Jei kartojuosiu, atleiskit, bet man toks klausimas iskilo, ar VGN privacioj palatoj gali vyras lankyti su vaiku 1.5metu?
Pagalvokit ar nebus vaikiukui didesnio streso, kad turi išeiti, o mama lieka, nei nematyti kelias dienas.
QUOTE(Angele @ 2011 03 07, 21:34) Pagalvokit ar nebus vaikiukui didesnio streso, kad turi išeiti, o mama lieka, nei nematyti kelias dienas. labai teisinga mintis seip tai pritariu tai minciai, kad vaiku negalima vesti, nes juk ir jie gali infekcija pasigauti ir ja uznesti
As taip pat pritariu, kad ner ko ten maziems vaikuciams vaiksciot, bet paklausiau, kaip yra, o ne todel, kad sulaukt paprotinimu
QUOTE(Driuliukas @ 2011 03 08, 10:20) As taip pat pritariu, kad ner ko ten maziems vaikuciams vaiksciot, bet paklausiau, kaip yra, o ne todel, kad sulaukt paprotinimu senoje VGN temoje buvo parasyta, kad galima
ne, ne kad pasiliktu, bet kad lankytu
Lankyti įleidžia tik vaikus nuo 12 metų. O privačioje klinikoje įleidžia ir mažiukus.
Mane lankė du mažyliai (aš tada BAK gimdžiau). Labai jų laukiau, nes man teko išbūti 4 dienas - jei neįleistų vaikų, tai mirčiau tikriausiai. O vaikams nieko nenutiko, kad jie pasimatė su mama. Mano nuomone, kaip tik geriau su vaikais pasimatyti negu kelias dienas jų visai nematyti - tiek mamai, tiek vaikams. Vaikai pamato, kur yra "pradingusi" mama. Geriausia, kai mama iš anksto ruošia vaikus, kad jai reikės išvažiuoti į ligoninę. Be to, veiksmingas dalykas yra kudikėlio "dovanos" broliukams/sesutėms - iš anksto tėvai nuperka žaisliukus, kuriuos paskui įteikia kaip dovanėlę nuo gimusio leliaus. Jau dukart tai išbandžiau, - tikrai veikia!
dekui uz atsakyma
QUOTE(*Niki* @ 2011 03 08, 17:34) Lankyti įleidžia tik vaikus nuo 12 metų. O privačioje klinikoje įleidžia ir mažiukus. Mane lankė du mažyliai (aš tada BAK gimdžiau). Labai jų laukiau, nes man teko išbūti 4 dienas - jei neįleistų vaikų, tai mirčiau tikriausiai. O vaikams nieko nenutiko, kad jie pasimatė su mama. Mano nuomone, kaip tik geriau su vaikais pasimatyti negu kelias dienas jų visai nematyti - tiek mamai, tiek vaikams. Vaikai pamato, kur yra "pradingusi" mama. Geriausia, kai mama iš anksto ruošia vaikus, kad jai reikės išvažiuoti į ligoninę. Be to, veiksmingas dalykas yra kudikėlio "dovanos" broliukams/sesutėms - iš anksto tėvai nuperka žaisliukus, kuriuos paskui įteikia kaip dovanėlę nuo gimusio leliaus. Jau dukart tai išbandžiau, - tikrai veikia! Bake mus taip pat lankė vyresnioji sese, kuriai tada buvo pusantru metuku. Pilnai sutinku su jusu issakytomis mintimis!! Aš taip pat labai pasiilgdavau dukrytės, o iseinant stresas būdavo ne jai, o man Beje, mes taip pat buvom paruoše dovanele nuo mažosios seses. Tikrai teigiamai veikia QUOTE(Driuliukas @ 2011 03 08, 10:20) As taip pat pritariu, kad ner ko ten maziems vaikuciams vaiksciot, bet paklausiau, kaip yra, o ne todel, kad sulaukt paprotinimu sekmadieni grizau is VGN, vaikui iki 12 metu neleidzia tikrai. bande ivesti dvimetinuka, bet pasake ne, grieztai
Dekui, uz dar karta patvirtinta nuomone
p.s. sveikinimai su stebukleliu
gimdziau 2008, tai pas kitas moteris vaikas atejo, kuriam buvo 4 metai...niekam net minciu nekilo kad neleisti.Dabar gimdysiu as pati tai tikiuosi mano maziuke 3,5 metulu ileis paziureti kur mama....juk ne keliom valandom, o tik trumpam
2010 m. penkiametes dukros net i patologini neleido, nusileidau i apacia ir pasimatem. O po gimdymo kazkaip net minciu nebuvo, kad galetu aplankyt, nes pati esu verksne, tai buciau apsiasarojus ir vaikui turbut dar didesni stresa ivariusi. As jai telefonu siusdavau nuotraukeles, tai labai patenkinta visiem girdavosi, kad jau broli turi.
|