Ar buvo jums? Kaip jas isnaikinti? O gal jos pacios praeina?
Neshtumo metu ant kaklo is abieju pusiu, taip pat ant krutines atsirado pigmentiniu demiu
Ar buvo jums? Kaip jas isnaikinti? O gal jos pacios praeina?
Atsirado ir pas mane tokių dėmių nėštumo metu ant veido. Dukrytei tuoj bus metukai, bet man jos nepraeina.
Reikia supjaustyti citriną griežinėliais ir uždėjus ant dėmių palaikyti keletą minučių. Taip daryti tol, kol dėmių nesimatys. Atseit citrina išbalina tas dėmes. Pati nebandžiau, tai negaliu pasakyti ar veiksminga.
Man ant veido tokiu demiu atsirado. Vaistinej pirkau specialu Uriage krema Depiderm (nepigus sakyciau
Kazkas man sake, kad reikia peroksidu tas vietas tepti, bet kol kas nieks nesikeicia...
Man ir atsirado- paakiuose, taip link skruostu
O aš nors dar ir negimdžiusi, bet buvo man tokių dėmių irgi po krūtine buvo atsiradę, įtariu, nuo KT vartojimo. Tai jas pavyko išnaikint tik su Semabed Baby Special Healing Cream kremuku. Iki tol niekas nepadėjo, o dėmė po krūtimi tik plėtėsi.
Aciu visoms, bandysiu kolkas su citrina naikinti
Girdėjau, kad palaikius citriną oda bąla, taip net strazdanas naikina. Pati nebandžiau (nes neturiu ką balinti).
o kas kiek laiko ta citrina reikia uzdeti?
Gal geriau nepersistenkti, ypač jeigu veidas. Aš bandyčiau pora minučių, kitą dieną irgi pora, vėlaiu ilginti laiką, jei nieko blogo nevyksta. Turbūt kaip ir visur, rezultatai matosi ne po vieno karto. Gal ką dermatologas patartų?
man buvo ant pilvo
O jei yra baltos pigmentines demes ka tada daryti?
Man irgi atsirado ant krūtinės, labai tik nedaug
man per pirmą nėštumą irgi atsirasdavo rudų dėmelių ant veido, kaklo ir krūtinės. labai padėjo LORINDEN tepalas - užteko tik keletą kartų patept ir dėmės išnykdavo.
Vaje kaip baisu, as tai nesu turejusi ant veido ju, per antra nestuma kelios ant krutines buvo bet isnyko ir dabar pora ten atsirado, nezinau nieko nenaikinsiu, nes tada pacios praejo tai ir dabar turetu bet jeigu atn veiko butu tai bandyciau naikinti visaip, tikiuosi man nebus taip
Kai laukiausi pirmo vaikelio tai dėmės paskutinį mėnesį išryškėjo, bet poto palaipsniui viskas išnyko.Dabar laukiuosi antro ,bet kolkas dėmių dar nesimato.Tikiuosi, kad ir neatsiras.
O man tai karpu atsirado - ant kaklo, ant krutines. Ir anksciau ju turejau, bet nedaug, o dabar paskutiniais menesiais kad prisidaugino, tai eina sau...
QUOTE(Feja1 @ 2007 10 28, 23:31) O man tai karpu atsirado - ant kaklo, ant krutines. Ir anksciau ju turejau, bet nedaug, o dabar paskutiniais menesiais kad prisidaugino, tai eina sau... Aš tai galvoju,kad tai ne karpos,o papilomos.Ir pas mane jų atsiranda per kiekvieną nėštumą.Bet nepergyvenkit jos turėtų savaime išnykti,nu man tai po pirmo išnyko
Man irgi rudos dėmės atsirado ant spineliu, ir dar kai kur ant pilvo oda patamsėjo
O pas mane jau keli menesiai ant veido yra atsiradusios tokios mazytes raudonos demeles. Atrodo kaip spuogiukai
o man zinokit ant desines rankos atsirado tokia neidele demele ruda, kol kas nieko netepsiu
Pirmo nestumo metu pas mane irgi buvo atsirade rudu pigmentiniu demiu ant krutines ir pilvo, jos net pleiskanot buvo eme, atrode kaip zaizdeles
skaiciau knygoj kad tokius odos pakitimus lemia nestumo hormonai, tad ir jis ir demes buna nestumo metu tik. tad nieko ir nereikia daryti. zinoma reikia zinoti kad nestumo metu negalima degintis ir i soliariuma eit nes nuo UV pigmentiniu demiu tik daugeja...
Pas mane gana įsisenėjusios pigmentinės dėmės ant vido (prie akių), bet ilgai akis neužkliūdavo, nes esu strazdanota. Bet jau kai užkliuvo (po intensyvių saulės vonių), atradau kremą Uriage Depiderm (Soin dpigmentant intensif)- jis man labai padėjo
Sveikos būsimos mamytės
Vakar rade radau ant dešinio šono (krūtinės lygyje) tokį kaip ir guzelį ar šviesią karpą o kaip tos papilomos atrodo?
Pas mane nosis patamsejo, dabar tokios spalvos, kaip buna vertikali ruda juosta per pilva nestumo metu, ir ant skruostu taskeliu rudu atsirado (ne strazdanos). Nusipirkau lenkiska balinanti kremuka, nakciai naudoju, nes riebokas yra ir dienai naudoti negalima, nes vasara, saule, ju gali tik padauget. Kartais atrodo, kad pasvieseja tos diemeles
Man irgi atsirado pigmentinių dėmių ant veido. Per nėštumą tai normalu, nes pasikeičia odos pigmentacija. Kaitinantis saulėje oda nebeįgauna gražus rudo atspalvio o tik dėmėm išberia..
sveikos
zinau, jog jei atsiranda baltos pigmentines demes, per nestuma tai jos ir po nestumo neisnyks (bent taip man sake), o jei rudos tai nera ko jaudintis po nestumo isnyks, nors as turejau kelias ant veido demes bet jos jau isnyko, nieko nedariau su jomis, o dbr siek tiek ant pilvo atsirade, bet kadangi nuo saules as jau slepiuosi ir nesideginu kai ji buna, nes kiek girdejau jog sauleje deginantis jei yra pigmentines demes, tai jos jau neisnyks ir tik dar daugiau ju atsiras... manau kad po gimdymo vel busim visos grazios be jokiu demiu
man neatsirado nei su pirmu nestumu nei su antru
Man atsirado
Kol kas neatsidaro, bet viskas dar pries akis
|