Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar ir vėl duotumėte tą patį vardą savo vaikui?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3
citroen
Rinkom vaikam vardus su didele meile ir tikrai dėčiau tuos pačius 4u.gif
Ineja
As irgi nesigailiu del vardo pasirinkimo schmoll.gif
Vygta
vardą rinkčiau tą patį 4u.gif
Ponia Popins
Tiktai tą patį. Juk išrinkom patį gražiausią smile.gif
šneider
Aš ir tikrai nekeisčiau vardo, tą patį, tuo labiau, kad atitinka vaiko būdą lotuliukas.gif tikras erelis lotuliukas.gif
mrs.ieva
niekada nekeisciau savo dukrytes vardo Samanta, pats paciausias wub.gif wub.gif
erikiuxxx
as taip pat nekeisciau wub.gif
mamamia*
Nekeisciau smile.gif
Ende
Nekeisčiau tikrai 4u.gif
lintec
As tai savo sunaus varda tikriauisiai keisciau i koki nors lietuviska. Jo vardas - Grantas. Kai gime sis vardas nelabai lipo ir dabar kazkaip keistai skamba, kai sunutis yra kudutis berniukas, o vardo reikšme - didelis, didingas doh.gif
rapoja
Turbūt duočiau g.gif ,kad ir gražesnių nežinau biggrin.gif
Praline
QUOTE(Yo-yo @ 2006 02 22, 01:17)
Dažnai būna, kad labai patinka koks vardas. Atrodo, kad tai pats gražiausias vardas, kuriuo tikrai pavadinčiau savo vaikutį. Bet kol susilauki vaikų, tie kažkada buvę patys gražiausi vardai tampa nebe tokie gražūs. Ar ne?
Ar jūs vis dar patenkintos savo sprendimu dėl vardo savo vaikams?
Mane ima nervinti, kad dažnai sūnaus vardo iš pirmo nesupranta. G v i d a s - tenka pakartoti kelis kartus vos ne paraidžiui. Ir vaikams ir suaugusiems. Ypač senimui. Nepatinka kad dėl tarmiškumo sūnaus ir dukters varde esančias i raides taria ištęsdami: Gvydas, Mylda.
Atrodo,  tokie gražūs vardai, o tiek problemųsmile.gif

Na o jūsų nuomonė apie savo vaikų vardus ar nepasikeitė bėgant laikui?  ax.gif
*

QUOTE(svelni @ 2006 02 22, 17:53)
Mano sunaus vardas irgi GVIDAS.Man nesvarbu ar patinka jis kitiems, ar supranta ji arne.Daznai buna, kad neisgirsta pirmosios raides G, tai perklausia :Vidas??? g.gif pakartoju kelis kartus, kad pirmoji G smile.gif  biggrin.gif Net neisivaizduoju savo vaiko su kitokiu vardu.Man patinka, kad jis gana retas.Vartydama zurnalus mamoms ape vaikucius, per metus laiko tik maciau viena mazyli su tokiu vardu thumbup.gif
*

Ir pas mus ta pati beda smile.gif Bet man sitas vardas pats pats pats graziausias ir mano zvirbliui kitoks netiktu niekaip, jis toks vyriskas vaikinas pas mus, kaip ir vardas smile.gif Labai tinka ir dzin man, kad neistaria kokia bobule is pirmo karto. Ar nenugirsta pirmos raides smile.gif Dabar duociau ir vel ta pati varda, nors pradzioj siek tiek abejojom, labai jau visiems nepatiko, isskyrus mus su MB rolleyes.gif
Jurada
Nekeisčiau.
Ir charakteriai atitinka vardus, vyresnė -rami, susikaupusi,o jaunėlė -mažas uraganas biggrin.gif
tik drugelis
Nesuabejodama, duociau dukrytei ta pati varda wub.gif
Barbekiu
aš irgi tik tuos pačius vardus duočiau smile.gif kažkaip susigyveni su vardu, ir atrodo, kad joks kitas niekaip neliptų doh.gif
ddijana
Nekeisciau,duociau tuos pacius wub.gif
*INSOMNIA*
nesigailiu del duotu sunui vardu, dar tik pradejus galvot apie vaikus jau zinojom kad sunus bus Daniel, kai pastojau ir suzinojom kad sunus visada vadinom Daniel bet vyrui dar paskui susisapnavo Nikita (mes rusai) kai pagimdziau vyras sake rasyk koki nori tai nenorejau jo skriausti ir parasiau abu, nesigailiu visai, vadinam abiem vardais ir abu mum labai grazus blush2.gif
Papildyta:
mano vardas kaip ir ddijanos dukros Simona, niekada nekilo mintis pasikeisti smile.gif
otema
Nekeisčiau vardų ir dabar.
sraiges
Tikrai nekeisciau ax.gif kai gime mazyte is karto vienintelis vardas prilipo kuris labai tinka jai visais atzvilgiais wub.gif
Ruby Tuesday
Man dar tie patys vardai grazus, bet pasikeite aplinkybes, be to, i vyro nuomone irgi siek tiek atsizvelgiu, taigi vardai nebebus tokie, kaip anksciau galvojau, kad vaikus pavadinciau smile.gif
Cukraus pudra
nekeisčiau.
Maia
nekeisciau
gryneja
Tikrai nekeisciau
*fujimi
Nekeisciau, bet sutrumpinciau dukros varda... nekovojau, neuzgincijau,kai MB su mama vienu balsu reke toks ir viskas doh.gif blush-anim-cl.gif
LisaLove
tikrai nekeisciau nei vieno vardelio wub.gif
vaitoška
nieko nekeisčiau.
Qwertyio
O as pagalvociau g.gif Galbut ir isrinkciau kitoki.
aimute
nekeisciau, jis man mieliausias wub.gif
Auksinė saulė
Šiaip nepasikeitė, vardukai vaikams tinka ir mums patinka, bet... jei turėčiau galimybę rinktis, mažiausiąją pavadinčiau kitaip (taip, kaip man labiau patinko, bet vyras buvo prieš biggrin.gif) smile.gif
Aistulem
mano mazuciu vardeliai atrodo man patys paciausi wub.gif nekeisciau
** Svaja**
Visu 3 nekeisciau ne uz ka wub.gif
Lynes
Tikrai nekeisciau wub.gif
mamamia*
Nekeisciau smile.gif
komodajis
Nekeisčiau
Egloja
O taip, tik tokius ir isrinkciau vel smile.gif
ddijana
Butinai wub.gif
Egipta
Taip
Giuste
Nezinau g.gif
GIEDRŪNĖ
taip
Agatka
nekeisciau nei uz ka, nes mano dukrytes vardas pats graziausias!!! smile.gif))
evelinki
Nekeistume, nei as, nei vyras. Vardas vaikui tobulai tinka smile.gif
muminukas
su vyriausiuoju sūnum kalbėjom, kaip būtunme vadinę, jei būtų gimę dvynukai ir pan. atsakiau, kad būtume vadinę taip, kaip ir pavadinome - visų mūsų trijų sūnų vardai tobuli wub.gif
Ramunytėė
Net neįsivaizduoju kito vardo
Mistika123
Vardų tikrai nekeisčiau
Perlamutrine
Taip
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.