Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: miegodami prakaituoja
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
okse0711
mano mažyliai,vienam 3m4men,kitai 1m7men,dieną miegodami labai prakaituoja.Gal ko truksta organizme?
gal kam taip buvo?
ka daret?
aldara
Gal vitamino D truksta g.gif galit pagert zuvu tauku gal praeis
okse0711
negeria maniškiai žuvų taukų schmoll.gif ,iš tolo purtosi,jokion košen negaliu įpilt,tnka maistą išmest.geriam sėmenų aliejų,juo gardinu maistą smile.gif
Tvarkelė
as irgi daviau zuvies taukus smile.gif bedeles baigesi
RUSNEX
Mano panai jau 8 metai ir prakaitavimas nesibaigia.Kad dieną jai pastoviai karšta ,tai čia jau nieko nuostabaus,bet kad užmigus po pusvalandžio visa galva šlapia, ir pagalvė šlapia ,ir apklojus tik plona antkode.Tai kojos šaltos ,o galva šlapia.Sakiau gydytojai ,tai sakė reikia siųsti pas endokrinologą,bet dabar iš ligų neišlipa.Dar sakė gali būti genetiškai ,jei tėvai labiau linkę prakaituoti.Ir dar labai ji mėgsta druską,jei duodu skalaut gerklę ,tai pusę išgeria.
Giedre.vs
Gali būti paveldėtas prakaitavimas, gali būti liga arba silpnas imunitetas. Mano mažoji labai prakaituoja miegodama, bet ji po n operacijų lor srity. Kai yra ligos paūmėjimas dažnai toks dalykas pasireiškia.
okse0711
na kas liečia imuniteta,tai pas mus jis silpnokas ypač pas sūnelį,užtenka vieną dieną nueit darželin ir jau pasigauna slogą.šiemiat gulejau su mažaisiais ligoninej,tai po jos ir pradejo daugiau prakaituot.
sena pažįstama
QUOTE(okse0711 @ 2011 03 23, 11:18)
na kas liečia imuniteta,tai pas mus jis silpnokas ypač pas sūnelį,užtenka vieną dieną nueit darželin ir jau pasigauna slogą.šiemiat gulejau su mažaisiais ligoninej,tai po jos ir pradejo daugiau prakaituot.
*

O su kokia diagnoze gulejot?
Prakaitavimas gali rodyti letini plauciu uzdegima, bet tam reikalingas rentgenas, niekas kitas nenustato 4u.gif
Mano vienam is vaiku, 1,5 metu amziaus vasara vienintelis dalykas buvo prakaitavimas, kuri nurasem karstai vasarai doh.gif Ir tik kai ejom skiepytis, pasakem daktarei apie prakaitavima(bet jis tikrai didelis buvo, vaikas slapias i diena, ir nakti po miego buvo), ji skubiai issiunte darytis rentgena. Na o atsakymas nepradziugino.
Mažuliukė
Mūsų abu prakaituoja, bet ir šiaip linkę prakaituoti, o paveldėjimas taip pat svarbu. Tenka susitaikyti su tuo. ax.gif
Giedre.vs
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 23, 13:40)
Prakaitavimas gali rodyti letini plauciu uzdegima, bet tam reikalingas rentgenas, niekas kitas nenustato 4u.gif
Mano vienam is vaiku, 1,5 metu amziaus vasara vienintelis dalykas buvo prakaitavimas, kuri nurasem karstai vasarai doh.gif Ir tik kai ejom skiepytis, pasakem daktarei apie prakaitavima(bet jis tikrai didelis buvo, vaikas slapias i diena, ir nakti po miego buvo), ji skubiai issiunte darytis rentgena. Na o atsakymas nepradziugino.
*

prakaituojama prie TBC, po plaučių uždegimo. Paprastai plaučių uždegimas turi ir kitus požymius. Turi girdėtis karkalai, būti kosulys, gali ir nebūti temperatūros. Net plaučiai vibruoja prie plaučių uždegimo. Abi mano panos sirgo, todėl nesutinku, kad prakaitavimas tai vienas požymis, kad yra plaučių uždegimas, tai gali būti vienas iš požymių.

Karkalus girdi ir be rentgeno. Dar jei prakaitavimas dėl TBC, užtenka mantu skiepo, kuris parodys ar ji yra.
sena pažįstama
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 03 23, 22:16)
Paprastai plaučių uždegimas turi ir kitus požymius. Turi girdėtis karkalai, būti kosulys, gali ir nebūti temperatūros. Net plaučiai vibruoja prie plaučių uždegimo.

Karkalus girdi ir be rentgeno. Dar jei prakaitavimas dėl TBC, užtenka mantu skiepo, kuris parodys ar ji yra.
*

Maisot su bronchopneumonija 4u.gif Esant tikram plauciu uzdegimui-niekas niekada neisgirs jokiu karkalu, nes ju paciuose plauciuose ir nebuna 4u.gif Plauciu uzdegimas-kai sulimpa plauciu alveoles, o karkalai buna tik bronchuose. Ir kai is bronchu uzdegimas leidziasi giliau i plaucius, apima ju virsutine dali-tada dar dar galima isgirsti, isklausyti karkalus, veliau jau ne, parodo tik rentgenas arba kraujo tyrimai.

TBC parodys Mantu skiepas, bet jei vaikas alergistas-ir taip paraus durio vieta. Vel gi TBC geriausiai parodo rentgenas. Su latentine jo forma esame susidure.
http://gyvenimas.delfi.lt/namai_ir_seima/g...a.d?id=22816403
okse0711
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 03 23, 13:40)
*

sūneliui buvo obstrukcinis bronchitas,o dukrytei plaučių uždegimas.
gulint ligonineje dar "pasigavom" ir žarnyno infekciją doh.gif .Buvom ne pilnai išgydyti schmoll.gif kai išleido namo,nes tuo metu buvo paguldyti vaikai:vienas su gripu,o kitas su vejaraupiais.
po poros savaičių vėl atkrito,nes didžioji dukra susirgo gripu.Vel seke poros savaičių gydymas.
darželyje nebuvom 3men,užteko šį pirmadienį nuvesti pusei dienos dydijį vaikutį,kitą dieną po pietų jau pradėjo varvėti nosis verysad.gif .
Nateja
Kaip ortopede pasake: vaikas tris ziemas turi gerti vitamina D ir nuo spalio iki birzelio zuvu taukus, taip pat augantis organizmas turi buti prisotintas kalciu, kad niekad nejaustu trukumo.
Maniske, dabar 4,5 prakaituodavo, prakaituodavo nuo mazumes. 3 metu kai buvo, darzely aukletoja sako, paklauskit gydytoju kodel ji taip prakaituoja, nes pizama po pietu miegu slaputele. Namie galvodavau karsta.. Tai sugerem pora buteliu Osteocare, ten ir kalcis ir D. Jei praejus kiek laiko vel prakaituoja, vel paduodu, bet jau retai. Geriam zuvu taukus, bet ne pacius, o tuos kur Lysi kapsulem, vaikai stebuklingai juos valgo, nors man irgi fui, bet tu skystu tai nei jie nei as schmoll.gif. Ir zinokit nebeprakaituoja, tfu tfu. O kas svarbiausia, nebeserga, cia didelis tfu tfu, nes sirgom be galo be krasto. Mano keistu isitikinimu zuvu taukai prie to bus prisideje, nors kas gali zinot. Taip,kad bandykit kalcintis 4u.gif
Papildyta:
O kad is po ligu daugiau prakaituoja, gi normalu, salinasi visi toksinai, kurie pasigamino ligos metu ir visas vaistu salutinis poveikis garuoja..
Rasagerda
Mums taip pat zuvu taukai padejo. O anksciau kaip prakaituodavo, tai siaubas. doh.gif
Ugniažolė
Mamytes, atsargiai su tuo vitaminu D, prisizaisem mes- durai 9 men o jau diagnozuota INKSTU AKMENLIGE verysad.gif , daktare sake, kad greiciausiai nuo per didelio vit D kiekio. Dabar darysimes raujo tyrima, kuris parodo vit D kieki kraujyje. Nenustatinekit pacios diagnozes, pasitarkit su dartaru.
Rasala
QUOTE(Ugniažolė @ 2011 04 03, 09:40)
Mamytes, atsargiai su tuo vitaminu D, prisizaisem mes- durai 9 men o jau diagnozuota INKSTU AKMENLIGE  verysad.gif , daktare sake, kad greiciausiai nuo per didelio vit D kiekio. Dabar darysimes raujo tyrima, kuris parodo vit D kieki kraujyje. Nenustatinekit pacios diagnozes, pasitarkit su dartaru.
*

O kuo pasireiske jums inkstu akmenlige ?
okse0711
reiktų pasidaryti kraujo tyr.dėl vit D.
gal kuri mamyte žino,ar jis mokamas g.gif ar reikia savo gydytojos prašyt,kad duotu lapelį tyrimams g.gif ?
Eureka
Dėl adenoidų gali prakaituoti. Ar šiaip virusiukas koks kabinasi.
zuikiene.
Sveikos mamytes, mes ir siaubingai prakaituojam ir taip jau greit 4 metai. Musu gydytoja sake kad gali but paveldima, rekomendavo Osteocare ir zuvu taukus. Taip pat tikrinomes pas endokrinologa, ta pati patvirtino kad gali but paveldima. ... sakau gydytojui juk tai kosmaras kazkoks ji pastoviai slapia kas mums ka mums daryt?.... sake tikekites kad jus tai isaugsit.... gerkit osteocare ir zuvu taukus. Taip pat kas savaime aisku visad su savim privalu turet sausus medvilninius rubelius.

Stai tokia musu istorija taip ir augam, va jau pavasaris jei isvaziuojam i gamta ir ten palaksto vos ne kas sekunde tikrinu ir perrengineju, taip kad rubu su mumis visad kalnas...

nezinau jau ka ir bedaryt, visu mamu pazystamu klausiu gal kas zinot ka... darzely aukletoju klausiu gal ka zinot apie vaiku prakaitavimus. Baisu tik tiek kad man tai nelbai panasu i kazkoki genetini paveldimumum prakaitavimo, suprantu kazkiek gali paprakaituot, bet kad vaikas juk mano visas slapias, mes net vasara mergaite vos ne plikai nuskotom, kad tik tie plaukuciai taip slapi nebutu...
Danutema
QUOTE(zuikiene. @ 2011 04 19, 12:18)
Sveikos mamytes, mes ir siaubingai prakaituojam ir taip jau greit 4 metai. Musu gydytoja sake kad gali but paveldima, rekomendavo Osteocare ir zuvu taukus. Taip pat tikrinomes pas endokrinologa, ta pati patvirtino kad gali but paveldima. ... sakau gydytojui juk tai kosmaras kazkoks ji pastoviai slapia kas mums ka mums daryt?.... sake tikekites kad jus tai isaugsit.... gerkit osteocare ir zuvu taukus. Taip pat kas savaime aisku visad su savim privalu turet sausus medvilninius rubelius.

Stai tokia musu istorija taip ir augam, va jau pavasaris jei isvaziuojam i gamta ir ten palaksto vos ne kas sekunde tikrinu ir perrengineju, taip kad rubu su mumis visad kalnas...

nezinau jau ka ir bedaryt, visu mamu pazystamu klausiu gal kas zinot ka... darzely aukletoju klausiu gal ka zinot apie vaiku prakaitavimus. Baisu tik tiek kad man tai nelbai panasu i kazkoki genetini paveldimumum prakaitavimo, suprantu kazkiek gali paprakaituot, bet kad vaikas juk mano visas slapias, mes net vasara mergaite vos ne plikai nuskotom, kad tik tie plaukuciai taip slapi nebutu...
*

Negali vaikas prakaituoti taip kad butu slapias kaip po duso, ypac jei taip anksciau nebuvo.
Mano vaikai atsikelia taip pat sapi pagalves slapios. Mazakraujyste ir daznos slogos, gerkles paraudimai ir kosinejimai.
Nuo kovo men jie tokie nei sveiki nei ligoti. Pasidareme endemike 4 tyrimus. 2 mikoplazmu ir 2 chlamidiju ir rado mikoplazma, gersim antibijotikus. Prakaitavima iki siol ivardino laip mazakraujystes pozymi.
notrele
QUOTE(Rasala @ 2011 04 03, 12:59)
O kuo pasireiske jums inkstu akmenlige ?
*

Siaip tai niekuo nepasireiskia, isskyrus daznai besikartojancius inkstu uzdegimus (pielonefritus), o pacia akmenlige nustato echoskopuojant.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.