Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Juodasis architektų, projektuotojų sąrašas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
greja
Pasirodo pasaulyje ir šiame forume yra nelabai gerų žmonių, norėdama, kad kiti išvengtų tokio "nuostabaus " bendravimo su architektu, nutariau atidaryti tokią temą.
Norėčiau pirmu Nr. ir didžiosiomis raidėmis parašyti ir perspėti visas ateinančias kartas
NETURĖKITE REIKALŲ su

Raimonda Čereškaitę. Tel. 865877218

Labai graži bendravimo pradžia, susitikimai, sutarties pasirašymai, avanso paėmimas......ir viskas. Į telefono skambučius neatsako (nors klausimų kuriiuos reikia derinti su architektu iškyla įvairiose instancijose), į sutartus susitikimus neateina ir net nesiteikia perspėti. Negaliu atsakyti kodėl, nes šiaip bendraujant neatrodo nei aferiste, nei alkoholike, nei narkotiku vartotoja doh.gif
Taigi rašykite kas su kuo bendravo ir liko labai nusivylę, kad kitiems nereiktu savo nervu gadinti, ir kiekviena diena spelioti ar pasiseks ar ne bigsmile.gif

vaida.pupa
as jau valanda jos laukiu. Aciu, kad parasei. smile.gif Tikiuosi, kad neateis
Papildyta:
Jau man is praziu kazkas buvo neaisku, kodel taip pigu.
Miledi.N
Aš su ja turėjau reikalų verysad.gif cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Manau kad reikėtų dar parašyti jos nicką RODELLE
Mano istorija tokia: susirašiau su ja, pasakiau tiksliai kokio noriu namo, tereikia pabraižyti (jokios kūrybos). Viskas buvo gerai ir gražu iki .... avanso paėmimo. Sutarėm taip: ji mums namo brėžinius mes jai avansą. Susitikimo dieną ji brėžinių neturėjo, užlužo kompas (patys suprantat kam nebuna..), bet pirmadienį tai jau tikrai.. Po pirmadienio praėjo savaitė, kita, aš jai skambinau netgi ne dėl brėžinių o dėl sugalvotų pakeitimų name, kad įtrauktų į brėžinius. Ragelio nekėlė nei namų nei mobilaus, skambinau gal kokias dvi savaites, kai pakėlė ragelį, pasakiau kokių pakeitimų noriu, ji pasakė, kad jau ketvirtadienį tai tikrai viskas bus... Ir istorija kartojosi ir kartojosi..
Visos istorijos netgi nenoriu rašyti, bet taip tęsėsi kuri laiką. Aš buvau apakus blink.gif nuo tokio bendravimo su klientais blink.gif Man atrodo pakelk ragelį ir pasakyk, ar tai nespėji, ar kokių problemų turi, visi mes žmonės galim suprasti, bet ji tiesiog slapstėsi. Man dar buvo visa žiema prieš akis, laiko atrodo tikrai pakaks viską padaryt, bet.. Po eilinių jos paieškų nutraukiau su ja sutartį.
Gerai, kad laiku nuo jos pabėgau karsta.gif
Gailiuosi, kad ne aš šią temą užvedžiau unsure.gif gal būtų mažiau nuo jos nukentėjusiųjų.
Papildyta:
QUOTE(vaida.pupa @ 2006 02 21, 13:31)
Jau man is praziu kazkas buvo neaisku, kodel taip pigu.
*

Pas ją netaip ir pigu, ji pasako tau kaina tik už projektą, o už visą kitą ji tau duoda tel. ir tu pati sumoki (pamiršau kaip ten vadinasi privedimas komunikacijų prie namo), tai gausis tas pats kas ir pas kitus architektus.
greja
Atrodo, kad apie Rodelle ir daugiau prirasys. Butu gerai, kad ir kitus ''blogiukus'' parasytu, kad veliau nereiketu daug liudnu istoriju skaityti blink.gif
laumė
Uzuojauta jums merginos. Man tokia mintis sove, gal ji visai ne architekte, o paprasciausia aferiste. Pakalbeti aferistai tai tikrai sugeba apie viska, kad tik galva apsuktu. Tada ja i teisma reiketu paduoti.
greja
Gal architekte, bent jau kazka nusimano ir pabraizyti pirminius planus moka.

Bent jau slepyniu technika tai ivaldziusi l.gerai lotuliukas.gif
vobla
O jūs mokėdami avansą kokius nors popierius pasirašinėjate, ar taip tiesiog- "į rankas" mokate?
greja
nu ne blush2.gif turim ir sutarti ir terminus.... ir ka daryt su sutartim????? padavineti i teisma, tureti uzsiemimo kokiems dviem metams, kad palakstyti po posedzius? kaip ivertinsi savo sugaista laika ir nervus???
Iriska
Nu ka ir as parasysiu

neturekite reikalu su architektu g.gif

Stanislavu Bagdonavičiumi 865617488

Labai geras buvo , kol nedaveme avanso. Norejo visos sumos iskarto, sutartis yra. Viskas gerai, tik beda tame , kad jis nieko nedaro. Telefonas pastoviai isjungtas arba neatsilieps.
Bandome pinigus susigrazinti, bet 5men i niekur poster_offtopic.gif gun_rifle.gif cray.gif
greja
stiprybes Jums. wink.gif o adresa ar dar ka nors apart telefono neturit? nebandet namuose uztikti? Juk vistiek kazkur zmogus gyvena
Meka
turejau reikalu su rodelle.. viskas kaip pasakoja gerlanda... tik man pasiseke turiu statybu leidima ir projekta... tik reikejo daug laiko nespeti laiku padaryti pamatai kas mums dabar kainuos papildomus pinigus.. ir statybos pailges verysad.gif
vaida.pupa
Kaip as dekinga grejai,kad uzvede sita tema. Isgelbejo mane smile.gif Aciu
O vietoje taves as ja paduociau i teisma. Tikrai taip nepalikciau. Juolab, kad yra sutartis. Ner cia ko leist laimeti aferistei gun_bandana.gif
Alchemie
Ji man irgi aktyviai siule savo paslaugas az, tik laimei, mums dar toli iki projektavimo
Nerutė
QUOTE(Rodelle @ 2005 08 17, 21:55)
Architekte. Projektuoju namus. Derinu. Bet ir namas namui nelygus.
Kreipkites. Susitarsime. Tel.: 865877218
*

QUOTE(Rodelle @ 2005 08 17, 22:23)
As ir "piesiu" ir "derinu" normaliai.
Jei reikia, kreipkites. Suprojektuosime ir suderinsime.
Architekte 865877218
*

Nius ziurekit ka radau?? :(Gerai kad jau buvau pasimovus ir nepakibau dar ant rodelles sad.gif man keista kad zmogus sitaip gali leist sau elgtis? kas gi darys pas ja jei taip dirba??
As savo laiu buvau pasimovus irgi, bet net nezinau gal ir ne toks jis blogas bet vis delto :
1) susitikimus paskirdavo bet netavykdavo blink.gif
2) nupiest pazadejo bet labai ilgai laukem kol kazkokius griaucius parodys
3) cia gal geras dalykas- kaip mes bebrukome avansa jo neeme, nu tai gal ne zulikas, bet pazadukas akivaizdus.
Vardas Kestas, tel jei kam reik asm parasysiu smile.gif dirba vienoj su zemetvarka susijusioj imonej smile.gif

Tik va nervu gaila kuriuos teko sudegint bendraujant su juo sad.gif sad.gif sad.gif jei laiku nebutume apsigalvoje tai dar ne tiek butu teke sudegint sad.gif sad.gif sad.gif

Sekmes nesusiduriant su tokiais, kaip bebutu gaila, kai kam siuo periodu, kai visi masiskai stato namus, geras biznis sad.gif
evansmum
QUOTE(gerlenda @ 2006 02 21, 13:11)
Aš su ja turėjau reikalų  verysad.gif    cray.gif    cry.gif    cry.gif    cry.gif 
Manau kad reikėtų dar parašyti jos nicką RODELLE
Mano istorija tokia: susirašiau su ja, pasakiau tiksliai kokio noriu namo, tereikia pabraižyti (jokios kūrybos). Viskas buvo gerai ir gražu iki .... avanso paėmimo. Sutarėm taip: ji mums namo brėžinius mes jai avansą. Susitikimo dieną ji brėžinių neturėjo, užlužo kompas (patys suprantat kam nebuna..), bet pirmadienį tai jau tikrai.. Po pirmadienio praėjo savaitė, kita, aš jai skambinau netgi ne dėl brėžinių o dėl sugalvotų pakeitimų name, kad įtrauktų į brėžinius. Ragelio nekėlė nei namų nei mobilaus, skambinau gal kokias dvi savaites, kai pakėlė ragelį, pasakiau kokių pakeitimų noriu, ji pasakė, kad jau ketvirtadienį tai tikrai viskas bus... Ir istorija kartojosi ir kartojosi..
Visos istorijos netgi nenoriu rašyti, bet taip tęsėsi kuri laiką. Aš buvau apakus  blink.gif nuo tokio bendravimo su klientais blink.gif Man atrodo pakelk ragelį ir pasakyk, ar tai nespėji, ar kokių problemų turi, visi mes žmonės galim suprasti, bet ji tiesiog slapstėsi. Man dar buvo visa žiema prieš akis, laiko atrodo tikrai pakaks viską padaryt, bet.. Po eilinių jos paieškų nutraukiau su ja sutartį.
Gerai, kad laiku nuo jos pabėgau  karsta.gif
Gailiuosi, kad ne aš šią temą užvedžiau  unsure.gif  gal būtų mažiau nuo jos nukentėjusiųjų.
*

QUOTE(greja @ 2006 02 21, 13:23)
Gal architekte, bent jau kazka nusimano ir pabraizyti pirminius planus moka.

Bent jau slepyniu technika tai ivaldziusi l.gerai lotuliukas.gif
*

Nu nieko sau, ji tikru tikriausia aferiste. O ar bandet per architektu sajunga aiskintis?

QUOTE(greja @ 2006 02 21, 13:41)
nu ne blush2.gif turim ir sutarti ir terminus.... ir ka daryt su sutartim????? padavineti i teisma, tureti uzsiemimo kokiems dviem metams, kad palakstyti po posedzius? kaip ivertinsi savo sugaista laika ir nervus???
*

As neiciau i teisma, o pirmu pimiausia kreipciausi i policija, nes tai yra SUKCIAVIMAS, kuris yra baudziamas.
greja
[As savo laiu buvau pasimovus irgi, bet net nezinau gal ir ne toks jis blogas bet vis delto :
1) susitikimus paskirdavo bet netavykdavo blink.gif
2) nupiest pazadejo bet labai ilgai laukem kol kazkokius griaucius parodys
3) cia gal geras dalykas- kaip mes bebrukome avansa jo neeme, nu tai gal ne zulikas, bet pazadukas akivaizdus.
Vardas Kestas, tel jei kam reik asm parasysiu smile.gif dirba vienoj su zemetvarka susijusioj imonej smile.gif

Nerute, as manau kad rasyk savo Kesto varda ir pavarde cia -juk norim gyventi nesigadinant nervu. Gal kas nors bus dekingas kai perskaitys kaip is tikruju zmogus dirba. Nes kai reklamuojasi ir pasakoja savo galimybes-tai ojojoi thumbup.gif kokie visi geruciai atrodo.

Yra tokia patarle-stupid:.....ir baznycioj muša. Tai va, kad isvengtume tokiu situacija, dabar jau tikrai žinau-geriau šimta kartu pasitikrinti ir isklausineti, nei paskui metus laiko gaišti ir visus savo planus koreguoti, del to , kad kazkas kazko nepadaro. : aggressive.gif
cortex
QUOTE(greja @ 2006 02 21, 11:52)
Pasirodo pasaulyje ir šiame forume yra nelabai gerų žmonių, norėdama, kad kiti išvengtų tokio  "nuostabaus " bendravimo su architektu, nutariau atidaryti tokią temą.
Norėčiau pirmu Nr. ir didžiosiomis raidėmis parašyti ir perspėti visas ateinančias kartas
NETURĖKITE REIKALŲ su

Labai graži bendravimo pradžia, susitikimai, sutarties pasirašymai, avanso paėmimas......ir viskas. Į telefono skambučius neatsako (nors klausimų kuriiuos reikia derinti su architektu iškyla įvairiose instancijose), į sutartus susitikimus neateina ir net nesiteikia perspėti. Negaliu atsakyti kodėl, nes šiaip bendraujant neatrodo nei aferiste, nei alkoholike, nei narkotiku vartotoja doh.gif
Taigi rašykite kas su kuo bendravo ir liko labai nusivylę, kad kitiems nereiktu  savo nervu gadinti, ir kiekviena diena spelioti ar pasiseks ar ne bigsmile.gif
*

Mes irgi vos ant jos kabliuko nepapuolem. Gerai kad ji nekele ragelio paskutine savaite. Jeigu visdelto kasnors su ja turesit reikalu (neduok dieve) ir ji jums prisistatys kitu vardu, atsiminkit kaip ji atrodo: Ugis gal 1,9 m. ir stambi, laaaaabai stambi.
Miledi.N
QUOTE(cortex @ 2006 02 22, 16:15)
Mes irgi vos ant jos kabliuko nepapuolem. Gerai kad ji nekele ragelio paskutine savaite. Jeigu visdelto kasnors su ja turesit reikalu (neduok dieve) ir ji jums prisistatys kitu vardu, atsiminkit kaip ji atrodo: Ugis gal 1,9 m. ir stambi, laaaaabai stambi.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Apibūdinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
taip taip Aukšta, stambi, ilgais tamsiais plaukais
greja
Manau sutartį pasirašant negalėtų vardo kito įrašyti schmoll.gif
cortex
QUOTE(gerlenda @ 2006 02 22, 15:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Apibūdinai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
taip taip Aukšta, stambi, ilgais tamsiais plaukais
*

blush2.gif
Pipeika
karsta.gif karsta.gif mes šiandien su šia gražuole išsiskyrėm per giliai neįklimpę assa.gif
kaip gerai, kad yra forumas, tai buvo proga nulėkt į savivaldybę ir pasitikrint, ar tikrai kas nors daroma.
Viskam paaiškėjus, priremta prie sienos daug nesiginčijo yess.gif
Meka
siaip tai sutarti pasirasineja reiktu bent kokio dokumento paprasyti kuris paliudytu tapatybe.. o pradedant kalba su architektu tai ir atestaciju viskiu ...
Pipeika
tai mums Raimonda pasą rodė, davė paskaityt viską, bet kas iš to... aggressive.gif
avectra
Na, jo.... Man ji irgi siūlė savas "paslaugas". Ko gero dauguma mūsų gavo jos AŽ, kurios dalyvauja šioj statybininkų temoj. Tokiom tik į user posted image
Lariana
Nu zinokit as pritrenkta cia jusu aprasais apie sia Rodelle ar kaip ji ten gun_bandana.gif
Seip tai as pati projektuotoja, tik projektuoju inzinerinius sistemas, o ne arhitekturine ar konstrukcine dali, esu nemazai bendravus su arhitektais, bet man tokiu nepasitaike, kad ir kaip bebutu ar nespetu visada pakelia rageli ir pasako kokai situacija siuo metu, tada as zinau ka man toliau daryti.
O cia rimtai kazkas nenormalaus, kaip toli taip nuvaziuosi g.gif
subalansuota
Siūlė Rodelle ir mums savo paslaugas, bet gerai, kad ir nepradėjom su ja bendrauti doh.gif
Dar su ja laiškais susirašinėjau, nu norėjau visko išssiklausinėt prieš susitinkant, tai jau tada ji man pasirodė nelabai kokia, o dar kai čia paskaičiau tai išvis nenoriu jokių reikalų turėt schmoll.gif

Ačiū merginos, kad parašot bigsmile.gif
greja
Ačiū merginos, kad parašot bigsmile.gif
*

[/quote]

Čia Vituly niekas negali pasakyt, kad nebendrauk su ja schmoll.gif Pati žinai kaip būna vienam labai blogai, kitas sako o man gerai. Tiesiog jau geriau žinoti kas gali atsitikti ir labiau apsidrausti, ar sutartį rimtesnę, ar terminus kažkokius tarpinius sutarti. Na pavyzdžiui iki tada ir tada pradinis projektas; iki tada ir tad taisymas; po to inzineriniai ar panašiai. Tiesiog geriau išvengti keistų situacijų g.gif o be to ir jai pačiai pasiskaičius apie save, gal padarys išvadas ir su kitais klientais nebesielgs taip kaip dabar. Ir neatsiiminės žmonės avansų ir nesieškos kitų architektų. blink.gif Manau, kad statybų burbulas vis tiek sprogs ir gero architekto vardas bus reikalingas kai dėl kiekvieno kliento po poros metų reiks kovoti smile.gif
subalansuota
QUOTE(greja @ 2006 03 10, 11:45)
Čia Vituly niekas negali pasakyt, kad nebendrauk su ja schmoll.gif Pati žinai kaip būna vienam labai blogai, kitas sako o man gerai. Tiesiog jau geriau žinoti kas gali atsitikti ir labiau apsidrausti, ar sutartį rimtesnę, ar terminus kažkokius tarpinius sutarti. Na pavyzdžiui iki tada ir tada pradinis projektas; iki tada ir tad taisymas; po to inzineriniai ar panašiai. Tiesiog geriau išvengti keistų situacijų g.gif o be to ir jai pačiai pasiskaičius apie save, gal padarys išvadas ir su kitais klientais nebesielgs taip kaip dabar. Ir neatsiiminės žmonės avansų ir nesieškos kitų architektų. blink.gif Manau, kad statybų burbulas vis tiek sprogs ir gero architekto vardas bus reikalingas kai dėl kiekvieno kliento po poros metų reiks kovoti smile.gif
*

Nu man iš esmės nepatiko jos bendravimas su manim, nors bendravom tik el. paštu doh.gif O dar kai čia pasiskaičiau, tai nusprendžiau neturėt su ja reikalų rolleyes.gif
greja
Sekmės patinkančio architekto paieškose, svarbu kad norėtum su tuo žmogum bendrauti, juk sau namelį kuri mirksiukas.gif
subalansuota
QUOTE(greja @ 2006 03 10, 12:51)
Sekmės patinkančio architekto paieškose, svarbu kad norėtum su tuo žmogum bendrauti, juk sau namelį kuri mirksiukas.gif
*

Kas teisybė tai ne melas thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Agu
QUOTE(Iriska @ 2006 02 21, 14:02)
Nu ka ir as parasysiu

neturekite reikalu su architektu g.gif

Stanislavu Bagdonavičiumi  865617488

Labai geras buvo , kol nedaveme avanso. Norejo visos sumos iskarto, sutartis yra. Viskas gerai, tik beda tame , kad jis nieko nedaro. Telefonas pastoviai isjungtas arba neatsilieps.
Bandome pinigus susigrazinti, bet 5men i niekur  poster_offtopic.gif  gun_rifle.gif  cray.gif
*

Sveika Iriska,
jei neturi Bagdanaviciaus adreso galiu ji gauti , nes dabar tvarkau uzsakovo projekta, kuri pries tai derino Bagdanavicius.Manau Uzsakovas mielai ji man duotu.
Bagdanavicius mano uzsakovui ilgai tampe nervus "derindamas"(jeigu taip galima butu pasakyti) jau nupirkta kartotini(ne Bagdanaviciaus ) projekta , kai galu gale atidavė leidima statybai - PADIRBTA. Jau veliau issiaiskinome , kad ir topo ir priesgaisrines apsaugos anspaudai ,ir INZINERINĖS dalies projektas ,ir sodo pirmininko sutikimas,kaimynu parasai PADIRBTI .t.p. byloje buvo padirbtos nuolatines statybos komisijos isvados.....ir t.t.
Jam gresia baudziamoji atsakomybe, manau neplanuokite, net negalvokite apie pinigu susigrazinima. Gaila, gaila , gaila.
remka
Kazkoks siaubas g.gif
Kaip zmones nesupranta,kad ju reputacija tik prasteja,o be to gal reikes pradeti gasdint supermamos forumu,kad apie juos viesai bus parasyta,jeigu nesilaiko savo isipareigojimu.....
Miledi.N
QUOTE(Agu @ 2006 03 11, 01:32)
Sveika Iriska,
jei neturi  Bagdanaviciaus adreso galiu ji gauti , nes dabar tvarkau uzsakovo projekta, kuri pries tai derino Bagdanavicius.Manau Uzsakovas mielai ji man duotu.
Bagdanavicius mano uzsakovui ilgai tampe nervus  "derindamas"(jeigu taip galima butu pasakyti)  jau nupirkta kartotini(ne Bagdanaviciaus ) projekta , kai galu gale atidavė  leidima statybai - PADIRBTA. Jau veliau issiaiskinome , kad ir topo  ir priesgaisrines apsaugos anspaudai ,ir INZINERINĖS dalies  projektas ,ir sodo pirmininko sutikimas,kaimynu parasai  PADIRBTI .t.p. byloje buvo padirbtos nuolatines statybos komisijos isvados.....ir t.t.
Jam gresia baudziamoji atsakomybe, manau neplanuokite, net negalvokite apie pinigu susigrazinima. Gaila, gaila , gaila.
*

Koks siaubas blink.gif blink.gif blink.gif Nejau taip būna g.gif

O iš kur sužinoti, kad padirbti parašai ??? g.gif
juzefa
QUOTE(gerlenda @ 2006 03 14, 19:16)
Koks siaubas  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Nejau taip būna  g.gif

O iš kur sužinoti, kad padirbti parašai ??? g.gif
*

TIKRAI PATIKEKITE YRA NEMAZAI TOKIU PROJEKTUOTOJU,JIE SAVO TELEFONUS KEICIA, KAIP KOJINES.IR APGAUDINEJA.BUKITE ATSARGUS.[COLOR=red][/COLOR]
remka
O tai kur rasti tada "Baltuju" architektu,jeigu aplink vien sukciai g.gif

greja
blink.gif galvojau, kad architektai ( ne visi) yra melagėliai, savo laiko nesusiplanuojantys ir nenormaliai darbų prisiėme, bet kad parašus padirbinėtų cool.gif VIRŠŪNĖ
medasta
QUOTE(greja @ 2006 02 21, 11:52)
Pasirodo pasaulyje ir šiame forume yra nelabai gerų žmonių, norėdama, kad kiti išvengtų tokio  "nuostabaus " bendravimo su architektu, nutariau atidaryti tokią temą.
NETURĖKITE REIKALŲ su

Taigi rašykite kas su kuo bendravo ir liko labai nusivylę, kad kitiems nereiktu  savo nervu gadinti, ir kiekviena diena spelioti ar pasiseks ar ne bigsmile.gif
*

Ačiū už info. Papildysiu.Ji reklamuojasi žurnale ,,statyk" tuo pačiu tel numeriu. Mes nuo jos nenukentėjome, nes neturėjome jokių bendų reikalų. mirksiukas.gif
Maja Di
Kaip gaila, kad tik dabar įlindau į šį forumą, mes irgi nudegėm nuo šios "architektės". Jau kuris laikas nekelia telefono. Man ji iš kart keista pasirodė, visi architektai taip užsiėmę, o ji taip greit prisižadėjo viską padaryti.
QUOTE(evansmum @ 2006 02 22, 07:29)
Nu nieko sau, ji tikru tikriausia aferiste. O ar bandet per architektu sajunga aiskintis?
As neiciau i teisma, o pirmu pimiausia kreipciausi i policija, nes tai yra SUKCIAVIMAS, kuris yra baudziamas.
*

Skambinau į Architektų sąjungą, bet ten žino tik architektų sąjungos narius, o ne visi architektai priklauso tai sąjungai. Na nežinau, nelabai kas dėl to tūkstančio avanso po teismus norės tąsytis, nebent tikrai kreiptis į policiją

QUOTE(Meka @ 2006 02 22, 17:05)
siaip tai sutarti pasirasineja reiktu bent kokio dokumento paprasyti kuris paliudytu tapatybe.. o pradedant kalba su architektu tai ir atestaciju viskiu ...
*

Mums ji pasą rodė, o sakė dar nėra atestuota, tik kovo mėnesį tipo bus atestuota architektė, o kol kas už ją pasirašinėja kita.
Vetrune

Kaip gerai ,kad paskaičiau. Mes irgi norėjom su ja dėl projekto tartis. Gerai, kad laiku visa tai perskaičiau tai būtų nuplaukę pinigėliai.
O iš ko avansą paėmė ir dingo ,tikrai reiktų į policiją kreiptis, gal ji tik avansus ir ima, o daugiau nieko nedaro.
Maja Di
QUOTE(Vetrune @ 2006 03 18, 17:16)
Kaip gerai ,kad paskaičiau. Mes irgi norėjom su ja dėl projekto tartis. Gerai, kad laiku visa tai perskaičiau tai būtų nuplaukę pinigėliai.
O iš ko avansą paėmė ir dingo ,tikrai reiktų į policiją kreiptis, gal ji tik avansus ir ima, o daugiau nieko nedaro.
*

Ko gero taip ir yra g.gif . O dar mums sakė, kad jei surasim kam reikia projekto, tai 10 procentų mums liks nuo projekto kainos, tipo už prirodymą. Man taip keista pasidarė, nes visi architektai apsikrovę darbais, o ji net siūlo pinigus už klijento suradimą g.gif
Antitabac
Sveiki,
tikrai gaila, kad nera "Baltojo architektu saraso", o gal tokio ir is vis negali buti? smile.gif Butu idomu suzinoti bendra patirti bendraujant su architektais. Ar aplamai architektams galioja tokie dalykai kaip garbes zodis, isipareigoto darbo atlikimas saziningai ir sutartu laiku? Gal tikrai butina pastovi architekto ir jo atliekamu darbu kontrole kaip kokio groviu kasejo ar pagalbinio darbininko ir bet koks pinigu mokejimas gali buti tik galutinai ir be priekaistu atlikus darba? Mes irgi pradejom bendrauti su vienu architektu pries 1,5 m. Zadejo atlikti savo darba per 3,5 menesius. Nelabai skubejome su tuo projektu, bet si pavasari jau norejome pradeti statyti nama. Ko gero, kad neteks mums tas dziaugsmas. Projektas nepabaigtas, nors sako kad viska uzbaigs per dvi savaites. O ir pats projektas atliktas atmestinai ir aplinkiniu nuomone tikrai nevertas tokiu pinigu.
Maja Di
Nežinau ką mums dabar daryt, gyvenam Šiauliuos, o Raimonda Vilniuj, bent sutarty Vilniaus adresas parašytas, o gal tuo adresu jos nė kvapo nėra gun_bandana.gif, nuvažiuosim ir durų rankeną pabučiuosim karsta.gif new_russian.gif mega_shok.gif Reiktų susikoperuot group.gif ir kartu į policiją kreiptis, taip nereikia palikt, nes ir toliau ji žmones apgaudinės unsure.gif frusty.gif
Vyka
Mums ji pasą rodė, o sakė dar nėra atestuota, tik kovo mėnesį tipo bus atestuota architektė, o kol kas už ją pasirašinėja kita.
*

[/quote]

Labas, QUOTE,

o gal kartais žinai kas ta "kita" kuri vietoj Raimondos pasirašinėja?
greja
o gal kartais žinai kas ta "kita" kuri vietoj Raimondos pasirašinėja?
*

[/quote]

O ko tau konkrečiai reikia, ar pavardės kas pasirašinėja? ar kažkokios papildomos informacijos?
zarmenas
[quote=Antitabac,2006 03 18, 22:45]
Sveiki,
tikrai gaila, kad nera "Baltojo architektu saraso", o gal tokio ir is vis negali buti? smile.gif Butu idomu suzinoti bendra patirti bendraujant su architektais. Ar aplamai architektams galioja tokie dalykai kaip garbes zodis, isipareigoto darbo atlikimas saziningai ir sutartu laiku?

sveiki,
architektai, kaip ir visi kiti zmones, buna visokie. pagrinde, jei architektas dairba 'sau', jis stengsis visus isipareigojimus atlikti laiku ir kuo geriau, nes jo vardas yra jo vizitine kortele. kas dirba firmose, ir tik laisvalaikiui ima 'chalturas' gali sau lesiti suda sumalti. na, bet tokia mastysena anksciau ar veliau baigiasi juodajame sarase smile.gif
o kaip isvengti nesusipratimu ir apgavysciu? gal pirmiausia reiketu dar pries pradedant projektavima ir mokant avansus, sutarti del terminu, DETALIAI apsisneketi pacia projektavimo eiga. sis procesas yra bendras darbas, o ne paveikslo tapyba- "kaip noriu, taip darau". isgirde tokius argumentus, bekit salin. kiek maciau, menas cia tik tol gerai, kol jis patogus gyventi. wink.gif

hm.. gal nelabai ka ir tepaasikinau...

projektavimo programa gal trumpai?

1. eskizai, norai, mintys ir diskusijos (iki filosofijos, pasauleziuros ir ateities planu)
2. architekto pasiulymai, pradiniai breziniai ir arch israiskos kryptys / avansas (na, ranka-rankon, tada nei tas nei tas nerizikuoja likti nuskriaustas)
3. projekto slifavimas - detales, mazgai, medziagos. butina cia daug kartu matytis ir apie kiekviena kampa sneketi- tik taip rasit bendra taska.
4. projekto uzbagimas, jo derinimas ir leidimo statyti isemimas. po to- uzmokestis.

o dar labai svarbu- viska-viska architektui pasakoti. kaip psichologui. jis turi gyventi jusus name, kol ji projektuoja. ir gyventi ne kaip pats, o kaip jus, tad turi isijausti i jusu kaili, suprasti jusu mastysena.

kaip ir viskas. sekmes.

ir- nemokekite daugiau nei 30% avansu- nesamone kazkokia.

--zarmenas--
jei nesupratot, architektas smile.gif
greja
toeriškai visi viską žino, bet praktiškai.......
ir 30% pinigai, negali palikti už neatliktą darbą, o kaip juos pasiimti??????? ir aplamai labiausiai kaip švertinti prarastą laiką? Kur su sutartim eisi-bylinėtis, tai tada išvis reiks pamiršti, kad namą norėjai statyti, tik po teismų posėdžius ir lakstysi biggrin.gif
zarmenas
[quote=greja,2006 04 10, 15:52]
toeriškai visi viską žino, bet praktiškai.......
ir 30% pinigai, negali palikti už neatliktą darbą, o kaip juos pasiimti??????? ir aplamai labiausiai kaip švertinti prarastą laiką?

na, reikia ir is kitos puses paziureti, nes lazda turi du galus. ir man paciam buvo, kad sugaisti laika su uzsakovu, susitikineji, svarstai visokius variantus (labai daznai nerealius), padarai projektinius pasiulymus, o kai juo atiduodi uzsakovui, tas kaip i vandeni ir - baba..... avansa tada irgi gali tik issimusineti, taciau ar tai apsimoka ir apskritai realu- nzn. zodziu, padarai darba, o uz ji nesumoka. o su tais pasiulymais nueina pas ka nors kita ir projekta padaro jau pigiau (nebera projektavimo, tik atlikimas breziniu, tad tuos 30% ir sutaupo).

aisku, nenoriu as teisinti tu, kurie naglai slapstosi ir nedirba, nors pinigus jau paeme- geda ir tiek.
dar vienas dalykas, ka, manau, reiketu pamineti, musu tautieciu igimtas talentas viska zinoti. paprastai 80% uzsakovu bando mokyti projektuoti, prisiklause nuomoniu is draugu ir kaimynu... liudna. kazkas man kazkada buvo suraites, kad tas projektas- tai nieko cia tokio, papaisyti reikia ir viskas. atsakiau, kad sirdies operacija irgi tetrunka 8 valandas, bet kazkodel kaimyno neklausia, kaip tai daryti wink.gif

na, o jeigu jau 'uzsirovete' ant sukciu ar sudmaliu- sunku ka ir patarti. smaukite, smaukite juos, kad jiems duonele apkarstu, gadina jie visiems gyvenima, ir jums, ir kitiems projektuotojams. reiketu gal i visur, kur ymanoma, kisti info apie tokias apgavystes, gal taip ta kultura pakelsime? atsakomybes kaip ismokinti zmogu?

--zarmenas--
Maja Di
Noriu visiems papasakot kaip mums baigėsi reikalai su panele Raimonda. Kaip ir visiems sumokėjus rankpinigius nebekėlė telefono ir t.t. nežinau kuom ten vyras ją prigasdino, kad padarė kažkokius brėžinius tai datai kada turėjo visi suderinimai būt. Na ir už tai dar norėjo gaut papildomai tūkstantį litų. Tai MB sako, aš juk niekur nesislapstau, parodysiu kitam architektui ir jei viskas padaryta normaliai, kad tik suderinimų reikia, tai duosiu jai dar tą tūkastantį ir dabaigs kitas projektuotojas, nes su ja jau nervai nebelaikė. laugh.gif bash.gif. Bet tam projekte tiek "grybo" pripjauta, kad viską reik iš naujo daryti, matyt tai žinodama panelė Raimonda net nebandė ieškot mūsų, matyt džiaugiasi, kad nebereikalaujam tą avansą atiduot. blink.gif Ir tik dabar supratau koks malonumas dirbti su normaliu architektu. Kaip zermenas rašė, architektas tūri įsijaust į mūsų gyvenimo būdą, būt tarsi psichologu- tokį architektą mes dabar ir turim thumbup.gif assa.gif Tik gaila to prarasto laiko kurį mes sugaišom su panele Raimonda. O dėl kainos, tai nei kiek ne brangiau viskas gausis nei buvom sutarę su Raimonda, ir jau kitą savaitę turėsim patvirtintą projektą didis.gif
Visiems besirenkantiems architektus, patarčiau rinktis pagal rekomendacijas, nes manau ir daugiau mūsų Lietuvėlėje yra tokių kaip panelė Raimonda blink.gif gun_bandana.gif
MB dabar sako, ką nėrėčiau, tai ne rankpinigius atsiimt, o išspardyt jai šikną(atsiprašau už tokius žodžius) blink.gif
nikvik
QUOTE(dianadov @ 2006 04 29, 16:58)
Noriu visiems papasakot kaip mums baigėsi reikalai su panele Raimonda. Kaip ir visiems sumokėjus rankpinigius nebekėlė telefono ir t.t. nežinau kuom ten vyras ją prigasdino, kad padarė kažkokius brėžinius tai datai kada turėjo visi suderinimai būt. Na ir už tai dar norėjo gaut papildomai tūkstantį litų. Tai MB sako, aš juk niekur nesislapstau, parodysiu kitam architektui ir jei viskas padaryta normaliai, kad tik suderinimų reikia, tai duosiu jai dar tą tūkastantį ir dabaigs kitas projektuotojas, nes su ja jau nervai nebelaikė. laugh.gif  bash.gif. Bet tam projekte tiek "grybo" pripjauta, kad viską reik iš naujo daryti, matyt tai žinodama panelė Raimonda net nebandė ieškot mūsų, matyt džiaugiasi, kad nebereikalaujam tą avansą atiduot. blink.gif Ir tik dabar supratau koks malonumas dirbti su normaliu architektu. Kaip zermenas rašė, architektas tūri įsijaust į mūsų gyvenimo būdą, būt tarsi psichologu- tokį architektą mes dabar ir turim  thumbup.gif  assa.gif Tik gaila to prarasto laiko kurį mes sugaišom su panele Raimonda. O dėl kainos, tai nei kiek ne brangiau viskas gausis nei buvom sutarę su Raimonda, ir jau kitą savaitę turėsim patvirtintą projektą didis.gif
Visiems besirenkantiems architektus, patarčiau rinktis pagal rekomendacijas, nes manau ir daugiau mūsų Lietuvėlėje yra tokių kaip panelė Raimonda blink.gif  gun_bandana.gif
MB dabar sako, ką nėrėčiau, tai ne rankpinigius atsiimt, o išspardyt jai šikną(atsiprašau už tokius žodžius) blink.gif
*

buk gera, uzvesk tema Baltasis architektu sarasas ir parasyk sio gero architekto varda.
Maja Di
QUOTE(nikvik @ 2006 05 01, 23:00)
buk gera, uzvesk tema Baltasis architektu sarasas ir parasyk sio gero architekto varda.
*

Šiaip tai jis gyvena ir dirba Šiauliuose, o čia mažai šiauliečių lankos, jei ką jo vardą parašysiu AŽ bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.