tai pirma paklausiu ar ytakoja ,sedimas,fizinis........ar tai visai niii vtiemu.
manasis nes apklausa paparase padaryti:daug maz:kiek laiko nepastojat-kur dirba jusu vyrai,fizinis,sedimas.ir matot jis tipo is to spres.
tai va
TAIGI vakar mano vyras paparase,kad as atidryciau tokia tema
tai pirma paklausiu ar ytakoja ,sedimas,fizinis........ar tai visai niii vtiemu. manasis nes apklausa paparase padaryti:daug maz:kiek laiko nepastojat-kur dirba jusu vyrai,fizinis,sedimas.ir matot jis tipo is to spres. tai va
Cia ne apie darba, bet butu gerai, kad vyras kai pradedat planuot nebeguletu vonioj, tik po dusu, irgi kad neperkaitintu savo brangiu spermiuku
Ir triusikeliai vyrams tie seimyniniai lygtais geriau, nei tie aptempti
Ir da džinsus pamiršt
Vyro, kaip ir moters, vaisingumui turi įtakos ne tik darbas, bet ir gyvenimo būdas apskritai.
Girdėjau tokią nuomonę, kad vyrai, kurie patiria daug stresų darbe, susilaukia mergaičių O mano vyras tai dirba daugiau sėdimą darbą, bet biški ir pajuda
Aha, i treningiukus ilist
Man pazistama minejo, kad kompai turi neigiama itaka...
Isgasdino mazumele, bet kas siais laikais ne prie kompo sedi?? Ir vis tiek vaikus padaro
skaiciau, kad lab neigiamos itakos turi jei vyras daznai ir daug vazineja dviraciu ypac tokiais, kuriu sedynes tokios siaurokos (naujoviskos, o ne tu senuju- placios)
spaudzia kiausinukus ir uzspaudzia kazka-tiksliai ka nebepamenu
Padaro, padaro Pas musu kompiurerastus tiek netyciuku buvo....
Na o jūs man pasakykit kas šiais laikais neturi blogos įtakos, ypač užterštam mieste gyvenant
Vyras dirba diena nakti sedima darba, sportuoti laiko neturi, apatiniu seimyniniu nepripazista, o dar ir ruko
Nus duodat mamkos Visam svaigimui yra ribos, jetus jetus Man niekada gyvenime neteko rupintis savo vyrisko produkto kokybe, gyvenau bezobrazna gyvenimo būdą (cigaretes, alkoholis (po nedaug, bet daznai)), ne vieno vaiko neplanuojant, netgi saugantis cieli 3 užkibo Na čia marazmas kažkoks, jei atvirai. Manau, kad darbas, jei jis nekenksmingas, neįtakoja, o vat labiau įtakoja kur vyras ir su kuom laisvalaiki leidžia
Ar tu įsivaizduoji vyrą kitaip ?
tu voveriuk cia be nuotaikos ar ka
Jo.. kompiuteris, kiek zinau , tikrai turi itakos... Kai spermiukai buna silpnesni, jie trumpiau gyvena, o tai reiskai, kad apvaisinti didesne tikimybe vyriskiems spermiukams, mat jie greitesni. Taigi, kompiuteristams didesne tikimybe susilaukti bernu, vat
Svaigti nereikia, reikia gyventi pilnakrauji gyvenima
visos panos? o juk aprasyme parasyta - Justinas 1991 ir Ausrine 1995... ka reiskia "vien panos"?
Tai va, Voveriuk, Nueik i skkyreli Nesulaukiancioms gandro, ir papasakok ten smulkiai kaip ta pilnakrauji gyvenima gyvent tavo nuomone reikia. Jeigu tau tai taip lengva atrodo. Tokio zmogaus, kurcio svetimoms bedoms dar nemaciau.
Bukų žmonių visur pasitaiko. Kaip mano močiutė sakydvo - duok durniui kelią, o tai dar pats sudurnėsi su juo besiginčydamas.
man voveriukio pasisakymai cia irgi nepatinka
......nekoks tikrai!! MEs cia laukiam planuojam.....ir svaigstam nes norim savojo!!! Papildyta @ [mergetime]1087380144[/mergetime]
......nekoks tikrai!! MEs cia laukiam planuojam.....ir svaigstam nes norim savojo!!!
Klausimo esmė tokia-gal kas tiksliai žino alkoholio ir rūkalų įtakos dydį vyro spermatozoidams ta prasme, kiek tai gali paveikti būsimą vaisių? ką žinau tik kad spermatozoidai subręsta per 62 dienas, tai ar gali vyras tomis dienomis ką nors vartoti?maniškis tai mėgsta bokaliuką alaus išlenkt
Kiek teko dometis ta tema is gydytojos Bikbajevos paskaitu, tai spermoje esant alkoholio, poveikis yra siaubingas ne tik vaikui, bet ir aplamai visom moterim (t.y. myletis su isgerusiu vyru), siaip tai buvo diskutuota temoje kas sukelia vezinius susirgimus (tai isivaizduok ta poveiki). Labai gaila, kad negaliu rasti sio straipsio, jei rasiu butinai idesiu nuoroda.
QUOTE(sia @ 2006 07 21, 09:42) poveikis yra siaubingas ne tik vaikui, bet ir aplamai visom moterim (t.y. myletis su isgerusiu vyru), ačiū, geras, tai yra siaubas
Zalingi iprociai tiek mamos,tiek tevo gali sukelti prieslaikinius gimdymus,persileidimus,ivairiausius vaiko apsigimimus.Kadangi moters lytines lasteles susiformuoja jau gimstant mergaitei,o bresta reprodukcinio periodo metu,tai taip iseina,kad moteris turetu savo sveikata priziureti jau nuo jaunu dienu.O vyru spermatozoidai gaminasi ir bresta kas 60-72 dienos,tai...Jei sakykim,vyras intensyviai gere,ruke pries 2 men,tai dabar planuojant vaikeli,spermatozoidai bus atitinkamai brokuoti.
QUOTE(~saulyte~ @ 2006 07 21, 11:36) O vyru spermatozoidai gaminasi ir bresta kas 60-72 dienos,tai...Jei sakykim,vyras intensyviai gere,ruke pries 2 men,tai dabar planuojant vaikeli,spermatozoidai bus atitinkamai brokuoti. kas kiek dienų gaminasi aš žinau, bet ar tikrai žalingi įpročiai gali turėti poveikį?ir kiek?nes jei jau taip būtų ir motušė gamta neturėtų apsaugos nuo to-pusė lietuvos būtų brokuoti
prisimastyti visko galima ...zuviuku kokybe priklauso nuo vyro valgymo nuo poilsio ir dar daug daug visokiu dalykeliu ...tad jei planuojat tureti leliuka reiktu abiem apie tai mastyt ir susirupinti ne tik ka valgote bet ir sveikata abieju
esu dalyvavosi vienos mokslininkes paskaitoje apie radiacija. tai ji pateike toki pavyzdi. jei vyrui teko gauti radiacijos kieki(pvz daug kartu sviestas per trumpa laika), tai nestuma su juo labiausiai apsimoka planuoti kokiu nors atostogu metu. kad nuo kenksmingu salygu butu praeje bent dvi-trys savaites. tuomet vyro organizmas buna apsivales ir pasigaminusi sperma yra maziausiai pazeista arba visai svari..na bet kaip sakoma straipsniu apie tai dar nemaciau. bet logikos tame yra daug. tai gi turbut galima kaip nors panasiai interpretuoti ir kitus zalingus iprocius
sveikos,o kaip galvojat ar turi reiksmes,jei mano vyras daug sportuoja
o kaip del antsvorio? Maniskis megsta pavalgyt, privalge gerus 20 kg virsaus, vis motyvuoju, kad pradetu mest...
QUOTE(Amarok @ 2009 08 22, 14:12) esu dalyvavosi vienos mokslininkes paskaitoje apie radiacija. tai ji pateike toki pavyzdi. jei vyrui teko gauti radiacijos kieki(pvz daug kartu sviestas per trumpa laika), tai nestuma su juo labiausiai apsimoka planuoti kokiu nors atostogu metu. kad nuo kenksmingu salygu butu praeje bent dvi-trys savaites. tuomet vyro organizmas buna apsivales ir pasigaminusi sperma yra maziausiai pazeista arba visai svari..na bet kaip sakoma straipsniu apie tai dar nemaciau. bet logikos tame yra daug. tai gi turbut galima kaip nors panasiai interpretuoti ir kitus zalingus iprocius na, o is ko spermijukai gaminasi? taip pat is vyro audiniu, o jie negali buti pazeisti radiacijos? QUOTE(Orma @ 2010 01 18, 20:05) o kaip del antsvorio? Maniskis megsta pavalgyt, privalge gerus 20 kg virsaus, vis motyvuoju, kad pradetu mest... na,mano pirmas vyras turejo daugiau tikrai virssvorio,budamas 24 svere 158kg.O dukrytes susilaukem netyciuko is vienintelio nepasisaugojimo. Dabar esu antra kart istekejusi ir laimingai.Vyras neruko,negeriantis,priziurintis savo sveikata ir ypac mityba,o va mazylio kaip ner taip ner.Jau 7menesiai kaip laukiam Taip,kad cia nesuprasi is tikruju kas itakoja visu 100 proc. O as kai dirbau kaime,mokykloj,zinokit maciau tokiu busimu teveliu Tai tiek
Tiesa, cia ne del vyro gevensenos ar tiesiogiai koki darba dirba, bet kiek laiko kartu praleidziama. Ms pvz, tai tik dabar vyro grafikas pasidare normalis, t.y. dirbti po 12 val 4 dienas
QUOTE(Linutas @ 2010 06 20, 16:12) Tiesa, cia ne del vyro gevensenos ar tiesiogiai koki darba dirba, bet kiek laiko kartu praleidziama. Ms pvz, tai tik dabar vyro grafikas pasidare normalis, t.y. dirbti po 12 val 4 dienas Cia, kaip tik skaiciau kitame forume, yra tokis geras vitaminas Tribestanas. Jis skirtas vyrams, kurie dirba itempta darba, sportuoja, arba siaip pavargsa. Ir labai geras tada kai jam nieko nebesinori, nes jis stiprina vyro nora...
darbas dar ir kaip trukdo, kai dirba po 12 val 5 dienas per savaite ir dar geras 8 val sestadieniais
QUOTE(pandziukas @ 2010 09 11, 13:08) darbas dar ir kaip trukdo, kai dirba po 12 val 5 dienas per savaite ir dar geras 8 val sestadieniais Na tiek dirbant dar reikia is kazkur energijos istraukti noreti ka veikti. Jei fizinis darbas, tai atrodo po tiek darbo turetu noretis tik kristi ir miegoti, o veikti tik sekmadieni, kad forma ir nuovargi palaikyti
na nzn maniski dirba po8h ir wirs
P.S jam 30m QUOTE(hegs @ 2011 01 16, 15:26) na nzn maniski dirba po8h ir wirs P.S jam 30m |