Taupom, dalinamės nebrangiais skaniais patiekalais
Aciu uz temuke,registruojuos
Neringuliaa,prašom gi nesunku
Na bandau surasyt toki belekoki meniu
Pusryciai:MB nieko,man lietiniai su desra ir suriu(labai velyvi pusryciai buvo) Pietums:man plovas(ne namie),MB guliasas Vakariene:man sausainukai kazkokie,MB bandele su jogurtu,dar apelsino valgem,arbatos gerem
Neringuliaa,tik tiek, jetau kaip man prisiversti mažiau valgyti
Tai zinok cia tik kartais taip
Pusryciai - kava
Pietus - orkaiteje kepti vistienos ketvirciai su bulvemis ir marinuotais agurkais vakariene - sumustinukai, ( rukyta juros lydeka su kiausiniu ir majonezu ant duonos, krekeriai-lydytas surelis-krabu lazdeles) zele , sampanas ![]()
mickute7,uoj kai norėčiau dbr kokio sumuštinuko
Ačiū už naują temą
Saulėtos, giedrios pavasarinės nuotaikos!!!!! QUOTE(mickute7 @ 2011 03 08, 09:22) Tobuli sumutinukai Mūsų pirmadienio meniu: I-vaikui likę blynai, mums sumuštiniai su paštetu, kava, arbata II-brandinti šaltibarščiai, koldūnai su grybais (iš kameros) III-faršo suktinukai su keptų porų įdaru, bulvės, raug. agurkėliai. Dar kepiau čirvinius ir amerikietiškus blynelius (į darbą reik nusinešt), užmarinavau karkos gabaliuką šiandienai. Sako per užgavėnes reikia riebiai valgyti, kad visi metai sotūs būtų.
Su tarptautine Moters diena mielosios
![]() Uploaded with ImageShack.us Mickute,vaises labai skaniai atrodo
Su praejusiu gimtadieniu Mickute
QUOTE(mickute7 @ 2011 03 08, 13:49) Kad turejom proga, siaip savaitgaliui nusimato didysis balius, bet ir vakar pora draugiu sumane uzeit pasveikint, nu tai is to ka turejau , taip ir sukausi Gavau pagaliau dovanu fotika Su gimtadieniu!!!!!!!!!!!!!! Wow naujas fotikas, tai dabar bus daaaauuuug patiekalų nuotraukyčių pas mus temoj.
mickute7,su praėjusiu gimtadieniu ir matau kad laukiate stebūklo tai to ir palinkėsiu
Mickute, su praejusiu gimtadieniu!!!
Ir visas su kovo 8-aja!!!
Snd meniu toks:
PUSRYCIAI:dribsniai su pienu PIETUS:lietiniai su varskes-konservuotu abrikosu idaru ir karstu sokoladu(sventem uzgavenes) VAKARIENE:kepta duona su surio-majonezo padazu
I kava arbata
II man morkų salotos vakaryšstes, MB brandintas apkepas ir brandinti kopūstai III Chinkuliai (ale koldūnai ir jautienos) žinoma buvo daug arbatos ir saldainukų bei šampano tautė
Užgavėnių meniu:
I-blynai (kam čirviniai, kam amerikietiški), kava, arbata II-karkos gabaliukai troškinti su žirniais ir perlinėm kruopom orkaitėje, uždengus folija, raug. agurkėliai, blynai su obuoliene desertui III-karkos likučiai, lietinių "tortas" (iškepiau apie 10 paprastų lietinių, pertepimui padariau kiek tirštesnį padažiuką - kepti svogūnai, miltai, pienas, karis-tortinėje formoje sutepiau lietinius, ant viršaus fermentinio sūrio, krapų ir užkepiau orkaitėje apie 15 min.) "Tortas" paprastutis, bet skonis netgi labai nustebino Šompanas Žodžiu, daug, sočiai privalgėm, tai konstatuoju, kad visi metai bus puikūs
Tai mano metai bus bedni,nes meniu jau toks skurdus
Pusryciai:MB kiausiniai kepti su lasinukais,man avokadas,keletas sausainiu,arbata Pietums:burokeliu sriuba Vakariene:keptos bulves su rukytom desrelem,burokeliu misraine su majonezu
Laba, vakar buvo pelenų diena, tai mes nevalgėm su mėsa nieko
I-čirvinių blynų likutis su obuoliene, kava, arbata II-žuvienė iš kelių tėčio sugautų ešeriukų III-žuvienė, keptos bulvės su ketšupu, raug. agurku, raud. serbentų kisielius Šiandien: I-blynų "torto" likutis, kava arbata II-šv. kopūstų sriuba, į nuo vakar likusias bulves pripjausčiau dešrelių gabaliukų ir pakepiau, valgėm su mar. burokėliais Vakarienei liko sriubos ir planuoju vištienos faršo kotletukus su morkų įdaru ir ryžiais Gero ilgo savaitgalio
Vakar
I arbata kava II žemaičių blynai man (ne namie) rauginti kopūstai MB III marinuota silkė su bulvėm ir žinoma buvo užkandžiams saldumynai dž. slyvos Šiandien I trapučiai arbata kava II duonos mišrainė ir pasakos (viskas iš parduotuvės III ale pyragėliai - bynai su tarkuotom dešrelėm
Siandienos meniukas:
Pusryciai:MB desreles virtos su kecupu,man bandele Priespieciams:MB pyrago uzkando,man brandinta burokeliu sriuba Vakariene:buvom pas tevus tai sumustinukai su silke,kumpiukas,desryte,vynas
Oj kaip ramu cia:)Musu vakarykstis meniu:
Pusryciai:blynai su obuoliais,valgeme su uogiene,grietine,dar pienas Pietums:kotletukai su padaziuku,bulvemis,pekino-pomidoru salotos Vakariene sveciuose:suris,desryte,balta misraine,desertui plokstainis Snd meniu toks: Pusryciai:man balta misraine,MB pora bandeliu su lasinukais Pietums:brandintos apkeptos bulves,silke,grudeta varske,kefyras Vakariene:rukyta skumbre,alus,as manau dar kokiu sausainuku tarpais uzkasiu
Vakaryštis meniu
I-arbatos ir kavos II- jautienos kukuliai medaus ir baziliko padaže III kopūstų sriuba ir begalės daug saldumynų Šiandien I man varškė kava MB brandinti kotletai priešpiečiai brandinta sriuba II šonkauliukai su magi (išbandysiu) ir kepa obuolių pyragas pagal mamosreceptus... III dar nzn
Musu meniu snd toks:
Pusryciai:balta misraine,pusrytines bandeles su sviestu Pietums:cepelinai su padazu pas tevukus(dar ir namo parsivezem),desertui saldainiai Vakariene:rukyta skumbe,juoda duona,agurkas Dar snd batona kepiau pagal Ules recepta
Labukas, dekui visoms uz sveikinimus
Pas mus po baliaus dar visokie likuciai,, tai kas ka nori ir kada valgo QUOTE(Rastika @ 2011 03 12, 15:47) Na ir kaip ta idėja? Gėda prisipažint, bet mes irgi niekad nebandėm, pakiloju parduotuvėj ir vis nesiryžtu pirkt.. QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 13, 21:39) Ar pavyko? Savo meniu net nerašysiu, nes buvom išvykę. Kelionei tik buvau išsikepusi meduolį ir bandeles su dešrelėm. QUOTE(Zaklada @ 2011 03 14, 12:47) Na ir kaip ta idėja? Gėda prisipažint, bet mes irgi niekad nebandėm, pakiloju parduotuvėj ir vis nesiryžtu pirkt.. Ar pavyko? aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas. QUOTE(Zaklada @ 2011 03 14, 12:47) Aha super pavyko,snd jau nebera beveik:)o kas cia per bandeles? QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 13:17) aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas. As tik sultingai vistienai esu bandzius tai nieko ypatingo man,pati skaniau uzmarinuoju(nekukliai as cia) QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 14, 14:45) Uj pačios paprasčiausios Batonas vylioja, bet nedrįstu, kai aš tokia kepėja kažin ar man pavyks. Papildyta: QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 13:17) aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas.
Ir as taip pat darau is sluoksniuotos teslos,ji tikras geris,kai nera laiko
Tikrai kepkite batona,drasiai,pavyks,nes as pvz su mielem visai nedraugauju,bet sis receptas toks paprastas,kad nepavykti tiesiog negali
I obuolių pyragas sumuštinis su sūriu
arbata kava II mišrainė su kuskusu (nzn ką MB valgė matyt ką rado šaldytuve) III Vištiena su ryžiais jei kuriai įdomu čia receptuką įmečiau Miežinė kava žinoma buvo saldumynų ir daug vandens gal kuri turi koki lengvu receptuku pasidalinti, kaip darote vištienos blauzdeles?
Labai gardziai atrodo vistiena:)as is blauzdeliu darau daznai toki patiekaliuka:jas isverdu,nukaulinu ir pakepu ant sviestuko su tarkuotom morkom ir svogunu,galop ipylu grietineles(neriebios),valgome su ryziais ar bulvem,mum labai skanu
Na o musu snd meniukas: Pusryciai:sumustiniai(batonas,sviestas,vistienos kumpelis),MB dar balta misraine pabaige Priespieciams as uzkandau pora marinuotu silkes gabaliuku Pietums:kepti sparniukai,pomidoru-svogunu laisku salotos Vakariene:uzkandom dar sparniuku,as dar sausainiu begau nusipirkt
Neringuliaa,niu va apie sriubą nepagalvojau
Nera uz ka
aš nemėgstu skūros ir o kai nurakinėji ten nieko nelieka
Vakar -
Pusryciai - kava Pietus - vis dar likuciai - balta misraine, kepta sonine, silkute Vakarienei - jau virti makaronai grietines padaze ir slapenke pakepinta su konservuotomis sparaginemis pupelemis, bei rugstyniu sriubos likuciai QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 20:36) jeigu tiesiog kepsit, tai man labai skanu pamarinuota obuolių sultyse. Gal turit naminių sulčių rūgštesnių? Vakar valgėm: I-baronkos su kava/arbata II-šv. kopūstų sriuba, žuvies (jūros lydekos) mišrainė III-užkepėlė: virtos bulvės, dešros gabaliukai pakepti su svogūnais, raug. agurko griežinėliai. Viską užpyliau kiaušinių, pieno, miltų plakiniu ir kepiau orkaitėje apie 20 min. Valgėm su pomidorų padažu. Naktipiečiams dar buvo po baronką ir agrastų kompotas
Siandienos meniu:
Pusryciai:MB kelogsai su pienu,man karsti sumustiniai,arbata Pietums:MB brandinti cepelinai,man kepta vistiena su marinuotais agurkais Vakariene:sveciuose kumpelis,snakai,vynas,sokoladas QUOTE(Zaklada @ 2011 03 15, 14:36) jeigu tiesiog kepsit, tai man labai skanu pamarinuota obuolių sultyse. Gal turit naminių sulčių rūgštesnių? pirmą kartą girdžiu pasinaudosiu tavo receptu I arbata kava II nzn ką valgė MB, aš žuvį kavinėje III vėlai gryžau namo tai teko pasikepti tik kiaušinių ir išviriau kaip siūlė Neringulė iš blauzdelių nuoviro sriubą (žirnių), o rytdienai pasilikau apviras blauzdeles...
Antradienį valgėm:
I-sumuštiniai su sūriu, kava, arbata II-brandinta šv. kopūstų sriuba, mišrainės, užkepėlės likučiai III-Kopūstainiai (kopūstų kotletai) su raudonu padažiuku ir bulvių koše. Nu žinokit liuks patiekalas, kadangi visos daržovės savos, tai kainavo tik 2 kiaušiniai, pora šaukštų manų kruopų ir ketšupas, kurį į padažą dėjau. Žodžiu už pora litų pamaitinau visą šeimą ir dar šiandien pietums liko
Oj priminet uzmirsta receptuka
Zaklada, galima smulkiau kopusto receptuko?
Šiandien meniu I Arbatos II ryžiai ir vištienos blauzdelė III brandinta žirnių sriuba ir tie patys ryžiai su blauzdelėm Suvalgau nerealiai daug saldumynu net nebežinau kaip su tuo kovoti, pati neperku bet darbe visada ant stalo prikrauta arba atnesa kas nors, namuose MB nuperka ir vis slamsciu suvalgau nemeluodama netoli kilo
wow,tikra saldumynu maniake
Neringuliaa,o gal kopūstų kotletų receptuką žinai ryt po darbo pabandyčiau pagaminti
Na mes su mama darydavome taip:
nedidelis kopustas, 2 kiausiniai kazkur 0,5 stiklines manu krupu(galima dzuveseliu) siek tiek miltu jei reikia cesnako ir kitu prieskoniu pagal skoni Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą česnaką.suberti manų kruopas,miltus,prieskonius, gerai išmaišyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gražiai apskrudinti.Valgyti karštus,užpilti mėgiamu padažu arba grietine |