Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 6 metų vaiko kalba
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
d-krall
Laba diena,
Mane neramina mano vaiko kalbos raida. Klausiau auklėtojos - sako, tai ne logopedo kompetencija. Mano dukters žodynas yra ganėtinai turtingas, dukra yra dvikalbė, tačiau sakiniai labai nerišlūs, netaisyklingi, ypatingai kai susijaudina. Neramu pasidarė, kai daugiau pabendravau su draugų vaikais, kurie būdami 4-5 metų ženkliai raiškiau dėsto mintis. Auklėtoja ja vadina atsilikusia sad.gif sad.gif sad.gif. Net nežinau ką daryti. Daug skaitome knygučių(nuo gimimo), pastaruoju metu pradėjau taisyti jos kalbos klaidas, tačiau bijau taip vaikui įvaryti dar vieną kompleksą. Kur mums kreiptis? Ar yra kažkoks raidos centras Klaipėdoje? Esu labai pasimetusi.
Psichologe
Galbut yra pedagogine- psichologine tarnyba, kur butu galima ivertinti vaiko raida.
Taciau jeigu vaikas dvikalbis, iskyla klausimas, kokia kalba vertinti jos raida. Tikriausiai reiketu vertinti ta kalba, kokia mokysis mokykloje.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.