Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PASIGIRKIM MŪSŲ PUODE
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ADREV
Keliames i naują temutę
sena tema
Papildyta:
aš inkilėlio vidų palikau neliestą, o ir pernai dariau didesni, t,y dekoravau sena inkilelį, tai paukštukų turėjome biggrin.gif , na tai tikiuos, kad ir i šį atskris smile.gif
bus_ka
Velykų belaukiant...

Perlamutriniai kiaušinukai[/B] (šiek tiek su žiemos žymėm-matyt orai įtakoja biggrin.gif )

user posted image

user posted image
nobleee
QUOTE(bus_ka @ 2011 03 12, 09:34)
Velykų belaukiant...
*

labai labai grazus kiausiniai,dvelkia pavasariu,o antrasis tai man atrodo kaip su rasos lasiukais smile.gif 4u.gif
ADREV
[quote=bus_ka,2011 03 12, 11:34]
Velykų belaukiant...

labai originaliai padaryta 4u.gif
gretusiu
Jums leidus, atnesu dar viena darbeli ax.gif

user posted image
kristianija
kaip orginaliai padekoruota komodele 4u.gif

kiausiniai jau tikrai primena, kad greit velykos smile.gif beje labai graziai padekoruoti smile.gif
campari*
Bus ka labai faini kiausinukai wink.gif
gretusia papuosaline tikrai originali smile.gif sauniai padirbeta!!
*Capri*
Gretusiu-originalu thumbup.gif
bus_ka
Ačiu už pagyras vakarykštėms kiaušinukams 4u.gif , o aš įsismaginau ir padariau dar vieną- štai tokį
user posted image

Campari
, malonu tave matyti!Kur pradingus?Pasiilgom...
auksine
labai grazus kiausinukai, Bus ka!
kvartetas
man tas paskutinis grazus melynas. su kuom darytos gelytes ?
bus_ka
Auksine, Kvartetas, smagu, kad ir jums patiko. Čia bandžiau lazuritą pavaizduoti, manau išėjo biggrin.gif O gėlė-dekupažas ir konturas.
Perdariau koliažiuką, įdėjau savo įkvepėją
user posted image
Montekrista
O man mėlyna nea. Netradicinė spalva, kažkaip schmoll.gif pirmi labai faini.
grite
Na o man tas mėlynas fantastiškas kiaušinukas......netradicinis ir kažko ta spalva baisiai traukti mane pradėjo wub.gif wub.gif wub.gif
Crazy Daisy
Sveikos 4u.gif Seniai čia bebuvau. Bus ka - man labai gražus kiaušinis thumbup.gif Apskritai, labai patinka Tavo darbų išbaigtumas wub.gif
O aš vis dar dekupažinu ir vis dar nemoku fotkint tongue.gif , tai truputukas netradicinio dekupažo kietam bičui cool.gif biggrin.gif "a la Ed Hardy"
user posted image
aistullka
Senai čia pas jus besivaidenau...tad atkeliauju, atnešdama truputį pavasariškos žalumos mirksiukas.gif
Papuošalų dėžutė "Žalsvasis tyrumas" - užsakymas...jaunai merginai...

user posted image
*

rug_gele
QUOTE(aistullka @ 2011 03 15, 09:47)
Senai čia pas jus besivaidenau...tad atkeliauju, atnešdama truputį pavasariškos žalumos  mirksiukas.gif
Papuošalų dėžutė "Žalsvasis tyrumas" - užsakymas...jaunai merginai...

labai garzi papuosalu dezute kaip lygiai nudazyta kaip ant kokio stiklo atrodo, blizga, spalva tokia neiprasta maisyti cia dazai ta prasme spalvos, nu labai faina 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bus_ka
Montekrista, Grite, Crazy Daisy, ačiu Jums visoms už "patinka" ir "nepatinka" biggrin.gif

Crazy Daisy, nu jau pakaba tai tikrai kreiziška lotuliukas.gif , tokiu uhhhh liepsnojanti thumbup.gif

Aistullka
papuošalinė tikrai labai gražiai išblizginta 4u.gif , viena man trukdo- bantukas, matau, kad simetrija derinta prie krentančių karoliukų, bet vis tiek nedėčiau jo ten, geriau prie užsegimo "perliuką" pakabinčiau. Tikiuosi nesupyksi už nuomonę 4u.gif
ADREV
aistullka grazi dezute , tik ir man atrodo, kad graziau butu koks perliukas pakabintas biggrin.gif
Crazy Daisy
aistullka - nu labai žaliai gaivus darbas thumbup.gif
bus_ka - 4u.gif
o čia dar truputį aš:
user posted image
noooriuuu vaaaasaros... vacation4.gif
campari*
craizy daisy idomus sprendimas su pakabele g.gif rolleyes.gif

patiko veidrodis su melynom gelem wink.gif
bus_ka
Crazy Daisy, na jau veidrodukas tai mano skonio bigsmile.gif thumbup.gif
O aš tavo pakabai į kompaniją įkeliu priešingybę

Pakaba vestuvinei suknelei

user posted image
kvartetas
ant melynos spalvos patrauke biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Kita mama
Labai gražūs kiaušiniai, bus_ka. "Lazuritas" atrodo tikroviškai

Gražios papuošalinės ir ta žalsva (tik aš irgi kaspino nedėčiau, juostelė dėčiau, bet jungčiau po užsegimu be kaspino), ir ta melsva (kvartetas, kaip tuos iškilumus padarei? 3D dekupažas?).
Ir veidrodėlio rėmai tokie švelnūs, tvarkingi

Ir pkaba vestuvinei suknelei man patinka, tokia salstelėjus, bet ne pr saldi, su prabangos prieskoniu.

O va crazy pakaba man šiaip sau. Nors tarp tų gėlių ir kaukolytės vis tiek man tos gėlės prie centrinio motyvo ne itin tinka. Na bet...... jei crazy, tai crazy...... Čia juk tik man skonis....
kvartetas
iskilumus padariau su trafaretu ir glaistu 4u.gif
rosebud1
gretusiu, Crazy Daisy ir bus_ka gražūs darbeliai 4u.gif
gretusiu
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 16, 19:22)
gretusiu, Crazy Daisy ir bus_ka gražūs darbeliai 4u.gif
*

Ooo, net nustebau sulaukusi pagyrimo... ax.gif Aciu, malonu blush2.gif
sobieska
user posted image
Sielonešė
Sveiki smile.gif

vaikiška dėžutė

user posted image

user posted image

user posted image
kristianija
o darbeliu gausumas thumbup.gif

aistulkos zalioji dezute savotiskai grazi, o ypatingai mane zavi taip idealiai lygiai nulakuoti dezutes sonai thumbup.gif

kreizi pakabele savotiska, keistoka ax.gif bet kaip sakoma del skonio nesigincyjama, gerai, kad yra zmoniu, kurie isbando save uz savotisku susidariusiu "dekupao remu" thumbup.gif

veidrodelis tai wub.gif 4u.gif

vestuvine pakabele taip pat wub.gif 4u.gif

kvarteto mazule dezute jau tokia prabangi thumbup.gif o ir auskariukai idomus, gera ideja 4u.gif 4u.gif

melynasis kiausinis wub.gif 4u.gif

vaikiska dezute tai tokia idomi, bent jau man, nematytu motyvu, pirma pagalvijau, kad nupiesta 4u.gif smile.gif

na ir reziume, zada atemusi, suzavejusi sobieskos dezute, man ji fantastiska wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
auksine
QUOTE(Sielonešė @ 2011 03 16, 22:18)
Sveiki  smile.gif
vaikiška dėžutė
*

man labai labai patiko ax.gif ir motyvas nematytas, ir siaip super spalvinga, tikra VAIKISKA dezute, bet kuriam vaikuciui tokia miela butu gaut thumbup.gif

bus_ka- jau sakiau, bet pakartosiu, kad labai faina tavo pakabele, romantika dvelkia smile.gif
Crazy daisy- veidrodukas grazuolis thumbup.gif
bus_ka
Ačiu visoms, kas nepagailėjot gero žodžio ir mano pakabai ax.gif
Kvartetas, žiūriu tam tikram rate trafaretiniai iškilimai populiarūs tapo thumbup.gif Man labai jie patinka, reik ir man prisimint. Tokios idomios spalvos tavo dėžutės, man patiko 4u.gif
Sobieska, saikinga, tvarkinga ir nuotraukos labai gražios, tokios turėtų būt naudojamos dekupažui. Labai mielas mergaitiškas derinukas, tie meškiukai, širdutės (girdėjau dar ir tapyt pradėjai biggrin.gif ), patiko 4u.gif
Sielonešė, prisidėsiu prie pagyrų linksmai dėžikei 4u.gif , bet daugiau nedaryk tokio rėmelio, jis kažkokios teplionės efektą tavo padarytam darbuj duoda, tik gadina visą reikalą. Nepyk, bet parašiau kaip man atrodo smile.gif
Montekrista
kiek pabėrėt bigsmile.gif
Crazy pakaba nepatiko dėl tos liepsnos ir užrašo. nedera man kažkaip visiškai, be jos būtų labai gražu.
O visi kiti-be pastabėlių, gražu akis ganyt.
Crazy Daisy
Labą saulėtą rytą biggrin.gif 4u.gif
Ačiū už nuomones. Man labai patiko Sielonešės darbas 4u.gif
Aš dar atsinešu "Brum brum" pakabėlę:
user posted image
ir "Rojaus obuoliukus":
user posted image
4u.gif
baltė
Na, banaliai nuskambėsiu, bet naujojoj temelėj man patiko absoliučiai visi darbeliai. Visi savaip traukia... Šaunuolės panos 4u.gif
gretusiu
Rodausi - dukrytės delniukas ir pėdute wub.gif Dekupazo cia mazai - bet tiek kiek ir norejau kad butu - paprasta ir lengva, lyg angelo palyteta... Ir truputi sunku kaip senoviska siena...

user posted image
kvartetas
Sobieskos labai svelni ir grazi dezute wub.gif wub.gif . tik man ta paveiksliuka virsutini taip ir norisi ciut ciut patempti i apacia, nes mergytes galvyte siek tiek nukasta.

Sielonešė smagi linksma spalvinga dezute.

Crazy Daisy patiko ideja varduko isdeliojimas ant akcentelio mirksiukas.gif

gretusiu kazko truksta g.gif . gal dvikomponencio itrinima buciau ne taip staigiai uzbaigus galuose, o svelniai nyktu ir nebeliktu visai.
rosebud1
sobieska labai miela smile.gif
Montekrista
Crazy, kaip gerai sugalvota, vardas iš tų kubelių thumbup.gif
Gretusiu, sendinimas kažkaip per staigiai baigiasi, ar ne? g.gif
sobieska
user posted image

user posted image
Montekrista
Sobieska varo mane į neviltį. tobulas spavų pajautimas, stiliau pojūtis, et.
Kita mama
Sobieską jau bijau girt, kad vėl nebūčiau klaidingai suprasta. Bet iš tikro tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sobieska
Ačiū už išreikštą dėmesį 4u.gif

O velykos neišvengiamai artėja...

user posted image

Jei kam įdomu, daugiau nuotraukų rasit mano temukėj.
Whatever?
daug zaviu darbu naujoj temoj 4u.gif

Labai labai patiko jaunosios pakaba (nepamenu autoriaus blush2.gif )

Sobieska, labai zavus paskutinis darbelis... 4u.gif Liuks bliudukas...
O kaip sonus darei? Taskei? Kaip vaikystej darydavom mokyklose, ar kazkoks kitoks budas... bet kokiu atveju dailus ir baisiai smagiai velykinis 4u.gif

Skirtuku nepagyriau, nes nelabai jie man stilistiskai. bet cia tik mano skonio beda ax.gif ax.gif
Bet padaryti labai dailiai 4u.gif 4u.gif

Dar patiko Crazy dazy pakabeles su obuoliukais 4u.gif Labai vasariskos ir zaismingos.
Džiuga+
QUOTE(sobieska @ 2011 03 20, 20:38)
Ačiū už išreikštą dėmesį 4u.gif

O velykos neišvengiamai artėja...

user posted image

Jei kam įdomu, daugiau nuotraukų rasit mano temukėj.
*

Labai grazu 4u.gif As nemegstu Velyku, nes nevalgau beveik kiausiniu biggrin.gif Bet vis tiek labai grazu, kaip gyvas gaidelis.
Whatever?
Truputi ne i tema, bet...

Dzuiga, tave jau galima sveikinti, kaip suprantu is avataro? bigsmile.gif g.gif
bus_ka
Aš irgi taip supratau, taigi, Džiuga, didžiausi sveikinimai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sobieska, superinė transformacija, tokia iš vaikystės laikų kompozicija "pas močiute kaime" ax.gif

Whatever?
, pakaba mano buvo, ačiu už gerą žodelį 4u.gif

Atitempiau šiandien parodyt tokį idomų darbą. Tam tikrai nuotraukai reikėjo sukurti rėmelį iš kitų nuotraukų. Rėmas yra 20x30 nuotraukai, tai deliojimo, piešimo ir galvos sukimo buvo daug biggrin.gif

user posted image

user posted image

Anilė
Sobieska, pagirsiu skirtukų pateikimą ir spalvų suderinimą mirksiukas.gif Kažkada minėjai, kad ieškai ir nori kažką naujo savo darbuose atrasti, pateikti. Tai toks foto pateikimas galėtų būti ir tavo bruožas. Nežinau, ar tau patinka skrebas, bet jei kartais pridėtum ir jo elementų, tai galėtų būti nauja tavo kryptis. Idėja, kurią tau seniai nešiojau, bet nebuvo progos pasakyti mirksiukas.gif
ADREV
ruosiuosi velykoms
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
sobieska
Dar viena kompozicija...

user posted image

Bus_ka labai patiko norų išpildymas... paplūdimio smėliukas toks tikroviškas...taip realu,rodos jaučiu net vandens skalavimą ir ošimą wub.gif

Aline ačiū už pasiūlymą 4u.gif Skrapbookin-ius darbus mielai žiūriu, man jie gražu,patinka... bet pačiai daryt kažko noro nėra,o ir neatrodo, kad susitvarkyčiau ax.gif ...mieliau pasiliksiu žaist su dekupažu, augalais... smile.gif

Whatever
tu pati paklausei ir pati atsakei mirksiukas.gif ...ačiū 4u.gif

Džiuga
ačiū 4u.gif ...šiaip aš irgi kiaušinių nelabai mėgstu, bet pati velykų dvasia, pasiruošimas joms, velykų bobutės laukimas...veža nerealiai wub.gif

ADREV...faini kiaušinukai...fotografavimo klausimais neturiu kompetencijos aiškint, bet, jei aš demonstruočiausi, tai vienetinius kiaušinukus fotografuočiau iš toliau rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.