dar nedaug laiko prabego.. bet nekeisciau.
aš ir nekeisčiau, tikiuosi, kad ir Sandra nenorės pasikeist
Girdejau mergyte 6-7 metu skundesi mociutei, kodel ja mama pavadino tokiu kvailu vardu Daniele, nes visi juokiasi draugai is jos vardo, sake kai bus 18 pasikeis, o mociute pasake, zinoma keiskis
Tad vadinam vardais visiems atrodo patys paciausi, o vaikai mano kitaip. As asmeniskai vardu patenkinta, ir vaikui vardo nekeisciau
mažiausiai mums patinka kai išrenki vardą ir jie tampa populiarūs, taip sakant - visur girdi....,
bet vyriausiam jau 15 metų.., mažiukui 7. Abejoju ar rasčiau tinkamesnį vardą šiems žmogučiams.
Mano dukrytes vardas Gabriele ir tikrai jo nekeisciau!!!
Nekeisčiau.Vyresnėlis tikrai vardu patenkintas, o mažylis dar negali savo nuomonės išreikšti,bet tikiuosi ir jam patiks....
Ne bent pati sugalvotu..........
Aisku kad nekeisciau
is tiesu kokia kvaila diskusija,teisingiau jokios,tai jei jau rasot,tai bent rasykit konkreciau,koks vardas,kokio nekeisciau,kodel ir t.t. o dabar kaip idomu skaityt-as nekeisciau ir as nekeisciau
Mano nuomone duočiau tą patį vardą savo dukrytei
as ir nekeisciau
juk vardas renkamas ne viena diena. be to, kai vardas suteikiamas, kazkaip jis su vaikuciu tarsi susigyvena. net minties nebuvo pakeist
Aisku,kad ne.
Kas duota- tas duota. Nesuprantu tokiu zmoniu,kurie keicia
Nepasikeitė, jei pavadinom, vadinasi patiko butent toks vardas.
Nuomonė nepasikeitė, vardas patiko ir patinka. Nors Gretų dabar LABAI daug
Nekeisčiau, mums patinka išrinkti vardai.
Tikrai nekeisciau
Tikrai nekeisciau
ol laukiausi visi sake kad bus berniukas, todel apie mergaitiska varda et nesukau galvos... o isejo taip kaip yra.... gme mergaite.... gydytoja dar gimdykloje paklause ar turi mergaitei varda... atsakiau , kad man laba grazus Emilija, bet nenoriu kad ja vadintu Ema.. Gydytojos zodziai man patiko ir sustiprino pano apsisprendima- kaip vadinsi tu, taip ir kiti vadins. Taigi nors dar ligonineje bandziau klijuot Guoda, bet sis vardas visiska "nelipo" Taigi mano Emilyte rugseji jau keliaus i mokyklele, ir nors as ja kartais pavadinu Liusenet nezinau kodel) bet vardo tikrai nekeisciau...
Aš taip pat kaip ir temos autorė galvojau iki tol, kol neturėjau vaikų, man atrodė, kad tiek daug gražių vardukų, o kaip atsirinkti tą vienintelį savo vaikeliui?Dabar, kai pagimdžiau mergytę, supratau, kad vardas tiesiog prigija žmogui ir savo dukrytės nebeįsivaizduoju kitu varduku. O jeigu rasiu nuostabų dar vieną vardą - gimdysiu vėl
Niekada nesove mintis, kad galeciau varda pakeisti, cia tas pats, kas vaikus pakeisti i kitus
Ne niekada ,tai jau tikrai
Nekeisciau.
Nekeisčiau. Mano vaiko vardas labai taikliai parinktas ir jam labai tinkantis
Nekeisčiau, man atrodo mano dukrytei netiktų kitoks vardas
Neisivaizduoju savo vaiku kitais vardais.Nekeisciau.
Jokių problemų dėl vardo ir nei už ką nekeisčiau.
Nekeisčiau
Mano vaikų vardai išrinkti ne ekspromtu ir ne atsitiktinai - jie man patiko labai seniai, nuo paauglystės, ir daug labiau nei kiti. Gal todėl man jie gražūs iki šiol ir tikrai nekeisčiau.
Dar nenoriu ir nemanau,kad norėsiu,nes tai patys gražiausi vardai
O as gal ir pakeisciau, jei butu tokia galimybe...
Dabar jauciu nelimpa vardas...
tik tą patį. ir kitokio neturiu net minty... vargu ar tiktų
Net mintis tokia netoptelėjo, kaip galima keisti vaiko vardą?
Nekeisciau. Varduka 'nesiojaus' labai ilgai, jis gerai apgalvotas buvo
mano paneliu vardai
Dominyka-18 metu Rusne-15metu, Vilte-tuoj bus 8 menesiai NEKEISCIAU NE VIENO VARDO.nesivaikiau madu,vardus rinkau apgalvotai.dejau tuos kurie man ir mano vyrui patiko.grazus,paprasti lietuviski vardai.........
keis nekeisčiau, bet jei laiką galima būtų atgamint atgal -- to paties vardo neduočiau.
tuometu kažkaip gavosi spontaniškai -- su puse velnio, tuo metu, taip gerai, bet kas tai "nuostabiausias vardas" -- toli gražu.
kolkas dar vaikų neturiu, bet man gražiausia vardai Ugnė ir Marijus:) na, gal ateity dar kas pasikeis
Tikrai nekeisciau. Siai dienai man tai vis dar pats graziausias vardas berniukui
Man irgi labai grazus Gvidas
Na mano pačios vardas Ina,vaikų aš neturiu,bet mano vardas nėra įpatingas,bet man gražus ir aš jo nenorėčiau keisti
Nekeisčiau tikrai. Ir retas ir gražus
As labai patenkinta savo vaiku vardais, tikrai nekeisciau, jiems labai tinka,sie vardai.
Pritarsiu daugumai mamyciu, pasisakiusiu pries tai - savo dukteriai duociau toki pat varda
Dauguma krikscionisku ir prasminiu vardu yra auksciau visokios mados. QUOTE(RitaRazi @ 2009 03 06, 14:08) Pritarsiu daugumai mamyciu, pasisakiusiu pries tai - savo dukteriai duociau toki pat varda Dauguma krikscionisku ir prasminiu vardu yra auksciau visokios mados. Taip,bet vaikai yra ziaurus.sorry,bet vienintele Sofija musu mokykloj pravardziavo Sofa.Ir dainuodavo"Zakarausko" daina "O Sofa.Sofa kokia tu stora.O Sofa, Sofa ko tu nori..."
Tikrai nekeisciau
nekeisčiau, kaip pavadinsi nepagadinsi
|