Siluma per valanda dingdavo schmoll.gif Dabar pirkciau jei reiketu tik avento, girdejau jis tikrai geras dalykas.
Velniukė
QUOTE(wilike @ 2006 12 28, 13:18)
O aš nusipirkau paprastą termosą, kad vandeniukas naktį būtų šiltas.Tada labai greit maistelį galiu paruošti.O kelionėj irgi gerai.Nes mišinuką padarius laikyt negali ilgai.tuo labiau maistelis būna visad šviežias. Man tai nepamainomas dalykas
*

drinks_cheers.gif Kai auginau dukryte irgi turejau nusipirkusi 0,5l. termosa ir jame laikiau karsta vandeni thumbup.gif Visada paruosdavau sviezio misinuko greitai thumbup.gif Ir kadangi jis buvo nedidelis labai budavo patogu kelionese tongue.gif
Suneli maitinu pati tai termosu netenka naudotis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2006 11 20, 15)
O misinuko negalima laikyti termose, reikia is karto gerti. Todel mamos, nepatingekit savo vaikiukams paruosti sviezio pienelio  essen.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Meka Pinavija
Aš irgi turiu termosą, bet dar nei karto nenaudojau jo rolleyes.gif Kažkaip neprireikia niekad blush2.gif
Natele
O aš termosiuko neturėjau, retkarčiais pagalvodavau, bet vaikui iki 2metų būtų nedaug tepravertęs. Tačiau, pasigedau tada, kai pradėjau nuo dviejų metų leisti į lopšelį ! Iki tol neturėjęs nei gerklės, nei nosies problemų, pradėjo sirgti labai dažnai ir su temperatūra. Tad naktimis tekdavo keltis ir šildyti arbatą kartais net keletą kartų. Va tada tai gailėjaus, kad neturiu termosiuko, nes daugelis dvimečių vaikų dar mielai naudojasi buteliuku (mes duodavom rytais ir ligos atveju, kad kuo daugiau skysčių išgertų). Nebesinorėjo tada bepirkt.

Va dėl šilumos palaikymo, tai tikrai vertėtų pasidomėt, kurios firmos geras. Jei tik valandą šiltoką teišlaikys, tai beveik užtektų rankšluosčiu apvyniot, o ne dar vieną daiktą pasidėjus laikyt.
*Lina*
mwa turėjom Canpol termosiuką,tikrai super daiktas thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.