Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar pasilikti rūbelius kitam vaikui?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Lurdes
Mano rusys jau beveik iki lubu uzgriozdintas senais , nebereikalingais arba isaugtais vaiku rubais,batais...Kaupiasi ta milziniska kruva,kad kartais pagalvoju,reikia skuduryno parduotuve cia atsidaryti ;D.O jei rimtai - kur dedate senus arba nebereikalingus drabuzius?galvoju,gal priduoti i koki skuduryna,tik nezinau ar paims,nors rubai ,ypac vaiku,dar labai sakyciau neblogi.Arba atiduociau labdarai kokiems vargsams,tik velgi nezinau nei kur kreiptis,nei kam siulyt...
Gal kas turit ka patarti?
ader
Na musu kruvele kolkas nedidele. Bet geresnius drabuzelius dedu i kruva kai prisirinks daugiau, nuvesiu i kudikiu namus. Jie ten labai laukia ivairiausiu dovanu, kad ir devetu, turiu atidejusi keleta barskuciu, zaislu kuriais nebezaidziam. Gali ir tu pabandyti.

Kadangi pas mus aplinkui nabagu nesimato.
Naujagimio drabuzelius atidaviau merginai kuri pirko is musu vezimeli, taigi dalies kaip  ir atsikraciau.
mordashka
tiek laiko saugai, pasaugok dar menesi... Kazkur prie kaledas bent jau Vilniuje vyskta alabdaros akcijos - seniunijose surenka is gyevntoju nebereikalingus rubus, zaislus, batus ir kt. inventoriu. galesi uzmu viska nugabenti. As kazkada skambinau i SOS kaima, norejau pasiulyti savo mazosios rubelius, bet jiems reiklaingi tik nuo 3 metu rubeliai, deja, nepavyko sliauztu atiduoti  :)
o kartais as viska sukraunu i maiselius, uzrisu ir padedu prie siuksliu konteineriu - kam reikes, pasiims.
Springlet
Galima i kudykiu namus nuvezti wink.gif
ader
Na labdaros akcija labai gerai, nors musu seniunijoj nesigirdejo kad rinktu drabuzius. Bet konteineriniais as kazkaip nepasitikiu. Trinasi pas mus keleta butelniku. O kazkaip norisi kad tuos drabuziukas koks vaikutis dar panesiotu, o ne mainytu i bonka ar skuduram sunaudotu. Tai as kazkaip linkus geriau i rankas atiduoti.
Lašelis
Maciau tokia vietines reiksmes isparduotuve musu rajone  ;D. Buvo siltas oras , zmones isnese nereikalingus daiktus(ir puodu buvo ir irankiu ir keduciu) , rubus i lauka , sukabino , sudeliojo ir atidavinejo . Kas norejo mete i dezute pinigeliu , kas nenorejo  uz dyka eme ;D. Ir visiem gerai ir ismetant sirdies neskauda. Sake neliko nei daiktelio .
Rasma
vakar dariau generalinę tvarką spintose ir rūbelius, kurių nenešiosiu sdėjau į maišą, užrišau, pastačiau prie konteinerio. kai netingiu, o rūbeliai gal truputį geresni, tai vežu į prie bažnyčios įsikūrusi Caritą (Jeruzalėje) ir ten atiduodu viską, arba vežu į Žvėryne esančią bažnyčią kur tuos rūbelius atiduodu vienuolėms, jos paskui išdalina tiek suaugusių, tiek vaikučių rūbelius sunkiai gyvenančioms šeimoms, ubagėliams ir pan. Aišku rūbeliai būna tvarkingi, skalbti, lyginti ir juos visada paima, net dėkoja ohmy.gif Dėl to nejaukiai jaučiuosi, bet visgi išmest būna gaila..Nors aišku mano maišo jau senai nei kvapo neliko, kaimynai peržiūrėjo, ir šiukšlynų žmonės išsinešiojo..
juva
Ir prie Petro ir Povilo bažnyčios yra Caritas ir moterėlės labai mielai viską priima. Ten ir maitina tas asocialias šeimas ir rūbelius išdalina. Gal geriau būtų kur nors nuvežti, kad pagal paskirtį panaudotų.
traliabum
vaikuiko rubelius dar kaupiu :smile.gif, nera tiek ju labai daug, nes nemazai buvo skolintu, is vyro sunesiotu maikiu darau skudurus, kai kuriuos sunesiotus drabuzius vezam i soda, o tokius gerus bet jau pabodusius atiduodu mamai, ji nesa drauges anukems...
i skuduryna tai man nekiltu ranka atiduoti, o tai is biednu zmoniu dar bizni padarys sad.gif, jau geriau labdara, kudikiu namai.
manau, kad baznycioj priimtu arba bent jau pasakytu kur galima atiduoti labdarai

Cigale
Geriausia i artimiausia baznycia nunest ir atiduot-neretai skelbimus raso,kad zmones suselptu drabuziais,daikteliais ivairiais,tuo labiau,kad arteja Kaledos-tikrai,bus kam issidalint.
Truputi i sia tema:mano tetis-marskiniu maniakas.Vien iseiginiu(sviesiu prie kostiumu) turi apie 80 ohmy.gif(cia mama viena diena neapsikentusi juos atrinko-daugiau nebeskaiciavo),o apie kasdieninius jau nesneku. Dabar jiedu sudarineja sutartis-uz kiekvienus naujus isigytus marskinius tetis leidzia mamai konfiskuot 10 senesniu. Taigi net grazu paziuret,kaip kaimo katilines kurikai vaiksto pasipuose tetusio baltais marskiniais ;D ;D ;D...arba senelis apie uki sukinejasi su kokiais krutais jaunatviskais marskiniais ;D ;D
1111
Atsimenu, per laida "Mamos sveitaine" vedeja minejo, kad galima dovanoti nereikalingus mazylio daiktus, zaislus ir rubelius kitiems mazyliams wink.gif Tereikia i redakcija pasiskambinti (tik vat telefoniuko nezinau) Atvaziuos nufilmuos ir padovanos kam nors visus isauktus drabuziukus
Lurdes
na nusifilmuot tai kazkaip dar netraukia ;D,bet reikia kada nors prisiruosti ir kazkur priduot ta rusio turini.Vis neprisiruosiu ir atidelioju.
Vilva
Dar galima vaiku poliklinikoj savo gydytojos paklaust, gal zino kokiu vargingesniu seimu, tegu pasiulo. Mano bendradarbe taip lovytes "atsikrate". Arba pacioj poliklinikoj skelbimuka pakabint.
Ambro
o kartais as viska sukraunu i maiselius, uzrisu ir padedu prie siuksliu konteineriu - kam reikes, pasiims.

As irgi kelis maisus ten esu nunesus, nekaupiu visu rubu: tiek savo, vyro, tiek maziuko. Geresnius draugem atidaviau, kaip tik kelios laukesi. O visai naujus dar pasilikau - gal antram kada nors prireiks ;D...

Oi, mamos! Kilo ideja. O kodel mums susikurus klubui nesunesus i kluba rubelius. Manau, kad nors tarpusavy issidalintumeme, apsikeistumeme wink.gif.
1111
Viksreli, mano mintis perskaitei wink.gif Kaip tik pagalvojau, o kodel gi nesunesus visu nereikalingu drabuzeliu mums visoms i susitikima, na tada ir nusprestumem kam juos padovanoti, o gal ir pasikeisti  :D Tik reikia pasidometi kur surinkus galima butu is karto nuvesti. Mociute mano, tai i Zveryno baznycia nesa ar i Carita. Paklausiu.
1111
Va, ka tik su mociute perkalbejau-Seskineje prie Sirvintos (buvusios)parduotuves yra soc.aprupinimo skyrius ten mielai priima visus "nereikalingus" vaikuciu ir ne tik daiktus. Paskui vargsams isdalina
juva
Kiekvienoj bažnyčioj priima tikrai. Paprastai arba Caritas būna įsikūręs, arba vienuolės asocialias šeimas lanko, ar šiaip, bobulytės sunkiau gyvenančius pašefuoja su kunigo paliepimu  :D
Keberiokšt
Pamenat, anksciau Vilniuje buvo tokie Humanos konteineriai, kur galima buvo aukot nereikalingus rubus. Aukojau, aukojau, o jie paskui simta parduotuviu atidare... Nors man tuomet vienas is tinklo vadovu sake, kad Lietuvoje surinktus rubus tikrai vezha i trecio pasaulio shalis..
Kadangi gyvenu antakalnyje, salia manes yra soc. darbuotoju skyrius, kartais neshu ten. O siaip geriausia turbur pasiulyt giminaiciams ar draugams. Speju,kad jie apsidziaugtu, kaip kad ir as pati apsidziaugiu. Vien pats rupestis yra malonus, kad kazkas tave atsimena ir nori gero..
giedrulka
Viksreli,tavo idejos kaip visuomet saunios! biggrin.gif
O mano sesuo vienuole. As jos paklausiu, kaip su didesniu kiekiu rubeliu tvarkytis. Pati tai jau nemazai surinkau ir per ja perdaviau i mamu globos namus (nezinau kaip jie vadinasi, ten laikinai glaudziasi mamos su vaikeliais, kol randa koki prieglobsti kitur) ir i vienuoliu sefuojamas remtinas seimas.
Gosh
As ir daug nereikalingu rubu vezu i baznycia,ten juos priima su mielu noru,nes tikrai zino kam siuo metu labiausiai jie reikalingi.Manau geriau juos vezt ten nei kraut i konteinerius,juk po juos seimos,kuriom butent dabar yra reikalinga pagalba,gal nesiknaisioja ir yra padorus bet vargini zmones ,o va baznycios atstovai jiems ir pades tada.
#Mia#
O as tai skupa - vaiku rubelius kam reikia paskolinu, bet kas lieka turi grazinti, paskui pas kita eina, sakiau gal dar paciai kada nors prireiks. O savo nereikalingus tai ant konteineriu sudedu, susirenka kazkas.
Gosh
O as tai skupa - vaiku rubelius kam reikia paskolinu, bet kas lieka turi grazinti, paskui pas kita eina, sakiau gal dar paciai kada nors prireiks.

Na vaikisku daug rubeliu as ir neatiduodu,laikau,kam reik paskolinu(aisku su grazinimo salyga),nes juk ir nezinau tiksliai ar neprisireiks man ju wink.gif
lota
Jeigu vaikas lanko darzeli, as dar pasiulyciau aukletojos paklausti, gal zino kokia vargingai besiverciancia seima. Tada galima tiesiai tiems zmonems pasiulyti, be jokiu tarpininku.
kikis
Mamos, jus cia taip rasote, kad atiduodate, atiduodate, tai ne jau jums ju nebeprireiks ?  ;) Na, as suprantu, tie, kurie jau labai demeti ir nebeissiplauna, tai ismetu, bet grazesnius, dedu i dezutes ir saugau, kita kart dar ir paskolinu kitiems panesioti, bet manau, kad jie man dar tikrai pravers wink.gif
kikis
Maciau tokia vietines reiksmes isparduotuve musu rajone  ;D. Buvo siltas oras , zmones isnese nereikalingus daiktus(ir puodu buvo ir irankiu ir keduciu) , rubus i lauka , sukabino , sudeliojo ir atidavinejo . Kas norejo mete i dezute pinigeliu , kas nenorejo  uz dyka eme ;D. Ir visiem gerai ir ismetant sirdies neskauda. Sake neliko nei daiktelio .

Va, man tokios idejos tikrai patinka, nes kai mano mama buvo Amerikoj, tai ten labai populiaru tokie dalykai, vadinasi "garazo seilai". Idomu kaip ten zmones. Laseli, susiorganizavo? As irgi visai noreciau tokioj akcijoj sudalyvauti, nes rusys, tai tikrai pilnas ne tik rubu, bet ir iv. daiktu. O be to man labai patinka lankytis sendaikciu turguose, nezinau as ten labai daznai randu daug mielu dalykeliu.
MAMA2T&T

Va, man tokios idejos tikrai patinka, nes kai mano mama buvo Amerikoj, tai ten labai populiaru tokie dalykai, vadinasi "garazo seilai". Idomu kaip ten zmones. Laseli, susiorganizavo? As irgi visai noreciau tokioj akcijoj sudalyvauti, nes rusys, tai tikrai pilnas ne tik rubu, bet ir iv. daiktu. O be to man labai patinka lankytis sendaikciu turguose, nezinau as ten labai daznai randu daug mielu dalykeliu.

Kiekviena penktadieni laikrastyje yra skiltis "garazu seilai". Zmones nurodo data (dazniausiai sestadieniai), laika, kokios paskirties prekes vyrauja (zaislai, rubai, kartais buna ir baldu), paraso adresa ir telef.
Tai jau kiek zmoniu prisirenka ohmy.gif Ir kokiu geru bizniuku gali prasukti wink.gif Zaislai, pvz. kur kainuoja pora shimtuku pardoshkej, garazu seile uz penkis ar deshimt gali paimti... Arba vaiku rubeliu buna net su etiketem - prisiperka, pridovanoja, o po to nenesioja... Ir parduoda po 50centu..

As mamai liepiau taip parduoti visus mano senus rubus ir daiktus Lietuvoj. O jinai sako - aha, ateis mokeschiai, patikrins patenta, kodel "nelegalia" prekyba uzsiimu ;D
kikis
Mama2T, tai as taip supratau, kad tu apie Amerika cia rasei ???

giedrulka
Na, as savo sesers vienuoles pasiklausiau apie tai kur deti drabuzelius, jeigu didesni kieki surinkus. Tai sake, kad i vaiku namus tikrai nenesti, nes siuo metu tikrai gauna nemazai paramos. As pati asmeniskai pazistu nemenka (gal net sakyciau stamboka) verslininka kuris selpia vaiku namus. Bet labai gerai butu nugabenti i pacia Carito bustine (centre) ir jau ten, mane uztikrino, kad paskirsto tikrai tiems kuriems reikia. I ten kreipiasi ir parapiju klebonai, kurie irgi zino kurioms seimoms reikia pagalbos. Prie tos Carito bustines  yra vaiko ir mamos namai. Jos taip pat gauna visa sita pagalba.
Taip kad jeigu kartais sugalvotume susirinkti ir i viena kruva sunesti nereikalingus savo, vaiku drabuzelius ir zaisliukus, tai yra kur juos tikrai priims su didziuliu dekingumu.
Infinity
Manau galima i kudykiu namus nuvezti, nunesti i baznycia, atduoti pazistamiems. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
WildFire
Paprastai atiduodama giminems, draugams, pazistamiems. Jei tokiu nera, atiduokit vaiku namams. Arba visada uz lango laukia siuksline biggrin.gif
erika9
Mes tai dar taupysim rubelius jaunesniam broliukui arba sesytei 4u.gif
lanaa
QUOTE(erika9 @ 2005 10 28, 16:23)
Mes tai dar taupysim rubelius jaunesniam broliukui arba sesytei  4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes irgi taip darysim. o siaip manau geriausia atiduot nereikalingus rubelius ax.gif
Paja
QUOTE(giedrulka @ 2003 11 02, 08:08)
Prie tos Carito bustines  yra vaiko ir mamos namai. Jos taip pat gauna visa sita pagalba.
Taip kad jeigu kartais sugalvotume susirinkti ir i viena kruva sunesti nereikalingus savo, vaiku drabuzelius ir zaisliukus, tai yra kur juos tikrai priims su didziuliu dekingumu.
*

Taip, mes kartu su draugais kartas nuo karto atiduodam ir rūbelių, ir žaislų, ir kitų daiktų, kurie labai reikalingi auginant mažiukus. Ir jie tikrai dėkingi. Manęs net klausė ar nereikia kokios padėkos išspaudinti kokiame laikraštyje. Abstulbau. blink.gif Atsakiau, kad tikrai ne. Ir man gera, kad galiu kažkam padėti. Kartais ką nors ir į skelbimų lentą įdedu. ax.gif
Paja
QUOTE(erika9 @ 2005 10 28, 15:23)
Mes tai dar taupysim rubelius jaunesniam broliukui arba sesytei  4u.gif
*

O mes jau pasimokėm, kad "taupyti" nėra prasmės: visų pirma mums neatitiko rūbelių dydis, nes mažė didesnė už sesę, kai ta buvo jos amžiaus, dar neatitiko metų laikas nešiojamų rūbelių, ir dauguma laikytų rūbelių buvo jau morališkai pasenę. ax.gif Ir dar, mūsiškes būtina rengti beveik vienodais rūbeliais. Bent jau marškinėliai ar suknelės visad turi būti vienodos. o kai eini pirkti vienai kažko, tai ir kitai reikia būtinai to paties. Taigi, mūsų atveju, tas rūbelių laikymas buvo visai beprasmis. biggrin.gif
Happymother
QUOTE(giedrulka @ 2003 11 02, 09:08)
Na, as savo sesers vienuoles pasiklausiau apie tai kur deti drabuzelius, jeigu didesni kieki surinkus. Tai sake, kad i vaiku namus tikrai nenesti, nes siuo metu tikrai gauna nemazai paramos. As pati asmeniskai pazistu nemenka (gal net sakyciau stamboka) verslininka kuris selpia vaiku namus. Bet labai gerai butu nugabenti i pacia Carito bustine (centre) ir jau ten, mane uztikrino, kad paskirsto tikrai tiems kuriems reikia. I ten kreipiasi ir parapiju klebonai, kurie irgi zino kurioms seimoms reikia pagalbos. Prie tos Carito bustines  yra vaiko ir mamos namai. Jos taip pat gauna visa sita pagalba.
*

Cia yra mitas . Vaiku namams labai reikia drabuzeliu . Nes jiems pirkti drabuzelius labai brangu tam jie perka medziagos gabalus . Kad pasiutu vaikams . Ir tie drabuzeliai labai greit susinesioja .

As irgi atiduodu ka mes isaugam .

Žiogienė
Ir aš vis kraunu kraunu drabužius į maišus. Jau reikia pradėt dalint smile.gif Kažkiek draugėm atidaviau. Pas mus miestelį bomžų nėr, tai į konteinerį mest kaip ir gaila, geri drabužėliai. O kur čia Vilniuj vaiko ir mamos namai?
Neigaja
as laukiuosi ir turiu sese maza tai man mama biski laiko atidejusi keleta rubeliu,tai manau kad man jie labai pravers
inkunai
Aš irgi drabužėlius kol kas į maišus kraunu blink.gif , kartais kam nors atiduodu smile.gif , nes iš tirkųjų kitam vaikui sunku bus pritaikyti, o be to, kol kas nieko neplanuojam sad.gif Kol vaiko neturėjom visokius meškinus atiduodavom į Adamkienės organizuojamus Kalėdinius karavanus, tikriausiai ir mažiuką reiks išmokinti atiduoti kokį žaisliuką. O dėl išmetimo į konteinerius, bomžai dabar irgi gerokai išpindėję (atsiprašau, kad taip išsireiškiau doh.gif ). Sudedu kokius nereikalingus rūbus, kartais tikrai gerų būna, o jie ateina, išverčia ir viskas. Tiek jiems ir reikia kažko. Jau geriau tada tikrai nepatingėti ir į Caritą nunešti.
bitemajagsm
QUOTE(inkunai @ 2005 11 13, 13:12)
Kol vaiko neturėjom visokius meškinus atiduodavom į Adamkienės organizuojamus Kalėdinius karavanus,
*

Aš ir turėdama vaikų tą patį darau. O situacija pas mus tokia, kad kažkada tų visokiausių pliušiukų buvo tiek pripirkta vyresnėlei, kad visi dar visai geri ir gražūs (karts nuo karto juos perplaunu skalbimo mašinoje) liko ir mažajai. Bet ateinantys svečiai kažkaip vis dar "nepasisotino" pliušiniais žaisliukais, tai aš naujus žaisliukus per visus metus renku į maišą ir prieš Kalėdas taip pat įdedu į šį karavaną. Manosioms užteks ir senųjų žaislų, o naujaisiai te pasidžiaugia vaikučiai iš vaikų namų. Svarbiausia, vyresnėlei iš pradžių toks sumanymas nelabai patiko - jai irgi atsirasdavo noras naujiems žaislams, bet po mūsų ilgų paaiškinimų ji jau tam neprieštarauja ir toks žaislų rinkimas jau tapo įprastu ir savaime suprantamu dalyku.

Na o su rūbeliais nebenešiojamais problemų neturiu - juos išplaunu, išlyginu ir atiduodu savo draugei, kuri turi visais metais jaunesnę mažytę mergytę.O ji tuo visai džiaugiasi.
VANgA
Surinkusi nunesu i carita.
tiute
O kur Kaune randasi Caritas, as irgi galvoju ten nuvesti.Internete bandziau ieskoti, tai keli adresai yra, nezinau, kur geriau vesti.
Ramacka
Mums su tokia problema susidurti neteko, nes patys daug drabuzeliu gavome is draugu. Ir dabar jau keli maziukai pakeliui i si pasauleli, tad atidosime drabuzelius jiems. O seip kudikiu ir vaiku namuose maloniai priima tokias dovanelias. biggrin.gif
tiute
Radau Caritas bustines Kaune telefona, paskambinau paklausti, kokiu adresu vesti daiktus, tai man atsake, kad jie nenori apsikrauti ir patare patiems isdalinti...Deja, nepazistu seimu, kurioms reiketu.
Sviesele
Mes tai remiam mano netikros pusseserės šeimą, nes jie su vyru bedarbiai, gyvena iš pašalpų, o vaikai maži pametinukai du, tai ir siunčiam beveik visus rūbus, batus jiems. 4u.gif

SUNO
As tai savo vaiku drabuzelius atiduodu draugiu vaikams. 4u.gif
Amica
Savo sunaus isaugtus drabuzelius isplaunu, sutvarkau ir atiduodu vyro sesers berniukui. Jie kaime gyvena, tai labai patenkinti, nes mano sunus tiek rubus, tiek batus labai gerai nesioja, taip sakant nesudrapalina biggrin.gif . Tai ir dziaugiasi vyro sesuo, sako, kaip gerai, man mazai ka vaikui ir pirkti reikia smile.gif . As ir pati dziaugdavausi, kai mano vaikui kas atiduodavo isaugtu rubeliu. O kodel gi ne, jei tvarkingai nesioti. Deja, dabar jau niekas nieko nebeatiduoda, isaugo maniskis, nebera kas jam atidavinetu biggrin.gif . O mano mama tai visus mano pacios isaugtus gerus drabuzelius saugojo cemodanuose sukrovus biggrin.gif . Vis sakydavo - prireiks, kam nors vis tiek prireiks. Net marlines palas saugojo biggrin.gif . Ir ka - ogi tikrai prireike, kai savaji pasigimdziau. Ir kaip gerai buvo thumbup.gif , pradzioje tai praktiskai nieko ir pirkti nereikejo is drabuzeliu. Visus savo pacios drabuzelius sunui vilkau. Zinoma, ik tam tikro laiko smile.gif , nes berniukas. Kai ka is viso to savo vaikisko garderodo atrinkau i didziules rases ir atidaviau vieniems vaiku namams, tik tai buvo pries kokius 8-10 metu. O man buve graziausi mergaitiski mano pacios rubeliai ir po siai dienai guli cemodanuose sukrauti - mama saugo, sako, gal dar anukes sulauksiu biggrin.gif . Zinoma, mados keiciasi, bet ir sugrizta, o galu gale ir namuose ar po kiema vaikui reikia drabuzeliu, tad tokiu atveju tiks ir ne super madingi biggrin.gif .
Rudenėja
As musu isaugtus atiduodu pazistamiems, kurie mazesniu vaiku turi, o pati labai dziaugiuos, kai kas pasiulo savu isaugtiniu blush2.gif
Wolke
g.gif anksciau vezdavau i Lietuva giminiu vaikams atiduodavau,dabar viska atiduodu i Raudonaji Kryziu mirksiukas.gif ne tik rubus,bet ir avalyne,zaislus...
sandralita
jei nezadi daugiau vaiku turet-atiduok kam nors.
(:mamuliuk:)
QUOTE(Amazing @ 2003 10 28, 01:25)
Mano rusys jau beveik iki lubu uzgriozdintas senais , nebereikalingais arba isaugtais vaiku rubais,batais...Kaupiasi ta milziniska kruva,kad kartais pagalvoju,reikia skuduryno parduotuve cia atsidaryti ;D.O jei rimtai - kur dedate senus arba nebereikalingus drabuzius?galvoju,gal priduoti i koki skuduryna,tik nezinau ar paims,nors rubai ,ypac vaiku,dar labai sakyciau neblogi.Arba atiduociau labdarai kokiems vargsams,tik velgi nezinau nei kur kreiptis,nei kam siulyt...
Gal kas turit ka patarti?
*

4u.gif [B]TURIU PASI0LYMĄ. [/B] JEI TURITE NEBLOGŲ RŪBELIŲ VAIKAMS, ŽAISLŲ IR GYVENATE KAUNE, PASIŪLYKITE KAUNO KARTŲ NAMAMS.TEN GYVENA VIENIŠOS MAMOS SU MAŽYLIAIS verysad.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.