sena tema
Papildyta:
aš inkilėlio vidų palikau neliestą, o ir pernai dariau didesni, t,y dekoravau sena inkilelį, tai paukštukų turėjome
Keliames i naują temutę
sena tema Papildyta: aš inkilėlio vidų palikau neliestą, o ir pernai dariau didesni, t,y dekoravau sena inkilelį, tai paukštukų turėjome
Velykų belaukiant...
Perlamutriniai kiaušinukai[/B] (šiek tiek su žiemos žymėm-matyt orai įtakoja ![]()
[quote=bus_ka,2011 03 12, 11:34]
Velykų belaukiant... labai originaliai padaryta
kaip orginaliai padekoruota komodele
kiausiniai jau tikrai primena, kad greit velykos
Bus ka labai faini kiausinukai
gretusia papuosaline tikrai originali
Gretusiu-originalu
Ačiu už pagyras vakarykštėms kiaušinukams
![]() Campari, malonu tave matyti!Kur pradingus?Pasiilgom...
labai grazus kiausinukai, Bus ka!
man tas paskutinis grazus melynas. su kuom darytos gelytes ?
Auksine, Kvartetas, smagu, kad ir jums patiko. Čia bandžiau lazuritą pavaizduoti, manau išėjo
Perdariau koliažiuką, įdėjau savo įkvepėją
O man mėlyna nea. Netradicinė spalva, kažkaip
Na o man tas mėlynas fantastiškas kiaušinukas......netradicinis ir kažko ta spalva baisiai traukti mane pradėjo
Sveikos
O aš vis dar dekupažinu ir vis dar nemoku fotkint ![]() QUOTE(aistullka @ 2011 03 15, 09:47) Senai čia pas jus besivaidenau...tad atkeliauju, atnešdama truputį pavasariškos žalumos Papuošalų dėžutė "Žalsvasis tyrumas" - užsakymas...jaunai merginai... labai garzi papuosalu dezute kaip lygiai nudazyta kaip ant kokio stiklo atrodo, blizga, spalva tokia neiprasta maisyti cia dazai ta prasme spalvos, nu labai faina
Montekrista, Grite, Crazy Daisy, ačiu Jums visoms už "patinka" ir "nepatinka"
Crazy Daisy, nu jau pakaba tai tikrai kreiziška Aistullka papuošalinė tikrai labai gražiai išblizginta
aistullka grazi dezute , tik ir man atrodo, kad graziau butu koks perliukas pakabintas
aistullka - nu labai žaliai gaivus darbas
bus_ka - o čia dar truputį aš: ![]() noooriuuu vaaaasaros...
craizy daisy idomus sprendimas su pakabele
patiko veidrodis su melynom gelem
Crazy Daisy, na jau veidrodukas tai mano skonio
O aš tavo pakabai į kompaniją įkeliu priešingybę Pakaba vestuvinei suknelei
ant melynos spalvos patrauke
![]()
Labai gražūs kiaušiniai, bus_ka. "Lazuritas" atrodo tikroviškai
Gražios papuošalinės ir ta žalsva (tik aš irgi kaspino nedėčiau, juostelė dėčiau, bet jungčiau po užsegimu be kaspino), ir ta melsva (kvartetas, kaip tuos iškilumus padarei? 3D dekupažas?). Ir veidrodėlio rėmai tokie švelnūs, tvarkingi Ir pkaba vestuvinei suknelei man patinka, tokia salstelėjus, bet ne pr saldi, su prabangos prieskoniu. O va crazy pakaba man šiaip sau. Nors tarp tų gėlių ir kaukolytės vis tiek man tos gėlės prie centrinio motyvo ne itin tinka. Na bet...... jei crazy, tai crazy...... Čia juk tik man skonis....
iskilumus padariau su trafaretu ir glaistu
gretusiu, Crazy Daisy ir bus_ka gražūs darbeliai
Sveiki
vaikiška dėžutė ![]() ![]()
o darbeliu gausumas
aistulkos zalioji dezute savotiskai grazi, o ypatingai mane zavi taip idealiai lygiai nulakuoti dezutes sonai kreizi pakabele savotiska, keistoka veidrodelis tai vestuvine pakabele taip pat kvarteto mazule dezute jau tokia prabangi melynasis kiausinis vaikiska dezute tai tokia idomi, bent jau man, nematytu motyvu, pirma pagalvijau, kad nupiesta na ir reziume, zada atemusi, suzavejusi sobieskos dezute, man ji fantastiska QUOTE(Sielonešė @ 2011 03 16, 22:18) man labai labai patiko bus_ka- jau sakiau, bet pakartosiu, kad labai faina tavo pakabele, romantika dvelkia Crazy daisy- veidrodukas grazuolis
Ačiu visoms, kas nepagailėjot gero žodžio ir mano pakabai
Kvartetas, žiūriu tam tikram rate trafaretiniai iškilimai populiarūs tapo Sobieska, saikinga, tvarkinga ir nuotraukos labai gražios, tokios turėtų būt naudojamos dekupažui. Labai mielas mergaitiškas derinukas, tie meškiukai, širdutės (girdėjau dar ir tapyt pradėjai Sielonešė, prisidėsiu prie pagyrų linksmai dėžikei
kiek pabėrėt
Crazy pakaba nepatiko dėl tos liepsnos ir užrašo. nedera man kažkaip visiškai, be jos būtų labai gražu. O visi kiti-be pastabėlių, gražu akis ganyt.
Labą saulėtą rytą
Ačiū už nuomones. Man labai patiko Sielonešės darbas Aš dar atsinešu "Brum brum" pakabėlę: ![]() ir "Rojaus obuoliukus": ![]()
Na, banaliai nuskambėsiu, bet naujojoj temelėj man patiko absoliučiai visi darbeliai. Visi savaip traukia... Šaunuolės panos
Sobieskos labai svelni ir grazi dezute
Sielonešė smagi linksma spalvinga dezute. Crazy Daisy patiko ideja varduko isdeliojimas ant akcentelio gretusiu kazko truksta
sobieska labai miela
Crazy, kaip gerai sugalvota, vardas iš tų kubelių
Gretusiu, sendinimas kažkaip per staigiai baigiasi, ar ne?
Sobieska varo mane į neviltį. tobulas spavų pajautimas, stiliau pojūtis, et.
Sobieską jau bijau girt, kad vėl nebūčiau klaidingai suprasta. Bet iš tikro tai
daug zaviu darbu naujoj temoj
Labai labai patiko jaunosios pakaba (nepamenu autoriaus Sobieska, labai zavus paskutinis darbelis... O kaip sonus darei? Taskei? Kaip vaikystej darydavom mokyklose, ar kazkoks kitoks budas... bet kokiu atveju dailus ir baisiai smagiai velykinis Skirtuku nepagyriau, nes nelabai jie man stilistiskai. bet cia tik mano skonio beda Bet padaryti labai dailiai Dar patiko Crazy dazy pakabeles su obuoliukais
Truputi ne i tema, bet...
Dzuiga, tave jau galima sveikinti, kaip suprantu is avataro?
Aš irgi taip supratau, taigi, Džiuga, didžiausi sveikinimai!
Sobieska, superinė transformacija, tokia iš vaikystės laikų kompozicija "pas močiute kaime" Whatever?, pakaba mano buvo, ačiu už gerą žodelį Atitempiau šiandien parodyt tokį idomų darbą. Tam tikrai nuotraukai reikėjo sukurti rėmelį iš kitų nuotraukų. Rėmas yra 20x30 nuotraukai, tai deliojimo, piešimo ir galvos sukimo buvo daug ![]() ![]()
Sobieska, pagirsiu skirtukų pateikimą ir spalvų suderinimą
ruosiuosi velykoms
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dar viena kompozicija...
![]() Bus_ka labai patiko norų išpildymas... paplūdimio smėliukas toks tikroviškas...taip realu,rodos jaučiu net vandens skalavimą ir ošimą Aline ačiū už pasiūlymą Whatever tu pati paklausei ir pati atsakei Džiuga ačiū ADREV...faini kiaušinukai...fotografavimo klausimais neturiu kompetencijos aiškint, bet, jei aš demonstruočiausi, tai vienetinius kiaušinukus fotografuočiau iš toliau |