As sugalvojau ,o vyras patvirtino.Pirmai mergytei buvau susapnavus varda Gabija ,bet kaip pagimdziau paziurejau i vaika ir sakau ,kokia tu Gabija ,tau visai sitas vardas netinka ,tu tikra Kamilyte,iskart prilipo tas vardas ir visiem labai patiko.O del antros mergaites vardo buvo labai sunku isrinkt ,vardo neturejo 3menesius ,tai reikejo paskubet tai as vyrui pasiuliau ,kad mergyte tegu buna Paula ir jam labai patiko ,nors man prie sirdies labiau lipo vardas Adrija,o vyrui apart grazesnio vardo kaip Paula nebuvo .Ir dabar labai dziaugiuosi tokiais isrinktais vardais,nes jie joms be galo tinka
As savo pypliui varda isrinkau pati nors vardas buvo rinktas mergaitei , bet kai gime sunus dadejau s ir gavosi vardas berniukui
Pirmam vaikui išrinkau aš pati. Vyrui jis išpradžių nelabai patiko, bet veliau priprato. Varda sugalvojau dar kai laukiausi ir taip įstrigo, kad joks kitas vardas man netiko ir po vaiko gimimo. Antram vaikui vardą liepiau išsirinkti vyrui, nes paciai joks vardas netiko, nors ir imk ir pavadink pirmojo vaiko vardu. Ilgai neapsisprendė ir vyras. Laukėm paskutinės minutės. Užrašėm po mėnesio, nes reikėjo dokumentų į polikliniką. Darėm visokias apklausas, traukėm burtus kol galų gale išrinkom vardą. Bet galutinį tašką padėjo vyras
Abie vyresniems vaikams vardus isrinkau pati. Su dabartiniu vyru treciam l
ash pati ishrinkau varda, seniai seniai, kai dar net neplanavom vaikiuko
as taip pat pati isrinkau dar labai seniai, dar savo vyro nepazinojau, ir apie vaikucius dar negalvojau, bet kazkodel buvau isitikinus, kad gims berniukas:)
Mes su vyru sutarem taip: as renku varda berniukui, jis - mergaitei
kai
kai laukiausi antro vaiko ir galvojau, jei bus mergaite tai tik Audinga. Si varda nesiojausi atmintyje jau kokius 7 m. Papildyta @ [mergetime]1101756108[/mergetime] ups kiek klaidu....
Visą laiką kol laukiausi negalėjau rasti nei vieno vardo, kuris man patiktų...
Bet kai gimė mūsų mažylė, su vyru pirmą kart ją pamatę vienu balsu pasakėm - Gabija
aš kai laukiausiu irgi nesugalvojau jokio vardo, nors žinojau kad gims berniukas. Po gimdymo antrą dieną į ligoninę vyras atsivežė darbo kalendorių su visais vardais ir taip išrinkome vardą TADAS.
Maniskis gime liepos 11 d. Kalendoriuje sieniniame buvo irasyti sie vardadieniai: Pijus, Kipras ir Benediktas. Tai ir pavadinom vienu is ju
Vyras išrinko, jam šovė netikėtai į galvą, kai tik Mykoliukas gimė. Labai tinka
As, beje, irgi buvau susapnavus ankstyvoj jaunystej, kad veduosi uz rankytes suneli
O mergytei varda jau esu senokai isrinkusi- Paulina arba Paula. Viena grupioke turejo dukryte Paulina, nuo to laiko as irgi "svaigstu". Jei kas priestaraus, tai
Su musu sunaus vardu buvo taip: beveik abu su vyru neabejojom, kad bus bernas
QUOTE(Agne @ 2005 01 11, 02:00) As, beje, irgi buvau susapnavus ankstyvoj jaunystej, kad veduosi uz rankytes suneli O mergytei varda jau esu senokai isrinkusi- Paulina arba Paula. Viena grupioke turejo dukryte Paulina, nuo to laiko as irgi "svaigstu". Jei kas priestaraus, tai Mano mergyte Paula,bet daug kas pavadina Paulina,del ko labai pykstu .Paula
Musu mazylis dar nebuvo gimes, o vyras jau kliedejo, kad pavadins Luku...Bet kadangi iki paskutines dienos nezinojom kas gims tai rinkom varda ir mergaitei...Gimus sunui
O as tai jau nuo penkiolikos turejau mintyse varda tokiu atveju, jei turesiu berniuka. ir tas vardas man buvo pats graziausias, nuostabiausias ir vienintelis... Bet isejo taip, kad susipazinau tada dar su busimuoju vyru ir jo brolis, pasirodo, buvo tuo mano issvajotu vardu...
As dar nesilaukdama buvau nusprendus koki varda duosiu mergytei, nes jis man labai patiko, ir dar negirdetas buvo. Tik jis ilgokas, mano vyras pasiule kitu variantu paieskoti. Viena vakara vyras parejo ir sako, o kaip tau Agila. Man panasiau i firmos pavadinima buvo ir todel nepatiko. Bet sededama namuose ir rankiodama koki idomesni varda, kazkaip galune pakeiciau. Ziuriu visai nieko skamba, pasakiau vyrui jam irgi patiko. Dar ir kita varianta turejau. Kai tik gime dukryte iskart vyro paklausiau na, koki varda duodam ta ar ta. Jis sako Agile. Ir as pritariau. Taigi varda musu mazyle gavo tik gimus pirmosiomis minutemis. Ir dabar rodos joks kitas vardas jai ir netiktu.
Labai grazus vardas tikrai ir reiskia jis is lotynu k. erelis
gali paziuret cia: http://day.lt/vardai/Agil%EB o as zinai viena Agile universitete sekretore dirba O mes savo dukrytei varda dejao irgi reta ir trumpa ir lietuviska, bet pasirodo jis jau ne toks retas
Savo vaikui varda isrinkau pati (dar pries 2 metus iki planuojamo nestumo)
QUOTE(mamux02 @ 2005 01 11, 14:30) O as tai jau nuo penkiolikos turejau mintyse varda tokiu atveju, jei turesiu berniuka. ir tas vardas man buvo pats graziausias, nuostabiausias ir vienintelis... Bet isejo taip, kad susipazinau tada dar su busimuoju vyru ir jo brolis, pasirodo, buvo tuo mano issvajotu vardu... Mamux02- visi mano matyti Arnai ir Arnukai labai labai grazus
O mes buvom susitare - jei berniukas - varda renka vyras, o jei mergaite - as.
Mes su vyru rinkom kartu.
Mes savo kinderiui vardą jau turim. Kadangi dar tik
bet yra taip: jei sūnus - vyras, jei dukra - aš. na, iš dalies toks susitarimas tarp mūsų būtent toks, kad vyro pasiūlytas berniuko vardas man laaabai tiko mergaitei turiu kelis variantus, vyras galės padėti iš tų variantų išsirinkti na, o man pačiai vardą senelis išrinko.
pirmam vaikeliui vaeda sugalvojau as ,o antram abu sukome galvas.
Mes ilgai negalėjom išrinkti vaikui vardo. Mergaitišką kaip ir turėjom išrinkę, o kai gimė berniukas pasimetėm. Tai va mūsų sūneliui vardą išrinko anyta, nes tuo momentu jai patiko vienas aktorius Augustas
na o musu mazylei varda isrinko vyras.Kai suzinojau kad laukiuosi tai vyras buvo isvykes i uzsieni, tad zinia jam pranesiau e-pastu.Tai jis kai grizo is kart pareiske:jei mergaite - Liepa, jei berniukas-Vejas.Man patiko abu vardai tad nebuvo reikalo net ir gincytis.
O pas mane visi kas galejo suko galvas, gi trys panos is karto
Zydrunes-varda labai ilgai nesiojausi savo galveleje ir sirdeleje tai isrinkau as.
Beatrices-mano senelis kuris labai jau norejo anukes Beatrices, man sis vardas patiko ir tiko musu dukrytei. Dvynukam-Grantas, taip pat ilgai pragulejo mano galveleje tai as, o Adrija isrinko mano sese(14m) tiksliau pasiule ir man sis vardas is kart prilipo. O vyras isrinko Ispaniskus vardus, nes pats yra Ispanas
Mano mamai nepasisekė
Dukrytei vardą išrinkau pati. Pavadinau ją EMILE, savo močiutės Emilijos garbei, tik vardo galą truputi pakeičiau. Vyrui vardas patiko .
mano dukrytei varda isrinko tetis. Dija. jam labai grazus buvo. as norejau duoti Ula, bet dabar jau Dija labai patinka.
Savo zukiam as visiem isrinkau vardus
QUOTE(s.saulute @ 2005 02 19, 16:15) na o musu mazylei varda isrinko vyras.Kai suzinojau kad laukiuosi tai vyras buvo isvykes i uzsieni, tad zinia jam pranesiau e-pastu.Tai jis kai grizo is kart pareiske:jei mergaite - Liepa, jei berniukas-Vejas.Man patiko abu vardai tad nebuvo reikalo net ir gincytis. Mano vyras irgi "alpsta" del Liepos vardo. Nors mes auginame berniuka, bet mano antroji puse tikisi, kad antra bus mergyte ir ... tikrai Liepa. Iki siu metu ir man sis vardelis buvo pats graziausias, taciau juntant akivaizdu Liepu (atsiprasau p.Saulutes) buma, mano simpatijos siam vardui pradejo blesti
Vyras isrinko
Vaikui varda isrinkau pati.Is pradziu vyrui nepatiko Povilo vardas,bet paskui apsiprato,o dabar turbut net neisivaizduoja,kad vaikis galetu tureti kita varda
As isrinkau vyresnelei, ir vienai is dvynukiu, kita vardeli pasiule mano sese kuris man iskarto prilipo
mes tai su vyru abu nusprendem ir niekieno neklausem, nes visu nuomones skirtingos ir visiems neitiksi
Del savo vaiko vardo nezadu atsiklaust nei draugu, nei giminiu... tik su vyru rinksim
Išrinkom abu su vyru, tik abi močiutės po to dar ilgai piktinosi...
Vyrui patiko vienas, man kitas
Isrinkau as, kai buvau 4-ta menesi nescia
O dukrytės vardą susapnavau besilaukdama, tad jei bus dukrytė, duosiu jai susapnuotą vardą. Šiaip jau nesu prietaringa, bet kai kurie prietarai man gražūs
Kai vaikisteje perziurejau filma "Ilga kelione per kopas"taip jis man patiko,o labiausiai istrigo vardas Edgaras.Svajojau jai bus sunus tai bus tik Edgaras
Abiem dukrom vardus išrinkau aš, vyrui su fantazija kažkaip sudėtingiau... Nepatiko abiem močiutėm, bet abi priprato su metais, nes dėl jų vis tiek nesiruošiau keisti savo sugalvotų man labai gražių vardų.
Savo dukros vardą buvau sugalvojusi, kai dar neturėjau vyro, o ir apie vaikus net neplanavau. Jau besilaukdami, savo dukrą, esančią pilvelyje, vadinome šiuo vardu. Tiesa, turėjome atsargai ir vardą berniukui. Vyras mano pasirinkimui neprieštaravo. Vardas retas ir labai gražus - vieno lietuvių autoriaus romano herojės vardas.
QUOTE(j.gabija @ 2004 06 11, 09:09) man pats graziausias mergaites vardasGABRIELE QUOTE(rosa @ 2005 04 11, 08:24) Savo dukros vardą buvau sugalvojusi, kai dar neturėjau vyro, o ir apie vaikus net neplanavau. Jau besilaukdami, savo dukrą, esančią pilvelyje, vadinome šiuo vardu. Tiesa, turėjome atsargai ir vardą berniukui. Vyras mano pasirinkimui neprieštaravo. Vardas retas ir labai gražus - vieno lietuvių autoriaus romano herojės vardas. TAI KO NEPARASAI SAVO DUKTERS VARDELIO? |