Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Burmos kačių III namučiai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna > Katės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
naringiux
Sveiki atvykę į pavasariškus burmiukų namus

Namučių gyventojai :

Bazilis

user posted image

Kata-Kuri ir Deizi

user posted image

Della

user posted image

Monytė

user posted image

Sjuzen Rose
user posted image

Daliar

user posted image

Burmos katės išsisikiria nuo kitų veislių ypatingu švelnumu, jos labai protingos, žaismingos. Burmos veislės katės vienos ištikimiausių bei prieraišiausių kačių, kurioms labai svarbus ryšys su žmogumi. Taip pat Burma puikiai sutaria ir su kitais gyvūnais, gali vienu guoliu dalintis ir su šunimis. Jos švelnios vaikams, pasižymi ypatingu kantrumu, niekada nesibraižo, nesikandžioja. Burmos labai mėgsta, kai joms skiriamas dėmesys, kai jas glosto, šnekina. Jei joms nebus skiriamas pakankamas dėmesys, tuomet ims įkyriai prie jūsų myluotis, kol atkreipsite į Burmą dėmesį. Šios veislės katės yra labai smalsios, žaibiškai susidomi kiekvienu nauju daiktu. Jos greitai begioja, bet nemėgsta laipioti aukštai. Mėgsta šilumą.

Labiausiai šios katės pasižymi kailio atspalvių įvairove. Burmos kačių kailio spalva tiesiog stulbina, nes kitų tokių atspalvių kačių nėra. Tai nėra vienspalvės katės: pilvas visuomet kiek šviesesnis už nugarą, snukio ir ausų atspalviai taip pat gali skirtis, tačiau dėmės, balti plaukai ar ruožai burmos katės kailiuke laikomi defektu. Burmos katė gali būti ruda, melsva, rausva, kreminė, šokolado, alyvų ar cinamono spalvos.

Burmos katės kailis yra tankus, glotnus, plaukas trumpas, plonas, labai švelnus. Šios katės kailis poplaukio beveik neturi, todėl beveik nesišeria. Tad priežiūra nesudėtinga, retkarčiais reikia guminiu šepečiu pašukuoti glotnų jos kailiuką, kad šis vėl įgautų dailaus žvilgesio.

Dėl burmos kačiukų kreipkites pas:

Naringiux - veislynas Baltoji Orchidėja

Monyte

Sjuzen Rose

Vladuke
Vladuke
Naringiux,

Aciu uz tokius grazius naujus burmu namucius wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip samgu regeti, kaip burmu gretos gauseja! Is tikruju pavasario nuotaika pas mus sunglasses2.gif
Monytė
Naringiux,
šaunuolė ! Didelis tau AČIŪ ! Labai gražiai paruošei naujus namučius thumbup.gif .

Vladuke,
kad ir Dellos dar nesiruošiat kergti, jau galite dairytis tinkamo vyro..Nežinau,gal jums seksis geriau,nei man,nes pirmą kartą kai teko ieškoti,tai užtrukau ne tris mėnesius g.gif ...

Ech,kur prapuolė mūsų Gamta su Ramunčium... blush2.gif
naringiux
Jo su tais vyrais man ir problemos buvo, jau mazdaug su vienu taremes parodoj vienaip o veliau jie kaina uzsikele iki 500 eur. Tai dabar as ir nusprendziau palaukti nes sakau pirma paziuresiu, kaip su Katkos vaikiukais gausis tada Deizi ziuresiu.

Monyte daugiau Monos nuotrauku idekit nes per visa foruma ieskojau vien kaciuku o Monos mazai radau doh.gif smile.gif

Daliar taip pat savo grazuole mazai rodot 4u.gif
naringiux
Stai ir mano mazyliai

user posted image
Monytė
Kokios mielos lelijinės nosytės tongue.gif wub.gif .. Naringiux,pažadu ištaisyti padėtį smile.gif
Vladuke
Tikiuosi po savaitgalio isvysime Zojux augintini ir Sjuzen Roza gal jau pasirodytu savo burmu seimynele ax.gif 4u.gif

Mes nupirkom Dellai nesykle-tase, kur tik galva kyso, o viduje prie antkalio segama. Tai siandien nesemes i parka pasivaikscioti. Grizusi tokia pilna ispudziu buvo, kad net nesipraususi luzo miegoti. O dabar jau krebzdina duris - vel i lauka verziasi..

Cia irodymas, kad burmos visada siekia buti kuo arciau zmogaus - nors ir anksta, bet tinka ir pas vaika susirangyti.
user posted image

Daliar
Sveiki visi naujuose namuciuose 4u.gif
Naringiux tau 4u.gif uz informatyvia ir grazia temute drinks_cheers.gif

pasirodom naujuose namuose ir mes...visada kartu, nors ir atskirai smile.gif

user posted image

cia Endzhi tokia pikta atrodo tongue.gif

Papildyta:
naringiux, kokie meiluciai lelijukai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Daliar
Labas rytas! 4u.gif

Na kur dingo visos burmyciu mamytes, kaip auga mazyliai??? g.gif

Papuoskit temute mazuju fotografijomis, juk jie tokie wub.gif wub.gif ax.gif

zojux, kur jusu mazylis? Gal jau su jumis? Pasigirkit, pasirodykit ax.gif
zojux
QUOTE(Daliar @ 2011 03 16, 08:38)
Labas rytas!  4u.gif

Na kur dingo visos burmyciu mamytes, kaip auga mazyliai???  g.gif

Papuoskit temute mazuju fotografijomis, juk jie tokie  wub.gif  wub.gif  ax.gif

zojux, kur jusu mazylis? Gal jau su jumis? Pasigirkit, pasirodykit  ax.gif
*

Jau turime nuo praeito sestadienio, tik kad isvazeves pats esu.... rolleyes.gif
Daliar
QUOTE(zojux @ 2011 03 16, 11:37)
Jau turime nuo praeito sestadienio, tik kad isvazeves pats esu.... rolleyes.gif
*

kaip faina! Lauksime seimyniskiu ispudziu apie mazyli jums sugrizus namo rolleyes.gif
Monytė
Tikrai,Sjuzen Roza,jau vienus mažylius turim,o kur jūsiškių nuotraukytė ? ax.gif

Daliar,
turbūt dažniausiai taip ir būna-abi kartu,bet kaip ir priklauso katiniškai būtybei,ši aukščiau visada stengsis būti už šunį biggrin.gif
Daliar
Monyte, maniske Endžė erzina suni, bet besalygiskai jos klauso- vos tik si suurzgia visi priekabiavimai baigiasi..o ir siaip pirmenybe atiduodama suniui. Kas keisciausia tai ji net stengiasi is suns manieras perimt, suns megstamos vietos tampa jos megstamomis, as ruosiuosi eiti i lauka su suniu ir katyte atbega, rodos, tik sek jai antkakli ir veskis kartu...o kai iseinam, tai ji saziningai laukia prie duru, kol grisim..smagu jas stebet wub.gif
Sjuzen Roza
visus su pavasariu! negali nesisypsoti, kai tiek graziu burmu, o kaciukai kokie smile.gif
Naringux, super apipavidalinai wink.gif
visiems linkejimai, nuotraukyciu ikelsiu, kantrybes wink.gif
Monytė
Lauksim,lauksim,Sjuzen tongue.gif

Vladuke,
tarp kitko,prisiminiau,kad vienas simpatiškas lelijinis burminas gyvena Vilniuje,tiesa,jis FIFE sistemoje,bet nemanau,kad tai būtų kliūtis...Mums jis netiko-artima giminė.Tiesa,nežinau,ar jis vis dar išsaugojęs savo "vyriškumą",bet kodėl gi nepabandžius pasidomėti smile.gif .Jei sudominau,duokit žinią mirksiukas.gif
Monytė
Kažkaip pas mus tylu...Pasirodysim,kaip atrodo vienas mūsų šokoladinių berniukų blush2.gif

user posted image
Daliar
labai grazus sokoladukas, labai graziai ziuri sioje foto smile.gif
zojux
na va idedu sao kaciuko vardu BONZO nuotraukas.
Cia 3 menesiu (1 diena naujuose namuose):
user posted image

o cia 3,5 menesio:
user posted image
zojux
Naringiux patarkite kokio veterinaro paslaugomis Siauliuose naudojates g.gif
Irish Cool
QUOTE(zojux @ 2011 03 22, 14:51)
Naringiux  patarkite kokio veterinaro paslaugomis Siauliuose naudojates  g.gif
*

Labas, sveikinimai naujokui ir juo šeimininkams. Mūsųaugintiniu veterinaras G. Brajinskas http://www.vetkabinetas.lt/
Monytė
zojux,
sveikinam dabar jau tikrai įsiliejus į burmyčių mylėtojų gretas thumbup.gif . Gražus tas jūsų bernaitis,lelijinio berniuko forume dar neturėjom tongue.gif .Papasakokit,kaip sekasi jam apsiprasti su naujais namais ir šeimos nariais.

zojux
QUOTE(Monytė @ 2011 03 22, 14:10)
zojux,
sveikinam dabar jau tikrai įsiliejus į burmyčių mylėtojų gretas  thumbup.gif . Gražus tas jūsų bernaitis,lelijinio berniuko forume dar neturėjom  tongue.gif .Papasakokit,kaip sekasi jam apsiprasti su naujais namais ir šeimos nariais.
*

Na kaciukas jau lygtai apsiprato, dar gal biskuti atsargus, bet vis kuo tuoliau tuo daugiau visur lenda ir kisa nosi. Didziausia galbut problema buna naktis. Jis ten sumasto pazaisti nakti arba kai pradedame migdytis arba bando atsigulti kartu, t.y. ant galvos lotuliukas.gif , bet manau prisiderinsime ir pripratinsime elgtis nakti taip kaip ir pridera - miegoti.
Mielas kaciukas tai ir seimos nariams miela, tik nuo mazosios profesoriukes reikia ziureti kad ko neprigalvotu "pabandyti" padaryti.
Vladuke
Zojux didziausi sveikinimai su nuostabiu katineliu 4u.gif

Nakti katinams yra iprasta truputi pasiausti, ypac kol mazi. Della is pradziu irgi trukde miegoti, bet labai greitai suprato, kad seimininku zadinti nevalia, tai dabar tik tyliai sedi rytais salia ir "dezuruoja" kada akis pramerksiu,tada tai jau laimes pilna.
Sekmes auginant ir dziaugsmingu akimirku 4u.gif
Daliar
zojux, sveikinam pagaliau!!! 4u.gif Grazus katukas, mielas zvilgsnis wub.gif Nuo siol turesite tikra drauga namuose smile.gif
Monytė
zojux,
mano kačiukų naujieji šeimininkai taip pat pasakojo,kad keli berniukai elgėsi lygiai taip pat kaip ir jūsiškis-naktį ne tik lipdavo į lovą,bet ir kerėblinosi dar per galvas lotuliukas.gif ,nors pvz. mūsų Mona šitaip nesielgė biggrin.gif .Manau,jie naktį ieško ir šilumos,ir dar žmogaus artumo.O kas dėl naktinių pasilinksminimų,tai šitai praeis su laiku.Dar galit pabandyti vakare gerai su juo padūkti,kad išsibėgiotų į valias,tuomet bent dalį nakties miegos tongue.gif

Na,o mes įkelsim nuotraukėlių,nes mažylių foto tai labai jau "rūgščiai" pas mus... blush2.gif

Kadangi į vidų nėra šansų nosies įkišti,tai bent galima pasėdėti ir pasvajoti apie žuveles... hihihi.gif

user posted image

O čia: "Kas supras,britas aš ar kas?.." biggrin.gif

user posted image

user posted image

Vladuke
Sveiki visi burmėtojai 4u.gif Smagu, kad burmų gretos didėja. Šiandien buvau LGACe, kur iš keturių lankytojų dviese buvom burmų turėtojos, antroji moteriškė pasirodo yra Monytės ryžiukų vados katytės šeimininkė. Sužinojau, kad burmos po truputį populiarėja
O mes LGAC lankėmės gauti vedybų palaiminimo Dellai. Monytės pagalba radom kavalierių panosėje Vilniuje, lelijinį katiną. Tad dabar liko laukti parodos, įvertinimų ir tada ...
Sjuzen Roza, kaipgi jūsų burmiukų šeimynėlė laikosi ax.gif
Monytė
Vladuke,
gerą pavadinimą radot-"burmėtojai" hihihi.gif.Galiu pasakyti,kad tai labai vykęs apibūdinimas,tiesiog taiklus !
Taigi,jaučiu pareigą paaiškinti Vladukės pasakojimą apie LGAC klube susitikimą blush2.gif .Mūsų Niania buvo parduota namams,bet mes neseniai perdarėm sutartį,taigi,ji irgi dalyvaus kartu su Della parodoje tongue.gif .Tikėkimės,prisidėsim prie burmyčių populiarinimo.

Naringiux,
palepinkit mažylių nuotraukytėmis ax.gif

Sjuzen Roza,
o kada jūs?..
naringiux
Sveiki stai ir mes su savo seimyna pasirodysim

Cia Deizi mamai padeda sesutes su broliukais priziureti 4u.gif

user posted image

O stai ir isarciau

user posted image

user posted image

Smagu Zojux kad po tiek ieskojimu suradote sau miela seimos nari mirksiukas.gif

As dabar su savo mazyliais nebesusitvarkau, jie visur nori lakstyti o as bijau kad netycia ant ju neuzmintume, tai aptverusi esu, tai mazyliai gudrus per virsu islipa, susiranda skylute ir vel islenda. O vakar paleidau palakstyti ir vienos merginos pasigedau tai visa valanda ieskojau kur ji ilindo , o pasirodo ji i spinta ilindo ir i vilnoni pleda isirangiusi miega siltai doh.gif

Nors mazi dar mazyliai tikv menuo bet jau zmogaus nori, laksto kaip suniukai is paskos doh.gif lotuliukas.gif paemus i rankas iskart jau murkia.
Sjuzen Roza
pagaliau ir mes pasirodysim smile.gif dar neaisku, kokie bus, nesimato smile.gif
user posted image
Sjuzi saugo isejima wink.gif
user posted image
naringiux
Sjuzen fainuoliai tavo mazyliai tie du tai kur matos tai sokoladai, o kiti jei tokio pat atspalvio tai ir .
Sjuzen Roza
pasunkinsim uzduoti lotuliukas.gif dabar kiek sokoladiniu, kiek lelijiniu ? 4u.gif
laukiam profesionales Naringux zodzio thumbup.gif
user posted image
naringiux
Tai kad sjuzen nuotraukos ne kokios nesimato ju veiduko tongue.gif Na siaip tai visi sokoladai. Paziurek i mano kaciuku foto , jie sviesus o tavo matosi kad sokoladai nes rusvi kiek matau tongue.gif Ar nors vienas yra kito atspalvio ?
Monytė
Naringiux,
labai graži foto,kur šeimyninio bendradarbiavimo pavyzdys tongue.gif .Tik vis galvoju,ar burmos katinai-tėvai prisideda prie mažylių auklybos? Apie katytes tai skaičiau,kad jos dažnai bendrai augina mažylius,o vat tėveliai? Ar Bazilis "prideda leteną" prie vaikų auklybos?

Sjuzen Roza,
pas jus visi šokoladukai-lygiai tokie pat buvo ir pas sesytę tongue.gif
Papildyta:
Mergaitės,parodykit dažniau savo mažiukus wub.gif -juk jie taip greitai auga ...
naringiux
Tai kad Monyte sunku juos nufotografuoti kol nutaikai pabega doh.gif doh.gif doh.gif

Bazilis kol nebuvo Deizes tai pastoviai prie vaiku guledavo, juos priziuredavo. O dabar tai Baziuka atskirai laikau, nes Deizi pastoviai rujoja doh.gif
Monytė
Tai gaunasi,kad Deizi trukdo šeimyninei laimei.Čia jau kaip meksikiečių serialas pas jus gaunasi g.gif .Naringiux,įsivaizduoju,kaip sudėtinga,kai namuose turit berniuką,o dar žinant temperamentą burmų...Labai įdomu stebėti,kaip kačių šeimynėlė rūpinasi savo atžalomis.Kai turėsit kiek laiko,Naringiux,papasakok kaip jie elgiasi.Jau šitos patirties tai tikrai niekada neturėsiu blush2.gif .
vene
Sveiki, sveiki, esame naujokės. Nors tiesą pasakius, senokai skaitinėjame apie Jūsų džiaugsmus ir rūpestėlius. Jei neklystu, su išdidžiąja Della ir jos šeimininke jau buvome susitikusios LGAC, o Monytė, tikiuosi, mano gražiąją Latte atpažins... Norėtume įsilieti į Jūsų gretas ir rasti draugų... 4u.gif

user posted imageuser posted image
Sjuzen Roza
Labas, Vene, sveika atvykus Burmeju seima 4u.gif
visiems linkejimai nuo sokoladines seimynos, stai koks gyvenimas pas mama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
vene
Ačiū už pasveikinimą. Malonu.
Nereali Jūsų šeimynėlė! Kokio amžiaus šie miegaliukai?
Monytė
Labas,labas,mano mažoji Niania wub.gif .Labai smagu,kad įsiliejot į mūsų būrelį thumbup.gif . Dar viena šokoladinė mergaitiška nosytė,labai panaši į savo tetą,kuri kaip tik dabar turi šokoladukų vadą,tai Sjuzen Roza tongue.gif .Klausykit,čia jau giminaičių daug-vos ne "šeimyninė ranga" gaunasi hihihi.gif Iš tikrųjų,tai labai džiaugiuosi,kad prisijungėt ir labai jaudinsiuos ateinantį savaitgalį blush2.gif .

Sjuzen Roza,
jau tas pilvūziukas pirmam plane be galo mielas,taip ir norisi išbučiuoti nosytę wub.gif Priminkit,jiems yra jau mėnesiukas?
Vladuke
Labai smagu Vene, kad prisijunget ir parodet savo grazuole katyte wub.gif Malonu buvo susipazinti, ir tikiuosi, kad abi musu katytes sauniai sudalyvaus parodoje si savaitgali ax.gif

Sjuzen Roza, sauni jusu burmu seimynele, o Naringiux mazyliai mano sunui panasus i mazus liutukus smile.gif
vene
Sveikos,
ačiū mielus atsiliepimus ir priėmimą į savo tarpą. Vakar buvau nac. dramos teatre- tai nebeprisijungiau.
Malonu, kad su Vladuke ir Della dar kartą susitiksim parodoje. Iš tikrųjų, labai jaudinamės dėl tos parodos - visa šeimyna!.. Ir tikrai malonu, Monyte, kad būsit nors mintimis su mumis. Žinot, tas pirmas kartas............ Kaip ir sakiau- pirma katytė, pirma paroda....Bet, viskas bus gerai. Ir sau ir Jums, tikrai nuoširdžiai linkiu sėkmės.
Sjuzen Roza
Siandien katukams lygiai menuo smile.gif visi tamseja,bus sokoladukai, bet viltis, kad dar vienas bus lelijinis yra g.gif
Vene, sekmes parodoj, kai mes dalyvavom pirma karta praejusiais metais, patiko vieta iskart prie iejimo, dar nepakilus eskalatorium, ten nebuvo tokiu grusciu, katei ramiau wink.gif ateisim tikrai jusu aplankyt 4u.gif
jei dar kas is burmieciu dalyvauja, tai sekmes smile.gif
Monytė
Mergaitės,atrodo,kad ir man pavyks šeštadienį atvykti į parodą mirksiukas.gif
naringiux
Sveikos merginos nauju nariu pas mus jau yra thumbup.gif thumbup.gif sveika prisijungus vene. O mano mazyliai tai kiekviena diena nagleja nespeju as juos gaudyti, tai vienas ant uzzuolaidu, kitas spintoje,dar kiti ilova ilinde doh.gif doh.gif doh.gif bet vos paimi irankas iskart murkia glaudziasi, nuo mazens meiles nori. Patinka juos pagasdinti lotuliukas.gif tada jie tik persikreipia, pasisiausia, arba tik kad pasoks su salto lotuliukas.gif lotuliukas.gif prijuokina jie.

cia truputi isgasdinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image

cia tryse bando issiaiskinti kas ciia taip gasdinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Cia vyriskis sau guoli susirades buvo doh.gif Arba kiti po puoduku palysdavo ir per vsa virtuve su tuo puodu keliauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O man sunus nesupranta kaip cia jo puodas vaikscioti ismoko doh.gif

user posted image

Sjuzen Rose galim mainytis pas mane visi lelijinei pas tave sokoladai imam ir apsikeiciam vienu kaciuku tongue.gif
Monytė
Naringiux,
juokingą reportažėlį paruošei-pats tas nuotaikai pasikelti,nuostabūs tavo pypliai wub.gif .Aš irgi puikiai prisimenu ką jie namuose išdarinėja,jau smalsumas neišpasakytas,viską reikia apžiūrėti ir išbandyti tongue.gif bet nors ir išdykaliai buvo,užtekdavo atėjus suploti rankom ir pasakyti:"o ką čia priškadinot ?",kai visi tuoj pat suklusdavo kaip pabarti vaikai ir išsibėgiodavo po kampučius lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Naringiux,gal jau kuris turi savo būsimus šeimininkus?

Visoms mergaitėms,kurios rytoj dalyvauja parodoje: "KUO DIDELIAUSIOS SĖKMĖS" 4u.gif

zojux
tingiu skaityti ta kita tema(s), tai geriau paklausiu jus. Buvom pas veterinara apziurai ir dar tablete dave nuo kirmeliu, tai kazko mane subalamutino su kastravimu. Sako, reikia paziureti ir myzcios sulaukes 6 menesiu ir jei tik pora kartu taip padarys tada ir kastruoti. Bet sako, kad gali ir nemaizioti, tada nereiktu kastruoti. Bet blogyme ta kad jei jau myzioti pradetu, tai ir iskastravus dar gali pasizymeti savo teritorija.
kaip yra is tikruju ir kada reiketu kastruoti???
Monytė
Na,turiu pasakyti,kad mano visi berniukai nesulaukę dar metų ( jiems metukai sueis gegužės mėn.),jau yra iškastruoti. Iš 4 vyrukų tai kiek žinau,tik vienas buvo "pabandęs" žymėtis,bet šeimininkė greitai sureagavo ir "sutvarkė" drąsuolį smile.gif ,kol kas nieko daugiau nebuvo.O štai kitą mano abrikosą teko kastruoti ne dėl bandymo žymėtis,o dėl naktinių dainų repertuaro...Zojux,burmos-temperamentingos katės,savo norą susirasti partnerį išreiškia taip,kad visiems būtų akivaizdu,ko jos nori...Nors,kita vertus,mano pirmosios vados tėtukas namuose nežymėjo.Ir dar-vienas mano katinėlių 6-7 mėnesių lankėsi pas veterinarą,tai šis perspėjo šeimininkus,kad katinėlis lytiškai subrendęs ir jį pilnai galima kastruoti.Esu skaičiusi,kad būna atvejų,kaip ir minėjot,kad katinai ir po kastracijos žymi,tai ne dažnai atvejai,bet nutinka.Tiesa,jūs savo katuką turbūt taip pat pirkote namams,o ne parodoms,taigi,tuo pačiu ir įsipareigojote jį kastruoti smile.gif .

Mergaitės,labai buvo smagu su jumis šeštadienį pabendrauti parodoje thumbup.gif ,įkelsiu keletą nuotraukyčių iš jos. Atsiprašau iš anksto,kad kai kurios ne kokios kokybės tongue.gif

Pradėsim nuo lelijukės Deizi ( Naringiux,tik jūsų bokse darytas Deizi nuotraukas teko ištrinti,nes praktiškai nieko nesimato )

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Na,pradėsim lelijiukės Dellos fotosesiją biggrin.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Čia jau burmytės didi kantrybė ir išseko... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Vene,
o štai ir Latte fotosesija tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Yra ir daugiau nuotraukyčių,Naringiux kitos daugiau asmeninės,nes esate su Deizi dviese,man reikia el. pašto-atsiųsiu mirksiukas.gif
Monytė
Naringiux,Vladuke,Vene
papasakokit,kaip sekėsi antrą parodos dieną,lauksim žinių tongue.gif
vene
Na,pagaliau namuose, tai sveiki, visi ir visos... Grįžom kaip citrinos išsunktos - aš dar neatsigavau, užtat Latte vėl dirba ,,greituoju traukiniu". Antrą dieną gavom daug panegirikos iš Rusijos teisėjos, bet liepė nuo ausų galiukų vos matomus kelis plaukučius ateity išrankoti. Na,ten jų ant paties galiuko vos poros milimetrų, gal po kokius tris... galutiniam įvertinime ,kaip ir vakar CAC ir EX . Tik eiliškumu kitokiu. Nesigaudau aš dar tuose lygiuose. Gal kas galit pakomentuoti- bandžiau ant greitųjų Fife ieškot...neradau.Žodžiu, bet kuriuo atveju, esam patenkinti, kad sudalyvavom, gavom įvertinimų- tikiuosi, kad tai visai neblogai, kaip pirmam kartui, susipažinom su jumis, kitais maloniais žmonėmis, atradom panašiai galvojančių- fantastika...
Papildyta:
Monyte, ačiū už palaikymą ir gražias mūsų nuotraukytes..
zojux
QUOTE(Monytė @ 2011 04 10, 17:50)
Na,turiu pasakyti,kad mano visi berniukai nesulaukę dar metų ( jiems metukai sueis gegužės mėn.),jau yra iškastruoti. Iš 4 vyrukų tai kiek žinau,tik vienas buvo "pabandęs" žymėtis,bet šeimininkė greitai sureagavo ir  "sutvarkė" drąsuolį  smile.gif ,kol kas nieko daugiau nebuvo.O štai kitą mano abrikosą teko kastruoti ne dėl bandymo žymėtis,o dėl naktinių dainų repertuaro...Zojux,burmos-temperamentingos katės,savo norą susirasti partnerį išreiškia taip,kad visiems būtų akivaizdu,ko jos nori...Nors,kita vertus,mano pirmosios vados tėtukas namuose nežymėjo.Ir dar-vienas mano katinėlių 6-7 mėnesių lankėsi pas veterinarą,tai šis perspėjo šeimininkus,kad katinėlis lytiškai subrendęs ir jį pilnai galima kastruoti.Esu skaičiusi,kad būna atvejų,kaip ir minėjot,kad katinai ir po kastracijos žymi,tai ne dažnai atvejai,bet nutinka.Tiesa,jūs savo katuką turbūt taip pat pirkote namams,o ne parodoms,taigi,tuo pačiu ir įsipareigojote jį kastruoti  smile.gif .

Na ne visai supratau. tai ar geriau kaip sake veterinaras laukti ir ziureti ar neprades "fokusu" ir tada kastruoti (tik kad poto nebutu, kad ir iskastravus dar liks vyriskumo pozymiu ir tai jis bandys parodyti) ar geriau sulauksu 6 men. kastruoti?
O gal nereikia laukti 6 men?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.