justess22
2011 02 24, 16:08
MINI TAISYKLES KOMENTARAMS* Nekomentuojame/nekritikuojame darbų, nebent pati autorė pasiprašys patarimų * Jei neturime ką gero pasakyti, geriau nesakom nieko * Jei pamatome kažka gražaus, nepatingim pagirti, tai mus paskatins darbuotis ir tobulėti 26 temaNaujokes (ir senbuves) kviečiame prisistatyti susipažinimo temoje ČIAApie skrebinimo priemones kalbamės ČIA. Kas yra Skrebinimas (Scrapbooking)? Sunku kategoriškai apibūdinti... Tai nuotraukų dekoravimo metodas norint papuošti nuotrauką, aprašyt ir įamžint savo šeimos istoriją palikuoniams, sukurti dienoraštį su savo mintimis, eilėraščiais ir iliustracijomis, arba "menas meno labui", kur nenaudojami specialūs SB produktai su nuotraukom. Čia galite pasiskaityt straipsniuką apie skrebinimą.Truputis SB istorijos3 skirtingos SB kategorijos: --Traditional/Tradicinis SB: naudojamas popierius, klijai, lipdukai ir t.t. Viskas sumontuota rankomis. --Digital/Kompiuteriu: viskas daroma kompiuteriu, po to puslapis atspausdinamas ant nuotraukų popieriaus pagal albumo kišenuko dydį. Internete labai daug yra "free digital kits for scrapbooking", tereikia padaryti Google paiešką. --Hybrid/ Maišytas Tradicinis ir Kompiuteriu: tai būdas, kai yra kompiuteriu atspausdinamas sukurtas puslapis, bet prie jo priklijuojamos kelios detalės: sagutės, gelytės ir pan. Kodėl svarbu naudoti spec. SB skirtas medžiagas? Popierius, klijai, parkerio rašalas turi nestabilių chemikalų, kurie greitai paruduoja ir sugadina nuotraukas. Jei turite nuotraukų magnetinuose albumuose su lipniu puslapiu ir plevele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas. Perkant albumus ir SB priemones žiūrėkite, kad būtų užrašyta "Acid-free, ligning-free, photo safe, CK OK arba archival"... Visa tai reiškia, kad tas priemones saugu naudoti ir jos nesugadins jūsų nuotraukų. Kur pirkti SB priemones Lietuvoje?* Senas naujas http://www.senasnaujas.lt/* Hobi centras http://www.hobbycentras.lt/Medziagu%20kainos.htm* Artmanija http://www.artmanija.com/lt/products/106* Meno technika www.menotechnika.lt * www.skrebink.lt* www.spalvunamai.ltSkanuotų SB knygų ir žurnalų galerija SB Forumai ir darbeliu galerijos:(Juose darbeliai kasdien keičiasi ir labai daug narių juose. Tai pastovus įkvėpimo šaltinis. Verta žvilgterėti kasdien) * http://www.twopeasinabucket.com/* www.creatingkeepsakes.com* www.basicgrey.com13 - labai svarbių, scrap ligos požymių, pasitikrinkit ar nesergat  1. Tavo scrapo dirbtuvė - ne kampelis ar darbastalis, o visa Studija, kurią galėtum paversti parduotuve, jei tavo šeimą ištiktų finansinė krizė. 2. Žinai kad Fancy Pants Designs (Prašmatnių Kelnių Dizainas) yra raštuoto popieriaus firma, o ne džinsai. 3. Kad vyro neištiktų infarktas, pradedi slėpti itin nesaikingus pirkinėjimus - SB prekes į namus iš mašinos sunešioji per savaitę, kad neatkreiptum į save dėmesio ( filmo Pabėgimas iš Šoušenko metodas, kuriame kalinys, kasdamas tunelį pabėgimui, per ilgą laiką kelnėse išnešiojo visą iškastą žemę ir ją išbarstė po kiemą). 4. Prieš išmesdama kokią medžiagos skiautę ar kokią kitą šiukšlę suabejoji, gal ji pravers darant scrapo puslapį? 5. Restorane, kol visi aptarinėja vakarienės užsakymą, tu kamantinėji padavėją, ar jis nežino, kokiu šriftu atspausdintas valgiaraštis. 6. Pastebėjusi, kad tavo vaikas, radęs juodą flomasterį ant grindų, išsigleizojo veidą ir pririjo rašalo, tu pirmiausia griebi fotoaparatą vietoj to, kad gelbėtum vaiką. 7. Suvoki, kad miegas tau tampa įkyri būtinybė, atimanti tavo brangų kūrybos laiką. Pradedi eksperimentuoti nemiegodama ir tikėdamasi rasti tą miego valandų minimumą, kuris tau leistų vienu metu išstovėti ant kojų ir kalbėti su aplinkiniais. (Ištveri 3 paras iš eilės nusnūsdama tik po 2 valandas). 8. Šiandien eilinėj scrapbookingo parduotuvėj savininkė tau pasiūlė darbą, nes tu žinai jų prekių asortimentą ir paskirtį geriau negu parduotuvės darbuotojai. 9. Pamatai, kad susitikus dviem vyrams, kurių abiejų žmonos užsiima scrapu, pasisveikinimas visada būna: Užuojauta. 10. Prekybos centre pirkdama maisto produktų šeimai mintyse suskaičiuoji, ką už tą sumą galėtum parsisiųsti iš www.joann.com. 11. Vaikui gavus naują meškiuką su dailiu kaspinu ir paklausus kur jis dingo - apsimeti, kad klausimo neišgirdai, nes rankoje jau spaudi dailią detalę naujam scrap'o puslapiui. 12. Išardai vonios vamzdžius, tam, kad išgelbėtum pasiklydusį štampuką. 13. Perki vaikui marškinukus tik todėl, kad spalvos puikiausiai atitinka BG Marrakech popieriaus rinkinį Kviečiame pasidairyti po skrebinančių lietuvaičių namučius, užeikite ir rasite įkvėpimo savo darbeliams:Skrebuke Irma http://irmaperedne.blogspot.com/Sanrita www.myhobby.ltRemini http://reminihome.blogspot.com/Kristi13 http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.comAder http://aderavi.blogspot.com/***Smagaus skrebinimo bei bendravimo!!!
Zmogiuke
2011 02 24, 17:25
Aciu Juste, uz naujus namucius!
Justess aciu kad pasirupinai naujais namais. Tikiuosi jie greitai prisipildys buriu nauju kurybingu skrebukiu
Dekui uz naujus namus. Tik man vel uzkliuvo: "Gera terapija popieriukų mylėtojoms"
lotta23
2011 02 24, 22:34
uziseivinu namus, dekui
Skrebuke Irma
2011 02 25, 00:40
Ačiū AČIŪ tau justess už naują temą ...kžkp nelabai limpa man ši pareiga Štai mano visa prasme žviežias, žurnalistinio stiliaus skrebukas (šviežiausiom, prieš kelias dienas mobiliu darytom nuotraukom). Kviečiu į svečius čia Pavadinimas: 6 siūlės
Lavrynka
2011 02 25, 08:54
Laaabai gražus reportažas , vargšas vaikiukas
shrekiuke
2011 02 25, 09:05
Labai patiko ignac darbelis.. Sveikinimai didžiausi su laimėjimu.. Irma, mergaitiškas darbelis labai mielas ir šiltas.. Labai man patiko  smagu, kad pamatėm ir mergaitišką tavo scrabukų pusę.. O tas paskutinis, jau kokios foto. Ir kaip viskas tinka. Nu labai patiko. Begalo man patiko zmogiukės darbelis. Toks mielas, toks dailus..
retai čia jau reiškiuosi  bet vis tiek registruojuos naujoje temoje vis nebyliai apžiūriu, pasigrožiu darbeliais ir pabėgu  labai šauniai darbuojatės  stengiuosi pagirti bloguose sėkmės darbe
Zmogiuke
2011 02 25, 22:06
QUOTE(remini @ 2011 02 25, 21:05) retai čia jau reiškiuosi  bet vis tiek registruojuos naujoje temoje vis nebyliai apžiūriu, pasigrožiu darbeliais ir pabėgu  labai šauniai darbuojatės  stengiuosi pagirti bloguose sėkmės darbe  O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai?  Visai nebepasirodai Kaip ir Marika - kur ji pasidejo? Papildyta:QUOTE(shrekiuke @ 2011 02 25, 09:05) Begalo man patiko zmogiukės darbelis. Toks mielas, toks dailus..
Aciu
Skrebuke Irma
2011 02 26, 03:33
QUOTE O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai? Visai nebepasirodai as ta pati daznai pagalvoju Pastebejau kad sioj temoj lankosi labai daug 'nebyliu'...man nesuprantama  , jei pakankamai domina apziureti sia tema, tai visvien kazkokia reakcija isprovokuoja: ar tai patinka, ar nepatinka ka matot, o gal su issakyta nuomone nesutinkat,...verta pasisakyti  Ir naujoku cia apsilanko, ir tie tyli... i dienos sviesa neprisiruosia islysti. Zmogiuk, mum reikia pavasariui paruosti siuos namucius, ir dideli Welcome zenkla pakabinti.
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 25, 22:06) O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai?  Visai nebepasirodai nedingau  tik dabar laiką truputį kitaip dėliojuos  skrebukus visad galit pamatyti mano bloge  kažkaip šiais metais įgavau pagreitį ir nemažai darbuojuos o buvimą prie kompo truputį bandau riboti  nors esu visiškai priklausoma
Zmogiuke
2011 02 26, 12:19
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 26, 03:33) Zmogiuk, mum reikia pavasariui paruosti siuos namucius, ir dideli Welcome zenkla pakabinti.
 gal tada daugiau slaptu skaitytoju isdris pasirodyt Papildyta:QUOTE(remini @ 2011 02 26, 09:46) nedingau  tik dabar laiką truputį kitaip dėliojuos  skrebukus visad galit pamatyti mano bloge  kažkaip šiais metais įgavau pagreitį ir nemažai darbuojuos o buvimą prie kompo truputį bandau riboti  nors esu visiškai priklausoma   Sveikinu!!  Tai sakai siemet igyvendini suki maziau kalbu, daugiau darbu
Skrebuke Irma
2011 02 26, 13:39
QUOTE o buvimą prie kompo truputį bandau riboti nors esu visiškai priklausoma  kokios geros naujienos  SVEIKINU!!!!!!!!!!!!!!!!
lotta23
2011 02 26, 14:11
sveikinimai Remini!
Remini, sveikinimai dideliausi  Žmogiukės darbelis labai švelnus ir vasariškai šiltas. Labai patiko schema ir pats darbelis be galo malonus akiai Skrebuke Irma, užuojauta dėl Adomuko traumos. O va darbu tai žaviuosi, labai įspūdingas. Ir nuotraukos, ir popieriai ir detalės be galo taikliai parinkti. Rodau ir savo darbelį. Dariau rusaičių konkursui, nes labai užkabino jų pateikta schema. Patinka man tokios kuriose daug erdvės... fantazijai  detalės bloge http://neandertaliete.blogspot.com/2011/02...peterburge.html
Na, pagaliau radau jus naujoje temoje  pas kai kurias nubegau i blogus pakomentuot, bet visoms laiko neuzteko  daug darbu o dar MB susirgo  mano pradetas skrebukas guli ant stalo nuskriaustas ir laukia savo dienos  pasistenksiu kita savaite pabaigti ir pasirodyt
marikana
2011 02 27, 10:14
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 25, 23:06) O va jau seniai noriu paklaust, kodel dingai?  Visai nebepasirodai Kaip ir Marika - kur ji pasidejo?  labukas visiems  as pasidejus niekur  vis dar ten pat esu  pastaruoju metu su nuotraukom bendravau truputi kitokiu budu - atsispausdinau fotoknyga... ir su rankdarbiais biskiuka kitaip - lipdziau lelyte... as stebiu jus ir laukiu kazko tokio, kas mane isprovokuos imtis nauju darbeliu... leidziu savo mazyli i lopseli nuo kovo 1d.... gal tai ir bus tas postumis
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 22, 00:39) Pagaliau ir as turiu ka parodyt  Labai pasiilgau vasaros... Komentarai ir kritika laukiami  Na kaip visada, man tokie darbeliai prie sirdies QUOTE(remini @ 2011 02 26, 10:46) nedingau  tik dabar laiką truputį kitaip dėliojuos  skrebukus visad galit pamatyti mano bloge  kažkaip šiais metais įgavau pagreitį ir nemažai darbuojuos o buvimą prie kompo truputį bandau riboti  nors esu visiškai priklausoma  sveikinu  zinau ka reiskia, nebereikalo tiek darbu, pas mane urgu buvo maximalus ikvepimas tuomet  reiks rimciau pasidairyti bloge Irma, praeita pavasari ir as tokia patirti turejau, bet neuzfiksavom. Uzjauciu, zinau ta skausma  Maniske tai bego nakti pas mus i lova, atsitrenke i foteli stovinti salia, atsoko ir krito i lovos kanta. Toje pacioje vietoje kaip Adomukui  ilgai paskui budedama miegojau kad isgirsciau kada parbega ir ijungciau sviesele Assol pakomentavau bloge O as nespesiu su konkursiniu  turiu minti, bet ruosiames Kaziukui, tai laiko nera, o ir prie to pasiruosimo sunkiai prieinu per diena su dviem kleckiukais
ačiū už sveikinimus padariau atviruką  vismaz sako, kad meškis liūdnas, o man jis toks susimąstęs... As sol, jau gyriau kitur  man ir labai patiko ši schemutė, bet va neprisėdu ar jums veikia favorite temos? jau kiek laiko negaliu prisijunti prie savo temų, tai nervina, kad reik ieškot pastoviai atsiprašau už off topic
Lavrynka
2011 02 27, 13:19
QUOTE(remini @ 2011 02 27, 12:46) ačiū už sveikinimus padariau atviruką  vismaz sako, kad meškis liūdnas, o man jis toks susimąstęs... As sol, jau gyriau kitur  man ir labai patiko ši schemutė, bet va neprisėdu ar jums veikia favorite temos? jau kiek laiko negaliu prisijunti prie savo temų, tai nervina, kad reik ieškot pastoviai atsiprašau už off topic  Man favorite veikia
Skrebuke Irma
2011 02 27, 16:19
QUOTE as stebiu jus ir laukiu kazko tokio, kas mane isprovokuos imtis nauju darbeliu... leidziu savo mazyli i lopseli nuo kovo 1d.... gal tai ir bus tas postumis dziaugiuosi kad nepabegai per toli nuo musu. Kaip tik Kovo 1 d. prasides naujas konkursas mano bloge, tai galbut tai bus tas postumis sugrizti prie skrebo QUOTE Irma, praeita pavasari ir as tokia patirti turejau, bet neuzfiksavom. Uzjauciu, zinau ta skausma Aciu  ... ir jum uzuojauta. Mano mazius labai manipuliuoja sia situacija sau i nauda Manau labai daug tevu isgyvena tokia patirti su savo vaikuciais bet retai kas iamzina. Tik vakar pastebejau savo 2peas galerijoj (kadangi prie kiekvieno skrebuko pateikia ir lankytoju statistika), tai sis '6 siules' skrebukas esa labiausiai pazymetas/ 'bookmarked' labiau net negu bent koks kitas mano skrebukas
justess22
2011 02 28, 00:21
QUOTE(Ignac @ 2011 02 24, 21:08) Dekui uz naujus namus. Tik man vel uzkliuvo: "Gera terapija popieriukų mylėtojoms"   niu nepyk...aš vis dar negaliu persiorientuoti  Reik prašyt moderatorės kokios, kad pataisytų Irma, skrebukas šis man labai patiko, nors ir skausmingas... remini, sveikinimai dideliausi  O aš ir nežinojau, kad toks džiaugsmas jus aplankė Glide, tu tikrai turbinė  Neįsivaizduoju, kaip su dviem mažyliais spėji tiek paskrebint, padirbti ir dar Kaziukui pasiruošt  Jei ne paslaptis, tai gal Kaziuke kokias atvirutes pardavinėsit ar šiaip ką susijusį su SB?
QUOTE(remini @ 2011 02 26, 10:46) nedingau  tik dabar laiką truputį kitaip dėliojuos  skrebukus visad galit pamatyti mano bloge  kažkaip šiais metais įgavau pagreitį ir nemažai darbuojuos o buvimą prie kompo truputį bandau riboti  nors esu visiškai priklausoma  dabar tik radau tema..Wau Remini , kokios nuostabios naujienos .. sveikinimai dydeliausi  , tavo pagreiti pastebejau.... liuks, as ji lyg ir turiu.. bet tikrai nesilaukiu Tai atviruku atskiros temos nebebus ?
QUOTE(justess22 @ 2011 02 28, 01:21) Glide, tu tikrai turbinė  Neįsivaizduoju, kaip su dviem mažyliais spėji tiek paskrebint, padirbti ir dar Kaziukui pasiruošt  Jei ne paslaptis, tai gal Kaziuke kokias atvirutes pardavinėsit ar šiaip ką susijusį su SB? gal cia tik taip atrodo, man tai nesijaucia kad labai daug nuveikciau Ne, ne su skrebu i Kaziuka, nors kelias atvirutes iduosiu SB. Gi dedes nuostabus azuoliniai ir ne tik medinukai, tai juos vesimes. Kelias dezutes pati padekoravau su rub on'sais Baisic Grey, tai nuostabiai atrodo  Kai nufotografuosiu imesiu i bloga
justess22
2011 02 28, 15:19
QUOTE(Glidė @ 2011 02 28, 14:48) gal cia tik taip atrodo, man tai nesijaucia kad labai daug nuveikciau Ne, ne su skrebu i Kaziuka, nors kelias atvirutes iduosiu SB. Gi dedes nuostabus azuoliniai ir ne tik medinukai, tai juos vesimes. Kelias dezutes pati padekoravau su rub on'sais Baisic Grey, tai nuostabiai atrodo  Kai nufotografuosiu imesiu i bloga  oi, kaip įdomu bus pamatyt su rubonais dekoruotus daiktelius  Ir sėkmės šeimynai Kaziuke  O gal kas su skrebo darbeliais ruošiasi dalyvaut? Įdomu, kaip seksis, ar žmonėms įdomūs tie darbukai  Galvoju, gal kitais metais irgi kažką Kaziukui pamąstyt
Skrebuke Irma
2011 02 28, 17:06
QUOTE Kelias dezutes pati padekoravau su rub on'sais Baisic Grey, tai nuostabiai atrodo Kai nufotografuosiu imesiu i bloga  oi, labai laukiu pamatyti *** Primenu... kad mano tinklarascio konkursas baigiasi siandien...turim dvi dalyves, o gal dar atsiras tu kurios iki paskutines valandos darbuojasi? As taip nekantrauju siandien laukdama siuntinuko  jau pries savaite uzsakiau Stampers Anonymous stampuku,... jie randasi mano miestely, o iki siol dar neatsiunte (nors raso kad uzsakymas gali uztrukti iki 3 sav.)QUOTE Tai atviruku atskiros temos nebebus ? kad ten ta tema merdi...drasiai kelkit cia atvirukus bei visus kitus skrebiskus darbelius...tema bus aktyvesne
justess22
2011 02 28, 18:21
man irgi atrodo, kad geriau čia daugiau ir įvairesnių darbelių
Zmogiuke
2011 02 28, 20:17
QUOTE(justess22 @ 2011 02 28, 18:21) man irgi atrodo, kad geriau čia daugiau ir įvairesnių darbelių   as irgi uz tai  Irma, ka ten uzsisakei? As tai laukiu Big Bite 2  (MB vel staigmena padare  )
Skrebuke Irma
2011 02 28, 22:01
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 02 28, 13:17)  as irgi uz tai  Irma, ka ten uzsisakei? As tai laukiu Big Bite 2  (MB vel staigmena padare  ) O kas cia Big Bite 2...koks patobulintas krokodilas? Ai, as ten ivairiai uzsisakiau is cia  ...senesniu stampuku po (vt.) ir visiskai nauju tik CHA debiutu pristatomu rinkinuku  . Esu suplanavus net kelis konkrecius skrebukus, ir nuotraukas siandien atsiemiau, o stampuku dar nera Labai norejau uzsisakyti ta "Post Card" kaip Tavajam pastarajam LO, bet ju visu rinkinuka imti man pasirode kad per daug tu "Post Card"...vien tik kad sriftas skirtingas...kiek man ju prireiks  O tu pirkai viena ar visa rinkini? Va, apie sita kalbu. * Dar labai uzsimaniau keliu Crafters Workshop traferetu...taip tiktu su tais purskiamais Glimmer Mist  bet man reikia stabdyti keliem men.po tokio uzsakymo Medziaiskaiciai
Zmogiuke
2011 02 28, 22:42
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 28, 22:01)
Atsakiau priemoniu temoje
justess22
2011 03 01, 01:03
Pasirodysiu su nauju atviruku...išbandžiau spalvinimą su Letraset Promarkeriais ir naujus antspaudukus didesnė foto čia
Skrebuke Irma
2011 03 01, 05:04
QUOTE Pasirodysiu su nauju atviruku...išbandžiau spalvinimą su Letraset Promarkeriais ir naujus antspaudukus patiko  flomasteriu toks efektas kad lyg su akvarele spalvinta.
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 02 28, 23:01) Ai, as ten ivairiai uzsisakiau is cia  ...senesniu stampuku po (vt.) ir visiskai nauju tik CHA debiutu pristatomu rinkinuku  . Esu suplanavus net kelis konkrecius skrebukus, ir nuotraukas siandien atsiemiau, o stampuku dar nera Nerealus stampukai, net negaleciau issirinkti, visu noreciau QUOTE(justess22 @ 2011 03 01, 02:03) Pasirodysiu su nauju atviruku...išbandžiau spalvinimą su Letraset Promarkeriais ir naujus antspaudukus Oi koks mielas, ir tikrai labai graziai nuspalvinai  man tie meskiukai isvis nerealus
Zmogiuke
2011 03 01, 08:57
QUOTE(justess22 @ 2011 03 01, 01:03) Pasirodysiu su nauju atviruku...išbandžiau spalvinimą su Letraset Promarkeriais ir naujus antspaudukus Jeigu nebutum pasakius, galvociau, kad cia gatavas rastuotas popierius. Nerealiai graziai nuspalvinai
juste, labai gražus atvirukas  man tie meškiai irgi labai labai na, po ilgo tylėjimo pasirodysiu su vakarykščiu greituku  nieko ypatingo  daugiau foto ir aprašymas bloge
Lavrynka
2011 03 01, 09:53
Labai labai patiko remini ideja su puzzle
justess22
2011 03 01, 11:53
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 01, 05:04) patiko  flomasteriu toks efektas kad lyg su akvarele spalvinta. dėkui  na, su akvarele darbo būtų daugiau, nei su promarkeriais - smagu spalvint, prisiminiau vaikystę ir spalvinimo knygeles  Ir dar labai patiko, kad Letraset spalvų paletė labai plati ir galima įsigyt tokių papurvintų, prigesintų spalvų QUOTE(Glidė @ 2011 03 01, 08:17) Oi koks mielas, ir tikrai labai graziai nuspalvinai  man tie meskiukai isvis nerealus  meškiukai ir man simpatiški, nors dauguma man sunkiai kažkaip panaudojami būtų, kadangi visi labai kažkaip konkrečiai progai skirti. Man labiau patinka kuo neutralesni antspaudukai, kad būtų galima įvairioms progoms kažką sukurt. QUOTE(remini @ 2011 03 01, 09:27) juste, labai gražus atvirukas  man tie meškiai irgi labai labai na, po ilgo tylėjimo pasirodysiu su vakarykščiu greituku  nieko ypatingo ačiū  Betgi tavo ta idėja su puzliukais nerealiai smagi  Kažkur buvau mačius atviruką su puzzle, tai net užsisaugojus turiu - tikrai puiki mintis. Tik mes namie dar neužgyvenom puzliukų  QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 01, 08:57) Jeigu nebutum pasakius, galvociau, kad cia gatavas rastuotas popierius. Nerealiai graziai nuspalvinai  Turint gatavą popieriuką būtų daug greičiau  Ačiū už darbo įvertinimą
Skrebuke Irma
2011 03 01, 14:47
Pakomentavau bloge remini  nereali, geniali ideja QUOTE Ir dar labai patiko, kad Letraset spalvų paletė labai plati ir galima įsigyt tokių papurvintų, prigesintų spalvų As neesu girdejus nieko apie Letraset...manau galbut europoj tai analogas JAV Copic flomasteriam. Niekad nesuvokiau ko tiek kliedziama del tu Copic (ir dar kaina kandziojasi  ), bet kaip pati ismeginau Archiver's parduotuvej spalvinti su jais, tai verti jie kiekvieno cento
Skrebuke Irma
2011 03 01, 15:15
Konkurso nugalėtoja jau paskelbta, užsukite į svečius pasveikinti čia
na tikrai nesitikėjau, kad čia vos ne dviratį išradau  čia viskas iš tingėjimo  ir ta rusaičių schemutė kažkaip iškart susidraugavo su mano idėja  na, žodžiu, ačiū visoms labai už komentarus sveikiname nugalėtoją  abu darbeliai žavūs  įsivaizduoju kaip sunku išrinkti buvo... laukiam naujo konkurso temos
Skrebuke Irma
2011 03 02, 07:14
Tikiuosi labai nepyksite kad šį vakarą naujo konkurso įrašą parengti nespėjau...rankos niežtėjo paskrebinti tik atsiimtas nuotraukas  Ryte bandysiu situaciją pataisyti Šio vakaro rezultatas...daugiau nuotraukų, bei trumpas aprašymas čia.(P.S. žinau kad gaidukas išeina iš kompozicijos, bet toks jau tas štampas  )
Irma, sužavėjo tavasis LO. Kokios nuotraukos, kokios spalvos ir kiek darbo įdėta
Zmogiuke
2011 03 02, 09:15
Labai patiko Irmos skrebukas  Noriu atgal i vaikystes dieneles
Irma-nuostabus skrebukas  Koks nerupestingas rytas....ir as noriu atgal i vaikyste
Remini - koks mielas As taip tikejausi vaikus uzmigdziusi kazka padaryti, bet niekai, galvoj tuscia tuscia  Perverciau visus popierius pasidejusi nuotrauka, ir niekas nelipo. Kiekvienas popierius grazus atskirai, bet kur pritaikyti - jokiu minciu  Atvirute gal kokia ir sukurpciau, bet jau pasiilgau skrebuku Sorry, off topic: Siandien vos neprisidirbau, darau valgyti ir zidini sumasciau uzsikurti,griztu i virtuve, vaikai prie zidinio, dukryte filmuka ziuri ir girdziu ramiu tonu: oho kiek dumu, oho kiek dumu.. Kazkaip nesureagavau is kart, nes galvojau kad filmuke kazkoks susijes veiksmas. Bet staiga susivokiau kad gi gartraukis ijungtas, o tada visada is zidinio pradeda dumus traukti kol neisidege. Kai pamaciau ciut neisvirtau, kambarys tiek buvo pilnas dumu, kad prasisklaidyti reikejo einant. Staigiai uzdariau vaikus i kita kambari ir visus langus atlapojau  Visa laime kad dukryte buvo ir pasake, o jei buciau buvusi viena su mazuoju.. jis tai svetainej, netoli zidinio...
Skrebuke Irma
2011 03 03, 07:07
remini  atvirukas QUOTE As taip tikejausi vaikus uzmigdziusi kazka padaryti, bet niekai, galvoj tuscia tuscia Perverciau visus popierius pasidejusi nuotrauka, ir niekas nelipo. Kiekvienas popierius grazus atskirai, bet kur pritaikyti - jokiu minciu galbūt atrasi įkvėpimą...kadangi tik paskelbiau bloge naują konkursą Random Inspiration Challenge Nr.18: Scraplift/kopiojavimas parinkto skrebuko. Užsukite čiaoff-topic... (Glide ... galėjo būti dar blogiau  Mus ištiko panaši situacija su sūneliu  . Mama pas mane kepė avieną, taukai pasiliejo orkaitėj ir tiek dūmų privarė kad mes įjungėme antram aukšte palėpės gartraukį. Tuo metu mūsų, tada kelių mėn. sūnelis, sėdėjo kėdutėj šalia židinio. Įjungiant gartraukį vyko kžks spaudimas/traukimas ir židinio stiklinės durelės staigiai sprogo atdarai, ir mažių apdengė pelenais, ypač veiduką...matėsi tik dvi mažos akytės 'mirkt mirkt'  ... Ačiū D. kad pelenai buvo senai deginti o ne karši...baisu net pagalvoti kas būtų buvę
marikana
2011 03 03, 11:32
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 03, 08:07) remini  atvirukas galbūt atrasi įkvėpimą...kadangi tik paskelbiau bloge naują konkursą Random Inspiration Challenge Nr.18: Scraplift/kopiojavimas parinkto skrebuko. Užsukite čia  mane ikvepe, jau susiradau nuotrauka, kuria noreciau skrebinti... tikiuosi, neisbles mano entuziazmas
Zmogiuke
2011 03 03, 12:04
QUOTE(marikana @ 2011 03 03, 11:32)  mane ikvepe, jau susiradau nuotrauka, kuria noreciau skrebinti... tikiuosi, neisbles mano entuziazmas  Nedelsk pradeti tada, kol dar noras didelis
|
|