Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: DNR tyrimo niuansai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Lotosas

Sveiki,

Mano vaiko tėtis sako, kad turi dar vieną vaiką, bet jis nėra tuo tikras dėl tam tikrų aplinkybių, kad vaikas tikrai jo. Tačiau nedaro DNR tryimo, nes nenori susipykti su vaiko mama.
Mane kamuoja klausimas, ar tikrai mano vaikas turi brolį.
Tėtis nėra vedęs nė vienos mamų.
Ko reikia, kad būtų galima atlikti DNR tyrimą? Ar aš galiu teisiškai uždrausti vaikui susitikti su kitu berniukų, jei nesu tikra, kad tai jo brolis? Ką reikia daryti?

Ačiū.
Viktorija Civilyte - Gyliene
QUOTE(Lotosas @ 2006 02 21, 13:40)
Sveiki,

Mano vaiko tėtis sako, kad turi dar vieną vaiką, bet jis nėra tuo tikras dėl tam tikrų aplinkybių, kad vaikas tikrai jo. Tačiau nedaro DNR tryimo, nes nenori susipykti su vaiko mama.
Mane kamuoja klausimas, ar tikrai mano vaikas turi brolį.
Tėtis nėra vedęs nė vienos mamų.
Ko reikia, kad būtų galima atlikti DNR tyrimą? Ar aš galiu teisiškai uždrausti vaikui susitikti su kitu berniukų, jei nesu tikra, kad tai jo brolis? Ką reikia daryti?

Ačiū.
*

Uzdrausti susitikti, jei nenustatyta tevyste ir jei vyras nepatvirtines tevystes (gimimo liudijime) galite. Ne tiek kiek galite, kiek nieks nedraudzia nebendrauti su svetimais zmonem. Jei tevyste patvirtinta, jei drausit, tai brolio mama, teismine tvarka toki bendravima gali nusistatyti. Vienintele iseitis ispresti neaiskumus DNR
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.