As ir einu prie isvados, kad viskas po truputi. Pradziai smegenineje viska keiti, po to ieskai galimybiu ir virtuveje keist. Gal net prie sezonu derint poziuri reiktu...
Su svieziom darzovem, vaisiais, riesutukais liudnuma, o zaliavalgiam akcentuojamas sviezumas. Kaip suktis is to? Ar prisimerkt ir nematyt...
Labas rytas
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2011 03 28, 09:30)
As ir einu prie isvados, kad viskas po truputi. Pradziai smegenineje viska keiti, po to ieskai galimybiu ir virtuveje keist. Gal net prie sezonu derint poziuri reiktu...
Su svieziom darzovem, vaisiais, riesutukais liudnuma, o zaliavalgiam akcentuojamas sviezumas. Kaip suktis is to? Ar prisimerkt ir nematyt...
Labas rytas
Su svieziom darzovem, vaisiais, riesutukais liudnuma, o zaliavalgiam akcentuojamas sviezumas. Kaip suktis is to? Ar prisimerkt ir nematyt...
Labas rytas
Na abejoju ar tokia jau liudnuma... As asmeniskai tik dbr baigiu balgyt naminius kopustus, morkas, moliugus, bulves, svogunus, cesnakus.
Aisku negaliu sakyt, kad viskas ekologiska, bet gyvent galima
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 26, 07:56)
seimynai gaminu bet paskutini sedevra ir vyras valge atbulais dantim, aiskino keistas skonis, o kur nebus jei racione labai daug kas pasikeite ir jau zino tikra maisto skoni, o ne prieskoniuota ar paslepta padazuose
"Nuoga" mesa prasto skonio. Pries pusmeti beveik metus del vaiko alergijos (mp maitinau) kaip baltimu saltini valgiau kalakutienos krutinele veik be prieskoniu... Nesinori tu laiku prisimint. Nuo visu ankstiniu berdavo.
Papildyta:
QUOTE(indrusep @ 2011 03 28, 08:32)
Na abejoju ar tokia jau liudnuma... As asmeniskai tik dbr baigiu balgyt naminius kopustus, morkas, moliugus, bulves, svogunus, cesnakus.
Aisku negaliu sakyt, kad viskas ekologiska, bet gyvent galima
Aisku negaliu sakyt, kad viskas ekologiska, bet gyvent galima
Dabar baigiate, o naujo derliaus dar teks palaukt... Paskutiniu keturiu is sarasiuko ir as dar turiu. Beje, sviezaus vaisiaus sarasiuke nei vieno. As dar kokius 5 senienas obuoliukus turiu.
Parduotuvines salotos, morkos, salierai sausi siuo metu. Sprangios salotos iseina.
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2011 03 28, 08:30)
As ir einu prie isvados, kad viskas po truputi. Pradziai smegenineje viska keiti, po to ieskai galimybiu ir virtuveje keist. Gal net prie sezonu derint poziuri reiktu...
Su svieziom darzovem, vaisiais, riesutukais liudnuma, o zaliavalgiam akcentuojamas sviezumas. Kaip suktis is to? Ar prisimerkt ir nematyt...
Su svieziom darzovem, vaisiais, riesutukais liudnuma, o zaliavalgiam akcentuojamas sviezumas. Kaip suktis is to? Ar prisimerkt ir nematyt...
as prisimerkiu ir sezoniskumo siek tiek ziuriu
nes ziurint ir kitos puses normaliai valganciu tai ten irgi sviezumo reik kazi kiek ten jo yr ?
sviezus riesutai na manau tik ju augimo vietose ir tai sezono metu visusr kitur tokie patys kokius mes juos gauname, vaisiai uobolius lietuviskus kapojam, bananai cia niekada neaugo uogos musiskos saldytos valgosi puikiai kur dar mineti moliugai rauginti kopustai agurkai? burokeliai
Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2011 03 28, 08:37)
Parduotuvines salotos, morkos, salierai sausi siuo metu. Sprangios salotos iseina.
morkiukus pas ukininkus treciadieni pirkau tai sultys superines, ir pyraga morku ir blogo uzmaisiau, siandiena ragausiu
kaip man su salieru susidraugauti nu ne prokur ir jokioje formoje man nelenda
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 28, 08:42)
kaip man su salieru susidraugauti nu ne prokur ir jokioje formoje man nelenda
Ir aš su salieru nelabai draugauju, kaip ir visa mano šeima. Bet visgi radau vieną būdą - spaudžiu sultis iš morkų, salierų, citrinos ir kokių dviejų apelsinų taip visai skanu
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 28, 08:42)
sviezus riesutai na manau tik ju augimo vietose ir tai sezono metu visusr kitur tokie patys kokius mes juos gauname, vaisiai uobolius lietuviskus kapojam, bananai cia niekada neaugo uogos musiskos saldytos valgosi puikiai kur dar mineti moliugai rauginti kopustai agurkai? burokeliai
kaip man su salieru susidraugauti nu ne prokur ir jokioje formoje man nelenda
kaip man su salieru susidraugauti nu ne prokur ir jokioje formoje man nelenda
Ir Lietuvoj vienam prekybcentryje bananai auga .
As noreciau keliu naminiu citrinu ir/ar apelsinu per metus. Zievele butu saugi naudojimui i maisto produktus.
Salierai draugaudavosi salotose su morkom ir majonezu vienoj kavinukej arba lesiu troskinyje. Deja, su raw mazai kas sieja siuos patiekalus...
QUOTE(Flegma @ 2011 03 28, 11:02)
Vis paskaitineju sita tema, bet ma rods neuztikau sita .Yra ir receptuku i siaip visokiu straipsiu anglu kalba.
jau kanisuojuos
ačiū
smagu, kad puslapiuku daugeja
gal pasidalintume ka konkreciai gero randate su vertimais i LT kalba?
gal pasidalintume ka konkreciai gero randate su vertimais i LT kalba?
QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 28, 12:12)
smagu, kad puslapiuku daugeja
gal pasidalintume ka konkreciai gero randate su vertimais i LT kalba?
gal pasidalintume ka konkreciai gero randate su vertimais i LT kalba?
Nelabai randu kazko tinkamo lietuviskai. Daugoka informacijos kitom kalbom.
QUOTE(Abi @ 2011 03 28, 10:04)
Ir aš su salieru nelabai draugauju, kaip ir visa mano šeima. Bet visgi radau vieną būdą - spaudžiu sultis iš morkų, salierų, citrinos ir kokių dviejų apelsinų taip visai skanu
Aisku kad cia dbr i raw rasau visiskai visiskai negerai darau, bet apie saliera noriu labai labai parasyt viena recepteli, del kurio pradejau dievinti apskritai saliera, gal kam pagelbes...
Reikia:
0,5 vištienos krūtinėlės didelis saldžiarūgščio obuolio
2 saliero stiebų
sauja graikiškų riešutų
majonezo
Vistiena isverdi ir viska sumaisai