Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai *** 38 tema
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aistuliaa
Kviečiame jungtis jau 38-ojoje breketuotų šypsenų temoje 4u.gif

user posted image

user posted image

Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams

MŪSŲ GYDYTOJAI

KAUNAS
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andžiulienė, Neodenta, 8-37-755075, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

VILNIUS
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

user posted image
Džinga
Kaip pavasariškai! Dėkui. wink.gif
o pas mane tai stalčius darosi, pasak tėt, bet kad kažkaip nežinau, pati to nelabai matau, nors specialiai žiūrėjau į veidrodį dėl to. smile.gif
sau_lu_te
Labas rytas,

pirmadieni ir nauji namuciai, kaip smagu...

pas mane atrodo niekas nesikeicia... bet pazadu greit pasirodyt vel jums ir gal jus bent maza zingsneli pastebesit...
~Artemidė ~
4u.gif parsiroglinu ir aš į naują pavasarišką temutę su pavasariškai džiugia nuotaika - pagaliau jau ir aš matau teigiamus poslinkius savo šypsenoje biggrin.gif , taip ilgai į priekį išlindęs apatinis žandikaulis pagaliau nusileido viršutiniam ir "lenda jam po padu" thumbup.gif Matysim kaip šį poslinkį įvertins ortodontė, nes iki šiole mudviems nelabai sekėsi pajudinti tą užsispyrėlį iš vietos ax.gif , tai ji paskutinį kartą keisdama viršutinį lanką dėjo "tai ko nemėgsta taikyti", bet sakė kitaip nieko nebus - ir pasirodo buvo teisi rolleyes.gif
O į savo paauglio šypseną negaliu atsižiūrėti wub.gif , tiesa mažojo mokinuko laukia tas pats kelias ateityje unsure.gif
blaze
Aš irgi jungiuosi į naują temą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pas mane pokyčių lyg ir nematyti, vakar maudė apatinius dantukus ir tiek, laukiu vizito kitą antradienį, tik neįsivaizduoju ką darys per jį man smile.gif
inggusik
O as savaitgali su dantu sepetuku bevalydama taip sugebejau isitrenkti i priekinius dantis, kad vienas virsutinis dar ir dabar skauda, o apatini priekini nusiskeliau siek tiek. doh.gif sad.gif
asta_pasta_prakasta
QUOTE(inggusik @ 2011 03 14, 10:44)
O as savaitgali su dantu sepetuku bevalydama taip sugebejau isitrenkti i priekinius dantis, kad vienas virsutinis dar ir dabar skauda, o apatini priekini nusiskeliau siek tiek. doh.gif  sad.gif
*

aš žinok irgi sugebu priekinius dantis taip apdaužyt..o jausmelis tai dieve dieve, lyg kas su lopeta per zūbus užvažiuotų..taip ir išsimušiu juos kada, net breketų nebereiks
sau_lu_te
O as savaitgali su dantu sepetuku bevalydama taip sugebejau isitrenkti i priekinius dantis, kad vienas virsutinis dar ir dabar skauda, o apatini priekini nusiskeliau siek tiek. doh.gif  sad.gif
*

nuskelei?
aistuliaa
*

Sugebu priekinius ir aš susidaužyt valydamasi doh.gif biggrin.gif
asta_pasta_prakasta
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 14, 12:00)
Sugebu priekinius ir aš susidaužyt valydamasi  doh.gif  biggrin.gif
*

o aš dar sugebėjau elastiką bevalgydama praryt doh.gif
sau_lu_te
pagaliau prisiruosiau nufotografuoti dantuku... manau jei kas padetu (nelabai as gaudausi su foto ikelimu) kelciau tiesiai i tema ir aptartume mano mokycius...
intelligence
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 14, 12:19)
o aš dar sugebėjau elastiką bevalgydama praryt  doh.gif
*

Pirmiausia tai ačiū Aistulia už naują temą wub.gif o asta_pasta_prakasta, elastikus reik nusiimt valgant biggrin.gif taip geriausiai apsisaugot nuo jų prarijimo biggrin.gif
blondie*
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 14, 11:39)
Pirmiausia tai ačiū Aistulia už naują temą  wub.gif o asta_pasta_prakasta, elastikus reik nusiimt valgant  biggrin.gif taip geriausiai apsisaugot nuo jų prarijimo  biggrin.gif
*

aistuliaa.. 4u.gif

Aš irgi esu prarijus elastiką.. hihihi.gif Nes man liepė nenusiimt valgant, tai gal ir astai taip.. smile.gif
asta_pasta_prakasta
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 14, 12:39)
Pirmiausia tai ačiū Aistulia už naują temą  wub.gif o asta_pasta_prakasta, elastikus reik nusiimt valgant  biggrin.gif taip geriausiai apsisaugot nuo jų prarijimo  biggrin.gif
*

na man sakė, kad jei trukdo - tai gali nusiimti. kadangi man netrukdė, tai aš ir nenusiėmiau biggrin.gif bet dabar tai tikrai jau nusiimsiu, nes maitintis gumomis tai tikrai nenoriu biggrin.gif
aistuliaa
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Už temą nėra už ką 4u.gif
Twista
Laba 4u.gif Tada neparašiau, bet vis tik nusikėlė mano breketai į šį trečiadienį. Jau tiek nedauuug liko wub.gif Tikiuosi, kad užsidėjus neatklys tokios mintys kaip "kam aš čia dėjaus, kam to reikėjo, tieeek pinigų į burną" ir pan... unsure.gif Nuplauks ir šeimynos atostogos šiltuose kraštuose per mano dantis turbūt dviem metams į priekį, ir šiaip didesni malonumai doh.gif laugh.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 14, 11:21)
pagaliau prisiruosiau nufotografuoti dantuku... manau jei kas padetu (nelabai as gaudausi su foto ikelimu) kelciau tiesiai i tema ir aptartume mano mokycius...
*

Kelt galit per ČIA. Ir tada nukopijuot tą eilutę į SM, kur po užrašu "Картинка в тексте" smile.gif
aistuliaa
QUOTE(Twista @ 2011 03 14, 13:23)
Laba 4u.gif Tada neparašiau, bet vis tik nusikėlė mano breketai į šį trečiadienį. Jau tiek nedauuug liko wub.gif Tikiuosi, kad užsidėjus neatklys tokios mintys kaip "kam aš čia dėjaus, kam to reikėjo, tieeek pinigų į burną" ir pan... unsure.gif Nuplauks ir šeimynos atostogos šiltuose kraštuose per mano dantis turbūt dviem metams į priekį, ir šiaip didesni malonumai doh.gif laugh.gif

Abejoju, kad gailėtumeis. Man tik minčių buvo kol nesusidėjau, o susidėjus, niekad nesigailėjau. O tuo labiau kuo kreivesni dantys, tuo mažiau šansų, manau, kad bus minčių, kam čia visko reikia... smile.gif
Twista
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 14, 12:29)
Abejoju, kad gailėtumeis. Man tik minčių buvo kol nesusidėjau, o susidėjus, niekad nesigailėjau. O tuo labiau kuo kreivesni dantys, tuo mažiau šansų, manau, kad bus minčių, kam čia visko reikia...  smile.gif
*

Na, taip... Tikrai negaliu pagalvot, kad reikėtų visą gyvenimą kompleksuot dėl savo šypsenos, stengtis nesijuokti ir pan... Nepriklausomai nuo to, kad kitiems tas kreivumas neatkreipia dėmesio unsure.gif Tačiau pati jaučiuosi tikrai nekaip unsure.gif
Ai, reikia pozityviai mąstyti. Viskas bus puiku, turėsiu holivudą ir galėsiu visą likusį gyvenimą gražiai šypsotis biggrin.gif Vat tep.
KaZantipA
QUOTE(Twista @ 2011 03 14, 13:34)
Na, taip... Tikrai negaliu pagalvot, kad reikėtų visą gyvenimą kompleksuot dėl savo šypsenos, stengtis nesijuokti ir pan... Nepriklausomai nuo to, kad kitiems tas kreivumas neatkreipia dėmesio unsure.gif Tačiau pati jaučiuosi tikrai nekaip unsure.gif
Ai, reikia pozityviai mąstyti. Viskas bus puiku, turėsiu holivudą ir galėsiu visą likusį gyvenimą gražiai šypsotis biggrin.gif Vat tep.
*

man irgi tuos pacios abiejones buvo, beto galvoju bsiu kaip "malalietka", o paskui pamasciau, juk visa gyvenima turesiu grazia sypsena, beto 2 metai (o gal ir maziau) tikrai greit prabega, skaityk kitais metais tokiu pat laiku jau greit tures nuimti, man asmeniskai metai zaibiskai prabego, taip kad ner cia ko galvot, jei reiketu vaiksiot 5 metus, arba 10, jau susimaistyciau smile.gif
inggusik
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 14, 11:18)
nuskelei?
*

Aha, bet labai mazai. To dantuko virsus ir taip nelygus, toks banguotas buvo, tai dabar dar labiau tas nelygumas matosi, nes paciam virsuj ir atskilo kamputis, nu sunku cia vaizdziai apibudinti. smile.gif
Baby..
o sveiki !! vel nauja tema ! labai grazu 4u.gif

jokiu naujienu apie dantukus lyg ir nera pas mane..

tik vat norejau paklausti, gal tos kurios jau be breketu zino, kada po nuemimo galim issibalint dantukus ? ax.gif
blaze
Bet mergos jus pavarot su tais visais elastikų valgymais ir dantų daužymais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
kramtuskee
Na va as is ortodontes, taip uzsipliurpem ir kaip visada neuzdaviau svarbiausiu man klausimu...
Na vis del to nunesiau jei "dovaneliu", anoi temoi raset, kam nesu, nes ji ir taip uzdirba, esme tame, kad jau 2 kartus klijavo nuluzusias vielas ir uz si profilaktini vizita neeme nei cento, nors vielos perklijavimas apie 100lt kainuoja, tai jau negrazu eit tusciomis biggrin.gif O dar ir siaip mes lb graziai sutariam tai norejosi, kazkaip padekoti uz jos ta kantrybe ir beprotiskai naudingus patarimus biggrin.gif
Svajaaa
QUOTE(Baby.. @ 2011 03 14, 13:47)
o sveiki !! vel nauja tema ! labai grazu  4u.gif

jokiu naujienu apie dantukus lyg ir nera pas mane..

tik vat norejau paklausti, gal tos kurios jau be breketu zino, kada po nuemimo galim issibalint dantukus ?  ax.gif
*

Po puses metu lyg ir smile.gif
kramtuskee
QUOTE(Baby.. @ 2011 03 14, 14:47)

tik vat norejau paklausti, gal tos kurios jau be breketu zino, kada po nuemimo galim issibalint dantukus ?  ax.gif
*

Man tai metus sake, kad negalima tikrai, bet po metu irgi neleido biggrin.gif
Twista
Keista, kad tiek ilgai negalima balintis unsure.gif Tuo labiau, kai turiu pažįstamą, kuri, man rods, tą pačią dieną po breketų nuėmimo balinosi, jei neklystu g.gif
*fabulouslife*
aciu uz nauja temuke:) 4u.gif
Svajaaa
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 14, 14:27)
Man tai metus sake, kad negalima tikrai, bet po metu irgi neleido biggrin.gif
*

Matyt ortodontas pries tokius dalykus.O istikruju as net neklausciau ortodonto,o klausiau odontologes ,nes ji jug matu dantu bukle ir zino galima balint ar ne,as noriu su tom juostelemes pasibalint,kiek girdejau geras dalykas g.gif
kramtuskee
QUOTE(Twista @ 2011 03 14, 15:28)
Keista, kad tiek ilgai negalima balintis unsure.gif Tuo labiau, kai turiu pažįstamą, kuri, man rods, tą pačią dieną po breketų nuėmimo balinosi, jei neklystu g.gif
*

Na matai cia turbut nuo ortodonto priklauso, ka tau siulo smile.gif o jau tavo teise rinktis smile.gif As kai domejausi tai man ir higieniste sake lauk kol gali.
asta_pasta_prakasta
QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 14, 15:33)
Matyt ortodontas pries tokius dalykus.O istikruju as net neklausciau ortodonto,o klausiau odontologes ,nes ji jug matu dantu bukle ir zino galima balint ar ne,as noriu su tom juostelemes pasibalint,kiek girdejau geras dalykas g.gif
*

o kodėl negalima balintis? g.gif na man šiaip toks klausimas iškilo, nelabai randu argumentų.
Gal kas žino
kramtuskee
*

Na kiek as domejaus tai po ortodontinio gydimo peridonto raumuo susilpneja, o kaip tik ji veikia balinimas. Na tokia info, man pasakojo higieniste, ir siaip visi odontologai pries tas namie juosteles ir pan, efektas tai toks pats bus ir pigiau, bet ten daug daugiau to peroksido ir pan.
Svajaaa
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 14, 14:37)
Na kiek as domejaus tai po ortodontinio gydimo peridonto raumuo susilpneja, o kaip tik ji veikia balinimas. Na tokia info, man pasakojo higieniste, ir siaip visi odontologai pries tas namie juosteles ir pan, efektas tai toks pats bus ir pigiau, bet ten daug daugiau to peroksido ir pan.
*

Situo netikiu, viskas kas su saiku,tai manau nieko neatsitiks.
sau_lu_te
Na va paneles... dedu savo foto cia, nes noriu smile.gif

cia viena diena kai sudeta:

user posted image

user posted image

O cia fotografuota siandien, asmeniskai as nematau jokiu pokyciu sad.gif

user posted image

user posted image
kramtuskee
QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 14, 15:41)
Situo  netikiu, viskas kas su saiku,tai manau nieko neatsitiks.
*

Tai cia matai kaip ir visur reik pagal individualia situacija ziuret, bet tai traktuojama zmonems kurie prisiperka tu visokiu juosteliu, kremu ir teplioja kiauras dienas, o po to eina su skundais kad jautrus, trupa, kliba, o kai jau 40m issivysto periodontas tai verkia... Bet tai cia sakau reik kiekvienam pagal save ziuret, jei nesiskundi visiskai jokiomis dantu ligomis, dantys sveiki, periodontas irgi tai tada su saiku viskas galima...
Svajaaa
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 14, 14:45)
Tai cia matai kaip ir visur reik pagal individualia situacija ziuret, bet tai traktuojama zmonems kurie prisiperka tu visokiu juosteliu, kremu ir teplioja kiauras dienas, o po to eina su skundais kad jautrus, trupa, kliba, o kai jau 40m issivysto periodontas tai verkia... Bet tai cia sakau reik kiekvienam pagal save ziuret, jei nesiskundi visiskai jokiomis dantu ligomis, dantys sveiki, periodontas irgi tai tada su saiku viskas galima...
*

Geriausias dalykas yra higiena,bent jau man,dantys pabala,tai man to uztenka biggrin.gif
blaze
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 14, 15:37)
o kodėl negalima balintis?  g.gif  na man šiaip toks klausimas iškilo, nelabai randu argumentų.
Gal kas žino
*

Man ortodontė sakė, kad balinti galima ar tai po 2 savaičių ar po 2 mėnesių, o ankščiau negerai, nes klijai dar gali būti nenusivalę ir nusibalins nelygiai, kaip matau vėlgi skirtingos nuomonės apie balinimą išlenda, kadangi neesu balinus tai nežinau kaip ten kas smile.gif bet draugė po breketų balino ir tikrai busės metų nebuvo, tik kad aš jokio pokyčio nepastebėjau, gal ne visų dantis ima g.gif
Flegma
Uz naujas patalpas! 4u.gif
Kaip jus, mergelikes, valotes dantus, jei nusidauzot/nusiskaldot? unsure.gif
Kaip gumyciu skonis? Ner su skoniais? Nu tarkim pipirmetes arba kokiu braskiu skonia? biggrin.gif Oi sujuokinai su tuo gumyciu "suvalgymu". Gal i ma teks jas nesiot, gal i as viena kita sukramsnosiu... blush2.gif

Ale i priraset siandie... buva smagu skaityt! rolleyes.gif
natale
*

as irgi esu prarijus. tingiu nusiimti pries valgi tai ir valgau su jais. bet ziuriu kad jie plista daznai,vistiek paskui reikia keisti. o dar geriau prariji viena kita gumini ziedeli. doh.gif tai nusprendziau nepatinget ir nuimti pries valgi.
QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 14, 15:25)
Po puses metu lyg ir smile.gif
*

as irgi taip girdejau.
*

mano drauge su juostelem balinosi. tikrai zmogus zino saika,bet.. sake ziauriai jautrus dantukai pasidare tai ir pristabde ta riekala.

QUOTE(Svajaaa @ 2011 03 14, 16:30)
Geriausias dalykas yra higiena,bent jau man,dantys pabala,tai man to uztenka biggrin.gif
*

man irgi uztenka higienos. manau nedarysiu balinimo. nors anksciau lb norejau po breketu pasibalint dantukus.
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 14, 15:42)
Na va paneles... dedu savo foto cia, nes noriu smile.gif

*

as nematau skirtumo g.gif
sau_lu_te
QUOTE(natale @ 2011 03 14, 18:58)

as nematau skirtumo  g.gif
*

as ir nematau skirtumo... kaip gerai, kad kitos jau po menesio kazka mato... o man jau taip rankos nusviro, kad nieko nevyksta...
natale
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 03 14, 19:03)
as ir nematau skirtumo... kaip gerai, kad kitos jau po menesio kazka mato... o man jau taip rankos nusviro, kad nieko nevyksta...
*

gal po pirmo paverzimo bus pasikeitimai mirksiukas.gif
Flegma
Visada noris greita i gera efekta, tik ne visada taip ivykst...
As sava kaplius stebiu stebiu... i nieka nauja nepastebiu...
Emukas21
*

Jus nenorekit kad per menesis viskas pasikeistu, pasikeis ir pas jus smile.gif
sau_lu_te
QUOTE(natale @ 2011 03 14, 19:17)
gal po pirmo paverzimo bus pasikeitimai  mirksiukas.gif
*

kita penktadieni keis lanka, tai zesim kaip seksis
intelligence
Šiandien gavau savo pirmąjį gyvenime nedarbingumo pažymėjimą - tegyvuoja gripas doctor.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Baisu net prisipažint bet savijauta tokia, kad net dantis vos nueinu į vonią išsivalyt, tai jau kai biški pasveiksiu reiks brūžyt biggrin.gif Norėjau paklaust gal mergaičių kuriom jau į pabaigą nešoijimas, gal kuriai atstatinėjo centrus? tokius labai nuvažiavusius, per visą dantį? nes man labai įdomu kaip tai daro, irgi su elastikais? g.gif
sau_lu_te
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 03 14, 19:59)
Šiandien gavau savo pirmąjį gyvenime nedarbingumo pažymėjimą - tegyvuoja gripas  doctor.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Baisu net prisipažint bet savijauta tokia, kad net dantis vos nueinu į vonią išsivalyt, tai jau kai biški pasveiksiu reiks brūžyt  biggrin.gif Norėjau paklaust gal mergaičių kuriom jau į pabaigą nešoijimas, gal kuriai atstatinėjo centrus? tokius labai nuvažiavusius, per visą dantį? nes man labai įdomu kaip tai daro, irgi su elastikais? g.gif
*

sveik
blaze
*

pas mane irgi pirmą mėnesį didelių pokyčių nesimatė, tik tarpeliai visur darėsi biggrin.gif o va kai uždėjo storesnę vielą viskas greičiau judėti pradėjo thumbup.gif dbr irgi apačiai dar nė mėnesio nėra, o pokyčių nematau aš smile.gif bet bus, žinau, kad pasiduos tie dantys biggrin.gif gydytoja net sakė, kad pirma viela maždaug dantų apsipratimui dėl tempimo smile.gif
sau_lu_te
QUOTE(blaze @ 2011 03 14, 21:14)
pas mane irgi pirmą mėnesį didelių pokyčių nesimatė, tik tarpeliai visur darėsi biggrin.gif o va kai uždėjo storesnę vielą viskas greičiau judėti pradėjo thumbup.gif dbr irgi apačiai dar nė mėnesio nėra, o pokyčių nematau aš smile.gif  bet bus, žinau, kad pasiduos tie dantys biggrin.gif gydytoja net sakė, kad pirma viela maždaug dantų apsipratimui dėl tempimo smile.gif
*

tikiuosi, kad po vielos pakeitimo kazka jausiu
Indrula
Sveikutes. Aciu uz naujus namucius. Cia jau kvepia pavasariu smile.gif

Gal kas galite permesti man slaptazodi fotki, nes turiu senaji, kiek pamenu kazkas lyg keite. Noriu ideti savo uzfiksuotus pasikeitimus.
sviecia_saule
Sveikutės smile.gif
O, jau ir nauja tema 4u.gif
Matyt seniai čia buvau biggrin.gif

O man jau nusimato greitas nuėmimas assa.gif Na kaip greitas... Po poros - trijų mėn tikiuosi biggrin.gif Šiandien jau buvau pas Damušienę, tai liepė jau ateit po trijų savaičių (sakyčiau greitai...) , nes tik truputį lanką palankstė... Liko tik mažos korekcijos dantukų 4u.gif
aistuliaa
QUOTE(kramtuskee @ 2011 03 14, 15:05)
Na vis del to nunesiau jei "dovaneliu", anoi temoi raset, kam nesu, nes ji ir taip uzdirba, esme tame, kad jau 2 kartus klijavo nuluzusias vielas ir uz si profilaktini vizita neeme nei cento, nors vielos perklijavimas apie 100lt kainuoja, tai jau negrazu eit tusciomis biggrin.gif O dar ir siaip mes lb graziai sutariam tai norejosi, kazkaip padekoti uz jos ta kantrybe ir beprotiskai naudingus patarimus biggrin.gif
*

Gydytojų lepinimas bereikalingas...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.