Pasiliekame nebent atsiminimui ar, kad vaikui užaugus parodyti
As po kalkas kaupiu.. dar labai daug rubeliu gavom is dukrytes pusbroliu, bet kadangi jie visi bernai,tai ne daug ka panaudojom, bet antro labai norim berniuko,tai gal panaudosim.. zodziu, kaupsiu kol neatsibos..gal netycia kokia drauge pastos,tai pasidalinsiu, bet siaip jau pilni kampai tu drabuzeliu...
kol kas kaupiu, bet jei kuri drauge pastos jei tuos rubelius perleisiu
As atidejau tik pirma kepuryte, sliauztinukus ir kojinytes, o taip pat labai gerus rubelius. Visa kita atidaviau draugams. Man irgi daug ka drauges atidave. Kadangi draugiu vaikai - berniukai, tai rubeliai praverte namuose. Bet vis tiek super gerai. Beje, as manau, kad panesios rubelius ir atiduos atgal. Juk maziukai nespeja ju nunesioti. Mano vyras neleidzia kaupti, nes sako, kad drabuzeliai turi tarnauti o ne guleti siap sau. Nuo to gulejimo jie irgi nusidevi. Jei zadeciau gimdyti greitai, tai dar gal ir kaupciau. Siaip gali nesutapti sezonai ir tada visas kaupimas veltui. O dar viena pazistama mergaitei perka vien neutraliu spalvu drabuzelius, nes "gal antras berniukas bus". tai man is viso nesuprantoma.
As irgi ilgai galvojau ka daryt su rubeliais...Kaupti nelabai yra vietos, antra planuoju tik po 3-5 metu, tai jau noresis ir nauju rubeliu, kad vaikas nuotraukose su tais paciais nebutu. O jei dar kitos lyties bus ar sezonai nesutaps.
Drauges arba jau didesnius vaikucius turi, arba isvis neaisku kada gimdys. Taigi geriausius - kur pirkau naujus, kainavo nepigiai ir atrodo beveik kaip nauji - parduodu. Visus kitus, kur atidave man, arba jei nebrangiai kainavo - dovanoju.
nekaupiu rubeliu nes ne tarybiniai laikai
nes buna sumoki nemazai,bet nelimpa ar nepatogus,tada nepasilieku
Kadangi planuojam tureti antra leliuka, tai rubelius dedu į dėžes ir uzkelsim į palėpe.
Tarp amno vaikiukų - 10 metų skirtumas, o esu išsaugojusi visus gerus drabužėlius. Ir dabar dar viską dedu į palėpę, kol priaugs.. Bet po antrojo vaikiuko nebežinau, kur dėt, nes daugiau vaikelių neplanuojam..
Po primo vaiko viska palieku antram;) o paskui gal draugams atiduosiu
po pirmo vaikiuko viska viska pasilikau,na tik lb jau prastus ant skuduriuku sunaudojau... ir gerai,kad pasilikau,nes lb gerit prisireike
sveikos,
na, geresnius rūbelius pasilieku antrajam- o jei sužinosiu, kad antrasis vaikelis bus priešingos lyties, tuomet gal pavyks ką nors grynai mergaitiško paduoti internetu... labiua sunešiotus rūbelius atiduodu į šeimos centrą- iš ten tikrai žinau, kad paskirstoma vargingoms šeimoms... o kai jautliks rūbeliai ir nuo antrojo, tai jei nebeturėsiu draugių, kurioms prisireiktų, tuomet taip pat bandysiu parduoti internetu... vis koks litukas sugrįš
Kadangi neturime kam atiduoti, tai pakuojame i dezes ir dedame ant spintos
Nepasilieku (jei turėtume broliuką ar sesute, tada gal), sūnėnui beveik viską atiduodavome, o sesuo atiduodavo man nuo savo pirmo vaikiuko - taip ir dalinamės. Ir su draugėmis dar pasidaliname
QUOTE(deltadu @ 2011 01 13, 17:57) Tarp amno vaikiukų - 10 metų skirtumas, o esu išsaugojusi visus gerus drabužėlius. Ir dabar dar viską dedu į palėpę, kol priaugs.. Bet po antrojo vaikiuko nebežinau, kur dėt, nes daugiau vaikelių neplanuojam.. pirmai dukrytei beveik nieko nepirkau nes aplink visos drauges turejo mergytes ir viska atidave O mano mama buvo issaugojus labai daug graziu mano sukneliu, jau praejo daugiau nei 20 metu ir jos labai nuostabiai atrodo mano vyr dukrytei, jos dabar jau kaip vintazines taip pat atiduotu rubeliu nemetu lauk ir neparduodu nes zinau kad tos pacios drauges planuoja antrus vaikelius ir susitarem kad grazinsiu, juk tie rubeliai nesusinesioja taip greit jei pasaugai ir priziuri
musu antroji dukryte irgi nesioja vyresneles drabuziukus.
Nieko nekaupiu, nes reikia nemažai vietos turėt. Geresnius pavyko parduoti, labiau sunešiotus išmečiau.
O jei prireiks antram, bus labai malonu pirkt, rinktis
atidaviau draugų berniukui
ismetu tik labai jau nunesiotus, kurie nebeisikalbe, o kitus pasilieku,lbet kad vietos jiems reikia daug tai sutinku, jau pilna spinta nors tik 2 metai dar vaikui.
Aš irgi kaupiu, sandėliuoju
QUOTE(zapukė @ 2011 04 11, 06:11) Aš irgi kaupiu, sandėliuoju as irgi sandeliuoju
Jei kaupciau visus dukros rubelius ir daiktus namai pavirstu i sandeli
Kita vaika planuoju po 3-4 metu, manau neverta laikyt visko. Tikrai po tiek laiko noresiu ir kito vezimo, ir daikteliu kitu, ir rubeliam naujiem neatsispirsiu. Pati gavau is draugiu mergaitisku rubeliu, daug is ju teko atiduot, nes netiko pagal sezona - nemausi gi ziemines kepures vasara. Del to ir kitam vaikui nelaikau, o dar tikiuos kad antras berniukas bus.
Dali atiduodu draugem, beje is ju ir buvau gavus nemazai rubeliu, dali pasilikau antram leliui
iš pradžiu kaupiau, bet paskui atidaviau draugei, duos Dievas leliuką dar vieną tai manau turėsime iš ko jam rūbėlių nupirkti
na as tai kaupiu, tiksliau isvezu pas mama i kaimuka, padedu palepej. beje mano antram vaikeliui dar liko mano pacios nesioti marskineliai (su jais uzaugom 4 seses, mano dukra ir dar liko maziukui). tai jie malonus vien del to, kad kazkada ir as juos devejau
Aš pas mama kaiman išvežu, vėliau bus matyt, ar antram vaikiukui panaudosiu, ar kažkam atiduosiu
Pirmosios dukros kaupiau, tai antroji dabar nešioja. O po antrosios daug ką atiduodu, kas buvo nauja pirkta pardaviau, kelis maišus į labdarą nuvežiau. Nuo trečio jau tikrai nebekaupiu, beveik viską atiduodu
Aš tai anūkams kaupiu
Jei kam nereikia berniukisku rubeliu nuo 3 metuku amziaus,tai sakykit mielai priglausiu, nes kaip tik ir antro berniuko laukiuosi,tai niekas neprapuls
po pirmo viska kaupiau.. po antro,ka isauga ta dedu i labdara,nk nepasilieku
O as beveik nieko nepasilieku. Nera kur kaupti. Beje gali nesutapti sezonai, lytis, vaikelio dydis. Ir noresis nauju, grazesniu, madingu. Nematau prasmes kaupti. viska arba parduodu, arba atiduodu.
Viska pasilikau nuo pirmos dukrytes, antroji gime beveik ta pacia diena
Jei kam nereikalingi rubeliai mielai priimciau ir paplysusius ir su dėmelemis.Mergaitei 2 metuku..Ar nupirkciau uz simboline kaina.
Alytus. Rasykit y a.ž aciu
Beveik viską atidavinėjau, aišku, pirmuosius,geresnius drabužėlius mergaitės pasilikau. O dabar kažkaip jau daugiau pasidedu nenunešiotus, nes manau, kad man jų dar prireiks.
Nepasilieku
Sveiki! Gal kas padovanotu jau isaugtus rubelius ar zaisliukus musu mergytei?
buciau labai dekinga. Klaipeda
Nepasilieku, viską arba parduodu arba atiduodu, padovanoju...
na as viska pasilikau, bet dabar uzsienyje planuojam antra vaikiuka, tai tikrai nera tikslo visa manta cia siust, nebent vezimeli ir kelis geresnius rubelius, o visa kita atiduosiu sesei kokia viena grazia diena, kai prireiks:), o jei ne viska isdalinsiu kam reikes:)
man tai trupučiuką baisu kad kokia kandis įsisuks, nesvarbu kad viskas maišeliuose, maišeliai kartoninėse dėžėse, bet nusprendžiau nebekaupt..
As viska parduodu arba atiduodu
Aš tai tik geresnės kokybės pasilieku. Kitus arba parduodu, arba nunešu maišiuke prie konteinerio.
as tai pasilieku
Dalį parduodu, dalį atiduodum, dalį pasilieku
Daugiau devetus atiduodu, maziau devetus ir brangesnius - parduodu. Nepasilieku nieko, nezinau tiksliai kada planuosim antra vaikuti, kokia bus jo lytis, ar tiks pagal sezona. Be to manau tikrai noresiu nupirkt nauju rubeliu
Tiesa pasilikau pirmas vilnones kojinytes kaip prisiminima
Nebepalieku.Pradzioj laikiau antragimiui,bet nepasiteisino,nei avalynes dydziai atitinka,nei rubeliu vilkti norisi...
QUOTE(Lafe @ 2011 10 31, 00:26) Daugiau devetus atiduodu, maziau devetus ir brangesnius - parduodu. Nepasilieku nieko, nezinau tiksliai kada planuosim antra vaikuti, kokia bus jo lytis, ar tiks pagal sezona. Be to manau tikrai noresiu nupirkt nauju rubeliu Tiesa pasilikau pirmas vilnones kojinytes kaip prisiminima As irgi pasilikau pirma kepuryte, kojinytes, sliauztuka ir kryksto apranga QUOTE(Varinija @ 2011 10 31, 08:20) Nebepalieku.Pradzioj laikiau antragimiui,bet nepasiteisino,nei avalynes dydziai atitinka,nei rubeliu vilkti norisi... O man pasiteisino ir dar kaip Užtat po antrojo sūnaus nieko nebepasilikau, viską išdalinau.
Igau sprendziau ka dayti, ar pasilikti rubelius ar ne
atoduodam draugams, giminems, geresnius pardaviau..pasilikau keleta rubeliu neitraliu spalvu..aip atsiminima, bet zinau is patirties, kad jei bus daugiau lelyciu, noresis ir rubeliu nauju
Tikrai neverta pasilikti, ką ir buvau pasilikusi nieko nenaudojau
Tačiau tai kiekvieno apsisprendimo reikalas |