Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kam lengviau išrinkti vardą ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4
helena
man tai mergaitei butu sunkiau, nes berniukui jau kaip ir sugalvojus wink.gif
Elemire
Man berniukui sunkiau, kažkaip mergaitiškų tai kokie 10 gražūs, o berniukiški tai ko gero negalėčiau pasakyt nei vieno kuris jau toks pats pačiausias būtų. g.gif
lauruskal
As tai berniukui turejau sugalvojus net 2 vardus,o mergytei nelabai turejom... Turbut delto ir turiu 2 mergaites biggrin.gif
Unregistered
O man tai jokio skirtumo nebuvo kam rinkti biggrin.gif . Gan greitai išrinkom vieną mergaitei, kitą - berniukui ax.gif . Jei planuotume dar vaikų - manau, kad tas pats būtų rolleyes.gif .
Elmiko
gana lengva tik reik rinkt protingai vardus,kad vaikas nekeiksnotų uzauges
HappyAngel
Na, man tai lengviau mergaitei varduką sugalvot ax.gif Jau kažkaip apie tai pradedu galvot, bet va berniukui tai visai nieko nesugalvoju. Vyras juokiasi, kad jei turėtume sūnų, Zubrijum pavadintume lotuliukas.gif Sakiau, kai pats pagimdys tą sūnų, tai tada galės Zubryčiu vadint lotuliukas.gif
kamileh
O man labai daug gražių berniukų vardų, o mergaičių tik keli, bet ir tie su savais trūkumais...
Meina
Berniukui išrinkti sunkiau, ypač kai nuomonės su vyru nesutampa ax.gif
lullu
Man asmeniskai mergaitei dauuuuuug lengviau laugh.gif
Margita
QUOTE(monie @ 2007 04 28, 22:57)
O man labai daug gražių berniukų vardų, o mergaičių tik keli, bet ir tie su savais trūkumais...
*

drinks_cheers.gif Man taip pat,berniukams labai daug gražių vardų wub.gif ,o su mergaičių sunkiau g.gif .
*Jalta*
Man berniukui būtų buvę sunkiau išrinkti vardą,nes turėjau keletą variantų,ir, deja ,visi nepatiko mano vyrui, o dukrytę iš karto žinojau kokiu vardu vadinsiu. smile.gif (auginam dukrytę)
Gajux
Man tai atrodo, kad mergaitėms daug gražių vardų. O berniukams man sunkiai sekasi parinkti. Niekaip nesutardavom, ir iš įvairių variantų nepavykdavo išsirinkti tikrai patinkančio. Bet gimė dvi dukrytės. wub.gif
daivazek
Mums taip pat su vyru rinkti varda mergytei sekesi daug geriau nei berniukui. Galbut, kad renkant mergaitei varda vyras leido daugiau pasireiksti man, o del berniuko, tai visus mano isrinktus vardus kritikavo, o man visai nepatiko jo siulomi vardu variantai g.gif Dabar turim dukryte, o jos varda jau buvom isrinke iki jai gimstant be dideliu priestaravimu 4u.gif
ramzyte
Tikrai lengviau vardą išrinkti mergytei...oi kiek vargom kol sutarėm kaip pavadinti savo vyruką doh.gif
-rasa-
QUOTE(ramzis69 @ 2007 05 08, 21:10)
Tikrai lengviau vardą išrinkti mergytei...oi kiek vargom kol sutarėm kaip pavadinti savo vyruką  doh.gif
*

pas mus buvo atvirkščiai, rodos tiek gražių vardų bernams. viskas buvo +-aišq.
bet vargo su mergaitės užvadinimu neturėjom tongue.gif
Deiman
mano nuomone, sunkiau berniukui ax.gif
zuasta
Man atrodo, kad berniukui
Droo
mergaitei lengviau... ax.gif
Levander
man tai berniukui lengviau būtų išrinkti doh.gif
Ridikute
As manau, kad mergaitei isrinkti varda yra tikrai lengviau nei berniukui.. O gal tiesiog neradau kol kas tokio berniuko vardo, kuris butu pats paciausias bigsmile.gif
tasha
Mes mergytei turim varda, net jei dvynukes gimtu vardus turim, bet va jei bus berniukas, tai kapiec doh.gif Neneisivaizduoju koki reiktu pasirinkti doh.gif
***Žaltvykslė
Berniukui sunkiau.Turi ne tik skambėti gerai,bet ir būti vyriškas.
insi
mergaitei daug sunkiau, nes vardas turi ne tik buti grazus ir ne be rysio, bet ir tikti suaugusiai ar pagyvenusiai moteriai. siuo aspektu berniukui isrinkti daug lengviau
Amica
Mergaitei turiu daug daugiau variantu nei berniukui, nors prognozuojamas berniukas ax.gif
Diana.Z
toks jausmas, kad visai mergaiciu futbolo komandai vardu pakaktu, bet turbut kai reiktu rinkti savajai, butu sunku smile.gif
Mazoji sirdele
Manau, kad mergaitei lengviau varda isrinkti g.gif
_Smalsutė_
Lengviau išrinkti mergaitei, nors gal taip manau tik todėl, kad dabar tenka rinktis tik iš berniukiškų vardų. ax.gif
angeluxx
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 01 25, 21:50)
Lengviau išrinkti mergaitei, nors gal taip manau tik todėl, kad dabar tenka rinktis tik iš berniukiškų vardų. ax.gif
*

Visiškai tam pritariu 4u.gif .Bet gal čia tik man taip.Nes man begalo gražūs mergaitiški vardai.
tasha
Mes jei turesim berniuka, tai del varduko jau sutarem, jei mergyte, oi bus sunku, nes nuomones kardinaliai skiriasi doh.gif
Gėlėta
Kai rinkome mergaitei, atrodė kad berniukams vardų yra daugiau, o kai berniukui - mergaitiškų atrodė daugiau lotuliukas.gif Gal dėl to, kad norisi KAŽKO YPATINGO SAVAJAM wub.gif
Semile
QUOTE(skriba @ 2008 01 26, 15:00)
Kai rinkome mergaitei, atrodė kad berniukams vardų yra daugiau, o kai berniukui - mergaitiškų atrodė daugiau  lotuliukas.gif Gal dėl to, kad norisi KAŽKO YPATINGO SAVAJAM  wub.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
_Smalsutė_
QUOTE(insi @ 2007 11 11, 00:23)
mergaitei daug sunkiau, nes vardas turi ne tik buti grazus ir ne be rysio, bet ir tikti suaugusiai ar pagyvenusiai moteriai. siuo aspektu berniukui isrinkti daug lengviau
*

blink.gif Šiuo aspektu nematau visiškai jokio skirtumo - ir berniukai seneliais kažkada tampa.
Debesiukee
as tai galvoju varda berniukui, tai atrodo kad mergaitei lengviau ir kad jau senai buciau isrinkus, o va db sunku g.gif biggrin.gif
minik
Kol nezinojau, ko laukiames, ir sudarinejau sarasa tiek mergaitisku, tiek berniukisku vardu, tai kur kas ilgesnis buvo pirmasis tongue.gif . Prigalvojau tiek graziu mergaitisku vardu, o berniukui isrinkti buvo labai sunku (daug labiau kirtosi mano ir vyro nuomones).
gabvidas
O man atrodo,kad mergaitei sunkiau,nes daugiau yra grazesniu vardu,bet cia tik mano nuomone.As saviems isrinkau dar besilaukdama smile.gif smile.gif
Papildyta:
O man atrodo,kad mergaitei sunkiau,nes daugiau yra grazesniu vardu,bet cia tik mano nuomone.As saviems isrinkau dar besilaukdama smile.gif smile.gif
Papildyta:
As tai manau kad,mergaitei lengviau nes bent jau man yra daugiau ir grazesniu vardu variantu
gabvidas
Sory norejau istrint bet ne ta paspaudziau ir papildziau ko nereikia
Nieko sau
Man dabar atrodo, kad mergaitei sunkiau. Man patinka vieni vardai, vyrui-kiti doh.gif doh.gif
Jeigu gimtų sūnus, vardą jau turime išrinkę bigsmile.gif
LIUKA*
Man i galva ateina tik mergaiciu grazus vardai.. wub.gif Su berniuku vardais, visada problema.. unsure.gif
zvaigzdute1
Mergaitem daugiau graziu vardu, nei berniukui. Savo leliui ilgai galvojau varda.
niamniuskyte
As irgi manau,kad mergaitems yra daugiau graziu vardu nei berniukams,su vyru sukom galva koki duotumem sunui varda,nes nezinojom vaiko lyties,mergaitei jau zinojom,o berniukui turejau tik viena varianta-Lukas... blush2.gif
grange
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 15, 17:20)
As irgi manau,kad mergaitems yra daugiau graziu vardu nei berniukams,su vyru sukom galva koki duotumem sunui varda,nes nezinojom vaiko lyties,mergaitei jau zinojom,o berniukui turejau tik viena varianta-Lukas... blush2.gif
*

lotuliukas.gif o tai Lukas nebūtų dažnas ir nevimdytų?
įdomiai mastai wink.gif
regyte
Man butu sunkiau mergaitei isrinkti. Kazkaip berniukui viskas paprasciau. biggrin.gif
sdr
man atrodo, kad mergytem tiek graziu vardu yra, o berniukam nera is ko rinktis g.gif , mergytei greit isrinkom ir dar atsarginis liko biggrin.gif , o berniukui nei vienas nepatinka blush2.gif
Emerencija
QUOTE(LIUKA* @ 2008 02 20, 22:19)
Man i galva ateina tik mergaiciu grazus vardai..  wub.gif Su berniuku vardais, visada problema.. unsure.gif
*

Aha, man irgi sad.gif
moodring
O man, atvirksciai nei daugumai, lengviau sugalvot graziu vyrisku vardu nei moterisku blush2.gif
*Blanche*
siuo metu sunkaiu isrinkt mergaistiska rolleyes.gif
Darfe
Mergaitei vardą lengviau rasti smile.gif
Mimuke
o man atrodo, kad tiek tam, tiek tam renkant varda buna keblumu ax.gif
vistiek atrodo ir toks ir toks neblogas, kol pasirenki ir issirenki doh.gif
tvixas
Man asmeniskai sunkiau isrinkti varda berniukui smile.gif
Valetta
abiems ganetinai sunku isrinti tinkama vardeli smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.