Mano dukrytės retas vardas, bet lietuviškas.. Niekada apie tokį nebuvau girdėjus.. Tiesiog susapnavau vieną naktį, kad vejuosi per pievą vaikiuką ir šaukiu jį tuo vardeliu, kad sustotų, nes negaliu pavyti..nu toks ryškus ir šiltas sapnas.. Tad iškart žinojau, kad tai mano leliaus būsimas vardas, tik jis kaip ir berniukui tiktų..Tai kai gimė mergytė, beliko galūnę pakeisti į moterišką
Abu su vyru gimdymo namuose, vartydami kalendoriu
QUOTE(Pupele7 @ 2010 03 23, 19:29) Mano dukrytės retas vardas, bet lietuviškas.. Niekada apie tokį nebuvau girdėjus.. Tiesiog susapnavau vieną naktį, kad vejuosi per pievą vaikiuką ir šaukiu jį tuo vardeliu, kad sustotų, nes negaliu pavyti..nu toks ryškus ir šiltas sapnas.. Tad iškart žinojau, kad tai mano leliaus būsimas vardas, tik jis kaip ir berniukui tiktų..Tai kai gimė mergytė, beliko galūnę pakeisti į moterišką Tai jau pasisakykit, koks mažosios vardas
vyras išrinko
aš pati
pirmai dukrytei as suradau kalendoriuje ir abu pritarem, o antrai tai vel taremes, bet jei butu buves sunus tai vyras buvo tvirtai nusprendes kad bus Jonukas
abu išsirinkom
abu su vyru pasitardami, mano žodis buvo galutinis, neginčijamas ir lemiamas
Aišku, kad taremes vistik abu su vyru
Abu
Ieškojom kompromiso
vardau rinkau pati vadovaudamsi vidine intuicija ir 5-uoju jausmu
Tetis pasiule, as pritariau.
abu su vyru
Sugalvojau pati,vyras pritare
Pirmam vaikiukui isrinko vyras, o mazajai rinkau as, bet drauge pasakiusi viena varda mergaitei pasilikau prie jo
Tetis isrinko, o man labai patiko
As isrinkau,pasiuliau vyrui ir jam labai patiko,po ilgu galvojimu
Tetis pasiule,vyras pritare ,o as leidau jiems pasireikst
kai tik pastojau vyrui pasakiau kad mergytei turiu jau varduką, o jei gims berniukas galės pats pasireikšti
gimė dukrytė
musu mazylei varda isrinko vyras
As pasiuliai kelis variantus, o vyras pritare tik vienam
Pirmų vaikų rinkau pati, o trečiąjį rinko jau visa šeima.
Vyko aršios diskusijos, kol suradome visiems tinkantį ir patinkantį vardą
O mes su vyru kai gime sunus rinkomes is dvieju vardu: Jonas arba Tautvydas
Tiek aš ,tiek vyras turėjome variantų, bet mano nugalėjo
As viena isrinkau
seip varda as sAVO sunui isrinkau pati, bet pirmiau paklausiau ar MB patinka, ir jam patiko, tad ir sutarem, kad toki desim
Varda isrinkau pati,vyras tik susake kokio nenoretu.
As gimdziau, as ir varda sugalvojau
vyresnelei isrinkau as,o maziukei vyras
dar tik pastojus jautem kad turesim sunu ir sugalvojom varda kai jam ne 8sav nebuvo, o kadangi vyras rusas tai paskui isgirdes Nikita sako lb noriu kad Nikita butu, tai pildydama dokumentus ligoninej nenuskriaudziau jo ir daviau sunui du vardus
aš sūnui vardą išrinkau pati
pirmam išrinkau pati, o antram vyras
Abu su vyru išrinkome dukrytei vardą
rinkome ilgai abu.
vis dar budama
Vardus rinkome abu su vyru
Išrinko vyras, vardas patiko ir man
Išrinkau pati abiems vaikams
aš buvau išrinkusi vardą mergaitei, bet gimė berniukas
isrinkau as, bet vyras pritare, todel sakom, kad vardus isrinkom abu
Isrinkau aš, o vyras pritarė.
o aš niekaip neišrenku dukrytei vardo, jau turim keturias dieneles ir niekaip neapsisprendiam. nubalsavom kad būtų diana, bet kai pasižiūriu į ja tai man rodos kad jai nelimpa. ką daryt?
Leidau išrinkti vyrui ir nekišau savo nuomonės
nusprendeme vienbalsiai
Rinkom kartu, paskutinį žodį tarė vyras, bet nuomonės sutapo
Rinkom abu. Bet likus menesiui iki gimdymo susapnavau vardą apie kurį net negalvojome. Papasakojau sapną vyrui, kadangi abiems patiko vardas, taip ir pavadinome
pasidarem su vyru sarasa ir tada isrinkom labiusiai patikusi varda
o musiskes varda susapnavo giminaite, dar net nezinodama, kad laukiuosi. kaip bebutu keista ji gime butent ta diena, per savo vardadieni
as buvau nusprendus mergaitei rinkti pati, o berniukui isrinkti leisiu teciui, susilaukem dvynuku berniuku tad laimingas tetis isrinko abiems
|