Įkraunama...
Įkraunama...

kosulys

Patarkite .mano vaikeliui 4m.turim problemėlę su darželių .kai tik nuieinamę taip susergamę.pagrindinės musų ligos Anginą,laringitas,bronchitas.kai išgydome kokiam menesiui važiuojame į kaimą.viskas būna gerai nei sergame nei kostim.kai tik i darželį taip ir prasideda.Trys dienos ir jau sergam.< daugelis mamyčių vargsta taip kol pripratiną>.dabar mes vėl einamę i darželi.jau šį kartą išėjomę dvi savaitęs pradėjo sloguoti prikimo ir rytmečiais ir po pokaituko sukosti.sukosti retai.atsikosiją Musu gydytoja atostogaują.geriam pertusiną .nekarsčiavo.ka man daryti ar galiu vesti vaiką i darželį .grupėje pasiklausiau yra ir daugiau kosijančiu vakučių.
Atsakyti
Pradėję eiti į darželį , vaikai dažnai serga, nes nuolat kontaktuoja su sloguojančiais , kosinčiais vaikais.Jei tėvai į darželį vestų tik sveikus vaikus,problemų nebūtų .Tačiau sloguojantys , kosintys vaikai lanko darželį ir užkrečia kitus sveikus vaikus.
Sloguojantis ir kosintis vaikas dažniausiai pasveiksta ir pats be ypatingo gydymo.Todėl ir yra vedamas į darželį.
Aišku sergančio vaiko į darželį vesti nereikėtų.
Dabar vasara,todėl bandykite vaiką grūdinti (supratau turite kaimą),nuvažiuokite prie jūros.Galima paskiepyti nuo hemophilus influensa-tai pagrindinis vaikų peršalimo ligų sukėlėjas.Vakcina mokama.
heart.gif
Atsakyti
sveiki, mano mergaitė 6m. po kurso ACC miltelių nuo kosulio nesveiksta, vistiek kosti, garsiai, skaudžiai, neišsikosti, kokius vaistus toliua patartumėt gert, ar ACC vaistai geri, ar galiam gerti ilgiau nei 7d.?Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Ilgiau kaip 7 dienas ACC vartoti nereikėtų. ACC reikėtų gerti kai yra daug tąsaus sekreto. ACC skystina skreplius. Jei kosulys yra sausas, tuomet geriau gerti žolinius preparatus- Prospan, Gedelix, Pertusin ar kt. Atsikosėjimą skatina ir inhaliacijos su eukaliptu,sodos tirpalu. heart.gif
Atsakyti