ŠIAULIEČIAI STATOSI SVAJONIŲ NAMUS Aukštelkes - Bubiu puse poeme zojux Dovis giedre.v henrieta75 jova masajugi Rendi rudenine ragaina astukas vandenex81 Ginkunaiambre korisda notyte Cili biesas66 Gegužiukaiastaes kreizzy tetis Evaldas Mistika Žaliukiu k. laimingas Medelynas osera Rekyvos puse femme_fatale bitute555 rasyte makaliuks rugstele Pabaliai nise trylikta airise aulina berže gi2lux seima is 5 Centras janna praeiviene Šeduva mamylio Kuršenai tomoshius zvejys Kužiai Karolag Radviliškio puse Agnestar Vijoliai mylima2007 KAIRIAI Tuzinas slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti PASKUTINĖ TEMA ČIA
Makaliuks
2011 03 14, 12:24
Su nauja tema Papildyta:Gal jau pabalsuosit dėl slaptažodžio
Mistika...
2011 03 14, 12:39
Pasirodo ir mane "suskaiciavo"  Na kas del kurkliu, tai kates irgi megsta juos medzioti, tik ne visuomet priejima prie znypliu randa!  O dabar rimtas klausimas. Uznesineja mums nama ant sklypo, taigi iskilo dilema kokius vartus daryti, nes nuo to priklauso kiek kiemo priekyje reikes palikti. Vartus planuojame automatinius, bet nesutariam ar varstomus ar lygiagreciai tvorai slankiojancius?  As bevelyciau slankiojancius daryti, kad sutaupyti kiemo, bet MB kategoriskai nenori, kad namai atrodytu, anot jo, kaip gamykla. Tai kokius vartus, zmones, darotes?????
Makaliuks
2011 03 14, 13:51
QUOTE(janna @ 2011 03 14, 13:32) Aulina, jei kalbam apie kurklius, tai man jie nera mieli. Slykstus iki siaubo. O kai uzsiveisia darze tai isknisa gyliausius urvus ir sueda saknis. Taip labai galima greitai likti ir be pomidoru, ir be papriku, ir be agurku ir kitu darzoviu. Kas blogiausiai, kad jie seimininkauja istisa sezona  ir gana giliai knisasi. Fui... Kiek jie mum nuostuoliu pridare... Ypac kai i siltnami eilini ryta ieini. Pomidoro augalas ar agurkas vaisiais apsipyles isvirtes be saknu  , arba kokia paprika ar baklazanas... Ir taip kas dien  O jūs gal kokį būda žinot liaudišką jiems naikinti? mes ati tik tabletėmis naikinom, bet po tablečių naudojimo ilgai nieko į tą žemę sodinti nebegalima  Bijau kad šį pavasarį vėl jų nebūtų, noriu apsidrausti iš anksto Papildyta:QUOTE(Mistika... @ 2011 03 14, 12:39) Pasirodo ir mane "suskaiciavo"  Na kas del kurkliu, tai kates irgi megsta juos medzioti, tik ne visuomet priejima prie znypliu randa! Sakysiu MB kad katės reikia
QUOTE(Mistika... @ 2011 03 14, 12:39) Pasirodo ir mane "suskaiciavo"  Na kas del kurkliu, tai kates irgi megsta juos medzioti, tik ne visuomet priejima prie znypliu randa!  O dabar rimtas klausimas. Uznesineja mums nama ant sklypo, taigi iskilo dilema kokius vartus daryti, nes nuo to priklauso kiek kiemo priekyje reikes palikti. Vartus planuojame automatinius, bet nesutariam ar varstomus ar lygiagreciai tvorai slankiojancius?  As bevelyciau slankiojancius daryti, kad sutaupyti kiemo, bet MB kategoriskai nenori, kad namai atrodytu, anot jo, kaip gamykla. Tai kokius vartus, zmones, darotes????? o mb nori tik slankiojanciu ,nes pas draugus yra atveriami tai kas met vejas islauzia kam kurmiu reikia ,turiu ojoj kiek daug ju  pamatytumete mano veja ,isigastumet koks visas su urvais
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 13:24) Gal jau pabalsuosit dėl slaptažodžio  Makaliuke, skelbti balsavimą? Ar turėsi ką mums parodyti? Turi savo rekonstruojamo namo nuotraukų? "Laimingas" turėjo slapuką, po to "dingo", nesiunčiau naujo slapuko, nes neradau niko, dabar vėl pradėjo statybas, jam priklausė slapukas, todėl paprašius per až išsiunčiau slapuką dabar. Laukiame naujų foto Papildyta:Atvažiuoja mano lova, spirgu, kaip laukiu
Mes nama stumem nuo vartu tiek, kad galetumem kieme dar viena masina pastatyti, ir nereiktu gatveje uz vartu laikyti. Kol kas jie pas mus varstomi "rankiniu budu", bet numatyta kas atsidarines i isore (ne i kiema). Del vejo, tai net nzn. gal ten kazko papildomai reikia  Nes tokius vartus turi ir vieni ir kiti kaimynai. Bet vieni vargsta, pas kitus viskas OK. QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 13:51) O jūs gal kokį būda žinot liaudišką jiems naikinti? mes ati tik tabletėmis naikinom, bet po tablečių naudojimo ilgai nieko į tą žemę sodinti nebegalima  Bijau kad šį pavasarį vėl jų nebūtų, noriu apsidrausti iš anksto  ko tik nesame isbande. pasiteisino baltarusiska priemone Medvetoks. tai nereiskia, kad jie nesugriz, bet bent jau saknys lieka sveikos darzoviu sezono metu. is naturaliu, dar neisbandem, nes siais metais niekas kaime neziemojo. bet daro dar taip. kurkliai labai megsta arklio mesla. tai darzo gale rudeniop, kai nuimtas derlius, iskasama duobe ir ten sudedamas arklio meslas. ir prikasamas zeme. vieta reikia pasizymeti. o ziemos metu per salcius vis ta kauburi isversti, kad jie issaltu. Dalis is siulomu metodu yra isbandyta, del dalies, kap silke, zibalas pasigincyciau (nei tokio kvapo siltnamyje nepakesciau, nei kirminu gausos puvant, ir ivertinus kad jie pakankama gyliai rausia urvus neisivaizduoja ka tas zibalas suveiktu?). katinu kaime - gyvas velnias, o ju kai atsirado, taip ir yra.
Osera, džiaukis, kad kurmių turi, jie geriau nei kurkliai Natūralūs kurmių atbaidymo būdai: Seniausias kovos su kurmiais būdas - triukšmą keliantys vėjo malūnėliai. Deja, išgirdę triukšmą, kurmiai pabėga, tačiau po kurio laiko ir vėl grįžta. Jei norime, kad jie negrįžtų, reiktų įkasti į žemę visu sklypo perimetru pusės metro gyliu specialų tinklelį. Kurmiai nemėgsta daugelio kvapų. Pavyzdžiui, jiems nepatinka pupų kvapas - į jomis apsodintą daržą kurmiai nelenda. Galima juos nubaidyti ir pūvančių silkių galvų kvapu jų landose. Taip pat, galima į kurmių tunelius įdėti skudurų, išmirkytų naftos produktuose arba fenolyje. Bet kuriuo minėtu atveju juos galima išbaidyti tik laikinai, tad reikia efektyvesnių kovos būdų. Šiuos gyvūnėlius mėgsta medžioti šunys ir katės. Tad, pratinkime juos lankytis kurmių pamėgtose vietose. Mano katė mielai sumedžiotų
Del kurmiu tai mums pasiteisino tokie daikciukai cypiantis, jie savo forma primena ismeigiamus sodo zibintus pasikraunancius nuo saules. Buvo ju mum parveze is vokietijos. Tai mes juos susmaigstem palei darzo perimetra. Ir kai tik kurmiai priartedavo jie imdavo nemaloniai cypauti. Matyt tas garsas juos isbaidydavo. Tai nereiskia kad jie isnykdavo, bet i darza nelysdavo.
Makaliuks
2011 03 14, 14:24
QUOTE(Osera @ 2011 03 14, 13:57) o mb nori tik slankiojanciu ,nes pas draugus yra atveriami tai kas met vejas islauzia kam kurmiu reikia ,turiu ojoj kiek daug ju  pamatytumete mano veja ,isigastumet koks visas su urvais  Spąstui statykit  dabar užpuls mane kokia gynūnų gynėja QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 14:05) Makaliuke, skelbti balsavimą? Ar turėsi ką mums parodyti? Turi savo rekonstruojamo namo nuotraukų? "Laimingas" turėjo slapuką, po to "dingo", nesiunčiau naujo slapuko, nes neradau niko, dabar vėl pradėjo statybas, jam priklausė slapukas, todėl paprašius per až išsiunčiau slapuką dabar. Laukiame naujų foto Papildyta:Atvažiuoja mano lova, spirgu, kaip laukiu  Skelbkit  neleis neleis, bent būsiu pabandžius, o tai vargstu idėjų namo planui ieškodama  Noriu pamatyti kaip kiti sprendimus daro, jau pradėsim plytutes pirktis, o net neįsivazduoju ko noriu  Aną savaitę norėjau raudona - juoda- balta. Šią išvis nieko nebenoriu Turiu ką parodyti  namo planus, ir apversto namuko vidaus foto  ten viduje toooks balaganas kad velnias koją nusisuktų  Per velykas važiuosim garažą kraustyt, reikės jau pradėti dirbti rimtai  Taigi, jeigu manote kad plano foto yra vis šis tas, tai skelbkite  jei ne, tada geresniu foto bus nuo velykų, bet tada jau man ir idėju nebereikės  nes viskas bus nupirkta. Nes šefas pakalbėjo su jupoja, sake duos nuolaidas, tai va liepė viską susirašyt ir atvažiuot pirkt QUOTE(janna @ 2011 03 14, 14:07) is naturaliu, dar neisbandem, nes siais metais niekas kaime neziemojo. bet daro dar taip. kurkliai labai megsta arklio mesla. tai darzo gale rudeniop, kai nuimtas derlius, iskasama duobe ir ten sudedamas arklio meslas. ir prikasamas zeme. vieta reikia pasizymeti. o ziemos metu per salcius vis ta kauburi isversti, kad jie issaltu. Dalis is siulomu metodu yra isbandyta, del dalies, kap silke, zibalas pasigincyciau (nei tokio kvapo siltnamyje nepakesciau, nei kirminu gausos puvant, ir ivertinus kad jie pakankama gyliai rausia urvus neisivaizduoja ka tas zibalas suveiktu?). katinu kaime - gyvas velnias, o ju kai atsirado, taip ir yra. Apie tą arklio mėšlą visai mintis patiko
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 14:05) Atvažiuoja mano lova, spirgu, kaip laukiu  kaip faina ...laukiame ir mes tavo lovos o mano virtuve tik penktadieni ,negavo stalvirsio ikeliau i albuma savo svetaine kaip apsistateme laikinai ...ir kurmiu isaketa musu veja  vaizdelis kraupus o kurmiai siaubia jau kelinti metai ,bet taip baisiai kaip siemet nebuvo nei pas veinus kaimynus  turbut jiems patiko musu zeme kaip buvo iskedenta pries sejant zolyte
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 14:46) Makaliuke, tepalo galima nusipirkti šioje parduotuvėje Atmink, kad tepti reikia kol langai nauji, nes jeigu gumos susidėvėjusios, joks tepalas nebeatstatys
Makaliuks
2011 03 14, 14:36
O gal kas žinote kokius sąžiningus vaikinus garažo pamatams iškasti? Kad nereiktų šalia stovėt ir nebijot kad ką išneštų  ekontakte pilna ieškančių darbų žmonių, bet imti bet kurį kažkaip nelabai norisi... Nebent paduot įrankius ir visas duris užrakint, net į sandėliuką neįleist
biesas66
2011 03 14, 14:36
Laba. Su nauja temike. Kas liecia vartus tai siulyciau pasidometi kainomis pries norint  Slankiojantys i sona vartai kiek girdejau ir skaiciau labai brangus palyginus su atidaromais vartais. O tas kaimynas kuriam vartai isluzta kasmet,gal isidejo kokiu po pigiaja..
Skelbiu balsavimą dėl Makaliuks iki trečiadienio 15 val.Makaliuks aktyviai bendrauja 3 tema, plepumo reitingas 44,45. Ji rekonstruoja sodo namelį į gyvenamą, galėtų į albumą įdėti projektą. Kviečiu albumo nares ir narius pareikšti savo nuomonę albume Papildyta:QUOTE(Osera @ 2011 03 14, 15:31) ikeliau i albuma savo svetaine kaip apsistateme laikinai ...ir kurmiu isaketa musu veja  vaizdelis kraupus tavo baldų stilius vis tik klasikinis kurmių kauburėliai man labai gražu  Gal dėl to, kad pati kurmių neturiu. Pabandyk priemones kurias parašiau ir jana parašė, o jeigu atsiras kurklių, paieškosime priemonių, kaip vėl prisijaukinti kurmių
Makaliuks
2011 03 14, 15:14
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 14:51) Skelbiu balsavimą dėl Makaliuks iki trečiadienio 15 val.Makaliuks aktyviai bendrauja 3 tema, plepumo reitingas 44,45. Ji rekonstruoja sodo namelį į gyvenamą, galėtų į albumą įdėti projektą. Kviečiu albumo nares ir narius pareikšti savo nuomonę albume  Aš norėčiau taip pat pasisakyti  kad verkiant reikia patarimų ir idėjų, todėl noriu priėjimo prie albumo  nes Jūs visos viena kitai taip gražiai patariate.. o va aš Tik pataisau auliną - jis ne sodo namelis  Jis aju pradžioje buvo statomas kaip namas, tik tiek kad dėl lėšų stygiaus nebaigtas  Tai va perėmėm mes jį, plečiam į šona ir į aukštį Papildyta:QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 14:33) Makaliuke, tepalo galima nusipirkti šioje parduotuvėje Atmink, kad tepti reikia kol langai nauji, nes jeigu gumos susidėvėjusios, joks tepalas nebeatstatys  ačiū  Butui tada nebetepsim, tik namui, kur langus keisim
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 14:57) tavo baldų stilius vis tik klasikinis kurmių kauburėliai man labai gražu  Gal dėl to, kad pati kurmių neturiu. Pabandyk priemones kurias parašiau ir jana parašė, o jeigu atsiras kurklių, paieškosime priemonių, kaip vėl prisijaukinti kurmių  taip laikini baldai klasikinio tipo ....veliau turetu buti odinis kampas ,raudonas
Makaliuks
2011 03 14, 15:28
QUOTE(Osera @ 2011 03 14, 15:20) taip laikini baldai klasikinio tipo ....veliau turetu buti odinis kampas ,raudonas  Raudonas
giedre.v
2011 03 14, 15:29
na, kadangi dabar aktualiausia pasistatyt nama Norvegijoj, tai namas Lietuvoj liks truputi labiau nuskriaustas... vistiek mes ji isirengsim, tik nzn kada
Osera, taviske restauruota sofkute, labai tiktu pas mane....
QUOTE(janna @ 2011 03 14, 16:43) Osera, taviske restauruota sofkute, labai tiktu pas mane....  labai taikliai  Janna, Oserai surask tinkamą ir patinkamą foteliuką prieškambariui moderno stiliaus ir darykite mainus Papildyta:QUOTE(Osera @ 2011 03 14, 16:20) taip laikini baldai klasikinio tipo ....veliau turetu buti odinis kampas ,raudonas  stalą keisi? Jis irgi labai klasikinis
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 15:48) labai taikliai  Janna, Oserai surask tinkamą ir patinkamą foteliuką prieškambariui moderno stiliaus ir darykite mainus Papildyta:stalą keisi? Jis irgi labai klasikinis  ne to suoliuko is tamburiuko vyras neduos... o stalas cia padarytas vyro ,stalvirsis pirciai stalui darytas des ant backos ,o kojas paeme nuo seno stalo nudazeme ,patrumpinome ,ir va turime dabar stala svetaineje zodziu sukames kaip tik galime ,kad butu kur prisesti ir ant ko lekste padeti bet realiai tai stalo noriu ovalaus ,nepatinka man kampuoti ,tiesiog gal jau nusibode
QUOTE(Osera @ 2011 03 14, 15:54) ne to suoliuko is tamburiuko vyras neduos... ne beda. priimsim ta suoliuka kartu su vyru, jei ju neimanoma iskomplektuoti. ukyje pravers auksines rankos
QUOTE(Osera @ 2011 03 14, 16:54) zodziu sukames kaip tik galime ,kad butu kur prisesti ir ant ko lekste padeti bet realiai tai stalo noriu ovalaus ,nepatinka man kampuoti ,tiesiog gal jau nusibode  Osera, aš apie svetainės stalą, klasikinio stiliaus, jis ovalus, taip? Papildyta:QUOTE(janna @ 2011 03 14, 16:57) ne beda. priimsim ta suoliuka kartu su vyru, jei ju neimanoma iskomplektuoti. ukyje pravers auksines rankos  Papildyta:Osera pagalvok  Įeini į namą, žvilgsnį traukia itin klasikinis puošnus suoliukas, jo neįmanoma nepastebėti. Susidaro įspūdis, kad namas yra labai klasikinis. Eini toliau, patenki į virtuvę - itin moderini, svetainė su raudonu kampu - itin moderini. Prieškambaris - pirmas įspūdis. Tavo atveju klaidinantis. Ką manai? Ar gerai stilių kaita namuose, ar geriau vientisumas? Ar suoliukas parinktas sąmoningai klasikinis, ar tiesiog pasitaikė labai gražus daiktas?
QUOTE(janna @ 2011 03 14, 15:57) ne beda. priimsim ta suoliuka kartu su vyru, jei ju neimanoma iskomplektuoti. ukyje pravers auksines rankos  sakai ir vyra paimsi ,na pagalvosiu aulina taip stalas svetaines dabar ovalus ,ir veliau jei tik rasiu desiu ovalu ,labai jau patogu Papildyta:QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 16:05) Osera pagalvok  Įeini į namą, žvilgsnį traukia itin klasikinis puošnus suoliukas, jo neįmanoma nepastebėti. Susidaro įspūdis, kad namas yra labai klasikinis. Eini toliau, patenki į virtuvę - itin moderini, svetainė su raudonu kampu - itin moderini. Prieškambaris - pirmas įspūdis. Tavo atveju klaidinantis. Ką manai? Ar gerai stilių kaita namuose, ar geriau vientisumas? Ar suoliukas parinktas sąmoningai klasikinis, ar tiesiog pasitaikė labai gražus daiktas?  suoliukas toks statytas samoningai  virtuve ,nezinau kiek cia moderni bus ,aisku ir neklasikine senovinio stiliaus ...o raudonas tapetas nemanau kad negali buti ir prie klasikiniu baldu
Makaliuks
2011 03 14, 16:11
aš įtarių mūsų namuose vientisumo irgi joookios nebus  Nes MB skonis jau toooks keistas
biesas66
2011 03 14, 16:13
QUOTE(giedre.v @ 2011 03 14, 16:29) na, kadangi dabar aktualiausia pasistatyt nama Norvegijoj, tai namas Lietuvoj liks truputi labiau nuskriaustas... vistiek mes ji isirengsim, tik nzn kada  Jus nama gal is LT elementini statysites,,ar visgi Norvegu ymone samdysit? Labai idomi jusu situacija..
Makaliuks
2011 03 14, 16:27
Savaitgalį nežiūrėjote Statybų lygos? Ar kaip ten ta laida  tai va rodė tokį dalyką kaip įtempiamas lubas  Gal kas tokį dalyką realiai esate matę? http://www.itempiamos-lubos.lt/
Mistika...
2011 03 14, 16:28
QUOTE(giedre.v @ 2011 03 14, 15:29) na, kadangi dabar aktualiausia pasistatyt nama Norvegijoj, tai namas Lietuvoj liks truputi labiau nuskriaustas... vistiek mes ji isirengsim, tik nzn kada  Sakyciaus jus jau buozes!  Vieno namo nebaiget, o jau kita pradedat
Sakykit kokios eina plyteliu klijavimo kainos? 25Lt ar klystu?
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 17:27) Savaitgalį nežiūrėjote Statybų lygos? Ar kaip ten ta laida  tai va rodė tokį dalyką kaip įtempiamas lubas  Gal kas tokį dalyką realiai esate matę? http://www.itempiamos-lubos.lt/mačiau, labai įdomu buvo pamatyti kaip montuoja Papildyta:Ermitaže yra stendas.
Makaliuks
2011 03 14, 16:45
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 16:43) mačiau, labai įdomu buvo pamatyti kaip montuoja Papildyta:Ermitaže yra stendas. Rimtai? Buvau sekmadienį daigonėlių, plius viską apėjom, bet jų nepastebėjau. sakė trečiadienį naujų gelių atveš, tai prie to pačio geriau apsižiūrėsiu, gal ir jas pamatysiu
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 17:45) Rimtai? Buvau sekmadienį daigonėlių, plius viską apėjom, bet jų nepastebėjau. sakė trečiadienį naujų gelių atveš, tai prie to pačio geriau apsižiūrėsiu, gal ir jas pamatysiu  apžiūrėk priešais kasas, šalia kapininių akmenų.
Makaliuks
2011 03 14, 16:50
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 16:46) apžiūrėk priešais kasas, šalia kapininių akmenų. akla aš
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 14, 16:13) Jus nama gal is LT elementini statysites,,ar visgi Norvegu ymone samdysit? Labai idomi jusu situacija..
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 17:50) akla aš  stende pamatysi blizgias lubas
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 16:27) Savaitgalį nežiūrėjote Statybų lygos? Ar kaip ten ta laida  tai va rodė tokį dalyką kaip įtempiamas lubas  Gal kas tokį dalyką realiai esate matę? http://www.itempiamos-lubos.lt/visas laidas galit pamatit čia bet kolkas paskutinės laidos dar nevisos rubrikos. ir apie lubas neradau, bet manau greit turėtu idėti. kol parašiau žiuriu jau ir apie lubas yra.
Makaliuks
2011 03 14, 17:00
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 16:53) stende pamatysi blizgias lubas  Ačiū
Mistika...
2011 03 14, 18:36
Na vat dar vienas klausimas pasistojo: kokia nuoteku sistema darote, kai gruntiniai vandenys aukstai? Pravaziavom visus geguziukus, tai daugumoj matesi traidenio backu dangciai, taciau klausimas ar ten tik backos ikastos, ar visi biologiniai irenginiai?  Backu kiek girdejau jau nebeleidzia statyti, tai kur tuomet biologiniu infiltracija irengia?  Ot linksmybes prasideda!
giedre.v
2011 03 14, 20:30
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 14, 14:13) Jus nama gal is LT elementini statysites,,ar visgi Norvegu ymone samdysit? Labai idomi jusu situacija.. dar tiksliai nzn, bet jei idomu, galesiu informuot ka pasirinksim Papildyta:QUOTE(Mistika... @ 2011 03 14, 14:28) Sakyciaus jus jau buozes!  Vieno namo nebaiget, o jau kita pradedat  nu prasyciau
masajugi
2011 03 14, 20:42
Sveiki visi su nauja temike. Apziurejau albumiuka, Jova tai kokias plytkas pasirinkai ten parodyta trys rusys, ar cia grindines ar sienu. Osera, labai graziai isirenginejat namucius. labai patiko prieskambario kreslas jis pas mane oi kaip tiktu Dovis, tik dabar pamaciau tavo svetaine ,na kaip ar patogi sofa  manau, kad labai. kiek jums sukastavo ta trijule? baisiai idomu. Ir dar pastebejau, kad merginos issiemusios nuotraukas kazin kodel??
Makaliuks
2011 03 14, 21:59
QUOTE(Mistika... @ 2011 03 14, 18:36) Na vat dar vienas klausimas pasistojo: kokia nuoteku sistema darote, kai gruntiniai vandenys aukstai? Pravaziavom visus geguziukus, tai daugumoj matesi traidenio backu dangciai, taciau klausimas ar ten tik backos ikastos, ar visi biologiniai irenginiai?  Backu kiek girdejau jau nebeleidzia statyti, tai kur tuomet biologiniu infiltracija irengia?  Ot linksmybes prasideda!  Mums sakė kad bačką galima
laimingas
2011 03 15, 08:12
Su nauja temuke... Dekui uz slaptuka... Kaip jau buvo mineta, per ziema nieko idomaus nenuveikem... O stai atsilus orui kibome i darbus, juk reikia judet i prieki Taigi namukas apkaltas pastoliais, tai vaizdas nekoks... mat jau ruosiames po biskiuka apsiltinimui... Sia savaite zada langus jau sumontuoti... Cerpes pas mus jau atveztos ir siek tiek uzdetos ant stogo, bet ivyko vienas nesusipratimas: neatveze cerpiu priedu (laikikliai, paukstinykai, sandarinimo juostas)... Taigi buvome siek tiek pikti, bet zada jau sios savaites pabaigoje atvezti... Tai kai jau bus cerpes sudetos, idesiu foto (na gal po keliu savaiciu su tevuku sudesim visa stoga  )
QUOTE(laimingas @ 2011 03 15, 09:12) neatveze cerpiu priedu (laikikliai, paukstinykai, sandarinimo juostas)... Taigi buvome siek tiek pikti laimingas, šaunu, kad judate į priekį  Lauksime nuotraukų, labai įdomu kaip atrodo tavo namas Iki šiol ką bepirktume arba samdytume vis kas nors ne taip, nesusipratimai, vėlavimai, brokas ir pan. Maniau, kad namas gyvas padaras, nieko be mūsų neįsileidžia  Bet vakar, kaip nekeista, su lova viskas puiku, visiškai jokių nesusipratimų nebūta, neįtikėtina  Ta proga įkėliau lovos nuotrauką, prie to pačio naujai įkurtą akademinį kampelį ir savo asmeninės rūbinės fragmentą, kitoje pusėje yra kelnių laikiklis (pirmą kartą mano kelnės patogiai sukabintos, iki šio būdavo ant pakabų) ir bus stalčiai, kurie dar nesumontuoti, nes atvežė ne tokių dydžių
QUOTE(masajugi @ 2011 03 14, 20:42) Sveiki visi su nauja temike.
Apziurejau albumiuka, Jova tai kokias plytkas pasirinkai ten parodyta trys rusys, ar cia grindines ar sienu.
Tas sviesiai rudas, vidurines. Cia laiptines siena klijuosim. Vakarop susitiksiu su Zojux meistriukais, matysiu ka del kainu pasakys ir t.t. Tiesa kainos tikrai pakilo visa ko  Musu norimos plytkos turejo kainuot po 102, bet pasirodo nesutikrintos nepakeistos kainos (Irise viskam praktiskai buna nepatikrinta), zudziu dabar ju kaina 112  .Jauciu viskas taip subrango... Laiptai ir brangsta... Papildyta:QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 14, 21:59) Mums sakė kad bačką galima  Tai vadinama - sertifikuota nuotieku duobe  Aulina, komplimentai tavo kampeliui  lentyna superine  tiesa kokia cia patalpa? darbo kambarys?
rudenine
2011 03 15, 08:54
Sveiki Kas susidomejo Oseros suoliuku, tai toki arba labai panasu maciau Ermitaze
Osera, o ka tau restauravo ta suoliuka?
Ir gal zinot kur pakeistu kedziu apmusalus?
QUOTE(jova @ 2011 03 15, 09:33) Aulina, komplimentai tavo kampeliui  lentyna superine  tiesa kokia cia patalpa? darbo kambarys? darbo kambarys, kitame gale stovi "kubiukas"
labas rytas aulina ,lova o poilsio zona  labai grazu na va kiek susilauke mano suoliukas demesio  restauravo mano tetis ,keite audini ir perdaze o ermitaze yra tokiu suoliuku tik kainos  kanda
QUOTE(janna @ 2011 03 15, 10:12) Ir gal zinot kur pakeistu kedziu apmusalus? parašiau į až Papildyta:QUOTE(Osera @ 2011 03 15, 10:25) labas rytas aulina ,lova o poilsio zona  labai grazu na va kiek susilauke mano suoliukas demesio  restauravo mano tetis ,keite audini ir perdaze o ermitaze yra tokiu suoliuku tik kainos  kanda Tavo suoliukas atrodo labai brangus. Antikvarinis. Papildyta:Beje, panašius baldelius kaip tavo mačiau skelbimuose, kaina tūkstantinė (čia numažinta).
|
|