Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Kaune-VII
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Sagittarius
gal kas nors gali pasakyti savo nuomonę apie sporto klubą KRONAS
__fittnessiukas__
QUOTE(Sagittarius @ 2011 03 09, 19:51)
gal kas nors gali pasakyti savo nuomonę apie sporto klubą KRONAS
*

jei apie esantį Rasos gimnazijoj , tai teko palankyti mėnesiuką , bet ne itin patiko , nes vietos labai labai mažai unsure.gif o kai dar prisirinkdavo daugiau sportuojančių tai nei kuo kviepuot , nei prasilenkt , o ką jau kalbėti apie eiles prie treniruoklių.... blink.gif tvarka persirengimo kambaryje siaubinga , dušas ne kokio kvapo , švaros jokios.... kadangi šalia gyvenau , tai po treniruotės krosiukas namo į dušiuką thumbup.gif
Papildyta:
gal kuri žinote ar penktadienį - kovo 11 d. - dirbs Dainavos sporto klubas ?
Caramele
Sveikos mirksiukas.gif 4u.gif o kaip sporto klube "Didysis grifas" su turimais treniruokliais? Iš jų puslapio, tai nelabai didelis pasirinkimas unsure.gif Aišku, už tokią kainą nereikia norėti...Bet kiek žiūriu nuotraukose pagrinde štangutės, svarmenys, prisitraukimams daryti turnikai biggrin.gif Kokių dviračių nei nėra tikriausiai g.gif O man reikia pagrinde orientuotis į apatinę dalį, šlaunų, užpakaliuko tobulinimą blush2.gif
Papildyta:
Ir dar domina sporto klubas XXL, esantis,jei gerai pamenu, Taikos pr. 32 ax.gif Nei puslapio neturi jie, nieko, tai nei kainų rast įmanoma, nei pan. O gal ten šiaip tik vyriokai renkasi, pasikačialinti rimtai biggrin.gif
gummy bear
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 03 09, 19:27)
gal kuri žinote ar penktadienį - kovo 11 d. - dirbs Dainavos sporto klubas ?
*

Dirbs šeštadienio grafiku. Nuo 9 iki 16 val. mirksiukas.gif
__fittnessiukas__
QUOTE(gummy bear @ 2011 03 09, 21:37)
Dirbs šeštadienio grafiku. Nuo 9 iki 16 val. mirksiukas.gif
*

valio thumbup.gif treniruotės nenukentės smile.gif

beje , kaip pačiai sekasi ruoštis bikini sezonui?
man tai svoriukas sustojo kritęs.... verysad.gif
Irunia
QUOTE(Caramele @ 2011 03 09, 20:15)
man reikia pagrinde orientuotis į apatinę dalį, šlaunų, užpakaliuko tobulinimą blush2.gif

Tam nebūtinai reikalingi treniruokliai mirksiukas.gif
Nuo fitnes-jogos kuo puikiausiai tvarkosi šlaunys ir užpakaliukas. Tik dabar bėda - vėl neturiu ką rengtis doh.gif

__fittnessiukas__ tau gal jau nebėr kam krist? Pagal entuziazmą tai tu man tokia uch atrodai. Sakau, gal jau nukrito ko nereik ir dabar raumenai auga tongue.gif
slitka
QUOTE(Caramele @ 2011 03 09, 21:15)
Sveikos mirksiukas.gif 4u.gif  o kaip sporto klube "Didysis grifas" su turimais treniruokliais? Iš jų puslapio, tai nelabai didelis pasirinkimas unsure.gif  Aišku, už tokią kainą nereikia norėti...Bet kiek žiūriu nuotraukose pagrinde štangutės, svarmenys, prisitraukimams daryti turnikai biggrin.gif Kokių dviračių nei nėra tikriausiai g.gif  O man reikia pagrinde orientuotis į apatinę dalį, šlaunų,
*

kiek atsimenu tai grife yra tik du dviraciai, kazkada buvo ir slides, bet tie dviratukai naudojami tik apsilimui, niekas prie neuzsisedi smile.gif o siaip yra treniruokliai, aisku vietos neperdaugiausia, bet sportuot tikrai galima, daug pratimu duoda treneris, kuriuos darai pati, o ne trenirukliu pagalba ir pan.

AR YRA PANU LANKANCIU SP BALTUS? klausimukas, girdejau kad labai giria Nijoles treniruotes, kuo jos ypatingos? ir sake kal labai stiprios treniruotes, ar teisybe, is savaitgaliu rytais kas ten buna per " smagusis savaitgalis", ir dar vienas klausimas penktadieninio treniruote "the mix"?kas ten vyksta?aciu
gummy bear
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 03 09, 21:40)
beje , kaip pačiai sekasi ruoštis bikini sezonui?
man tai svoriukas sustojo kritęs....  verysad.gif
*

Tą patį, kaip ir Irunia pagalvojau. Gal tikrai nebėra kam kristi? bigsmile.gif

O tu laikaisi tų mitybos taisyklių, kur trenerė rekomendavo?

Man iki bikinio sezono dar toli doh.gif Gerai, kad LT vasara vėlyva lotuliukas.gif O šiaip tai šį kartą stengiuos į svarstykles per daug nežiūrėti, daugiau į veidrodį. Galėtų svarstyklės ir 100 kg rodyti, svarbu, ką veidrodis rodo ax.gif
__fittnessiukas__
QUOTE(gummy bear @ 2011 03 10, 14:56)
Tą patį, kaip ir Irunia pagalvojau. Gal tikrai nebėra kam kristi? bigsmile.gif

O tu laikaisi tų mitybos taisyklių, kur trenerė rekomendavo?

Man iki bikinio sezono dar toli doh.gif Gerai, kad LT vasara vėlyva lotuliukas.gif O šiaip tai šį kartą stengiuos į svarstykles per daug nežiūrėti, daugiau į veidrodį. Galėtų svarstyklės ir 100 kg rodyti, svarbu, ką veidrodis rodo ax.gif
*

aš visada surasiu nuo kur reikia numesti lotuliukas.gif
bet iš tiesų tai dar tikrai yra riebaliukų..... verysad.gif laikausi trenerės mitybos taisyklių , o savaitgaliais pasilepinu kaip ir leidžiama smile.gif
tai jau tikrai , gerai , kad LT vasara vėlyva , dar daaaug laiko susitvarkyti figūrytę thumbup.gif o pati prisižiūri maistuką ar tik sportuoji? pagal programą ar pati? beje , kiek kartų per savaitę sportuoji? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 03 10, 12:55)
Tam nebūtinai reikalingi treniruokliai  mirksiukas.gif
Nuo fitnes-jogos kuo puikiausiai tvarkosi šlaunys ir užpakaliukas. Tik dabar bėda - vėl neturiu ką rengtis  doh.gif

__fittnessiukas__ tau gal jau nebėr kam krist? Pagal entuziazmą tai tu man tokia uch atrodai. Sakau, gal jau nukrito ko nereik ir dabar raumenai auga  tongue.gif
*

na užsispyrus tai tikrai esu , ir nepasiduodu kol nepasiekiu savo mirksiukas.gif
tik , kad tikrai yra ką mesti , o raumenų auginti tai tikrai nesinori , į kultūrizmą nepretenduoju lotuliukas.gif smile.gif
Mingin
Sveikutės ax.gif Atėjo laikas ir man jau prisiruošti eiti į sporto klubą, tik didžiausia bėda išsirinkti.. Esu iš Šilainių, tai noriu kad klubas būtų prie namų smile.gif Kokį galite pasiulyti? Noriu sutvirtinti pilvuką, nes pati esu labai lieknutė, bet pilvukas labai jau ištižęs, ta prasme lašinukų yra ir toks ne savo formoj biggrin.gif Mastau apie impuls sporto klubą.
XXS
Sveikutes 4u.gif Planuoju eiti i Boxing blast sporto klube "Fankas". Gal kuri nors lankote? Noriu paklaust, ar ten labai daug zmoniu susirenka i tas treniruotes? Nes norisi kazka ismokti, o jei minia zmoniu, tai nelabai ka ir matyciau.. g.gif
Digse
Atsimenu tas treniruotes, fainos tikrai biggrin.gif Nebijok, matysi viską 4u.gif
XXS
QUOTE(Digse @ 2011 03 16, 12:44)
Atsimenu tas treniruotes, fainos tikrai biggrin.gif Nebijok, matysi viską 4u.gif
*

Labai dekui uz padrasinima 4u.gif Butinai eisiu pabandyti. O po kiek laiko rezultatas pradeda matytis (lankant 2 k/sav), ta prasme sudega nereikalingi reibaliukai?
Digse
Taigi čia labai priklauso individualiai nuo kiekvieno organizmo ir mitybos, skaičiau, kad lieknėjime 80 proc. rezultatą lemia mityba, o 20 proc. - sportas. Sportas iš esmės kūno dailinimui, raumenų, ištvermės stiprinimui, gerai nuotaikai, sveikatai 4u.gif Taip pat ir medžiagų apykaitą greitina
__fittnessiukas__
QUOTE(Digse @ 2011 03 16, 16:34)
Taigi čia labai priklauso individualiai nuo kiekvieno organizmo ir mitybos, skaičiau, kad lieknėjime 80 proc. rezultatą lemia mityba, o 20 proc. - sportas. Sportas iš esmės kūno dailinimui, raumenų, ištvermės stiprinimui, gerai nuotaikai, sveikatai 4u.gif Taip pat ir medžiagų apykaitą greitina
*

thumbup.gif tikra teisybė thumbup.gif
sadalina
Norejau paklausti, gal yra lankanciu arba ka nors girdejusiu apie sporto kluba ideja? smile.gif
GuTTe_
Sveikutes 4u.gif

Gal galit parekomenduot koki sporto kluba centre ar senamiestyje, jei yra?
Vilienė
laba diena 4u.gif

perskaičiau VI temą, ten pernai rašėt apie aerobikos užsiėmimus Garliavoje, ar kuri galit pasakyti kaip šiemet? norėčiau lankyti, prieš vaikus ėjau į treniruoklių salę prie iki parduotuvės, bet nuobodu... noriu pastraksėt smile.gif nes auginant pametinukus uh kiek prisikaupė lotuliukas.gif ir energijos ir riebaliukų lotuliukas.gif
Audrita
o dainavos sp.kl kaip zmoniu sparciai daugeja...o jau kaip erzina stovejimas ir laukimas treniruoklio......atsils oras, uzteks palakstymo stadione...
slitka
tas pats ir Baltuose, labai daug panu, o persirengimo kambarely subinem tenka trintis doh.gif
be*starlet
QUOTE(Audrita @ 2011 03 25, 00:53)
o dainavos sp.kl kaip zmoniu sparciai daugeja...o jau kaip erzina stovejimas ir laukimas treniruoklio......atsils oras, uzteks palakstymo stadione...
*

as ir pastebejau, kad zmoniu padaugejo, todel pradejau veliau eiti nuo 19-19.30, tada kokie max 10 zmoniu buna.
gummy bear
QUOTE(be*starlet @ 2011 03 25, 09:13)
as ir pastebejau, kad zmoniu padaugejo, todel pradejau veliau eiti nuo 19-19.30, tada kokie max 10 zmoniu buna.
*

Ryte iki 9 val. normaliai buna, po to apie 9.30 dauuuug prieina, bet pries 11 beveik visi iseina. Nuo 11 iki 12 val. beveik tuscia.
__fittnessiukas__
QUOTE(gummy bear @ 2011 03 25, 13:24)
Ryte iki 9 val. normaliai buna, po to apie 9.30 dauuuug prieina, bet pries 11 beveik visi iseina. Nuo 11 iki 12 val. beveik tuscia.
*

tai jau tikrai kad visi pajuto pavasarį bigsmile.gif
bet smagu , kai tiek daug mylinčių sportą smile.gif
pati stengiuos irgi arba labai anksti atbėgti arba 10.30val thumbup.gif
tai ir treniruokliai neužimti , ir trenerė laisvesnė būna thumbup.gif
wai2te_m
Sveikos,

Gal kuri einate sportuoti silainiuose i "Ekstratonusa" Rietavo g.? ax.gif koki atsiliepimai? Man salia namu, siaip noreciau eiti i aerobika.

__fittnessiukas__
Girdėjau Dainavos sporto klube atsirado šokių užsiėmimai , gal kuri mėginot? ar patiko? smile.gif
Darmin
Sveikos 4u.gif

Gal yra lankanciu koki nors sporto kluba z.sanciuose? domina aerobika, treniruokliai, tik nerandu nieko,gal sanciuose nera? blush2.gif

norisi pajudet, bet noretusi kompanijos, vienai eiti nesinori ax.gif blush2.gif
Darmin
Sveikos 4u.gif

Gal yra lankanciu koki nors sporto kluba z.sanciuose? domina aerobika, treniruokliai, tik nerandu nieko,gal sanciuose nera? blush2.gif

norisi pajudet, bet noretusi kompanijos, vienai eiti nesinori ax.gif blush2.gif
Avocado
Sveikos, gal galite rekomenduoti sporto klubą ar tiesiog vietą, kurioje vyktų kalanetikos/pilateso/jogos užsiėmimai iki 100Lt mėnesiui? Tinka ir visi, ir po vieną biggrin.gif Lankiau Akelą, bet dabar noriu tik ramių treniruočių, o jos šiam sporto klube vyksta aštuntą vakare. Man vėlokas laikas.
__fittnessiukas__
QUOTE(Avocado @ 2011 04 03, 17:07)
Sveikos, gal galite rekomenduoti sporto klubą ar tiesiog vietą, kurioje vyktų kalanetikos/pilateso/jogos užsiėmimai iki 100Lt mėnesiui? Tinka ir visi, ir po vieną biggrin.gif Lankiau Akelą, bet dabar noriu tik ramių treniruočių, o jos šiam sporto klube vyksta aštuntą vakare. Man vėlokas laikas.
*

O kokiame rajone gyvenate? smile.gif
jei pakeliui , tai Dainavos sporto klube vyksta Pilateso , Jogos užsiėmimai - 100lt mėnesiui. Pilatesas 3 kartus per savaitę nuo 18val, o Joga 2 kartus per savaitę nuo 18val mirksiukas.gif
Avocado
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 04 03, 22:38)
O kokiame rajone gyvenate?  smile.gif
jei pakeliui , tai Dainavos sporto klube vyksta Pilateso , Jogos užsiėmimai -  100lt mėnesiui. Pilatesas 3 kartus per savaitę nuo 18val, o Joga 2 kartus per savaitę nuo 18val  mirksiukas.gif
*

Ačiū už informaciją 4u.gif Aš iš Petrašiūnų, tai man patogu aplink Molą, Girstupį. Ir Centras dar patogu. O kur yra Dainavos sporto klubas? Ne Partizanų g.? Tada labai nepatogu verysad.gif
adiavvv
mane ir sudomino smile.gif o kur yra dainavos sporto klubas???
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 04 03, 21:38)
O kokiame rajone gyvenate?  smile.gif
jei pakeliui , tai Dainavos sporto klube vyksta Pilateso , Jogos užsiėmimai -  100lt mėnesiui. Pilatesas 3 kartus per savaitę nuo 18val, o Joga 2 kartus per savaitę nuo 18val  mirksiukas.gif
*

__fittnessiukas__
QUOTE(adiavvv @ 2011 04 05, 14:09)
mane ir sudomino smile.gif o kur yra dainavos sporto klubas???
*

Dainavos sporto klubas Krėvės 43 smile.gif Dainavos turgaus pastate. Daugiau info : www.dainavossportoklubas.lt smile.gif
Semi Sweet
Merginos, gal kas susidarinejote asmenine treniruote pas Toma Vaitku, AMAZON GYM klube?
Butu idomu isgirsti atsiliepimus 4u.gif
__fittnessiukas__
labutis visoms sportininkėms mirksiukas.gif
Girdėjau , kad balandžio 30 dieną Dainavos sporto klubo 1 metukų gimtadienis , kartu su varžybomis bigsmile.gif ar bus daug dalyvaujančių šventėje? smile.gif
Trenerė sakė , kad bus labai smagi šventė 4u.gif
ginteb555
Sveiki visi sportuotojai!!! Ar yra koks forumas sportuojanciu vaikuciu mamytems pasiplepeti(jeigu yra tik neradau,atsiprasau labai)o jeigu nera gal kas nors toki atidarytu? Butu idomu suzinoti kas kaune geriausias gimnastes treniruoja,kas ciuozejas ir tt...Aciu 4u.gif
Bishojo
QUOTE(ginteb555 @ 2011 04 21, 02:20)
Sveiki visi sportuotojai!!! Ar yra koks forumas sportuojanciu vaikuciu mamytems pasiplepeti(jeigu yra tik neradau,atsiprasau labai)o jeigu nera gal kas nors toki atidarytu? Butu idomu suzinoti kas kaune geriausias gimnastes treniruoja,kas ciuozejas ir tt...Aciu  4u.gif
*

Neradote biggrin.gif
Štai čia bendrauja mamos apie įvairiausius vaikų būrelius, tame tarpe ir sporto 4u.gif
Märchen
Sveikos, gal čia yra lankančių sporto klubą SAVAS?
PUPA13
Nu mergaites prisijungiu ir as prie sportuojanciu 4u.gif Sportuoju moteru klube'Moteru ekspresas" thumbup.gif Programa tokia,kad niekad nebuna uzimti treniruokliai.Labai man patinka. mirksiukas.gif
sync
Sveiki,

Kas lankote Dainavos sp.kl. ,papasakokite ar daug žmonių būna vakarais nuo 20.val.?
__fittnessiukas__
QUOTE(sync @ 2011 04 29, 10:07)
Sveiki,

Kas lankote Dainavos sp.kl. ,papasakokite ar daug žmonių būna vakarais nuo 20.val.?
*

laba vakarą smile.gif
lankausi Dainavos sporto klube jau daugiau nei pusmetį thumbup.gif vakarais nuo 20 val žmonių tikrai nedaug thumbup.gif
pupen
QUOTE(sadalina @ 2011 03 17, 12:26)
Norejau paklausti, gal yra lankanciu arba  ka nors girdejusiu apie sporto kluba ideja? smile.gif
*

As lankau jau apie metus laiko 4u.gif
gintaryte1
QUOTE(pupen @ 2011 05 03, 14:42)
As lankau jau apie metus laiko  4u.gif
*

na ir kaip ten? gal gali papasakoti mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Juodoji Fėja
sveikos panelės, gal yra lankančių "Izidę"? kiek teko skaityt tai neypatingi atsiliepimai g.gif ... su drauge nusprendėm, kad reikėtų pradėt lankyt sporto klubą (atrodau tai kaip vaikščiojanti bačka, ir tikrai kompleksuoju ar nebus kreivai žiūrima), o "Izidė" mums būtų idealiausias variantas... šiandien kaip tik akcija dar yra - pilnas abonentas pusę kainos, tai nusipirktumėm porai mėn ir tada jau niekur nedingtumėm tektų sportuot biggrin.gif
Irunia
QUOTE(rembiene @ 2011 05 09, 13:45)
kompleksuoju ar nebus kreivai žiūrima)

Oi panos, užmušat jūs mane tokiom frazėm doh.gif
Juodoji Fėja
QUOTE(Irunia @ 2011 05 09, 13:27)
Oi panos, užmušat jūs mane tokiom frazėm  doh.gif
*

na aš tai vaikščiojantis kompleksų maišas, pergyvenu dėl visko ir visada biggrin.gif
Irunia
QUOTE(rembiene @ 2011 05 09, 14:38)
na aš tai vaikščiojantis kompleksų maišas, pergyvenu dėl visko ir visada biggrin.gif
*

Nu nu nu nono.gif
__fittnessiukas__
QUOTE(rembiene @ 2011 05 09, 14:38)
*

šalin visus kompleksus smile.gif juk visos i sporto klubą einame su tikslu - pagražinti kūno linijas , visos turime vienokių ar kitokių kompleksiukų ax.gif nėra prasmės pergyventi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 05 09, 15:53)
Nu nu nu  nono.gif
*

thumbup.gif
mopsa
sveikos,
gal cia ir labai ne i tema, bet vistiek noriu paklaust, kaip manot nuo kokio amziaus patartina eiti i sporto kluba? ax.gif
Irunia
QUOTE(mopsa @ 2011 05 10, 22:44)
sveikos,
gal cia ir labai ne i tema, bet vistiek noriu paklaust, kaip manot nuo kokio amziaus patartina eiti i sporto kluba? ax.gif
*

Iš vadovėlio - "Fizinis rengimas"
8-13 metų - ugdomas greitumas
11-15 metų - ugdoma ištvėrmė
12-15 jėga - ugdoma jėga.
prisijungusimama
QUOTE(mopsa @ 2011 05 10, 22:44)
sveikos,
*

Nuo tokio,nuo kokio sporto klubas priima.
Čia viskas priklauso nuo paties klubo paslaugų diapazono.
Jei jis pasiruošęs priimti paauglius sporto salėje, jiems bus sudaryta speciali programa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.