Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas man darosi?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
flirty feminity
Sveikos,

Skaiciau jusu pasakojimus ir nusprendziau pati parasyti, ne sjau nebezinau kur kreiptis.
Esu jauna istekejusi mama, dirbanti padoru darba, gyvenu su vyru ir jo tevais kartu mes 5 metai.. daug laiko stengiaus del jo o jam buvo vienodai tada as atsalau ir susiradau drauga.. bendravom pusmeti, (visa ta laika gyvenom su vyru )
po to atsirado kitas dar kitas ir taip jau arti 10 sad.gif beda manyje, nes as greit prisirisu prie naujo zmogaus, ir pradedu jam rasineti skambineti ir aiskinti ko noriu ir ko ne..noriu kad skirtu man visa laisva laika.. ir t.t. taip atbaidziau ne viena man brangu zmogu.. dabar yra vienas del kurio kreizeju, bet jis nenori manes kaip meiluzes... jam gana manes kaip drauges.. kankinuosi del to, o elgiuosi taip pat skambineju rasineju su klausimais kodel?

Gal kam yra panasiai?

p.s. vyro as nemyliu jis stengiasi, bet as nebenoriu but su juo o skirtis bijau, nes bijau likt viena sad.gif

Aciu
Zuiqtis
man panasiai buna sad.gif tik as neturiu nei vyro nei juolabiau meiluziu biggrin.gif bet buna jei pradeda patikt zmogus tai as pati ji visada ir atbaidau butent tuo perdetu lindimu doh.gif
Dalilė
Na, yra tokia knygutė, gan naivoka, bet joje aprašyta taktika kaip pririšti vyrą ilgesniam laikui, labai veikia smile.gif Pamiršau jos pavadinimą, gal vėliau patikslinsiu, lyg ir "Kaip rasti svajonių jaunikį" ar kažkas panašaus. Tai ten būtent pabrėžia, kad vyrai iš prigimties yra medžiotojai, jiems patinka užkariauti grobį, o jei grobis pats ateina, jiems pasidaro neįdomu. Ten vienas iš patarimų yra pačiai niekada neskambinti vyriškiui, ir net kartais neatsakyti į jo skambučius, kad jam būtų intriga kuom buvai užsiėmusi smile.gif Be to, nesvarbu, kad jis paskambino, visada pokalbį baigt pirmai, po 3-5 min, kad jis dar būtų toj stadijoj jog dar nori kalbėti, o tu maloniai atsisveikini: "Buvo labai malonu pakalbėti, bet jau turiu lėkti". Reik išlikti paslaptingai - niekada netikslinti kur lėkti, tegu spėlioja smile.gif Be to niekada nereikia planuoti laiko pagal jį, nelaukti iki paskutinio momento kada jis pasuks ir jau lėkti į pasimatymą. Reikia apsimesti, kad gerbėjų pas tave šimtai, ir kad jei jis nesusitarė iš anksto dėl pasimatymo, pats kaltas. Pataria, kad sutikti su šeštadienio pasimatymo pasiūlymu reikia tik tuo atveju, jei jis pasiūlo susitikt ne vėliau nei trečiadienį. Jei vėliau - nors ir neturi jokių planų savaitgaliui, apsimesti, kad jis jau suplanuotas, paslaptingai nutylint su kuo smile.gif O pačiai nesedėti namuose savaitgalį, o nueit į kokį klubą, nereik apsiriboti vienu gerbėju, kad tas, kuris tavęs siekia, suprastų jog patinki ne jam vienam ir jei jis ilgai žiopsos, tave praras. Tarkim, jei būni su tau patinkančiu vaikinu, gali paprašyti iš anksto, kad tuo laiku tau pasuktų draugė, o tu apsimeti, jog tau skambina vyriškis, flirtuoji su juo pokalbio metu, o simpatijai nesakai kas skambino tongue.gif
Per pirmą pasimatymą svarbu neišpasakoti visos savo biografijos, išlikti paslaptingai, leisti išsipasakoti jam. Tegul sąskaitą apmoka jis, nes vaikinas turi žinoti, kad tam, kad su tavim pasimatyti, reik įdėt kažkiek pastangų. Tu gali palikt arbatpinigių ar sumokėti už automobilio aikštelę. Po pirmo pasimatymo jokio sekso, apsiriboti tik draugišku bučinuku. Iki intymių santykių siūloma prieiti tik po dviejų mėnesių. Pasimatymą užbaigti reikia visada pačiai, tuo momentu, kai jis su tavim dar mielai pabūtų.
Na, galit pabandyti šią taktiką ir pažiūrėt, kaip veikia. Mano viena draugė jos laikydamasi taip "suvystė" savo dabartinį vyrą tongue.gif
flirty feminity
Dalile - visa tai aš puikiai žinau, bėda ta, kad teorija viena o praktika kita t.y. savo žinių nemoku pritaikyt... žmonės su kuriais esame draugai ilgą laiką (tokie yra 2 vyrai ) praėjo pro tą mano ataką ir dabar nerealiai gerai sutariame ir prisiminus juokas ima.
Dėl pasimatymų tai buvo, kad naujas žmogutis kviečia du kartus susitikti 3 aš pasakau , kad esu laisva ir pati atlekiu...nu žodžiu nenuorama esu biškį blush2.gif
su šituo žmogiuku tai tyliu dabar dantis sukandus taip kyla ranka ką nors parašyt, bet darbe įlindus į popieris, kad užsimirščiau. Vakar dieną jau atkentėjau žiūrėsim kiek dar temsiu... thumbup.gif
dėl suvystymo xe xe aš vis dar su vyru gyvenu taip, kad nelabai čia ką ir išvaidinsi sad.gif

Giedrut
QUOTE(Dalilė @ 2006 02 22, 08:41)
Na, yra tokia knygutė, gan naivoka, bet joje aprašyta taktika kaip pririšti vyrą ilgesniam laikui, labai veikia smile.gif Pamiršau jos pavadinimą, gal vėliau patikslinsiu, lyg ir "Kaip rasti svajonių jaunikį" ar kažkas panašaus. Tai ten būtent pabrėžia, kad vyrai iš prigimties yra medžiotojai, jiems patinka užkariauti grobį, o jei grobis pats ateina, jiems pasidaro neįdomu. Ten vienas iš patarimų yra pačiai niekada neskambinti vyriškiui, ir net kartais neatsakyti į jo skambučius, kad jam būtų intriga kuom buvai užsiėmusi  smile.gif Be to, nesvarbu, kad jis paskambino, visada pokalbį baigt pirmai, po 3-5 min, kad jis dar būtų toj stadijoj jog dar nori kalbėti, o tu maloniai atsisveikini: "Buvo labai malonu pakalbėti, bet jau turiu lėkti". Reik išlikti paslaptingai - niekada netikslinti kur lėkti, tegu spėlioja smile.gif Be to niekada nereikia planuoti laiko pagal jį, nelaukti iki paskutinio momento kada jis pasuks ir jau lėkti į pasimatymą. Reikia apsimesti, kad gerbėjų pas tave šimtai, ir kad jei jis nesusitarė iš anksto dėl pasimatymo, pats kaltas. Pataria, kad sutikti su šeštadienio pasimatymo pasiūlymu reikia tik tuo atveju, jei jis pasiūlo susitikt ne vėliau nei trečiadienį. Jei vėliau - nors ir neturi jokių planų savaitgaliui, apsimesti, kad jis jau suplanuotas, paslaptingai nutylint su kuo smile.gif O pačiai nesedėti namuose savaitgalį, o nueit į kokį klubą, nereik apsiriboti vienu gerbėju, kad tas, kuris tavęs siekia, suprastų jog patinki ne jam vienam ir jei jis ilgai žiopsos, tave praras. Tarkim, jei būni su tau patinkančiu vaikinu, gali paprašyti iš anksto, kad tuo laiku tau pasuktų draugė, o tu apsimeti, jog tau skambina vyriškis, flirtuoji su juo pokalbio metu, o simpatijai nesakai kas skambino  tongue.gif
Per pirmą pasimatymą svarbu neišpasakoti visos savo biografijos, išlikti paslaptingai, leisti išsipasakoti jam. Tegul sąskaitą apmoka jis, nes vaikinas turi žinoti, kad tam, kad su tavim pasimatyti, reik įdėt kažkiek pastangų. Tu gali palikt arbatpinigių ar sumokėti už automobilio aikštelę. Po pirmo pasimatymo jokio sekso, apsiriboti tik draugišku bučinuku. Iki intymių santykių siūloma prieiti tik po dviejų mėnesių. Pasimatymą užbaigti reikia visada pačiai, tuo momentu, kai jis su tavim dar mielai pabūtų.
Na, galit pabandyti šią taktiką ir pažiūrėt, kaip veikia. Mano viena draugė jos laikydamasi taip "suvystė" savo dabartinį vyrą  tongue.gif
*

Papildyta:
QUOTE(Dalilė @ 2006 02 22, 08:41)
Na, yra tokia knygutė, gan naivoka, bet joje aprašyta taktika kaip pririšti vyrą ilgesniam laikui, labai veikia smile.gif Pamiršau jos pavadinimą, gal vėliau patikslinsiu, lyg ir "Kaip rasti svajonių jaunikį" ar kažkas panašaus. Tai ten būtent pabrėžia, kad vyrai iš prigimties yra medžiotojai, jiems patinka užkariauti grobį, o jei grobis pats ateina, jiems pasidaro neįdomu. Ten vienas iš patarimų yra pačiai niekada neskambinti vyriškiui, ir net kartais neatsakyti į jo skambučius, kad jam būtų intriga kuom buvai užsiėmusi  smile.gif Be to, nesvarbu, kad jis paskambino, visada pokalbį baigt pirmai, po 3-5 min, kad jis dar būtų toj stadijoj jog dar nori kalbėti, o tu maloniai atsisveikini: "Buvo labai malonu pakalbėti, bet jau turiu lėkti". Reik išlikti paslaptingai - niekada netikslinti kur lėkti, tegu spėlioja smile.gif Be to niekada nereikia planuoti laiko pagal jį, nelaukti iki paskutinio momento kada jis pasuks ir jau lėkti į pasimatymą. Reikia apsimesti, kad gerbėjų pas tave šimtai, ir kad jei jis nesusitarė iš anksto dėl pasimatymo, pats kaltas. Pataria, kad sutikti su šeštadienio pasimatymo pasiūlymu reikia tik tuo atveju, jei jis pasiūlo susitikt ne vėliau nei trečiadienį. Jei vėliau - nors ir neturi jokių planų savaitgaliui, apsimesti, kad jis jau suplanuotas, paslaptingai nutylint su kuo smile.gif O pačiai nesedėti namuose savaitgalį, o nueit į kokį klubą, nereik apsiriboti vienu gerbėju, kad tas, kuris tavęs siekia, suprastų jog patinki ne jam vienam ir jei jis ilgai žiopsos, tave praras. Tarkim, jei būni su tau patinkančiu vaikinu, gali paprašyti iš anksto, kad tuo laiku tau pasuktų draugė, o tu apsimeti, jog tau skambina vyriškis, flirtuoji su juo pokalbio metu, o simpatijai nesakai kas skambino  tongue.gif
Na, galit pabandyti šią taktiką ir pažiūrėt, kaip veikia. Mano viena draugė jos laikydamasi taip "suvystė" savo dabartinį vyrą  tongue.gif
*

na mane tokia taktika turbut atbaidytu...pasijaucsiau kaip nereikalinga ir tiek biggrin.gif nu nzn bet nesitiki, kad ir vyrus tai veikia g.gif
CrazySun
galvojau, kad tik aš tokia kvailutė...ir net lengva pasidarė, jog turiu "kolegių" ax.gif negražu taip džiaugtis, bet...truputį galima, ar ne? 4u.gif

tikrai pastebėjau, kad vyrams patinka siekti...ypač kai gauna po "kąsnį" kas kažkiek laiko... tikrai teisybė, kad vyriokui turi būti parodyta šiek tiek, kad jam simpatizuoji... smile.gif
tik kaip neperžengti tos ribos, kai...jis supranta, kad jau pasiektas tikslas, kad jau laikas kitam "laimikiui"...? g.gif

siaubas, galėtų tie vyriokai taip su mumis nesielgti....
tause
bet gi ir moterims tas pats (bent jau man), jei labai meilus, pildo viska ko uzsimanai, skambina istisai ir tik apie meile suokia ir pan.ir pan,labai greit atsibosta, o po to jau pradedi vengti. blush2.gif reikia to, kuri sunkiau pasiekt, o gal ir isvis neimanoma. kaip ir visur turi but islaikyta pusiasvyra.cia mano nuomone 4u.gif
flirty feminity
Aciukas, visums reiskiancioms nuomone, vakar pastebejau, kad kai man iskyla kazkokiu problemu as skambinu draugems ir draugams, noredama susitikti o kai niekas negali puola i panika, kad niekam nereikalinga... Zodziu kaip vienas pazystamas isireiske esu zmogus susikuriantis sau problemu tam kad turetu ka veikti... gal tiesos ir yra tame..
Del vyru, tai n kartu prisiekinejau, kad viskas del jokio vyro nebliausiu, bet tik speju atigauti nuo vieno jau bliaunu del kito... nenormaliai kazkaip... buvau net pas psichologe sumascius eit, drauge perkalbejo - sako pati tuyri savyje i vietas visk sudeliot niekas kitas to nepadarys tai taip ir gyvenu...

4u.gif
Auksinezuvele
Pirmiausia blogai kad gyvenat su tevais(asmenine patirtis)
O jei nemyli-skirkis, nemaloni procedura, bet veiksminga.
Nu va tuomet rasi zmogu su kuriuo viskas bus gerai,o tuos kliedesius stenkis iveikti taip jokio vyro neuzkariausi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.