Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tariatės dėl vardų su ekstrasensais,
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3
lengvute
Galvoju g.gif , gal vertėtų, kaip manot, kas turit tame nors kokios patirties ?
Ar tikit, kad vardas nulemia žmogaus likimą g.gif ?
j.gabija
QUOTE (lengvute @ 2004 06 11, 10:33)
Galvoju  g.gif , gal vertėtų, kaip manot, kas turit tame nors kokios patirties ?
Ar tikit, kad vardas nulemia žmogaus likimą  g.gif ?

Zinai,as patirties tame neturiu,nes nesitariau wink.gif ,bet siulyciau ir tau nesitarti. g.gif Sugalvok vaikeliui varda pati smile.gif ,aisku gali pasiziureti,ka tas vardas reiskia tongue.gif ,bet manau to ir uztektu smile.gif
šilka
tu ką blink.gif
ofa
na jei nuo to kam nors bus geriau, ramiau ir t.t.- tai ka gi....nors man- mazu maziausiai juokinga rolleyes.gif
ENIGMA
MAN TAI VISISKAI NESUPRANTAMA..... g.gif O KODEL TURECIAU TARTIS, JUK TAI MANO VARDAS, O LIKIMAS IRGI TOKS DALYKAS, KAD KAIP PASIKLOSI TAIP ISSIMIEGOSI, JUK TAI IR NUO TAVES PACIO PRIKLAUSO, NE TIK NUO AUKSCIAUSIO... wink.gif
Smurka
o kaip zinoti, kad ekstrasensas yra ekstrasensas, ne koks savo neeilinemis galiomis itikejes psichas? Del sios priezasties man net atsitiktinai mintis nebuvo kilusi kreiptis i ekstrasensa, nes labai didele tikimybe, kad papulciau pas koki sarlatana.

o jei vardas nulemia zmogaus likima, tai tureciau pasakyti, kad sunus mano turetu buti ko gero garsus dviratininkas (Gintautas Umaras), krepsininkas ir politikas viename asmenyje (Gintautas Sivickas), krutas muzikantas (Gintautas Abarius).... galetu buti ir eilinis vyriokas, nes tokiu vardu po Lietuva vaiksto tukstanciai vyru.

O va Juneta manoji isvis turetu buti isskirtine rolleyes.gif

bet kai gerai pagalvoji, bredas visa tai. Varda vaikui duodame tam ,kad tiesiog turetume kaip i ji kreiptis.
Pauga
Mano nuomone tai absoliuti nesąmonė blink.gif Man tie ekstraseansininkai tikri šarlatanai ir kelia siaubą bei pasipiktinimą ant tų žmonių kurie jais aklai tiki mad.gif .Kaip gali kaži koks žmogus numatyti ateitį ir tas pats su tais vardais.Kaži kažkokia nesąmonių nesamonė blink.gif Mamka nedurniuok ir duok vaikui tokį vardą kuris jums patinka,o ne kuris kažiką reiškia dry.gif
remka
blink.gif blink.gif blink.gif pirma kart girdziu, tokius dalykus????? blink.gif blink.gif blink.gif
kendi
vaikui varda rinkti tai jau tevu reikalas, o ne sarlatanu
Kuzia
Kad sarlatanai varda rinktu mano vaikui? Bredas kazkoks--Resize_Images_Alt_Text--.
ingridatreff
Tai gal su ekstrasensu tarsies ir del auklejimo? Absurdas ohmy.gif
SANTA
Skaitau ir netikiu savo akim ,kad ekstraseansas turi patart varda rinktis blink.gif tai gal ir kaip vaika darytis irgi turi jis patart doh.gif
Bobošiukas
sakyčiau, jei labai nori, tai gal su astrologu pasitark laugh.gif bus įdomiau, kokį vardą Tavo mažiukui žvaigždės lemia thumbup.gif
Iva
jo cia tai geras- su ekstrasensais tartis laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu prisizvengiau, o gal rimtai cia buvo klausiama blink.gif

P.S. o jeigu rimtai - tai jau geriau su supermamkomis pasitarti thumbup.gif jeigu jau iskilo koks klausimas, i kuri pati nesurandi atsakymo wink.gif

Natalija
Asmeniskai nematau cia nieko juokingo.
zanet
Siaip tai yra teorija, kad vardas turi reiksmes zmogaus charakteriui (vardas cia yra vardas ir pavarde bendrai). Toki dalyka nagrineja numerologija, o ne ekstrasensai.
Jei idomu, yra vienas puslapiukas lietuviu kalba, kuriame galima butu pasiieskoti, kokias savybes vaikui duotu vienas ar kitas vardas su turima pavarde:
http://www.powerstressmanagement.com/lt/magija/index.htm
Ten yra ir daugiau dalyku, susijusiu ne tik su vardu, bet ir su gimimo data.

Siaip kazkur skaiciau, kad motina intuityviai jaucia, koks turetu buti vaiko vardas, nes tik jos rysys su kudikiu yra pats artimiausias.
Gosh
Na jau ko ko negalima,tai kad kazkoks svetimas zmogus nulemtu tavo vaiko varda.Juk kas yra ekstrasensas?Ar yra nors vienas tikras?Visi cia apsisaukeliai tik,kurie savo tokiu"geranoriskumu'gali tik blogiau padaryt sad.gif Duodama varda kito zmogaus pasiulyta,tiesiog va kaip ekstrasianso,tu mazini savo vaiko aura,tu jau nuo jo,dar net negimusio,nuimi apsauga ikisdama i ja svetima zmogu.Vardas turi ateit pats,juk buna kad nusprendi duot varda vienoki,o kai gimsta duodi toki,apie kuri net negalejai pagalvot,kuris tau net gal atrode nemielas,o kai gime lelius,tas vardas tiesiog pats prikibo prie jo biggrin.gif Jau kai leliukas uzsimezga,jis turi sau skirta varda,va tep rolleyes.gif
Encore
Man tai net minčių tokių nekilo huh.gif
Jei tau taip norisi, tai nieko blogo nematau. Aš kai tokiais dalykais nelabai tikiu, tai klausiau vyro wink.gif tongue.gif
ChikuRaku
Marazmas: niekad net tokia mintis i nebuvo kilus blink.gif
kivi
Na, pabusiu as balta varna

Buvau pas A.Zolotoriene, kas ka apie ja galvoja, kiekvieno reikalas.
Bet apie vyra, apie mane, apie vyresnele, skaite kaip is knygos blink.gif
O apie mazele paklause, kodel toki varda daviau "Martyna"
- susapnavau, sakau.
- negeras ,sako,vardas.Ir pasake kodel.
Zadu keisti, va
Gal ir nubludau
Libra
Kivi, o kodel vardas negeras? Aplamai negeras, ar tavp dukrai netinka?
kivi
Aplamai negeras, bet nesakysiu kodel, nes daug mamu tuo netiki, ir busiu nesuprasta. O man dar papildomai negeras. Jei idomu, gal parasyti asmenine rolleyes.gif ?
Natalija
QUOTE (zanet @ 2004 06 13, 13:31)
Siaip tai yra teorija, kad vardas turi reiksmes zmogaus charakteriui (vardas cia yra vardas ir pavarde bendrai). Toki dalyka nagrineja numerologija, o ne ekstrasensai.
Jei idomu, yra vienas puslapiukas lietuviu kalba, kuriame galima butu pasiieskoti, kokias savybes vaikui duotu vienas ar kitas vardas su turima pavarde:
http://www.powerstressmanagement.com/lt/magija/index.htm
Ten yra ir daugiau dalyku, susijusiu ne tik su vardu, bet ir su gimimo data.

Siaip kazkur skaiciau, kad motina intuityviai jaucia, koks turetu buti vaiko vardas, nes tik jos rysys su kudikiu yra pats artimiausias.

As savo pirma dukrele 3men. nu nekaip negalejau pavadint,nei vienas vardas nelipo,paskiau vyras nuejo ir uzregistravo ja kaip Rima,nes jo vardas Rimantas,tai sake tiegul kaip tevo buna.
Nu ir panasus abu , pasiute ir nepaiso svetimos nuomones.Net isvaizda ju panasi kaip du vandiens lasai.
Sunu pavadino to vardumkuris jau buvo sugalvotas dar kaip draugavom ir svajojom apie sunu.
O treciai lialkai,daviau varda kuris tiko labiausiai,nes taip pat trys menesius vaikas neturejo vardo,o viena ryta atsikeliau ir sau pasakiau-mano mergaite bus Anzelika!Nu ir galiu pasakyt jai tinka,net labai!
zapuks
unsure.gif
ChikuRaku
QUOTE (kivi @ 2004 06 16, 11:43)
Aplamai negeras, bet nesakysiu kodel, nes daug mamu tuo netiki, ir busiu nesuprasta. O man dar papildomai negeras. Jei idomu, gal parasyti asmenine rolleyes.gif ?

Visu pirma, tai A.Zalotoriene - ne ekstrasense wink.gif .
O man tai irgi parashyk, kodelgi tas vardas negeras g.gif . Lauksiu smile.gif .
kivi
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 06 16, 14:47)
Visu pirma, tai A.Zalotoriene - ne ekstrasense wink.gif .
O man tai irgi parashyk, kodelgi tas vardas negeras g.gif . Lauksiu smile.gif .

Neuzvedinesiu ,gi, kitos temos "Ar Tarėtės Dėl Vaikų Vardų Su Astrologais", ar ne?
tongue.gif
Gerai, rasau tau
*MAGIC*
O as tikiu , kad vardas zmogui reiskia daugiau , negu kazkoks pavadinimas , kad butu kaip kreiptis i ji... Ir tikiu , kad varda vaikeliui turi duoti jo mama , kai dar laukiasi . Ir zinau , kad vardo pakeitimas gali pakeisti ir likima. Ir zinau , kad vardo negalima trumpinti , nes taip gali prisaukti zmogui ligas . O jei iskiltu klausimu , renkant vaikui varda , tai pasikonsultuociau su nusimananciais zmonemis , kuriais pasitikiu , bet nuspresciau pati . Isvis gyvenime dazniau vadovaujuosi nuojauta ir vidiniu balsu.
Sekmes visoms ir isminties . smile.gif
kamileh
na man tikrai neatrodo, kad del vardo verta tartis su ekstrasensu, nors kas labai tiki tokiais dalykais gali nueiti ir paklausti su kokiu vardu jo vaikas butu laimingiausias smile.gif
Laisvė
Man darosi įdomu, kad gal jau ir renkantis sauskelnes pradėsime tartis su ekstrasensais, nes juk sauskelnių tokia gausa, o kaip žinoti, kurios jūsų vaikui pačios geriausios? O gal taip mados dalykas, ateinantis iš "viršūnių", kai dėl kiekvieno žingsnio tariamasi su ekstrasensais, nes nebepasitikima savo jėgomis? Įdomu, kas mūsų tautos basanavičiams, kudirkoms, čiurlioniams ieškojo ekstrasensų, kokius darželius ir prestižines mokyklas jie lankė? Gimė žmogus - atsinešė savo lemtį, gabumus, charakterį...
nuobodi
vyro giminaitė tarėsi su ekstrasense dėl vaikelio vardo wink.gif
nu ką aš žinau unsure.gif ekstrasensė tik pasakė koks skiemuo turėtų būti ,pvz "go"
toliau priklauso nuo tėvų fantasy biggrin.gif Gogo arba Godo-ai nu čia juokauju , visai gražų vardą parinko Goda thumbup.gif dar buvo variantas Agota
stela
mano mama lanko kazkoki tai kluba pas zalatoriene,todel kai gime pats pirmasis anukas ji snekejosi su ja ar gerai duoti vaikui varda "kajus" (nes visi juokesi is tokio vardo,kuri as isrinkau ir tik tokio vardo norejau savo sunui) wink.gif kai ji pasake,kad geras ir grazus vardas ir kad vaikui gimusiam tokia diena jis labai tinka, naujai iskepta bobute stojo i mano puse,taip mano vaikas ir turi savo varda (kuris beje man "sove i galva" gulint su vaiku ant krutines ant gimdymo stalo laugh.gif )

kai laukiausi dukrytes,galvojau,kad ji bus adrija...bet gimusi ji buvo nepanasi i ja wink.gif todel namie vel vartem vardu zodynus ir as isrinkau varda "elija",vyras "mija" ir dar pridejom ta "adrija" ir mano mama vel ejo pasikalbeti pas zalatoriene.ji pasiule tokius vardus : "jurgile" (nes gime per jurgines),"venta","veja"(nes pagal gimimo data ir visoki ten kazkokiu planetu isidestyma mergyte turetu buti kaip vejas,t.y. labai judri ir nesedinti vietoje) ir manaji "elija".vyrui aisku tai nelabai patiko,tuo labiau pats faktas,kad kazkokia zalatoriene rinks vaikui varda biggrin.gif kazkiek dar mastem ir apsisprendem,kad ji bus "elija".ir dabar aisku labai dziaugemes wub.gif beje ji tikrai kaip vejas,todel ir vardas "veja" butu labai jai tikes...

daug kas tuo netiki ar nekreipia demesio i tokius dalykus wink.gif bet man kazkaip tai svarbu,kad vardas deretu su pavarde,kad atitiktu pati zmogu (juk astrologai ziuri i planetas,i ju isidestyma tuo metu ir zino koks bus tas vaikas)

beje dabar laukiuosi trecio ir del vardo irgi eisiu konsultuotis pas ja.na nebent tik gimus vaikui i galva ateis kazkoks vardas rolleyes.gif nes gimus vaikui mamos intuicija pasako koks vardas geriausiais jos vaikui wink.gif

va kaip heart.gif
Kristyte
Sveikos, mamytes!
O as galvojau, kad as viena tokia isprotejus blink.gif , nes as irgi tariausi del savo dukrytes vardo. Buvau sugalvojus tris vardus savo zuikui - Dominyka, Klaudija ir Aleksandra. Ir pasirodo jie visiskai jai netinka. Tai liepe pasidaryt nauja sarasa vardu ir ateit dar karta. Ir is 12 vardu tiko tik 2 - Ausrine arba Saule. Man aiskino, kad mano dukrytes vardas turi asociuotis su "sviesa". Tai apsistojom ties Ausrine, nors dar neuzregistravom! Labai norejau sustresnio vardo, bet...
As tikiu tokiais dalykais, todel ir nuejau pasikonsultuoti. Daug kam juokinga, bet kiekvienas pasirenka kuo tiketi. Juo labiau, kad konsultuojantis del kitu dalyku - niekad neprasaudavo. As buvau pas tokia Genute Rotusej, labai faina moteriske!
Pangasija
sad.gif sakyciau ne vardas nulemia zmogaus likima, o zmogus nulemia vardo likima...

karta maciau tokia situacija... viesoj vietoj moteriske sauke 3 metu pypli "Ei, Adolfai!" Aplinkiniai kazkaip peciais traukyt pradejo. Net ir mano mama man sako... nu cia dabar... sugalvok tu man toki varda duoti... kaip Hitleris... aisku, mazas vaikas ir Hitleris visai ne prie ko... bet wa zmonems asocijacijos kazkaip neigiamos kyla... unsure.gif

o del ekstrasensu ir visokiu tenais abejoju ar verta... svarbiausia kad tevai pasikliautu sveika nuovoka ir pagalvotu kaip vaikui bus su tam tikru vardu gyvent...
Jurgitutė
Ne, o ir kam to reikia?
sarafea
QUOTE(*MAGIC* @ 2004 06 16, 14:58)
O as tikiu , kad vardas zmogui reiskia daugiau , negu kazkoks pavadinimas , kad butu kaip kreiptis i ji... Ir tikiu , kad varda vaikeliui turi duoti jo mama , kai dar laukiasi . Ir zinau , kad vardo pakeitimas gali pakeisti ir likima. Ir zinau , kad vardo negalima trumpinti , nes taip gali prisaukti zmogui ligas . O jei iskiltu klausimu , renkant vaikui varda , tai pasikonsultuociau su nusimananciais zmonemis , kuriais pasitikiu , bet nuspresciau pati . Isvis gyvenime dazniau vadovaujuosi nuojauta ir vidiniu balsu.
Sekmes visoms ir isminties . smile.gif
*

Visiskai su tavim sutinku,todel ir mastau varda ir butinai reksme pasiziuriu. drinks_cheers.gif O del ekstraseanses net nepagalvojau,bet manau kad varda butinai turi isrinkti tik tevai.O ypac mamoms duota intuicija,kuri padeda vaikuti apsaugoti.Neveltui yra eilerastis,kad mama tai angelas sargas 4u.gif
Egle is Vilniaus
tariausi su vyru ir vyresniais vaikais... 4u.gif
su ekstrasensais net minties nebuvo schmoll.gif
micietta
net mintis tokia nekiltu...nors turincio kazkokias neigiamas asocijacijas ( pvz. gailius) neduociau..
vaistininke
Manau cia tevu reikalas koki varda duoti savo vaikui o ne kazkokiu pasaliniu ekkstrasensu g.gif
ezra
Manau, kad tai niekam nereikalinga. O jei dar ir vardas nepatiks blush2.gif . Mano viena pažįstama davė vaikui savo vardą, nes pagal astrologus tik toks jai tinka. Nesąmonė. O paims ir užaugęs vaikas pasikeis vardą, kaip Skaiva, o buvo Kristina, kas tada? g.gif
Meka Pinavija
Man net mintis tokia nebuvo kilusi schmoll.gif
Taistė
blink.gif o jau tie lietuviai doh.gif doh.gif doh.gif su ekstrasensais nepastre net vardo isrinkt nebegali doh.gif doh.gif kosmaras doh.gif
silvuks
nrt mintis tokia nesove i galva! schmoll.gif
Valedy
Absurdas,juk ir taip kokios Fekalijos vardo nesuteiksi... schmoll.gif
*GAILĖ*
nesitariu schmoll.gif , o kam reikia?
Li
QUOTE(ingalp @ 2007 03 17, 22:58)
nesitariu  schmoll.gif , o kam reikia?
*

aš irgi nesitarsiu. jau vardus turime, pagal tai kas gims, ir suteiksim wub.gif
sssaule
Man tai kažkokia nesamonė,kreiptis į ekstrasensą, kad vardą išrinktų doh.gif . Manau, kad vaikui vardą turi išrinkti tėvai.
Ožiaragė
Tariausi tik su savo skoniu, šeimos nuomone. Nei tauta, nei ekstrasensai, nei kiti pašaliniai žmonės įtakos tam neturėjo...
Unregistered
Ir man tokia mintis nebuvo kilusi rolleyes.gif , bet , jei būtų proga, gal pasiteiraučiau kokios PALMIROS, ar žvaigždynai pritaria mūsų pasirinkimui lotuliukas.gif - iš smalsumo, o ne reikalo mirksiukas.gif .
vyšniux
Net tokia mintis nebuvo sovusi i galva biggrin.gif
Tariausi tik su savo seima.
gatinha
QUOTE(lengvute @ 2004 06 11, 10:33)
Galvoju  g.gif , gal vertėtų, kaip manot, kas turit tame nors kokios patirties ?
Ar tikit, kad vardas nulemia žmogaus likimą  g.gif ?
*

tikrai netikiu tokiom nesąmonėm. čia tas pats kaip būna tokių žmonių, kurie perskaitę dienos horoskopą, jei jis blogas, neina iš namų blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.