Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Taurage2
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
*Lapute*
nauja tema apie gydytojus ir gimdyma taurageje
Širše
as gimdziau pas Urbanaviciu ir nzn man jo bajeriai patiko. kai siuvo juokavom, kai ilgai siuvo po gimdymo as jam sakau: ka ten taip ilgai siuvat, gelytes gal jau siuvinejat, tai jis sako, viska uzsiusiu, juk sakiai nenori daugiau vaiku, as jam- ne ne dar palikit maza skylute kaku biggrin.gif , jis- sako turiu uzsiuti nes kitaip vyras vaikscios stacias biggrin.gif
man jis labai patiko ateidavo i palata pajuokavom, sako tu tiek daug kalbi biggrin.gif super daktars visa stresa nuima, net parode bajerius su leliuku, kaip jie moka vaikscioti, kaip ji kukulinti rengti
Fifux'e
pirma sena tema damusti reikia tongue.gif
TYNNA
drinks_cheers.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 02, 11:51)
pirma sena tema damusti reikia tongue.gif
*

Fifux'e
laba,

jau galim pletoti nauja tema thumbup.gif

tik db susimasciau,tai kaip is tikruju su tais gydytojais? g.gif nu tikrai jei nepamirsiu,sio menesio gale einu pas gine ir paklausti teks g.gif

del kursu,tai jauciu eisiu koki birzely g.gif nes liepa man neiseina-draugai gryzta is uzsienio,planu daug,o ir seip kazkaip visko man liepa susikrove planuose 4u.gif o rugpjuty jau nebenoreisu manau-bus visako galop,manau ilsetis tik noresis g.gif tad tek geguze smile.gif

o tynna-tau tikrai mazia jau liko bigsmile.gif lyty zinai? blush2.gif
IN
o kazin seimos gydytojas negali parasyti siuntimo echoskopijai pas Urbonaviciu? g.gif

kas liepos vidury turit gimdyti? gal ne as viena bigsmile.gif
*Lapute*
QUOTE(Alegro @ 2011 03 03, 14:27)
o kazin seimos gydytojas negali parasyti siuntimo echoskopijai pas Urbonaviciu? g.gif

*

kiek zinau seimos gydytojas neraso siuntimu pas urbanaviciu echo, nes urbanavicius daro tik gimdos, t.y. tik is moteriskos puses echo. siuntima is gines turetum gauti, jie neduoda, tuomet privaciai 40 lt ir dar gauni nujotraukyte ax.gif
Fifux'e
QUOTE(Alegro @ 2011 03 03, 13:27)

*

jei ri eitu su siuntimu,as neprasysiu gines,nes paskui sakys-va,nepasitiki ir pn smile.gif nueisiu jei nieko nesakiusi-ir jei sirdies neskaudes-ir as suzinosiu ka noriu biggrin.gif o jis daro paprasta echo ar vaginaliny? g.gif cia seip klausimas biggrin.gif

o del gimdymo,tai man jis teoriskai rugsejo 7,bet visiems sakau,vasaros gale ax.gif
`
*Lapute*
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 03, 15:36)
jei ri eitu su siuntimu,as neprasysiu gines,nes paskui sakys-va,nepasitiki ir pn smile.gif nueisiu jei nieko nesakiusi-ir jei sirdies neskaudes-ir as suzinosiu ka noriu biggrin.gif o jis daro paprasta echo ar vaginaliny? g.gif cia seip klausimas biggrin.gif

o del gimdymo,tai man jis teoriskai rugsejo 7,bet visiems sakau,vasaros gale ax.gif
`

echo daromas paprastas (per pilvo siena).
TYNNA
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 03, 11:36)
o tynna-tau tikrai mazia jau liko bigsmile.gif lyty zinai? blush2.gif
*

na tau tai tikrai dar daug laiko... spesi su tais kursais...
Man paskaita apie gimdyma visai patiko... kaip pirmakartei tai labai idomu susipazinti su tuo, kaip ten kas vyksta... sio menesio gale, jei nepagimdysiu anksciau, vel butinai eisiu smile.gif
va man jau paskutines savaiteles biggrin.gif prognozuojama mergaite wub.gif bet 100 % isitikinsiu kai gims biggrin.gif

Fifux'e
QUOTE(TYNNA @ 2011 03 03, 17:19)

man tai tikrai dar daug-bet kai is laimes mirsti wub.gif -tai kiekviena akimirka norisi tik apie nestuke.gif kalbeti blush2.gif

o del prognozes wub.gif tai as irgi esu tokios nuomenoes,jei gydytojas negali pasakyti garantuotai,akd 100proc mergaite ir tik ji,tai geriau nesisvajoti per daug,kad nebutu paskui sokas pamacius mergaite su pimpaliuku lotuliukas.gif o zinau kam yra taip buve unsure.gif ilgai reikejo atsigauti,kai visa laika ruosesi tik mergaitei,rubeliai tiki mergaitiski,ir va bact-bernuzelis smile.gif

del kursu tai galeciau neiti kaip ir-viena karta gimdziua,jau zinau kas kaip biggrin.gif -bet taip gaunasi,kad pas amne to laisvo laiko per daug-tai reikia akzkokiu uzsiemimu 4u.gif

sveikos
TYNNA
tik va kad pas mus Tauragej galetu buti daugiau visokiu paskaiteliu ir tt... kad ir mokamu ivairiu... butu veiklos daugiau laukiancioms mamytems wink.gif
Fifux'e
QUOTE(TYNNA @ 2011 03 04, 13:53)
tik va kad pas mus Tauragej galetu buti daugiau visokiu paskaiteliu ir tt... kad ir mokamu ivairiu... butu veiklos daugiau laukiancioms mamytems wink.gif
*

ir as vis pagalvoju taip rolleyes.gif
ir galetu buti mamoms su mazais vaikais kazkokiu pramogu-kad ir joga g.gif
jjurgius
Kadangi pati prieš gimdymą skaičiau šią temą, tai ir po gimdymo nusprendžiau parašyti kaip mums sekėsi Tauragėje smile.gif
Pirmąjį vaikutį gimdžiau KMUK tai galiu palyginti smile.gif Pirmiausiai Tauragės pliusai akušerės ir vaikų "sesutės" buvo malonesnės ir tikrai daugiau laiko skyrė klausimams atsakyti ir paaiškinti kas ir kaip, nei Kaune. Kaina palatos žymiai pigesnė, nors ji mums teko be dušo.
Maistas toks pats, kadangi mėgstu košes ir makaronus tai mane maistas tenkino ir jo buvo pakankamai, netgi buvo naktipiečiai kokie sausainukai ar meduoliai ir pan. smile.gif
Minusai: šiltas vanduo.....
Kad reikia naudotis bendru dušu nėra tokia jau didelė tragedija jis suremontuotas tvarkingas, tačiau reikia 20 min. laukti kol atbėgs šiltas vanduo, tai per keturias dienas aš tik vieną kartą sulaukiau to šilto vandens smile.gif visą laiką teko praustis vos šiltu vandenėliu...
Gimdžiau pas gyd. A. Urbonavičių, tikrai labai patiko, ir juokeliai patiko, nu gal kiek "pošloki" bet netrikdė, atvirkščiai atpalaidavo smile.gif

P.s. tikrai yra daugiau nei du gydytojai, bet jau I. Stripeikienė tai tikrai yra 4u.gif o kiek tiksliai tai nežinau...
Fifux'e
jurgiau-aciu uz kometara ir palyginima 4u.gif

del gdyytoju ,manau reikes gerai dar pasidometi g.gif
gabrieliuxx
Sveikos busimos ir esamos mamytes 4u.gif
Vaikštinėju po temas ir užmačiau jūsų namukus.
Noriu pasakyti, kad ko gero Tauragėje pati bjauriausia gydytoja yra I. Narbutiene. Neseniai mano drauge pagimdė dukryte. Ir teko gimdyti pas ja. Sakė, kad buvo baisu, draugei ir taip komplikacijų buvo, o dar gydytoja ant jos rėkė, kad blogai stumia, kad pilvas vien lašiniai,nei vieno raumens, tai kaip jau pati gali pagimdyti. doh.gif ( nors tai visiškas melas, ji kūdutė, mažytė) Aš neįsivaizduoju kaip taip galima, juk ir taip yra patiriamas stresas, kaip tik manau turėtu raminti kalbinti, o čia... siaubas.... doh.gif Tikrai baisu pas ja papulti būtų schmoll.gif
Fifux'e
narbutiene tai nuotaikos zmogus,ir nezinosi kokia jis bus kai teks gimdyti doh.gif nzn,nei pas ja,nei pas urbonaviciu nenroeciau gimdyti-bet pas ka jau klius pas ta-teks iskenteti biggrin.gif

laba
Širše
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 14, 11:06)
narbutiene tai nuotaikos zmogus,ir nezinosi kokia jis bus kai teks gimdyti doh.gif nzn,nei pas ja,nei pas urbonaviciu nenroeciau gimdyti-bet pas ka jau klius pas ta-teks iskenteti biggrin.gif

laba
*

o ko pas Urbonaviciu nenori? Super daktariukas, as pas ji gimdziau.
Fifux'e
QUOTE(Širše @ 2011 03 15, 15:03)
o ko pas Urbonaviciu nenori?  Super daktariukas, as pas ji gimdziau.
*

nzn g.gif ,nes vyras blush2.gif
*Lapute*
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 15, 18:09)
nzn g.gif ,nes vyras blush2.gif

kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses biggrin.gif apie ji tik gerus atsiliepimus esu girdejusi mirksiukas.gif praradau as ta geda, kai ligoninej gulej ir nusprende paskraidinti ant lektuvo, po to nebeliko gedos jausmo lotuliukas.gif
as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(*Lapute* @ 2011 03 15, 19:06)
kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses    biggrin.gif apie ji tik gerus atsiliepimus esu girdejusi  mirksiukas.gif  praradau as ta geda, kai ligoninej gulej ir nusprende paskraidinti ant lektuvo, po to nebeliko gedos jausmo  lotuliukas.gif
as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif

na as kai dukra gimdziau,jis amne yra apziurejes,nors ne pas ji gimdziau,tai aju tada a turejau pamesti ta geda hihihi.gif bet nzn,kazkaip neapsvarstyta dar pas amne neikas biggrin.gif
db su gine sprendziu problema g.gif einu pas batutiene.man ji patinka.bet beda,akd tyrimams negali duoti siuntimu,o mokamus a neoriu daryti.tai gali tekti poliklinikoj registruotis kad tyrimus bent padarytu verysad.gif o taip as nenoriu pas kitas vaikscioti blush2.gif nzn...suku galva ka cia daryti doh.gif
Flo
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 04, 16:26)
ir as vis pagalvoju taip rolleyes.gif
ir galetu buti mamoms su mazais vaikais kazkokiu pramogu-kad ir joga g.gif
*

Va va Tauragėje tikrai trūksta tokių pamokėlių drinks_cheers.gif
Širše
QUOTE(*Lapute* @ 2011 03 15, 19:06)
kaip tik pas vyra geriau, supratingesni ir geresni buna nei babses    biggrin.gif apie ji tik gerus atsiliepimus esu girdejusi  mirksiukas.gif  praradau as ta geda, kai ligoninej gulej ir nusprende paskraidinti ant lektuvo, po to nebeliko gedos jausmo  lotuliukas.gif
as jau kalbejau su urbanavicium del gimdymo pas ji, nes kiek pasiskaiciau, narbutiene ziezula  lotuliukas.gif
*

tai jau tikrai kad geda dingsta. As ir maniau bus geda, bet kai suriecia pamirsi visas gedas, nejaukumus, gali ir 100 zmoniu zeti, kad tik nuo to geriau butu. O kad vyrais atidesni svelnesi tai jo. Bobos jau tai prejusios ir joms dzin, vyrai mato ta skausma bet jo nezino tad ir svelnesni. Babilius ir labai svelnus, sake isglosto is popina.
Fifux'e
QUOTE(Širše @ 2011 03 18, 08:39)
tai jau tikrai kad geda dingsta. As ir maniau bus geda, bet kai suriecia pamirsi visas gedas, nejaukumus, gali ir 100 zmoniu zeti, kad tik nuo to geriau butu. O kad vyrais atidesni svelnesi tai jo. Bobos jau tai prejusios ir joms dzin, vyrai mato ta skausma bet jo nezino tad ir svelnesni. Babilius ir labai svelnus, sake isglosto is popina.
*

4u.gif

o merginos,gal zinot kokie gydytojai like yra dirbti GN? g.gif na kokie gydytojai ir akuseriai? g.gif nes vienos sako viena,kitos kita....ar gali buti kad tik narbutiene ir urbonavicius like? blink.gif
pasauliosaule
Sveikos, aš turiu klausimą biškį ne visai į temą smile.gif Mes planuojam savo pirmą vaikeli, ir man iškilo mintis, kaip jūs renkatės pas kurį ginikologą registrutotis, na pas kurį konsultuosites, sius tyrimams ir visą nėštumą jus prižiūrės. Aš kaškaip nežinau pas ką eiti unsure.gif
Fifux'e
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 14:30)
Sveikos, aš turiu klausimą biškį ne visai į temą smile.gif Mes planuojam savo pirmą vaikeli, ir man iškilo mintis, kaip jūs renkatės pas kurį ginikologą registrutotis, na pas kurį konsultuosites, sius tyrimams ir visą nėštumą jus prižiūrės. Aš kaškaip nežinau pas ką eiti unsure.gif
*

as kaip ejau nuo pat pradziu pas ta pacia,taip ir tebeinu smile.gif
seip tik beda,kad tauargej privatus nebedaro tyrimu,tenka patiems moketis uz juos-tai db galima manau daugiau i polikliniku gines zvalgytis....bet ju ne vienos nzn ax.gif as vis privaciai einu pas batutiene 4u.gif
TYNNA
as einu privaciai pas Narbutiene... kazkaip taip pasirinkau ir tiek...
Fifux'e
QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 14:55)
as einu privaciai pas Narbutiene... kazkaip taip pasirinkau ir tiek...
*

o va klausima turiu tau-ar ji daro tyrimus nemokamai tau ar apti mokiesi uz juos? 4u.gif nes man pas batutiene jau paciai reikia moketis uz viskas,nes sake jai neapsimoka moketu uz nestukes g.gif
pasauliosaule
tai turbūt teks poliklininkoj eit smile.gif o poliklininkoj žinau tik Stripeikienę ir Vidrienę, o apie jas įvairios čia nuomones skaičiau doh.gif oi kiek daug klausimų kyla juk pirmas kartą nėštumą planuojam smile.gif
Fifux'e
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 15:52)
tai turbūt teks poliklininkoj eit smile.gif o poliklininkoj žinau tik Stripeikienę ir Vidrienę, o apie jas įvairios čia nuomones skaičiau doh.gif oi kiek daug klausimų kyla juk pirmas kartą nėštumą planuojam  smile.gif
*

o kuri geresne ne biski neisivaizduoju g.gif
pas vidriene eina viena pazystama,tai sako einu kad reikia-nes amzinai svaigsta g.gif o ant stripeikienes man atrodo buvau uzsirovusi su dukra kai buvau nestuke.gif g.gif as paprasiau jos pazymos apie nestuma,nes mano gine tada sirgo,o ji mans ako-nerasysiu,nes dar aborta pasidaryti blink.gif tai vyras jai sako-as tau paciai aborta padarysiu blink.gif doh.gif lotuliukas.gif ir isejom doh.gif lotuliukas.gif
pasauliosaule
aš galvoju dar reikia atsižvelgti kad ginekologė turėtų echoskopą, o turbūt poliklinkoj jo nelabai yra biggrin.gif Vidrienė turi savo nuosavam kabinetem, turbūt ir kur privačiais daktarės turi?manau nepakenktų ir per nėštumą kartą ar du kur vilniuj privačiai apsilankyti smile.gif
TYNNA
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 20, 16:06)
o va klausima turiu tau-ar ji daro tyrimus nemokamai tau ar apti mokiesi uz juos? 4u.gif nes man pas batutiene jau paciai reikia moketis uz viskas,nes sake jai neapsimoka moketu uz nestukes g.gif
*

uz visus tyrimus reikia moketi smile.gif
siaip taupumo sumetimais, geriau eiti i poliklinika, bet... privatu kabineta rinkausi del to, kad esu tokios nuomones, kad ten kur pinigelius moki, ten ir prieziura geresne... kysiu duoti nemegstu (arba tiksliau sakant nemoku), todel pamaniau, kad man bus ramiau, jei kiekviena karta saziningai susimokesiu privaciam kabinete, negu eidama i poliklinika kisiu kokius sokoladus ar pinigelius i kisene patyliukais, kad atidziau paziuretu ir tt....
o be to, kazkaip pasitikejau gyd. Narbutienes patirtimi, nes daug pazistamu pas ja lankosi....

QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 16:52)
tai turbūt teks poliklininkoj eit smile.gif o poliklininkoj žinau tik Stripeikienę ir Vidrienę, o apie jas įvairios čia nuomones skaičiau doh.gif oi kiek daug klausimų kyla juk pirmas kartą nėštumą planuojam  smile.gif
*

pas Vidriene esu lankiusis pora kartu dar gerokai pries nestuma, tai is savo patirties nieko blogo pasakyti kaip ir negaliu... tik tiek ir teko susidurti.... o Stripeikienes as isvis nepazistu....
poliklinikoj aisku, kad kiekviena karta lankantis echoskopu neziures..., nes per nestuma yra privalomi tik keli echoskopai kazkuriom tam tikrom savaitem... bet argi reikia ju daugiau? jei kas nors bus neaisku, blogai jausies ar bus kokiu negeru itarimu, tai manau paziures ir papildomai....
pasauliosaule
o kiek kainuoja viena konsultacija pas Narbutienę?, kai pagalvojus kiek visokių pakyšų iš tavęs poliklininkoj tikisi gal tas pats ir privačiai sumokėjus išeina biggrin.gif aš už ir pinigus mokėt, ir nereikia kad daktarė būtų kokia itin maloni, tik kad gerai rūpintūsi nėštumu atliktu tyrimus it atsakytų į iškilusius klausimus smile.gif
TYNNA
as moku po 20 Lt kiekvieno vizito metu smile.gif

taip teigti, kad poliklinikoj tikisi pakisu, negaleciau, bet zinant Lt sistema, tai paciai vis neramu bus, ar viska pasake, ar gerai paziurejo ir tt... noresis kazka duot, kad uzsitikrint, jog prieziura butu tariamai geresne, nors gal to visai ir nereiketu... zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt....
Fifux'e
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 16:17)
aš galvoju dar reikia atsižvelgti kad ginekologė turėtų echoskopą,

poliklinikoj niekasa tikrai neturi 4u.gif per visa nestuma trys kartai tik priklausys echo ir ji kazkur sius 4u.gif

QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 17:14)
uz visus tyrimus reikia moketi smile.gif
siaip taupumo sumetimais, geriau eiti i poliklinika, bet... privatu kabineta rinkausi del to, kad esu tokios nuomones, kad ten kur pinigelius moki, ten ir prieziura geresne... kysiu duoti nemegstu (arba tiksliau sakant nemoku), todel pamaniau, kad man bus ramiau, jei kiekviena karta saziningai susimokesiu privaciam kabinete, negu eidama i poliklinika kisiu kokius sokoladus ar pinigelius i kisene patyliukais, kad atidziau paziuretu ir tt....

as tai ejau iki nestumo pas batutiene ir likau pas ja....kazkaip nemegstu metytis per gydytojus....o as ir tokia kaip tu-geriau sumokesiu uz ka reikia,bet jokio kysio neduosiu blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(TYNNA @ 2011 03 20, 17:51)
as moku po 20 Lt kiekvieno vizito metu smile.gif

zodziu man patogiau buvo susimoket ir viskas, nei lauzyt galva, kad gal kavos nunesti, gal saldainiu, gal 20 lt i kisene ikisti ir tt....
*

su viskuo sutinku drinks_cheers.gif

as taip pat moku 20 4u.gif
pasauliosaule
aciu uz pasisakymus smile.gif
Fifux'e
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 21, 16:10)
aciu uz pasisakymus smile.gif
*

no problem mirksiukas.gif
vanesa9
as pas stripeikiene lankiausi nestuke kai buvau, na nieko blogo apie ja pasakyt negaliu, niekada per visus apsilankymus nebuvo pikta, visada kas neiaisku paaiskindavo, kiekviena karta darydavo tyrimus, ir echoskopa israsydavo kai paprasydavau, o niekada nieko nedaviau jai nei pinigu nei jokiu sokoladu.

o su narbutiene tai per gimdyma teko susidurt ir man, deja, blogos nuotaikos. kadangi buvo komplikaciju siokiu tokiu tai ja pasikviete pasitarimui, tai sauke ir ant manes pora kartu, kai dare kaklelio masaza ir kai jau ant operacinio stalo gulejau kai kateteri i slapimtakius vede kad kam as cia i prieki traukiuos juk tuoj nuo stalo nukrisiu, atseit nezino koks "malonumas" kai ji iveda....

o del gydytoju tai stripeikiene turi but tikrai nes ji buvo atejus manes apziuret kazkuria diena, ir dar kazkoks vyriskis turi buti. o del babiliaus tai kazin ar jo nebera, as pas ji gimdziau, saunus daktariukas thumbup.gif

Dzinyte
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 20, 17:06)
*

Batutiene dirba ir klinikoj "Seimos pulsas". Ejau pas ja privaciai iki nestumo, o kai pastojau, ji pati pasiule persirasyti i seimos pulsa (prie siauliu banko), ten ir uz konsultacijas moketi nereikia ir uz tyrimus thumbup.gif o gydytoja tai ta pati mirksiukas.gif

QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 20, 17:52)
*

Pas Vidriene tai neiciau... schmoll.gif buvau pora kartu pas ja nuejus, tai ji pastoviai susiraukusi, nieko nepaklausi. Kai pasakydavau, kad ieskojau info apie savo bedas internete, tai labai nepatenkinta budavo, atseit: medicinos niekas dar eksternu nebaige... Zodziu, "buk kvaila, ir neklausinek, nesidomek, ka su tavim darosi". Be to, kiekviena karta jos isvados vis kitokios budavo. Po tokiu jos bajeriu, is karto nuejau pas Batutiene ir labai tuo dziaugiuosi drinks_cheers.gif
O Stripeikiene... net nezinau... paauglystej buvo mama pas ja nuvedus, bet pati pas ja eiti nepanorau, matyt, kazkas isliko, kad buvo netaip doh.gif lotuliukas.gif
Fifux'e
QUOTE(Dzinyte @ 2011 03 29, 23:03)
Batutiene dirba ir klinikoj "Seimos pulsas". Ejau pas ja privaciai iki nestumo, o kai pastojau, ji pati pasiule persirasyti i seimos pulsa (prie siauliu banko), ten ir uz konsultacijas moketi nereikia ir uz tyrimus  thumbup.gif  o gydytoja tai ta pati  mirksiukas.gif

tai zinau...bet man ji tokio varianto nesiule 4u.gif
o ir reiektu tada seimos gdyytoja keisti..tai as to nenoriu 4u.gif
o is esmes,man kazkaip jau ir gerai-susitaikiau su ta mintim kad kas menesi sveikatai reikes isleisti apie 50 lt (gines konsultacija ir tyrimai) mirksiukas.gif
Dzinyte
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 30, 13:42)
tai zinau...bet man ji tokio varianto nesiule 4u.gif
o ir reiektu tada seimos gdyytoja keisti..tai as to nenoriu 4u.gif
o is esmes,man kazkaip jau ir gerai-susitaikiau su ta mintim kad kas menesi sveikatai reikes isleisti apie 50 lt (gines konsultacija ir tyrimai) mirksiukas.gif
*

jooo, reiktu ir seimos gydytoja keisti 4u.gif
Flo
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 20, 17:04)
paprasiau jos pazymos apie nestuma,nes mano gine tada sirgo,o ji mans ako-nerasysiu,nes dar aborta pasidaryti blink.gif tai vyras jai sako-as tau paciai aborta padarysiu blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ir isejom doh.gif  lotuliukas.gif
*

Geras, prajuokinot thumbup.gif thumbup.gif
Fifux'e
QUOTE(Flo @ 2011 04 08, 13:51)
Geras, prajuokinot  thumbup.gif  thumbup.gif
*

db tai jokinga,tada nebuvo taip biggrin.gif biggrin.gif
TYNNA
pries pora savaiciu teko paguleti taurages gimdymo namuose, tai galiu tik pagirti visa ten dirbanti kolektyva... prieziura buvo labai gera, visi labai demesingi ir paslaugus... taigi jokiu nusiskundimu... nemanau, kad kur kitur prieziura butu buvusi geresne smile.gif
Fifux'e
QUOTE(TYNNA @ 2011 04 20, 18:56)
pries pora savaiciu teko paguleti taurages gimdymo namuose, tai galiu tik pagirti visa ten dirbanti kolektyva... prieziura buvo labai gera, visi labai demesingi ir paslaugus... taigi jokiu nusiskundimu... nemanau, kad kur kitur prieziura butu buvusi geresne smile.gif
*

nu va kaip faina thumbup.gif
ievutiki
sveikos! o kazin kaip eitu susitarti su urbanavicium del planinio cezario? gal kuri zino? ar jis apsiimtu operuot, kai jau 38sav yra ir gal zinot kiek kainuoja pas ji privatus gimdymas, jei as ji samdyciau planiniam cezariui?
TYNNA
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 08, 20:32)
sveikos! o kazin kaip eitu susitarti su urbanavicium del planinio cezario? gal kuri zino? ar jis apsiimtu operuot, kai jau 38sav yra ir gal zinot kiek kainuoja pas ji privatus gimdymas, jei as ji samdyciau planiniam cezariui?
*

o kodel tu nori cezario? jei gali pati pagimdyti (nera jokiu kliuciu), tai nemanau, kad apsiims operuoti...
aisku cia tik mano nuomone, bet girdejau, kad musu gydytojai tokiu dalyku nepropaguoja, nebent yra svarbi priezastis kodel negali pagimdyti pati...
bet aisku gali bandyti tartis wink.gif
Fifux'e
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 08, 19:32)
*

taurages ligonone tokiu dalyku pradejo vengti,nes siekia palankios nauajgimiui ligonines statuso mirksiukas.gif
bet jei labai reikia-megink su juo kalbeti-per galva neduos lotuliukas.gif
ievutiki
QUOTE(TYNNA @ 2011 05 08, 20:26)
o kodel tu nori cezario? jei gali pati pagimdyti (nera jokiu kliuciu), tai nemanau, kad apsiims operuoti...
aisku cia tik mano nuomone, bet girdejau, kad musu gydytojai tokiu dalyku nepropaguoja, nebent yra svarbi priezastis kodel negali pagimdyti pati...
bet aisku gali bandyti tartis wink.gif
*

todel kad pirmas gimdymas buvo pries metus ir nepagimdziau pati, tai kai su antru pastojau sake jokiu budu paciai neleis gimdyt, iskart planine operacija cezario. as ta irgi girdejau, jei gali pati gimdyt tai niekaip taves neoperuos. as su pirmu lb bijojau gimdyt, batutienes prasiau gal operuot eitu, tai gavau velniu biggrin.gif o kai kilo komplikaciju, pasirodo sirdis mano nujaute kad nepagimdysiu pati, tad antras iskart cezaris. o urbonavicius sukalbamas? sutiks operuot 38sav? man db vel sirdis sako kad neistempsiu iki 0712d. (su pirmu irgi visiems sakiau kad jauciu pagimdysiu anksciau, taip ir buvo- 2sav anksciau). tai db bijau kad vel reikes kankintis, o galiausiai vel papjaus. ir nzn ka daryt, ar laukti ir kenteti iki paskutiniuju, ar eit issioperuot jei tik viskas gerai leliukui.
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 09, 13:36)
taurages ligonone tokiu dalyku pradejo vengti,nes siekia palankios nauajgimiui ligonines statuso mirksiukas.gif
bet jei labai reikia-megink su juo kalbeti-per galva neduos lotuliukas.gif
*

jo jo, kad ir ka bedarytu ir kaip besiektu, vistiek kur nors ka nors pasidaro ir susika savo varda lotuliukas.gif nu bandysiu snekint, matysiu ka papasakos jis smile.gif
Fifux'e
QUOTE(ievutiki @ 2011 05 10, 10:41)

jei tau aju gydytojai sake,kad tik planinis cp,tai manau be problemu pas ji nueik ir susitarsit mirksiukas.gif paaiskink situacija,pasiimk israsa is gines,kuri sake kad tik cp ir pn,ir manau bus viskas ok mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.