O tai Ilona dirba dar Medziotoju uzeigoj?
Senoji temute -> http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=291032
![]() O tai Ilona dirba dar Medziotoju uzeigoj? QUOTE(_Renata @ 2011 03 06, 20:15) Senoji temute -> http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=291032 ![]() O tai Ilona dirba dar Medziotoju uzeigoj? ArenosGym sporto klubas
Kokias aerobikas rekomenduotumet Impulse?
Buvau dviraciu aerobikoj ir jau trecia diena sunkiai vaikstau Pora savaiciu sportuoju impulse ir man ten patinka QUOTE(Jenke @ 2011 03 06, 22:16) visai jaukiai ten Papildyta: QUOTE(henrieta75 @ 2011 03 12, 23:00) TAE BO treniruotes teniso kortose vyksta nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20val nors jau tu zinai tai, bet gal kitiems prireiks sios info
sveiki, gal kas galit pasakyti, kiek kainuoja vienam suaugusiam vienkartinis nuėjimas į impulsą - baseinai+saunos. darbo dieną antroj pusėj. ? kainoraštyj matau tik abonementų kainas... arba aš blogai žiūriu
QUOTE(Radvilė @ 2011 03 16, 16:11) sveiki, gal kas galit pasakyti, kiek kainuoja vienam suaugusiam vienkartinis nuėjimas į impulsą - baseinai+saunos. darbo dieną antroj pusėj. ? kainoraštyj matau tik abonementų kainas... arba aš blogai žiūriu Sporto klubas laikosi tokios politikos, kad lankantis klube gali naudotis visomis paslaugomis, tiek treniruoklių sale, tiek eiti į užsiėmimus, tiek plaukioti baseine ir kaitintis saunose.
sveikos, noreciau jungtis prie jusu...labai daug skaityti senojoje temoje, bet paklausti norejau apie piramides sporto kluba, kaokie zmogeliukai ten renkasi..turiu nemaza antsvori ir noriu artejant vasarai bent truputi pasitaisyti, tik nedrystu, nes geda kaip atrodau...gal galit rekomenduoti ka nors ar gal kas jungtusi kartu?
QUOTE(paulig @ 2011 03 17, 09:41) sveikos, noreciau jungtis prie jusu...labai daug skaityti senojoje temoje, bet paklausti norejau apie piramides sporto kluba, kaokie zmogeliukai ten renkasi..turiu nemaza antsvori ir noriu artejant vasarai bent truputi pasitaisyti, tik nedrystu, nes geda kaip atrodau...gal galit rekomenduoti ka nors ar gal kas jungtusi kartu? as siulyciau nueiti i elada Papildyta: QUOTE(spanguolyte2 @ 2011 03 17, 11:59) as siulyciau nueiti i elada arba ateik pas i taebo treniruotes - rezultata greit pajustum
Sveiki. o gal kas zinot kur dabar dirba aerobikos trenere Erika. Ji anksciau Piramidej budavo.
Sveiki. Noriu paklausti, gal kas žino, ar Šiauliuose yra vedami pilateso arba kalanetikos užsiėmimai??? Būčiau dėkinga už- info
Gal lankaisi?? gal galėtum pasakyti, kokie įspūdžiai, kaip trenerė. Jei nenori čia-tada gal į AŽ. labai reikėtų informacijos-ačiū.
Laba, kas galetu apie Elada papasakot, kas ir kaip ten. ar sudaro programa ir parodo ar kai darai pratima paziuri, gerai ar ne? ir pan dalykus. galvoju eiti sportuot
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 22, 12:22) Gal lankaisi?? gal galėtum pasakyti, kokie įspūdžiai, kaip trenerė. Jei nenori čia-tada gal į AŽ. labai reikėtų informacijos-ačiū. nebesilankau..isejau is sio klubo,kadangi trenere isejo kitur..o ta kuri veda ir nebloga trenere...ispudziai neblogi is pilateso,tiesa buvau tik vienakart,bet negaliu sakyti,kad nepatiko...idomu QUOTE(saulyte:) @ 2011 03 22, 17:35) Laba, kas galetu apie Elada papasakot, kas ir kaip ten. ar sudaro programa ir parodo ar kai darai pratima paziuri, gerai ar ne? ir pan dalykus. galvoju eiti sportuot Visa sita rasite "Extra Gym" Aido g. klube. Pasikeitus savininkams , cia dabar su sportuojanciais nuolat dirba treneris, kuris ir programa sudarys ir parodys, kaip pratimus daryti, bei sudarys maisto meniu, ka ir kaip valgyti QUOTE(aidute_ @ 2011 03 24, 00:23) Visa sita rasite "Extra Gym" Aido g. klube. Pasikeitus savininkams , cia dabar su sportuojanciais nuolat dirba treneris, kuris ir programa sudarys ir parodys, kaip pratimus daryti, bei sudarys maisto meniu, ka ir kaip valgyti sveika, gal tu lankaisi sitame sporto klube? gal gali papasakoti daugiau?dekui QUOTE(saulyte:) @ 2011 03 22, 16:35) Laba, kas galetu apie Elada papasakot, kas ir kaip ten. ar sudaro programa ir parodo ar kai darai pratima paziuri, gerai ar ne? ir pan dalykus. galvoju eiti sportuot as uz elada QUOTE(aidute_ @ 2011 03 24, 00:23) Visa sita rasite "Extra Gym" Aido g. klube. Pasikeitus savininkams , cia dabar su sportuojanciais nuolat dirba treneris, kuris ir programa sudarys ir parodys, kaip pratimus daryti, bei sudarys maisto meniu, ka ir kaip valgyti Ar tik ne iš Medžiotojų viežbučio persikėlė į Aido g.? Lyg treneris tas pats, ar informacija pliotkų lygmenyje? QUOTE(Google @ 2011 03 22, 16:35) impuls yra. O kas zino del ELADOS. Vyksta ten kokie aerobiniai uzsiemimai? Kokie? Kiek kainuoja? Eladoj vyksta zumba treniruotes....Tai panasiai kaip aerobika su lotynu amerikos sokiu elementais...Labai smagu...
sveikos, gal kas galit ka galite parekomenduoti pietniam? koki kluba?
QUOTE(kristij @ 2011 04 11, 22:35) Eladoj vyksta zumba treniruotes....Tai panasiai kaip aerobika su lotynu amerikos sokiu elementais...Labai smagu... as pvz zinau viena Elada bulvare ,prie Swedbank,o dar yra viena didesne,ten turbut ta zumba,gal galit adresa jos mestelt?
Sveikos
Žinot, iškilo toks klausimėlis... Man 19 metų ir nuo rudens kaip ir noriu/planuoju lankyti sporto klubą. Esu iš tikro plona, svorio mesti nenoriu (na gal pora cm nuo liemens QUOTE(Sopfye @ 2011 05 04, 21:23) Sveikos Žinot, iškilo toks klausimėlis... Man 19 metų ir nuo rudens kaip ir noriu/planuoju lankyti sporto klubą. Esu iš tikro plona, svorio mesti nenoriu (na gal pora cm nuo liemens o tai tu manai,kad sportuoja tik tie kas virsvorio turi? pati juk rasei,kad nori sustangrinti pilvuka,sedmenis ir t.t.,tai kaip tikiesi ta padaryti ? jei abejoji ar verta sportuoti Papildyta: QUOTE(Jenke @ 2011 04 13, 15:54) noro reikia didesnio ir visos bedos isispres
sveikos, merginos, gal yra lankančių Bodyfleks studijaP. Višinskio g.41b? kokie atsiliepimai?
Sveikos merginos
QUOTE(spanguolyte2 @ 2011 03 17, 11:02) kas tai per treniruote, ir kokia kaina QUOTE(paulig @ 2011 04 10, 18:38) ka nortetum spoortuoti? QUOTE(kenkeja @ 2011 04 13, 18:13) piramide, nors ziurint ko tu nori aerobikos ar treniruokliu
[quote=Mil@na,2011 03 22, 00:10]
Sveiki. Noriu paklausti, gal kas žino, ar Šiauliuose yra vedami pilateso arba kalanetikos užsiėmimai??? Būčiau dėkinga už- info Dar pilateso uzsiemimai buna Siauliu reabilitacijos centre. Kasdien 17.30 Papildyta: Dar pilateso uzsiemimai buna Siauliu reabilitacijos centre. Kasdien 17.30 as pati lankau pilatesa del nugaros, bet labai noriu dar papildomai sporto, kad numesti svorio. Gal reiks grizti i Piramide, bet iskart su treneriu derint pratimus, kuriu negalesiu daryt. Ir sakau reikia juk ryte stadione pabegioti as noireciau ir stadiona isbandyt, tik is manes begike ne superine
[quote=afi,2011 05 17, 19:18]
as noireciau ir stadiona isbandyt, tik is manes begike ne superine as is pietinio puses, netoli baznycios naujosios gyvenu QUOTE(paulig @ 2011 05 18, 16:19) sveika, gal noretum kartu i imperiala pabandyti nueiti..as viena nedrystu, nes kompleksuoju del savo isvaizdos... matai nelabai as noriu ten, nes siaip as piramidej esu istikima QUOTE(paulig @ 2011 05 18, 19:20) o kokios kainos piramidej? matai as per menesiuka noriu truputi bent padailint pilvuka, nes laukia svente asmenine, o as kaip meskute...noriu bent pilvuka apmazinti o visa kita su laiku...ir ar buna ten treneris? bendras aerobikos ir treniruokliu 120, tik treniruokliu 80 treneris buna ryte ir vakare, dienos metu nebuna, bet yra administratore kuri sportuoja ir viska paaiskina jei reikia. QUOTE(Herukas @ 2011 05 18, 20:25) siaip piramidej yra faina, per laika zmones pamatai, jie geri draugiski, treneris geras, administratore liuks. pati lankiau ten, bet pernai vasara padariau pertrauka po kurios nebegrizau ten o pabegioti reikia reikia. va tas man ir patinka piramidej kad ten visi savi ir paprasti, nera pasikeluysiu, visi draugiski ir sportuojantys po kelis metus. admine viena pasikeite nebera Virgos, aerobikos trenere ir liko tik viena. o tu lankei tik stangine ar ir aerobika, jei pries metus lankei tai tureciau tave zinot va tas man ir patinka piramidej kad ten visi savi ir paprasti, nera pasikeluysiu, visi draugiski ir sportuojantys po kelis metus. admine viena pasikeite nebera Virgos, aerobikos trenere ir liko tik viena. o tu lankei tik stangine ar ir aerobika, jei pries metus lankei tai tureciau tave zinot as lankiau tik stangine pradejau vasari, o liepa jau dingau is ten O as net neatsimenu jos vardo, ar ta sviesiais plaukais?
[quote=afi,2011 05 18, 21:59]
aha Virga sviesiais plaukais, Giedre juodais kaip gaila, Virga tokia faina man buvo QUOTE(samanta* @ 2011 05 04, 20:25) as pvz zinau viena Elada bulvare ,prie Swedbank,o dar yra viena didesne,ten turbut ta zumba,gal galit adresa jos mestelt? Ne, elada bulvare yra senoji, naujosios Elados adresas Vytauto 263, netoli Kursenu pervazos... Zumba veda treneres Jurate ir Greta...
sveikos, tai vat, ten menuo kainuoja 99lt, o maisto 3men sudarimas 50lt..bet man asmeniskai patiko, treneris prieina parodo, paklausia kaip jauties, ko nesisypsai ir pan. del projekto tai manau, kad kazi ar jis papildomai kainuotu..galit parasyt el laiska ir paklausti, nes as is pradziu el laiskais domejaus ir man siule dalyvauti, bet man data pradzios ir pabaigos netinka, nes liepos pradzioj vestuves, po to visokie kitokie reikalai...tai vat, o sportavau as tik valanda ir su pailsejimai, taciau jauciu rankytes, somus ir biski kojas...jei kuri sugalvosit eit i imperiala parasykit
aido gatvej as einu
Merginos, gal kas is jusu sportuoja Saulininku sporto klube? Kokie butu atsiliepimai?
Aciu. QUOTE(Mil@na @ 2011 03 22, 00:10) Sveiki. Noriu paklausti, gal kas žino, ar Šiauliuose yra vedami pilateso arba kalanetikos užsiėmimai??? Būčiau dėkinga už- info Pilateso ir jogos uzsiemimai vedami ir naujai atsidariusioje Vijanos studijoje. Taip pat ten yra ir ZUMBA QUOTE(stirnike @ 2011 06 10, 01:00) O kur tokia randasi ir kiek abonentas kainuoja? Žiūrėjau internete Basanavičiaus g., o kur tiksliau? Vijanos studija yra Basanavičiaus 104, antrame aukšte, važiuojant link Naujosios Rutos. Abonemento kaina priklauso nuo to, kiek kartu nori eiti. Labai maloni ir draugiška atmosfera tenai QUOTE(paulig @ 2011 06 10, 08:14) aga laikausi, maista susako visa, ka pusriciams pietums ir pan. pirmos 3dienos sunkesnes buvo, o dabar tik kartais ko astriau ar saldaus uzsimanau ir viskas, bet kai yra rezultatas tai nerealu. dziaugiuosi kad pagaliau prisiverciau nueiti.treneris visada buna, pasako ka kaip daryti ir po kiek, tikrai labai faina.... Gal gali pasidalinti kokia abonento kaina su visom programom QUOTE(Mamyte Gal gali pasidalinti kokia abonento kaina su visom programom menesiui kaina 99lt, as emiau dar ir maisto tai 3men 50lt, manau tai nera brangu...na kad labai jau ten trosku butu tikrai nepastebejau. langiukai nedideli, visada atviri...gal tiesiog paprasciau apsilankyti ir paciai pasidometi..as pakolkas tikrai patenkinta, va siandien gavau velniu, nes tik 100g minuso... o vakgau as tarkim pusriciam vaisiu asorti, uzkandis kivis ar riesiutai, pietum vistienos krutinele virta su darzovem, pavakaiaum salotos su tunu vakarienei pasukos, va ryt omleta jau valgysiu...siaip ir maistas keiciamas kas kazkiek laiko..valgiau ir grikius ir mocarela su pomidorais..ivairiai..
Merginos, gal kas is jusu zino?
Pries keleta metu Aronijos patalpose vyko uzsiemimai su jogos treneremis pagal Nugaros skausmų prevencijos programą. Ar tebevyksta ten uzsiemimai ir ar gal kas lanke juos ir zino kur ir su kuo dabar dirba trenere Jurga, vedusi ten uzsiemimus? Aciu. Galima ir AZ. |