Ar žinojote kad visos dantų pastas suskirstytos pagal kokybę, pvz. visos supermarketuose pardavinėjamos dažniausiai būna žemiausios kokybės, ant jų galo būna juodas brukšniukas per viduri (priešingam gale nei dangtelis). Ant geriausios kokybės pastų būna žalias brūkšniukas. Jų įmanoma rast tik vaistinėse. Tarpe jų būna kitos spalvos, bet nepamenu eiliškumo. Tad žinokit ką perkat, kad išreklamuota nereiškia kad geriausia.
erika.gut
2007 02 06, 17:44
QUOTE(Keit @ 2007 02 06, 01:36) Ar žinojote kad visos dantų pastas suskirstytos pagal kokybę, pvz. visos supermarketuose pardavinėjamos dažniausiai būna žemiausios kokybės, ant jų galo būna juodas brukšniukas per viduri (priešingam gale nei dangtelis). Ant geriausios kokybės pastų būna žalias brūkšniukas. Jų įmanoma rast tik vaistinėse. Tarpe jų būna kitos spalvos, bet nepamenu eiliškumo. Tad žinokit ką perkat, kad išreklamuota nereiškia kad geriausia. Nezinau kaip ten del tu bruksniuku.Gal tai kalbama apie visas isreklamuotas pastas per televizija, gal juos ir pagal bruksniukus. As naudojiu indiskas pastas -tikrai labaio geras.  Ispradziu ju Lietuvoje visai nebuvo ,klinika kurioje gydausi dantys uzsakinejo per Latvija is Indijos. Dabar susysieke su atstovais kurie pradejo jomis priekaiuti Lietuvoje.Jos nevisur yra. Zinau kad yra Baltupiose Norfa xxl.parduotuvieje, ir Lukiskiu aiksteje -kosmetikos isparduotuvieje 2 saleje (kuri prie gintarines vaistines). Nu ir dar klinikoje -kurioje gydausi . Juose nera prikista chemijos ,kaip visose isreklamuotose pardotuvinese pastose. Ajurvedine dantu pasta su 20 vaistazoliu. INGRIDIENTAI: naturali smulkinta kreida, 20 zoliu, vanduo ,sorbitolis ir ten dar kazkas. Pavadinimas juos "VICCO".arba dar is tos serijo "Dabur RED."-ji yra pipirine, skonis gal ir nelabai ,bet labai padeda uzdegyminem dantienom , kraujuojancioms dantienoms. Beje vienoje parduotuvieje maciau tas pastas -bet ne prie pastu ,o prie smilkalu.  Kai issivalau dantys su ta pasta ,tai tikrai jauciu skirtuma.Vakara po visos dienos dantys dar jauciasi visiskai neapsinese.Aisku poto pripratau ir kai pasibaige pasta -vel teko issivalyti su ten kokiu Blendamedu.Jauciausi ,kaip sampuno i burna prisipilus  .Tuoi pat nuvaziavai pirkti savo pastos Tiesa ,dar pamirsau pasakyti ,kad su VICCO pasta galima valyti dantys ir vaikams nuo tas mazens.
Florestina
2007 02 07, 14:19
La fraise
2007 02 07, 20:01
patinka colgate, kur bebras reklamuoja  nesenai naudojau sensodyne white, tai irgi labai gera pasta o sepeteli keiciu tada, kai matau, kad seriai jau issizerge  dabar turiu oral b, tai kazkaip jau daugiau nei du men naudoju ir jis vis dar geras
dontstop
2007 02 08, 12:01
O mano gydytoja odontologė sakė, kad nesvarbu, su kokia pasta valytis, svarbu daryti tai kokybiškai, pakankamai laiko, reguliariai O šepetėlį ir aš keičiu kas mėn - du, nes greit susidėvi
QUOTE(dontstop @ 2007 02 08, 13:01) O mano gydytoja odontologė sakė, kad nesvarbu, su kokia pasta valytis, svarbu daryti tai kokybiškai, pakankamai laiko, reguliariai O šepetėlį ir aš keičiu kas mėn - du, nes greit susidėvi  Gal aš nekokybiškai valau? Nes man jie taip greit nesidėvi...
erika.gut
2007 02 08, 22:28
QUOTE(Enita @ 2007 02 08, 18:17) Gal aš nekokybiškai valau? Nes man jie taip greit nesidėvi...  Merginos, sepeteli reikia rinktis asmeniskai kiekvienam. Jigu nera juokiu problemu su dantienomis , tai reikia pirkti MEDIUM. Su minkstu sepeteliu valyti dantys irgi negerai ,paliekamas apnasas ant dantu ,be to nemasazuojamos dantienos. Minkstas greitai susidevi sepetelis. As irgi keiciu sepeteli kai serialiai jau sulinksta .Tai mazdaug po 2-3 men.
kiri111
2007 02 21, 21:31
ingridukas
2007 02 22, 14:58
Perku brangesnes balinancias pastas su soda,maziau putoja nei visos kitos,mazai reikia,tik tiek kad neskani..
welkom1
2007 02 28, 13:47
Dabar galvoju kokia dantu pasta geresne Lacalut white, Velym , Yotuel , Rembrand T ar Fructodent Lemon & sage . Ju yra pirkti vaistinese
Man patinka ir tinka visos "Lacalut", dar -"Sensodyne". O nuo Fructodent "Lemon&sage" mane pykina...
kastone
2007 02 28, 15:02
stomatologas patare pirkti pasta 'novyj zemciug' su kalciu. ji rusiska ir nebrangi. buvau labai nustebinta, nes si pasta nesiskiria nuo vakarietisku. tik isskirtine jos savybe ta, kad joje labai daug kalcio, galima naudoti kaip gydomaja. ypac tinka  metu ir po jo kalcio stokojantiems dantims
Karklas
2007 03 01, 16:09
Man geriausia pasta Glister  .Bet čia paprasta. O valantis su balinančiom pastom dantys nepasidaro jautrus ? Aš balinausi su pasta,kur į kapas reikia pilti ir laikyti per naktį.Bet laaaabai skauda  .Ir dantys labai jautrus po to būna.Bet gražūs
Norėjau paklausti gal kas yra girdėjęs apie Amway pastą Glister, kad ji uždrausta Europoje? Vyras matė kokią tai laidą, kurioje kalbėjo, kad šioje pastoje yra vėžį sukeliančių medžiagų. Turiu dar beveik pilną tūbelę ir skalavimo skystį Glister. Nu ir bijau naudoti  O tokia nebloga pastytė  Gal reiktų į kokią kokybės inspekciją pasiskambinti ar dar kur? Gal turite kokių minčių? Išgąsdino vyras mane. O dar galvoju gal ne taip išgirdo. Viso sumokėjau 65lt. Gaila būtų išmest.
QUOTE(crocus @ 2007 03 09, 17:47) Norėjau paklausti gal kas yra girdėjęs apie Amway pastą Glister, kad ji uždrausta Europoje? Vyras matė kokią tai laidą, kurioje kalbėjo, kad šioje pastoje yra vėžį sukeliančių medžiagų. Turiu dar beveik pilną tūbelę ir skalavimo skystį Glister. Nu ir bijau naudoti  O tokia nebloga pastytė  Gal reiktų į kokią kokybės inspekciją pasiskambinti ar dar kur? Gal turite kokių minčių? Išgąsdino vyras mane. O dar galvoju gal ne taip išgirdo. Viso sumokėjau 65lt. Gaila būtų išmest. labas as naudojau ta pasta  : man netiko pasigavau su ja labai stipru dantenu uzdegima
milijonesa
2007 04 23, 18:39
QUOTE(Paja @ 2007 02 28, 14:53) Man patinka ir tinka visos "Lacalut", dar -"Sensodyne". O nuo Fructodent "Lemon&sage" mane pykina...  o ar buna dantu pastos"Lacalut - jautriems dantims"???
QUOTE(asta81 @ 2007 04 23, 18:39) o ar buna dantu pastos"Lacalut - jautriems dantims"??? Galiu as atsakyti  Buna tikrai - pati naudoju
tik Lacalut, visokia paperku, tai balinancia, tai jautriems dantim
Darlingkrbe
2007 06 11, 10:51
QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 22, 11:10) Jau ir ten ir cia parasysiu,galite isbandyt,man patare bendradarbe,sako kai tik nusiperku sunui,tai kaip koks aktorius,dantai blizga,balti,o pasta rusiska,tik 2lt kainuoja-Zemciug parasyta.jau savaite valau tikrai balteja  O kur tokia pirkai?
Margarita 25
2007 06 11, 11:06
Aš tai iš Dlendament,Colgeit naudoju.
forever_strange
2007 06 11, 17:44
mes su vyru naudojam Colgate Sensitive
"Signal" ir "Lacalut white".
Carpe diem
2007 06 12, 07:29
Aš irgi Lacalut White.
o as Glister
organizatore
2007 06 14, 20:21
colgate triple action
QUOTE(linuoskytej @ 2007 06 11, 17:44) mes su vyru naudojam Colgate Sensitive Mes irgi.Turejau problema-labai jautru dantu emali,pries 4men.gydytoja rekomendavo sia pasta,ir problema jau po savaites dingo.Tik liepe gerai isvalius dar keleta minuciu neisskalauti,kad dar ilgiau veikliosios medziagos paveiktu,tai taip ir darau.
Išbandžiau "Elgydium". Labai patiko  Nors brangi, bet skalsi.
alexxandra
2007 07 05, 20:16
Rembrandt balinančią
QUOTE(Prikolnaja @ 2006 12 22, 11:10) Jau ir ten ir cia parasysiu,galite isbandyt,man patare bendradarbe,sako kai tik nusiperku sunui,tai kaip koks aktorius,dantai blizga,balti,o pasta rusiska,tik 2lt kainuoja-Zemciug parasyta.jau savaite valau tikrai balteja  O geras  aš visai netyčia tokią pastą nusipirkau, net nemaniau, kad bus gera - tiesiog pabandymui. Stebėsiu dabar, ar tikrai balina mano dantukus
As colgate arba Blend a med
lolakola
2007 07 12, 07:02
Mes naudojam AQUAFRESH
Justyte :)
2007 07 12, 12:51
Elgydium arba pearl drops
Colgate Total. Blend a med.
QUOTE(Alantė @ 2007 07 12, 19:42) Colgate Total. Blend a med. Merginos, gal zinot kur ant Lietuveles galima gaut Crest balinancios pastos? Parasykt, prasau, i AZ Atsiprasau, jei kazkada to jau kazkas klause...
paprastas parduotuvines  Colgate, arba Blend a med.
O as naudojau ir Colgate ir Blendamedus, bet atradau geriausia "32 žemčiužini" balinančia. Labai man patinka, efektas labai pastebimas. Ju labai didelis asortimentas, galima rinktis pagal poreiki, su mineralais, nuo karieso, jautriems dantims, arba nuotaika, nes yra arbuzu, obuoliu, citrusu skonio.
Vakar nusipirkau Sensodyne ProNamel  kolkas labai patinka, skonis toks svelniai metinis, dantukai po valymo tokie svarus jaucias, net slidus  ziuresim ar bus toks poveikis, koks turetu but pagal aprasyma
niekada
2007 08 07, 11:23
Lena.lt, o kur tų pastų "32 žemčiužini" būna pirkti? Kažkaip niekad nepastebėjau?
MysticWoman
2007 08 08, 08:03
sensodine arba paradontax
Katusik
2007 08 08, 17:30
Lacalut, nes dantenos baisiai kraujuoja. arba "Lesnoj balzam" su ąžuolo žieve. Šita tai šlykšti, kaip velnias, užtat veiksminga labai. rekomenduoju visoms, kas turi problemų dėl kraujuojančių dantenų
forever_strange
2007 08 08, 19:43
Colgate, Blend A Med. NA, as tai sutinku su savo stomatologo nuomone, jog kiekviena dantu pasta yra gera ir ju negalima skirstyti i "blogas" ir "geras". Tiesiog ju sudetis skiriasi ir taip zmogus issirenka pagal asmeninius poreikius
Man nepamainoma pasta yra "Glister"  Jau kazkur penkeri metai kaip ja naudojuosi. Profilaktiskai kiek benueinu pas savo stomotologe, jokiu nauju skyluciu ji neranda  Dantukai visuomet tokie sliduciai ir svaruciai jauciasi. Aisku, paivairinimui visuomet panaudoju ir kitokias pastas, pavyzdziui, patinka Lacalut White, L'Angelica... Bandziusi esu ir Youtuel, bet man kazkaip nemaloniai valosi, kaip cia kuri sake, it su kokiu moliu  Be to, visiskai neputoja  Nors, balinamasis poveikis tikrai yra, aisku, ne tiek, kad jau plombas sviesesnemis keist reiktu
QUOTE(niekada @ 2007 08 07, 12:23) Lena.lt, o kur tų pastų "32 žemčiužini" būna pirkti? Kažkaip niekad nepastebėjau? Sveika  As maciau vaistineje Vilniuje, Antakalnyje, tik neprisimenu kokioje  Gal "Aphoteca", bet tiksliai neprisimenu
As naudoju COLGATE skysta.
fructodent
NoAngel
2007 09 15, 15:18
Aš jau kaip mėnuo naudoju YOTUEL(kaina apie 15-20 lt)...Man pasitvirtino...Atsirado klausiančiųjų ką darau su dantukais, kad tokie akinančiai balti  (šiaip jie buvo balti, gražūs, mat iš tėčio paveldėjau sveikus ir baltus dantis) Niu ir tikrai pati matau poiveikį....
QUOTE(Tomike @ 2007 09 15, 16:18) Aš jau kaip mėnuo naudoju YOTUEL(kaina apie 15-20 lt)...Man pasitvirtino...Atsirado klausiančiųjų ką darau su dantukais, kad tokie akinančiai balti  (šiaip jie buvo balti, gražūs, mat iš tėčio paveldėjau sveikus ir baltus dantis) Niu ir tikrai pati matau poiveikį....  Ir po kiek laiko pradėjo balti? Po mėnesio, dviejų ar po pusės metų?
NoAngel
2007 09 16, 16:40
Taigi sakau, kad šią pastą naudoju mėnuo laiko  O rezultatas palengva ima ryškėti, nereikia norėt stebuklų po pirmo naudojimo....
man geriausia yotuel, tiesa ja sunku rast, ne visose vaistinese buna  Bet ji  Balinanti, bet kas svarbiausia neputoja ir tai vienintele pasta, kuri neturi abrazyviniu daleliu, taigi nekenkia emaliui
Man lbai patinka Glister  Dantys buna slidus visa diena
|
|