Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar pasilikti rūbelius kitam vaikui?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
ElvinaV
Pasiliekame nebent atsiminimui ar, kad vaikui užaugus parodyti smile.gif Na o šiaip galima į komisą nunešti
Nerincuu
As po kalkas kaupiu.. dar labai daug rubeliu gavom is dukrytes pusbroliu, bet kadangi jie visi bernai,tai ne daug ka panaudojom, bet antro labai norim berniuko,tai gal panaudosim.. zodziu, kaupsiu kol neatsibos..gal netycia kokia drauge pastos,tai pasidalinsiu, bet siaip jau pilni kampai tu drabuzeliu... doh.gif
lepunele22
kol kas kaupiu, bet jei kuri drauge pastos jei tuos rubelius perleisiu 4u.gif
Ksesanko
As atidejau tik pirma kepuryte, sliauztinukus ir kojinytes, o taip pat labai gerus rubelius. Visa kita atidaviau draugams. Man irgi daug ka drauges atidave. Kadangi draugiu vaikai - berniukai, tai rubeliai praverte namuose. Bet vis tiek super gerai. Beje, as manau, kad panesios rubelius ir atiduos atgal. Juk maziukai nespeja ju nunesioti. Mano vyras neleidzia kaupti, nes sako, kad drabuzeliai turi tarnauti o ne guleti siap sau. Nuo to gulejimo jie irgi nusidevi. Jei zadeciau gimdyti greitai, tai dar gal ir kaupciau. Siaip gali nesutapti sezonai ir tada visas kaupimas veltui. O dar viena pazistama mergaitei perka vien neutraliu spalvu drabuzelius, nes "gal antras berniukas bus". tai man is viso nesuprantoma.
marina86
As irgi ilgai galvojau ka daryt su rubeliais...Kaupti nelabai yra vietos, antra planuoju tik po 3-5 metu, tai jau noresis ir nauju rubeliu, kad vaikas nuotraukose su tais paciais nebutu. O jei dar kitos lyties bus ar sezonai nesutaps.
Drauges arba jau didesnius vaikucius turi, arba isvis neaisku kada gimdys.
Taigi geriausius - kur pirkau naujus, kainavo nepigiai ir atrodo beveik kaip nauji - parduodu. Visus kitus, kur atidave man, arba jei nebrangiai kainavo - dovanoju.
erikiuxxx
nekaupiu rubeliu nes ne tarybiniai laikai rolleyes.gif ,bet jai vyresneliui perku labai brangius,tai palieku mazajam,tuo atveju jai tas rubas man pasiteisino ir patiko smile.gif
nes buna sumoki nemazai,bet nelimpa ar nepatogus,tada nepasilieku
Luna69
Kadangi planuojam tureti antra leliuka, tai rubelius dedu į dėžes ir uzkelsim į palėpe.
deltadu
Tarp amno vaikiukų - 10 metų skirtumas, o esu išsaugojusi visus gerus drabužėlius. Ir dabar dar viską dedu į palėpę, kol priaugs.. Bet po antrojo vaikiuko nebežinau, kur dėt, nes daugiau vaikelių neplanuojam.. ax.gif Sakau, gal anūkams, duok, Dieve, prisireiks.. biggrin.gif
indust
Po primo vaiko viska palieku antram;) o paskui gal draugams atiduosiu smile.gif
zhulikele
po pirmo vaikiuko viska viska pasilikau,na tik lb jau prastus ant skuduriuku sunaudojau... ir gerai,kad pasilikau,nes lb gerit prisireike thumbup.gif
sidrulka
sveikos,

na, geresnius rūbelius pasilieku antrajam- o jei sužinosiu, kad antrasis vaikelis bus priešingos lyties, tuomet gal pavyks ką nors grynai mergaitiško paduoti internetu... labiua sunešiotus rūbelius atiduodu į šeimos centrą- iš ten tikrai žinau, kad paskirstoma vargingoms šeimoms...
o kai jautliks rūbeliai ir nuo antrojo, tai jei nebeturėsiu draugių, kurioms prisireiktų, tuomet taip pat bandysiu parduoti internetu... vis koks litukas sugrįš thumbup.gif
Suprem
Kadangi neturime kam atiduoti, tai pakuojame i dezes ir dedame ant spintos biggrin.gif
Moxe
Nepasilieku (jei turėtume broliuką ar sesute, tada gal), sūnėnui beveik viską atiduodavome, o sesuo atiduodavo man nuo savo pirmo vaikiuko - taip ir dalinamės. Ir su draugėmis dar pasidaliname wink.gif
sima341
QUOTE(deltadu @ 2011 01 13, 17:57)
Tarp amno vaikiukų - 10 metų skirtumas, o esu išsaugojusi visus gerus drabužėlius. Ir dabar dar viską dedu į palėpę, kol priaugs.. Bet po antrojo vaikiuko nebežinau, kur dėt, nes daugiau vaikelių neplanuojam.. ax.gif Sakau, gal anūkams, duok, Dieve, prisireiks.. biggrin.gif
*

pirmai dukrytei beveik nieko nepirkau nes aplink visos drauges turejo mergytes ir viska atidave rolleyes.gif , rubelius isaugtus dejau i dezes ir saugojau spintoje, dabar vel gime dukryte tai viska vel issitraukiau ax.gif .

O mano mama buvo issaugojus labai daug graziu mano sukneliu, jau praejo daugiau nei 20 metu ir jos labai nuostabiai atrodo mano vyr dukrytei, jos dabar jau kaip vintazines ax.gif ir jas kai isaugsim irgi nemesiu gal dar issisaugos tiek pat metu tada is viso bus idomu jei turesiu anukele sakysim cia mociutes suknele buvo smile.gif

taip pat atiduotu rubeliu nemetu lauk ir neparduodu nes zinau kad tos pacios drauges planuoja antrus vaikelius ir susitarem kad grazinsiu, juk tie rubeliai nesusinesioja taip greit jei pasaugai ir priziuri ax.gif
Edilija05
musu antroji dukryte irgi nesioja vyresneles drabuziukus.
*pulcherija*
Nieko nekaupiu, nes reikia nemažai vietos turėt. Geresnius pavyko parduoti, labiau sunešiotus išmečiau.
O jei prireiks antram, bus labai malonu pirkt, rinktis smile.gif
marina86
QUOTE(*pulcherija* @ 2011 03 16, 16:58)
Nieko nekaupiu, nes reikia nemažai vietos turėt. Geresnius pavyko parduoti, labiau sunešiotus išmečiau.
O jei prireiks antram, bus labai malonu pirkt, rinktis  smile.gif
*

ir as taip pagalvojau drinks_cheers.gif
pilkoji28
atidaviau draugų berniukui smile.gif
mijaxxx
ismetu tik labai jau nunesiotus, kurie nebeisikalbe, o kitus pasilieku,lbet kad vietos jiems reikia daug tai sutinku, jau pilna spinta nors tik 2 metai dar vaikui.
zapukė
Aš irgi kaupiu, sandėliuoju biggrin.gif nes kai jau susigalvosim antrą turėt, finansai nebebus tokie puikus kaip su pirmuoju, tai viską praktiškai pasilieku ir svajoju apie tas dienas kai galėsiu visu tuo džiaugsmu atsikratyt biggrin.gif
Kreziukas
QUOTE(zapukė @ 2011 04 11, 06:11)
Aš irgi kaupiu, sandėliuoju biggrin.gif nes kai jau susigalvosim antrą turėt, finansai nebebus tokie puikus kaip su pirmuoju, tai viską praktiškai pasilieku ir svajoju apie tas dienas kai galėsiu visu tuo džiaugsmu atsikratyt  biggrin.gif
*

as irgi sandeliuoju lotuliukas.gif lialiui dar tik 10men o jau niekas nebetelpa blush2.gif is kitos puses kiti drabuzeliai deveti vos kelis kartus tai negi ismesi lotuliukas.gif nors jei antras butu mergyte, kazin ar atsispirciau pagundai nepirkt nauju grozybiu biggrin.gif
marina86
Jei kaupciau visus dukros rubelius ir daiktus namai pavirstu i sandeli doh.gif Nemazai rubu pirkau, dar daug atidave drauges. "Isaugtus" brangesnius ir didesnius daiktus parduodu, na dar kombinezonus. Dauguma maziausiu rubeliu pardaviau, dabar tiesiog tingiu fotografuot, kelt nuotraukas, talpint skelbimus doh.gif Su demelem ar daugiau panesiotus sukraunu i maisa ir atiduodu, geresnius sukraunu i maisus ir keiciu i kazka simbolisko - saldainiu dezute ar kavos pakeli biggrin.gif

Kita vaika planuoju po 3-4 metu, manau neverta laikyt visko. Tikrai po tiek laiko noresiu ir kito vezimo, ir daikteliu kitu, ir rubeliam naujiem neatsispirsiu. Pati gavau is draugiu mergaitisku rubeliu, daug is ju teko atiduot, nes netiko pagal sezona - nemausi gi ziemines kepures vasara. Del to ir kitam vaikui nelaikau, o dar tikiuos kad antras berniukas bus.
Brigitarimkuviene
Dali atiduodu draugem, beje is ju ir buvau gavus nemazai rubeliu, dali pasilikau antram leliui 4u.gif
Olinda
iš pradžiu kaupiau, bet paskui atidaviau draugei, duos Dievas leliuką dar vieną tai manau turėsime iš ko jam rūbėlių nupirkti smile.gif
Zemaiciuke
na as tai kaupiu, tiksliau isvezu pas mama i kaimuka, padedu palepej. beje mano antram vaikeliui dar liko mano pacios nesioti marskineliai (su jais uzaugom 4 seses, mano dukra ir dar liko maziukui). tai jie malonus vien del to, kad kazkada ir as juos devejau blush2.gif na siaip nunesiotus ismetu, o geresnius sandeliuoju, gal kam prireiks blush2.gif blush2.gif
Jurgel
Aš pas mama kaiman išvežu, vėliau bus matyt, ar antram vaikiukui panaudosiu, ar kažkam atiduosiu smile.gif
zibute0203
Pirmosios dukros kaupiau, tai antroji dabar nešioja. O po antrosios daug ką atiduodu, kas buvo nauja pirkta pardaviau, kelis maišus į labdarą nuvežiau. Nuo trečio jau tikrai nebekaupiu, beveik viską atiduodu biggrin.gif
deltadu
Aš tai anūkams kaupiu lotuliukas.gif O jei rimtai, tai vietos daug turiu, todėl gerus visus laikausi. Beveik viską siunčiausi iš JAV, tai nei į konteinerį kraut, nei išdalint nėra noro.. ax.gif
Vajuza
Jei kam nereikia berniukisku rubeliu nuo 3 metuku amziaus,tai sakykit mielai priglausiu, nes kaip tik ir antro berniuko laukiuosi,tai niekas neprapuls wub.gif
zhulikele
po pirmo viska kaupiau.. po antro,ka isauga ta dedu i labdara,nk nepasilieku
Ksesanko
O as beveik nieko nepasilieku. Nera kur kaupti. Beje gali nesutapti sezonai, lytis, vaikelio dydis. Ir noresis nauju, grazesniu, madingu. Nematau prasmes kaupti. viska arba parduodu, arba atiduodu.
NEREIDĖ
Viska pasilikau nuo pirmos dukrytes, antroji gime beveik ta pacia diena smile.gif Ir pusseseryte tuo pat metu gime, taigi abi nesioja vyresneles rubelius. Labai dziaugiuosi, kad nieko bent jau pirmus kelerius metus nereikia pirkti (ypac avalynes doh.gif ). Kadangi daugiau leliu neplanuoju, po mazosios viska isdalinu
vaivvute
Jei kam nereikalingi rubeliai mielai priimciau ir paplysusius ir su dėmelemis.Mergaitei 2 metuku..Ar nupirkciau uz simboline kaina.
Alytus. Rasykit y a.ž
aciu
Nerutia
Beveik viską atidavinėjau, aišku, pirmuosius,geresnius drabužėlius mergaitės pasilikau. O dabar kažkaip jau daugiau pasidedu nenunešiotus, nes manau, kad man jų dar prireiks.
laumir
Nepasilieku 4u.gif
arilita
Sveiki! Gal kas padovanotu jau isaugtus rubelius ar zaisliukus musu mergytei? ax.gif
buciau labai dekinga. Klaipeda
DdoviliuxX
Nepasilieku, viską arba parduodu arba atiduodu, padovanoju... 4u.gif
orchideja@
na as viska pasilikau, bet dabar uzsienyje planuojam antra vaikiuka, tai tikrai nera tikslo visa manta cia siust, nebent vezimeli ir kelis geresnius rubelius, o visa kita atiduosiu sesei kokia viena grazia diena, kai prireiks:), o jei ne viska isdalinsiu kam reikes:)
RutRut
man tai trupučiuką baisu kad kokia kandis įsisuks, nesvarbu kad viskas maišeliuose, maišeliai kartoninėse dėžėse, bet nusprendžiau nebekaupt..
angelina25
As viska parduodu arba atiduodu 4u.gif
priklausomybe
Aš tai tik geresnės kokybės pasilieku. Kitus arba parduodu, arba nunešu maišiuke prie konteinerio.
banginute
as tai pasilieku 4u.gif
madampipi
Dalį parduodu, dalį atiduodum, dalį pasilieku ax.gif
Lafe
Daugiau devetus atiduodu, maziau devetus ir brangesnius - parduodu. Nepasilieku nieko, nezinau tiksliai kada planuosim antra vaikuti, kokia bus jo lytis, ar tiks pagal sezona. Be to manau tikrai noresiu nupirkt nauju rubeliu smile.gif
Tiesa pasilikau pirmas vilnones kojinytes kaip prisiminima wub.gif
Varinija
Nebepalieku.Pradzioj laikiau antragimiui,bet nepasiteisino,nei avalynes dydziai atitinka,nei rubeliu vilkti norisi... tongue.gif
Ksesanko
QUOTE(Lafe @ 2011 10 31, 00:26)
Daugiau devetus atiduodu, maziau devetus ir brangesnius - parduodu. Nepasilieku nieko, nezinau tiksliai kada planuosim antra vaikuti, kokia bus jo lytis, ar tiks pagal sezona. Be to manau tikrai noresiu nupirkt nauju rubeliu smile.gif
Tiesa pasilikau pirmas vilnones kojinytes kaip prisiminima wub.gif
*

As irgi pasilikau pirma kepuryte, kojinytes, sliauztuka ir kryksto apranga smile.gif Dabar paziuriu i tuos rubelius ir nesitiki, kad dukrele tokia mazyte buvo smile.gif O del rubeliu laikymo, tai pilnai sutinku su Jumis. Nera prasmes. Nebent zadi viena po kito gimdyti. Ir tai gali nesutapti ne tik lytis, bet ir sezonai.
Valmiera
QUOTE(Varinija @ 2011 10 31, 08:20)
Nebepalieku.Pradzioj laikiau antragimiui,bet nepasiteisino,nei avalynes dydziai atitinka,nei rubeliu vilkti norisi... tongue.gif
*

O man pasiteisino ir dar kaip mirksiukas.gif . Nė vieno pirmojo sūnaus rūbelio, nė vienų batukų niekam neatidaviau. Mums atitiko viskas: ir vaikų lytis, ir vaikų ūgis ir svoris, ir sezonas, ir batų dydžiai abiejų buvo vienodi thumbup.gif .

Užtat po antrojo sūnaus nieko nebepasilikau, viską išdalinau.
braskee84
Igau sprendziau ka dayti, ar pasilikti rubelius ar ne g.gif Dabar turiu mergaite, pasilikau tik neutraliu spalvu drabuzelius, nes manau, neverta laikyti didziuliu deziu ruzavu drabuzeliu, nes jei bus berniukas, tai ruzavi bus nereikalingi. Isaugtus rubelius stengiuosi parduoti, o kai bus, jei bus antras stebukliukas, pirksime is naujo, juo labiau, kad man labai patinka rubelius savo dziaugsmeliui pirkti wub.gif
knopke*
atoduodam draugams, giminems, geresnius pardaviau..pasilikau keleta rubeliu neitraliu spalvu..aip atsiminima, bet zinau is patirties, kad jei bus daugiau lelyciu, noresis ir rubeliu nauju
pauliniausia
Tikrai neverta pasilikti, ką ir buvau pasilikusi nieko nenaudojau doh.gif juk keičiasi mados, sezoniškumas, poreikiai, galimybės ir t.t.
Tačiau tai kiekvieno apsisprendimo reikalas mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.