Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tariatės dėl vardų su ekstrasensais,
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3
modestina
QUOTE(lengvute @ 2004 06 11, 11:33)
Galvoju  g.gif , gal vertėtų, kaip manot, kas turit tame nors kokios patirties ?
Ar tikit, kad vardas nulemia žmogaus likimą  g.gif ?
*

siaubas. kaip galima priklausyti nuo kažkieno sapalionių, būrimų, nuomonės, patarimų? o juolab astrologų? juk žvaigždės... šitiek šviesmečių nutolę... jos nuolat keičiasi.... negi astronomijos žinios tokios prastos? kaip gali apskritai pasikliauti horoskopais? ir dar vaikui vardą vadovaujantis tokiais kriterijais duoti? košmaras.
moshke123
Ne, jokiu ekstrasensu 4u.gif
Karėja
nesitarėm, o ir nemanau, kad reikia tongue.gif
šneider
Net mintis nebuvo tokia kilus g.gif
MariDona
Mano nuomone, nebūtina dėl to eiti pas ekstrasensus.. neseniai žurnale JI buvo straipnis apie vardus, galima sakyti, viską ir sužinai iš jo. Ką įsiminiau labiausiai, tai, kad skardi pirmoji vardo raidė nėra gerai, paskui, kad jei mergaitei duosi vyrišką vardą, ji bus berniukiška, ir atvirkščiai... Taip pat reikia pasistengt, kad skambesiu vardelis derintųsi su pavarde... daugiau nepamenu smile.gif kiek tame tiesos ir tikrumo, kas ten žino g.gif
Agnieshkita
Net nekilo niekada tokia mintis biggrin.gif man atrodo kvaila.. kam to reikia? rolleyes.gif
rapoja
doh.gif cool.gif schmoll.gif
hi :)
Vardą vaikui reikia duot su meile ir iš širdies. Čia yra didžiausias indėlis, o ne knisimasis po laikrašpalaikius ar svetimų tavo vaiko visiškai nepažįstančių "autoritetų" klausymas. Ne žvaigždės, kurios toli, o mama, kuri po širdim išnešiojo, tėvas, kuris iš arti į akytes žiūri vaiką geriau pažįsta. Kad paskui netektų graužtis, kad taip norėjau to, o jis mol "žvaigždžių" rekomendacijų neatitiko. Tai gal dar ir pavardė pvz. ne iš tos raidės, pagal "nehoroskopą", ką tada daryt - skirtis? biggrin.gif Nors gal to paisantys ir gyvenimo draugą renkas ir jau ir susituokia "pagal horoskopą", na kad nebūtų visokių astrologinių nesuderinamumų cool.gif

QUOTE(Agnieshkita @ 2010 08 24, 14:43)
man atrodo kvaila.. kam to reikia?  rolleyes.gif
*

Labai savim nepasitikinties, nelaisviems žmonėms. Nemandagiai nesakysiu, nors pats klausimas diktuoja atsakymą. biggrin.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(MariDona @ 2010 08 16, 14:46)
Mano nuomone, nebūtina dėl to eiti pas ekstrasensus.. neseniai žurnale JI buvo straipnis apie vardus, galima sakyti, viską ir sužinai iš jo. Ką įsiminiau labiausiai, tai, kad skardi pirmoji vardo raidė nėra gerai, paskui, kad jei mergaitei duosi vyrišką vardą, ji bus berniukiška, ir atvirkščiai... Taip pat reikia pasistengt, kad skambesiu vardelis derintųsi su pavarde... daugiau nepamenu smile.gif  kiek tame tiesos ir tikrumo, kas ten žino g.gif
*

Mano pavardes pirmoji raide skardi, gal tai irgi nera gerai? g.gif Jei rimtai, netikiu tokiais dalykais. Va kad vardas su pavarde turi gerai skambeti, tai faktas. Man bene baisiausias neskambejimo atvejis yra Tauras Stumbrys biggrin.gif

O kas del ekstrasensu, tai as jais irgi netikiu. Girdejau apie kazkokia moteri, kuriai ekstrasensas pasake, kada jos vaikui geriausia gimti, ir nors buvo anksciau termino, ji sugebejo itikinti gydytoja, kad jai cp ta diena padarytu doh.gif Tai tas vardu rinkimas pas ekstrasensus yra toks pats nesamoningimo lygis doh.gif
.Serena.
niekada gyvenime nesitarciau su jokiais astrologais ar dar ten kokiais del savo vaiku vardu, manau tik mamos sirdis ir nuojauta gali pasakyti, kad tas vardas butent sitam mazyliui, o beto juk pats zmogus renkasi savo gyvenimo kelia, o ne vardas
Cansado
ne, net nemąstėm apie tai.. schmoll.gif
Chenelle
Nu jau ne schmoll.gif
Qwertyio
O kaip ekstrasensas gali nusprest, koks vaikui tinkamas vardas? Juk kazin, ar einama pas ekstrasensa po vaiko gimimo. Tarkim, pasako, kad dukra reikia pavadint Jurate, o sunu - Martynu. Nu bet jei negrazus tie vardai tevams, jei jie asocijujasi su nemaloniais dalykais?
Kazkoks absurdas.
Auksinė saulė
Tikrai nesitarėm ir manau, kad čia nesąmonė smile.gif
lacham
QUOTE(*Hadija* @ 2010 09 08, 00:35)
niekada gyvenime nesitarciau su jokiais astrologais ar dar ten kokiais del savo vaiku vardu, manau tik mamos sirdis ir nuojauta gali pasakyti, kad tas vardas butent sitam mazyliui, o beto juk pats zmogus renkasi savo gyvenimo kelia, o ne vardas
*

thumbup.gif pritariu 100 proc>-
didžiasia nesąmonė, jei jūsų vaikui rinks vardą svetimas žmogus:-
nerilesmama
Joks ekstrasensass geriau nepazysta vaiko, nei patys tevai.Taip kad ir vardo niekas geresnio neisrinks nei tevai.
Beža
QUOTE(lacham @ 2011 05 29, 12:36)
thumbup.gif pritariu 100 proc>-
didžiasia nesąmonė, jei jūsų vaikui rinks vardą svetimas žmogus:-
*

QUOTE(nerilesmama @ 2011 05 29, 13:19)
Joks ekstrasensass geriau nepazysta vaiko, nei patys tevai.Taip kad ir vardo niekas geresnio neisrinks nei tevai.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o tos mamytės,kurios eis pas ekstrasensą dėl vardo patarčiau į gyvenimą žvelgti paprasčiau 4u.gif
SSDD
absurdas kažkoks.
su kuo patarčiau "tartis" tai su savo nuojauta. mano pirmas vaikas kai gimė, vardas buvo išrinktas iš anksto, tačiau pamačius vaiką, iškart supratau jo vardą (nors apie tokį tikrai nebuvau galvojusi). deja, nusileidau vyrui ir likau prie "iš anksto nuspręsto" varianto.
dabar vaikas paaugo ir kažkada man sako (nors prie jo ta tema niekada nesu kalbėjusi): mama, norėčiau kad mano vardas būtų TOKS (kokiu jį ir mačiau gimusį...) blink.gif viską tie vaikai žino, o mamos nuojauta vistik reikia pasikliauti... labai gailiuosi, kad kažkada jos nepaklausiau... bent jau pirmasis mano vaikas tikrai ATSINEŠĖ savo vardą, tik mama jo neįmatė doh.gif
matuske
tikrai NE
Perlamutrine
Ne nesitariau pati turiu nuomone ir nuojauta koki varda savo vaikui varda ,nes mama vaikui varda turi rinkti tongue.gif
rausvakase
Absurdas doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.