Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pigmentinės dėmės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
SuperBaba
Neshtumo metu ant kaklo is abieju pusiu, taip pat ant krutines atsirado pigmentiniu demiu sad.gif Ant krutines tai vos kelios, o ant kaklo daug sad.gif Uzsidejus maikute labai matosi sad.gif
Ar buvo jums? Kaip jas isnaikinti? O gal jos pacios praeina? g.gif
Manguste
Atsirado ir pas mane tokių dėmių nėštumo metu ant veido. Dukrytei tuoj bus metukai, bet man jos nepraeina. sad.gif O veido tai tikrai nepuošia. sad.gif Anyta pasiūlė pabandyti jas išnaikinti su citrina, bet dar nebandžiau.
Reikia supjaustyti citriną griežinėliais ir uždėjus ant dėmių palaikyti keletą minučių. Taip daryti tol, kol dėmių nesimatys. Atseit citrina išbalina tas dėmes. Pati nebandžiau, tai negaliu pasakyti ar veiksminga. g.gif
doma_
Pas mane po krutimis irgi yra tokiu demiu.... blink.gif tokios rusvos???? --Resize_Images_Alt_Text--
kliopa
Man ant veido tokiu demiu atsirado. Vaistinej pirkau specialu Uriage krema Depiderm (nepigus sakyciau wink.gif ) bet nuo jo mane beria. Gal kaklo odai tiktu? Ant dezutes parasyta, kad po kokio menesio demes praeina. Bet vel - negalima sauleje tada but, nes sudetyje yra AHA rugsciu. Nuo saules gali dar daugiau tu demiu atsirasti blink.gif
Kazkas man sake, kad reikia peroksidu tas vietas tepti, bet kol kas nieks nesikeicia... sad.gif
RAMAŠKA
Man ir atsirado- paakiuose, taip link skruostu sad.gif sad.gif sad.gif Pirkau tipo balinanti paakiu krema, raso kad ir pigmentines naikina. Naudoju jau netrumpai- ale kad nieko gero nesidaro unsure.gif sad.gif
liepsnele
O aš nors dar ir negimdžiusi, bet buvo man tokių dėmių irgi po krūtine buvo atsiradę, įtariu, nuo KT vartojimo. Tai jas pavyko išnaikint tik su Semabed Baby Special Healing Cream kremuku. Iki tol niekas nepadėjo, o dėmė po krūtimi tik plėtėsi.
SuperBaba
Aciu visoms, bandysiu kolkas su citrina naikinti smile.gif
Encore
Girdėjau, kad palaikius citriną oda bąla, taip net strazdanas naikina. Pati nebandžiau (nes neturiu ką balinti). smile.gif
saulute111
o kas kiek laiko ta citrina reikia uzdeti?
Encore
QUOTE (saulute111 @ 2004 06 13, 19:40)
o kas kiek laiko ta citrina reikia uzdeti?

Gal geriau nepersistenkti, ypač jeigu veidas. Aš bandyčiau pora minučių, kitą dieną irgi pora, vėlaiu ilginti laiką, jei nieko blogo nevyksta. Turbūt kaip ir visur, rezultatai matosi ne po vieno karto. Gal ką dermatologas patartų? smile.gif
Elzyte
man buvo ant pilvo 4u.gif
Katuliukas
O jei yra baltos pigmentines demes ka tada daryti? ax.gif smile.gif
lineva
Man irgi atsirado ant krūtinės, labai tik nedaug g.gif o krūtinės speneliai visai rudi paliko, kaip tamsiaodės g.gif biggrin.gif
*GAILĖ*
man per pirmą nėštumą irgi atsirasdavo rudų dėmelių ant veido, kaklo ir krūtinės. labai padėjo LORINDEN tepalas - užteko tik keletą kartų patept ir dėmės išnykdavo.
Karolina27
Vaje kaip baisu, as tai nesu turejusi ant veido ju, per antra nestuma kelios ant krutines buvo bet isnyko ir dabar pora ten atsirado, nezinau nieko nenaikinsiu, nes tada pacios praejo tai ir dabar turetu bet jeigu atn veiko butu tai bandyciau naikinti visaip, tikiuosi man nebus taip verysad.gif
*Jūratė*
Kai laukiausi pirmo vaikelio tai dėmės paskutinį mėnesį išryškėjo, bet poto palaipsniui viskas išnyko.Dabar laukiuosi antro ,bet kolkas dėmių dar nesimato.Tikiuosi, kad ir neatsiras. g.gif
Feja1
O man tai karpu atsirado - ant kaklo, ant krutines. Ir anksciau ju turejau, bet nedaug, o dabar paskutiniais menesiais kad prisidaugino, tai eina sau...
*Jūratė*
QUOTE(Feja1 @ 2007 10 28, 23:31)
O man tai karpu atsirado - ant kaklo, ant krutines. Ir anksciau ju turejau, bet nedaug, o dabar paskutiniais menesiais kad prisidaugino, tai eina sau...
*

Aš tai galvoju,kad tai ne karpos,o papilomos.Ir pas mane jų atsiranda per kiekvieną nėštumą.Bet nepergyvenkit jos turėtų savaime išnykti,nu man tai po pirmo išnyko g.gif
noraxxx
Man irgi rudos dėmės atsirado ant spineliu, ir dar kai kur ant pilvo oda patamsėjo blink.gif Idomu, pigmentines demes po gimdimo isnyks? g.gif
Taya
O pas mane jau keli menesiai ant veido yra atsiradusios tokios mazytes raudonos demeles. Atrodo kaip spuogiukai unsure.gif Idomu, kas tai yra ir ar isnyks jie po gumdymo g.gif Niekuom ju netepu, gal reiketu pabandyt
PepsIngius
o man zinokit ant desines rankos atsirado tokia neidele demele ruda, kol kas nieko netepsiu 4u.gif
ajuka
Pirmo nestumo metu pas mane irgi buvo atsirade rudu pigmentiniu demiu ant krutines ir pilvo, jos net pleiskanot buvo eme, atrode kaip zaizdeles blink.gif bet zinokit po gimdymo praejus menesiui isvis isnyko, o nedariau nieko thumbup.gif tad nesijaudinkit.
skaiciau knygoj kad tokius odos pakitimus lemia nestumo hormonai, tad ir jis ir demes buna nestumo metu tik. tad nieko ir nereikia daryti. zinoma reikia zinoti kad nestumo metu negalima degintis ir i soliariuma eit nes nuo UV pigmentiniu demiu tik daugeja...
Estaria
Pas mane gana įsisenėjusios pigmentinės dėmės ant vido (prie akių), bet ilgai akis neužkliūdavo, nes esu strazdanota. Bet jau kai užkliuvo (po intensyvių saulės vonių), atradau kremą Uriage Depiderm (Soin dpigmentant intensif)- jis man labai padėjo thumbup.gif Kantrybės teplioti reikėjo, bet rezultatas pasiektas gana greitai ir dėmės nebeatsinaujina thumbup.gif
mamkaV
drinks_cheers.gif ir man buvo atsirade nemazai pigmentiniu demeliu, bet jau beveik isnyke (vaikui 5 men)
kiršė
Sveikos būsimos mamytės 4u.gif
Vakar rade radau ant dešinio šono (krūtinės lygyje) tokį kaip ir guzelį ar šviesią karpą g.gif išsigandau iš pradžių baisiai, galvojau jau kažkas baisaus čia blink.gif blush2.gif
o kaip tos papilomos atrodo? g.gif kaip supratau, jų atsiradimas susijęs su nėštumu? ax.gif
Mivida
Pas mane nosis patamsejo, dabar tokios spalvos, kaip buna vertikali ruda juosta per pilva nestumo metu, ir ant skruostu taskeliu rudu atsirado (ne strazdanos). Nusipirkau lenkiska balinanti kremuka, nakciai naudoju, nes riebokas yra ir dienai naudoti negalima, nes vasara, saule, ju gali tik padauget. Kartais atrodo, kad pasvieseja tos diemeles g.gif Bet siaip tikiuosi po gimdymo isnyks, nors pas mano mama liko prie ausies nedidele ruda deme ant veido po nestumo. unsure.gif
(Lelija)
Man irgi atsirado pigmentinių dėmių ant veido. Per nėštumą tai normalu, nes pasikeičia odos pigmentacija. Kaitinantis saulėje oda nebeįgauna gražus rudo atspalvio o tik dėmėm išberia..sad.gif Taip, kad atsargiai su saulute...
kinyte
sveikos nestuke.gif
zinau, jog jei atsiranda baltos pigmentines demes, per nestuma tai jos ir po nestumo neisnyks (bent taip man sake), o jei rudos tai nera ko jaudintis po nestumo isnyks, nors as turejau kelias ant veido demes bet jos jau isnyko, nieko nedariau su jomis, o dbr siek tiek ant pilvo atsirade, bet kadangi nuo saules as jau slepiuosi ir nesideginu kai ji buna, nes kiek girdejau jog sauleje deginantis jei yra pigmentines demes, tai jos jau neisnyks ir tik dar daugiau ju atsiras... manau kad po gimdymo vel busim visos grazios be jokiu demiu mirksiukas.gif yu.gif
dzestina
man neatsirado nei su pirmu nestumu nei su antru thumbup.gif
Linutas
Man atsirado doh.gif Gomdziau vasara - gavau daug saules ir melanino demes ,,labai graziai " susikaupe man ant kaktos ir ant vieno skruosto. Po gimdymo po keliu menesiu isnyko - bet tai buvo maziusia beda del ko pergenau, nes siaip isgrazejau ir oda tapo lygi, svytinti thumbup.gif
Sofija83
Kol kas neatsidaro, bet viskas dar pries akis biggrin.gif nors kitom ir neatsiranda, tai tikiuosi ir as busiu vina is ju!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.