Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dantų pasta
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Keit
Ar žinojote kad visos dantų pastas suskirstytos pagal kokybę, pvz. visos supermarketuose pardavinėjamos dažniausiai būna žemiausios kokybės, ant jų galo būna juodas brukšniukas per viduri (priešingam gale nei dangtelis). Ant geriausios kokybės pastų būna žalias brūkšniukas. Jų įmanoma rast tik vaistinėse. Tarpe jų būna kitos spalvos, bet nepamenu eiliškumo.
Tad žinokit ką perkat, kad išreklamuota nereiškia kad geriausia.
erika.gut
QUOTE(Keit @ 2007 02 06, 01:36)
Ar žinojote kad visos dantų pastas suskirstytos pagal kokybę, pvz. visos supermarketuose pardavinėjamos dažniausiai būna žemiausios kokybės, ant jų galo būna juodas brukšniukas per viduri (priešingam gale nei dangtelis). Ant geriausios kokybės pastų būna žalias brūkšniukas. Jų įmanoma rast tik vaistinėse. Tarpe jų būna kitos spalvos, bet nepamenu eiliškumo.
Tad žinokit ką perkat, kad išreklamuota nereiškia kad geriausia.
*

Nezinau kaip ten del tu bruksniuku.Gal tai kalbama apie visas isreklamuotas pastas per televizija, gal juos ir pagal bruksniukus.
As naudojiu indiskas pastas -tikrai labaio geras. thumbup.gif Ispradziu ju Lietuvoje visai nebuvo ,klinika kurioje gydausi dantys uzsakinejo per Latvija is Indijos.
Dabar susysieke su atstovais kurie pradejo jomis priekaiuti Lietuvoje.Jos nevisur yra. Zinau kad yra Baltupiose Norfa xxl.parduotuvieje, ir Lukiskiu aiksteje -kosmetikos isparduotuvieje 2 saleje (kuri prie gintarines vaistines). Nu ir dar klinikoje -kurioje gydausi .
Juose nera prikista chemijos ,kaip visose isreklamuotose pardotuvinese pastose.
Ajurvedine dantu pasta su 20 vaistazoliu.
INGRIDIENTAI: naturali smulkinta kreida, 20 zoliu, vanduo ,sorbitolis ir ten dar kazkas.
Pavadinimas juos "VICCO".arba dar is tos serijo "Dabur RED."-ji yra pipirine, skonis gal ir nelabai ,bet labai padeda uzdegyminem dantienom , kraujuojancioms dantienoms. Beje vienoje parduotuvieje maciau tas pastas -bet ne prie pastu ,o prie smilkalu. biggrin.gif
Kai issivalau dantys su ta pasta ,tai tikrai jauciu skirtuma.Vakara po visos dienos dantys dar jauciasi visiskai neapsinese.Aisku poto pripratau ir kai pasibaige pasta -vel teko issivalyti su ten kokiu Blendamedu.Jauciausi ,kaip sampuno i burna prisipilus schmoll.gif .Tuoi pat nuvaziavai pirkti savo pastos 4u.gif
Tiesa ,dar pamirsau pasakyti ,kad su VICCO pasta galima valyti dantys ir vaikams nuo tas mazens. nestuke.gif
Florestina
As neseniai pradejau valytis italiska dantu pasta "CAPITANO". Ji nera brangi, galima isigyti prekybos centruose "Norfa". Rezultatas thumbup.gif . Dantys tapo baltesni ir sveikesni. O tie dantu sepeteliai visi grynas meslas. As juos keiciu kas menesi, nes jau labai greitai susidevi. g.gif g.gif g.gif
La fraise
patinka colgate, kur bebras reklamuoja thumbup.gif lotuliukas.gif nesenai naudojau sensodyne white, tai irgi labai gera pasta ax.gif
o sepeteli keiciu tada, kai matau, kad seriai jau issizerge blush2.gif dabar turiu oral b, tai kazkaip jau daugiau nei du men naudoju ir jis vis dar geras blush2.gif
dontstop
O mano gydytoja odontologė sakė, kad nesvarbu, su kokia pasta valytis, svarbu daryti tai kokybiškai, pakankamai laiko, reguliariai g.gif
O šepetėlį ir aš keičiu kas mėn - du, nes greit susidėvi doh.gif
Enita
QUOTE(dontstop @ 2007 02 08, 13:01)
O mano gydytoja odontologė sakė, kad nesvarbu, su kokia pasta valytis, svarbu daryti tai kokybiškai, pakankamai laiko, reguliariai  g.gif
O šepetėlį ir aš keičiu kas mėn - du, nes greit susidėvi  doh.gif
*

Gal aš nekokybiškai valau? Nes man jie taip greit nesidėvi... g.gif
erika.gut
QUOTE(Enita @ 2007 02 08, 18:17)
Gal aš nekokybiškai valau? Nes man jie taip greit nesidėvi... g.gif
*

Merginos, sepeteli reikia rinktis asmeniskai kiekvienam.
Jigu nera juokiu problemu su dantienomis , tai reikia pirkti MEDIUM.
Su minkstu sepeteliu valyti dantys irgi negerai ,paliekamas apnasas ant dantu ,be to nemasazuojamos dantienos. Minkstas greitai susidevi sepetelis.
As irgi keiciu sepeteli kai serialiai jau sulinksta .Tai mazdaug po 2-3 men.
kiri111
''Glister" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ingridukas
Perku brangesnes balinancias pastas su soda,maziau putoja nei visos kitos,mazai reikia,tik tiek kad neskani..
welkom1
Dabar galvoju kokia dantu pasta geresne „Lacalut“ white, „Velym“ , „Yotuel“ , „Rembrand T“ ar Fructodent „Lemon & sage“ . Ju yra pirkti vaistinese
Paja
Man patinka ir tinka visos "Lacalut", dar -"Sensodyne". smile.gif
O nuo Fructodent "Lemon&sage" mane pykina... doh.gif
kastone
stomatologas patare pirkti pasta 'novyj zemciug' su kalciu. ji rusiska ir nebrangi. buvau labai nustebinta, nes si pasta nesiskiria nuo vakarietisku. tik isskirtine jos savybe ta, kad joje labai daug kalcio, galima naudoti kaip gydomaja. ypac tinka nestuke.gif metu ir po jo kalcio stokojantiems dantims thumbup.gif
Karklas
Man geriausia pasta Glister thumbup.gif .Bet čia paprasta. O valantis su balinančiom pastom dantys nepasidaro jautrus ? Aš balinausi su pasta,kur į kapas reikia pilti ir laikyti per naktį.Bet laaaabai skauda verysad.gif .Ir dantys labai jautrus po to būna.Bet gražūs biggrin.gif
crocus
Norėjau paklausti gal kas yra girdėjęs apie Amway pastą Glister, kad ji uždrausta Europoje? Vyras matė kokią tai laidą, kurioje kalbėjo, kad šioje pastoje yra vėžį sukeliančių medžiagų. Turiu dar beveik pilną tūbelę ir skalavimo skystį Glister. Nu ir bijau naudoti doh.gif O tokia nebloga pastytė verysad.gif Gal reiktų į kokią kokybės inspekciją pasiskambinti ar dar kur? Gal turite kokių minčių? Išgąsdino vyras mane. O dar galvoju gal ne taip išgirdo. Viso sumokėjau 65lt. Gaila būtų išmest.
jove
QUOTE(crocus @ 2007 03 09, 17:47)
Norėjau paklausti gal kas yra girdėjęs apie Amway pastą Glister, kad ji uždrausta Europoje? Vyras matė kokią tai laidą, kurioje kalbėjo, kad šioje pastoje yra vėžį sukeliančių medžiagų. Turiu dar beveik pilną tūbelę ir skalavimo skystį Glister. Nu ir bijau naudoti doh.gif O tokia nebloga pastytė verysad.gif Gal reiktų į kokią kokybės inspekciją pasiskambinti ar dar kur? Gal turite kokių minčių? Išgąsdino vyras mane. O dar galvoju gal ne taip išgirdo. Viso sumokėjau 65lt. Gaila būtų išmest.
*

labas as naudojau ta pasta doh.gif : man netiko pasigavau su ja labai stipru dantenu uzdegima verysad.gif
milijonesa
QUOTE(Paja @ 2007 02 28, 14:53)
Man patinka ir tinka visos "Lacalut", dar -"Sensodyne".  smile.gif
O nuo Fructodent "Lemon&sage" mane pykina... doh.gif
*

o ar buna dantu pastos"Lacalut - jautriems dantims"???
vikuxe
QUOTE(asta81 @ 2007 04 23, 18:39)
o ar buna dantu pastos"Lacalut - jautriems dantims"???
*

Galiu as atsakyti wink.gif Buna tikrai - pati naudoju ax.gif
wow
tik Lacalut, visokia paperku, tai balinancia, tai jautriems dantim ax.gif
Darlingkrbe
QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 22, 11:10)
Jau ir ten ir cia parasysiu,galite isbandyt,man patare bendradarbe,sako kai tik nusiperku sunui,tai kaip koks aktorius,dantai blizga,balti,o pasta rusiska,tik 2lt kainuoja-Zemciug parasyta.jau savaite valau tikrai balteja thumbup.gif
*

O kur tokia pirkai?
Margarita 25
Aš tai iš Dlendament,Colgeit naudoju.
forever_strange
mes su vyru naudojam Colgate Sensitive
Sophi
"Signal" ir "Lacalut white".
Carpe diem
Aš irgi Lacalut White.
aksome
o as Glister mirksiukas.gif
organizatore
colgate triple action bigsmile.gif
noanoa
QUOTE(linuoskytej @ 2007 06 11, 17:44)
mes su vyru naudojam Colgate Sensitive
*

Mes irgi.Turejau problema-labai jautru dantu emali,pries 4men.gydytoja rekomendavo sia pasta,ir problema jau po savaites dingo.Tik liepe gerai isvalius dar keleta minuciu neisskalauti,kad dar ilgiau veikliosios medziagos paveiktu,tai taip ir darau.
Sophi
Išbandžiau "Elgydium". Labai patiko thumbup.gif Nors brangi, bet skalsi.
alexxandra
Rembrandt balinančią thumbup.gif
udole
QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 22, 11:10)
Jau ir ten ir cia parasysiu,galite isbandyt,man patare bendradarbe,sako kai tik nusiperku sunui,tai kaip koks aktorius,dantai blizga,balti,o pasta rusiska,tik 2lt kainuoja-Zemciug parasyta.jau savaite valau tikrai balteja thumbup.gif
*

O geras thumbup.gif aš visai netyčia tokią pastą nusipirkau, net nemaniau, kad bus gera - tiesiog pabandymui. Stebėsiu dabar, ar tikrai balina mano dantukus biggrin.gif
Wedi
As colgate arba Blend a med smile.gif
lolakola
Mes naudojam AQUAFRESH thumbup.gif
Justyte :)
Elgydium arba pearl drops thumbup.gif
Alantė
Colgate Total. Blend a med.
F_A
QUOTE(Alantė @ 2007 07 12, 19:42)
Colgate Total. Blend a med.
*

Merginos, gal zinot kur ant Lietuveles galima gaut Crest balinancios pastos? Parasykt, prasau, i AZ rolleyes.gif
Atsiprasau, jei kazkada to jau kazkas klause... 4u.gif
user posted image
Vijone
paprastas parduotuvines ax.gif Colgate, arba Blend a med.
Mivida
O as naudojau ir Colgate ir Blendamedus, bet atradau geriausia "32 žemčiužini" balinančia. Labai man patinka, efektas labai pastebimas.
Ju labai didelis asortimentas, galima rinktis pagal poreiki, su mineralais, nuo karieso, jautriems dantims, arba nuotaika, nes yra arbuzu, obuoliu, citrusu skonio.

user posted image
F_A
Vakar nusipirkau Sensodyne ProNamel smile.gif kolkas labai patinka, skonis toks svelniai metinis, dantukai po valymo tokie svarus jaucias, net slidus ax.gif ziuresim ar bus toks poveikis, koks turetu but pagal aprasyma rolleyes.gif
niekada
Lena.lt, o kur tų pastų "32 žemčiužini" būna pirkti? Kažkaip niekad nepastebėjau?
MysticWoman
sensodine arba paradontax
Katusik
Lacalut, nes dantenos baisiai kraujuoja. arba "Lesnoj balzam" su ąžuolo žieve. Šita tai šlykšti, kaip velnias, užtat veiksminga labai. rekomenduoju visoms, kas turi problemų dėl kraujuojančių dantenų drinks_cheers.gif
forever_strange
Colgate, Blend A Med.
NA, as tai sutinku su savo stomatologo nuomone, jog kiekviena dantu pasta yra gera ir ju negalima skirstyti i "blogas" ir "geras". Tiesiog ju sudetis skiriasi ir taip zmogus issirenka pagal asmeninius poreikius
Bazilė
Man nepamainoma pasta yra "Glister" 4u.gif Jau kazkur penkeri metai kaip ja naudojuosi. Profilaktiskai kiek benueinu pas savo stomotologe, jokiu nauju skyluciu ji neranda thumbup.gif Dantukai visuomet tokie sliduciai ir svaruciai jauciasi. Aisku, paivairinimui visuomet panaudoju ir kitokias pastas, pavyzdziui, patinka Lacalut White, L'Angelica... Bandziusi esu ir Youtuel, bet man kazkaip nemaloniai valosi, kaip cia kuri sake, it su kokiu moliu blush2.gif Be to, visiskai neputoja g.gif Nors, balinamasis poveikis tikrai yra, aisku, ne tiek, kad jau plombas sviesesnemis keist reiktu biggrin.gif
jukka
QUOTE(niekada @ 2007 08 07, 12:23)
Lena.lt, o kur tų pastų "32 žemčiužini" būna pirkti? Kažkaip niekad nepastebėjau?
*

Sveika 4u.gif As maciau vaistineje Vilniuje, Antakalnyje, tik neprisimenu kokioje blush2.gif Gal "Aphoteca", bet tiksliai neprisimenu ax.gif
R03
As naudoju COLGATE skysta. thumbup.gif
comep
fructodent smile.gif
NoAngel
Aš jau kaip mėnuo naudoju YOTUEL(kaina apie 15-20 lt)...Man pasitvirtino...Atsirado klausiančiųjų ką darau su dantukais, kad tokie akinančiai balti biggrin.gif(šiaip jie buvo balti, gražūs, mat iš tėčio paveldėjau sveikus ir baltus dantis) Niu ir tikrai pati matau poiveikį.... thumbup.gif
alvara
QUOTE(Tomike @ 2007 09 15, 16:18)
Aš jau kaip mėnuo naudoju YOTUEL(kaina apie 15-20 lt)...Man pasitvirtino...Atsirado klausiančiųjų ką darau su dantukais, kad tokie akinančiai balti biggrin.gif(šiaip jie buvo balti, gražūs, mat iš tėčio paveldėjau sveikus ir baltus dantis) Niu ir tikrai pati matau poiveikį.... thumbup.gif
*

Ir po kiek laiko pradėjo balti? Po mėnesio, dviejų ar po pusės metų? schmoll.gif
NoAngel
Taigi sakau, kad šią pastą naudoju mėnuo laiko g.gif O rezultatas palengva ima ryškėti, nereikia norėt stebuklų po pirmo naudojimo.... cool.gif
uoga22
man geriausia yotuel, tiesa ja sunku rast, ne visose vaistinese buna g.gif Bet ji thumbup.gif Balinanti, bet kas svarbiausia neputoja ir tai vienintele pasta, kuri neturi abrazyviniu daleliu, taigi nekenkia emaliui
Cido
Man lbai patinka Glister thumbup.gif Dantys buna slidus visa diena smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.