Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar pasilikti rūbelius kitam vaikui?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Moliūtė
Kadangi planavom mažą tarpą tarp vaikų, palikau nuo vyresnėlės viską, net kojines ir pėdkelnes. Galvojau, jei bus berniukas, tada jau pardavinėsiu ar atidavinėsiu, bet ir antroji gimė mergaitė bigsmile.gif, tai kol kas jai viskas likę nuo didžiosios, kol neprieštarauja, tol ir rengiu sesės rūbais. Aišku, perkam ir naujų, bet visi brangesni drabužiai -batai, striukės- yra likę nuo vyresniosios.
babania
QUOTE(pauliniausia @ 2011 11 07, 03:27)
Tikrai neverta pasilikti, ką ir buvau pasilikusi nieko nenaudojau doh.gif  juk keičiasi mados, sezoniškumas, poreikiai, galimybės ir t.t.
Tačiau tai kiekvieno apsisprendimo reikalas mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif sutinku 100 proc.
ejau_pro_sali
Pas mus ir sezonai ir lytis atitinka, tai mazas nesioja brolio drabuzius, a o vat kas po suneno lieka (jis daug vyresnis, o laikyti drabuziu neturime kur) atiduodame i vaiku namus. Tik pries tai pasiskambinu ir paklausiu ar paims tokio amziaus vaiko drabuzius (nes ne visi ima). mirksiukas.gif
svirpile
pačius mieliausius ir tuo pačiu neutralius, tinkamus tiek mergytei tiek berniukui, pasilieku, bet pasiskaičiau čia ir galvoju gal be reikalo g.gif bet kažkaip pardavinėti už keturgubai mažesnę kainą gaila, tada geriau atiduodu kokiai draugei.. nors pastebėjau, kai sueina kažkoks senaties terminas ir pasimiršta pradinė kaina būna biškį lengviau jais atsikratyti biggrin.gif
bet buvo toks nutikimas, kai vienai mamytei iš supermamų dėžę rūbelių dviejų vaikų dėvėtų padovanojau ir kad nebūtų vien prasti/paprasti, pridėjau dar kiekvieno dydžio po keletą naujesnių, firminių. Nu ir matau dabar juos tai šen tai ten pardavinėjamus, kažkaip abydna pasidarė.. nors čia turbūt mano smegeninės problemos doh.gif
tuticiukas
pasilikau tik pirmaji rubeliu komplektuka kury renge ligonineje tik gimusiam, daugiau nieko, kaika atduodu, kaika parduodu. manau nedeficito laikais gyvenam, kai reiks tai atsiras ir rubeliu, o sandeliuot kazkur kraut nemano budui biggrin.gif
pelargonijA77
mes pasilike tik pirmaji komplektuka prisiminimui. ir mano mamos viskas kas megszta pasilike prisiminimui ir jei turesim antra dar. o visa kita parduodu arba ismetu, ar jei labai nesusideveje, padedu prie konteineriu, tai po keliu valandu pasiziuriu kad nebera, reiskia kam nors gera padarem.
o bus kitas vaikas bus ir dar grazesniu drabuzeliu. o ir malonumas oirkti naujus kitam vaikeliui
AJIRA
As tai nepasilikau jokiu rubeliu, visus isdalinau draugu ir giminiu vaikams. Manau tikrai neverta pasilikti ir apsikrauti, jei reikes vel nusipirksim.
Eyore
Rūbelių labai mažai perkam, nešiojam ką supermamos padovanoja, paskui perleidžiu draugei. Jei kas gali padovanoti, mielai priimtume pusės metų ir vyresniai mergaitei Vilniuje smile.gif Džiaugsimės nešiodami smile.gif
marina86
QUOTE(svirpile @ 2011 12 03, 13:27)
bet buvo toks nutikimas, kai vienai mamytei iš supermamų dėžę rūbelių dviejų vaikų dėvėtų padovanojau ir kad nebūtų vien prasti/paprasti, pridėjau dar kiekvieno dydžio po keletą naujesnių, firminių. Nu ir matau dabar juos tai šen tai ten pardavinėjamus, kažkaip abydna pasidarė.. nors čia turbūt mano smegeninės problemos doh.gif
*

Cia ne jusu smegenines problemos, o tos mamos. Deja tokiu yra doh.gif
g-a-b-r-i-e-l-e
Po pirmojo berniuko gimimo buvau pasilikusi visus rubelius, antra gime mergaite, todel labai jau berniukiskus rubelius teko atiduoti, o visus kitus pasilikau. Man buvo tas pats, kad bliuskyciu ar kelnyciu spalvytes buvo labiau ""berniukiskos"", bet po namus trinti buvo pats tas thumbup.gif , nei saugoti, kad susiteps, nei, kad neisiskalbs.
O siaip rubu neverta pasilikti, nebent geros firmos butu, nes sudedi viska i maisa, atrodo idejai svaru, isskalbta drabuzeli, o istrauki po kokiu 2metu, ziuri, kad geltonais plemais nuejes (bnt jau man su daugeliu rubeliu taip buvo) doh.gif
Dabar viska atiduodu arba geru firmu parduodu biggrin.gif , nes kito vaikelio nera planuose ax.gif
tigrin
Aš jau 8maišus saviškės rūbelių išdalinau.naujus ar mažai dėvėtus pardaviau/inėju.dar ir dabar išaugtus atrinkinėju ir dovanoju.nematau reikalo užsiverst maišais.
Karolinos Mama
o aš buvau pasilikusi rūbelius, 0-3 mėn. kūdikėlio ir labai gerai padariau. jau panaudojau, nors skirtumas 7 metai tarp dukryčių. ir vyresnėliai malonu matyti nuotraukose save ir sesę su tais pačiais rūbeliais 4u.gif
aneriute
Pasilieku tik pirmaji rubeliu komplektuka ir krikstynu kostiumeli.
Kitus parduodu, kaika atduodu.
Jei reiks kitam - tai ir bus smile.gif
O sandeliuot - nera kur lotuliukas.gif
_Indija_
as tai taip pat kaip daugelis mamyciu cia atsakiusiu pasilikau sliauztinuka su kuriuo dukryte buvo apvilkta ligonineje ir pirmasias vilnones koinytes, visa kita pardawiau arba padovanojau , nes neplanuoju tureti daugiau waiku , o ir laikyti visu drabuzeliu paprasciausiai nera kur.. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.