Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: desertas. gimdymas su pasimėgavimu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
SUPER HERA
taigi trečia mano istorija,registruojamės i vasarinuku sarasiuka.

laiminga idealios šeimos moduli-sūnus ir dukra- išrikiavo netikėta žinia -mamytė turės dar vieną žmogelį į pasaulį atvesti wub.gif
schmoll.gif lyg ir nebebuvo minčių apie šeimos pagausėjimą ,o dar ir mėgstamas darbas....na kagi ,gumytė pavedė doh.gif
sapnuoju ,kad mamos draugės pakuoja man dovana.viena klausia-su kokia juostele perrišti.kita sako- nesvarbu ,vistiek gims berniukas.
thumbup.gif berniukas thumbup.gif berniukas tikrai noriu sūnaus ir tik sūnaus,juk neturėjau
galimybės kažkam dovanoti ilgai širdyje išnešioto vardo RAFAELIS mirksiukas.gif
dirbu pilnu tempu. ax.gif laukiu pirmųjų judesių.kai jie prasidėjo, džiaugsmingai ėmiau bendrauti su vaikiuku- itin greitai užsimezgė tarp mūsų artimas rišys,jis tikrai mano žodžius girdėdavo,judėdavo kada ranka prie pilvuko pridėdavau,klausėmės kartu muzikos...tiesiog vaikščiojau laiminga,išdidi- jausmas buvo neapsakomas.nebebuvo jokių anksčiau buvusių baimių ,abejonių
visiems sakiau ,kad sūnaus laukiausi,o mano mama ,kuri sunkiai susitaikė su mano trečiu nėštumu ,laukė tiktai mergytės.rinko net vardą mergaitei-ne ,sakau aš ,vaikas turi jau savo varda,pratinkis prie jo.mano pažystami žmonės net barė ,kad neprotingai elgiuosi ,o jei mergytė ,kokia trauma vaikui bus.
kaip visada ,jokių pykinimu ,alpimu ,nepaprasta ramybė.ir netikėtai viena po kitos dvi ekoskopijos per mėnesi.nu dabar sužinosiu- sunerimau netgi ka ten pamatysiu verysad.gif nustatė gimdymo data-birželio 26,o tetukas gimes birželio 22 thumbup.gif
deja,mano vaikiukas rodė subiniuka ir net nesiteikė pasirodyti.truputi nusivyliau.
eksperimentuojame-sakau visokius vardus,lelia nejuda,sakau-rafaeli ,tave myliu,
vaikutis tuojau pat suspurda.vyras irgi džiaugiasi-nejau gi taip išsvajotus du sūnus turėsiu?ir jis grodavo gitara--šiaip muzikantas mūsų tetukas--kūrė tik šiam mažyliui dainą.juokdavomės ,kad grojant nutyla,klausosi,kai nebegroja-inirtingai suspurda tarsi dar prašytu.tetei vėl ėmus grot ,vaikiukas ramus biggrin.gif
paskutinė ekoskopija kazkur apie 34nėštumo savaitę.ir vėl jokių rezultatų-vaikiukas sveikas o kas gims-neaišku.oi ,21a. stebuklas doh.gif
gegužės mėnesi pasibaigė naujųjų namų remontas.sažiningai ,kaip ir dera moteriai besilaukiančiai sūnaus prie remontu karts nuo karto prisidėjau langus dažydama ir sieną mūridama biggrin.gif laikas persikraustyti.deja ,pasirodė namuose nesandarios laukinės durys,nors vasara už dviejų dienų,vėjai pučia ojoj.vaikiukai pradėjo kosėt,man nugara skauda,bet pekeliukai jau paskui baldus keliauja.
birželio 9diena pasveikinome mano vyro vyriausiąją dukrą su 17 gimtadieniu,
jaučiuosi ,kaip peršalusi,negerai kazko.dar keturias dėžes iškraustau,patalynės reikia ,vaikiukams geru rubu ,nes pas daktara važiuos.na,reiks pagulėti ,daugiau nieko nebedirbsiu ,reik laukt 26dienos...ryte pabundu dar piktesnė,lauke super šaltis-birželio 10diena -5laipsniai doh.gif sudie ,mano vyšnios ir pomidorai.iš to pykčio-strykt iš lovos-karštas šlapias jausmas užplūdo-kruvina lova,vyrui sakau-važiuojame gimdyti.blynus užmaišiau ,tokiame bardake močiutė tikrai neras kuom vaikus pamaitint.o dar 7 ryto ,iškelta iš miego ji dar labiau supanikuos
atvarau į ligonine sušalus ,mašina blogai šildo.ramiai visiems sakau-jau gimdau.
popieriukus tik pildo ,o daktaras-tikrinam.o ,stebisi--ir vėl antra karta-- 6cm.kalkelis atsidares.jau greitai greitai.pajungia matuoti vaiko tonus,o aš guliu rami-ar šokolado idėjei-klausiu vyro.daktaras atsisuko -saremis?-aš akis išpučiu -nu ne. o aš čia kitaip matau,nustemba jis.guliu, su vyru plepam,o ka tias personalas sako-pro ausis praleidžiu ,lyg ne pati gimdyčiau-o ko man panikuoti ir kvaršinti galvą klausimais-viską aš žinau.einu ituoleta,vėl kraujas,tai kur tie vandenys?išsigandusi net nepasisioju,šaukiuosi ,kad kas iš tuliko parvestu.tai kad jau 8cm.atsidarymas.daktaras taip itartinai žiūri į mane-ar skauda?nu ,ne.pati nesuprantu ,koia euforija apėmė,laukiu tik kad greičiau išlystu tas mano sūnus
bet jau skauda,kerpa vandenis,skausmas paauglystėje per mėnesines didesnis būdavo cool.gif stumk-sako man. stumiu.ir taip ramiai lengvai ir su nepaprastu noru-noriu sises-stumiu.staiga baisus fontanas personalui-turbūt su visais vandenim ir kitas mano noras išėjo blush2.gif didele gėda sudrumstė lengvas atodusis-jau išlindo mano vaikiukas.daktarai sau krapštos,vyras kad užbliaus SŪNUS.akušere vos vaiko neišmetė-o ,taip ,tikrai ,jums gimė sūnus- lotuliukas.gif pritarė vyrui ji
paguldo man toki klecka minkštuti,kazkodėl itartinai kvepianti apelsinais ,kuriuos kasdiena po 1kg.suvalgydavau
LABAS ,MANO NUOSTABUSIS ,ILGAI LAUKTAS SŪNAU ,RAFAELI.pabučiavau savo mažiuka ir nustebau ,kad jis atsimerkė ir nuostabiom akelėm isisteibelėjo į mane
daugiau ,gal blink.gif ,vaiku nebebus ,tad šį nėštumą ir gimdymą praleidau isimintinai ir ipatingai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
joniškio gimdymo namai
Zuikiosaulute
Grazu bigsmile.gif ir greita 4u.gif
Aurina
Sveikinam 4u.gif wub.gif Labai graži istorija wub.gif wub.gif
MyWay
sveikinu lengvai pagimdžiusį apelsininį sūnelį 4u.gif
Veitė
šaunu 4u.gif Viskas sklandžiai ir gražiai taip kaip filmuose rodo thumbup.gif Sėkmės daugiavaikei šeimynai wub.gif
Birbiziukas
uiii............kaip čia viskas greitai ir lengvai bigsmile.gif SVEIKINU user posted image
LAUKSIM KETVIRTOJO LELIUKO user posted image
Ritužė
Sveikinam 4u.gif Sėkmės Jums 4u.gif
kadisi
Puiku ir greita smile.gif
renaciukas25
labai graži gimdymo istorija.... smile.gif Sveikinam.... 4u.gif
tankiste
sveikiname - puikus gimdymas!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Raganiute
biggrin.gif O Rafaelis gimęs kaip ir aš, birželio 10, biggrin.gif
......turėtų turėti aktorinių sugebėjimų..... mirksiukas.gif
WildFire
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 02 20, 00:55)
daktarai sau krapštos,vyras kad užbliaus SŪNUS.akušere vos vaiko neišmetė-o ,taip ,tikrai ,jums gimė sūnus- lotuliukas.gif  pritarė vyrui ji
paguldo man toki klecka minkštuti,kazkodėl itartinai kvepianti apelsinais ,kuriuos kasdiena po 1kg.suvalgydavau
*

lotuliukas.gif labai žavi gimdymo istorija wub.gif
MentiRosa
Sveikinu,labai malonu skaityt tokius nuostabius prisiminimus thumbup.gif
monyte

KAD MAN TAIP,NES AS LABAI BIJAU GIMDYMO verysad.gif
Leita
QUOTE(J&A @ 2006 02 20, 23:23)
LAUKSIM KETVIRTOJO LELIUKO  user posted image
*

lotuliukas.gif koks smailas hihihi.gif

lengva istorija, lengvo auginimo thumbup.gif
Magnetukas
4u.gif
pasakiska gimdymo istorija.
4u.gif
sekmes jums augant naujuose namuciuose.
4u.gif
*Lina*
thumbup.gif istorija,sėkmės augant 4u.gif
Vigilyte
Smagu thumbup.gif , kai paskaitau tokias istorijas ir aš trečio ir nėštumo ir vaikelio užsimanau blush2.gif , vyras pritartų, tai ir planuočiau dar vieną nestuke.gif
Man irgi antras gimdymas palyginus su pirmu buvo daaaaaaaud lengvesnis tongue.gif
Sėkmės visai šauniai šeimynėlei 4u.gif
Vigilyte
Smagu thumbup.gif , kai paskaitau tokias istorijas ir aš trečio ir nėštumo ir vaikelio užsimanau blush2.gif , vyras pritartų, tai ir planuočiau dar vieną nestuke.gif
Man irgi antras gimdymas palyginus su pirmu buvo daaaaaaaud lengvesnis tongue.gif
Sėkmės visai šauniai šeimynėlei 4u.gif
Monikuteee
sveikinimai 4u.gif
Aurėja

i 
Ši istorija vasario mėn. "Gimdymo istorijų" konkurse laimėjo II-ąją vietą!
thumbup.gif
ArTutė

Grazi ir linksma istorija!! thumbup.gif Sveikinu laimejus antra vieta!!!! 4u.gif
Manaska
Sveikinu laimejus antra vieta birthday.gif
Saunu thumbup.gif wub.gif
tamsi
Baltai pavydžiu blush2.gif ,kad taip gražiai pagimdėt.
Sekmės ir sveikatytės augant wub.gif
SUPER HERA
ačiū toms,kurios skaitote ,dar labiau dekoju parašiusiom gražius palinkėjimus ir ačiū išrinkusiems mūsų istorijai antraja vieta.tikrai linkiu visoms nebijoti gimdyti,bent jau po pirmo ,antras gimdymas visviena bus lengvesnis.smagiausios akimirkos- kai vaikai myli vienas kita,draugiškai sutaria,linksmai žaidžia,kai myluoja vienas kita.o dar smagiau kasdiena 1000 myliu išgirsti ne iš vienos ,o iš trijų mažutėlių lupyčių
braske24
AUKIT SVEIKI 4u.gif
aqua
ohmy.gif ohmy.gif
nejau būna ir tokių gmdymų, kai skausmo nepajauti?
nuoširdžiausi sveikinimai 2.gif 4u.gif
Grazvi
Tik dar karta isitikinau: vidine ramybe niekam nepakenkia!!! thumbup.gif Linkiu Jums daug sveikatos ir tos olimpines ramybes!!! 4u.gif
waidoolka_
Labai grazi istorija...net ant galo juokas paeme biggrin.gif
juratux2004
Nagi tikrai labai gražu... wub.gif
Isila
labai fainai papasakota wub.gif aš kažkodėl įsivaizduoju vyro veidą, kai išvydo, kad sūnus.
Medona
labai grazi ir idomi istorija wub.gif bet nejau, taip ir nepajautei skausmo unsure.gif ?
viva
Labai "skaniai" perskaiciau istorija - ypac apie apelsinus! wub.gif wub.gif Sauni pas jus seimynele! Aukit laimingi biggrin.gif
SUPER HERA
QUOTE(Vigilyte @ 2006 02 27, 16:48)
Sėkmės visai šauniai šeimynėlei  4u.gif
*

būtinai linkiu ryžtis tapti trečiasyk mamyte,kuo daugiau,tuo smagiau-gi komanda thumbup.gif

QUOTE(babuska @ 2007 05 17, 23:32)
labai grazi ir idomi istorija  wub.gif bet nejau, taip ir nepajautei skausmo  unsure.gif  ?
*

čia yra toks dalykas,ne visos mamos ir supranta,nes kitoms visa gyvenima nebūna ilgų ir sunkių menstruacijų.o man tokios sunkios buvo paauglystėje.tai valandėlę jaučiausi,kaip paauglystėje,štai koks skausmas
Festa
AT kad man taip butu, tai gal ir antra sugalvociau gimdyt tongue.gif Sveikateles jums ir aukite laimingi 4u.gif
zerika
Grazu ir greita drinks_cheers.gif Kaip gera, kai taip greitai atkeliauja lauktas stebuklelis.
Meiles ir demesio jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
EveningRoutine
labai gražiai papasakota istorija, sveikinu su antra vieta thumbup.gif
sveikatos jums 4u.gif
gal turėsit vaikuti muzikantą? bigsmile.gif
Moncike
Sveikinu ir siunčiu balioniuką 4u.gif
kas
sveikinu 4u.gif
Tyna4
Lengvai ir greitai,sveikinu!!!
GudriLapė
Labai graži istorija 4u.gif
*Martyna*
Taip lengvai ir greitai smile.gif Pabaiga klasiška- vyro reakcija thumbup.gif Daug laimės jums 4u.gif
Akella
Be jokio skausmo nu ir sekasi jums thumbup.gif Sveikinimai didziuliai 4u.gif
Natalija;D
Šauniai Jūs čia 4u.gif Sėkmės 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.