Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Blykstė

Papildyta:
Tikiuosi neužpyksit, kad sukūriau naują temą blush2.gif Kreipsiuosi turbūt į konfetee, kad pabandytų sumaketuoti mūsų virtuvę. Labai nepatogi ji doh.gif Vien durys ir langas didžiulis, tai neina viską sudėlioti, taip kaip aš pati norėčiau doh.gif
user posted image
ValSve
Blykste, dėkui už naują temą smile.gif

O langas per patį vidurį sienos? Ir kuri siena 348 cm, o kuri 352 smile.gif
Kur ortakis ir kur vandentiekis?
Blykstė
QUOTE(konfetee @ 2011 03 06, 11:53)
Blykste, dėkui už naują temą smile.gif

O langas per patį vidurį sienos? Ir kuri siena 348 cm, o kuri 352 smile.gif
Kur ortakis ir kur vandentiekis?
*

Taip, langas per patį vidurį sienos. Tai atstumai tarp sienos ir lango ~67cm.
Kur langas, toj pusėj siena 3,52cm, kita 3,48cm
Vandentiekį kai jau remontuosim, pasidarysim kur mums bus patogiau. O ortraukis, tai ta ventiliacija? blush2.gif Jei taip, tai ji pagal paveiksliuką apačioj dešinėj pusėj kampe. Bet jei jis netinkamoj vietoj, tai irgi kažkaip perdaryti reikės. Viskas labai nepatogiai čia doh.gif
ValSve
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 06, 12:57)
Taip, langas per patį vidurį sienos. Tai atstumai tarp sienos ir lango ~67cm.
Kur langas, toj pusėj siena 3,52cm, kita 3,48cm
Vandentiekį kai jau remontuosim, pasidarysim kur mums bus patogiau. O ortraukis, tai ta ventiliacija? blush2.gif  Jei taip, tai ji pagal paveiksliuką apačioj dešinėj pusėj kampe. Bet jei jis netinkamoj vietoj, tai irgi kažkaip perdaryti reikės. Viskas labai nepatogiai čia doh.gif
*

O koks patalpos aukštis? Ar yra galimybė nuleist lubas(paslėpt gofrai)?
Blykstė
QUOTE(konfetee @ 2011 03 06, 13:11)
O koks patalpos aukštis? Ar  yra galimybė nuleist lubas(paslėpt gofrai)?
*

Aukštis apie 2,5m. Su paslėpimu nelabai įsivaizduoju kaip g.gif Nėra vyro šiuo metu, negaliu paklausti. Kažin ar nuleidus nebūtų tada labai žema virtuvė g.gif Jei galima, norėčiau pamatyti kaip atrodo ir nenuleidus lubų ir nuleidus blush2.gif
ValSve
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 06, 13:16)
Aukštis apie 2,5m. Su paslėpimu nelabai įsivaizduoju kaip g.gif Nėra vyro šiuo metu, negaliu paklausti. Kažin ar nuleidus nebūtų tada labai žema virtuvė g.gif  Jei galima, norėčiau pamatyti kaip atrodo ir nenuleidus lubų ir nuleidus blush2.gif
*

Nu jo, 250 cm tai jau ir taip neaukštos. Tikrai geriau net ir nebandyt nuleisdinėt.
ValSve
Blykstei,

Mano favoritė, bet gartraukis galės būt tik su anglies filtrais smile.gif Na bet nežinau ar tai jau toks didelis minusas

O čia tik šiaip pamąstymai:
1 variantas
2 variantas
3 variantas

Blykstė
QUOTE(konfetee @ 2011 03 06, 15:04)
Blykstei,

Mano favoritė, bet gartraukis galės būt tik su anglies filtrais smile.gif Na bet nežinau ar tai jau toks didelis minusas

1 variantas
2 variantas
3 variantas
*

Kaip įdomiai bigsmile.gif Ir gražiai bigsmile.gif
O kur antram variante, ar patogu, kad kur radiatorius ten spintelių nebūtų, tik stalviršis? g.gif
ValSve
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 06, 15:12)
Kaip įdomiai bigsmile.gif Ir gražiai bigsmile.gif
O kur antram variante, ar patogu, kad kur radiatorius ten spintelių nebūtų, tik stalviršis? g.gif
*

Šiaip aš ten visgi padaryčiau dureles, o viduj gal kokią vieną lentyną, bent sloikėliams laikyt ar šiaip kokią sulčiaspaudę. O stalviršyje dar ir groteles galima padaryt, kad šiluma išeitų.
Lyžuka
Įkišiu ir aš savo trigrašį smile.gif: ir man antras variantas ir žiurisi gražiai ir atrodo viskas patogiai
coconut
Sveikos smile.gif
Ilgus vakarus praleidau skaitydama šią temą kai dėliojausi savo virtuvę. Ir štai noriu pasidalinti galutiniu rezultatu ax.gif
user posted image
Visoms kas šiuo metu dar ieškojimuose, galiu pasakyt, kad pats nerealiausias dalykas šioje virtuvėje yra Indukcinis paviršius - negaliu atsidžiaugti, gaminčiau ir gaminčiau su juo valgyt lotuliukas.gif
O štai kranas baisiai taškosi, jei tektų dažnai plauti indus rankomis, siulyciau rinktis žemesnį, bet jei yra indaplovė, galima paaukot patogumą dėl grožio mirksiukas.gif
Kam įdomu, baldus darė firma Olideja Kaune. Padarė laiku, tikrai kokybiškai, aišku norint, galima rasti prie ko prikibti. Tik štai liko keli maži patobulinimai, tai jau nebegaliu ju prisišaukti, gal 3 savaite vis važiuoja... doh.gif
ValSve
coconut, labai šauni Jūsų virtuvė thumbup.gif Man labai patiko thumbup.gif
Muskari
Coconut, ir man labai gražu thumbup.gif

labai smagu, kad nepatingėjot įdėt nuotraukytę ir pakomentuot, kuo esat patenkinta ir ne bigsmile.gif manau, tikrai labai praverčia tokios konkrečios nuomonės. Ačiū 4u.gif
baltapuke5
sveikos,ieskom virtuves,gal zinot kur kaune uzsisakyti galima,ar siaip koki gera meistra? ir kokios kainos mazdaug? smile.gif
gupija
QUOTE(coconut @ 2011 03 06, 15:58)
Visoms kas šiuo metu dar ieškojimuose, galiu pasakyt, kad pats nerealiausias dalykas šioje virtuvėje yra Indukcinis paviršius - negaliu atsidžiaugti, gaminčiau ir gaminčiau su juo valgyt  lotuliukas.gif

ir aš tą patį galiu pasakyt. Tikrai nesitikėjau, kad gali būti indukcinės kaitlentės toks skirtumas. Ir dar labai faina, kad pvz po kokio kepimo net nereikia jos plaut rolleyes.gif Prieš kepimą apdedu aplink popieriniais rankšluosčiais, o po kepimo juos išmetu lauk thumbup.gif Idėją radau žurnale "Moteris" 4u.gif
Lyžuka
Idealiai tvarkinga virtuvė smile.gif, šauni labai, o mes kraną dėjom tą kur akmens mases kriaukles būna, tai va po metų rankenelė pradejo tirntis, nors tipo prancūziškas ir mokejom daug... g.gif
Lachesė
laba vakara, coconut, koks jūsų virtuvėje tarpas tarp spintelių ir stalviršio ir koks gartraukis( anglinis ar į ventiliaciją nueinantis)? AČIŪ!
cheryyta
Sveiki, siuo metu bandau susikurti savo virtuve. Sukuriau pora projekteliu, bet neapsisprendziu kuris variantas geresnis. o gal kasnors turetu kokiu ideju pasiulyti?

1 projektas2 projektas
ValSve
QUOTE(cheryyta @ 2011 03 06, 20:50)
Sveiki, siuo metu bandau susikurti savo virtuve. Sukuriau pora projekteliu, bet neapsisprendziu kuris variantas geresnis. o gal kasnors turetu kokiu ideju pasiulyti?

1 projektas2 projektas
*

1 variantas man pasirodė patogesnis, bet:
- labai krenta į akis skirtingi stalčių blokai, tai po keturis, tai po du. Patogiausias, mano nuomone, variantas kai viršuj vienas negilus stalčius ir apačioj du vienodo gylio didesni stalčiai;
- Ar tikrai norite kampinės pakabinamos spintelės? Ar ji tik dėl lango "įrėminimo"? Nes ja naudotis bus tikrai nepatogu, o ir vaizdas nekoks. manau geriau daryt paprastą spintelę palei sieną su gartraukiu;
- vėlgi, tai tik mano nuomonė, bet nedaryčiau jokių atvirų lentynėlių. Ir galbūt plautuvę traukčiau prie lango, bet tik tiek, kad liktų normalus tarpas tarp plautuvės ir kaitlentės.
- jei darote ūkinę spintą tik dėl mikrobangės, tai ir orkaitę galima į ją montuot, o jei ten žadat slėpt dujų balioną, tada nelabai ką ir pakeisi.

2 variantas - dar kartą pažiūrėjau, ir manau ne toks ir prastas, bet:
- plautuvė labai arti kaitlentės, traukčiau ją labiau į dešinę ir nedaryčiau tokios kampinės spintelės 45 laipsnių kampu, tiek pastatomos, tiek pakabinamos;
- stalčiai, atviros lentynėlės, orkaitė - komentarai tie patys kaip ir pirmam variante.
Patiko, kad šaldytuvas dešinėj. O kas už jo? Siena, ar patalpos pratęsimas?
cheryyta
Aciu uz pastebejimus:) Uz saldytuvo bus sienele, atskirianti virtuve nuo prieskambario. Del orkaites tai as neapsisprendziu kur jinai turetu buti, man visai priimtina ir klasikine jos vieta. Stalciu skaiciu as parinkau galvodama ka i juos deciau, nes kuo didesni stalciai tuo didesnis bardakas:))) aisku priklauso nuo to ka dedi:) Reiks daugiau visokiu variantu prikurti. O galu gale su baldininko pagalba manau rasiu tinkamiausia:)

coconut
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 06, 20:50)
laba vakara, coconut, koks jūsų virtuvėje tarpas tarp spintelių ir stalviršio ir koks gartraukis( anglinis ar į ventiliaciją nueinantis)? AČIŪ!
*

tarpas standartinis 50-70 cm kiek žinau, net ejau pamatuot - pas mane 58 cm, o gartraukis su išejimu į ventiliacija Elica elislim
Lachesė
ačiū jums labai! o gartraukis dabar pas mus irgi elica, labai džiaugiamės juo, ir antrą kartą imsim tokį patį.

Dar klausimas,- šalia orkaitės iš kairės , kas ten per vieta? ir kaip vyksta atidarymas, kad nesikirstų orkaitės kampas su rankena ir atvirkščiai kita rankena su orkaitės?

Dėkoju!
Blykstė
QUOTE(konfetee @ 2011 03 06, 15:04)
Blykstei,

1 variantas
2 variantas
3 variantas
*

Konfetee, dar keli klausimukai, kurie mums iškilo? Kodėl būtent gartraukis galės būti ti su anglies filtrais?
Ar šaldytuvas "favorite" ir "2variante" būtų įmontuoti prie orkaitės?
Ar būčiau labai įžuli, jei paprašyčiau planelio, kai gartraukis būtų pagal mano pateiktą planą apačioj kairėj pusėj kampe? blush2.gif
ValSve
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 07, 13:02)
Konfetee, dar keli klausimukai, kurie mums iškilo? Kodėl būtent gartraukis galės būti ti su anglies filtrais?
Ar šaldytuvas "favorite" ir "2variante" būtų įmontuoti prie orkaitės?
Ar būčiau labai įžuli, jei paprašyčiau planelio, kai gartraukis būtų pagal mano pateiktą planą apačioj kairėj pusėj kampe? blush2.gif
*

Na vadinasi biškį Jūsų nesupratau, nes tada rašėt berods, kad ortakis dešinėj pusėj planelio apačioje.
Na gal aš ne taip perskaičiau ax.gif

Šaldytuvas - taip, būtų įmontuotas prie orkaitės. Dar tilptų ir ūkinė spinta, kuroje daug ką galima būtų sudėt.

Gartraukis mano favorte galėtų būt su anglies filtru, nes nemanau, kad norėtumėte, kad vamzdis ar gofra eitų per visą patalpą, o žemint lubų jau nėra kur.

Plano neišsaugojau, tai gal šiek tiek vėliau prisiruošiu padaryt iš naujo.

O tai koks planas turėtų būt? Truputį nesupratau ax.gif gartraukis įmontuojamas ar ne? Ir ar montuosit šaldytuvą?
Blykstė
QUOTE(konfetee @ 2011 03 07, 13:48)
*Na vadinasi biškį Jūsų nesupratau, nes tada rašėt berods, kad ortakis dešinėj pusėj planelio apačioje.
Na gal aš ne taip perskaičiau  ax.gif

**O tai koks planas turėtų būt? Truputį nesupratau  ax.gif gartraukis įmontuojamas ar ne? Ir ar montuosit šaldytuvą?
*

*Tikrai ne blogai supratot. Vyras sakė ortakis gali būti dviejuose vietose, tai todėl ir norėjau varianto, kaip viskas atrodytų išsidėstę, jei ortakį kitoj pusėj padarytume.

**Aš pati nežinau koks tas planas turėtų būti blush2.gif Iš pradžių buvau nusižiūrėjusi virtuvę su mini bariuku, bet kai pamačiau jūsų pasiūlytą variantą, nė nenumaniau, kad taip galima viską išdėlioti thumbup.gif Dar "žali" esam šia tema biggrin.gif Su gartraukiais irgi ne labai ką tenusimanau, bet man priimtinesnis variantas turbūt neįmontuotas. O šaldytuvas būtų įdomiau, kad įmontuotas smile.gif
ValSve
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 07, 14:21)
*Tikrai ne blogai supratot. Vyras sakė ortakis gali būti dviejuose vietose, tai todėl ir norėjau varianto, kaip viskas atrodytų išsidėstę, jei ortakį kitoj pusėj padarytume.

**Aš pati nežinau koks tas planas turėtų būti blush2.gif Iš pradžių buvau nusižiūrėjusi virtuvę su mini bariuku, bet kai pamačiau jūsų pasiūlytą variantą, nė nenumaniau, kad taip galima viską išdėlioti thumbup.gif  Dar "žali" esam šia tema biggrin.gif Su gartraukiais irgi ne labai ką tenusimanau, bet man priimtinesnis variantas turbūt neįmontuotas. O šaldytuvas būtų įdomiau, kad įmontuotas smile.gif
*

na man ta "siena" - šaldytuvas, spinta su orkaite ir ūkinė spinta, tai tokia ideali atrodo ax.gif Tikrai žymiai gražiau atrodytų įmontuojamas šaldytuvas.

O tai gal dar galit pasakyt kuriose visgi vietose gali būti ortakis? nes jau nesusigaudau blush2.gif
Blykstė
QUOTE(konfetee @ 2011 03 07, 14:26)
O tai gal dar galit pasakyt kuriose visgi vietose gali būti ortakis? nes jau nesusigaudau  blush2.gif
*

Gali būti apačioj dešinėj ir kairėj pusėj kampuose (pagal mano tą nupieštą planelį)
ValSve
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 07, 14:28)
Gali būti apačioj dešinėj ir kairėj pusėj kampuose (pagal mano tą nupieštą planelį)
*

Supratau.
O tai Jus norite, kad kaitlentė būtų pačiam kampe, bet pats planas būtų kaip variantas nr 2? g.gif Jei taip, tai bus labai nepatogu.
O jei kaip kitam pvz, t.y. daryt papildomą salą, tai žinoma galima smile.gif
Blykstė
QUOTE(konfetee @ 2011 03 07, 14:34)
Supratau.
O tai Jus norite, kad kaitlentė būtų pačiam kampe, bet pats planas būtų kaip variantas nr 2?  g.gif Jei taip, tai bus labai nepatogu.
O jei kaip kitam pvz, t.y. daryt papildomą salą, tai žinoma galima smile.gif
*

Mums su vyru labiausiai patiko 2 variantas. Tai jei ortakis būtų kairėj pusėj kampe , ar galės iš gartraukį nuvest būtent į tą kairę pusę, o ne į dešinę kaip jūsų pavyduke nupieštą? Ar vistiek reikės to anglies filtro? Beje, kokio galingumo reikia gartraukio tokiai nedidelei virtuvei? 4u.gif
Mucia
Sveikos 4u.gif
turiu dilema... Mano virtuve bus ruda su oranžinė, ta prasme: apačia ruda, viršus apelsinas. niekaip negaliu sugalvoti kokias plyteles klijuot. ar grindų ir sienų tokias pat - ta prasme spalva, ar kažką derint. gal kas turėjot tokių keblumų ir rado puikią išeitį?
ValSve
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 07, 14:48)
Mums su vyru labiausiai patiko 2 variantas. Tai jei ortakis būtų kairėj pusėj kampe , ar galės iš gartraukį nuvest būtent į tą kairę pusę, o ne į dešinę kaip jūsų pavyduke nupieštą? Ar vistiek reikės to anglies filtro? Beje, kokio galingumo reikia gartraukio tokiai nedidelei virtuvei? 4u.gif
*

Ten mano pavyzdyje yra nuleistos lubos pavaizduotos, na tam, kad galima būtų pravest gofrą ir jos nesimatytų smile.gif Na o žinoma galima nuo tos vietos ir į kitą pusę pravest - dar arčiau bus smile.gif

O dėl gartraukių žinokit nieko negaliu patart, yra kažkur atskira tema apie juos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mucia @ 2011 03 07, 14:55)
Sveikos 4u.gif
turiu dilema... Mano virtuve bus ruda su oranžinė, ta prasme: apačia ruda, viršus apelsinas. niekaip negaliu sugalvoti kokias plyteles klijuot. ar grindų ir sienų tokias pat - ta prasme spalva, ar kažką derint. gal kas turėjot tokių keblumų ir rado puikią išeitį?
*

O kokios spalvos stalviršis?
Ir kokios grindys bei sienos?
Mucia
Stalviršis toks pat kaip ir apatines spintelės. tai vat ir klausiu ką patartumėt su grindim ir sieną - juosta tarp spintelių. nes mano virtuvės viršutinės spintelės iki lubų, tai ir gaunasi jog tik tas tarpas tarp stalvirsio ir spintelių viršutinių yra laisvas.
ValSve
QUOTE(Mucia @ 2011 03 07, 15:03)
Stalviršis toks pat kaip ir apatines spintelės. tai vat ir klausiu ką patartumėt su grindim ir sieną - juosta tarp spintelių. nes mano virtuvės viršutinės spintelės iki lubų, tai ir gaunasi jog tik tas tarpas tarp stalvirsio ir spintelių viršutinių yra laisvas.
*

va pvz
čia man gražiai atrodo smile.gif

Tik Jūsų atvejų tada reikėtų dėt arba stiklą, arba tokias baltas-kremines plyteles.
Mucia
QUOTE(konfetee @ 2011 03 07, 15:09)
va pvz
čia man gražiai atrodo smile.gif

Tik Jūsų atvejų tada reikėtų dėt arba stiklą, arba tokias baltas-kremines plyteles.
*

Atrodo gražiai, tik kad ne mano atvejui wink.gif na tai teks dar eit per plyteles ir ieškot kažko tinkamo...
o dėl stiklo buvo mintis, tik kad labai jau daru su juo darbo po to ;P
ValSve
QUOTE(Mucia @ 2011 03 07, 15:29)
Atrodo gražiai, tik kad ne mano atvejui wink.gif na tai teks dar eit per plyteles ir ieškot kažko tinkamo...
*

Na kiek teko skaityt atsiliepimus apie stiklą iš tų, kurios jį pasidariusios, tai visos labai džiaugiasi. Labai paprasta priežiūra, bent jau taip rašo.
gupija
QUOTE(Mucia @ 2011 03 07, 14:29)
*

o kodėl nenorit pvz hpl sienelės? Pas mane vietoj plytelių yra sienelė iš hpl. Atrodo, tikrai gerai, o priežiūra - minimali.
atigisa
Aš tundra blush2.gif , o kas ta hpl sienelė?
ValSve
QUOTE(atigisa @ 2011 03 08, 12:12)
Aš tundra  blush2.gif , o kas ta hpl sienelė?
*

Čia tokia sienelė kaip ir stalviršis, tik ji plonesnė, maždaug 1 cm storio jei gerai galvoju. Priežiūra tikrai labai nesudėtinga. Tik aš Jum to net nerekomendavau, nes pas Jus stalviršis tamsus, kurio priežiūra ir taip manau bus sudėtingesnė, o jei dar ir tarp spintelių dėsit tokią spalvą, tai reikės valyt ir valyt, o ir nuvalius neaišku ar puikiai viskas pavyks. Pas mano mamą šviesus stalviršis ir ta sienelė šviesi, puikiai prižiūrima, o pas draugę - tamsus stalviršisi ir sienelė, na vaizdelis nekoks schmoll.gif Ypač kai įjungia apšvietimą po spintelėmis, tai viskas labai matosi.
atigisa
QUOTE(konfetee @ 2011 03 08, 12:30)
Čia tokia sienelė kaip ir stalviršis, tik ji plonesnė, maždaug 1 cm storio jei gerai galvoju. Priežiūra tikrai labai nesudėtinga. Tik aš Jum to net nerekomendavau, nes pas Jus stalviršis tamsus, kurio priežiūra ir taip manau bus sudėtingesnė, o jei dar ir tarp spintelių dėsit tokią spalvą, tai reikės valyt ir valyt, o ir nuvalius neaišku ar puikiai viskas pavyks. Pas mano mamą šviesus stalviršis ir ta sienelė šviesi, puikiai prižiūrima, o pas draugę - tamsus stalviršisi ir sienelė, na vaizdelis nekoks  schmoll.gif Ypač kai įjungia apšvietimą po spintelėmis, tai viskas labai matosi.
*

Ačiū labai, klausiu todėl, kad dar vis neapsisprendžiu dėl sienos tarp spintelių. Planas buvo dėti plyteles, bet kai kas sako, kad tarpai tarp plytelių sunkiai valomi, tai galvoju, gal yra kokie kiti ger variantai? Stiklo kažkodėl nenoriu. g.gif
P.s. O ta sienelė gerokai brangiau išeina negu plytelės?
coconut
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 07, 12:06)
ačiū jums labai! o gartraukis dabar pas mus irgi elica, labai džiaugiamės juo, ir antrą kartą imsim tokį patį.

Dar klausimas,- šalia orkaitės iš kairės , kas ten per vieta? ir kaip vyksta atidarymas, kad nesikirstų orkaitės kampas su rankena ir atvirkščiai kita rankena su orkaitės?

Dėkoju!
*

prie orkaites iš kaires spintele su lentynom darėm, ten susidėjau visus retai naudojamus daiktus, nes visos tos ištraukiamos sistemos labai jau brangios doh.gif O kitoje paslėpiau mikrobangę, nepriduoda man jos grožio virtuvei ax.gif
Kažkaip man ten niekas nekliūna prie orkaites. Čia jau baldininkų klausimas. Na aišku jei dureles atidarytos, orkaites jau nebeatidarysi ir atvirkščiai.
user posted image
user posted image
ValSve
QUOTE(atigisa @ 2011 03 08, 13:33)
Ačiū labai, klausiu todėl, kad dar vis neapsisprendžiu dėl sienos tarp spintelių. Planas buvo dėti plyteles, bet kai kas sako, kad tarpai tarp plytelių sunkiai valomi, tai galvoju, gal yra kokie kiti ger variantai? Stiklo kažkodėl nenoriu. g.gif
P.s. O ta sienelė gerokai brangiau išeina negu plytelės?
*

Ji yra tikrai brangi, bet atsimenu kai bendravau su baldininku, tai sakė maždaug tas ant to išeina, t.y. kaina maždaug tokia kaip ir plyteles klijuot.
gupija
QUOTE(konfetee @ 2011 03 08, 12:48)
Ji yra tikrai brangi, bet atsimenu kai bendravau su baldininku, tai sakė maždaug tas ant to išeina, t.y. kaina maždaug tokia kaip ir plyteles klijuot.
*

taip, kaina graži biggrin.gif
Bet kas svarbiausia- nėra jokių tarpukų ir pan. Be to, man buvo svarbu, kad virtuvė neatrodytų kaip tikra standartinė virtuvė su tom plytelėm, kriauklėm ir pan. Man norėjosi gražios vietos gyvenamajam kambary ax.gif
~Dziuliki~
konfetee is tavo atsilie[pimu suprantu kad tamsus stalvirsis labai muzinasi? ar kame problema ? sad.gif , nes istiesu esu nusiziurejus mazdaug tokias spalvas Cia
Nes ir musu plyteles panasiu spalvu, tik aisku plyteliu ant sienos negalvoju klijuoti, galvoju ta hpl deti. Ryt atvaziuoja vienas baldininkas tai pasikonsultuosiu smile.gif ir galbut pagaliau prieisiu galutinio varianto smile.gif, bet dabar cia su tuo stalvirsiu subalamutinai mane :/ nebezinau ka daryt reiks :/ kokias spalvas rinktis...
ValSve
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 03 08, 15:06)
konfetee is tavo atsilie[pimu suprantu kad tamsus stalvirsis labai muzinasi? ar kame problema ? sad.gif , nes istiesu esu nusiziurejus mazdaug tokias spalvas Cia
Nes ir musu plyteles panasiu spalvu, tik aisku plyteliu ant sienos negalvoju klijuoti, galvoju ta hpl deti. Ryt atvaziuoja vienas baldininkas tai pasikonsultuosiu smile.gif ir galbut pagaliau prieisiu galutinio varianto smile.gif, bet dabar cia su tuo stalvirsiu subalamutinai mane :/ nebezinau ka daryt reiks :/ kokias spalvas rinktis...
*

ATsiprašau, kad subalamutinau blush2.gif
Aš negaliu kategoriškai teigti, kad tai yra nepraktiška, bet kiek teko skaityt atsiliepimų ir ką mačiau pas draugę, tai tokia tiesa.
Bet aš gal galiu save priskirt prie pedantų, tai visų pirma gal čia tik man taip žiauriai krenta į akis, o antra - pas mane taip tiesiog nebūtų - valyčiau tiek kiek reikia, kad to nebūtų ax.gif
Lyžuka
Pas mus stalviršis tamsus, bet tikrai nelabai tepasi ar ant jo matosi trupiniai ir visa kita. Palyginus grindų plytelės virtuvej yra balintos kavos spalvos, šviesios tai kurkas labiau viskas pastebima.
pupune
Pradedam ir mes darytis virtuvę, todėl noriu dalyvauti Jūsų temoje, jei galima smile.gif
Mūs virtuvėlė bus nedidukė (tik apie 2m palei sieną, ne kampu), be lango, dienos šviesa kris tik išvertus sieną iš kambario t.y. darysim bendrą erdvę.

-Gal galite pasidalinti patirtimi, ar užtenka dienos šviesos? Ar verta dėti halogenus lubose ar ant baldų daryti apšvietimą? Kaip pigiau? blush2.gif

- kiek maždaug kainuoja hpl sienelės 1 kvadratas? Mes anksčiau nuomavom butą su tokia sienele - tai super thumbup.gif o dabar šitame bute plytelės ir dar tokios blogai valosi doh.gif
Stalviršį esu turėjusi ir tokį ir tokįsmile.gif Tai aš už šviesųsmile.gif tikrai mažiau matosi:)

-aš noriu gaivios/švarios/šviesios virtuvės. Nes kaip minėjau plotas nedidelis, tai jei dar padarysiu tamsiai, tai manau iš vis bus niūru g.gif ką manote apie tokias plyteles?

user posted image

Galvoju visą sienelę daryti viena spalva (vos žalsva iš tos pačios kolekcijos), o po gartraukiu arba prie kriauklės tuos bambukus biggrin.gif

- tik ar nebus "juokinga" tokia virtuvė? nes kai pažiūriu visur tokios - "modernas", "stilius".. o aš čia "bambukų užsimaniau":D ar šios plytelės nėra, kad voniai labiau tiktų? g.gif
tiesa, ruda spalva nėra mano mėgstamiausia, bet pažiūrėti gražu blush2.gif

Ir kokios spalvos čia patys baldai gerai žiūrėtųsi ? g.gif

Ačiū už visas nuomones:)
ValSve
pupune, dėl apšvietimo, būtinai reikia jo bent minimaliai jeigu toli nuo lango virtuvinis bus. Manau pigiausias varinta būtų dėti tokia pailgas dienos šviesos lempas. Nes jei halogenus daryt, tai reikia iš gipskartonio daryt lubas, visą elektrą vedžiot ir t.t. O dar ir lemputės tos irgi kainuoja.
Pas mano mamą yra taip: čia
Taip padarėme tiesiog dėl to, kad iš anksto visai nepasirūpinome nei halogenais, nei į baldus prašėm, kad įmontuotų, na ir gavosi kaip gavosi, bet mama patenkinta, svarbu jai patogu. Viena lempa 30 litų, tai manau nedaug. Šitų dviejų pilnai užtenka.

Ir stalviršį bei sienelę parinkom specialiai šviesią, kad kuo mažiau visokio brudo matytųsi, o dar ji su tokiais taškiukais, tai turpinių išvis nesimato, tik perbraukus su ranka galima pajausti.

Dėl plytelių, tai tokia specifinė spalva, na bet Jūs žiūrėkite kaip JUms labiau patinka. Aš tikrai nekombinuočiau skirtingų plytelių spalvų vien dėl to, kad jei bus viso 2 metrų virtuvė, o dar kokie 60 cm tarp jų "bambukai", kažkaip mažoj erdvėj visko daug atrodys, dar spalva tokia intensyvi.

Kaip viena forumietė aukščiau paminėjo, virtuvė sujungta su kambariu turiu būti kuo mažiau virtuviška, tad gražiau ta hpl sienelė, jos kaina panašiai gaunasi kaip klijuot plyteles.

Štai tokia ta mano nuomonė ax.gif
gupija
QUOTE(konfetee @ 2011 03 08, 16:37)
Pas mano mamą yra taip: čia

gražu. Bet man iškart į akis krito ta vertikali rankenėlė kargo stalčiuj biggrin.gif
Milk
QUOTE(gupija @ 2011 03 08, 19:12)
gražu. Bet man iškart į akis krito ta vertikali rankenėlė kargo stalčiuj  biggrin.gif
*

Kad kitaip tos rankenėlės ir neina įdėti, juk spintelė labai siaura smile.gif
pupune
Konfetee, ačiū 4u.gif
O tas sieneles baldininkai padaro? Pas juos galima užsisakyti? g.gif
Tai va ir galvoju, ar nebus per intensyvi ta "bambukų" spalva... gerai tu sakai, juk tik 2m .. gali būti ir per marga...

Graži mamos virtuvė thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.