Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kam lengviau išrinkti vardą ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4
laurarrr
kai laukiaus dukros, negalejau sugalvot vyrisko vardo, i galva tik mergaitei lindo. Dabar laukiuos antro... jokio jausmo sad.gif net vardu negalvoju...
Dzenete
Man tai atrodo sunkiau berniukui. Turiu mergaite, varda jau žinojau prieš N metų. Dabar manau mergaitei nebutų problemų surasti gražų varduką, o vat berniukui manau būtų sunku. Visada ilgi vardai būdavo gražūs, o dabar jau kitaip atrodo.
meškinija96
Vienodai sunku,laukiau mergaitės laužiau galvą,kai berniuko irgi tas pats,o dar reikia kad ir vyrui tiktų vardai,tai būdavo pasakau kelis viską išbrokija ir vėl viskas iš naujo,kol galų gale išsirinkom.
Tiūtė
Man sunkiau berniukui.smile.gif Mergaitei nemažai gražių vardų man yra,o vat berniukui... Atrodo viena gražų išgirstu,bet po kiek laiko jis nebepatinka... smile.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Saloniki @ 2009 07 23, 00:13)
Bjauriau, kai kuris iš tėvų nori vieno ir tik to vieno  blink.gif
*

Mano vyras norejo vieno ir tik to vieno vardo mergaitei. Man tas vardas visai patiko, bet zinojau grazesniu, tai sumasciau, kad galetume dar antra trumpa pacios parinkta varda duoti. Vyras sutiko.

O del berniuko vardo jau as buvau uzsispyrusi ir sakiau, kad vienas is dvieju variantu. Leidau vyrui pasirinkti smile.gif Apsisprendeme gal menesi pries gimstant suneliui, tai kai gime, net nesvarsteme.

Jei rinkciau viena, tai tikriausiai butu sunkiau mergaitei isrinkti, nes daug daugiau graziu mergaitisku vardu randu. Sunku butu isrinkti pati paciausia smile.gif
Chouchou
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 07, 16:51)
Mano vyras norejo vieno ir tik to vieno vardo mergaitei. Man tas vardas visai patiko, bet zinojau grazesniu, tai sumasciau, kad galetume dar antra trumpa pacios parinkta varda duoti. Vyras sutiko.

O del berniuko vardo jau as buvau uzsispyrusi ir sakiau, kad vienas is dvieju variantu. Leidau vyrui pasirinkti smile.gif Apsisprendeme gal menesi pries gimstant suneliui, tai kai gime, net nesvarsteme.

Jei rinkciau viena, tai tikriausiai butu sunkiau mergaitei isrinkti, nes daug daugiau graziu mergaitisku vardu randu. Sunku butu isrinkti pati paciausia smile.gif
*

O man buvo atvirkščiai- panelės vardas buvo išsapnuotas ir iščiūčiuotas. Na o bernelio vardą teko rinkti vos ne tris mėnesius, kol jau nervai neišlaikė ir šeimos taryba nusprendė- gerai, tikrai toks:) 4u.gif
aggree
Mergaitei vardų galvoj daugybė, o berniukui nėra... Todėl manau mergaitei būtų sunkiau tarp tos galybės išsirinkti patį patį smile.gif
** Svaja**
Problemu nebuvo nei mergaitei renkant nei berniukui 4u.gif
Siurbelyte
Kai buvau nestuke.gif berniukiska varda lengvai isrinkau, o del mergytes ilgai sukom galva ir kai gime blush2.gif
Giuste
Manau lengviau varda isrinkt mergaitei nei berniukui, nes mergaitisku vardu yra daug, o berniuku vardai daznai tokie mazybiniai, vaikiski, o noris, kad tiktu ir vaikui ir suaugusiam vyrui.
svaikute
mergaitei daug lengviau, nes ir pasirinkimas daug didesnis 4u.gif
kornelijosmamyte
Tai ir yra problema man, kad lėlyciu vardu galvoj pilna...na o berniuku jau nekas blush2.gif blush2.gif o problema todel, kad galoj pilna mergyciu vardu, o kuri isrinkt saviskei???tai ilgai pasvarscius, apziurinejus... MUSU LELYTE YRA *KORNELIJA*. bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Egipta
Manau, kad mergaitei isrinkti varda lengviau. Savo mazylei varda isrinkom 12 nestumo savaite, o del berniuko vardo ilgai dvejojom, gal todel, kad pilvely gyveno mergaite, berniukiski vardai nesigalvojo.
Intravert
QUOTE(svaikute @ 2011 10 06, 16:14)
mergaitei daug lengviau, nes ir pasirinkimas daug didesnis  4u.gif
*

Pritariu, mergaitėms daugybė gražių vardų, kol nežinojau kas, tai mergaitiškų net neberinkom, sakėm nebus problemų jei ką, o dabar žinom kas ir turim sunkią užduotėlę berniukui vardą išrinkti, tikrai pasirinkimas mažas, peržiūrėjom keletą kartų vardyną arba nesąmoningi, arba tik iš tų populiariųjų tenka rinkti, o norėtusi paprasto bet neprasto, aiškaus, gražaus ir kad būtų vardas smile.gif
evelinki
mergaitei smile.gif
Actinidia
Berniukui lengviau,o mergaitei sunkiau isrinkti varda,nes pasirinkimas didesnis doh.gif
Sidabrinee
man lengviau berniukui smile.gif
Perlamutrine
Berniukiski man tik keli vardai yra grazus ,todel man lengviau berniukui isrinkt ,o mergytei reiktu pasukt galvele ,nes nemazai patinkanciu yra
rausvakase
Man lengviau mergaitei smile.gif
muminukas
dabar jau iš praktikos galiu pasakyti, kad lengviau mergaitei. t.y. turime tris sūnus, dėl vieno vardo nekilo diskusijų, o paskui dar rinkom du trumpus ir nedažnus vardus. tai yra sudėtinga - nelabai yra trumpų ir retų. bet radome smile.gif
Cansado
Man - visiškai jokio skirtumo..Turėjom po kelis variantus tiek mergaitei, tiek berniukui, ieškojom, galvojom, nebuvo, kad op ir yra.. biggrin.gif
laumir
QUOTE(rausvakase @ 2012 04 19, 16:54)
Man lengviau mergaitei smile.gif
*

drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.