Busiukas
2011 02 28, 18:43
Jo dar nėra, bet mes abudu žinom, Kad jis ateis mažytis ir švelnus. Mes jaučiame trečios širdies plakimą, Ir kas bebūtų jis - dukrelė ar sūnus, - Mes nesidžiaugt, nelaukti jo negalim, Ir šis laukimas dvigubai džiugus - Ateina naujas, laukiamas žmogus. Gal saulė švies, gal žvaigždės degs, mirgės? Ne, niekur, niekada žmogaus gimimas Dar neturėjo taip gilios prasmės... Just. Marcinkevičius  Jei pritruksi vilties, pasodink seklelę giliai į žemę, po akmeniu...ir stebėk, kaip ji nesiliauja bandyti... Sėkmės ir kantybės belaukiant mažųjų stebukliukų !
sniege555
2011 02 28, 19:12
QUOTE(Busiukas @ 2011 02 28, 20:43) Jo dar nėra, bet mes abudu žinom, Kad jis ateis mažytis ir švelnus. Mes jaučiame trečios širdies plakimą, Ir kas bebūtų jis - dukrelė ar sūnus, - Mes nesidžiaugt, nelaukti jo negalim, Ir šis laukimas dvigubai džiugus - Ateina naujas, laukiamas žmogus. Gal saulė švies, gal žvaigždės degs, mirgės? Ne, niekur, niekada žmogaus gimimas Dar neturėjo taip gilios prasmės... Just. Marcinkevičius  Jei pritruksi vilties, pasodink seklelę giliai į žemę, po akmeniu...ir stebėk, kaip ji nesiliauja bandyti... Sėkmės ir kantybės belaukiant mažųjų stebukliukų !  Kaip gražu  Kiek tikėjimo... Ir viskas - tiesa... Reikia rast jėgų ir vers ant tavęs užridentą akmenį, nors ir saulės spindulėlio nematyti... Bet versti akmenį...
kukulka
2011 03 01, 09:06
*muduabudu*
2011 03 01, 10:06
QUOTE(Busiukas @ 2011 02 28, 15:45) Liepa7,ant manes irgi jau nebereikia ciaudeti  . QUOTE(Smile26 @ 2011 02 28, 18:45) čia jau ne kauniečių nameliai, o neštukių skyrelis  Sveikinu Jus visas nuoširdžiai Busiukas- slapukas
Busiukas
2011 03 01, 12:49
QUOTE(Laimė @ 2011 03 01, 11:26) Busiukas- slapukas  Laime,kaip buvai,tai dar nemaniau,kad laukiuosi  . Milima,ciklas nebuvo labai reguliarus toks +- ,5dienu paklaida,bet O vyko kas menesi.
Su pavasariu  Gal pasidalinsit kaunietes , jau mamytes, patirtim, kur lanketes  prieziurai? Aciu Laimei uz rekomendacijas MirV man nekokie prisiminimai like...
Busiukas
2011 03 01, 19:47
Liepa7,as pirma karta lankiausi ir dabar lankysiuos seimos klinikoje kur ir prisirasiusi.
tutska2
2011 03 01, 20:08
Sveikutes, o kiek smagiu naujienu siame skyrelyje  . Kaip dziugu skaityt tokias geras naujienas ir zinot, kad pagaliau ir jus laukiates savo stebukliuku. Laime su Janta kai pralauze ledus tai matau kiekvienais metais vis daugeja ir daugeja laimingu seimu. Tai linkiu, kad sis maratonas toliau testusi ir ateity visos sulauktumet savo stebukliuku. Sekmes gaudant virusiukus, o nestukems lengvo nesiojimo
kukulka
2011 03 01, 21:51
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 01, 21:24) Su pavasariu  Gal pasidalinsit kaunietes , jau mamytes, patirtim, kur lanketes  prieziurai? As likau VK
As likau MirV. Ir labai dziaugiuosi. Jei butu ne dvyniai, gal nebuciau likusi, nes nepigu. Nestumo pabaigoje buvo keletas atveju, kai valanda, praleista MirV, atstojo savaite praguleta klinikose, tiksliau savaite buvo tik praguleta tusciai, rasinejant tonusus. O MirV apsokinejo, istyre, susake tikraja padeti, nuramino ir prigrasino ir t.t. O galima lankytis pas savo ginekologa ir kartais pasitikrinti privaciai, jei ten geresnis echoskopas ir kitokia ginekologine iranga, greitesni tyrimai ir pan. Va musu kieme kaimyne, kad laukiasi dvyniu, pas taip vadinamaja paprasta poliklinikos gine, suzinojo tik 20-ta savaite, tik tada pamate
Vilma J.
2011 03 02, 10:05
QUOTE(janta @ 2011 03 01, 23:05) Va musu kieme kaimyne, kad laukiasi dvyniu, pas taip vadinamaja paprasta poliklinikos gine, suzinojo tik 20-ta savaite, tik tada pamate   o Dieve dar ir taip būna šiais laikais Aš irgi lankiausi MirV , Lieupuže, lygiai taip pat kaip ir Janta ne kartą pajaučiau privalumus  Su mūsų patirtimi ir problemomis aš tik už privatų gydytoją  Gerai jei viskas gerai, o jei ne..... turi tuėt gydytoją kuriam galėtum skambinti bet kada....
kukulka
2011 03 02, 10:10
Labutis, visoms! Liepa,as irgi likau M&V klinikoje.Taciau galiu patarti,kad jeigu esi prisirasiusi privacioje klinikoje ir zinai, kad ten dirba tikrai gera ginekologe tai gal lik ir ten pat.Nebent savo ramybei gali karts nuo karto nulekti i kokia privacia klinika pasitikrinti echoskopu, kuris butu geresnis nei jusu pasirinktoje klinikoje.Bet kokiu atveju jeigu nestumas yra normalus tai ir tuo echoskopu nelabai kas ziurineja. Labai lauksim info kaip jums sekasi augti ir nesioti, Liepa
QUOTE(Vilma J. @ 2011 03 02, 10:05) visai tikiu, kad būna... Aš jau su didžiausiu pilvu buvau, kai pasiskundžiau Šilainių poliklinikos ginei dėl judesių. Nuėjom į echo kabinetą, o ten echoskopo dydis- kaip šilelis  nieko nematyt Pati matau, kad graibo graibo ji ten... vos rado tuos mano dvynius kokią 32 savaitę Ginė su patirtimi, bet aparatūra....  P.S. po liepa7 užnėštejimo aš pradėjau mastyti, kad kiba mūsų šeimai apsisaugojimo priemonės nepakenktų
coldrex
2011 03 03, 14:12
kukulka
2011 03 03, 15:15
QUOTE(coldrex @ 2011 03 03, 16:12) Kokie zmones is rusiu islindo?..
QUOTE(Laimė @ 2011 03 03, 15:02)  jeigu dar ne pervėlu Aciu visoms uz dosnias rekomendacijas  rinksimes dabar su pilvinuku coldrex, seniai girdeta
kukulka
2011 03 03, 18:02
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 03, 18:04) rinksimes dabar su pilvinuku Rinksimes virusuoti tas, kurios leisis buti apvirusuotos
Mielos nėštukės, pasisakykit karts nuo karto, kad gerai jaučiatės  Nėštukių skyrelyje ne visas randu
kukulka
2011 03 10, 15:18
QUOTE(janta @ 2011 03 10, 16:03) Mielos nėštukės, pasisakykit karts nuo karto, kad gerai jaučiatės  Nėštukių skyrelyje ne visas randu  Ok, prisiduodu: gulimas rezimas ir t.t. O pilvelyje gyvena berniukas
QUOTE(kukulka @ 2011 03 10, 16:18) Ok, prisiduodu: gulimas rezimas ir t.t. Ojoj...  o dėl ko čia tau taip?  saugok save Pas mane viskas kaip ir gerai (phiu phiu phiu..) apetitas geras  pykinimų jokių, na, pilvelį pamaudena, ypač per mmm dienas, bet kiek žinau, tai normalu. 17 d. pasimatymas--labai laukiu , nes noriu pamatyti savo kleckiuką Busiuk, laukiu žinių ir liniuotės
Liepuže  , vajej vajej sveikinimai nuoširdžiausi  ... Labai labai džiaugiuosi  ... Busiuk, Smile26  naujienos Kukulka, bachūriukai jėga  ... Saugok save ir lelių O mes ką, gyvenam puikiai, daug daug "šnekam", daug valgom, daug meilės ir daug ožiukų rodom ... Žodžiu visko daug daug daug  ... Ir laukiam nesulaukiam 1-ojo gimtadienio  ...
QUOTE(Saule3 @ 2011 03 12, 00:10) O mes ką, gyvenam puikiai, daug daug "šnekam", daug valgom, daug meilės ir daug ožiukų rodom ... Žodžiu visko daug daug daug  ... Ir laukiam nesulaukiam 1-ojo gimtadienio  ...  rimtai ruošiatės 1-jai gyvenime sukakciai, kaip matau Aciu uz sveikinimus  dabar lauksiu tokio stebuklo pas tave  P.S. vis tik pagalvoju, tas katytes priglaudimas turejo kazkokia prasme...  ech, prietarai...
Smile26
2011 03 12, 14:00
Sveikutes Buvau paskendusi moksluose, dabar jau galiu atsipusti Aciu uz sveikinimus QUOTE(kukulka @ 2011 03 10, 17:18) Melyni sveikinimai  Sveikatytes jums abiems QUOTE(Saule3 @ 2011 03 12, 01:10) Jau labai nedaug liko to pirmojo gimtadienio laukti  Skanaus torto QUOTE(liepa7 @ 2011 03 12, 11:36) P.S. vis tik pagalvoju, tas katytes priglaudimas turejo kazkokia prasme...  ech, prietarai... As 100 proc. isitikinusi, jog turejo  Seniai girdejau, jog jei uzklysta katinas, butina ji priglausti, nes jis atnesa laime i namus Kaip tavo vyro sveikata?
kukulka
2011 03 12, 16:26
Saule3, greitai metai prabego, ar ne?.. Smile26, o ka tu pilvelyje nesioji?..
QUOTE(Smile26 @ 2011 03 12, 15:00) Aciu, kasdien vis geriau, dar pagulinet liko 1,5 men., bet iki vasaros pradzios atsistos ant koju. Dabar jam batu raistelius uzrisineju atsitupus ir juokiuosi, kad po keletos men. teks skola grazinti o kaip tau antra karta gandra pavyko pagaut?  Saunuole mamyte studente !! Kukulka, kaip tu?
coldrex
2011 03 12, 18:19
 orelis syla,kada klecku ir pilvuziuku pasirodymas ivyks?  )  ,p,s maciau Laime poliklinikoje,aisku cia seniau,,,,o jeckau,,,,,,kokie jau kinderiai dideli,negaliu patiket:)
lauraz5
2011 03 12, 18:31
 sveikutes ,mergytes pupytes, nedrasiai keliu koja i jusu namelius  ziuriu nestuliuku daug daug siame skyrelyje  linkiu visom sveikatytes nes sitas oras apgaulingas grazus, bet baciluotas
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 12, 19:31)  sveikutes ,mergytes pupytes, nedrasiai keliu koja i jusu namelius drasiau drasiau lauraz5  pasipasakok, kaip sekasi planavimai coldrex, kai tik pasibaigs baciluotas laikotarpis manau  as apie gripa
lauraz5
2011 03 12, 20:51
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 12, 20:41) drasiau drasiau lauraz5  pasipasakok, kaip sekasi planavimai coldrex, kai tik pasibaigs baciluotas laikotarpis manau  as apie gripa  pralaukus 4 metus 2010 balandi daryta LP ir rasta endo pilvapleveje ir voratinklines endo saaugos ant kiausintakiu...4 men bandem naturaliai - nieko tada seke stimuliacija ir IUI...nieko...bandem dar viena stimuliacija bet clostas tiek nuede gleivine kad nusprendziau nemesti pinigeliu ir nebedariau IUI...tada MB turejo problemu del sveikatos todel negalejom toliau jokiu IUI tad kad sustabdyti endo plitima teko gerti KT kol MB susitvarke sveikata...  db daviau 2 men naturaliai jei nieko vel KT kursas 3 men tada vel 2 men natur...jei nieko skiau vel LP darysiu  nes bijau kad vel saaugos gali buti atsinaujinusios  taigi gyvenu laukimu siuo metu
kukulka
2011 03 12, 21:19
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 12, 19:51) Kukulka, kaip tu?  "Kariauju" su futbolininku pilvelyje  O siaip, sveikata tai ka as zinau... svarbiausia, viska istversiu, o paskui atgausiu ir as jegas Pilvuzas auga akyse, vakar buvom laidotuvese, tai netgi gavau atsisesti pilnuteleje saleje, nes PATEBEJO mano grozybe kazkokia vyro giminaite  Taip malonu buvo...  Nuo pirmadienio kasdien i dienos stacionara pavaiksciosiu, pastebes mane truputi... Na, truksta dar mums laiko, kad jau butu galima atsipusti lengviau Bet, SVARBIAUSIA, kas kasdien jauciu auganti stebukleli pilvelyje, matau, i ka labiau reaguoja, kokia mamytes kuno poza nelabai patinka, kaip atbumbsi MB kai jis svelniai pakutena pilveli... Ech...  susigraudinu pagalvojus apie praeiti...
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 12, 10:36) ... dabar lauksiu tokio stebuklo pas tave   Ech, tikrai kartais pasvajojam ir apie sesę Papildyta:QUOTE(kukulka @ 2011 03 12, 22:19) ...PATEBEJO mano grozybe kazkokia vyro giminaite  Taip malonu buvo... Papildyta:QUOTE(kukulka @ 2011 03 12, 17:26) Saule3, greitai metai prabego, ar ne?.. Negaliu patikėti, kad jau metai praėjo  ... Pamatysi pati  ..
QUOTE(kukulka @ 2011 03 12, 22:19) Bet, SVARBIAUSIA, kas kasdien jauciu auganti stebukleli pilvelyje, matau, i ka labiau reaguoja, kokia mamytes kuno poza nelabai patinka, kaip atbumbsi MB kai jis svelniai pakutena pilveli... Ech...  susigraudinu pagalvojus apie praeiti...  Dieve,kaip grazu..  tu tikra SAUNUOLE  viskas bus gerai ir tik gerai!! jau daugiau nei puse kelio nueita... vis arciau tos graziosios dienos, kada pamatysi akytes savo sparduko  Saugok save O as tai nesuprantu---nescia as ar ne  nieko nejauciu, tik krutine pasitikrinu, kad jautri ir pilvo lasiakas i prieki issokes ir tiek..  nei pykina, nei kas... jau ir neramumas pradeda kirbeti ..
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 13, 11:34) O as tai nesuprantu---nescia as ar ne  nieko nejauciu, tik krutine pasitikrinu, kad jautri ir pilvo lasiakas i prieki issokes ir tiek..  nei pykina, nei kas... jau ir neramumas pradeda kirbeti ..  man su dvynukais buvo lygiai taip pat, o juk visi vadovėliai rašė, kad požymiai gali būti dar stipresni Nei pykino, nei mieguistumas buvo, nei jautrumas kvapams- nu nieko... Kiek atsimenu nervinga buvau (nu bet aš visada nervinga  ), dar nuo kokios 18 sav. iki nėštumo pabaigos lydėjo sotumo jausmas. Valgydavau tik tam, kad reikia Ar ramiau patapo?
kukulka
2011 03 13, 14:09
liepa7, tu tik dekok Dievuliui, kad toksikozes neatsiunte  Patikek tu manimi - tau LABAI pasiseke  O tas pilvukas tik dides ir dides sulig kiekviena savaitele, paskui dienele
QUOTE(Laimė @ 2011 03 13, 15:04) aha  Aciu drauguzes  vis gi tai moteriai negerai: pykina -negerai, nepykina irgi negerai..  oi, tikrai reik dekot Dievuliui, kad taip gerai jauciuos..
kukulka
2011 03 13, 20:08
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 13, 19:45) aha  Aciu drauguzes  vis gi tai moteriai negerai: pykina -negerai, nepykina irgi negerai..
Smile26
2011 03 13, 23:52
Sveikutes QUOTE(kukulka @ 2011 03 12, 18:26) Smile26, o ka tu pilvelyje nesioji?.. Dar nezinau ir tiesa sakant nezinau ar prasysiu, jog pasakytu  Dabar tokia smagi nezinia QUOTE(liepa7 @ 2011 03 12, 19:51) Aciu, kasdien vis geriau, dar pagulinet liko 1,5 men., bet iki vasaros pradzios atsistos ant koju. Dabar jam batu raistelius uzrisineju atsitupus ir juokiuosi, kad po keletos men. teks skola grazinti Pagavom gandra netiketai ir neplanuotai  nors po gimdymo tik 2 mmm turejau QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 12, 20:31) Sveikute  Sekmes gaudant gandra QUOTE(kukulka @ 2011 03 12, 23:19) "Bet, SVARBIAUSIA, kas kasdien jauciu auganti stebukleli pilvelyje, matau, i ka labiau reaguoja, kokia mamytes kuno poza nelabai patinka, kaip atbumbsi MB kai jis svelniai pakutena pilveli... Ech...  susigraudinu pagalvojus apie praeiti... 
Busiukas
2011 03 14, 13:59
Laba diena, Zadejau po pasimatymo pasiusti kaunietems virusiuku,siunciu visoms kurioms ju reikia
Kaip gera skaityti jusu zinutes  Sis pavasaris jums, nestukes, toks ypatingas  Net pavydu, noreciau ir as grizti nors trumpam i ta laikmeti, toki nuostabu. Niekada taip ryskiai nemaciau ir nejutau pavasario, kaip budama nescia - kaip prazysta sodai, pauksciai sukasi lizdus ir kaip graziai jie ciulbauja... Veliau nori nenori ta negailestinga kasdienybe ir malonus bei varginantys rupesciai padaro savo... kol mazyliai paauga ir issimiegi, atsigauni...  Man asmeniskai sis pavasaris mielesnis negu pernykstis, jau lengviau ir smagiau
QUOTE(janta @ 2011 03 14, 14:13) Kaip gera skaityti jusu zinutes  Sis pavasaris jums, nestukes, toks ypatingas  Net pavydu, noreciau ir as grizti nors trumpam i ta laikmeti, toki nuostabu. Niekada taip ryskiai nemaciau ir nejutau pavasario, kaip budama nescia - kaip prazysta sodai, pauksciai sukasi lizdus ir kaip graziai jie ciulbauja... Veliau nori nenori ta negailestinga kasdienybe ir malonus bei varginantys rupesciai padaro savo... kol mazyliai paauga ir issimiegi, atsigauni...  Man asmeniskai sis pavasaris mielesnis negu pernykstis, jau lengviau ir smagiau  ja ja... vietoj kukulkos, aš miegočiau ir miegočiau, bo vistiek gulimas rėžimas  ir šiaip su vyru lovoje gyvenčiau, paskui gi nebus kada vienas kitam į akis pasižiūrėti... Nors neklausykit čia mūsų, pas mus su Janta dvyniai, tai gal su vienu paprasčiau viskas...
kukulka
2011 03 14, 16:09
Miegociau ir as, tik... as neuzmiegu ir miegu visa gyvenima labai mazai  Mano mama vis pasijuokia, sako, tai jau ir nebesipratink, paskui prie leliuko bus lengviau keltis Janta, tavo suneliai labai savarankiski bent jau man pasirodo - abu kartu kazka veikia, todel dabar tikrai tik svieses gyvenimas Laime, as dar nemaciau tavo porytes, gal ir taviskiai tokie, kaip Jantos?..
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 12, 21:51) ..... taigi gyvenu laukimu siuo metu  tai ir labai linkiu, kad tas laukimas ilgai neuzsitestu..  kaip pati isitikinau, reikia but pasiruosusiai bet kuriuo momentu priimti Dievo dovana beje, ka dar prisiminiau apie save... per Kucias buvau labai persalus, temp. nebuvo, bet jau gerkles skausmas  lyg kas peiliu gyva pjautu...  ir jau kai niekaip negerejo, gavau antibiotiku Ospamox kursa... Po men  nu sakau kiba jie man tuos kiausintakius pravale  arba naujametinis sampanas isplove  ir ne kitaip
Sveikos  Jungiuosi ir as i situos grazius namelius, nors ir nesu dar nestuke  Tikuosi priimsit  Siuo metu mastau apie laparaskopija, nes 3 IUI nepavyke Visoms besilaukiancios linkiu stiprybes ir saugoti save
QUOTE(enia @ 2011 03 14, 20:40) Sveikos  Jungiuosi ir as i situos grazius namelius, nors ir nesu dar nestuke  Tikuosi priimsit zinoma  virusiukas  tau
QUOTE(liepa7 @ 2011 03 14, 19:46) Aciu...Kiek miela, gaudau
kukulka
2011 03 14, 21:03
enia, sveika atvykusi Papasakok truputi apie save
|
|