Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ariana
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
juliok80
Mamytes, ar grazus jum sis vardas?
Ūla
Man - ne.
Ašaka
Visai nieko, prasmingas, skambus vardas, nors man labiau patiktų Ariadnė
nutė
Atsiprašau, bet man skamba kaip arena, nea.
ekona
nelabai
l'eau
negražus schmoll.gif
Migdols
Atrodo, kad D raides varde truksta. Ariana, man asmeniskai schmoll.gif Adriana - kiek geriau smile.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 11, 03:20)
Visai nieko, prasmingas, skambus vardas, nors man labiau patiktų Ariadnė
*

Pritariu del Ariadnes drinks_cheers.gif
Nieko sau
Nepatinka schmoll.gif
Dramaqueen
Gražus smile.gif
Dinulia
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 03 13, 00:27)
Gražus smile.gif
*

Skambus tikrai, malonus ausiai smile.gif
Nikolete
O kokia reiksme sio vardo?
Raides "d" ir man noretusi siam varde smile.gif
juliok80
QUOTE(Nikolete @ 2011 03 13, 18:24)
O kokia reiksme sio vardo?
Raides "d" ir man noretusi siam varde  smile.gif
*

Lotynu - sventa, o iranu - sidabrine daina, lobis
Black Queen
Tai gal geriau AIRINA arba ARINA
Nikolete
QUOTE(juliok80 @ 2011 03 13, 22:34)
Lotynu - sventa, o iranu - sidabrine daina, lobis
*

Reiksme labai grazi wub.gif
barboryte1
Visai nieko, nors man asocijuojasi su Mariana, kaip is serialu... toks nelabai lietuviskas...
rosa86
Grazus thumbup.gif Ir nereikia "d" pridet, mano nuomone. schmoll.gif
oreganas
labai fainas vardukas smile.gif
juliok80
Dabar man atrodo, kad joks kitoks vardas nebutu tikes mano dukrytei smile.gif Mums labai patinka smile.gif
hugutel22
man per mandrus blush2.gif
FrigidnaS
schmoll.gif vėl kaip iš serialo
juliok80
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 28, 21:30)
schmoll.gif vėl kaip iš serialo
*

kodel kaip is serialu? nei vienam seriale negirdejau tokio vardo g.gif
l'eau
lietuviukei - schmoll.gif

----------------------------------------------------------------------------------------
QUOTE(tiesa akis bado@ amžinai)
na va,už prizine vieta apdovanojau save, o kadangi tiesa akis bado tiesą sakančių parašai dingo. dabar galiu meluoti kad balsų gavau ne todėl kad atpažino vaikus ir mano darbus

Streamy
Grazus vardelis 4u.gif
Lobis
labai grazus 4u.gif
Chanelle
Kazkoks nesusipratimas blink.gif
jurgitulka
Labai gražus vardukas, o ir reikšmė thumbup.gif
rosa86
QUOTE(juliok80 @ 2011 03 28, 23:39)
kodel kaip is serialu? nei vienam seriale negirdejau tokio vardo g.gif
*

Jūs nekreipkit dėmesio į tokius pasisakymus.Nes čia dažnai forumietės kokį vardą serialiniu palaiko, nors tai netiesa.Man šitas vardas labai gražus 4u.gif
Kosmonautė
Nesamone ir tiek.
ewacka
visai nieko, bet man asmeniskai ADRIANA kur kas graziau....
MAH
lietuvei mergaitei - pagal mane ne, na gal kitokiai.... siaip tai skamba neblogai, tai tik tiek, savos nevadinciau taip...
Tiūtė
Kaip kažkas minėjo-Adriana šiek tiek gražiau. Bet neduočiau savo vaikui nei vieno iš jų.smile.gif
Roxetė
Man tai ne. bet buna ir negrazesniu. rolleyes.gif
Karikima
Grazus vardukas labai, bet man asmeniskai butu graziau Adriana.
Močiutė Eglutė
QUOTE(rosa86 @ 2011 03 16, 22:20)
Grazus thumbup.gif  Ir nereikia "d" pridet, mano nuomone. schmoll.gif
*

Visgi reikėtų, nes šis vardas gali būti kildinamas tiek nuo Ariadnės vardo, tiek nuo arijų rasės (plg. Arijus), geriau vengti dviprasmybių.

QUOTE(Karikima @ 2012 01 02, 04:59)
Grazus vardukas labai, bet man asmeniskai butu graziau Adriana.
*

Na bet tačiau tai visai kitas vardas, reiškiantis "nuo/iš Adrijos". Jei mergytė ten padaryta, valio, o jei ne tai schmoll.gif
Giuste
Grazus.
ariana31
Man tai pats gražiausias mergaitiškas vardas.Jei susilauksiu dukrytės,tai pavadinsiu ja tokiu vardu:).
AGrazina
QUOTE(ariana31 @ 2012 02 27, 19:16)
Man tai pats gražiausias mergaitiškas vardas.Jei susilauksiu dukrytės,tai pavadinsiu ja tokiu vardu:).
*

labai grazus vardas. svarbiausia ne kokio medzio pavadinimas biggrin.gif
lormil
QUOTE(AGrazina @ 2012 02 29, 22:45)
labai grazus vardas. svarbiausia ne kokio medzio pavadinimas biggrin.gif
*

thumbup.gif ,Labai grazus vardas. wub.gif
biti atskrend
O ar yra toks vardas Ariane?
biti atskrend
Negerai paklausiau, aisku, kad yra, bet kaip tuomet vertint, jei Lietuvoj vardynuose nera (tikrinau tik internetinius kelis ir siaip googlinau), o uzsieny yra. Vardo kilme nelietuviska siaip ar taip. Bet ar 'uzsiskaito' kaip vardas, ar Lietuvoj jis utu laikomas kaip kazkoks isgalvotas? g.gif Grazus ar ne tai cia jau subjektyvi nuomone.
Ruby Tuesday
QUOTE(biti atskrend @ 2012 03 04, 02:25)
Vardo kilme nelietuviska siaip ar taip. Bet ar 'uzsiskaito' kaip vardas, ar Lietuvoj jis utu laikomas kaip kazkoks isgalvotas? g.gif 
*

Tikriausiai butu kaip ir pvz Danielis - egzistuojantis vardas, bet siek tiek pakeistas.
biti atskrend
Danieli ismeta net ir tevu darzelis, su vardo populiarumo statiska, reiksme ir tt. O Ariane tokio vardo nerandu lietuviskuose tinklapiuose g.gif Jaunoji Olandijos princese pavadinta Arianes vardu. MB apsvaiges del sito vardo, o as nesu tokia tikra unsure.gif
Arogantiška
Man labai gražus smile.gif Duočiau pati tokį, jei geresnio neturėčiau sugalvojus biggrin.gif
twins mummy
Grazus vardas 4u.gif
Chouchou
QUOTE(biti atskrend @ 2012 03 03, 23:25)
Negerai paklausiau, aisku, kad yra, bet kaip tuomet vertint, jei Lietuvoj vardynuose nera (tikrinau tik internetinius kelis ir siaip googlinau), o uzsieny yra. Vardo kilme nelietuviska siaip ar taip. Bet ar 'uzsiskaito' kaip vardas, ar Lietuvoj jis utu laikomas kaip kazkoks isgalvotas? g.gif Grazus ar ne tai cia jau subjektyvi nuomone.
*

O kodėl Lietuvoj jis nebūtų laikomas vardu? Tikras vardas. Gerai pagalvojus ir šventąją globėją turi - Šv. Arija (08.21) - Romos kankinė, Šv. Ariadnė (09.17) - 130 metai , arba Šv. Arianelė (06.27) - 6 amžius. Pastaroji beje, netgi Škotijos princesė buvo.
Viskas su tuo vardu tvarkoje:) tik gal neįprastas lietuviškai ausiai.
biti atskrend
QUOTE(Chouchou @ 2012 03 07, 04:08)
Šv. Arianelė (06.27) - 6 amžius. Pastaroji beje, netgi Škotijos princesė buvo.

bigsmile.gif Gal kokia nuoroda imestumet? Labai idomu butu paskaityt. Bandau ir pati surast, bet pakolkas nesekmingai.
Mrs.
O man nelabai... Graziai skamba anglu k. ir tinka prie ju pavardziu. Ir mazybinis vardas bus koks? Kaip mokykloj sutrumpins?
lormil
QUOTE(Mrs. @ 2012 03 18, 16:24)
O man nelabai... Graziai skamba anglu k. ir tinka prie ju pavardziu. Ir mazybinis vardas bus koks? Kaip mokykloj sutrumpins?
*

O vardo nereikia trumpint.Jeigu leisi save pravardziuoti,tai turesi pravardi,o ne VARDA. smile.gif
mieganti-kate2
Gražus vardas,bet man grazesnis Aria.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.