nauja tema apie gydytojus ir gimdyma taurageje
as gimdziau pas Urbanaviciu ir nzn man jo bajeriai patiko. kai siuvo juokavom, kai ilgai siuvo po gimdymo as jam sakau: ka ten taip ilgai siuvat, gelytes gal jau siuvinejat, tai jis sako, viska uzsiusiu, juk sakiai nenori daugiau vaiku, as jam- ne ne dar palikit maza skylute kaku
man jis labai patiko ateidavo i palata pajuokavom, sako tu tiek daug kalbi
pirma sena tema damusti reikia
laba,
jau galim pletoti nauja tema tik db susimasciau,tai kaip is tikruju su tais gydytojais? del kursu,tai jauciu eisiu koki birzely o tynna-tau tikrai mazia jau liko
o kazin seimos gydytojas negali parasyti siuntimo echoskopijai pas Urbonaviciu?
kas liepos vidury turit gimdyti? gal ne as viena QUOTE(Alegro @ 2011 03 03, 14:27) o kazin seimos gydytojas negali parasyti siuntimo echoskopijai pas Urbonaviciu? kas liepos vidury turit gimdyti? gal ne as viena kiek zinau seimos gydytojas neraso siuntimu pas urbanaviciu echo, nes urbanavicius daro tik gimdos, t.y. tik is moteriskos puses echo. siuntima is gines turetum gauti, jie neduoda, tuomet privaciai 40 lt ir dar gauni nujotraukyte QUOTE(Alegro @ 2011 03 03, 13:27) o kazin seimos gydytojas negali parasyti siuntimo echoskopijai pas Urbonaviciu? kas liepos vidury turit gimdyti? gal ne as viena jei ri eitu su siuntimu,as neprasysiu gines,nes paskui sakys-va,nepasitiki ir pn o del gimdymo,tai man jis teoriskai rugsejo 7,bet visiems sakau,vasaros gale ` QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 03, 15:36) jei ri eitu su siuntimu,as neprasysiu gines,nes paskui sakys-va,nepasitiki ir pn o del gimdymo,tai man jis teoriskai rugsejo 7,bet visiems sakau,vasaros gale ` echo daromas paprastas (per pilvo siena). QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 03, 11:36) na tau tai tikrai dar daug laiko... spesi su tais kursais... Man paskaita apie gimdyma visai patiko... kaip pirmakartei tai labai idomu susipazinti su tuo, kaip ten kas vyksta... sio menesio gale, jei nepagimdysiu anksciau, vel butinai eisiu va man jau paskutines savaiteles QUOTE(TYNNA @ 2011 03 03, 17:19) man tai tikrai dar daug-bet kai is laimes mirsti o del prognozes del kursu tai galeciau neiti kaip ir-viena karta gimdziua,jau zinau kas kaip sveikos
tik va kad pas mus Tauragej galetu buti daugiau visokiu paskaiteliu ir tt... kad ir mokamu ivairiu... butu veiklos daugiau laukiancioms mamytems
Kadangi pati prieš gimdymą skaičiau šią temą, tai ir po gimdymo nusprendžiau parašyti kaip mums sekėsi Tauragėje
Pirmąjį vaikutį gimdžiau KMUK tai galiu palyginti Maistas toks pats, kadangi mėgstu košes ir makaronus tai mane maistas tenkino ir jo buvo pakankamai, netgi buvo naktipiečiai kokie sausainukai ar meduoliai ir pan. Minusai: šiltas vanduo..... Kad reikia naudotis bendru dušu nėra tokia jau didelė tragedija jis suremontuotas tvarkingas, tačiau reikia 20 min. laukti kol atbėgs šiltas vanduo, tai per keturias dienas aš tik vieną kartą sulaukiau to šilto vandens Gimdžiau pas gyd. A. Urbonavičių, tikrai labai patiko, ir juokeliai patiko, nu gal kiek "pošloki" bet netrikdė, atvirkščiai atpalaidavo P.s. tikrai yra daugiau nei du gydytojai, bet jau I. Stripeikienė tai tikrai yra
jurgiau-aciu uz kometara ir palyginima
del gdyytoju ,manau reikes gerai dar pasidometi
Sveikos busimos ir esamos mamytes
Vaikštinėju po temas ir užmačiau jūsų namukus. Noriu pasakyti, kad ko gero Tauragėje pati bjauriausia gydytoja yra I. Narbutiene. Neseniai mano drauge pagimdė dukryte. Ir teko gimdyti pas ja. Sakė, kad buvo baisu, draugei ir taip komplikacijų buvo, o dar gydytoja ant jos rėkė, kad blogai stumia, kad pilvas vien lašiniai,nei vieno raumens, tai kaip jau pati gali pagimdyti.
narbutiene tai nuotaikos zmogus,ir nezinosi kokia jis bus kai teks gimdyti
laba QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 15, 18:09) nzn kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula QUOTE(*Lapute* @ 2011 03 15, 19:06) kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula na as kai dukra gimdziau,jis amne yra apziurejes,nors ne pas ji gimdziau,tai aju tada a turejau pamesti ta geda db su gine sprendziu problema QUOTE(*Lapute* @ 2011 03 15, 19:06) kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula tai jau tikrai kad geda dingsta. As ir maniau bus geda, bet kai suriecia pamirsi visas gedas, nejaukumus, gali ir 100 zmoniu zeti, kad tik nuo to geriau butu. O kad vyrais atidesni svelnesi tai jo. Bobos jau tai prejusios ir joms dzin, vyrai mato ta skausma bet jo nezino tad ir svelnesni. Babilius ir labai svelnus, sake isglosto is popina. QUOTE(Širše @ 2011 03 18, 08:39) tai jau tikrai kad geda dingsta. As ir maniau bus geda, bet kai suriecia pamirsi visas gedas, nejaukumus, gali ir 100 zmoniu zeti, kad tik nuo to geriau butu. O kad vyrais atidesni svelnesi tai jo. Bobos jau tai prejusios ir joms dzin, vyrai mato ta skausma bet jo nezino tad ir svelnesni. Babilius ir labai svelnus, sake isglosto is popina. o merginos,gal zinot kokie gydytojai like yra dirbti GN?
Sveikos, aš turiu klausimą biškį ne visai į temą
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 14:30) Sveikos, aš turiu klausimą biškį ne visai į temą as kaip ejau nuo pat pradziu pas ta pacia,taip ir tebeinu seip tik beda,kad tauargej privatus nebedaro tyrimu,tenka patiems moketis uz juos-tai db galima manau daugiau i polikliniku gines zvalgytis....bet ju ne vienos nzn
as einu privaciai pas Narbutiene... kazkaip taip pasirinkau ir tiek...
tai turbūt teks poliklininkoj eit
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 15:52) tai turbūt teks poliklininkoj eit o kuri geresne ne biski neisivaizduoju pas vidriene eina viena pazystama,tai sako einu kad reikia-nes amzinai svaigsta
aš galvoju dar reikia atsižvelgti kad ginekologė turėtų echoskopą, o turbūt poliklinkoj jo nelabai yra
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 20, 16:06) o va klausima turiu tau-ar ji daro tyrimus nemokamai tau ar apti mokiesi uz juos? uz visus tyrimus reikia moketi siaip taupumo sumetimais, geriau eiti i poliklinika, bet... privatu kabineta rinkausi del to, kad esu tokios nuomones, kad ten kur pinigelius moki, ten ir prieziura geresne... kysiu duoti nemegstu (arba tiksliau sakant nemoku), todel pamaniau, kad man bus ramiau, jei kiekviena karta saziningai susimokesiu privaciam kabinete, negu eidama i poliklinika kisiu kokius sokoladus ar pinigelius i kisene patyliukais, kad atidziau paziuretu ir tt.... o be to, kazkaip pasitikejau gyd. Narbutienes patirtimi, nes daug pazistamu pas ja lankosi.... QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 16:52) tai turbūt teks poliklininkoj eit pas Vidriene esu lankiusis pora kartu dar gerokai pries nestuma, tai is savo patirties nieko blogo pasakyti kaip ir negaliu... tik tiek ir teko susidurti.... o Stripeikienes as isvis nepazistu.... poliklinikoj aisku, kad kiekviena karta lankantis echoskopu neziures..., nes per nestuma yra privalomi tik keli echoskopai kazkuriom tam tikrom savaitem... bet argi reikia ju daugiau? jei kas nors bus neaisku, blogai jausies ar bus kokiu negeru itarimu, tai manau paziures ir papildomai....
o kiek kainuoja viena konsultacija pas Narbutienę?, kai pagalvojus kiek visokių pakyšų iš tavęs poliklininkoj tikisi gal tas pats ir privačiai sumokėjus išeina
as moku po 20 Lt kiekvieno vizito metu
taip teigti, kad poliklinikoj tikisi pakisu, negaleciau, bet zinant Lt sistema, tai paciai vis neramu bus, ar viska pasake, ar gerai paziurejo ir tt... noresis kazka duot, kad uzsitikrint, jog prieziura butu tariamai geresne, nors gal to visai ir nereiketu... zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt.... QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 16:17) aš galvoju dar reikia atsižvelgti kad ginekologė turėtų echoskopą, poliklinikoj niekasa tikrai neturi QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 17:14) uz visus tyrimus reikia moketi siaip taupumo sumetimais, geriau eiti i poliklinika, bet... privatu kabineta rinkausi del to, kad esu tokios nuomones, kad ten kur pinigelius moki, ten ir prieziura geresne... kysiu duoti nemegstu (arba tiksliau sakant nemoku), todel pamaniau, kad man bus ramiau, jei kiekviena karta saziningai susimokesiu privaciam kabinete, negu eidama i poliklinika kisiu kokius sokoladus ar pinigelius i kisene patyliukais, kad atidziau paziuretu ir tt.... as tai ejau iki nestumo pas batutiene ir likau pas ja....kazkaip nemegstu metytis per gydytojus....o as ir tokia kaip tu-geriau sumokesiu uz ka reikia,bet jokio kysio neduosiu QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 17:51) as moku po 20 Lt kiekvieno vizito metu zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt.... su viskuo sutinku as taip pat moku 20
aciu uz pasisakymus
as pas stripeikiene lankiausi nestuke kai buvau, na nieko blogo apie ja pasakyt negaliu, niekada per visus apsilankymus nebuvo pikta, visada kas neiaisku paaiskindavo, kiekviena karta darydavo tyrimus, ir echoskopa israsydavo kai paprasydavau, o niekada nieko nedaviau jai nei pinigu nei jokiu sokoladu.
o su narbutiene tai per gimdyma teko susidurt ir man, deja, blogos nuotaikos. kadangi buvo komplikaciju siokiu tokiu tai ja pasikviete pasitarimui, tai sauke ir ant manes pora kartu, kai dare kaklelio masaza ir kai jau ant operacinio stalo gulejau kai kateteri i slapimtakius vede kad kam as cia i prieki traukiuos juk tuoj nuo stalo nukrisiu, atseit nezino koks "malonumas" kai ji iveda.... o del gydytoju tai stripeikiene turi but tikrai nes ji buvo atejus manes apziuret kazkuria diena, ir dar kazkoks vyriskis turi buti. o del babiliaus tai kazin ar jo nebera, as pas ji gimdziau, saunus daktariukas QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 20, 17:06) o va klausima turiu tau-ar ji daro tyrimus nemokamai tau ar apti mokiesi uz juos? Batutiene dirba ir klinikoj "Seimos pulsas". Ejau pas ja privaciai iki nestumo, o kai pastojau, ji pati pasiule persirasyti i seimos pulsa (prie siauliu banko), ten ir uz konsultacijas moketi nereikia ir uz tyrimus QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 17:52) tai turbūt teks poliklininkoj eit Pas Vidriene tai neiciau... O Stripeikiene... net nezinau... paauglystej buvo mama pas ja nuvedus, bet pati pas ja eiti nepanorau, matyt, kazkas isliko, kad buvo netaip QUOTE(Dzinyte @ 2011 03 29, 23:03) Batutiene dirba ir klinikoj "Seimos pulsas". Ejau pas ja privaciai iki nestumo, o kai pastojau, ji pati pasiule persirasyti i seimos pulsa (prie siauliu banko), ten ir uz konsultacijas moketi nereikia ir uz tyrimus tai zinau...bet man ji tokio varianto nesiule o ir reiektu tada seimos gdyytoja keisti..tai as to nenoriu o is esmes,man kazkaip jau ir gerai-susitaikiau su ta mintim kad kas menesi sveikatai reikes isleisti apie 50 lt (gines konsultacija ir tyrimai) QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 30, 13:42) tai zinau...bet man ji tokio varianto nesiule o ir reiektu tada seimos gdyytoja keisti..tai as to nenoriu o is esmes,man kazkaip jau ir gerai-susitaikiau su ta mintim kad kas menesi sveikatai reikes isleisti apie 50 lt (gines konsultacija ir tyrimai) jooo, reiktu ir seimos gydytoja keisti
pries pora savaiciu teko paguleti taurages gimdymo namuose, tai galiu tik pagirti visa ten dirbanti kolektyva... prieziura buvo labai gera, visi labai demesingi ir paslaugus... taigi jokiu nusiskundimu... nemanau, kad kur kitur prieziura butu buvusi geresne
QUOTE(TYNNA @ 2011 04 20, 18:56) pries pora savaiciu teko paguleti taurages gimdymo namuose, tai galiu tik pagirti visa ten dirbanti kolektyva... prieziura buvo labai gera, visi labai demesingi ir paslaugus... taigi jokiu nusiskundimu... nemanau, kad kur kitur prieziura butu buvusi geresne nu va kaip faina
sveikos! o kazin kaip eitu susitarti su urbanavicium del planinio cezario? gal kuri zino? ar jis apsiimtu operuot, kai jau 38sav yra ir gal zinot kiek kainuoja pas ji privatus gimdymas, jei as ji samdyciau planiniam cezariui?
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 08, 20:32) sveikos! o kazin kaip eitu susitarti su urbanavicium del planinio cezario? gal kuri zino? ar jis apsiimtu operuot, kai jau 38sav yra ir gal zinot kiek kainuoja pas ji privatus gimdymas, jei as ji samdyciau planiniam cezariui? o kodel tu nori cezario? jei gali pati pagimdyti (nera jokiu kliuciu), tai nemanau, kad apsiims operuoti... aisku cia tik mano nuomone, bet girdejau, kad musu gydytojai tokiu dalyku nepropaguoja, nebent yra svarbi priezastis kodel negali pagimdyti pati... bet aisku gali bandyti tartis QUOTE(ievutiki @ 2011 05 08, 19:32) sveikos! o kazin kaip eitu susitarti su urbanavicium del planinio cezario? gal kuri zino? ar jis apsiimtu operuot, kai jau 38sav yra ir gal zinot kiek kainuoja pas ji privatus gimdymas, jei as ji samdyciau planiniam cezariui? taurages ligonone tokiu dalyku pradejo vengti,nes siekia palankios nauajgimiui ligonines statuso bet jei labai reikia-megink su juo kalbeti-per galva neduos QUOTE(TYNNA @ 2011 05 08, 20:26) o kodel tu nori cezario? jei gali pati pagimdyti (nera jokiu kliuciu), tai nemanau, kad apsiims operuoti... aisku cia tik mano nuomone, bet girdejau, kad musu gydytojai tokiu dalyku nepropaguoja, nebent yra svarbi priezastis kodel negali pagimdyti pati... bet aisku gali bandyti tartis todel kad pirmas gimdymas buvo pries metus ir nepagimdziau pati, tai kai su antru pastojau sake jokiu budu paciai neleis gimdyt, iskart planine operacija cezario. as ta irgi girdejau, jei gali pati gimdyt tai niekaip taves neoperuos. as su pirmu lb bijojau gimdyt, batutienes prasiau gal operuot eitu, tai gavau velniu Papildyta: QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 09, 13:36) taurages ligonone tokiu dalyku pradejo vengti,nes siekia palankios nauajgimiui ligonines statuso bet jei labai reikia-megink su juo kalbeti-per galva neduos jo jo, kad ir ka bedarytu ir kaip besiektu, vistiek kur nors ka nors pasidaro ir susika savo varda QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 10:41) jei tau aju gydytojai sake,kad tik planinis cp,tai manau be problemu pas ji nueik ir susitarsit |