Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas išrinko Jūsų vaikui vardą?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Tamuke*
Mano dukrytės retas vardas, bet lietuviškas.. Niekada apie tokį nebuvau girdėjus.. Tiesiog susapnavau vieną naktį, kad vejuosi per pievą vaikiuką ir šaukiu jį tuo vardeliu, kad sustotų, nes negaliu pavyti..nu toks ryškus ir šiltas sapnas.. Tad iškart žinojau, kad tai mano leliaus būsimas vardas, tik jis kaip ir berniukui tiktų..Tai kai gimė mergytė, beliko galūnę pakeisti į moterišką ax.gif nu nieko negalėjau padaryti, tas vardas mane buvo labai apsėdęs, kad MB irgi teko su tuo susitaikyti, o dabar net patenkintas tuo vardeliu..o aš tik po 2 mėnesių pradėjau galvoti, o jei pačiai dukrytei, kai paaugs, nepatiks g.gif nu bet nieko negalėjau padaryti, apsėdo jis mane, tikriausiai atsinešė tą vardelį wub.gif
Valabi
Abu su vyru gimdymo namuose, vartydami kalendoriu smile.gif
InJe*kcija
QUOTE(Pupele7 @ 2010 03 23, 19:29)
Mano dukrytės retas vardas, bet lietuviškas.. Niekada apie tokį nebuvau girdėjus.. Tiesiog susapnavau vieną naktį, kad vejuosi per pievą vaikiuką ir šaukiu jį tuo vardeliu, kad sustotų, nes negaliu pavyti..nu toks ryškus ir šiltas sapnas.. Tad iškart žinojau, kad tai mano leliaus būsimas vardas, tik jis kaip ir berniukui tiktų..Tai kai gimė mergytė, beliko galūnę pakeisti į moterišką  ax.gif nu nieko negalėjau padaryti, tas vardas mane buvo labai apsėdęs, kad MB irgi teko su tuo susitaikyti, o dabar net patenkintas tuo vardeliu..o aš tik po 2 mėnesių pradėjau galvoti, o jei pačiai dukrytei, kai paaugs, nepatiks  g.gif  nu bet nieko negalėjau padaryti, apsėdo jis mane, tikriausiai atsinešė tą vardelį  wub.gif
*

Tai jau pasisakykit, koks mažosios vardas smile.gif
Leonilė
vyras išrinko smile.gif
Anadi
aš pati smile.gif
uneja
pirmai dukrytei as suradau kalendoriuje ir abu pritarem, o antrai tai vel taremes, bet jei butu buves sunus tai vyras buvo tvirtai nusprendes kad bus Jonukas
Dianida
abu išsirinkom smile.gif
Luliana
abu su vyru pasitardami, mano žodis buvo galutinis, neginčijamas ir lemiamas
radviliuks
Aišku, kad taremes vistik abu su vyru smile.gif
smart
Abu 4u.gif
citroen
Ieškojom kompromiso 4u.gif
Pavasariuke123
vardau rinkau pati vadovaudamsi vidine intuicija ir 5-uoju jausmu smile.gif thumbup.gif
Ineja
Tetis pasiule, as pritariau.
Vygta
abu su vyru 4u.gif
ddijana
Sugalvojau pati,vyras pritare biggrin.gif
kristiniuke
Pirmam vaikiukui isrinko vyras, o mazajai rinkau as, bet drauge pasakiusi viena varda mergaitei pasilikau prie jo 4u.gif
elizaveta
Tetis isrinko, o man labai patiko wub.gif
Haske
As isrinkau,pasiuliau vyrui ir jam labai patiko,po ilgu galvojimu thumbup.gif
Luna888
Tetis pasiule,vyras pritare ,o as leidau jiems pasireikst smile.gif
Natėja
kai tik pastojau vyrui pasakiau kad mergytei turiu jau varduką, o jei gims berniukas galės pats pasireikšti smile.gif
gimė dukrytė wub.gif tad nebebuvo jokių diskusijų wub.gif
LOOONDA
musu mazylei varda isrinko vyras smile.gif
Andrea85
As pasiuliai kelis variantus, o vyras pritare tik vienam smile.gif
Daiva41
Pirmų vaikų rinkau pati, o trečiąjį rinko jau visa šeima.
Vyko aršios diskusijos, kol suradome visiems tinkantį ir patinkantį vardą biggrin.gif
Aijgozel
O mes su vyru kai gime sunus rinkomes is dvieju vardu: Jonas arba Tautvydas smile.gif taciau dar begulint ligonineje, vyras nuejo i parduotuve ir grizes sako: kaip tau vardas Adas smile.gif kazkaip is pradziu keistai pasirode, sakom pabandysim, vis aabu pamirsdavom koks tas vardas biggrin.gif bet po to kazkaip ir patiko mums smile.gif dabar net ngaliu isisvaizduoti savo sunelio su kitu vardu, atrodo netiktu jam smile.gif
Adriana*
Tiek aš ,tiek vyras turėjome variantų, bet mano nugalėjo cool.gif
Puppy
As viena isrinkau 4u.gif bet pasakiau vyrui ir jam patiko
.Serena.
seip varda as sAVO sunui isrinkau pati, bet pirmiau paklausiau ar MB patinka, ir jam patiko, tad ir sutarem, kad toki desim
JURGIDAR
Varda isrinkau pati,vyras tik susake kokio nenoretu.
sapniukass
As gimdziau, as ir varda sugalvojau ax.gif sugalvojau po gimimo blush2.gif
*Jolančikė*
vyresnelei isrinkau as,o maziukei vyras smile.gif
*INSOMNIA*
dar tik pastojus jautem kad turesim sunu ir sugalvojom varda kai jam ne 8sav nebuvo, o kadangi vyras rusas tai paskui isgirdes Nikita sako lb noriu kad Nikita butu, tai pildydama dokumentus ligoninej nenuskriaudziau jo ir daviau sunui du vardus ax.gif
-Alice-
aš sūnui vardą išrinkau pati 4u.gif
smalsiuke333
pirmam išrinkau pati, o antram vyras lotuliukas.gif
*Lyra*
Abu su vyru išrinkome dukrytei vardą smile.gif
vaitoška
rinkome ilgai abu.
aimute
vis dar budama nestuke.gif zinojom kokiu vardu gims musu mazylis, rinkomes su MB atskirai, bet isirinkome ta pati varda, tik viena raide skyresi ax.gif tad nesutarimu nekilo thumbup.gif
Auksinė saulė
Vardus rinkome abu su vyru ax.gif
Siurbelyte
Išrinko vyras, vardas patiko ir man rolleyes.gif
Onomotopėja
Išrinkau pati abiems vaikams biggrin.gif
Veja Feja
aš buvau išrinkusi vardą mergaitei, bet gimė berniukas biggrin.gif vyras ir uošviai norėjo dėt vyro vardą, bet aš nesytikau todėl vyrui leidau išrinkti sūneliui vardą smile.gif
ZyJone
isrinkau as, bet vyras pritare, todel sakom, kad vardus isrinkom abu biggrin.gif
deltadu
Isrinkau aš, o vyras pritarė. biggrin.gif
eliukė
o aš niekaip neišrenku dukrytei vardo, jau turim keturias dieneles ir niekaip neapsisprendiam. nubalsavom kad būtų diana, bet kai pasižiūriu į ja tai man rodos kad jai nelimpa. ką daryt?
Kuoduotoji
Leidau išrinkti vyrui ir nekišau savo nuomonės tongue.gif
Donyy
nusprendeme vienbalsiai biggrin.gif
Breta*
Rinkom kartu, paskutinį žodį tarė vyras, bet nuomonės sutapo smile.gif
*Liepa18*
Rinkom abu. Bet likus menesiui iki gimdymo susapnavau vardą apie kurį net negalvojome. Papasakojau sapną vyrui, kadangi abiems patiko vardas, taip ir pavadinome smile.gif
laurarrr
pasidarem su vyru sarasa ir tada isrinkom labiusiai patikusi varda wink.gif kai pasiziuriu i ta sarasa tai baisoka siai dienai wink.gif
Aistulem
o musiskes varda susapnavo giminaite, dar net nezinodama, kad laukiuosi. kaip bebutu keista ji gime butent ta diena, per savo vardadieni smile.gif,
inverse
as buvau nusprendus mergaitei rinkti pati, o berniukui isrinkti leisiu teciui, susilaukem dvynuku berniuku tad laimingas tetis isrinko abiems smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.