Kriiste
2011 03 07, 14:53
Gute 2011
2011 03 09, 12:12
Kriiste
2011 03 09, 12:13
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 12:12) nu kelk kelk savo lele - maciau jau kad sulaukei
Gute 2011
2011 03 09, 12:47
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 09, 14:13) nu kelk kelk savo lele - maciau jau kad sulaukei  Jo sulaukiau, neatsidziaugiu, net issigandau kai atidariau deze, nesitikejau, kad ji tokia tikroviska  As ja neatsidziaugiu, kazkaip keistai jauciuosi, ji kaip gyva, tokia fainulkia, jau varda daviau Kasparas, dabar laukiam sesytes  Vyras tai taip juokesi, sako,nu tokio dalyko neisivaizdavau, kaip tikras kudikis  Juokiasi jis is manes, kai Kaspariuka paimu i rankas  Butinai reiks nufotkint , reiks rimtai prasyt, kad kas tai padarytu, pati nemoku
Kriiste
2011 03 09, 13:27
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 12:47) Jo sulaukiau, neatsidziaugiu, net issigandau kai atidariau deze, nesitikejau, kad ji tokia tikroviska  As ja neatsidziaugiu, kazkaip keistai jauciuosi, ji kaip gyva, tokia fainulkia, jau varda daviau Kasparas, dabar laukiam sesytes  Vyras tai taip juokesi, sako,nu tokio dalyko neisivaizdavau, kaip tikras kudikis  Juokiasi jis is manes, kai Kaspariuka paimu i rankas  Butinai reiks nufotkint , reiks rimtai prasyt, kad kas tai padarytu, pati nemoku  nu ka gi - lauksim - nors zadejot senai savo leliu kolekcija pristatyt mums - ale nesulaukiam
Gute 2011
2011 03 09, 14:43
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 09, 15:27) nu ka gi - lauksim - nors zadejot senai savo leliu kolekcija pristatyt mums - ale nesulaukiam  Zadejau, bet buvo problemu, vaikinukas, kuris but man padejes, dabar Anglijoj, prasysiu kitu. Kriiste, ar tai Jus tarpininkavot persiunciat siuntini is Siauliu man  As kazkaip apie tai pagalvojau, bet nedrisau, bijojau apsidurnint, norejau paprasyt, kad ta mano lele isimtumet is dezes ir nufotografuotumet ir idetumet i foruma, bet nezinau ar tai jus
Kriiste
2011 03 09, 15:30
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 14:43) Zadejau, bet buvo problemu, vaikinukas, kuris but man padejes, dabar Anglijoj, prasysiu kitu. Kriiste, ar tai Jus tarpininkavot persiunciat siuntini is Siauliu man  As kazkaip apie tai pagalvojau, bet nedrisau, bijojau apsidurnint, norejau paprasyt, kad ta mano lele isimtumet is dezes ir nufotografuotumet ir idetumet i foruma, bet nezinau ar tai jus  ne ne - ne as
Gute 2011
2011 03 09, 21:57
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 09, 17:30) ne ne - ne as  Supratau
Gute 2011
2011 03 10, 11:24
Mano keturmete anukele beprotiskai yra pamilusi Alive  Jinai ja buciouja, ne vienos leles ner buciavusi, megsta maitinti ir uzpakaliuka svariai nuvalo, megsta pampersiukus keisti, tikra mazoji mamyte, as kazkaip pagalvojau, ka ta lele tokio turi, kad ji vos ne viso pasaulio mergaiciu numyletine  Ka tik per yotube ziurejau video, ir ten reiskia Alive laukiamiausias kaledinis zaislas, ir kiek tu dziaugsmingu emociju mergaites patiria gaudamos ta lele dovanu  . Kazkaip nusistebejau, nes ji man tokios keistos isvaizdos, bet kartu labai miela
erikiuxxx
2011 03 10, 21:04
oi kokia temele man irgi labai patinka leles dvi musu turimos   reiktu dar berniuko
Gute 2011
2011 03 10, 22:18
Kriiste
2011 03 10, 22:41
Nu man grazios tokios - bet dydis gasdinantis, jauciu bijociau viena su jom namie likt  noreciau tokio real kudikiuoko - bet mazo, mazuciuko - max 20 cm dydzio  tik va kainos gasdinancios
erikiuxxx
2011 03 11, 08:24
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 10, 22:18) aha ten pardavejo is kurio pirkome,pas ji visa kolekcija  QUOTE(Kriiste @ 2011 03 10, 22:41) Nu man grazios tokios - bet dydis gasdinantis, jauciu bijociau viena su jom namie likt  noreciau tokio real kudikiuoko - bet mazo, mazuciuko - max 20 cm dydzio  tik va kainos gasdinancios  as irgi noriu,bet pirmiau sakau reikia berniuko o kudikelio noreciau,bet normalaus dydzio,apie 52cm
Gute 2011
2011 03 11, 16:30
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 11, 00:41) Nu man grazios tokios - bet dydis gasdinantis, jauciu bijociau viena su jom namie likt  noreciau tokio real kudikiuoko - bet mazo, mazuciuko - max 20 cm dydzio  tik va kainos gasdinancios  Jo kainos tai kosmines, bet tai juk ranku darbo meno kuriniai. O kudikelis 20 cm. per mazas, geriausiai toks kai rasosi 20ar 22 inches, tai butu apie 52_55 cm dydzio. Bet galima uztaikyti ir visai normaliom kainom, buvo karta ne nauju, bet kaip nauju ebay pirktir tik uz kelias desimtis doleriu, bet as nespejau susizvejot, greit tokias pagriebia, dabar draugei is pigesniu ieskosiu
Kriiste
2011 03 11, 16:32
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 11, 16:30) Jo kainos tai kosmines, bet tai juk ranku darbo meno kuriniai. O kudikelis 20 cm. per mazas, geriausiai toks kai rasosi 20ar 22 inches, tai butu apie 52_55 cm dydzio. Bet galima uztaikyti ir visai normaliom kainom, buvo karta ne nauju, bet kaip nauju ebay pirktir tik uz kelias desimtis doleriu, bet as nespejau susizvejot, greit tokias pagriebia, dabar draugei is pigesniu ieskosiu  nu ne - man nereik kudikio - savo du turiu - noreciau maziuko - kaip dekoracijos i lentyna
Gute 2011
2011 03 11, 16:37
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 03 11, 10:24) aha ten pardavejo is kurio pirkome,pas ji visa kolekcija  as irgi noriu,bet pirmiau sakau reikia berniuko o kudikelio noreciau,bet normalaus dydzio,apie 52cm  Noreciau ir as tokios dideles leles, turiu didele porcelianine, bet ne tokia didele, bet dabar jau viskas, du kudikelius nusipirkau, dabar didelei reikes ilgai ir nuobodziai taupyt Papildyta:QUOTE(Kriiste @ 2011 03 11, 18:32) nu ne - man nereik kudikio - savo du turiu - noreciau maziuko - kaip dekoracijos i lentyna  Aha man irgi tos dekoracijos patinka  Jos buna visai tokios mazytes  Anukelei zadu tokia mazute nupirkt
Kriiste
2011 03 11, 16:41
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 11, 16:37) Aha man irgi tos dekoracijos patinka  Jos buna visai tokios mazytes  Anukelei zadu tokia mazute nupirkt  ir ka ji veiks  manau vaikui per brangi tokia lele  ji gi ne zaidimui
Gute 2011
2011 03 11, 21:24
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 11, 18:41) ir ka ji veiks  manau vaikui per brangi tokia lele  ji gi ne zaidimui  Gal tikrai jus teisi, ka ji veiks su tuo kudikiu  Na brangu pirkt ir neketinau, as maciau nebrangiu  Bet, turi ji kalna tu leliu, paklausysiu jusu nuomones, nepirksiu
KarilesMama
2011 03 13, 18:11
Maniškė pripažįsta tik megztas lėlytes, su plastmasinėm kol kas nežaidžia
kermint
2011 03 19, 16:49
Pas mus leliu ivairiu yra  Turim pora minkstu Dora the ezplorer lelyciu turim Undinele,Snieguole ir pelene, keleta CABBAGE PATH KIDS lelyciu ir viena kudyki lele. Bet kuo labiausiai didziuojames tai savo Bratz ir Barbiu kolekcija kur sudejus vaikus,kenus,kudykius ir pan. gautusi virs 200 lelyciu Tesiam ir toliau savo kolekcija
Gal kas turi patirties su sita lelyte? http://www.toys.ie/Missy-Kissy-!H07581-prod.aspxhttp://www.youtube.com/watch?v=U70-O0ycPykMano mazei 1 vietoj baby bornas, ziuriu sita turi panasumo tik fainesne, nes kalba, dainuoja ir is veiduko grazesne  . Butu sesyte baby bornui  .
Gute 2011
2011 03 24, 23:16
QUOTE(kermint @ 2011 03 19, 18:49) Pas mus leliu ivairiu yra  Turim pora minkstu Dora the ezplorer lelyciu turim Undinele,Snieguole ir pelene, keleta CABBAGE PATH KIDS lelyciu ir viena kudyki lele. Bet kuo labiausiai didziuojames tai savo Bratz ir Barbiu kolekcija kur sudejus vaikus,kenus,kudykius ir pan. gautusi virs 200 lelyciu Tesiam ir toliau savo kolekcija  Oho kokia kolekcija  Sitiek daug leliu, o nuotraukyciu nebus  Man tikrai juokinga to prasyti, nes as nemoku patalpint nuotraukas  Vis per ivairius darbus niekaip neprisiruosiu ka nors pasikviest, kas idetu nuotraukas, o gal pas jus tokia pati situacija O koki jus turit kudiki, ar ta reborna netikra kudiki, ar lele kudiki, na nezinau kaip cia ir paklaust, manau supratot klausima Papildyta:QUOTE(benyte @ 2011 03 20, 15:23) Gal kas turi patirties su sita lelyte? http://www.toys.ie/Missy-Kissy-!H07581-prod.aspxhttp://www.youtube.com/watch?v=U70-O0ycPykMano mazei 1 vietoj baby bornas, ziuriu sita turi panasumo tik fainesne, nes kalba, dainuoja ir is veiduko grazesne  . Butu sesyte baby bornui  . Na tikrai faina lelyte, patirties su ja neturiu, bet manau, kad uz borna fainesne  Ziuriu, kad internete tiek fainu lelyciu, bet kazkaip mamytes prisiriso prie tu ZAPF CREATION lelyciu , na nezinau, gal cia reklama prisidejo  As nelabai sios firmos lelemis susizavejusi
kermint
2011 03 25, 12:40
[quote=Zuiki Puiki,2011 03 25, 00:16] Oho kokia kolekcija  Sitiek daug leliu, o nuotraukyciu nebus  Man tikrai juokinga to prasyti, nes as nemoku patalpint nuotraukas  Vis per ivairius darbus niekaip neprisiruosiu ka nors pasikviest, kas idetu nuotraukas, o gal pas jus tokia pati situacija O koki jus turit kudiki, ar ta reborna netikra kudiki, ar lele kudiki, na nezinau kaip cia ir paklaust, manau supratot klausima Papildyta:Galesim kada padaryti nuotraukyciu  Pasirodyti  Tik vis laiko nebuna reikia visas aprenkti,susukuoti Ne ten tas kudykis lele paprasta YOU AND ME lygtais
lina0612
2011 03 25, 16:54
Gute 2011
2011 03 25, 21:38
lina0612
2011 03 25, 23:35
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 25, 22:38) Ta lele ryt bus parduota, gaila, bet jau dabar kaina didoka. O si atkeliauja i LT 
Gute 2011
2011 03 26, 00:27
Na L inut as jau nesuprantu  is kur jus zinot, kad ji atkeliauja i Lietuva, na ir saunuole jus  Faina lelyte
lina0612
2011 03 26, 00:38
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 26, 01:27) Na L inut as jau nesuprantu  is kur jus zinot, kad ji atkeliauja i Lietuva, na ir saunuole jus  Faina lelyte  Taigi jei laimejau aukcione, sumokejau, tai ir keliauja. O cia visiems , kuriems buvo smalsu, kokia lelyte turi Zuiki Puiki Tikrai labai grazi maza mergyte  
Gute 2011
2011 03 26, 01:03
Labai aciu Linute uz nuotraukas, bet realiai ji kitokia, grazesne  O kito kudikio nuotraukos istrintos  as irgi issitryniau item, reiks fotkint
Gute 2011
2011 03 26, 19:12
QUOTE(benyte @ 2011 03 26, 18:59) Aciu  Man ji irgi pasaka  Pavadinau ja Kamile, nors ji atkeliavo pas mane su savo vardu Payton.Sis kudikis yra vienos labai izymios skulptores Adrie Stoete skulptura pavadinta PARIS, tai yra viena is labai populiariu labai megstamu skulpturu, buvo skulptores sukurta 2010m. rugpjuti, is pradziu ji kaip naujove kainavo apie 3000 doleriu, laikui begant kainos leidziasi, bet kaina priklauso nuo to i kokias leliu meistro dailininko rankas paklius si skulptura, nemoksos megejo rankose Paris ne visad buna grazi, tokiu maciau, kad baisu ziuret. Ilgai rinkausi sia Paris, nes profesionalu darbo buna grazios, bet labai brangios, na man pavyko grazia nusipirkt uz normalesne kaina  Esu labai dekinga tarpininkei Lauretai, kuri laimejo aukciona, na ziauriai as stresavau, nes pries pabaiga kilo bidinimas, ai pavyko ja laimet
Kriiste
2011 03 26, 19:15
ir kokia ta normali kaina
Gute 2011
2011 03 26, 19:25
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 26, 21:15) ir kokia ta normali kaina  Parasiau i AZ
lina0612
2011 03 27, 16:43
SIVERIJA
2011 03 27, 17:45
Grazu man paziureti tos reborn leles, bet tokiu turet nenoreciau  Tokios bauginanciai tikroviskos
Gute 2011
2011 03 27, 20:28
Aciu Linute uz mano Kaspariuko nuotraukas, nemaniau, kad is mano sunkaus paaiskinimo jus jas rasit, aciu Papildyta:QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 27, 19:45) Grazu man paziureti tos reborn leles, bet tokiu turet nenoreciau  Tokios bauginanciai tikroviskos  Tai turbut tikroviskai nematet  Visai nebauginancios, mano daug kas mane, kad bus bauginancios, bet kai pamate, tai tiek teigiamu emociju, nuomone keiciasi iskart  Ju veiduose yra toks meilumas kazkoks, tos rankytes ypac Kaspariuko tokios kudutes su atsikisusiais rieso sanariukais, mazais pirstukais, alkunyte, o kjytes issiplete koju pirsciukai, toks bejegis atrodo  O Kamile tokia meilute, kas ateina po desimtis kartu eina ziuret, neatsiziuri
vaiddda-d
2011 03 27, 20:31
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 27, 19:45) Grazu man paziureti tos reborn leles, bet tokiu turet nenoreciau  Tokios bauginanciai tikroviskos  kolekcijai taip,grazu,bet be zaidimams Maniske isvis lelem niekad nezaide,pliusiniai zaislai jai tik egzistuoja
lina0612
2011 03 28, 01:18
QUOTE(vaiddda-d @ 2011 03 27, 21:31) kolekcijai taip,grazu,bet be zaidimams Maniske isvis lelem niekad nezaide,pliusiniai zaislai jai tik egzistuoja  O sios leles neskirtos zaidimui. Ju viduje tokie stiklo karoliukai paprastai buna. Dazniausiai raso, kad skirta nuo 12 metu, kad tai nera zaislas. Pasiziurekit ar ne grazu: http://cgi.ebay.co.uk/Realistic-Reborn-Bab...465720376197654O jei mergaitem zaidimams norit pirkt , tai reikia kazko tokio : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...TRK:MESINDXX:ITLabai daug ir ivairiu yra leliu, mes cia LT tokiu net nemate. Ne tik Baby born, Anabeles ar Chou chou. Tik , kad pas mus tiek nepriveza ir nera reklamos, o kai kurios leles  ypatingos , ir grazios, ir idomios. Kai gausiu, galesiu ikelt nuotrauku.  Sita jau seniau nupirkau, daug priedu prie jos buvo, nesyne. Galit pasiskaityti cia apie ja, na man tai labai patiko. http://www.comparestoreprices.co.uk/childr...-alexa-doll.asp
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 27, 20:28) Tai turbut tikroviskai nematet  Visai nebauginancios, mano daug kas mane, kad bus bauginancios, bet kai pamate, tai tiek teigiamu emociju, nuomone keiciasi iskart  Ju veiduose yra toks meilumas kazkoks, tos rankytes ypac Kaspariuko tokios kudutes su atsikisusiais rieso sanariukais, mazais pirstukais, alkunyte, o kjytes issiplete koju pirsciukai, toks bejegis atrodo  O Kamile tokia meilute, kas ateina po desimtis kartu eina ziuret, neatsiziuri  Gaila, kad Klaipedoj gyvenat, tikrai i svecius isiprasyciau  , kad paciupinet tuos lelius. Idomu dar butu pamatyti tikroviskas foto, pvz viena salia kito paguldzius
Gute 2011
2011 03 28, 08:59
QUOTE(lina0612 @ 2011 03 28, 03:18) O sios leles neskirtos zaidimui. Ju viduje tokie stiklo karoliukai paprastai buna. Dazniausiai raso, kad skirta nuo 12 metu, kad tai nera zaislas. Pasiziurekit ar ne grazu: http://cgi.ebay.co.uk/Realistic-Reborn-Bab...465720376197654O jei mergaitem zaidimams norit pirkt , tai reikia kazko tokio : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...TRK:MESINDXX:ITLabai daug ir ivairiu yra leliu, mes cia LT tokiu net nemate. Ne tik Baby born, Anabeles ar Chou chou. Tik , kad pas mus tiek nepriveza ir nera reklamos, o kai kurios leles  ypatingos , ir grazios, ir idomios. Kai gausiu, galesiu ikelt nuotrauku.  Sita jau seniau nupirkau, daug priedu prie jos buvo, nesyne. Galit pasiskaityti cia apie ja, na man tai labai patiko. http://www.comparestoreprices.co.uk/childr...-alexa-doll.aspVa butent taip. jau ir as rasiau, kad Lietuvoj mamytes, kazkaip tas Zapf Creation leles pripazista, Baby borna, Chou chou, Anabelle. As sakau tiek zaidimams matau internete nuostabiu ir tokiu fainu leliu, man keista, kodel jos nesipopuliarina  . Ziuriu drabuzius, kosmetika is visur siunciasi, o leles nejudinamos  ir dar kitos daug pigiau kainuoja, nei tu Zapfu leles  As manau, kad reklama yra uzvaldziusi sia sriti Papildyta:QUOTE(benyte @ 2011 03 28, 10:12) Gaila, kad Klaipedoj gyvenat, tikrai i svecius isiprasyciau  , kad paciupinet tuos lelius. Idomu dar butu pamatyti tikroviskas foto, pvz viena salia kito paguldzius   Atskirai kiekvienas graziau  Taip kiekvienos atsiskleidzia individualus grozis, ypatumai, detales, odos spalva, jos ner dvyniai  Yra ir dvynuku ir trynuku, kartu ziurisi tada derinanciai
Kriiste
2011 03 28, 09:01
nu ne visai tai - kad reklama - as ziurineju ir stebiu leles nuolat - bet man isvaizda gana svarbu - nu negrazi tarkim ta lele kur foto parodyta - o del tu rebornu - nzn, namie tokia nebent mazyte noreciau turet, kambario dekoracijai - realaus dydzio ne - neturiu tiek vietos, o ir laikyt kaip vaiko pakaitala - nu kazkaip ne man su tais paciais bornai - nu man juokas ima - kai lelei kudikiui vestuvines, belerinos sukneles, kostiumus, arklius gamina - gi kudikiai to nedaro - nukrypimas kazkoks ir tiek. Jei kudikis - tai kudikis, jei mergaite - tai mergaite, jei moteris - tai moteris (cia as apie leles) - bet taip imt ir sudrebt viska i kruva
Visiskai sutinku, kad leles isvaizda yra labai svarbi  . Bent jau man, gali ir nebuti tu funkciju visai, bet lelyte grazi, miela ir patvari. Yra leliu idomiu savo funkcijomis, bet, kad jos baisios, nu nemielos ir viskas  ( kaip kad jau seniau apkalbeta Paula, nu neimciau jos nei uz dyka  ). Kas liecia Zapf leles, tai manau, kad mamytes jas renkasi ne del reklamos. Matosi, kad su jomis tikrai gerai atidirbta, kompanija varda pelne ne vien del leliu grozio ar reklamos. Jos beveik amzinos  , keliauja is ranku i rankas, 5-7 metu lele( jei nebuvo labai "skriaudziama"  ) atrodo kaip nauja  . Na, naujausios Zapf leles tai jau sakyciau truputi suprastejo, bet cia taip jau vyksta visame kame... Pas mus apskritai leliu pasirinkimas toks menkas, kad baisu  . Maximoj prigrusta kinietisku leliu po 80 - 100 lt, bet kad nera uz ka moketi  . Jei siustis nezinomos firmos lele, tai reikia gerai pasiskaityti komentarus, nes kartais kaina ir nemaza, o atsiliepimai tokie, kad po keliu dienu "numire" funkcijos, nuluzo galva ar pan O leles kudikiai su karunom, princesiu ar vestuvinem suknelem man is vis atrodo atgrasiai  , kazkaip nedera - soskiukas, buteliukas ir karuna su pusta suknele  .
Gute 2011
2011 03 28, 14:30
Atsakysiu i tema iskart visom kurios man rasot, aciu, kad patinka mano rebornai  Jas pirkau is ebay.com ir is ebay.co.uk, tai yra is Amerikos ir Anglijos.Dazniausiai leliu meistrai leles tas parduoda butent tik per ebay.Kainos ju buna ivairios, galima pirkt laisvai arba lost aukcione ir stebet nuolat, nes galim rast mazesnem kainom
Gute 2011
2011 03 28, 15:01
Toki turiu patarima, kad mergaitem geriau rebornu nerodyt, nes po to visos leles, apie Paula, net nekalbu  atrodo katastrofiskai, kazkaip pasikeicia matymas  Nes rebornai, tai nera jokie kudikio pakaitalai, tai yra tik leles, ten nieko tokio labai tikro nera  Grazios leles ir tiek, ir labai malonios, Mano drauges seseriu metu mergyte, kai pamate rebornus mano, zinot ka pasake, kad cia vat tikros leles panasios i zmones, o ji turi guminius daiktus ir labai nusimine...As anukei nerodziau dar ir nerodysiu manau, turiu pripirkus jai daug leliu, tikrai nezadu duot zaist rebornu  As aplamai niekam ju nerodau, tik draugem ten, pas mane jos kambary, kur nieks nemato
SIVERIJA
2011 03 28, 15:12
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 28, 16:01) Toki turiu patarima, kad mergaitem geriau rebornu nerodyt, nes po to visos leles, apie Paula, net nekalbu  atrodo katastrofiskai, kazkaip pasikeicia matymas  Nes rebornai, tai nera jokie kudikio pakaitalai, tai yra tik leles, ten nieko tokio labai tikro nera  Grazios leles ir tiek, ir labai malonios, Mano drauges seseriu metu mergyte, kai pamate rebornus mano, zinot ka pasake, kad cia vat tikros leles panasios i zmones, o ji turi guminius daiktus ir labai nusimine...As anukei nerodziau dar ir nerodysiu manau, turiu pripirkus jai daug leliu, tikrai nezadu duot zaist rebornu  As aplamai niekam ju nerodau, tik draugem ten, pas mane jos kambary, kur nieks nemato  o jūsų rebornai ka nors daro ar ne?  Nes yra "kvėpuojančių", su širdutės plakimu ir pan. Papildyta:QUOTE(benyte @ 2011 03 28, 11:16) Kas liecia Zapf leles, tai manau, kad mamytes jas renkasi ne del reklamos. Matosi, kad su jomis tikrai gerai atidirbta, kompanija varda pelne ne vien del leliu grozio ar reklamos. Jos beveik amzinos  , keliauja is ranku i rankas, 5-7 metu lele( jei nebuvo labai "skriaudziama"  ) atrodo kaip nauja  . o ir panaršius ebay.co.uk ar ebay.de gi randi daugiausia Zapf lėlių  Reiškia jos ne tik pas mus populiarios. Na, Amerikoje sava specifika, ten pastebėjau, baby alive labai ant bangos.
Kriiste
2011 03 28, 15:14
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 28, 16:12) o ir panaršius ebay.co.uk ar ebay.de gi randi daugiausia Zapf lėlių  Reiškia jos ne tik pas mus populiarios. Na, Amerikoje sava specifika, ten pastebėjau, baby alive labai ant bangos. bet man tos alive idomiai taip - UK jos irgi gana populiarios - bet gal del dideles kainos ju maziau parduodama
SIVERIJA
2011 03 28, 15:20
QUOTE(Kriiste @ 2011 03 28, 16:14) bet man tos alive idomiai taip - UK jos irgi gana populiarios - bet gal del dideles kainos ju maziau parduodama   gali būt gaila, kad pas mus jų niekas neįveža, tik MAXIMA buvo vieną kartą . Kitokių Hasbro žaislų tai pilna.
Kriiste
2011 03 28, 15:24
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 03 28, 16:20)  gali būt gaila, kad pas mus jų niekas neįveža, tik MAXIMA buvo vieną kartą . Kitokių Hasbro žaislų tai pilna. matyt irgi del per dideles kainos... siaip dar variantas - kad ta partija buvo brokuota - ir per daug bedu buvo su jom, tad nebeuzsako - nes tuo metu titeje ju buvo puse furgono (apie 80) defektiniu
Gute 2011
2011 03 28, 17:11
Ne manieji nieko nedaro, nei sirdute plaka, nei kvepuoja, nei juda, esu susipykus su elektronika As nuolat kazkaip siek tiek pergyvenu, kad Alive nesugestu, nes musu Gabriele labai prie jos prisiriso  O mano mama, jos promociute, dabar mezga Alivei visokius drabuzelius megstuka, kelnytes, kepuryte, paltuka :)Nes pries savaite buvo su lelyte prie juros, ir vargse Alive tokiu saltu oru buvo su viena suknele, promociutei pagailo vaiko, tai emesi darbo  Tai dukra pasakojo, kaip visos mergaites pavydziai ziurejo i Gabrielyte, kad turi tokia lele, nes dukra kazkaip netikejo, kad Alives patinka mergaitem.Man pikta, kad pas mus ner ju pirkt, idomios lelytes
FrigidnaS
2011 03 28, 21:31
dabar jau metai kaibarbės svarbiausios lėlės
|
|