Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: džiaugsmas be skausmo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
neri1
visas mano nėštumas buvo stebuklingas. pradėsiu gal nuo to, jog sužinojau, kad laukiuosi kai mano mažei jau buvo penkiolika savaičių. ji buvo taip užsislėpusi, kad nebuvo jokių požymių, jog esu nebe viena, sako tokiais atvejais vyrai pirmi pastebi, bet ir vyras nepastebėjo. ta testuką su dviem lazdelėmis turiu dar ir dabar.
nėštumas buvo pasakiškas. jokių skausmų, pykinimo, blogos savijautos ir kitų blogų dalykų, kurie paprastai kankina neštukes smile.gif
iki 33 savaites laksčiau kaip ant sparnų. lankiau paskaitas, susitikinėjau su draugais ir tikrai nesėdėjau namie, kol gydytoja pranešė, kad nuo tokio aktyvaus gyvenimo mano mažylė nori, kad atėjimas į šį pasaulį būtų karališkas. pilvelyje ji stovėjo ir tikrai nenorėjo apsisukti, mums nepadėjo nei mankštos, nei masažai.
gimdymas buvo numatytas sausio 12d. todėl per daug ir neskubėjau pirkti viso kraitelio, iš dalies esu prietaringa, todėl nusprendėme palaukti ir nusipirkome tik kelis rubelius. dar gydytoja juokavo, kad verta buvo pasistengti ir suplanuoti gimdymą per naujus metus ir pasirodo jos žodžiai buvo labai pranašiški.
gruodžio 21diena buvo labai graži, švietė saulė, buvo daug sniego ir spaudė šaltukas, todėl nusprendėme, kad reikia pakvėpuoti grynu oru ir nulėkėme prie jūros. vakare kaip niekad taip užsinorėjau ko nors saldaus, kad teko vyrui bėgti į parduotuvę nupirkti nėštumo metu taip pamėgto griliažinio pyrago, suvalgius pyragą tas noras mane vis dar kankino ir kankino.
puse keturiu nakties buvo jau viskas aišku kai pradėjo tekėti vandenys. nebuvo jokių skausmų, sąrėmių, tik vandenys. net negalėjau pagalvoti, kad gimdysiu ankščiau laiko, bet buvo kaip buvo. gruodžio 22 d. 8:51 ryte po cezario operacijos gimė mažutė tik 2488kg sverianti ir 51cm ūgio mūsų dukrytė Gabrielė. visa operacija praėjo sklandžiai pamačiau ir savo ką tik gimusį kūdikėlį, nes narkozė buvo tik dalinė. liejosi tik džiaugsmo, o ne skausmo ašaros, gimdžiau viena, be vyro pagalbos, nes taip buvome sutarę dar ankščiau, ir dabar nė truputi dėl tokio mūsų sprendimo mes nesigailime. manau, kad nėra reikalo ten brautis ir stebėti tokius dalykus. mes moterys neturime kada pergyventi dėl savo vyrų būdamos tokiose situacijose. tegul jie džiaugiasi kai tam ateina laikas. visos gydytojos ir seselės buvo tiesiog fantastiškos nuo pat pirmos minutės. visos bėgiojo, prižiūrėjo ir nebuvo jokio galvos skausmo, kad manimi kas nors nepasirūpins. teko gulėti per visas didžiausias metų šventes, kadangi gydytojai stebėjo mūsų mažylę, tačiau šventės neprailgo, kadangi ir vyras ir mama buvo su manimi. pati pasijaučiau labai greitai gerai, nes antrą dieną po operacijos pati kulniavau pas dukrytę į neišnešiotukų skyrių ir nejaučiau jokių skausmų, gal tai kalta tam tikra euforijos būsena, kurios metu skausmas pradingo dėl džiaugsmo biggrin.gif
štai tokia mano gimdymo istorija, kai toks nėštumas ir toks gimdymas tai galima gimdyti tikrai ne vieną ir ne du vaikus. thumbup.gif
MyWay
sveikinu 4u.gif
SUPER HERA
4u.gif sveikinu.juoktis pradėjau ,kad ir tu apie euforija užsiminei-nu tikrai,yra kazkokia vidinė jėga ,kai laukimas ir meilė užgožia visus kitus neigiamus jausmus
wub.gif bet gimtadienis prieš kalėdas-kaip faina thumbup.gif
sėkmės tau ir tavo nuostabuolei
Birbiziukas
labai lengva ir graži istorija user posted image
Birbiziukas
hmmm g.gif .......... kodėl tavo dvi tokos pat istorijos g.gif tik pavadinimas truputį skiriasi ax.gif
Ritužė
Graži istorija thumbup.gif
Sėkmės Jums 4u.gif
Veitė
štai tokia mano gimdymo istorija, kai toks nėštumas ir toks gimdymas tai galima gimdyti tikrai ne vieną ir ne du vaikus.

šaunu 4u.gif Bet vistiek manau, kad verta patirti ir gimdymo skausmus, linkiu, kad ateityje pagimdytum kūdikį ir natūraliai blush2.gif
Veitė
QUOTE(J&A @ 2006 02 20, 23:16)
hmmm  g.gif .......... kodėl tavo dvi tokos pat istorijos  g.gif  tik pavadinimas truputį skiriasi  ax.gif
*

matyt, mamytė šiek tiek persistengė blush2.gif
dowilia
Sweikinu 4u.gif nauja mamyte ir mazyte dukryte , atejusia i si pasauli 4u.gif
gimdyti gal ir nesunku ir ne viena ,ir ne du gali pagimdyt, bet dar reikia ir uzaugint ax.gif Maniskis svere 2,332g ir net nepastebejau kaip uzaugo ir jau didckis thumbup.gif
MentiRosa
Sveikinu 4u.gif
renaciukas25
QUOTE(Veitė @ 2006 02 21, 15:21)
štai tokia mano gimdymo istorija, kai toks nėštumas ir toks gimdymas tai galima gimdyti tikrai ne vieną ir ne du vaikus. 

šaunu  4u.gif Bet vistiek manau, kad verta patirti ir gimdymo skausmus, linkiu, kad ateityje pagimdytum kūdikį ir natūraliai  blush2.gif
*

Sveikinam.... 4u.gif
Taip, pritariu Veitei, tad sveikinam ir kuo nuošrdžiausiai linkim kad antras vaikutis ateitu naturaliu budu, bet taip pat lengvai kaip pirmas.... blush2.gif smile.gif
Raganiute
Labai gera prisiminti tą euforiją po gimdymo.. wub.gif
Svarbu, kad teigiamų jausmų buvo (ir tebėra tikiuosi) daug.

Man viskas, kas buvo tada, dabar atrodo tobula: ir "tarybinis" valgyklinis maistas, ir vyro nupirktas avižinis batonėlis (kurio anksčiau nemėgau, o dabar tapo skaniausias pasaulyje), ir t.t.

sėkmės augant!!!!
Ryški
Ech.. Kaip gražu... Turbūt buvo tokia mažytė wub.gif Aukit didelės, sėkmės Jums 4u.gif aš taipat praleidau šventes ligononėj doh.gif Mūsų mergaičių metai skiriasi gimimo, o dienom tik 7... geras jausmas... 4u.gif bigsmile.gif
Aurėja
Abi vienodas temas sujungiau į vieną.

konkurso dalyvių sąrašas čia:

Jei norite dalyvauti "gimdymo istorijų" konkurse, iki vasario pabaigos turite užsirašyti į dalyvių sąrašą - nuoroda aukščiau.

Zuikiosaulute
Istorija tai grazi thumbup.gif , bet poziuris, kad vyrui nereikia dalyvauti gimdyme man nepriimtinas schmoll.gif Tegul mato ir zino, kaip ju vaikuciai ateina i si pasauli, juk tame nieko gedingo nera mirksiukas.gif
Quantum
thumbup.gif Saunuole thumbup.gif
Tokios istorijos labai nuramina ir suteikia vilciu,gal ir ner tas nestumo metas toks sunkus,kaip atrodo? blush2.gif ax.gif g.gif

user posted image
-freya-
Labai sveikinu 4u.gif aukit sveikutės nono.gif
Manaska
Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Kad man taip ax.gif ax.gif ax.gif
Monikuteee
sveikinu 4u.gif
neri1
ačiū visoms mamytėms už gražius palinkėjimus. tegul jūsų vaikučiai auga sveiki ir gražūs bigsmile.gif
GudriLapė
sėkmės augant thumbup.gif
fragolla
Nuostabi istorija 4u.gif
TutėFrutė
Graži istorija, sėkmės jums smile.gif
batida
as be SB niekaip negaleciau, vien jo buvimas salia mane ramintu. Kiekvienai moteriai individualiai norisi smile.gif
Lotyna
QUOTE(batida @ 2010 06 17, 12:34)
as be SB niekaip negaleciau, vien jo buvimas salia mane ramintu. Kiekvienai moteriai individualiai norisi smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Aukit stiprios 4u.gif
KashaloTe
sveikinu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.