Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Taupančiųjų dienos meniu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rastika
Sena tema
Taupom, dalinamės nebrangiais skaniais patiekalais
user posted image
*Voque*
Aciu uz temuke,registruojuos 4u.gif 4u.gif
Rastika
Neringuliaa,prašom gi nesunku mirksiukas.gif
Rastika
I kava arbata ir saldainiai biggrin.gif
II MB brandintas apkepas, man duonos trapučiai su pastetu ir sųrelis
III brandintas apkepas ir MB troškinti kopūstai
naktipiečiams bus morkų salotos user posted image
*Voque*
Na bandau surasyt toki belekoki meniu biggrin.gif
Pusryciai:MB nieko,man lietiniai su desra ir suriu(labai velyvi pusryciai buvo)
Pietums:man plovas(ne namie),MB guliasas
Vakariene:man sausainukai kazkokie,MB bandele su jogurtu,dar apelsino valgem,arbatos gerem smile.gif
Rastika
Neringuliaa,tik tiek, jetau kaip man prisiversti mažiau valgyti doh.gif doh.gif
*Voque*
Tai zinok cia tik kartais taip biggrin.gif buna,kad ir pilvu nebepavelkam kai persivlgom,ypac savaitgaliais biggrin.gif ,tik atsikratem gal tu uzkandziavimu,tik as megstu koki sausainuka ar dar ka prigriebt smile.gif
mickute7
Pusryciai - kava
Pietus - orkaiteje kepti vistienos ketvirciai su bulvemis ir marinuotais agurkais
vakariene - sumustinukai, ( rukyta juros lydeka su kiausiniu ir majonezu ant duonos, krekeriai-lydytas surelis-krabu lazdeles) zele , sampanas tongue.gif ( biski sveciu turejom)
user posted image
user posted image
Rastika
mickute7,uoj kai norėčiau dbr kokio sumuštinuko biggrin.gif
Zaklada
Ačiū už naują temą 4u.gif Registruojuos ir sveikinu jus visas su mūsų diena!!!!
Saulėtos, giedrios pavasarinės nuotaikos!!!!!
Rastika
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 08, 10:15)
Ačiū už naują temą  4u.gif Registruojuos ir sveikinu jus visas su mūsų diena!!!!
Saulėtos, giedrios pavasarinės nuotaikos!!!!!
*

ačiū user posted image
Zaklada
QUOTE(mickute7 @ 2011 03 08, 09:22)
vakariene - sumustinukai, ( rukyta juros lydeka su kiausiniu ir majonezu ant
*

Tobuli sumutinukai thumbup.gif

Mūsų pirmadienio meniu:
I-vaikui likę blynai, mums sumuštiniai su paštetu, kava, arbata
II-brandinti šaltibarščiai, koldūnai su grybais (iš kameros)
III-faršo suktinukai su keptų porų įdaru, bulvės, raug. agurkėliai.
Dar kepiau čirvinius ir amerikietiškus blynelius (į darbą reik nusinešt), užmarinavau karkos gabaliuką šiandienai. Sako per užgavėnes reikia riebiai valgyti, kad visi metai sotūs būtų. rolleyes.gif biggrin.gif
*Voque*
Su tarptautine Moters diena mielosios smile.gif smile.gif smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Mickute,vaises labai skaniai atrodo thumbup.gif
mickute7
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 08, 09:33)
Tobuli sumutinukai  thumbup.gif

*

Kad turejom proga, siaip savaitgaliui nusimato didysis balius, bet ir vakar pora draugiu sumane uzeit pasveikint, nu tai is to ka turejau , taip ir sukausi tongue.gif Ir liuks suejo thumbup.gif
Gavau pagaliau dovanu fotika thumbup.gif thumbup.gif tai vat ir zaidziu dabar apie lekstes lotuliukas.gif
*Voque*
Su praejusiu gimtadieniu Mickute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zaklada
QUOTE(mickute7 @ 2011 03 08, 13:49)
Kad turejom proga, siaip savaitgaliui nusimato didysis balius, bet ir vakar pora draugiu sumane uzeit pasveikint, nu tai is to ka turejau  , taip ir sukausi  tongue.gif  Ir liuks suejo  thumbup.gif
Gavau pagaliau dovanu fotika  thumbup.gif  thumbup.gif  tai vat ir zaidziu dabar apie lekstes  lotuliukas.gif
*

Su gimtadieniu!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif
Wow naujas fotikas, tai dabar bus daaaauuuug patiekalų nuotraukyčių pas mus temoj. thumbup.gif biggrin.gif
Rastika
mickute7,su praėjusiu gimtadieniu ir matau kad laukiate stebūklo tai to ir palinkėsiu bigsmile.gif
denite
Mickute, su praejusiu gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir visas su kovo 8-aja!!! 4u.gif 4u.gif
*Voque*
Snd meniu toks:
PUSRYCIAI:dribsniai su pienu
PIETUS:lietiniai su varskes-konservuotu abrikosu idaru ir karstu sokoladu(sventem uzgavenes) biggrin.gif
VAKARIENE:kepta duona su surio-majonezo padazu smile.gif ir dar apelsinai,vakar maximoj nusipirkau su akcija,lb saldus,skanus niam niam ax.gif
Rastika
I kava arbata
II man morkų salotos vakaryšstes, MB brandintas apkepas ir brandinti kopūstai
III Chinkuliai (ale koldūnai ir jautienos)
žinoma buvo daug arbatos ir saldainukų bei šampano tautė smile.gif
Zaklada
Užgavėnių meniu:
I-blynai (kam čirviniai, kam amerikietiški), kava, arbata
II-karkos gabaliukai troškinti su žirniais ir perlinėm kruopom orkaitėje, uždengus folija, raug. agurkėliai, blynai su obuoliene desertui
III-karkos likučiai, lietinių "tortas" (iškepiau apie 10 paprastų lietinių, pertepimui padariau kiek tirštesnį padažiuką - kepti svogūnai, miltai, pienas, karis-tortinėje formoje sutepiau lietinius, ant viršaus fermentinio sūrio, krapų ir užkepiau orkaitėje apie 15 min.) "Tortas" paprastutis, bet skonis netgi labai nustebino thumbup.gif Desertui dar likę blynai su obuoliene.
Šompanas tongue.gif biggrin.gif
Žodžiu, daug, sočiai privalgėm, tai konstatuoju, kad visi metai bus puikūs drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
*Voque*
Tai mano metai bus bedni,nes meniu jau toks skurdus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,o tas lietiniu tortas tai suviliojo ax.gif ,snd musu meniu taip pat nieko ypatingo,nera laiko kada gamint ir valgyt smile.gif
Pusryciai:MB kiausiniai kepti su lasinukais,man avokadas,keletas sausainiu,arbata
Pietums:burokeliu sriuba
Vakariene:keptos bulves su rukytom desrelem,burokeliu misraine su majonezu smile.gif
Rastika
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 09, 15:01)
Tai mano metai bus bedni,nes meniu jau toks skurdus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,
*

mano taip pat, vakar iš viso kažkoks nevalgadienis buvo, visko po truputėlį
Zaklada
Laba, vakar buvo pelenų diena, tai mes nevalgėm su mėsa nieko ax.gif , toks meniu gavosi:
I-čirvinių blynų likutis su obuoliene, kava, arbata
II-žuvienė iš kelių tėčio sugautų ešeriukų thumbup.gif , silkė su svogūnų ir morkų užpilu
III-žuvienė, keptos bulvės su ketšupu, raug. agurku, raud. serbentų kisielius

Šiandien:
I-blynų "torto" likutis, kava arbata
II-šv. kopūstų sriuba, į nuo vakar likusias bulves pripjausčiau dešrelių gabaliukų ir pakepiau, valgėm su mar. burokėliais
Vakarienei liko sriubos ir planuoju vištienos faršo kotletukus su morkų įdaru ir ryžiais

Gero ilgo savaitgalio bigsmile.gif
Rastika
Vakar
I arbata kava
II žemaičių blynai man (ne namie) rauginti kopūstai MB
III marinuota silkė su bulvėm
ir žinoma buvo užkandžiams saldumynai dž. slyvos

Šiandien

I trapučiai arbata kava
II duonos mišrainė ir pasakos (viskas iš parduotuvės blush2.gif ) MB silkė ir kiaušiniai
III ale pyragėliai - bynai su tarkuotom dešrelėm
*Voque*
Siandienos meniukas:
Pusryciai:MB desreles virtos su kecupu,man bandele
Priespieciams:MB pyrago uzkando,man brandinta burokeliu sriuba
Vakariene:buvom pas tevus tai sumustinukai su silke,kumpiukas,desryte,vynas smile.gif
*Voque*
Oj kaip ramu cia:)Musu vakarykstis meniu:
Pusryciai:blynai su obuoliais,valgeme su uogiene,grietine,dar pienas
Pietums:kotletukai su padaziuku,bulvemis,pekino-pomidoru salotos
Vakariene sveciuose:suris,desryte,balta misraine,desertui plokstainis smile.gif

Snd meniu toks:
Pusryciai:man balta misraine,MB pora bandeliu su lasinukais
Pietums:brandintos apkeptos bulves,silke,grudeta varske,kefyras
Vakariene:rukyta skumbre,alus,as manau dar kokiu sausainuku tarpais uzkasiu biggrin.gif biggrin.gif
Rastika
Vakaryštis meniu
I-arbatos ir kavos
II- jautienos kukuliai medaus ir baziliko padaže
III kopūstų sriuba
ir begalės daug saldumynų

Šiandien
I man varškė kava MB brandinti kotletai
priešpiečiai brandinta sriuba
II šonkauliukai su magi (išbandysiu) ir kepa obuolių pyragas pagal mamosreceptus...
III dar nzn
*Voque*
Musu meniu snd toks:
Pusryciai:balta misraine,pusrytines bandeles su sviestu
Pietums:cepelinai su padazu pas tevukus(dar ir namo parsivezem),desertui saldainiai
Vakariene:rukyta skumbe,juoda duona,agurkas
Dar snd batona kepiau pagal Ules recepta smile.gif smile.gif
mickute7
Labukas, dekui visoms uz sveikinimus 4u.gif
Pas mus po baliaus dar visokie likuciai,, tai kas ka nori ir kada valgo doh.gif nu vakar tai jau rugstyniu sriubos prisiviriau tongue.gif bandysim vel grist i normalu ritma biggrin.gif
Zaklada
QUOTE(Rastika @ 2011 03 12, 15:47)
II šonkauliukai su magi (išbandysiu)
*

Na ir kaip ta idėja? Gėda prisipažint, bet mes irgi niekad nebandėm, pakiloju parduotuvėj ir vis nesiryžtu pirkt.. blush2.gif

QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 13, 21:39)
Dar snd batona kepiau pagal Ules recepta smile.gif  smile.gif
*

Ar pavyko? bigsmile.gif

Savo meniu net nerašysiu, nes buvom išvykę. Kelionei tik buvau išsikepusi meduolį ir bandeles su dešrelėm. 4u.gif
Rastika
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 14, 12:47)
Na ir kaip ta idėja? Gėda prisipažint, bet mes irgi niekad nebandėm, pakiloju parduotuvėj ir vis nesiryžtu pirkt..  blush2.gif
Ar pavyko?  bigsmile.gif :
*

aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas. smile.gif
*Voque*
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 14, 12:47)
Ar pavyko?  bigsmile.gif
ir bandeles su dešrelėm.  4u.gif
*

Aha super pavyko,snd jau nebera beveik:)o kas cia per bandeles? ax.gif

QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 13:17)
aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas.  smile.gif
*

As tik sultingai vistienai esu bandzius tai nieko ypatingo man,pati skaniau uzmarinuoju(nekukliai as cia) biggrin.gif biggrin.gif
Zaklada
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 03 14, 14:45)
Aha super pavyko,snd jau nebera beveik:)o kas cia per bandeles? ax.gif
*

Uj pačios paprasčiausios blush2.gif Turėjau dar bemielės šaldytos tešlos per akciją po 1,99 prisipirkus, tai tiesiog juostele apvynioji dešrelę ir iškepi, nieko mandro biggrin.gif

Batonas vylioja, bet nedrįstu, kai aš tokia kepėja kažin ar man pavyks. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 13:17)
aš šeip prieš visus magi esu prieš bet ten buvo parašyta kad be gliutamato tai išbandžiau, super gavosi. bet kažkaip paskaičiau sudėti tai nieko ypatinga sakiau geriau pati iš savų prieskonių marinuosiuos, nes vistiek, nemanau kad jau nekaltas dalykas.  smile.gif
*

drinks_cheers.gif gal dar pakentėsim tada neragavę lotuliukas.gif
*Voque*
Ir as taip pat darau is sluoksniuotos teslos,ji tikras geris,kai nera laiko smile.gif
Tikrai kepkite batona,drasiai,pavyks,nes as pvz su mielem visai nedraugauju,bet sis receptas toks paprastas,kad nepavykti tiesiog negali smile.gif Dabar reikia prisiruosti kokiu bandeliu kepti smile.gif
Rastika
I obuolių pyragas sumuštinis su sūriu
arbata kava
II mišrainė su kuskusu (nzn ką MB valgė matyt ką rado šaldytuve)
III Vištiena su ryžiais jei kuriai įdomu čia receptuką įmečiau
Miežinė kava
žinoma buvo saldumynų ir daug vandens
gal kuri turi koki lengvu receptuku pasidalinti, kaip darote vištienos blauzdeles? g.gif
*Voque*
Labai gardziai atrodo vistiena:)as is blauzdeliu darau daznai toki patiekaliuka:jas isverdu,nukaulinu ir pakepu ant sviestuko su tarkuotom morkom ir svogunu,galop ipylu grietineles(neriebios),valgome su ryziais ar bulvem,mum labai skanu smile.gif o taip pat galima su makaronais virtais sumakaluot,o is sultinuko sriubos isvirt,tikrai PIGU ir TAUPU 4u.gif

Na o musu snd meniukas:
Pusryciai:sumustiniai(batonas,sviestas,vistienos kumpelis),MB dar balta misraine pabaige
Priespieciams as uzkandau pora marinuotu silkes gabaliuku
Pietums:kepti sparniukai,pomidoru-svogunu laisku salotos
Vakariene:uzkandom dar sparniuku,as dar sausainiu begau nusipirkt biggrin.gif biggrin.gif
Rastika
Neringuliaa,niu va apie sriubą nepagalvojau doh.gif ačiukas mirksiukas.gif gaila kad aš sparnelių negalgau nes pigiai galima apsisukti tongue.gif
*Voque*
Nera uz ka 4u.gif o sparniukai tai man kaip siemkos,galiu valgyt ir valgyt biggrin.gif biggrin.gif
Rastika
aš nemėgstu skūros ir o kai nurakinėji ten nieko nelieka blush2.gif tai dėl to neperku nors sekantį kartą sakiau bandysiu kogeli kepti iš sparnelių
mickute7
Vakar -
Pusryciai - kava
Pietus - vis dar likuciai - balta misraine, kepta sonine, silkute
Vakarienei - jau virti makaronai grietines padaze ir slapenke pakepinta su konservuotomis sparaginemis pupelemis, bei rugstyniu sriubos likuciai
Zaklada
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 20:36)
gal kuri turi koki lengvu receptuku pasidalinti, kaip darote vištienos blauzdeles? g.gif
*

jeigu tiesiog kepsit, tai man labai skanu pamarinuota obuolių sultyse. Gal turit naminių sulčių rūgštesnių? bigsmile.gif Ir kepant kvepia visi namai obuoliais ir skonis toks pikantiškas gaunasi mirksiukas.gif

Vakar valgėm:
I-baronkos su kava/arbata
II-šv. kopūstų sriuba, žuvies (jūros lydekos) mišrainė
III-užkepėlė: virtos bulvės, dešros gabaliukai pakepti su svogūnais, raug. agurko griežinėliai. Viską užpyliau kiaušinių, pieno, miltų plakiniu ir kepiau orkaitėje apie 20 min. Valgėm su pomidorų padažu.
Naktipiečiams dar buvo po baronką ir agrastų kompotas
*Voque*
Siandienos meniu:
Pusryciai:MB kelogsai su pienu,man karsti sumustiniai,arbata
Pietums:MB brandinti cepelinai,man kepta vistiena su marinuotais agurkais
Vakariene:sveciuose kumpelis,snakai,vynas,sokoladas smile.gif
Rastika
QUOTE(Zaklada @ 2011 03 15, 14:36)
jeigu tiesiog kepsit, tai man labai skanu pamarinuota obuolių sultyse. Gal turit naminių sulčių rūgštesnių? bigsmile.gif Ir kepant kvepia visi namai obuoliais ir skonis toks pikantiškas gaunasi  mirksiukas.gif
*

pirmą kartą girdžiu pasinaudosiu tavo receptu
I arbata kava
II nzn ką valgė MB, aš žuvį kavinėje
III vėlai gryžau namo tai teko pasikepti tik kiaušinių ir išviriau kaip siūlė Neringulė iš blauzdelių nuoviro sriubą (žirnių), o rytdienai pasilikau apviras blauzdeles...
Zaklada
Antradienį valgėm:
I-sumuštiniai su sūriu, kava, arbata
II-brandinta šv. kopūstų sriuba, mišrainės, užkepėlės likučiai
III-Kopūstainiai (kopūstų kotletai) su raudonu padažiuku ir bulvių koše. Nu žinokit liuks patiekalas, kadangi visos daržovės savos, tai kainavo tik 2 kiaušiniai, pora šaukštų manų kruopų ir ketšupas, kurį į padažą dėjau. Žodžiu už pora litų pamaitinau visą šeimą ir dar šiandien pietums liko thumbup.gif MB sakė "nu taip skanu, kad net nepagalvotum, kad mėsos nėra" lotuliukas.gif
*Voque*
Oj priminet uzmirsta receptuka bigsmile.gif 4u.gif
Rastika
Zaklada, galima smulkiau kopusto receptuko?
Šiandien meniu
I Arbatos
II ryžiai ir vištienos blauzdelė
III brandinta žirnių sriuba ir tie patys ryžiai su blauzdelėm

Suvalgau nerealiai daug saldumynu net nebežinau kaip su tuo kovoti, pati neperku bet darbe visada ant stalo prikrauta arba atnesa kas nors, namuose MB nuperka ir vis slamsciu suvalgau nemeluodama netoli kilo blink.gif doh.gif
*Voque*
wow,tikra saldumynu maniake biggrin.gif,man geriau kokios mesos ar lasiniu biggrin.gif ,bet bandeliu ir sausainiu namie turi buti smile.gif na rasau musu meniuka:pusryciams MB valge sumustiniu su rukyta vistiena ir agurku,o as brandintus sparniukus pabaigiau.Pietums pasildziau paskutinius brandintus cepelinus,o vakarienei kepiau saldzia pyne,walgem su pienu smile.gif
Rastika
Neringuliaa,o gal kopūstų kotletų receptuką žinai ryt po darbo pabandyčiau pagaminti bigsmile.gif
*Voque*
Na mes su mama darydavome taip:
nedidelis kopustas,
2 kiausiniai
kazkur 0,5 stiklines manu krupu(galima dzuveseliu)
siek tiek miltu jei reikia
cesnako ir kitu prieskoniu pagal skoni

Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą česnaką.suberti manų kruopas,miltus,prieskonius, gerai išmaišyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gražiai apskrudinti.Valgyti karštus,užpilti mėgiamu padažu arba grietine 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.