kelios nuorodos:
Kūdikio kambarys
Kūdikio kambarys
berniuko kambarys
berniuko kambarys
mergaitės kambarys
mergaitės kambarys
mergaitės kambarys
paauglės kambarys
vaikų kambarys
vaikų kambarys
vaikų kambarys
paauglio kambarys
paauglio kambarys
![]() ![]() ![]() Papildyta: Juoda balta ![]() ![]() ![]()
o gerai nors kažkas parašė
o tai galvojau be reikalo aš tą temą atkūriau Gražios foto
wau čia tokios virtuvės, kad čia ir mano tikram virtuviniui tiktų
na taip galima ir patiems kažką sumeistraut... brt va kad tik ne be reikalo būtų... vis dar svarstom ar vaikam bendrą kambarį daryti ar atskirus, bet vis gi atrodo, kad teks daryti atskirus, nes mano mergina yra tikra individualistė - su broliu žaidžia tik tiek kiek jai įdomu, o kai jau atsibosta tai nueina į savo kambarį ir žaidžia viena, net duris užsidaro apie miegojimą vienam kambarį nėra net kalbos, mergina mano užmiega tik viena pasilikus, o naktį mažasis dažnai dar pabunda ir jeigu sesę prižadina tada jau bėda man... tai va dabar apsistojom ties mintim, kad daryti merginai atskirą mergaitšką kambarį su visais mergaitiškais atributais (na čia būtų ir truputį mano vaikystės svajonių išsipildymas ir dar palėpėj norim įrengt tokią bendrą šeimos zoną kur ir vaikai galės siautėt, ir mums Papildyta: man dar labai patiko tokia idėja: ![]() ![]() manau pasistengus būtų galima ir gražiau padaryti ![]() sudedami kilimai atrodo visai smagus reikalas Papildyta: http://www.skelbimai.lt/namelis-vaikams-is...no-2155097.html realus kartoninio namelio pvz. Papildyta: kartoninis namelis QUOTE(memelietė @ 2011 03 05, 11:20) Bet 115 lt uz kartono gabala
Cia ne kainos nesuprantamos, o didzioji ju dalis yra mokesciai
Noreciau prisijungti ir as prie temos
Su tokiais grynai baldeliais ![]() Ateiti name issivaizduoju,kad stengsiuosi kazka panasaus igyvendinti ehh.. klasika... ![]() ![]() Papildyta: QUOTE(memelietė @ 2011 03 04, 19:51) o gerai nors kažkas parašė o tai galvojau be reikalo aš tą temą atkūriau Gražios foto Dėl šito pritariu 100%,maniskei dar tik 3.5metu bet jau neįdomu niekas
Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko.
Kambariukas nedidelis, iki 12 kvadratų. bet norėjau, kad kikeviena turėtų savo kampą: po atskirą lovą, spintą, ir po rašomą stalą. Ir pavyko Aišku dar detalių trūksta: bus dar paveikslas su jų foto, dar kėdžių nenupirkom. Bus dar baltas plokscias TV. Bet kol kas joms visko užtenka, nes vienai 6 m. kitai 3m. Bet jau reik kėdžių ieškoti, nes rudenį eis į mokyklą vyresnėlė. Ir vietos dar pakanka zaidimui. Tik va nufotografuoti sunku visa kambari, tai gal pavyks sulipdyti vaizda ![]() ![]() ![]() ![]()
Sigitano, labai mielas ir jaukus kambariukas, o svarbiausia kaip man regis patogus
ziviliuke96 labi prabangūs pavyzdžiai
Sigitano wau super, gražu. Fantastika
Sigitano, gražus kambariukas, patinka baldelių išdėstymas, man patinka kaip spalvos dera tarpusavyje, toks jaukus ir tvarkingas
QUOTE(smileja @ 2011 03 07, 13:53) Sigitano, gražus kambariukas, patinka baldelių išdėstymas, man patinka kaip spalvos dera tarpusavyje, toks jaukus ir tvarkingas aš irgi norėjau psisakyti dėl TV, bet čia jau kiekvienos šeimos reikalas nuspręsti koks vaikų ir TV santykis bus namuose. mes tai TV išvis norėtume atsisakyti, bet retkarčiais norisi kokį filmą pažiūrėti
Aciu merginos, as pati labai dziaugiuosi musu kambariuku.
QUOTE(smileja @ 2011 03 07, 13:53) Sigitano, gražus kambariukas, patinka baldelių išdėstymas, man patinka kaip spalvos dera tarpusavyje, toks jaukus ir tvarkingas Kas del TV... As irgi gana pries TV, bet kadangi mes ji ziurim mazai, tai kazkaip nebijau, nes taip ir mums patogiau, kai kartais bent zinias norim paziureti, ar kazka, o rodo koki vaikiska filmuka Esme tame, kad mes labai mazai laiko bunam namie, nes kasdien merginos turi burelius, tai TV ziureti nera kada. O labiausiai jis mus gelbsti sestadieniais ryte, kai mes norim nors kiek pamiegoti, tai jos isijungia filmukus ir ziuri, kol mes pabundam. Neprisirise jos prie TV visai. O siaip gyvenime to neisvengsim. Matosi ten ir kompas kad stovi, bet jis tik stovi, labai retais atvejais ijungiam koki dvd. Todel norime nupirkti TV su DVD ir USB Ir kad vietos maziau uzimtu Jos turi ir taip iki valios ka veikti ir be TV QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 14:07) Aciu merginos, as pati labai dziaugiuosi musu kambariuku. Kas del TV... As irgi gana pries TV, bet kadangi mes ji ziurim mazai, tai kazkaip nebijau, nes taip ir mums patogiau, kai kartais bent zinias norim paziureti, ar kazka, o rodo koki vaikiska filmuka Esme tame, kad mes labai mazai laiko bunam namie, nes kasdien merginos turi burelius, tai TV ziureti nera kada. O labiausiai jis mus gelbsti sestadieniais ryte, kai mes norim nors kiek pamiegoti, tai jos isijungia filmukus ir ziuri, kol mes pabundam. Neprisirise jos prie TV visai. O siaip gyvenime to neisvengsim. Matosi ten ir kompas kad stovi, bet jis tik stovi, labai retais atvejais ijungiam koki dvd. Todel norime nupirkti TV su DVD ir USB Ir kad vietos maziau uzimtu Jos turi ir taip iki valios ka veikti ir be TV QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 14:11) Jo mes patys mazai ziurim O saviskes pvezioju po burelius visokius, tai vakar grizus tik i lovas QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 13:07) ir puiku, šaunuolės
gal kas turit kokių idėjų kaip būtų galima išnaudoti palėpę vaikų siautėjimui? miegamieji bus antram aukšte, o palėpę norim paverst į tokią aktyvios veiklos zoną. vietos nemažai. gal kas matėt kur kokių įdomybių... na kad vaikams būtų ir smagu ir naudinga, kai lauke lyja ar šalta...
QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 15:22) gal kas turit kokių idėjų kaip būtų galima išnaudoti palėpę vaikų siautėjimui? miegamieji bus antram aukšte, o palėpę norim paverst į tokią aktyvios veiklos zoną. vietos nemažai. gal kas matėt kur kokių įdomybių... na kad vaikams būtų ir smagu ir naudinga, kai lauke lyja ar šalta... Manau čia neblogas pavyzdys: http://www.dacha.tv/dachi_i_peredelki/eski...gphpujird7wi2i/ QUOTE(konfetee @ 2011 03 07, 15:28) o wau QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 15:22) gal kas turit kokių idėjų kaip būtų galima išnaudoti palėpę vaikų siautėjimui? miegamieji bus antram aukšte, o palėpę norim paverst į tokią aktyvios veiklos zoną. vietos nemažai. gal kas matėt kur kokių įdomybių... na kad vaikams būtų ir smagu ir naudinga, kai lauke lyja ar šalta... Cia visko galima prigalvoti,dauk vietos ir patalpa idomi Paziurekit koki idomu nameli radau,tik neaisku kam jis skirtas
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 04:34) Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko. Saunus kambariukas QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 07, 18:23) Cia visko galima prigalvoti,dauk vietos ir patalpa idomi Paziurekit koki idomu nameli radau,tik neaisku kam jis skirtas taip dėl šviesos tai bent vieną stoglangį padarysim, o ir langą keisim, nors nežinau dar ar į didesnį Namkas tai jau super duper šitas Papildyta: QUOTE(julija4ever @ 2011 03 07, 20:26) Saunus kambariukas O kodėl baugina? kad tos lentynos nukris? ar nuo jų kas nors nukris? na yra tokia galimybė, bet esu įsitikinusi tėveliai pasirūpino, kad ji būtų tokia minimali, kad beveik neįmanoma
Ziviliuke, nuostabus baldeliai
QUOTE(xedotetis @ 2011 03 07, 21:55) Ziviliuke, nuostabus baldeliai ne manęs klausėte, bet čia saitas tų baldelių čia dar dviaukštės už padorią kainą
Ieskodama lovos radau lenkiskas lovas is MEDZIO uz normalia kaina. Lt kaip supratau tik Alytuje parduoda ir kas keisciausia net beveik kainos nepakele
![]() SU ciuziniais 1290lt Gamyna MARMEX.pl LT radau pas http://www.baldoteka.lt/ Gal kas turite? QUOTE(memelietė @ 2011 03 07, 21:32) O kodėl baugina? kad tos lentynos nukris? ar nuo jų kas nors nukris? na yra tokia galimybė, bet esu įsitikinusi tėveliai pasirūpino, kad ji būtų tokia minimali, kad beveik neįmanoma Tai jau taip, jos gerai itvirtintos, ir dar suverztos su spintomis, tai nezinau kas turi buti, kad jos nukristu. O buna viska tfu tfu tfu, mano mamai kazkada sunkus paveikslas nugriuvo beveik ant galvos, ir visai ne virs galvos kabojo, ir niekas jo nejudino, tiesiog eme ir nugriuvo. Ir cia kaip sakoma, gali is namu neiseit, ir uzsimusti O siaip kai projekta daraisi, kiekvienas pagal save pasienka. As dziaugiuosi, kad mums daug vietos pasidare kur viska susidet galejo vaikai: ir zaislai, ir knygos, ir rubai, viskas tilpo QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 14:17) Tai jau taip, jos gerai itvirtintos, ir dar suverztos su spintomis, tai nezinau kas turi buti, kad jos nukristu. As pilnai tikiu, kad lentynos pritvirtintos labai gerai, kitaip ir but negali, nes darai vaikui. Tik as matomai, asmeniskai, turiu kazkokia fobija viskam, kas kabo virs galvos Papildyta: QUOTE(Iriska @ 2011 03 07, 13:29) Ieskodama lovos radau lenkiskas lovas is MEDZIO uz normalia kaina. Lt kaip supratau tik Alytuje parduoda ir kas keisciausia net beveik kainos nepakele Kainos tai cia normalios, bet stipriai abejoju ju kokybe. Del mediniu baldu nieko negaliu pasakyt, reikia vis delto gyvai ziureti, bet baldai is plokstes yra kazkokia tragedija
Su mūsų ir blynų diena
![]() labai gražūs vaikų kambariukai Papildyta: dar jei ką domina tai mokyklinės lentos dažų "skarbonkė" senukuose kainuoja 20Lt. QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 12:34) Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko. Labai graziai irengtas kambariukas, ypac patiko sviestuvai. Gal galima butu suzinoti, kur tokius isigijote? QUOTE(Julijasha @ 2011 03 08, 12:39) Ačiū. Mums baldelius gamino, turim labai gerą meistriuką, pas jį daug emtų viską gaminom, ir nors kaip kažkas sakė, kad plokštė yra siaubas, viskas byra, aš to pasakyti negalėčiau, nes mums dar per 9 metus niekas nesubyrėjo. Viskas priklauso nuo pasirinktų medžiagų ir aišku nuo meistro QUOTE(daihai @ 2011 03 08, 13:56) Labai graziai irengtas kambariukas, ypac patiko sviestuvai. Gal galima butu suzinoti, kur tokius isigijote? Jų būna ,,Ardenoj", o jei esate kaunietė, tai yra tokia parduotuvė ,,Sietynas" Draugystės gatvėje. Ten jie biški pigiau prekiauja ir didelį pasirinkimą turi. Ir labai maloniai dirba.
Sigitano, nerealus kambarys!
As manau kad daznai mes pamirstam ko reikia musu vaikams... svajojam kokio kambario noretume mes jei butume vaikai, arba kad neduok dieve issiskirs is bendro namo/buto konteksto... Vaikyste buna tik viena, deja - tad as uz tai, kad leisti vaikams ja pasidziaugti as taip pat mazosios kambari ryskiai isdekoravau - labai buvau nustebus kai maze dziaugesi gelytemis ir drugeliais ant sienu nors labai pati norejau klasikiniam stiliuje irengto mergaitisko kambario QUOTE(xedotetis @ 2011 03 07, 21:55) Ziviliuke, nuostabus baldeliai Taip galesiu ideti,kai gryziu iki buto Kai pirkau dar neturėjau pati salono baldu tai pirkausi čia, ir likau patenkinta kokybe ganėtinai gera baldu Va ta lova kur turiu ![]() O cia yra ir prie jos visi kiti baldukai ir lova kitoke gali buti
QUOTE(Sigitano @ 2011 03 08, 14:44) Ačiū. Mums baldelius gamino, turim labai gerą meistriuką, pas jį daug emtų viską gaminom, ir nors kaip kažkas sakė, kad plokštė yra siaubas, viskas byra, aš to pasakyti negalėčiau, nes mums dar per 9 metus niekas nesubyrėjo. Viskas priklauso nuo pasirinktų medžiagų ir aišku nuo meistro Jų būna ,,Ardenoj", o jei esate kaunietė, tai yra tokia parduotuvė ,,Sietynas" Draugystės gatvėje. Ten jie biški pigiau prekiauja ir didelį pasirinkimą turi. Ir labai maloniai dirba. Pritariu jums dėl plokščiu kokybes. Plokštė, plokštei nelygi, tad ne visai teisinga teikti, kad iš plokščiu pagaminti baldai subyra greitai ar. QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 08, 08:15) Pritariu jums dėl plokščiu kokybes. Plokštė, plokštei nelygi, tad ne visai teisinga teikti, kad iš plokščiu pagaminti baldai subyra greitai Cia matomai buvo akmuo i mano darza O siaip pritariu, kad plokste nelygi plokstei. Kokybiska is tolo matosi QUOTE(julija4ever @ 2011 03 08, 17:22) Cia matomai buvo akmuo i mano darza O siaip pritariu, kad plokste nelygi plokstei. Kokybiska is tolo matosi ir dar reiktų atkreipti dėmesį ne tik plokštės tvirtumą, bet ir į jos pagaminimą, sudėtį. kiek prisiklausiau, kad kai kada klijavimui ir sukietinimui naudojamos labai negeros cheminės medžiagos.
Cia yra idomiu sprendimu, taupantiems vieta, arba kaip sutalpinti viska nedideliame kambarelyje:
http://archinhome.com/tag/colorful-kids-room-design/ O cia Kempiniuko fanu kambarys, arba kaip tevai pasiduoda vaiku uzgaidoms ir aistrai animaciniams personazams http://www.homedecorarcade.com/kids-room-c...re-decor-ideas/ QUOTE(memelietė @ 2011 03 08, 17:27) ir dar reiktų atkreipti dėmesį ne tik plokštės tvirtumą, bet ir į jos pagaminimą, sudėtį. kiek prisiklausiau, kad kai kada klijavimui ir sukietinimui naudojamos labai negeros cheminės medžiagos. čia toks nedidelis straipsniukas jei kas dar negirdėjot straipnis Papildyta: labai norėčiau vaikams panašių spintų KEMPINIUKAS ![]() ![]() ![]() ![]() tai kas man patiko QUOTE(memelietė @ 2011 03 08, 09:09) Labai nuotaikingas kambariukas, lovyte superine QUOTE(xedotetis @ 2011 03 07, 21:55) Ziviliuke, nuostabus baldeliai Na va ir maniškės bardakėlis ![]() ![]() ![]() ![]()
Savaitgalį būsime Kaune, tai reiks į SBA užsukti
QUOTE(julija4ever @ 2011 03 08, 17:27) O cia Kempiniuko fanu kambarys, arba kaip tevai pasiduoda vaiku uzgaidoms ir aistrai animaciniams personazams http://www.homedecorarcade.com/kids-room-c...re-decor-ideas/ Ar tai blogai? Vaikų kambarys ir yra skirtas jo vaikiškam pasaulėliui kurti. Jei kambaryje nei vieno animacinio personažo užuominos- tai jau kambarys laikomas estetiškai ir skoningai įrengtas? Užgaida įrengti kambarį pagal vaiko prašymą galima interpretuoti ir kaip pirminius jo kūrybiškumo išsireiškimo žingsnius. Ir nebūtinai tobulus.. QUOTE(Sigitano @ 2011 03 07, 14:34) Na pagaliau ir mano žadėtos foto iš mano merginų kambariuko. man nerealiai grazu jei galima suzinot,kiek apytiksliai viso kamb baldai kainavo
Mes taip pat turim plana iki rudens savo mazajai panelei irengti kambari, tai dabar narsau internete, gaudau visas idejas...
sigitano, gal butu galima kokius kontaktus i AZ jums gaminusio baldininko ziviliuke96 labai grazus fototapetas QUOTE(julija4ever @ 2011 03 08, 18:27) Cia yra idomiu sprendimu, taupantiems vieta, arba kaip sutalpinti viska nedideliame kambarelyje: O cia Kempiniuko fanu kambarys, arba kaip tevai pasiduoda vaiku uzgaidoms ir aistrai animaciniams personazams super sprendimai o del kempiniuko,tai bent jau man atrodo,tokie kambariai laaabai greitai atsibosta
ziviliuke96, rysku ir zaisminga
astik deciau vienspalvi ramesni kilima (zalsvas manau ziuretusi neblogai) - labai jau daug ruzavos spalvos, o ji tokia ugninga - akytes gali pavargti QUOTE(ziviliuke96 @ 2011 03 08, 22:04) ![]() klausimas del dangos.kaip manot,ar palikt sia danga(pas mus lygiai tokia pat)bendram dukrytes ir sunelio kambariui |