Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lėlės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kriiste
Toliau renkam, aptariam leles wub.gif

user posted image

Papildyta:
Gal kam aktualu senesnes diskusijas pastudijuot 4u.gif

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=529044
Gute 2011
Kokia nuostabi temuke, aciukas Kriistutei wub.gif wub.gif wub.gif
Kriiste
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 12:12)
Kokia nuostabi temuke, aciukas Kriistutei wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

nu kelk kelk savo lele - maciau jau kad sulaukei mirksiukas.gif
Gute 2011
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 09, 14:13)
nu kelk kelk savo lele - maciau jau kad sulaukei mirksiukas.gif
*

Jo sulaukiau, neatsidziaugiu, net issigandau kai atidariau deze, nesitikejau, kad ji tokia tikroviska wub.gif As ja neatsidziaugiu, kazkaip keistai jauciuosi, ji kaip gyva, tokia fainulkia, jau varda daviau Kasparas, dabar laukiam sesytes wub.gif Vyras tai taip juokesi, sako,nu tokio dalyko neisivaizdavau, kaip tikras kudikis biggrin.gif Juokiasi jis is manes, kai Kaspariuka paimu i rankas biggrin.gif Butinai reiks nufotkint , reiks rimtai prasyt, kad kas tai padarytu, pati nemoku blush2.gif
Kriiste
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 12:47)
Jo sulaukiau, neatsidziaugiu, net issigandau kai atidariau deze, nesitikejau, kad ji tokia tikroviska wub.gif As ja neatsidziaugiu, kazkaip keistai jauciuosi, ji kaip gyva, tokia fainulkia, jau varda daviau Kasparas, dabar laukiam sesytes wub.gif Vyras tai taip juokesi, sako,nu tokio dalyko neisivaizdavau, kaip tikras kudikis biggrin.gif Juokiasi jis is manes, kai Kaspariuka paimu i rankas biggrin.gif Butinai reiks nufotkint , reiks rimtai prasyt, kad kas tai padarytu, pati nemoku blush2.gif
*

nu ka gi - lauksim - nors zadejot senai savo leliu kolekcija pristatyt mums - ale nesulaukiam blush2.gif
Gute 2011
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 09, 15:27)
nu ka gi - lauksim - nors zadejot senai savo leliu kolekcija pristatyt mums - ale nesulaukiam blush2.gif
*

Zadejau, bet buvo problemu, vaikinukas, kuris but man padejes, dabar Anglijoj, prasysiu kitu. Kriiste, ar tai Jus tarpininkavot persiunciat siuntini is Siauliu man g.gif As kazkaip apie tai pagalvojau, bet nedrisau, bijojau apsidurnint, norejau paprasyt, kad ta mano lele isimtumet is dezes ir nufotografuotumet ir idetumet i foruma, bet nezinau ar tai jus blush2.gif g.gif
Kriiste
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 14:43)
Zadejau, bet buvo problemu, vaikinukas, kuris but man padejes, dabar Anglijoj, prasysiu kitu. Kriiste, ar tai Jus tarpininkavot persiunciat siuntini is Siauliu man g.gif As kazkaip apie tai pagalvojau, bet nedrisau, bijojau apsidurnint, norejau paprasyt, kad ta mano lele isimtumet is dezes ir nufotografuotumet ir idetumet i foruma, bet nezinau ar tai jus blush2.gif  g.gif
*

ne ne - ne as mirksiukas.gif
Gute 2011
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 09, 17:30)
ne ne - ne as mirksiukas.gif
*

Supratau biggrin.gif
Gute 2011
Mano keturmete anukele beprotiskai yra pamilusi Alive doh.gif Jinai ja buciouja, ne vienos leles ner buciavusi, megsta maitinti ir uzpakaliuka svariai nuvalo, megsta pampersiukus keisti, tikra mazoji mamyte, as kazkaip pagalvojau, ka ta lele tokio turi, kad ji vos ne viso pasaulio mergaiciu numyletine g.gif smile.gif Ka tik per yotube ziurejau video, ir ten reiskia Alive laukiamiausias kaledinis zaislas, ir kiek tu dziaugsmingu emociju mergaites patiria gaudamos ta lele dovanu doh.gif. Kazkaip nusistebejau, nes ji man tokios keistos isvaizdos, bet kartu labai miela smile.gif
erikiuxxx
oi kokia temele wub.gif
man irgi labai patinka leles

dvi musu turimos wub.gif

user posted image

user posted image

reiktu dar berniuko rolleyes.gif
Gute 2011
Nu grozis wub.gif wub.gif Bet as lyg matau nuotraukose daugiau leliu, viena guli ant sofos, o kita ten lyg toliau sedi, ar ten vaikuciai g.gif biggrin.gif
Kriiste
Nu man grazios tokios - bet dydis gasdinantis, jauciu bijociau viena su jom namie likt unsure.gif noreciau tokio real kudikiuoko - bet mazo, mazuciuko - max 20 cm dydzio blush2.gif tik va kainos gasdinancios doh.gif
erikiuxxx
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 10, 22:18)
Nu grozis wub.gif  wub.gif Bet as lyg matau nuotraukose daugiau leliu, viena guli ant sofos, o kita ten lyg toliau sedi, ar ten vaikuciai g.gif  biggrin.gif
*

aha ten pardavejo is kurio pirkome,pas ji visa kolekcija smile.gif
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 10, 22:41)
Nu man grazios tokios - bet dydis gasdinantis, jauciu bijociau viena su jom namie likt unsure.gif noreciau tokio real kudikiuoko - bet mazo, mazuciuko - max 20 cm dydzio blush2.gif tik va kainos gasdinancios doh.gif
*

as irgi noriu,bet pirmiau sakau reikia berniuko rolleyes.gif
o kudikelio noreciau,bet normalaus dydzio,apie 52cm rolleyes.gif
Gute 2011
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 11, 00:41)
*

Jo kainos tai kosmines, bet tai juk ranku darbo meno kuriniai. O kudikelis 20 cm. per mazas, geriausiai toks kai rasosi 20ar 22 inches, tai butu apie 52_55 cm dydzio. Bet galima uztaikyti ir visai normaliom kainom, buvo karta ne nauju, bet kaip nauju ebay pirktir tik uz kelias desimtis doleriu, bet as nespejau susizvejot, greit tokias pagriebia, dabar draugei is pigesniu ieskosiu mirksiukas.gif
Kriiste
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 11, 16:30)
Jo kainos tai kosmines, bet tai juk ranku darbo meno kuriniai. O kudikelis 20 cm. per mazas, geriausiai toks kai rasosi 20ar 22 inches, tai butu apie 52_55 cm dydzio. Bet galima uztaikyti ir visai normaliom kainom, buvo karta ne nauju, bet kaip nauju ebay pirktir tik uz kelias desimtis doleriu, bet as nespejau susizvejot, greit tokias pagriebia, dabar draugei is pigesniu ieskosiu mirksiukas.gif
*

nu ne - man nereik kudikio - savo du turiu - noreciau maziuko - kaip dekoracijos i lentyna blush2.gif
Gute 2011
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 11, 10:24)
aha ten pardavejo is kurio pirkome,pas ji visa kolekcija smile.gif

as irgi noriu,bet pirmiau sakau reikia berniuko  rolleyes.gif
o kudikelio noreciau,bet normalaus dydzio,apie 52cm rolleyes.gif
*

Noreciau ir as tokios dideles leles, turiu didele porcelianine, bet ne tokia didele, bet dabar jau viskas, du kudikelius nusipirkau, dabar didelei reikes ilgai ir nuobodziai taupyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 11, 18:32)
nu ne - man nereik kudikio - savo du turiu - noreciau maziuko - kaip dekoracijos i lentyna blush2.gif
*

Aha man irgi tos dekoracijos patinka wub.gif Jos buna visai tokios mazytes wub.gif Anukelei zadu tokia mazute nupirkt smile.gif
Kriiste
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 11, 16:37)

Aha man irgi tos dekoracijos patinka wub.gif Jos buna visai tokios mazytes wub.gif Anukelei zadu tokia mazute nupirkt smile.gif
*

ir ka ji veiks g.gif manau vaikui per brangi tokia lele blush2.gif ji gi ne zaidimui schmoll.gif
Gute 2011
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 11, 18:41)
ir ka ji veiks g.gif manau vaikui per brangi tokia lele blush2.gif ji gi ne zaidimui schmoll.gif
*

Gal tikrai jus teisi, ka ji veiks su tuo kudikiu g.gif Na brangu pirkt ir neketinau, as maciau nebrangiu g.gif Bet, turi ji kalna tu leliu, paklausysiu jusu nuomones, nepirksiu biggrin.gif
KarilesMama
Maniškė pripažįsta tik megztas lėlytes, su plastmasinėm kol kas nežaidžia smile.gif
kermint
Pas mus leliu ivairiu yra smile.gif Turim pora minkstu Dora the ezplorer lelyciu turim Undinele,Snieguole ir pelene, keleta CABBAGE PATH KIDS lelyciu ir viena kudyki lele. smile.gif

Bet kuo labiausiai didziuojames tai savo Bratz ir Barbiu kolekcija kur sudejus vaikus,kenus,kudykius ir pan. gautusi virs 200 lelyciu thumbup.gif thumbup.gif
Tesiam ir toliau savo kolekcija wink.gif wub.gif
benyte
Gal kas turi patirties su sita lelyte?
http://www.toys.ie/Missy-Kissy-!H07581-prod.aspx
http://www.youtube.com/watch?v=U70-O0ycPyk

Mano mazei 1 vietoj baby bornas, ziuriu sita turi panasumo tik fainesne, nes kalba, dainuoja ir is veiduko grazesne wub.gif . Butu sesyte baby bornui thumbup.gif .
Gute 2011
QUOTE(kermint @ 2011 03 19, 18:49)
Pas mus leliu ivairiu yra smile.gif Turim pora minkstu Dora the ezplorer lelyciu turim Undinele,Snieguole ir pelene, keleta CABBAGE PATH KIDS lelyciu ir viena kudyki lele. smile.gif
Bet kuo labiausiai didziuojames tai savo Bratz ir Barbiu kolekcija kur sudejus vaikus,kenus,kudykius ir pan. gautusi virs 200 lelyciu  thumbup.gif  thumbup.gif 
Tesiam ir toliau savo kolekcija wink.gif wub.gif
*

Oho kokia kolekcija thumbup.gif Sitiek daug leliu, o nuotraukyciu nebus biggrin.gif Man tikrai juokinga to prasyti, nes as nemoku patalpint nuotraukas blush2.gif Vis per ivairius darbus niekaip neprisiruosiu ka nors pasikviest, kas idetu nuotraukas, o gal pas jus tokia pati situacija biggrin.gif

O koki jus turit kudiki, ar ta reborna netikra kudiki, ar lele kudiki, na nezinau kaip cia ir paklaust, manau supratot klausima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(benyte @ 2011 03 20, 15:23)
Gal kas turi patirties su sita lelyte?
http://www.toys.ie/Missy-Kissy-!H07581-prod.aspx
http://www.youtube.com/watch?v=U70-O0ycPyk

Mano mazei 1 vietoj baby bornas, ziuriu sita turi panasumo tik fainesne, nes kalba, dainuoja ir is veiduko grazesne wub.gif . Butu sesyte baby bornui thumbup.gif .
*

Na tikrai faina lelyte, patirties su ja neturiu, bet manau, kad uz borna fainesne g.gif wub.gif Ziuriu, kad internete tiek fainu lelyciu, bet kazkaip mamytes prisiriso prie tu ZAPF CREATION lelyciu , na nezinau, gal cia reklama prisidejo g.gif As nelabai sios firmos lelemis susizavejusi schmoll.gif
kermint
[quote=Zuiki Puiki,2011 03 25, 00:16]
Oho kokia kolekcija thumbup.gif Sitiek daug leliu, o nuotraukyciu nebus biggrin.gif Man tikrai juokinga to prasyti, nes as nemoku patalpint nuotraukas blush2.gif Vis per ivairius darbus niekaip neprisiruosiu ka nors pasikviest, kas idetu nuotraukas, o gal pas jus tokia pati situacija biggrin.gif

O koki jus turit kudiki, ar ta reborna netikra kudiki, ar lele kudiki, na nezinau kaip cia ir paklaust, manau supratot klausima biggrin.gif
Papildyta:

Galesim kada padaryti nuotraukyciu smile.gif Pasirodyti biggrin.gif biggrin.gif Tik vis laiko nebuna reikia visas aprenkti,susukuoti ax.gif

Ne ten tas kudykis lele paprasta YOU AND ME lygtais smile.gif smile.gif
lina0612
Imetu grozi
user posted image
user posted image
user posted image
Gute 2011
Lina, tai apie ta lele jus raset, tai cia tikras stebuklas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Nu grazuole, ir man patinka sios leles amzius wub.gif
lina0612
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 25, 22:38)
Lina, tai apie ta lele jus raset, tai cia tikras stebuklas thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Nu grazuole, ir man patinka sios leles amzius wub.gif
*

Ta lele ryt bus parduota, gaila, bet jau dabar kaina didoka.
O si atkeliauja i LT
user posted image
user posted image
Gute 2011
Na L inut as jau nesuprantu biggrin.gif is kur jus zinot, kad ji atkeliauja i Lietuva, na ir saunuole jus 4u.gif thumbup.gif Faina lelyte wub.gif
lina0612
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 26, 01:27)
Na L inut as jau nesuprantu biggrin.gif is kur jus zinot, kad ji atkeliauja i Lietuva, na ir saunuole jus 4u.gif  thumbup.gif Faina lelyte wub.gif
*

Taigi jei laimejau aukcione, sumokejau, tai ir keliauja.
O cia visiems , kuriems buvo smalsu, kokia lelyte turi Zuiki Puiki
Tikrai labai grazi maza mergyte thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Gute 2011
Labai aciu Linute uz nuotraukas, bet realiai ji kitokia, grazesne wub.gif O kito kudikio nuotraukos istrintos verysad.gif as irgi issitryniau item, reiks fotkint verysad.gif
benyte
Pasaka koks leliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Gute 2011
QUOTE(benyte @ 2011 03 26, 18:59)
Pasaka koks leliukas wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Aciu smile.gif Man ji irgi pasaka wub.gif Pavadinau ja Kamile, nors ji atkeliavo pas mane su savo vardu Payton.Sis kudikis yra vienos labai izymios skulptores Adrie Stoete skulptura pavadinta PARIS, tai yra viena is labai populiariu labai megstamu skulpturu, buvo skulptores sukurta 2010m. rugpjuti, is pradziu ji kaip naujove kainavo apie 3000 doleriu, laikui begant kainos leidziasi, bet kaina priklauso nuo to i kokias leliu meistro dailininko rankas paklius si skulptura, nemoksos megejo rankose Paris ne visad buna grazi, tokiu maciau, kad baisu ziuret. Ilgai rinkausi sia Paris, nes profesionalu darbo buna grazios, bet labai brangios, na man pavyko grazia nusipirkt uz normalesne kaina wub.gif
Esu labai dekinga tarpininkei Lauretai, kuri laimejo aukciona, na ziauriai as stresavau, nes pries pabaiga kilo bidinimas, ai pavyko ja laimet thumbup.gif thumbup.gif
Kriiste
ir kokia ta normali kaina blush2.gif
Gute 2011
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 26, 21:15)
ir kokia ta normali kaina blush2.gif
*

Parasiau i AZ blush2.gif
lina0612
O cia, jei gerai radau, turbut Zuiki Puiki berniukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
SIVERIJA
Grazu man paziureti tos reborn leles, bet tokiu turet nenoreciau blush2.gif Tokios bauginanciai tikroviskos ax.gif
Gute 2011
Aciu Linute uz mano Kaspariuko nuotraukas, nemaniau, kad is mano sunkaus paaiskinimo jus jas rasit, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 27, 19:45)
Grazu man paziureti tos reborn leles, bet tokiu turet nenoreciau blush2.gif Tokios bauginanciai tikroviskos ax.gif
*

Tai turbut tikroviskai nematet smile.gif Visai nebauginancios, mano daug kas mane, kad bus bauginancios, bet kai pamate, tai tiek teigiamu emociju, nuomone keiciasi iskart biggrin.gif Ju veiduose yra toks meilumas kazkoks, tos rankytes ypac Kaspariuko tokios kudutes su atsikisusiais rieso sanariukais, mazais pirstukais, alkunyte, o kjytes issiplete koju pirsciukai, toks bejegis atrodo wub.gif O Kamile tokia meilute, kas ateina po desimtis kartu eina ziuret, neatsiziuri biggrin.gif
vaiddda-d
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 27, 19:45)
*

kolekcijai taip,grazu,bet be zaidimams schmoll.gif
Maniske isvis lelem niekad nezaide,pliusiniai zaislai jai tik egzistuoja biggrin.gif
lina0612
QUOTE(vaiddda-d @ 2011 03 27, 21:31)
kolekcijai taip,grazu,bet be zaidimams schmoll.gif
Maniske isvis lelem niekad nezaide,pliusiniai zaislai jai tik egzistuoja biggrin.gif
*

O sios leles neskirtos zaidimui. Ju viduje tokie stiklo karoliukai paprastai buna. Dazniausiai raso, kad skirta nuo 12 metu, kad tai nera zaislas. Pasiziurekit ar ne grazu:
http://cgi.ebay.co.uk/Realistic-Reborn-Bab...465720376197654
O jei mergaitem zaidimams norit pirkt , tai reikia kazko tokio :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...TRK:MESINDXX:IT
Labai daug ir ivairiu yra leliu, mes cia LT tokiu net nemate. Ne tik Baby born, Anabeles ar Chou chou. Tik , kad pas mus tiek nepriveza ir nera reklamos, o kai kurios leles thumbup.gif ypatingos , ir grazios, ir idomios.
Kai gausiu, galesiu ikelt nuotrauku.
user posted image
Sita jau seniau nupirkau, daug priedu prie jos buvo, nesyne. Galit pasiskaityti cia apie ja, na man tai labai patiko.
http://www.comparestoreprices.co.uk/childr...-alexa-doll.asp
benyte
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 27, 20:28)

Tai turbut tikroviskai nematet smile.gif Visai nebauginancios, mano daug kas mane, kad bus bauginancios, bet kai pamate, tai tiek teigiamu emociju, nuomone keiciasi iskart biggrin.gif Ju veiduose yra toks meilumas kazkoks, tos rankytes ypac Kaspariuko tokios kudutes su atsikisusiais rieso sanariukais, mazais pirstukais, alkunyte, o kjytes issiplete koju pirsciukai, toks bejegis atrodo  wub.gif O Kamile tokia meilute, kas ateina po desimtis kartu eina ziuret, neatsiziuri biggrin.gif
*

Gaila, kad Klaipedoj gyvenat, tikrai i svecius isiprasyciau lotuliukas.gif , kad paciupinet tuos lelius. Idomu dar butu pamatyti tikroviskas foto, pvz viena salia kito paguldzius ax.gif
Gute 2011
QUOTE(lina0612 @ 2011 03 28, 03:18)
O sios leles neskirtos zaidimui. Ju viduje tokie  stiklo karoliukai paprastai buna. Dazniausiai raso, kad skirta nuo 12 metu, kad tai nera zaislas. Pasiziurekit ar ne grazu:
http://cgi.ebay.co.uk/Realistic-Reborn-Bab...465720376197654
O jei mergaitem zaidimams norit pirkt , tai reikia kazko tokio :
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...TRK:MESINDXX:IT
Labai daug ir ivairiu yra leliu, mes cia LT tokiu net nemate. Ne tik Baby born, Anabeles ar Chou chou. Tik , kad pas mus tiek nepriveza ir nera reklamos, o kai kurios leles  thumbup.gif  ypatingos , ir grazios, ir idomios.
Kai gausiu, galesiu ikelt nuotrauku.
user posted image
Sita jau seniau nupirkau, daug priedu prie jos buvo, nesyne. Galit pasiskaityti cia apie ja, na man tai labai patiko.
http://www.comparestoreprices.co.uk/childr...-alexa-doll.asp
*

Va butent taip. jau ir as rasiau, kad Lietuvoj mamytes, kazkaip tas Zapf Creation leles pripazista, Baby borna, Chou chou, Anabelle. As sakau tiek zaidimams matau internete nuostabiu ir tokiu fainu leliu, man keista, kodel jos nesipopuliarina g.gif . Ziuriu drabuzius, kosmetika is visur siunciasi, o leles nejudinamos g.gif ir dar kitos daug pigiau kainuoja, nei tu Zapfu leles g.gif As manau, kad reklama yra uzvaldziusi sia sriti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(benyte @ 2011 03 28, 10:12)
Gaila, kad Klaipedoj gyvenat, tikrai i svecius isiprasyciau lotuliukas.gif , kad paciupinet tuos lelius. Idomu dar butu pamatyti tikroviskas foto, pvz viena salia kito paguldzius ax.gif
*

biggrin.gif Atskirai kiekvienas graziau wub.gif Taip kiekvienos atsiskleidzia individualus grozis, ypatumai, detales, odos spalva, jos ner dvyniai mirksiukas.gif Yra ir dvynuku ir trynuku, kartu ziurisi tada derinanciai smile.gif
Kriiste
nu ne visai tai - kad reklama - as ziurineju ir stebiu leles nuolat - bet man isvaizda gana svarbu - nu negrazi tarkim ta lele kur foto parodyta - o del tu rebornu - nzn, namie tokia nebent mazyte noreciau turet, kambario dekoracijai - realaus dydzio ne - neturiu tiek vietos, o ir laikyt kaip vaiko pakaitala - nu kazkaip ne man schmoll.gif
su tais paciais bornai - nu man juokas ima - kai lelei kudikiui vestuvines, belerinos sukneles, kostiumus, arklius gamina - gi kudikiai to nedaro - nukrypimas kazkoks ir tiek. Jei kudikis - tai kudikis, jei mergaite - tai mergaite, jei moteris - tai moteris (cia as apie leles) - bet taip imt ir sudrebt viska i kruva doh.gif
benyte
Visiskai sutinku, kad leles isvaizda yra labai svarbi thumbup.gif . Bent jau man, gali ir nebuti tu funkciju visai, bet lelyte grazi, miela ir patvari. Yra leliu idomiu savo funkcijomis, bet, kad jos baisios, nu nemielos ir viskas unsure.gif doh.gif ( kaip kad jau seniau apkalbeta Paula, nu neimciau jos nei uz dyka blink.gif ).
Kas liecia Zapf leles, tai manau, kad mamytes jas renkasi ne del reklamos. Matosi, kad su jomis tikrai gerai atidirbta, kompanija varda pelne ne vien del leliu grozio ar reklamos. Jos beveik amzinos rolleyes.gif , keliauja is ranku i rankas, 5-7 metu lele( jei nebuvo labai "skriaudziama" tongue.gif ) atrodo kaip nauja bigsmile.gif . Na, naujausios Zapf leles tai jau sakyciau truputi suprastejo, bet cia taip jau vyksta visame kame... Pas mus apskritai leliu pasirinkimas toks menkas, kad baisu doh.gif . Maximoj prigrusta kinietisku leliu po 80 - 100 lt, bet kad nera uz ka moketi blink.gif . Jei siustis nezinomos firmos lele, tai reikia gerai pasiskaityti komentarus, nes kartais kaina ir nemaza, o atsiliepimai tokie, kad po keliu dienu "numire" funkcijos, nuluzo galva ar pan unsure.gif
O leles kudikiai su karunom, princesiu ar vestuvinem suknelem man is vis atrodo atgrasiai unsure.gif , kazkaip nedera - soskiukas, buteliukas ir karuna su pusta suknele blink.gif .
Gute 2011
Atsakysiu i tema iskart visom kurios man rasot, aciu, kad patinka mano rebornai smile.gif Jas pirkau is ebay.com ir is ebay.co.uk, tai yra is Amerikos ir Anglijos.Dazniausiai leliu meistrai leles tas parduoda butent tik per ebay.Kainos ju buna ivairios, galima pirkt laisvai arba lost aukcione ir stebet nuolat, nes galim rast mazesnem kainom smile.gif
Gute 2011
Toki turiu patarima, kad mergaitem geriau rebornu nerodyt, nes po to visos leles, apie Paula, net nekalbu doh.gif atrodo katastrofiskai, kazkaip pasikeicia matymas g.gif biggrin.gif Nes rebornai, tai nera jokie kudikio pakaitalai, tai yra tik leles, ten nieko tokio labai tikro nera schmoll.gif Grazios leles ir tiek, ir labai malonios, Mano drauges seseriu metu mergyte, kai pamate rebornus mano, zinot ka pasake, kad cia vat tikros leles panasios i zmones, o ji turi guminius daiktus ir labai nusimine...As anukei nerodziau dar ir nerodysiu manau, turiu pripirkus jai daug leliu, tikrai nezadu duot zaist rebornu schmoll.gif As aplamai niekam ju nerodau, tik draugem ten, pas mane jos kambary, kur nieks nemato smile.gif
SIVERIJA
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 28, 16:01)
Toki turiu patarima, kad mergaitem geriau rebornu nerodyt, nes po to visos leles, apie Paula, net nekalbu doh.gif atrodo katastrofiskai, kazkaip pasikeicia matymas g.gif  biggrin.gif Nes rebornai, tai nera jokie kudikio pakaitalai, tai yra tik leles, ten nieko tokio labai tikro nera schmoll.gif Grazios leles ir tiek, ir labai malonios, Mano drauges seseriu metu mergyte, kai pamate rebornus mano, zinot ka pasake, kad cia vat tikros leles panasios i zmones, o ji turi guminius daiktus ir labai nusimine...As anukei nerodziau dar ir nerodysiu manau, turiu pripirkus jai daug leliu, tikrai nezadu duot zaist rebornu schmoll.gif As aplamai niekam ju nerodau, tik draugem ten, pas mane jos kambary, kur nieks nemato smile.gif
*

o jūsų rebornai ka nors daro ar ne? blush2.gif Nes yra "kvėpuojančių", su širdutės plakimu ir pan.

Papildyta:
QUOTE(benyte @ 2011 03 28, 11:16)

Kas liecia Zapf leles, tai manau, kad mamytes jas renkasi ne del reklamos. Matosi, kad su jomis tikrai gerai atidirbta, kompanija varda pelne ne vien del leliu grozio ar reklamos. Jos beveik amzinos rolleyes.gif , keliauja is ranku i rankas, 5-7 metu lele( jei nebuvo labai "skriaudziama" tongue.gif ) atrodo kaip nauja bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif
o ir panaršius ebay.co.uk ar ebay.de gi randi daugiausia Zapf lėlių ax.gif Reiškia jos ne tik pas mus populiarios. Na, Amerikoje sava specifika, ten pastebėjau, baby alive labai ant bangos.
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 28, 16:12)
drinks_cheers.gif
o ir panaršius ebay.co.uk ar ebay.de  gi randi daugiausia Zapf lėlių ax.gif Reiškia jos ne tik pas mus populiarios. Na, Amerikoje sava specifika, ten pastebėjau, baby alive labai ant bangos.
*

bet man tos alive idomiai taip - UK jos irgi gana populiarios - bet gal del dideles kainos ju maziau parduodama g.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 28, 16:14)
bet man tos alive idomiai taip - UK jos irgi gana populiarios - bet gal del dideles kainos ju maziau parduodama g.gif
*

g.gif gali būt
gaila, kad pas mus jų niekas neįveža, tik MAXIMA buvo vieną kartą . Kitokių Hasbro žaislų tai pilna.
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 28, 16:20)
g.gif gali būt
gaila, kad pas mus jų niekas neįveža, tik MAXIMA buvo vieną kartą . Kitokių  Hasbro žaislų tai pilna.
*

matyt irgi del per dideles kainos...
siaip dar variantas - kad ta partija buvo brokuota - ir per daug bedu buvo su jom, tad nebeuzsako - nes tuo metu titeje ju buvo puse furgono (apie 80) defektiniu doh.gif
Gute 2011
Ne manieji nieko nedaro, nei sirdute plaka, nei kvepuoja, nei juda, esu susipykus su elektronika unsure.gif

As nuolat kazkaip siek tiek pergyvenu, kad Alive nesugestu, nes musu Gabriele labai prie jos prisiriso wub.gif O mano mama, jos promociute, dabar mezga Alivei visokius drabuzelius megstuka, kelnytes, kepuryte, paltuka :)Nes pries savaite buvo su lelyte prie juros, ir vargse Alive tokiu saltu oru buvo su viena suknele, promociutei pagailo vaiko, tai emesi darbo smile.gif Tai dukra pasakojo, kaip visos mergaites pavydziai ziurejo i Gabrielyte, kad turi tokia lele, nes dukra kazkaip netikejo, kad Alives patinka mergaitem.Man pikta, kad pas mus ner ju pirkt, idomios lelytes wub.gif
FrigidnaS
dabar jau metai kaibarbės svarbiausios lėlės
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.