Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kam lengviau išrinkti vardą ?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4
lengvute
Aš mergaitėms turiu daug daugiau vardų variantų, su berniukiškais sunkiau rolleyes.gif
mažulka
QUOTE (lengvute @ 2004 06 11, 10:11)
Aš mergaitėms turiu daug daugiau vardų variantų, su berniukiškais sunkiau rolleyes.gif

Man dukrai, išrinkti vardą buvo lengviau. wink.gif
Kuzia
Tik suzinojusi, kad laukiuos, jau zinojau kokius vardus duosiu 2.gif . Tik tiek, kad antrakart laukiant Dominyko, gime Dominyka smile.gif
ballando
Man lengviau galvojasi vardai berniukams.
Nebūčiau žinojusi, kokį duoti, jei būtų gimusi dukrytė, o sūnui išrinkau iš kelių labai patikusių vardų labių labiausiai patikusį.
stebukliuke
Mergaitei mes kazkaip is karto varda sugalvojom, o vat su berniuko vardu teko papluseti. Skaitem vardu zinyna ir abu sakem savo nuomone smile.gif
kendi
as viada zinojau,kad jei turesiu sunu, bus-Matas laugh.gif , bet turiu dvi dukras, tai vardus rinko tetis, nes as nesugalvojau smile.gif
Amžina studentė
Mergaitei lengviau. Mes su vyru del vardo mergaitei is karto sutarem (kol tiksliai nezinojom kas bus), del vardo berniukui sutarti nepavyko. Nugalejo mano uzsispyrimas biggrin.gif Ir siaip daug graziu mergaitisku vardu yra. O berniukisku nelabai g.gif
oga
Daznai tik pamacius vaikuti jau gali galutinai nuspresti kuri is sugalvotu variantu duosi. As pirmajam turejau sugalvojus 2 Arnas ir Rokas. O dabar turiu po viena mergaites ir berniuko. Forume apie vardus radau viena dalyve, kurios pirmo vaikucio vardas Rokas, o antro sunelio-toks koki ir as sugalvojau antram (jei butu sunus) wink.gif Malonus sutapimas.
Rasma
Berniukui iškart ir vieningai sutarėm. Bet žinojom, jog gims mergička, tai iki pat gimdymo kankinomės :-)) Taigi gaunasi, jog mums mergaitei buvo sunku išrinkt :-))
kamileh
Nors buna ir isimciu, bet dazniausiai vyrai daugiau vardu buna sugalvoje berniukams, o moterys-mergaitems smile.gif
Gata
Man tai mergaitei sunkiau varda isrinkt.Berniukui greit isrinkom,o mergaitei tai kamavomes ilgai ir tai prie galutinio neapsistojom.Gime berniukas,bent del vardo buvo ramu.Norim ir mergaites,tai jau net dabar aptariam idomesnius variantus,nors dar nera to vardo nesiotojos ne uzuomazgu,o taip norim rolleyes.gif
Fasolka
Mes mergaitei jau zinojome varda nuo pat pirmu nestumo dienu, o betrniukui jau gimus dar masteme svarsteme... berniukui mums daug sunkiau buvo isrinkti varda
Ede
Man irgi sunkiau buvo berniukui rolleyes.gif Nors turejau sugalvojus du varijantus,pries dukros gimima.Budama nescia tariau garsiai abu vardus ir dukryte sukrutejo ties mergaitisku vardu.. wink.gif heart.gif
c-girl
Man tai sunkiau isrinkti berniukiskus vardus, ir kaip tycia pas mus vien berniukai laugh.gif
Palma
Kadangi iki paskutinės akimirkos nežinojome, kas gims, tai galvojome ir vardus tiek mergytei, tiek berniukui. Vistik mergytei buvo lengviau sugalvoti nei berniukui. Mergaitei turėjome kelis vardų variantus, o vaikinukui tik vieną, dėl kurio vėliau ilgai ginčyjomės (man tas vardas pasidarė nebetoks gražus).
Mil@na
Mes tai zinojome tik berniukui varda, o gimus dukrai buvo sunku apsispresti...Iseitis paprasta-vardas toks, kaip ir pirmosios pasaulio moters... thumbup.gif
kavute
Graziu mergaitisku vardu yra graziau,bet kas sunkiau tai g.gif .Juk jei maziau vardu,tai gal lengviau ir rinktis umn.gif .Net nezinau,be nuomones g.gif
Ramunita
lengviau? nu, nezinau...mergaite pasirinkimas didesnis, bet ar tai lengvinanti aplinkybe? g.gif
kikka
mes mergaitei buvom aruose keleta variantu,o jei butu berniukas gimes butu sunku buve,nes stengemes,bet nei vienas vardas netrauke schmoll.gif
Buriuke
QUOTE(lengvute @ 2004 06 11, 09:11)
Aš mergaitėms turiu daug daugiau vardų variantų, su berniukiškais sunkiau  rolleyes.gif
*

Man daug lengviau vardą sugalvoti berniukui smile.gif
laaurynaa
Man lengviau išrinkti varda mergaitei...
Buriuke
QUOTE(Buriuke @ 2005 08 11, 10:58)
Man daug lengviau vardą sugalvoti berniukui  smile.gif
*

Norėjau pasakyti mergaitei laugh.gif laugh.gif laugh.gif
joolle
Kai laukiausi, turėjau mintyse keletą berniukiškų vardų, kurie patiko, tarp jų Martynas. thumbup.gif Kai gimė dukrytė, mergaitiško gražaus vardo niekaip nesugalvojau. Pavadinom dukrą Martyna. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dabar lyg tyčia yra daug man patinkančių mergaitiškų vardų, o kaip reikėtų pavadinti sūnų - nežinau. g.gif
Siracusa
Mergaitei daugiau variantu turiu prigalvojus.. vat su berniuku vardais kebliau.. blush2.gif bet vienas uztikrintas:)
*Zavinga*
Mergaitei isrenkant varda yra daugiau variantu,negu berniukui g.gif smile.gif
dianna
QUOTE(zavinga @ 2005 09 12, 14:19)
Mergaitei isrenkant varda yra daugiau variantu,negu berniukui g.gif  smile.gif
*

drinks_cheers.gif pilnai sutinku smile.gif
Buriuke
QUOTE(dianna @ 2005 09 12, 22:33)
drinks_cheers.gif pilnai sutinku smile.gif
*

aš taip pat drinks_cheers.gif
monce*
Man lengviau su mergaiciu vardais: nors ir turiu viena uztikrinta pasirinkus, bet turiu ir daug atsarginiu variantu, jeigu ir gimus mergaitei mano uztkrintas vardas jai netiktu. O del vyrisku vardu: tai sunki padetis tiek man, tiek mano vyrui. Pagal gydytojus, mes kaip tik ir laukiames berniuko, tad siuo metu labai kankinames, koki varda duosim vaikiukui. Bet gal kai uzgims, jis pats atsines koki vardeli? Viltis mirsta paskutine biggrin.gif
MEŠKA
Mums tai sunku ir berniukui, ir mergaitei. Abiejų vardų rinkimas užtruko po gerą mėnesį. Kažkoks baisiai atsakingas reikalas,- gi žmogiukas nugyvens visą gyvenimą su tuo vardu. Sesuo parnešė tokią knygą, kur aprašyti charakteriai pagal vardus. Ir ką jūs manote,- kiek perskaičiau -atitinka!? doh.gif O siaube!
Norina
Mergaitėms gal lengviau. Bet man iškilo toks klausimas, koks tikslas šios diskusijos?
Onora
Mergaitisku vardu daugiau esu graziu susirinkusi nei berniukisku, bet kai pasirinkimas didesnis, tai apsisprendimas sunkesnis.
spyglele
Kol laukiausi ir žinojau, kad turi gimti dukra, niekaip neapsisprendėm dėl vardo. Man labai patiko Viltė, o vyrui - Viktorija. Tačiau po vos nelaime nepasibaigusio gimdymo dukra tapo Diana. Mums šis vardas brangus ne tik dėl to, kad ir jis buvo renkamų vardų sąraše, bet ir dėl to, kad toks vardas buvo gydytojos, išgelbėjusios dukrytės gyvybę. O ir šiaip, vardas turi tikti vaikui. Aš dar ligoninėje žiūrėjau į ją - visai ne Viltė ir ne Viktorija.
O sūnaus vardo istorija visai kitokia. Kai ėmėm rinkti sesei ar broliui [ultragarsas neparodė vaiko lyties] vardą, dukra pareiškė, kad gims broliukas, o jo vardas bus Liutauriukas. Taip ir buvo. O vardas vaikui tikrai tinka.
spyglele
Aš tik norėjau pasakyti, kad kartais, renkant vaikui vardą, daug ką nulemia aplinkybės. Nors man pačiai atrodo, kad mergaitei daug lengviau išrinkti vardą. bigsmile.gif
Amica
QUOTE(MEŠKA @ 2005 11 23, 13:01)
Mums tai sunku ir berniukui, ir mergaitei. Abiejų vardų rinkimas užtruko po gerą mėnesį. Kažkoks baisiai atsakingas reikalas,- gi žmogiukas nugyvens visą gyvenimą su tuo vardu. Sesuo parnešė tokią knygą, kur aprašyti charakteriai pagal vardus. Ir ką jūs manote,- kiek perskaičiau -atitinka!? doh.gif  O siaube!
*

O koks charakteris tuomet turetu buti to vaiko, kurio vardo nera jokioje vardu knygoje? g.gif . Pvz nei mano pacios, nei mano sunaus vardu nera jokioje mano skaitytu vardu knygoje, taciau tokiu vardu kaip mano ir sunaus tikrai yra smile.gif . Zinoma labai retai tokius vardus sutiksi, bet ju vis gi yra. O kaip tada su charakteriu? g.gif
Zaiza
Man lengviau rodos mergaitei išrinkti nes berniuko nelabai ilgas sąrašiukas buvo o vat kai gimė dukrytė tai dar dvi savaites be vardelio gyveno doh.gif ir vardą davėm kurio sąraše nebuvo schmoll.gif doh.gif
Kristtute
O mes berniukui vardą žinojom, kai dar tik planavom lelių... Kažkaip visada galvojom, kad jei bus sūnus, bus Rokas. Žinoma, buvo ir atsarginių variantų, tačiau jų neprireikė smile.gif
O vat mergaitei neturėjom išrinkę vardo. Buvom nemažai susirašę ant lapuko, bet nė vienas nebuvo "tas tikrasis". Atrodė ir tas gražus, ir kitas, bet nebuvom apsisprendę schmoll.gif
Nors bendrai paėmus mergaitėms tikrai daugiau gražių vardų yra.
ugniuke
QUOTE(Onora @ 2005 12 12, 12:23)
Mergaitisku vardu daugiau esu graziu susirinkusi nei berniukisku, bet kai pasirinkimas didesnis, tai apsisprendimas sunkesnis.
*

va va ir as ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif
future_maman
Na, mums tai buvo labai paprasta su vardu berniukui - perkratem visus atejusius i galva, ir su vyru iskart sutarem del atrankos kriteriju - liko vienas vienintelis, tad jokios bedos, ir abiems jis kol kas patinka... O va del vardo mergaitei, tai jau nezinau... Lyg ir priejom kompromisionio varianto, tai yra as nusileidau vyro argumentams, bet dabar jau vel nebezinau... O kito varianto neturim, niekas nelimpa... Jie kuria diena koki sugalvoju ir pasakau vyrui - jis pyksta, kam nesilaikau zodzio ir ieskau dar kazkokiu vardu, kai jau MES ISRINKOM... O man nesinori, kad, jei gims mergyte, pavadinta svelniu vardu, o uzaugusi stipri ir galinga (i vyro gimine, juk visaip gali buti) po to susilauktu pajuokos... g.gif Oi kankinuosi... Beveik dziaugiuosi, kad visi burtai kol kas rodo berniuka... O echo dar nieko neparode, tai dar turiu vilties blush2.gif
fidele
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 05, 11:03)
va va ir as ta pati pagalvojau  drinks_cheers.gif
*

bigsmile.gif O man priešingai - aš senių seniausiai žinau, kaip norėčiau pavadinti sūnų.... g.gif g.gif Nors labiau norėčiau mergaitės... mirksiukas.gif
Gyvenimas yra gražus
O pas mus dėl vardo berniukui problemų nebuvo, su mergaitiškais sunkiau sekės, ir kaip tyčia gimė pana, iš anksto buvom nusprendę, kad jei mergaitė- bus Kamilė, nes tėčiui vis netiko mano siūlomi variantai išskyrus šitą.
Kai galvojam apie antrą, abu turim savo vardų variantus, ir tik berniukiškus lotuliukas.gif vis ginčijamės kuriam atiteks pirmenybė, o del mergaitiškų neturim dar variantų g.gif
besiba
berniukui varda buvom sugalvoje... bet...gime dukryte -nors ir zinojom, kas gims, bet gimus laaabaaai ilgai rinkom ir pykomes del vardo doh.gif doh.gif doh.gif niekaa negalvojau, kad bus taip sunku isrinkti...nes totaliai nuomones su vyru skyresi doh.gif doh.gif finale darem taip -ziurejom mano saraiuka vardu ir vyro...ir ieskojom nors vieno tokio pat...radom vos kelis doh.gif doh.gif ir visi toli grazu ne po pirmu nr... nu, bet baigiu priprast ir jau man grazus 4u.gif
Birbiziukas
manu tiek mergaitei, tiek berniukui yra vienodai sunku išrinkti vardą ax.gif
NirN
Niu mes mergytei varda jau turim nuo senu laiku, o kai reikejo rinkti berniukui tai sunku buvo... 4u.gif
Linksma_mama
Manau merginoms lengviau isrinkt mergaitems vaikinams berniukams wink.gif
-RebeLLiouS-
Berniukui išrinkti vardą yra sunkiau doh.gif
Meka Pinavija
QUOTE(Granta @ 2006 03 17, 01:04)
manu tiek mergaitei, tiek berniukui yra vienodai sunku išrinkti vardą  ax.gif
*

Aš irgi manau, kad nepriklausomai nuo vaiko lyties, vardą išrinkti vardą drinks_cheers.gif
Liolio
Mergaitem esu isrinkusi begale graziu vardu. O berniukui doh.gif sudetinga...
milediR
mes mergytei turėjom vienintelį varduką išrinkę, tiksliau aš išrinkus blush2.gif ir tokį davėm. berniukui buvo daug daugiau variantų numatytų, nes kažkodėl visi pranašavo, kad gims sūnus. bet mamos širdis neklydo... 4u.gif
Emerencija
Man asmeniskai, lengviau isrinkti mergaitei varda, jau senai turiu "susigalvojusi" vardu mergaitei, kurie man grazus, is tu vardu ir rinksiu varda savo busimai dukrytei. Bet va berniukui tai nei vieno nesu "susigalvojusi". ax.gif
juodaplauke_ilgakase
Man - mergaitei 4u.gif Nes daugiau tarptautinių vardųmergaitei žinau, o ne berniukui bigsmile.gif Ir išvis man mergaitiškų vardų daug daugiau gražių negu berniukiškų ax.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.