Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skrebinimas (27 tema)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
justess22
user posted image

MINI TAISYKLES KOMENTARAMS
* Nekomentuojame/nekritikuojame darbų, nebent pati autorė pasiprašys patarimų
* Jei neturime ką gero pasakyti, geriau nesakom nieko
* Jei pamatome kažka gražaus, nepatingim pagirti, tai mus paskatins darbuotis ir tobulėti

26 tema

Naujokes (ir senbuves) kviečiame prisistatyti susipažinimo temoje ČIA

Apie skrebinimo priemones kalbamės ČIA.

Kas yra Skrebinimas (Scrapbooking)? Sunku kategoriškai apibūdinti... Tai nuotraukų dekoravimo metodas norint papuošti nuotrauką, aprašyt ir įamžint savo šeimos istoriją palikuoniams, sukurti dienoraštį su savo mintimis, eilėraščiais ir iliustracijomis, arba "menas meno labui", kur nenaudojami specialūs SB produktai su nuotraukom. Čia galite pasiskaityt straipsniuką apie skrebinimą.

Truputis SB istorijos

3 skirtingos SB kategorijos:
--Traditional/Tradicinis SB: naudojamas popierius, klijai, lipdukai ir t.t. Viskas sumontuota rankomis.
--Digital/Kompiuteriu: viskas daroma kompiuteriu, po to puslapis atspausdinamas ant nuotraukų popieriaus pagal albumo kišenuko dydį. Internete labai daug yra "free digital kits for scrapbooking", tereikia padaryti Google paiešką.
--Hybrid/ Maišytas Tradicinis ir Kompiuteriu: tai būdas, kai yra kompiuteriu atspausdinamas sukurtas puslapis, bet prie jo priklijuojamos kelios detalės: sagutės, gelytės ir pan.

Kodėl svarbu naudoti spec. SB skirtas medžiagas? Popierius, klijai, parkerio rašalas turi nestabilių chemikalų, kurie greitai paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotraukų magnetinuose albumuose su lipniu puslapiu ir plevele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas. Perkant albumus ir SB priemones žiūrėkite, kad būtų užrašyta "Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba archival"... Visa tai reiškia, kad tas priemones saugu naudoti ir jos nesugadins jūsų nuotraukų.

Kur pirkti SB priemones Lietuvoje?

* Senas naujas http://www.senasnaujas.lt/
* Hobi centras http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm
* Artmanija http://www.artmanija.com/lt/products/106
* Meno technika www.menotechnika.lt
*www.skrebink.lt
*www.spalvunamai.lt

Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija

SB Forumai ir darbeliu galerijos:
(Juose darbeliai kasdien keičiasi ir labai daug narių juose. Tai pastovus įkvėpimo šaltinis. Verta žvilgterėti kasdien)
* http://www.twopeasinabucket.com/
*www.creatingkeepsakes.com
*www.basicgrey.com

13 - labai svarbių, scrap ligos požymių, pasitikrinkit ar nesergat biggrin.gif

1. Tavo scrap’o dirbtuvė - ne kampelis ar darbastalis, o visa Studija, kurią galėtum paversti parduotuve, jei tavo šeimą ištiktų finansinė krizė.
2. Žinai kad “Fancy Pants Designs” (Prašmatnių Kelnių Dizainas) yra raštuoto popieriaus firma, o ne džinsai.
3. Kad vyro neištiktų infarktas, pradedi slėpti itin nesaikingus pirkinėjimus - SB prekes į namus iš mašinos sunešioji per savaitę, kad neatkreiptum į save dėmesio ( filmo Pabėgimas iš Šoušenko metodas, kuriame kalinys, kasdamas tunelį pabėgimui, per ilgą laiką kelnėse išnešiojo visą iškastą žemę ir ją išbarstė po kiemą).
4. Prieš išmesdama kokią medžiagos skiautę ar kokią kitą šiukšlę suabejoji, gal ji pravers darant scrap’o puslapį?
5. Restorane, kol visi aptarinėja vakarienės užsakymą, tu kamantinėji padavėją, ar jis nežino, kokiu šriftu atspausdintas valgiaraštis.
6. Pastebėjusi, kad tavo vaikas, radęs juodą flomasterį ant grindų, išsigleizojo veidą ir pririjo rašalo, tu pirmiausia griebi fotoaparatą vietoj to, kad gelbėtum vaiką.
7. Suvoki, kad miegas tau tampa įkyri būtinybė, atimanti tavo brangų kūrybos laiką. Pradedi eksperimentuoti nemiegodama ir tikėdamasi rasti tą miego valandų minimumą, kuris tau leistų vienu metu išstovėti ant kojų ir kalbėti su aplinkiniais. (Ištveri 3 paras iš eilės nusnūsdama tik po 2 valandas).
8. Šiandien eilinėj scrapbooking’o parduotuvėj savininkė tau pasiūlė darbą, nes tu žinai jų prekių asortimentą ir paskirtį geriau negu parduotuvės darbuotojai.
9. Pamatai, kad susitikus dviem vyrams, kurių abiejų žmonos užsiima scrap’u, pasisveikinimas visada būna: ”Užuojauta”.
10. Prekybos centre pirkdama maisto produktų šeimai mintyse suskaičiuoji, ką už tą sumą galėtum parsisiųsti iš www.joann.com.
11. Vaikui gavus naują meškiuką su dailiu kaspinu ir paklausus kur jis dingo - apsimeti, kad klausimo neišgirdai, nes rankoje jau spaudi dailią detalę naujam scrap'o puslapiui.
12. Išardai vonios vamzdžius, tam, kad išgelbėtum pasiklydusį štampuką.
13. Perki vaikui marškinukus tik todėl, kad spalvos puikiausiai atitinka BG Marrakech popieriaus rinkinį

Kviečiame pasidairyti po skrebinančių lietuvaičių namučius, užeikite ir rasite įkvėpimo savo darbeliams:

Skrebuke Irma http://irmaperedne.blogspot.com/
Sanrita www.myhobby.lt
Remini http://reminihome.blogspot.com/
Kristi13 http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.com
Ader http://aderavi.blogspot.com/

***Smagaus skrebinimo bei bendravimo!!! 4u.gif
Zmogiuke
Aciu Juste, uz naujus namucius! 4u.gif smile.gif
ader
Justess aciu kad pasirupinai naujais namais. Tikiuosi jie greitai prisipildys buriu nauju kurybingu skrebukiu biggrin.gif
Ignac
Dekui uz naujus namus. Tik man vel uzkliuvo: "Gera terapija popieriukų mylėtojoms"

blush2.gif
lotta23
uziseivinu namus, dekui thumbup.gif wink.gif
Skrebuke Irma
Ačiū AČIŪ tau justess už naują temą 4u.gif ...kžkp nelabai limpa man ši pareiga blush2.gif ax.gif

Štai mano visa prasme žviežias, žurnalistinio stiliaus skrebukas (šviežiausiom, prieš kelias dienas mobiliu darytom nuotraukom).
Kviečiu į svečius čia
user posted image
Pavadinimas: 6 siūlės
Lavrynka
Laaabai gražus reportažas , vargšas vaikiukas 4u.gif
shrekiuke
Labai patiko ignac darbelis.. Sveikinimai didžiausi su laimėjimu..

Irma, mergaitiškas darbelis labai mielas ir šiltas.. Labai man patiko smile.gif smagu, kad pamatėm ir mergaitišką tavo scrabukų pusę.. O tas paskutinis, jau kokios foto. Ir kaip viskas tinka. Nu labai patiko.

Begalo man patiko zmogiukės darbelis. Toks mielas, toks dailus..
remini
retai čia jau reiškiuosi 4u.gif bet vis tiek registruojuos naujoje temoje blush2.gif
vis nebyliai apžiūriu, pasigrožiu darbeliais ir pabėgu tongue.gif labai šauniai darbuojatės thumbup.gif stengiuosi pagirti bloguose ax.gif
sėkmės darbe 4u.gif
Zmogiuke
QUOTE(remini @ 2011 02 25, 21:05)
retai čia jau reiškiuosi  4u.gif  bet vis tiek registruojuos naujoje temoje  blush2.gif
vis nebyliai apžiūriu, pasigrožiu darbeliais ir pabėgu  tongue.gif  labai šauniai darbuojatės  thumbup.gif  stengiuosi pagirti bloguose  ax.gif
sėkmės darbe  4u.gif
*

O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai? g.gif Visai nebepasirodai unsure.gif
Kaip ir Marika - kur ji pasidejo? lens.gif
Papildyta:
QUOTE(shrekiuke @ 2011 02 25, 09:05)
Begalo man patiko zmogiukės darbelis. Toks mielas, toks dailus..

Aciu 4u.gif
Skrebuke Irma
O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai?  Visai nebepasirodai 

as ta pati daznai pagalvoju ax.gif verysad.gif
Pastebejau kad sioj temoj lankosi labai daug 'nebyliu'...man nesuprantama ax.gif , jei pakankamai domina apziureti sia tema, tai visvien kazkokia reakcija isprovokuoja: ar tai patinka, ar nepatinka ka matot, o gal su issakyta nuomone nesutinkat,...verta pasisakyti mirksiukas.gif Ir naujoku cia apsilanko, ir tie tyli... i dienos sviesa neprisiruosia islysti.
Zmogiuk, mum reikia pavasariui paruosti siuos namucius, ir dideli Welcome zenkla pakabinti.
remini
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 25, 22:06)
O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai?  g.gif  Visai nebepasirodai  unsure.gif

nedingau blush2.gif tik dabar laiką truputį kitaip dėliojuos ax.gif skrebukus visad galit pamatyti mano bloge 4u.gif kažkaip šiais metais įgavau pagreitį ir nemažai darbuojuos blush2.gif
o buvimą prie kompo truputį bandau riboti nestuke.gif nors esu visiškai priklausoma doh.gif
Zmogiuke
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 26, 03:33)
Zmogiuk, mum reikia pavasariui paruosti siuos namucius, ir dideli Welcome zenkla pakabinti.

drinks_cheers.gif gal tada daugiau slaptu skaitytoju isdris pasirodyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2011 02 26, 09:46)
nedingau  blush2.gif  tik dabar laiką truputį kitaip dėliojuos  ax.gif  skrebukus visad galit pamatyti mano bloge  4u.gif  kažkaip šiais metais įgavau pagreitį ir nemažai darbuojuos  blush2.gif 
o buvimą prie kompo truputį bandau riboti  nestuke.gif  nors esu visiškai priklausoma  doh.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Sveikinu!! smile.gif Tai sakai siemet igyvendini suki maziau kalbu, daugiau darbu thumbup.gif
Skrebuke Irma
o buvimą prie kompo truputį bandau riboti  nors esu visiškai priklausoma 

bigsmile.gif kokios geros naujienos bigsmile.gif SVEIKINU!!!!!!!!!!!!!!!!
lotta23
sveikinimai Remini! 4u.gif
As sol
Remini, sveikinimai dideliausi bigsmile.gif

Žmogiukės
darbelis labai švelnus ir vasariškai šiltas. Labai patiko schema ir pats darbelis be galo malonus akiai wub.gif

Skrebuke Irma, užuojauta dėl Adomuko traumos. O va darbu tai žaviuosi, labai įspūdingas. Ir nuotraukos, ir popieriai ir detalės be galo taikliai parinkti.

Rodau ir savo darbelį. Dariau rusaičių konkursui, nes labai užkabino jų pateikta schema. Patinka man tokios kuriose daug erdvės... fantazijai biggrin.gif
user posted image

detalės bloge http://neandertaliete.blogspot.com/2011/02...peterburge.html
vismaz
Na, pagaliau radau jus naujoje temoje ax.gif pas kai kurias nubegau i blogus pakomentuot, bet visoms laiko neuzteko blush2.gif daug darbu o dar MB susirgo doh.gif mano pradetas skrebukas guli ant stalo nuskriaustas ir laukia savo dienos blush2.gif pasistenksiu kita savaite pabaigti ir pasirodyt 4u.gif
marikana
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 25, 23:06)
O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai?  g.gif  Visai nebepasirodai  unsure.gif
Kaip ir Marika - kur ji pasidejo?  lens.gif
*

labukas visiems wink.gif as pasidejus niekur biggrin.gif vis dar ten pat esu biggrin.gif pastaruoju metu su nuotraukom bendravau truputi kitokiu budu - atsispausdinau fotoknyga... ir su rankdarbiais biskiuka kitaip - lipdziau lelyte...
as stebiu jus ir laukiu kazko tokio, kas mane isprovokuos imtis nauju darbeliu... leidziu savo mazyli i lopseli nuo kovo 1d.... gal tai ir bus tas postumis wink.gif
Glidė
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 22, 00:39)
Pagaliau ir as turiu ka parodyt smile.gif Labai pasiilgau vasaros...
Komentarai ir kritika laukiami smile.gif
*

Na kaip visada, man tokie darbeliai prie sirdies thumbup.gif

QUOTE(remini @ 2011 02 26, 10:46)
nedingau  blush2.gif  tik dabar laiką truputį kitaip dėliojuos  ax.gif  skrebukus visad galit pamatyti mano bloge  4u.gif  kažkaip šiais metais įgavau pagreitį ir nemažai darbuojuos  blush2.gif 
o buvimą prie kompo truputį bandau riboti  nestuke.gif  nors esu visiškai priklausoma  doh.gif
*

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif zinau ka reiskia, nebereikalo tiek darbu, pas mane urgu buvo maximalus ikvepimas tuomet mirksiukas.gif reiks rimciau pasidairyti bloge thumbup.gif

Irma, praeita pavasari ir as tokia patirti turejau, bet neuzfiksavom. Uzjauciu, zinau ta skausma sad.gif Maniske tai bego nakti pas mus i lova, atsitrenke i foteli stovinti salia, atsoko ir krito i lovos kanta. Toje pacioje vietoje kaip Adomukui doh.gif ilgai paskui budedama miegojau kad isgirsciau kada parbega ir ijungciau sviesele doh.gif

Assol pakomentavau bloge wub.gif

O as nespesiu su konkursiniu sad.gif turiu minti, bet ruosiames Kaziukui, tai laiko nera, o ir prie to pasiruosimo sunkiai prieinu per diena su dviem kleckiukais rolleyes.gif
remini
ačiū už sveikinimus 4u.gif
padariau atviruką ax.gif vismaz sako, kad meškis liūdnas, o man jis toks susimąstęs... tongue.gif
As sol, jau gyriau kitur thumbup.gif man ir labai patiko ši schemutė, bet va neprisėdu ax.gif

ar jums veikia favorite temos? jau kiek laiko negaliu prisijunti prie savo temų, tai nervina, kad reik ieškot pastoviai doh.gif atsiprašau už off topic blush2.gif
Lavrynka
QUOTE(remini @ 2011 02 27, 12:46)
ačiū už sveikinimus  4u.gif
padariau atviruką  ax.gif vismaz sako, kad meškis liūdnas, o man jis toks susimąstęs...  tongue.gif
As sol, jau gyriau kitur  thumbup.gif  man ir labai patiko ši schemutė, bet va neprisėdu  ax.gif

ar jums veikia favorite temos? jau kiek laiko negaliu prisijunti prie savo temų, tai nervina, kad reik ieškot pastoviai  doh.gif atsiprašau už off topic blush2.gif
*

Man favorite veikia 4u.gif
Skrebuke Irma
as stebiu jus ir laukiu kazko tokio, kas mane isprovokuos imtis nauju darbeliu... leidziu savo mazyli i lopseli nuo kovo 1d.... gal tai ir bus tas postumis

dziaugiuosi kad nepabegai per toli nuo musu. Kaip tik Kovo 1 d. prasides naujas konkursas mano bloge, tai galbut tai bus tas postumis sugrizti prie skrebo mirksiukas.gif
Irma, praeita pavasari ir as tokia patirti turejau, bet neuzfiksavom. Uzjauciu, zinau ta skausma

Aciu 4u.gif ... ir jum uzuojauta. Mano mazius labai manipuliuoja sia situacija sau i nauda biggrin.gif
Manau labai daug tevu isgyvena tokia patirti su savo vaikuciais bet retai kas iamzina. Tik vakar pastebejau savo 2peas galerijoj (kadangi prie kiekvieno skrebuko pateikia ir lankytoju statistika), tai sis '6 siules' skrebukas esa labiausiai pazymetas/ 'bookmarked' labiau net negu bent koks kitas mano skrebukas blink.gif
justess22
QUOTE(Ignac @ 2011 02 24, 21:08)
Dekui uz naujus namus. Tik man vel uzkliuvo: "Gera terapija popieriukų mylėtojoms"

blush2.gif
*

blush2.gif niu nepyk...aš vis dar negaliu persiorientuoti blush2.gif lotuliukas.gif Reik prašyt moderatorės kokios, kad pataisytų doh.gif

Irma, skrebukas šis man labai patiko, nors ir skausmingas...

remini, sveikinimai dideliausi nestuke.gif O aš ir nežinojau, kad toks džiaugsmas jus aplankė bigsmile.gif

Glide, tu tikrai turbinė lotuliukas.gif Neįsivaizduoju, kaip su dviem mažyliais spėji tiek paskrebint, padirbti ir dar Kaziukui pasiruošt blink.gif Jei ne paslaptis, tai gal Kaziuke kokias atvirutes pardavinėsit ar šiaip ką susijusį su SB?
OJE
QUOTE(remini @ 2011 02 26, 10:46)
*

dabar tik radau tema..Wau Remini , kokios nuostabios naujienos .. sveikinimai dydeliausi 4u.gif , tavo pagreiti pastebejau.... liuks, as ji lyg ir turiu.. bet tikrai nesilaukiu lotuliukas.gif
Tai atviruku atskiros temos nebebus ? ax.gif
Glidė
QUOTE(justess22 @ 2011 02 28, 01:21)
Glide, tu tikrai turbinė  lotuliukas.gif Neįsivaizduoju, kaip su dviem mažyliais spėji tiek paskrebint, padirbti ir dar Kaziukui pasiruošt blink.gif Jei ne paslaptis, tai gal Kaziuke kokias atvirutes pardavinėsit ar šiaip ką susijusį su SB?
*

gal cia tik taip atrodo, man tai nesijaucia kad labai daug nuveikciau blush2.gif
Ne, ne su skrebu i Kaziuka, nors kelias atvirutes iduosiu SB. Gi dedes nuostabus azuoliniai ir ne tik medinukai, tai juos vesimes. Kelias dezutes pati padekoravau su rub on'sais Baisic Grey, tai nuostabiai atrodo wub.gif Kai nufotografuosiu imesiu i bloga mirksiukas.gif
justess22
QUOTE(Glidė @ 2011 02 28, 14:48)
gal cia tik taip atrodo, man tai nesijaucia kad labai daug nuveikciau blush2.gif
Ne, ne su skrebu i Kaziuka, nors kelias atvirutes iduosiu SB. Gi dedes nuostabus azuoliniai ir ne tik medinukai, tai juos vesimes. Kelias dezutes pati padekoravau su rub on'sais Baisic Grey, tai nuostabiai atrodo wub.gif  Kai nufotografuosiu imesiu i bloga mirksiukas.gif
*

oi, kaip įdomu bus pamatyt su rubonais dekoruotus daiktelius 4u.gif Ir sėkmės šeimynai Kaziuke wink.gif O gal kas su skrebo darbeliais ruošiasi dalyvaut? Įdomu, kaip seksis, ar žmonėms įdomūs tie darbukai ax.gif Galvoju, gal kitais metais irgi kažką Kaziukui pamąstyt biggrin.gif
Skrebuke Irma
Kelias dezutes pati padekoravau su rub on'sais Baisic Grey, tai nuostabiai atrodo  Kai nufotografuosiu imesiu i bloga

bigsmile.gif oi, labai laukiu pamatyti

***Primenu... kad mano tinklarascio konkursas baigiasi siandien...turim dvi dalyves, o gal dar atsiras tu kurios iki paskutines valandos darbuojasi?

As taip nekantrauju siandien laukdama siuntinuko ax.gif jau pries savaite uzsakiau Stampers Anonymous stampuku,...jie randasi mano miestely, o iki siol dar neatsiunte unsure.gif (nors raso kad uzsakymas gali uztrukti iki 3 sav.)
Tai atviruku atskiros temos nebebus ? 

kad ten ta tema merdi...drasiai kelkit cia atvirukus bei visus kitus skrebiskus darbelius...tema bus aktyvesne mirksiukas.gif
justess22
man irgi atrodo, kad geriau čia daugiau ir įvairesnių darbelių wink.gif
Zmogiuke
QUOTE(justess22 @ 2011 02 28, 18:21)
man irgi atrodo, kad geriau čia daugiau ir įvairesnių darbelių wink.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi uz tai biggrin.gif

Irma, ka ten uzsisakei? bigsmile.gif
As tai laukiu Big Bite 2 ax.gif (MB vel staigmena padare blush2.gif )
Skrebuke Irma
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 28, 13:17)
drinks_cheers.gif as irgi uz tai biggrin.gif

Irma, ka ten uzsisakei?  bigsmile.gif
As tai laukiu Big Bite 2  ax.gif  (MB vel staigmena padare  blush2.gif )
*

O kas cia Big Bite 2...koks patobulintas krokodilas? g.gif

Ai, as ten ivairiai uzsisakiau is cia blush2.gif ...senesniu stampuku po (vt.) ir visiskai nauju tik CHA debiutu pristatomu rinkinuku wub.gif . Esu suplanavus net kelis konkrecius skrebukus, ir nuotraukas siandien atsiemiau, o stampuku dar nera g.gif

Labai norejau uzsisakyti ta "Post Card" kaip Tavajam pastarajam LO, bet ju visu rinkinuka imti man pasirode kad per daug tu "Post Card"...vien tik kad sriftas skirtingas...kiek man ju prireiks doh.gif O tu pirkai viena ar visa rinkini?
Va, apie sita kalbu.
* Dar labai uzsimaniau keliu Crafters Workshop traferetu...taip tiktu su tais purskiamais Glimmer Mist wub.gif bet man reikia stabdyti keliem men.po tokio uzsakymo blush2.gif
Medziai
skaiciai
Zmogiuke
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 28, 22:01)

Atsakiau priemoniu temoje 4u.gif
justess22
Pasirodysiu su nauju atviruku...išbandžiau spalvinimą su Letraset Promarkeriais ir naujus antspaudukus ax.gif

user posted image
didesnė foto čia
Skrebuke Irma
Pasirodysiu su nauju atviruku...išbandžiau spalvinimą su Letraset Promarkeriais ir naujus antspaudukus 

patiko thumbup.gif flomasteriu toks efektas kad lyg su akvarele spalvinta.
Glidė
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 28, 23:01)

Ai, as ten ivairiai uzsisakiau is cia blush2.gif ...senesniu stampuku po (vt.) ir visiskai nauju tik CHA debiutu pristatomu rinkinuku wub.gif . Esu suplanavus net kelis konkrecius skrebukus, ir nuotraukas siandien atsiemiau, o stampuku dar nera g.gif

*

Nerealus stampukai, net negaleciau issirinkti, visu noreciau lotuliukas.gif

QUOTE(justess22 @ 2011 03 01, 02:03)
Pasirodysiu su nauju atviruku...išbandžiau spalvinimą su Letraset Promarkeriais ir naujus antspaudukus ax.gif

*

Oi koks mielas, ir tikrai labai graziai nuspalvinai thumbup.gif man tie meskiukai isvis nerealus wub.gif
Zmogiuke
QUOTE(justess22 @ 2011 03 01, 01:03)

Jeigu nebutum pasakius, galvociau, kad cia gatavas rastuotas popierius. Nerealiai graziai nuspalvinai bigsmile.gif wub.gif
remini
juste, labai gražus atvirukas wub.gif man tie meškiai irgi labai labai wub.gif

na, po ilgo tylėjimo pasirodysiu su vakarykščiu greituku blush2.gif nieko ypatingo
user posted image
daugiau foto ir aprašymas bloge 4u.gif
Lavrynka
Labai labai patiko remini ideja su puzzle thumbup.gif
justess22
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 01, 05:04)
patiko thumbup.gif flomasteriu toks efektas kad lyg su akvarele spalvinta.

dėkui 4u.gif na, su akvarele darbo būtų daugiau, nei su promarkeriais - smagu spalvint, prisiminiau vaikystę ir spalvinimo knygeles lotuliukas.gif Ir dar labai patiko, kad Letraset spalvų paletė labai plati ir galima įsigyt tokių papurvintų, prigesintų spalvų thumbup.gif

QUOTE(Glidė @ 2011 03 01, 08:17)
Oi koks mielas, ir tikrai labai graziai nuspalvinai thumbup.gif  man tie meskiukai isvis nerealus wub.gif

meškiukai ir man simpatiški, nors dauguma man sunkiai kažkaip panaudojami būtų, kadangi visi labai kažkaip konkrečiai progai skirti. Man labiau patinka kuo neutralesni antspaudukai, kad būtų galima įvairioms progoms kažką sukurt.

QUOTE(remini @ 2011 03 01, 09:27)
juste, labai gražus atvirukas  wub.gif  man tie meškiai irgi labai labai  wub.gif

na, po ilgo tylėjimo pasirodysiu su vakarykščiu greituku  blush2.gif nieko ypatingo

ačiū 4u.gif Betgi tavo ta idėja su puzliukais nerealiai smagi thumbup.gif Kažkur buvau mačius atviruką su puzzle, tai net užsisaugojus turiu - tikrai puiki mintis. Tik mes namie dar neužgyvenom puzliukų biggrin.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 01, 08:57)
Jeigu nebutum pasakius, galvociau, kad cia gatavas rastuotas popierius. Nerealiai graziai nuspalvinai  bigsmile.gif  wub.gif

Turint gatavą popieriuką būtų daug greičiau lotuliukas.gif Ačiū už darbo įvertinimą 4u.gif
Skrebuke Irma
Pakomentavau bloge remini mirksiukas.gif thumbup.gif nereali, geniali ideja wub.gif
Ir dar labai patiko, kad Letraset spalvų paletė labai plati ir galima įsigyt tokių papurvintų, prigesintų spalvų 

As neesu girdejus nieko apie Letraset...manau galbut europoj tai analogas JAV Copic flomasteriam. Niekad nesuvokiau ko tiek kliedziama del tu Copic (ir dar kaina kandziojasi rolleyes.gif ), bet kaip pati ismeginau Archiver's parduotuvej spalvinti su jais, tai verti jie kiekvieno cento wub.gif
Skrebuke Irma
Konkurso nugalėtoja jau paskelbta, užsukite į svečius pasveikinti mirksiukas.gif čia
remini
na tikrai nesitikėjau, kad čia vos ne dviratį išradau lotuliukas.gif čia viskas iš tingėjimo tongue.gif ir ta rusaičių schemutė kažkaip iškart susidraugavo su mano idėja ax.gif na, žodžiu, ačiū visoms labai už komentarus 4u.gif

sveikiname nugalėtoją clap.gif abu darbeliai žavūs wub.gif įsivaizduoju kaip sunku išrinkti buvo...
laukiam naujo konkurso temos 4u.gif
Skrebuke Irma
Tikiuosi labai nepyksite kad šį vakarą naujo konkurso įrašą parengti nespėjau...rankos niežtėjo paskrebinti tik atsiimtas nuotraukas smile.gif Ryte bandysiu situaciją pataisyti mirksiukas.gif
Šio vakaro rezultatas...daugiau nuotraukų, bei trumpas aprašymas čia.
(P.S. žinau kad gaidukas išeina iš kompozicijos, bet toks jau tas štampas mirksiukas.gif )
user posted image
aasta
Irma, sužavėjo tavasis LO. Kokios nuotraukos, kokios spalvos ir kiek darbo įdėta wub.gif
Zmogiuke
Labai patiko Irmos skrebukas thumbup.gif Noriu atgal i vaikystes dieneles blush2.gif
GundaC
Irma-nuostabus skrebukas bigsmile.gif Koks nerupestingas rytas....ir as noriu atgal i vaikyste wub.gif
remini
irma, be žodžių wub.gif wub.gif wub.gif

o aš su atviruku 4u.gif
user posted image
Glidė
Remini - koks mielas wub.gif

As taip tikejausi vaikus uzmigdziusi kazka padaryti, bet niekai, galvoj tuscia tuscia verysad.gif Perverciau visus popierius pasidejusi nuotrauka, ir niekas nelipo. Kiekvienas popierius grazus atskirai, bet kur pritaikyti - jokiu minciu doh.gif Atvirute gal kokia ir sukurpciau, bet jau pasiilgau skrebuku blush2.gif

Sorry, off topic:
Siandien vos neprisidirbau, darau valgyti ir zidini sumasciau uzsikurti,griztu i virtuve, vaikai prie zidinio, dukryte filmuka ziuri ir girdziu ramiu tonu: oho kiek dumu, oho kiek dumu..
Kazkaip nesureagavau is kart, nes galvojau kad filmuke kazkoks susijes veiksmas. Bet staiga susivokiau kad gi gartraukis ijungtas, o tada visada is zidinio pradeda dumus traukti kol neisidege. Kai pamaciau ciut neisvirtau, kambarys tiek buvo pilnas dumu, kad prasisklaidyti reikejo einant. Staigiai uzdariau vaikus i kita kambari ir visus langus atlapojau doh.gif Visa laime kad dukryte buvo ir pasake, o jei buciau buvusi viena su mazuoju.. jis tai svetainej, netoli zidinio... unsure.gif
Skrebuke Irma
remini wub.gif atvirukas
As taip tikejausi vaikus uzmigdziusi kazka padaryti, bet niekai, galvoj tuscia tuscia  Perverciau visus popierius pasidejusi nuotrauka, ir niekas nelipo. Kiekvienas popierius grazus atskirai, bet kur pritaikyti - jokiu minciu

galbūt atrasi įkvėpimą...kadangi tik paskelbiau bloge naują konkursą

Random Inspiration Challenge Nr.18: Scraplift/kopiojavimas parinkto skrebuko.
Užsukite čia

off-topic... (Glide ... galėjo būti dar blogiau blink.gif Mus ištiko panaši situacija su sūneliu blink.gif . Mama pas mane kepė avieną, taukai pasiliejo orkaitėj ir tiek dūmų privarė kad mes įjungėme antram aukšte palėpės gartraukį. Tuo metu mūsų, tada kelių mėn. sūnelis, sėdėjo kėdutėj šalia židinio. Įjungiant gartraukį vyko kžks spaudimas/traukimas ir židinio stiklinės durelės staigiai sprogo atdarai, ir mažių apdengė pelenais, ypač veiduką...matėsi tik dvi mažos akytės 'mirkt mirkt' ph34r.gif ... Ačiū D. kad pelenai buvo senai deginti o ne karši...baisu net pagalvoti kas būtų buvę mega_shok.gif
marikana
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 03, 08:07)
remini wub.gif  atvirukas

galbūt atrasi įkvėpimą...kadangi tik paskelbiau bloge naują konkursą

Random Inspiration Challenge Nr.18: Scraplift/kopiojavimas parinkto skrebuko.
Užsukite čia

*

4u.gif mane ikvepe, jau susiradau nuotrauka, kuria noreciau skrebinti... tikiuosi, neisbles mano entuziazmas
Zmogiuke
QUOTE(marikana @ 2011 03 03, 11:32)
4u.gif mane ikvepe, jau susiradau nuotrauka, kuria noreciau skrebinti... tikiuosi, neisbles mano entuziazmas
*

thumbup.gif Nedelsk pradeti tada, kol dar noras didelis mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.