Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar pasilikti rūbelius kitam vaikui?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
akvilyte
maniškiui jau 8 mėn tai jau yra daiktų, kurių kaip ir nereik g.gif tai ir drabužiai ir kengūra, ir vonelė ir tt....
nežinau ką su jais daryt g.gif kitą vaiką JEI ir turėsim tai tik po kokių 5metų... tai va ir iškilo klausimas.... ar laikyt juos tam kitam g.gif ar geriau didesnius daiktus parduot ir nusipirkt ko reikia dabar ir nekonservuot pinigų? vietos neturim, bet veštume pas uošvius... į palėpė smile.gif
kaip darot jūs???
sandralita
QUOTE(kucikė @ 2005 12 27, 15:39)
maniškiui jau 8 mėn tai jau yra daiktų, kurių kaip ir nereik g.gif  tai ir drabužiai ir kengūra, ir vonelė ir tt....
nežinau ką su jais daryt g.gif  kitą vaiką JEI ir turėsim tai tik po kokių 5metų... tai va ir iškilo klausimas.... ar laikyt juos tam kitam g.gif ar geriau didesnius daiktus parduot ir nusipirkt ko reikia dabar ir nekonservuot pinigų? vietos neturim, bet veštume pas uošvius... į palėpė smile.gif
kaip darot jūs???
*

supranti viskas priklauso nuo financines padeties:man pvz viska isdalint ir vel is naujo po kiek laiko susipirkt tuo paciu metu jau ir pirmajam vaikui perkant yra finansiskai per sunku.todel as viska kas yra pirmo vaiko nesunesiojama kolkas niekam nedalinu.bet jei zadi antro susilaukt po penkiu metu ar dar veliau,tai gal neapsimoka viska laikyt?keiciasi mados,atsiranda geresniu dalyku..gal po tiek laiko tu pati nenoresi jeis naudotis,o parduotui pasenusius bus sunkiau.
o gal pasilik pacius mieliausius,o kitus atiduok kam nors?cia apie rubus,o voneliu,lovyciu ir tt man rodos laikyt neapsimoka,nes per daug vietos uzima,as situos isdalinau.
Yo-yo
Augant pirmam vaikeliui, visus jo rūbelius, vonelę, lovytę ir kt. daiktus rinkau ir laikiau. Saugojau ateičiai, nors konkretaus ateities plano neturėjom smile.gif Dabar labai džiaugiuosi, kad nieko neišdalinau, neišpardaviau. Vietos rūbeliams spintoj užtenka, vonelę naudojau skalbiniams, vežimėliai, automobilinė kėdutė atrado vietos kas balkone, kas garaže.Viskas dabar labai praverčia auginant antrą vaikutį. Tiesa, vaikai skirtingų lyčių, tad kai kurių rūbelių dukryei neapvilksiu. Bet turiu du brolius, kurie, labai tikiuosi, mano vaikučiams padovanos pusbroliukų ir puseseryčių ir bus kam perleisti visą vaikišką turtą.
Dabar norėtųsi geresnio vežimėlio dukrytei. Tačiau kam tos išlaidos. Senąjį pardavus ne kaži kiek būčiau gavusi, o naują pirkt ne pigu.
Pingvinukas
Aš visus dukrytės išaugtus rūbelius buvau palikusi pas anytą. Žinojome, kad greitai turėsime ir antrą mažylį. Nors abu vaikai skirtingų lyčių, bet rūbeliai tikrai pravertė. Na o dabar, kai sūnus paaugo daug rūbelių atidavėme į Caritą, žmonėms, kurie turi mažų vaikų, bet neturi jiems rūbelių. Dabar pasilikau tik tuos rūbelius, kurie labai mieli širdžiai ir brangūs man kaip mamai. Dar viliuosi, kad gyvenimas pagerės ir turėsime dar vieną mažylį. wub.gif wub.gif wub.gif
Tik tak
Maniškės gimė tuo pačiu metu, tik po 4-ių metų, tai visi rūbeliai tinka thumbup.gif , batukus mažajai dažniausiai perku naujus. Kengūriuką irgi buvau pasilikus, tik vežimą pardaviau, nes žinojau, kad noriu su kitokiais privalumais biggrin.gif Lengvai pardaviau abu, nes buvo kokybiški ax.gif
Agotukas
Nemanau, kad apsimoka daiktus kaupt schmoll.gif ZAmogus planuoja, Dievas juokiasi... Pvz. savo vyresnelio daiktelius ir rubelius kaupiau, bet kas is to... Po 8 metu (tik taip gavosi blush2.gif ) gime mergyte, rubai jau buvo pasene moraliskai, gal kokia viena bliuskyte ir tiko brolio g.gif Pvz. pedkelnes kaip ir nesikeicia labai, bet gumos nuo senatves sutrukinejo, tai ismeciau hihihi.gif Be to, skyresi ir metu laikas doh.gif Ka panaudojau, tai dekucius, vokeli ( bet jie ne turginiai, buvo parvezti is uzsienio, tai kokybe liuks biggrin.gif ), patalynes uzvalkaliukus, batukus (zinau, kad nelabai gerai, bet labai mazai buvo nesioti, irgi labai kokybiski rolleyes.gif ), kailinaicius. Vezima buvom pasideje i sandeliuka, pavoge doh.gif vaikstyne tevas nakti uzlipes sulauze cool.gif automobiline kedute paskolinom, bet atgavom be dirzu, tai kaip ir niekalas unsure.gif o lovyte irgi gera, bet paskolinom irgi, tai neismesi gi kito vaiko is lovos hihihi.gif
jurave
Taip,arba galima atiduoti Caritui,Samarieciu bendrijai arba kaip cia minejo Raudonajam Kryziui.Kaip tik neseniai skaiciau skelbima,kad Kauno Palemono vienuolynas ar Caritas (tiksliai nepamenu) prase padovanoti rubeliu,batu(ypac),zaislu vaikuciams,suaugusiems.Jie sake Kaledu proga isdalins vargsams.Ypac pageidavo vaiku rubeliu ir batu,nes suaugusiu sake dar atnesa,o vaiku labai truksta.
Kristtute
Manau, kad verta pasilikt tik tokius, kurie morališkai nepasens ir kad tiktų taip pat ir kitos lyties leliui. Aš pasilikau tik pačius gražiausius, kokybiškiausius bodžiukus ir šliauštukus, kepurytes, kažkur vaikučiui iki 6 mėn. Žodžiu, kad būtų pirmai pradžiai blush2.gif O po to, bus matyt...
skorpiosa
Aš laikiau visus mažiukus rubelius, nes vaikas ju nei sunešioti nei sugadinti speja. Kadangi antra margaite gime greitai po pirmos, tai ir kiti drabuželiai tinka/ Finansiškai labai patogu bigsmile.gif mirksiukas.gif
Paja
QUOTE(Kristtute @ 2005 12 28, 18:02)
Manau, kad verta pasilikt tik tokius, kurie morališkai nepasens ir kad tiktų taip pat ir kitos lyties leliui. Aš pasilikau tik pačius gražiausius, kokybiškiausius bodžiukus ir šliauštukus, kepurytes, kažkur vaikučiui iki 6 mėn.  Žodžiu, kad būtų pirmai pradžiai  blush2.gif  O po to, bus matyt...
*

Pritariu. drinks_cheers.gif Mano abi panelytės jau kokie du metai rengiasi beveik vienodai. ax.gif Kas buvo likę nuo vyresnėlės (nors labai nedaug), mažė net namuose nenori užsivilkti. blink.gif Kad ir tie patys vežimukai, reikėjo pirkti naujus, nes pirmieji jau buvo parduoti... Be to, laikas bėga ir nesinori daikto, kuris jau pasenęs, o rinkoje tokiooos grožybės. biggrin.gif Mums taupymas visai nepasiteisino, juolab, ir sezonai nesutampa, todėl dabar viską reikia pirkti dvigubai. Jausmas toks, kad auginam dvynukes. bigsmile.gif
P.S. Pravertė tik vyresnėlės "paveldėta" vonelė, termometras-čiulptukas ir antklodėlė. Tiktai. smile.gif
Daiv@
Tarp mano vaikų 3,3 m. skirtumas. Maždaug tokį ir planavau, todėl daugelį daiktų ir buvau pasilikusi. tongue.gif Pasilikau visus vėžimėlius, nes pirkau gerų firmų. Ir kai atėjo laikas parduoti kažkaip labai gaila pasidarė, tai ir pasilikau. ax.gif Dabar džiaugiuosi, nes dabar šie vežimai dar morališkai nėra pasenę, o ir finansai labai susitaupė. bigsmile.gif Pasilikau ir visus gėresnius drabužėlius. Pirkome naują lovytę, vonelę ir automobilinę kėdutę (seną pardavėmė) mums paskolino.
Aš manau, jei planuoji kt. lelį neužilgo pvz. iki 3-3,5 m.tai gal ir verta pasilikti. Ne viską žinoma, bet kas labai patiko ir buvo praktiška smile.gif Na, o jei vėliau, tai manu neverta, nes keičiasi mados ir daiktai vietos užima. Tik drabužėlius kasdienius galima pasilikti. tongue.gif
Pievukas
Mes tai kol kas viską paliekam antrąjam mažyliui. Labai tikiuosi, kad ilgai netrukus turėsim dar vieną spirgutį ax.gif
krika
aš visus rūbelius laikau ..... arba antram, arba sesers vaikui (kaži kas greičiau bus g.gif ) iš didesnių daiktų turim naminę nešiojamą kėdutę ir vežimą kurį noriu parduoti.
aišku rūbai morališkai pasensta, bet dabar juos išdalinti o paskui vėl pirkti kai jų toookios kainos - schmoll.gif aišku viskas atsiremia į finansus
Odri20
Aš tai ir galima sakyti viską kaupiu antram mažyliui geriausius rubus pasilieku o prastesnius atiduodu, o iš daiktū tai kolkas nieko nepardaviau dar viską naudojam, vbet žadu turbut parduoti vežimą, nes nelabai kokybiskas ir maitinimo kėdute padevėtą.Aš manau, kad verta pasilikti antram vaikui tai kas kokybiska ir nesuluže, nes gimus antram leliui mažiau islaidų o beto man gaila visu tų daiktelių wub.gif Sakau po antro vaikelio viska atiduosiu ir parduosiu
Jumi
Jei planuotumet antra vaikeli anksciau tai aisku siulyciau kai kuriuos daiktus pasilikti,bet jei 5 meti ir daugiau schmoll.gif Pas mus tarp vaiku tarpai tikrai nedideli,bet treciajam as jau daug ka nauja pirkau.
Manau neverta laikyti to,ka po tiek metu istraukus ir apziurejus mesi lauk drinks_cheers.gif
Neigaja
laikysiu antram leliui,o kai ką vešiu vaikų namams
pakalnutė
Mes daug ką buvome išlaikę doh.gif Negalvojom, kad bus toks didelis tarpas, bet susinaudojo kokybiški rūbeliai, nors labai gaug teko pakeisti.Vežimelis puikus, bet jį palikom kaime vežioti, nes į mašiną nepatogu įkišti doh.gif Ir jis buvo daugiau skirtas žiemai, vasarą mums per karšta jame buvo, tai pasirinkome patogesnį.Vonelė liuks, nes dabar labai mažos Ą Mūsų superinė.Mažoji beveik 80cm ir joje puikiai ir saugiai pliuškenasi mirksiukas.gif
Bet manau, kad tikrai neverta taupyti.Gerai saugoti, jei tarp leliukų bus nedidelis tarpas mirksiukas.gif O jei kaip mums, tai vistiek reikia atsinaujinti lotuliukas.gif
ziu-ziu
QUOTE(Odri20 @ 2005 12 28, 20:17)
prastesnius atiduodu, o iš daiktū tai kolkas nieko nepardaviau dar viską  naudojam, bet žadu turbut parduoti vežimą, nes nelabai kokybiskas ir maitinimo kėdute padevėtą.Aš manau, kad verta pasilikti antram vaikui tai kas kokybiska ir nesuluže 
*

g.gif paskaitytu tie kas ruosias pirkti... rolleyes.gif

Mano pametiniai, tai viskas liko...bet metu, laikas nesutinka, tai daug kas tiesiog keliauja i deze...O ir siaip pastebejau toki dalyka..kad nevisus nesiotus pirmojo drabuzelius norisi vel matyti, tiesiog akiai nusibode ax.gif
Bet kas del is laidu, tai tikrai susitaupo daug...
Bet va nezinau dar kur desiu daiktus kai mazylis isaugs...nes daktai kaip lovyte-lopsys labai geri...Bet drabuzelius tai sudedu i deze ir laukiu, kam atiduot,kam prireiks mirksiukas.gif
Tea
Jeigu tikrai planuojat po pirmojo antrojo susilaukt po kokiu 2-3 metu, tai verta pasilikti tik tai kas kokybiška. Kadangi pas mus du berniukai, 3 metai skirtumas, tai ir dabar pirkdama pirmajam pagalvoju, kad broliui liks. Aišku tenka ir mažajam pirkti naujus daiktus, drabužėlius, nes kartais tiesiog sezonas neatitinka - ką vienas nešiojo žiemą, kitam tokio amžiaus reikia vasarą.
Siūlau tik vežimėlių nelaikyti - na, nebent super krūtus ir brangius pirkot. Pirmajam turėjau Hauck'a, tai džiagiausi, kad jį išvis kas nors nupirko. Antrajam , jau su patirtim rinkausi tik Chicco, ir, beje, taip pat sėkmingai pardaviau.
migliux
Po pirmojo vaiko laikiau visus daiktus, nes tikrai planavau antrąjį neužilgo. Dabar po dukros jau nieko nepasilieku, net pačių gražiausių rūbelių, viską parduodu arba atiduodu. Ir džiaugiuosi atsikračius doh.gif nes užima nemažai vietos smile.gif
Soni
Buvau pasilikus ir aš po pirmojo daug mielų daiktelių, planavom ir mes neužilgo antrą turėti, tik, kad tie planai kartais ir telieka planais. Planą įvykdėm tik po 9 metų, tai ir daiktai išsidalino per tuos metus, tik pačius mieliausius dar vis laikiau, nes tikėjausi sulaukti antrojo mažylio. Dabar, kai atsirado mažasis, teko viską pirkti, bet ir pirmojo vaiko daiktai yra labai mielai naudojami ir kelia sentimentus.Mažojo daiktų neplanuoju niekam atiduoti, tikiuosi dar susilaukti vieno vaikučio. 4u.gif
*Samanė*
Chm nemanau verta laikyti daiktus , kurių gal būt napanaudosit, be to ir vietos nėr.Bet aš pvz lovytę , kuriuoje aš miegojau-joje užaugo 6 vaikai-3 kaimynų anūkai ir dar mano abu vaikai ir kas jai atsitiko ,o gi nieko... nušveiti ir vėl naudoji,
tik čiužinukai tai kiekvienam vaikui nauji ,kaip ir patalėliai.Kombenzonai tinka ir mano vaikams ir dar keliems-juk kūdikis greit auga, ir vėl didesnio reikia.Vonytė sesei liko nuo brolio( bet jis joje maudėsi ... blush2.gif ilgai nes didelė, ir vandenį taupėm),o mažę net iki metų po dušu prausiam. Visi kiti drabužėliai, tai nelabai vistiek naujus pirkau.Krikšto drabužėlius saugau abiejų, visus kitus atiduosiu brolio vaikams , kada jie bus ax.gif .knygutes išsaugojau savo , nes naujos perleistos , ne tokios mielos- vertėjai ne tie ir iliustracijos.
Tad jeigu turit ,,biznio,, gyslelę parduoti, jei ne dovanoti,o širdžiai mielus wub.gif
daikčius išsaugoti.
edvina
Vežimėlius pardavėm, rūbelius išdalinom. Pasilikau tik pačius gražiausius rūbelius skirtus naujagimiam. Tad nesvarbu kas dabar gims mergytė ar berniukas pradžiai rūbelių pakaks.
Dar turiu vonelę, šokliuką kabinamą virš durų, triratuką. Ir visą dėžę žaisliukų - barškučių.
ir nors tuos daiktus saugojau, negalvojau, kad jie būtent bus antram mano mažyliui. Turiu draugę, kuri neturėjo vaikučių, tai vis jai sakydavau, kad laikau jai, kad paskubėtų. O dabar laukiamės abi biggrin.gif
Tiesa dar ir lovytė yra, joje jau užaugo du sesės vaikai ir vienas mano, bet ji geram stovy, ir tikrai bus panaudota dar kartą.
Gulia
Tarp maniskiu irgi didelis skirtumas wub.gif tad vezima pardaviau,lovyte paskolinau,bet neatgavau,daug rubu atidaviau draugei su salyga,kad grazins,bet irgi schmoll.gif schmoll.gif tad teko pirkti lovyte,vezima,vaikstyne ir rubus.
Po dukros palikau avalyne ir striukes-bet sunus diedenis ir nesutampa metu laikai,tad yra nenesiotu rubu.Dabar net nezinau ar verta laikyti-NIEKADA NESAKYK NIEKADA.
Dar turiu 2 puskes,kurioms jau laikas butu nestuke.gif ,bet ir atsikratyti rubais yra labai sunku.
žemuogienė
as pasilieku tik tuos rubelius, kurie man laaabai jau mieli wub.gif gal ir nelaikysiu kelis metus ju spintoj, bet bet kam nenoriu atiduoti. vezima parduosim tikrai, lovyte skolinta blush2.gif siaip nesu linkusi kaupti - zinau kad po keliu metu noresiu visai kitokiu daikteliu blush2.gif
ugniuke
As taip pat pasilieku tik geresnius drabuzelius, vezimelis jau parduotas tongue.gif , lovyteje dar miegam tai dar nezinau ka su ja darysim g.gif , o maitinimo kedute turbut visdelto pasiliksim smile.gif
LAPUTĖ
Vežimėlio,manau,neverta pasilikti,nes jie labai greit keičiasi bigsmile.gif ,o įvairūs šliaužtinukai,bodžiukai,marškinėliai,gražios kelnytės ,striukytės bei kepurytės (jei jos gražios ) ir po 5 metų atrodys gražiai mirksiukas.gif
NERA
Kadangi gyvename name, tai vietos tikrai turim, tai aš palikau viską doh.gif išskyrus vežimą-tą padovanojom.
KLEVELIS
Drabužėlius buvai beveik visus pasilikusi, bet dabar netinka, nes berniukas ir metų laikas visai kitas.Aš patarčiau pasilikti tik tos kurie yra geri ir tiktų abiejų lyčių vaikučiams Vežimą neapsimoka pasilikti jei planuojate didesnį skirtumą tarp vaikučių, nes bus nebe ta mada., o vonelė, kedutė maitinimo galima. ax.gif
Strielka
Pasilikau lovyte, kuri yra dar mano vaikystes, nesiokle, kuri gan brangi ir labai patogi buvo, zaislus kuriuos isaugo keleta isdalinau, keleta i rusi isnesiau ir drabuzeliu keleta, bet tik tuos kurie patys patys paciausi, graziausi ir buvo pirmajam reikalingiausi... daugiau viska isdalinau, paskolinau, pardaviau... nes kitam vaikiukui noriu, kad daikteliai butu skirti tik jam, o ne kas liko nuo pirmojo... o be to ir vietos reik turet labai daug norint viska kaupt... na nebent planuojamas sekantis vaikutis neuzilgo tada gal ir verta pakaupt bet mano atveju tai nelabai apsimoka kaupt,o be to man labai malonus apsipirkinejimo rupesciai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Isila
aš palikau drabužėlių, turbūt ir lovytę paliksim. Vežimuką parduosim. Ko trūks, po to vėl nusipirksim.
SuperBaba
Norejau pradzioj pasilikti viska, bet , kad vaikucio tikrai neplanuoju, tai kam ta vieta uzimti. kaika pardaviau, kaika vaiku namas padovanojau smile.gif Dabar vaiko kriksto mama laukiasi, tai daug drabuzelio , o taip pat vezimuka jai daveme thumbup.gif
Manau neverta laikyti, nes drabuzis susens, bus nemadingas lotuliukas.gif kaip ir vezimelis lotuliukas.gif
MyWay
as irgi galvoju ka cia daryti g.gif bet kol kas atiduodu drabuzelius, kuriu prisikaupe, o geresnius pasilikus. ir vel eisiu perziureti, kuriuos krauti i deze atidavimui doh.gif
Burka
Mes visus daiktelius pasilikom,nes zinojom,kad greit vel prireiks wub.gif wub.gif tik vezimuka pardavem,nes rinkomes ne pagal patoguma,o pagal grozi doh.gif tai antram vaikuciui noreciau kitokio mirksiukas.gif
knielita
Pradzioj viska laikiau doh.gif Bet tevams pagrasinus, kad nepriims daugiau maisu su rubais, pradejau atidavineti, parduoti. Pasilikau tik pacius paciausius smile.gif Vezimuku irgi atsisakeme, auto keduciu irgi. Tiesa, dar stovi supokuota nesiokle ant auksto, vis dar galvoju ka daryti g.gif Dabar laukia persikraustymas i kita buta, tai vyras pagrasino, kad paliks visus maisus su vaiko zaislais ir barskuciais, taigi atsisveikinam ir su jais blush2.gif Naujajam buste tikrai nesinores apsidelioti maisais su nebenaudojamais akandais, o ir vietos stygius manau bus jauciamas. Kitam mazyliui geriau vel pamazu pirktis ir ruosti kraiteli, tuo labiau kai antras vaikas planuojamas ne taip jau greitai blush2.gif
Grytė
Po pirmo vaiko viską išlaikiau, nors greitu metu kaip ir neplanavom. Dabar po antro - daug ką atidaviau artimiems draugams, kai ką pardaviau. Pasilikau mieliausius rūbelius ir tokį inventorių, kurio už pirktą kainą neparduosiu, o nesusidėvėjo jie visai: šokliukas, nešioklė, vertingesni žaislai. Šiuos mielai paskolinsiu draugams, jei reikės.
luara.l
Po sunaus viska pasilikau. Kai laukiaus antro viską peržiūrėjau ir puse išmečiau. Po namus rūbeliu turiu, pirkau tik išeiginius ir tai ko trūko. Dabar gerus rūbelius atiduodu, o prastesnius likviduoju. Nepasilikau tik vežimo ir lovytės. Dabar pirkom naujus.
rutast
Kadangi vietos pas mus ne per daugiausiai, tai stengiuos viską išdalint. bigsmile.gif Na, nebent labai gražius rūbelius pasiliekam arba primenančius svarbų įvykį(krikštynų).Ir dar, kadangi dukrytė jau nebe maža atsiklausiujos, ką pasiliekam.
Vežimėlį pardavėm, o kitko kol kas dar ne.Intensyviai naudojam. topsecret.gif
fleita
Kol kas viską kaupiam blush2.gif , dar neapsisprendėm kada pas mus vėl gandras užsuks nestuke.gif . Jei gandras užtruks, turbūt, viską išdalinsim rolleyes.gif
ugniuke
Pasiliksim tik viena kita , geresni, o kiti kol kas sudeti maisuose, net nezinau, ka su jais daryt g.gif turbut kai ka isdalinsim, o kitus ismesim wink.gif
KRISTIDA
Kol kas ir aš kaupiu rūbelius. Svajoju apie antrą po poros metų ax.gif Be to, sesei gal prireiks. Pirmiems mėnesiams beveik viską paskolino vyro sesuo, ir dabar dar kai ką pasiūlo - tikrai praverčia, nes naują perku tik vieną kitą (brangoka) ax.gif Toliau žiūrėsim - jei labai daug prisikaups gal irgi labdara užsiimsim mirksiukas.gif
Chanson
Pilna zmoniu - seimu, vaiku - laukianciu dovanu. Pilna progu. Nors... kam laukti Nomedos issipildymo akcijos arba Gerumo dienos. Tegul jau siandien buna ta diena...
As savo sunelio daikciukus saugosiu kitam vaikiukui (vien del to, kad nemazai pinigeliu isleidom). O kai jau nuspresim nebegausinti seimos - padovanosiu tiems, kam tikrai reikia! Nepardavinesiu. Biznio nedarysiu. Imsiu ir padovanosiu. Viska! Vat.
gri36
Pirmo vaikiuko kai kuriuos drabužėlius buvau pasilikus, tai po penkerių metų mažajam jau nieko beveik nebeužvilkau- morališkai pasenę man atrodė. Na jei antras mažylis būtų tuoj po pirmojo, gal ir būčiau vilkus, bet... Na, o antrojo rūbelių, tai tuo labiau nebelaikau.
Jurga_urte
as taip pat geresnius pasilieku, kai kuriuos draugiu vaikiukams "perleidziu", o prastesnius biednesniems kaymynu vaikams. Darzeli rudeni buvo akcija, kad kas gali, egu paaukoja rubelius, daiktus, zaisliukus neturtingiems vaikams, tai buvo gera proga atlaisvint spinta smile.gif
DaliaG
Jei planuoji dar vaikelių, tai aišku reikia pasilikti, kam vėl po to viską pirkti blink.gif
Kol "guli", galima paskolinti draugių leliukams mirksiukas.gif
Vilsen
aš planuoju dar turėt vaikučių,todėl nei vieno rūbelio neišmetu.Visus paskolinu draugių mažyliams
Oksis
Mes taupėm, kadangi pirma mergaitė, o antras berniukas, tai visai mergaitiškus rūbus atidavėm, o tokius universalius pasilikom
Picine
As visus dar normalios kokybes drabuzelius isdalinau draugems, auginacioms mazesnius vaikucius. Pasilikau atminimui tik pacius pirmuosius drabuziukus atminimui.
Birbiziukas
o aš visakas kas liko geros kokybės dedu į maišus ir nešu į rusį, nes antrą tikrai planuojam ax.gif
Miledi.N
Visus drabužius atiduodu sunkiai gyvenančiai daugiavaikei šeimai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.